Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
30
 Torsdag  30. Mai. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp

Vi I Norge er opptatt av å pusse opp husene våres. Faktisk er Norge det landet med flest byggevarefortetninger per innbygger. Mange har fundert på hvorfor folk i Norge er så opptatt av å ha fine og flotte hjem. Svaret ligger for mange i at vi som bor i Norge er mye hjemme! Vi har vintertid hvor man som regel holder seg innendørs og derfor ekstra viktig å ha et hjem hvor man trives.
Når du pusser opp er det viktig å tenke gjennom hva du skal gjøre før du begynner. Med andre ord, lage er god og solid plan!

Her kommer det noen tips som kan hjelpe deg i planleggingsfasen og utføresle!

1. Husk allltid på å fullføre oppgaven du begynner på. Dette er en klassisk feil mange går i. Når du begynner på en oppgave, f.eks. pusse opp et soverom må du fullføre det før du begynner på neste rom. Når vi sier fullføre mener vi ALT. Sparkel, male, liste, gulv etc.

2. Økonomi. Det å pusse kan være dyrt og er ofte dyrt. Det er kanskje vanskelig å tro, men det er ikke alltid lett å finne ut av at du har brukt mye penger. Pusse opp kan ta tid og det gjør det som oftes også. Kanskje du pusser opp et rom over 4 måneder. Det vil si at du fordeler utgiftene du har ved oppussingen over lang tid og det kan føles som om du ikke bruker så mye penger. Bruk Excel og før opp alle utgiftene du har ved oppussingen. Har du ikke excel så bruker du penn og papir. Du blir nok overrasket over hvor mye du kommer til å bruke. Det er mer enn du tror!

3. Bruk tid! Dette høres kanskje dumt ut, men når du pusser opp er det fort gjort at det blir litt "alt oppslukende". Derfor er det veldig viktig at man klarer å koble av, du MÅ ikke rekke å skru på de gipsplatene akkurat i kveld. Ta nok pauser slik at du ikke går lei, for hvis du går lei blir veien tung. Pusser du opp med samboeren, kona eller kjæresten som mange gjør er dette ekstra viktig. Ha tid til hverandre å ikke stress.

4. Vær smart og jobb smart. Plnalegging av hva du skal gjøre frem i tid er et must å lære seg. Kanskje du kommer hjem klokken 1800 fra jobben. Da rekker du å lage mat, ta frem verktøyene dine og rydde de vekk. Kanskje du får jobbet 1 time og den energien det tar er det ikke verdt. Bruk heller tiden smartere. Planlegg for innkjøp i ukedagene og jobb i helgene. Prøv også å se for deg utfordinger som kan komme i hverdagene slik at du er forbredt når helgen kommer. Du får gjort utrolig mye fra fredag-søn kveld!

5 Positiv! Du kommer veldig langt med å være positiv. Dette høres kanskje tullete ut, men det er veldig fort gjort å blir irritert på hverandre. Ingen er like og ingen av dere er verdensmestere. Derfor er det alltid greit å støtte hverandre istedenfor å dra hverandre ned. Prøv å vær bevist på dette under samarbeidet. Dere er på lag og trolig vil dere like mye begge to.

Om forfatter:
Slit


Om artikkelen


Publisert: 21-12-2019 av: Per

Visninger: 5835

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel833
Sammendrag74423
Hoved-artikkel4602385
SUM5422841


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)