Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
20
 Lørdag  20. Jul. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Om Lokalstarten.no.

Her er litt historie og fakta om Lokalstarten.no og eiere av portalen.
Om Lokalstarten.no


Lokalstarten.no begynner å bli en gammel og etablert startside på nettet. Den har vært online siden Mars 2001.

Lokalstarten.no er en startside / portal for hele landet med ca 5000 linker fordelt på ca 100 kategorier samt kategorisert etter lokasjon I Norge som er inndelt I landsdelene: Sør-Norge, Vest-Norge, Øst-Norge, Midt-Norge og Nord-Norge. For å gjøre lokalstarten.no til en komplett startside, tar vi også med nasjonale, og utenlandske lenker.

Lokalstarten.no gir deg flere tjenester som:Nyhetene gir deg ferske nyheter, med direktelink til nyhetsartikkelen. Nyhets delen er søkbar, og du kan lett finne tilbake til en artikkel i nyhetsbilde.

I LokalGuiden finner du en håndplukket liste på mer enn 5000 linker, kategorisert på landsdel og vanlige kategorier/underkategorier.

I dag tabben, gir deg litt informasjon om dagen i dag, som f.eks navnedag. Du får også en liste av nyheter som skjedde akkurat i dag for 1. år siden.

I artiklene kan du lese mange forskjellige artikler skrevet av mange forskjellige skribenter. Har du selv en artikkel du ønsker å publisere, kan du legge den ut her.

Din by. Her kan du finne din by, og lese nyheter som omhandler denne plassen. Du får også opp værkartet og vanlig kart om plassen/byen din. Byen vil bli husket til neste gang du klikker deg inn, slik at du slipper å lete deg frem hver gang.

Tar du deg tid til en 2 minutters registrering her på lokalstarten.no får du tilgang på endel tjenester helt gratis.


Som medlem får du disse fordelene: • Du slipper banner reklame på alle sidene til Lokalstarten.no, (Du logger bare inn en gang)

 • Du kan legge inn dine egne favorittlinker på Lokalstarten.no som kun vises til deg, samme hvilken datamaskin du bruker. Linkene vises i høyre marg av hver side, isteden for reklame.

 • Du kan lage en huskeliste med eller uten påminnelser. påminnelsene vises øverst på Lokalstarten.no

 • Du kan skrive artikler, og publisere dem på Lokalstarten.no, etter godkjenning.

 • Lage en søkemotor optimalisert Infoside til ditt nettsted eller bedrift.

 • Flere tjenester vil kommer etter hvert.Hvem er vi?


Lokalstarten.no eies, drives og utvikles av Tveit MEDIA.
Tidligere eier av Lokalstarten.no var LokalStart DA som bestod av Ola Sigmund Tveit og John Reidar Peterson.

NAVN: Tveit MEDIA - Ola Sigmund Tveit
Tlf: 41242305
E-post: ola.tveit@lokalstarten.no


Litt historie • 03.02.2001 ble LokalStart DA stiftet av Ola Sigmund Tveit og John Reidar Peterson.


 • 09.03.2001 registrerte vi domene-navnet Lokalstarten.no for å lage en startside. • Vårt mål med lokalstarten.no er å formidle en innholdsrik samling av lokale lenker i Norge. Disse lenkene skal være kategorisert etter hvilken landsdel de tilhører. For å gjøre lokalstarten.no til en komplett startside, tar vi også med nasjonale, og utenlandske lenker samt nyheter og andre tjenester.


 • 25.06.2001 hadde vi en start side på nett. Denne siden var veldig begrenset med en hovedside og kun linker for Vest-norge. Klikk her for å se på den første versjon av lokalstarten.no som ligger på WayBackMachine (Internet Archive) I tiden etter, har det hvert mange forskjellige versjoner av lokalstarten frem til idag.


 • 11.12.2003 registrerte vi domenet www.bestepris.no for å knytte det opp mot en nettbutikk i Hegerland Trading nettverket. Dette var basert på provisjons salg for Hegerland Trading sitt varelager.


 • 02.01.2004 registrerte vi domenet www.nettside.org for å samle opp endel ASP web-tjenester samt lage nye tjenester selv for blant annet lokalstarten.no og hoste dem på egen server.


 • 23.11.2004 registrerte vi domenet www.tpi-norge.no (WayBackMachine). Nå var vi klar for å drive nettbutikk selv, og fikk avtale med en dansk leverandør av fotopapir (Derav navnet TPI.). Vi laget vår egen nettbutikk helt fra bunn av i språket ASP tilknyttet Access database.


 • Juli 2005 solgte Hegerland Trading sitt butikk nettverk, og vi bestemte oss for å avslutte samarbeidet med ny eier.


 • 01.07.2005 knyttet vi opp domenet www.bestepris.no til vår egen nettbutikk, og endret navnet på butikken til BestePris.no samtidig som vi øket sortimanget med blekkpatroner og fikk en del nye leverandører.


 • 17.11.2006 Ble en ny og oppdatert www.lokalstarten.no lansert. Den nye portalen er database dreven, kodet I asp. Flere og flere tjenester vil bli tilgjengelig på denne startsiden etterhvert.


 • 06.07.2007 lanserte vi 123nyheter.no. 123Nyheter.no leverer nyhets-overskrifter til deg på en enkel nettside hvor annonser er rolige og minst mulig forstyrrende. Nettsiden har ett enkelt design med minst mulig unødvendig finesser, slik at den er rask og enkel å laste ned til din datamaskin. 123nyheter.no`s kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler har overvåket/lastet ned nyheter siden 15-juni-2007.


 • 24.10.2007 la vi ned nettbutikken for blekkpatroner og fotopapir (www.bestepris.no). Det ble for mye arbeid å drive butikken på en skikkelig måte. Vi har full jobb utenom, verv i Fylkeskommunen, mye overtid i hovedjobben, familer og på toppen av dette så tok salget i nettbutikken seg veldig opp :) . Da bestemte vi oss for å legge ned nettbutikken.


 • 25.10.2007 åpnet vi Shoppingportalen - BestePris. Parallelt med nedleggelsen av nettbutikken vår, utviklet vi en portal med en katalog over seriøse nettbutikker som selger mange forskjellige varer til forbruker. Denne portalen la vi inn på samme domene som nettbutikken hadde vært tidligere. Vi åpnet samtidig en Shopping-GuideLokalstarten.no som vil inneholde noe flere butikker.


 • 22.06.2011 overtar Tveit MEDIA domener, nettsider, logoer og diverse avtaler. LokalStart DA avsluttes, og driften forsetter igjennom Tveit MEDIA.


 • 08.02.2012. Lokalstarten.no får nytt utseende, og bedre oversikt over linker, nyheter og andre tjenester. Portalen er en av få gjenlevende norske startsider som oppdateres hver dag. Oppdateringer og publiseringer skjer delvis automatisk og delvis manuelt.

Om forfatter:
-


Om artikkelen


Publisert: 18-12-2007 av: Ola Sigmund Tveit Oppdatert: 01-01-2017

Visninger: 23853

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel219
Sammendrag1270
Hoved-artikkel8877417
SUM9017506


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan du IKKE kopiere!!!

Du har lov å kopiere de aller fleste artikklene som er publisert på Lokalstarten.no. Men noen ganger ønsker forfatter av artiklene at du ikke kopierer dem.

FORFATTER AV DENNE ARTIKKELEN ØNSKER IKKE AT DU KOPIERER OG PUBLISERER DENNE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)