Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
15
 Mandag  15. Jul. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Shopping i London

I London er det mange muligheter for shopping, og i denne artikkelen tar vi for oss noen gode shoppingtips for deg som skal reise til denne storbyen.London har lenge vært en av favorittbyene til nordmenn som ønsker å ta seg en helg i en storby i utlandet, og dette er ikke så rart i det hele tatt. Til tross for at det kanskje ikke regnes som direkte spennende å reise til London lenger, er det fortsatt en knallgod by når det kommer til både attraksjoner, opplevelser og ikke minst shopping. Det er en av Europas største byer, og den regnes av mange som en av de beste destinasjonene for å shoppe, uansett om du vil gjøre noen gode kupp på klær, finne spennende antikviteter på et marked, eller kjøpe inn den nyeste moten.

Langs hovedhandlegaten Oxford Street finner man alle de kjente og kjære butikkene man er kjent med hjemmefra, men med et større utvalg og en lavere prislapp. Oxford Street er for øvrig bare én av flere handlegater i London. Like i nærheten har man også Regent Street. Her er det derimot butikker i den øvre prisklassen, og dette er plassen for å handle luksusvarer. Det er ikke nødvendigvis spesielt billigere her enn å handle på tilsvarende butikker i Oslo, men utvalget er derimot flere hakk høyere. Enda dyrere blir det derimot på Bond Street, også like i nærheten, og her ligger butikker som Burberry, Jimmy Choo, Louis Vuitton.

Når man derimot trekker litt vekk fra de største handlegatene har man muligheten for å komme over litt mer spennende butikker, og få plasser er det like spennende å utforske som Camden Market. Dette er en samling av markeder nord i London, og her er det både små butikker og en hel haug med boder. I disse bodene får man tak i alt mulig fra antikviteter til hjemmesydde klær, til god streetfood. Dersom man ønsker å kjøpe litt alternative ting er dette et godt valg, men det er også mye spennende å finne i bodene selv om man ikke er ute etter akkurat dette. Camden Market ligger dessuten like i nærheten av London Zoo for de som ønsker å ta med barna hit.

Ellers er det jo slik at man finner mer spesialiserte og spennende butikker når man trekker vekk fra sentrumsområdet, og det er få ting som er like ålreit som å vandre langs en ukjent gate i London og se hva man kommer over. De fleste utkantsområdene har dessuten egne handelssentrum, så det er mye mer å utforske når det kommer til shopping i London enn bare Oxford Street.

Om forfatter:
-


Om artikkelen


Publisert: 21-10-2019 av: Nicklas Iversen

Visninger: 8066

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel317
Sammendrag28150
Hoved-artikkel4082426
SUM4392593


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)