Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Torsdag  25. Apr. 2024
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:




Du søkte på: SVEIN



1. Sportssjef Joacim Jonsson irettesatt av Vålerenga etter intervju
Vålerengas sportsdirektør Joacim Jonsson vekket oppsikt da han gikk hardt ut mot klubbens egen spiss, Mees Rijks, i pausen under kampen mellom Lyn og Vålerenga lørdag. Rijks ble utvist etter å ha pådratt seg to gule kort. – Det er fullstendig utilgivelig av Mees Rijks. Det finnes ingen unnskyldninger. Du setter lagkameratene i en helvetes situasjon, sa Jonsson til TV 2 lørdag. Svensken beklaget uttalelsene sine overfor Vålerenga-spillerne i garderoben etter kampen. Mandag forteller daglig leder i Vålerenga, svein Graff, at han og Jonsson har hatt et møte. – Tid, sted og formen for offentlig kritikk av egen spiller på den måten er feil og dårlig håndtert. «Jocke» har beklaget overfor spillergruppa og i media. Det er bra og nødvendig. Jeg har hatt møte med Jokke og han har fått en irettesettelse, sier Graff til VG. Graff opplyser at saken ikke vil få ytterligere konsekvenser for Jonsson.
Tidspunkt: 22-04-2024 - Kl.11:22 - Kilde: NRK - Info


2. Yara-sjefen etterlyser plan for kraftsluk
Yara-sjef svein Tore Holsether er bekymret for at kommuner legger til rette for økt strømforbruk, men selv sier nei til kraft. – Et problem.
Tidspunkt: 15-04-2024 - Kl.04:12 - Kilde: E24 - Info


3. Ekspert: Fascistisk
Jeg har for lengst sluttet å si at Trump er en autokrat. Han har mange av kjennetegnene til en fascist, sier USA-ekspert svein Melby.
Tidspunkt: 11-03-2024 - Kl.07:38 - Kilde: Dagbladet - Info


4. Sverre Lunde Pedersen legger opp etter VM
Det bekrefter Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Skøyte-VM allround arrangeres i Inzell 9.-10. mars. Det blir Sverre Lunde Pedersens siste konkurranse. – Jeg har hatt en lang og fantastisk karriere på skøytebanen. Fra barnestjerne til seniorutøver. Som liten gutt satt jeg og så på de som vant OL- og VM-gull og drømte om at jeg en dag kunne klare det samme, sier han i pressemeldingen. Nordmannen har 21 internasjonale mesterskapsmedaljer, 47 pallplasser i World Cup og 16 NM-gull. VM-gullet fra 2019 og OL-gullene fra 2018 og 2022 står igjen som de store høydepunktene i hans karriere. – Jeg elsker sporten så høyt og drives frem av hardt arbeid på veien til suksess, sier Lunde Pedersen og forteller hvorfor han har bestemt seg for å sette punktum nå: – Nå er det likevel noe som mangler hva gjelder indre motivasjon og sult til å jakte raskere tider på skøytebanen og nye drømmer. Verdiene og holdningene jeg har skapt gjennom karrieren min strider i mot det å fortsette som løper på toppnivå. Han ønsker også å ta større hensyn til familien hjemme. Han er gift med IngunnTrædal-Lunde og sammen har de sønnen svein.
Tidspunkt: 28-02-2024 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


5. Sverre Lunde Pedersen legger opp: – Jeg er veldig stolt
Det forteller Sverre Lunde Pedersen til NRK. Nyheten ble offentliggjort i en pressemelding fra Norges Skøyteforbund tidligerte onsdag. Skøyte-VM allround arrangeres i Inzell 9.-10. mars. Det blir 31-åringens siste konkurranse. – Det er veldig spesielt. Prosessen til å ta en avgjørelse var det vanskeligste. Men nå når jeg har bestemt meg for det, føles det riktig. Nå gleder jeg meg til å gyve løs på det siste løpet i Inzell, sier Lunde Pedersen til NRK. Nordmannen har 21 internasjonale mesterskapsmedaljer, 47 pallplasser i World Cup og 16 NM-gull. VM-gullet fra 2019 og OL-gullene fra 2018 og 2022 står igjen som de store høydepunktene i hans karriere. – Jeg føler jeg har opplevd alt. Fra de dypeste bunnene til de høyeste toppene. Jeg har oppnådd alt jeg ønsker på skøytebanen, oppnådd drømmene mine. Jeg er veldig stolt, sier Lunde Pedersen. Etter 15 år på toppnivå setter han punktum. – Det har vært en veldig vanskelig avgjørelse å ta, men det faller til slutt på at jeg ikke har den nødvendige motivasjonen og sulten til å gjennomføre den kvaliteten i treningen som jeg ønsker. Det mangler litt på den siste gnisten til å jage nye mål og tider på isen, sier Lunde Pedersen. Han ønsker også å ta større hensyn til familien hjemme. Han er gift med IngunnTrædal-Lunde og sammen har de sønnen svein.
Tidspunkt: 28-02-2024 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


6. Europa gjorde seg avhengig av russisk gass. Nå advarer Yara-sjefen mot lignende tabbe
DAVOS (E24): Yaras konsernsjef svein Tore Holsether mener Europa er på vei til å gjenta en alvorlig feil.
Tidspunkt: 20-02-2024 - Kl.15:35 - Kilde: E24 - Info


7. Johnsen innstilt for to nye år som styreleder i Rosenborg
Cecilie Gotaas Johnsen ønsker å fortsette som styreleder i Rosenborg. Hun har valgkomiteen i ryggen, skriver Adresseavisen. Valgkomiteen leverte sin innstilling til RBKs medlemmer tirsdag. Der er Johnsen innstilt som styreleder og hotelldirektøren Mikael Forselius som nestleder, ifølge avisen. Faren til RBK-talentet Sverre Nypan, Arne Nypan, er blant de nye som er innstilt som styremedlemmer. Valget holdes på årsmøtet i mars. Rosenborgs styre har bestått av elleve personer etter fusjonen mellom herre- og kvinnelaget, men antallet skal ned til åtte. Ørjan Engen, Ole Jørstad og svein Tore Samdal har signalisert at de vil ut av styret. (NTB)
Tidspunkt: 06-02-2024 - Kl.20:57 - Kilde: NRK - Info


8. Krever Vestre-svar om Solstad-saken: – Eksfin kan ikke være en svart boks
Næringsministeren må svare om aksjonærstriden i Solstad Offshore. Venstres sveinung Rotevatn minner om at en av de involverte partene er heleid av staten.
Tidspunkt: 05-02-2024 - Kl.20:06 - Kilde: E24 - Info


9. Vålerenga kritisk til medieoppslag og Niso
Vålerenga slår tilbake mot antydninger om at spillerne i klubben stilte seg kritisk til å redusere egen lønn etter nedrykket fra Eliteserien. I en uttalelse på egne nettsider tirsdag skriver Oslo-klubben at spillerne vil få redusert sin lønn i henhold til det som hele tiden har vært planen. – Det er viktig å presisere at spillergruppa ikke har motsatt seg å være med på lønnskutt i henhold til kontraktene, men noen stilte spørsmål om prosessen og den burde vært bedre, sier daglig leder i VIF svein Graff. Flere spillere uttaler kritisk til måten spillerorganisasjonen Niso «har fremstilt saken i mediene». – Vi er veldig glade for kommunikasjonen som ble opprettet med klubben og at man kan legge dette bak seg. Det er viktig for oss å få fram at vi aldri har hatt til hensikt å gå til krig mot klubben på noe måte, og at vi er fullt klar over vårt eget ansvar i lønnskuttet, sier Vegard Eggen Hedenstad, Borchgrevink og Jacob Storevik i en felles kommentator.
Tidspunkt: 30-01-2024 - Kl.11:26 - Kilde: NRK - Info


10. Roar Strand får ny rolle på Lerkendal
Legenden Roar Strand blir ikke med i trenerteamet til Rosenborgs nye hovedtrener Alfred Johansson. Alexander Tettey er derimot høyaktuell. Rosenborg-legenden går inn i en rolle som akademitrener i klubben neste sesong, melder Adresseavisen. Strand var i trenerteamet til både Kjetil Rekdal og svein Maalen. Den tidligere midtbanegeneralen er fortsatt under kontrakt med klubben og fortsetter derfor på Brakka. Tidligere RBK-trener Trond Henriksen var Maalens assistent i andre halvdel av fjorårets sesong, men er nå tilbake i sin tidligere rolle som scout. Det fremgår også av klubbens nettsider. Utnevnelsen av Alfred Johansson som ny hovedtrener på Lerkendal overrasket mange. Etter at assistenttrener Jordi Gonzalez ble hentet inn i trenerteamet før jul, mangler den unge svenske treneren en tredjemann i teamet rundt A-laget. Nå meldes det at tidligere Rosenborg- og landslagsspiller Alexander Tettey er høyaktuell for jobben. Han er fra før trener i akademiet i Rosenborg. (NTB)
Tidspunkt: 03-01-2024 - Kl.10:17 - Kilde: NRK - Info


11. Eskås bekrefter: Rykker opp til øverste dommernivå i Uefa
Den norske fotballdommeren Espen Eskås bekrefter overfor NRK torsdag at han er flyttet opp på øverste nivå for dommere i det europeiske fotballforbundet (Uefa). – Det er kjempegøy, selvfølgelig. Det er en liten drøm som sånn sett har gått i oppfyllelse. Etter et fantastisk år med teamet er dette prikken over i-en og toppen av kransekaka for vår del. Det er fantastisk gøy, sier Eskås til NRK. Han har vært klar over «forfremmelsen» i noen dager. – Det har vært en lang reise, sier han. Han er første nordmann på øverste nivå for dommere siden svein Oddvar Moen i 2017. Eskås er nå klassifisert som «elitedommer» av Uefa. Italienske Marco Guida er den andre som er flyttet opp på elitenivå. Det er 33 dommere på øverste nivå. Eskås dømte nylig den prestisjefulle Mesterliga-kampen mellom Manchester United og Bayern München. Nordmannen fikk mye ros for innsatsen som kampleder i den kampen. Tidligere i høst dømte han også Real Madrid.
Tidspunkt: 21-12-2023 - Kl.23:10 - Kilde: NRK - Info


12. Live Rushfeldt Deila solgt til mesterligaklubben Esbjerg
Live Rushfeldt Deila (23) blir nok et norsk tilskudd i Esbjerg-stallen. Hun forlater Sola og norsk håndball umiddelbart. Det opplyser Sola i en pressemelding. Deila har spilt for rogalandsklubben siden 2021/22-sesongen. Esbjerg har en rekke norske spillere fra før, deriblant landslagsprofilene Nora Mørk og Henny Ella Reistad. Den dansken klubben fikk ja da den spurte Sola om å kjøpe Deila ut av kontrakten. – Sola Håndball har vurdert dette godt opp mot sportslige målsettinger, på kort og lang sikt. Gjennom hele prosessen har det vært en god dialog mellom klubbene, sier daglig leder svein Gaute Hølestøl. – Jeg er veldig takknemlig for at Sola var villig til å la meg få dra når muligheten bød seg. Det å få spille på et av verdens beste lag og spille Champions League er drømmen min, sier Deila selv. Tvillingsøsteren hennes spiller fra før i Danmark. Tidligere i år ble Thale Rushfeldt Deila utenlandsproff etter flere år i Molde. (NTB)
Tidspunkt: 15-12-2023 - Kl.09:34 - Kilde: NRK - Info


13. Krever Oljefondet ut av våpenaksjer: – Skammelig
Palestinakomiteen blokkerte torsdag Finansdepartementet for å få Oljefondet ut av selskaper som selger våpen til Israel. – Naturlig at Etikkrådet følger med, sier Etikkrådets leder svein Richard Brandtzæg.
Tidspunkt: 07-12-2023 - Kl.19:30 - Kilde: E24 - Info


14. Ny vending: - Blir slått opp
Jahn Ivar Jakobsen (58) dysser ned dramatikken mellom Kjetil Rekdal (55) og svein Maalen (45).
Tidspunkt: 11-11-2023 - Kl.13:29 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


15. Tromsøs gulldrøm knust etter VAR-sjekk
Med seier over Strømsgodset søndag kveld hadde Tromsø fortsatt hatt teoretiske muligheter til å ta fra Bodø/Glimt gullet i eliteserien. Men etter 85 minutter var det gjestene fra Drammen som scoret kampens eneste mål på Rossa Arena. Strømsgodset jublet vilt da Marko Farji satte ballen i nettet, men VAR-rommet brukte lang tid før målet ble endelig godkjent. Bildene viste nemlig at ballen var innom hånda til Logi Tómasson i forkant av scoringen, men til slutt konkluderte VAR-dommerne med at kampens hoveddommer svein Tore Sinnes ikke hadde gjort en åpenbar feil ved ikke å dømme hands. Tapet gjør at Tromsø ligger ti poeng bak Bodø/Glimt når det er ni poeng igjen å spille om i de tre siste serierundene. Det betyr at Brann nå er det eneste laget som har teoretiske muligheter til å ta fra Glimt gullet. De ligger ni poeng bak – men har også 20 mål dårligere målforskjell enn de suverene serielederne.
Tidspunkt: 05-11-2023 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - Info


16. Klanen om Graff: – Sikkert en fin fyr
Tidligere fredag ble det kjent at svein Graff er ansatt som ny daglig leder i Vålerenga Fotball Elite. Han overtar for Erik Espeseth, som gir seg i rollen etter sesongen. – svein Graff er en fyr som har jobbet med fotball, ledelse og kommunikasjon i flere år, så det er sikkert en fin fyr det, det sier talsperson i Klanen, Sebastian Hytten, om ansettelsen. Klanen sier alle fortjener en sjanse til å vise hva de er god for. Det vil også gjelde Graff. – Det er ikke til å stikke under stol at det har vært en turbulent tid i Vålerenga de siste årene, så hans jobb blir å sørge for en administrasjon som fungerer optimalt. Derfra må man bygge en god organisasjonsstruktur og kultur i administrasjonen. I august overtok Kjetil Siem som styreleder i Vålerenga Fotball AS. – Han er mye mer aktiv enn det forgjengeren var. Rollen til Graff vil derfor være annerledes enn det Espeseth sin rolle var. I pressemeldingen fra Vålerenga ble det opplyst at svein Graff i første omgang leies inn for ett år fra NPG Sport & Communication - selskapet han eier 15 prosent. Hytten tror derimot det kun er en formalitet, heller enn at han reelt sett er leid inn. – Slik jeg har forstått det så handler det om hans bindinger til sin tidligere arbeidsgiver. Mitt inntrykk er at han kommer til å bli værende i mer enn ett år. Vålerenga ligger foreløpig på en 14. plass med 24 poeng, og risikerer dermed å rykke ned når det gjenstår fire kamper av Eliteserien 2023.
Tidspunkt: 03-11-2023 - Kl.10:49 - Kilde: NRK - Info


17. Sven Graff ny daglig leder i Vålerenga
svein Graff er ansatt som ny daglig leder i Vålerenga Fotball Elite. Det bekrefter klubben i en pressemelding fredag. I starten av september ble det klart at Erik Espeseth gir seg i rollen etter sesongen. – Jobben som venter er formidabel, men utfordringer trigger meg. Jeg har et genuint ønske om å bygge en sterk klubbkultur og sikre solide kommersielle inntekter for å bidra til at Vålerenga på sikt blir en stabil toppklubb, sier Graff i en pressemelding. Graff overtar i tillegg rollen som administrerende direktør i Vålerenga Fotball AS, som er aksjeselskapet som besitter de kommersielle rettighetene til klubben. 48-åringen leies i første omgang inn for ett år fra NPG Sport & Communication. Graff har tidligere hatt lederstillinger i Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball. Han var mediesjef i Vålerenga fra 2008 til 2010. (NTB)
Tidspunkt: 03-11-2023 - Kl.07:45 - Kilde: NRK - Info


18. svein Graff ny daglig leder i Vålerenga
svein Graff er ansatt som ny daglig leder i Vålerenga Fotball Elite. Det bekrefter klubben i en pressemelding fredag. I starten av september ble det klart at Erik Espeseth gir seg i rollen etter sesongen. – Jobben som venter er formidabel, men utfordringer trigger meg. Jeg har et genuint ønske om å bygge en sterk klubbkultur og sikre solide kommersielle inntekter for å bidra til at Vålerenga på sikt blir en stabil toppklubb, sier Graff i en pressemelding. Graff overtar i tillegg rollen som administrerende direktør i Vålerenga Fotball AS, som er aksjeselskapet som besitter de kommersielle rettighetene til klubben. 48-åringen leies i første omgang inn for ett år fra NPG Sport & Communication. Graff har tidligere hatt lederstillinger i Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball. Han var mediesjef i Vålerenga fra 2008 til 2010. (NTB)
Tidspunkt: 03-11-2023 - Kl.07:45 - Kilde: NRK - Info


19. Yara-sjefen advarer mot industridød i Europa: – Grunn til uro
Gassprisene har falt fra de skyhøye toppene i fjor, men er fortsatt langt over nivåene fra før energikrisen i Europa – en utvikling som får konsekvenser for industrien, advarer Yara-sjef svein Tore Holsether.
Tidspunkt: 23-10-2023 - Kl.07:58 - Kilde: E24 - Info


20. Nytt nederlag for Rosenborg - sløste med sjansene
Rosenborg hadde ikke vunnet en eliteseriekamp siden august, og heller ikke hjemme mot Stabæk ble det tre poeng for svein Maalens menn. Tidligere RBK-spiller Mushaga Bakenga raget høyest på et innlegg og headet inn ledelsen til gjestene etter bare 13 minutter. Drøye halvtimen var spilt da Ole Sæter var frempå og tuppet inn reduseringen. I omgangens siste minutt fikk Stabæk straffe etter at dommeren mente ballen traff armen til Ole Sælnes, men Rosenborg-målvakt Sander Tangvik reddet skuddforsøket til Nicolai Næss. Hjemmelaget presset på etter hvilen og trodde en kort stund at innbytter Isak Thorvaldsson sendte dem foran, men linjedommeren hadde flagget oppe. Laget fortsatte å skape store sjanser, men fikk ikke ballen i mål. I kampens siste minutt ville Stabæk ha straffe, da Luca Kjerrumgaard gikk ned i feltet, men dommeren blåste ikke. I stedet fikk Stabæks Kevin Kabran rødt kort på overtid for en albue mot Cornic. Dermed endte det med 1–1 og poengdeling på Lerkendal. Rosenborg er nummer 10 på tabellen med 30 poeng, bare seks poeng foran Stabæk på kvalikplass.
Tidspunkt: 22-10-2023 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - Info


21. Uavgjort for Rosenborg - sløste med sjansene
Rosenborg hadde ikke vunnet en eliteseriekamp siden august, og heller ikke hjemme mot Stabæk ble det tre poeng for svein Maalens menn. Tidligere RBK-spiller Mushaga Bakenga raget høyest på et innlegg og headet inn ledelsen til gjestene etter bare 13 minutter. Drøye halvtimen var spilt da Ole Sæter var frempå og tuppet inn reduseringen. I omgangens siste minutt fikk Stabæk straffe etter at dommeren mente ballen traff armen til Ole Sælnes, men Rosenborg-målvakt Sander Tangvik reddet skuddforsøket til Nicolai Næss. Hjemmelaget presset på etter hvilen og trodde en kort stund at innbytter Isak Thorvaldsson sendte dem foran, men linjedommeren hadde flagget oppe. Laget fortsatte å skape store sjanser, men fikk ikke ballen i mål. I kampens siste minutt ville Stabæk ha straffe, da Luca Kjerrumgaard gikk ned i feltet, men dommeren blåste ikke. I stedet fikk Stabæks Kevin Kabran rødt kort på overtid for en albue mot Cornic. Dermed endte det med 1–1 og poengdeling på Lerkendal. Rosenborg er nummer 10 på tabellen med 30 poeng, bare seks poeng foran Stabæk på kvalikplass.
Tidspunkt: 22-10-2023 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - Info


22. Casper Ruud røk ut at ATP1000-turneringen i Shanghai – tapte for 91.-rangert ungarer
Tennisesset Casper Ruud må se langt etter en kvartfinale i ATP1000-turneringen i Shanghai etter at han tapte for ungarske Fabian Marozsan tirsdag. Etter to timer og 40 minutters spill sikret ungareren avansementet med settsifrene 7-6 (7-3), 3-6, 6-4. Marozsan er rangert som nummer 91 i verden, mens Ruud er helt oppe på 9.-plass på verdensrankingen. De to har aldri spilt mot hverandre på ATP-nivå før. Ruud fikk en knalltøff start på kampen, hvor han for virkelig måtte jobbe for poengene. Og etter fem breakballer fikk Marozsan endelig uttelling da han brøt Ruud og gikk opp i 4-3. – Et helt fortjent servebrudd til ungareren, kommenterte svein-Espen Lindås Olsen på Discovery+. Ruud slo imidlertid knallhardt tilbake da han svarte bruddet etter tre breakballer, før han gikk opp i 5-4-ledelse. – Dette tar han på rutine. Han viser seg fram fra sin beste side, sa Olsen.
Tidspunkt: 10-10-2023 - Kl.07:41 - Kilde: NRK - Info


23. Frykter at Vedum bruker for mye penger: – Kan bidra til at renten fortsetter å øke
Venstre-nestleder sveinung Rotevatn frykter at regjeringen bruker for mye penger neste år, og at det vil koste folk dyrt. – Jeg er bekymret for at vi får et budsjett som er med på å drive opp renten.
Tidspunkt: 01-10-2023 - Kl.17:22 - Kilde: E24 - Info


24. Klar beskjed: - Aldri
Brann er for alvor inne i medaljekampen i Eliteserien etter 2-1-seier over tredjeplasserte Tromsø på hjemmebane søndag. Tidligere toppdommer svein Erik Edvartsen (44) reagerer etter en dommeravgjørelse.
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.21:30 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


25. Sæter med syrlig Glimt-stikk
Bodø/Glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i Eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot Rosenborg søndag. – Veldig fint å ta fra Bodø/Glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier RBK-trener svein Maalen til TV 2 etter kampen. RBK-spiss Ole Sæter var også syrlig da han ble intervjuet av TV 2 etter kampen. – Det virker som de tror de er mye mer enn de egentlig er. Så det er veldig fint å ta fra Bodø/Glimt to poeng i jakten på gull, sier RBK-spilleren. Viking lå på topp av tabellen før kampen mot Rosenborg, etter at de vant 2–0 mot Haugesund lørdag. Men Stavangerlaget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på Lerkendal. Etter sju minutter så det imidlertid ut til at Viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. Da klinket Tobias Fjeld Gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i RBK-keeper André Hansens høyre hjørne. Men det var langt fra over i Trondheim. Rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. Målscorer Gulliksen skled da Pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. Det førte til at han tok ballen med hånden. Dommer Rohit Saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. Rosenborgs Ole Sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. I 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. Men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt Lerkendal. På overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. Først var Rosenborgs Rasmus Wiedesheim-Paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. Deretter var det nesten utrolig at ikke Espejord og Pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. Konfrontert med Sæters utsagn om at Bodø/Glimt er tror de er bedre enn de er svarer Pellegrino. – Det er vel bare å se hva de har gjort og hva vi har gjort. Det får han svare på. Bryr meg ikke så mye om hva han sier. Det går fint. sier Bodø/Glimt-spissen til TV 2. Resultatet gjør at Bodø/Glimt nå ligger to poeng bak serieleder Viking, etter 21. serierunder.
Tidspunkt: 17-09-2023 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


26. Toppdommer Moen om fengselsdommen: – Jeg tar dommen til etterretning
Fotballdommer svein Oddvar Moen er dømt til fire måneder i fengsel, men kommer ikke til å ta pause fra fotballen.
Tidspunkt: 12-09-2023 - Kl.08:19 - Kilde: NRK - Info


27. svein Oddvar Moen er dømt til 120 dager i fengsel
Fotballdommer svein Oddvar Moen er dømt til fire måneder i fengsel. Det kommer frem i en dom fra Haugaland og Sunnholdaland tingrett som NRK har sett. Dagbladet omtalte nyheten først. Moen skal ha unndratt over én million kroner på skatten mellom 2014 og 2020, og har sagt seg skyldig i grovt skattesvik. I tillegg til fengselsstraffen må fotballdommeren betale en bot på 100.000 kroner. – Jeg ville gjøre opp for meg, og har også betalt tilbake alt. Jeg kommer til å møte i retten og ta den straffen jeg skal ha, har Moen tidligere uttalt til NRK. Påtalemyndigheten tror ikke at Moen har handlet bevisst. Grovt uaktsomt skattesvik har en øvre strafferamme på seks års fengsel. Moen har vært dommer i Eliteserien og i store europeiske turneringer i en årrekke.
Tidspunkt: 12-09-2023 - Kl.07:54 - Kilde: NRK - Info


28. LSK låner ut keeper – henter tilbake en annen
Lillestrøm låner ut keeper Knut-André Søyland Skjærstein (28) til Egersund i 2. divisjon. Samtidig kommer Jørgen sveinhaug (20) tilbake fra Grorud. – Vi er enige med Egersund om en låneavtale ut året for Skjærstein. Det betyr samtidig at Jørgen sveinhaug tar hans keeper-rolle i LSK denne høsten, sier sportssjef Simon Mesfin. Skjærstein kom til Lillestrøm fra KFUM i 2021. Siden har han fått fire eliteseriekamper for de gulkledde fra Romerike. Nevnte sveinhaug kommer tilbake fra utlån hos Grorud og overtar andrekeeper-rollen bak Mads Hedenstad Christiansen. (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.13:45 - Kilde: NRK - Info


29. Rosenborg rotet bort seieren i serieliga-kvalifiseringen
Rosenborg gikk mot en knallsterk borteseier, men måtte til slutt se seg fornøyd med 2-2 mot Crusaders i 2. kvalifiseringsrunde til serieligaen torsdag. Dermed røk seiersrekken for svein Maalens menn. Treneren kunne gått opp i tre strake seire, etter å ha startet RBK-karrieren med like mange tap. Roseborg fikk en marerittstart da Philip Lowry sendte vertene i ledelsen etter bare elleve minutter, men etter en helhjertet snuoperasjon fra Carlo Holse og Ole Sæter, kunne Rosenborg gå til pause i ledelsen. Dessverre for trønderne rotet de bort seieren da Billy Joe Burns fyrte av en kanonkule, som gikk via Erlend Dahl Reitan, og inn i mål. Vinneren av dobbeltoppgjøret møter skotske Hearts. Returoppgjøret spilles 3. august på Lerkendal. Det er fire kvalifiseringsrunder før gruppespillet sparkes i gang. (NTB)
Tidspunkt: 27-07-2023 - Kl.20:50 - Kilde: NRK - Info


30. 16-åring ble Rosenborg-helt
Sverre Nypan ble kampens eneste målscorer og sørget for en sårt tiltrengt Rosenborg-seier mot Strømsgodset. Målet kom midtveis i den første omgangen da 16-åringen pirket og snublet inn ballen i mål. Det skjedde etter en elegant hælflikk av Ole Sæter. – Jeg var litt heldig, men det var deilig, sa Nypan til TV 2 i pausen. Jonatan Braut Brunes fikk en eventyrlig mulighet til å utligne like får slutt, men nikket ballen utenfor. Etter en tøff start som midlertidig RBK-trener har svein Maalen fått mer sving på trønderklubben. 45-åringen ledet Rosenborg til tre tap på sine tre første kamper. Nå står laget med to strake seire. Strømsgodset på sin side var i kjempeform med fire strake trepoengere før forrige runde. Nå står drammenserne med to 0-1-tap mot Brann og Rosenborg. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 23-07-2023 - Kl.19:08 - Kilde: NRK - Info


31. Rosenborg-kollaps: Lillestrøm snudde kampen på tampen
Det så lenge bra ut for Rosenborg, men på tampen gikk alt galt for trønderne. Lillestrøm snudde 0-1 til 2-1-seier. Etter to målløse kamper under svein Maalens ledelse, gjorde det godt for Rosenborg da Ole Sæter hamret inn 1-0 fra distanse,Lillestrøms toppscorer, Akor Adams, utlignet med sitt ellevte seriemål for sesongen fem minutter før full tid. Og verre skulle det bli for hjemmelaget. For etter en VAR-sjekk fikk Lillestrøm-straffe. Adams gikk frem, på jakt etter den avgjørende scoringen, men André Hansen gikk riktig vei og reddet forsøket. Returen spratt imidlertid rett til Adams igjen, som enkelt nikket inn 2-1-scoringen. Det ble også sluttresultatet og Rosenborg står nå med tre strake tap etter at svein Maalen ble ansatt. Lillestrøm tok på sin side sesngens sjette seier og er oppe på en 8- plass.
Tidspunkt: 09-07-2023 - Kl.16:56 - Kilde: NRK - Info


32. RBK-trenaren reagerer: – Å spørje om det no, skjønar eg ingenting av
svein Maalen varsla store endringar i Rosenborg og gjekk på eit braktap i første forsøk. Om det kan påverke trua til spelarane på prosjektet, er eit spørsmål han ikkje forstår.
Tidspunkt: 30-06-2023 - Kl.14:27 - Kilde: NRK - Info


33. Maalen tok kommandoen på første RBK-trening
Rosenborgs nye trener, svein Maalen, instruerte og kommanderte spillerne da han hadde sin første trening som hovedtrener.
Tidspunkt: 19-06-2023 - Kl.18:28 - Kilde: NRK - Info


34. NRK erfarer: Kjetil Rekdal har fått sparken – Maalen tar over
Kjetil Rekdal har fått sparken som Rosenborg-trener. Tidligere Ranheim-trener svein Maalen tar over. Det får NRK opplyst.
Tidspunkt: 16-06-2023 - Kl.10:13 - Kilde: NRK - Info


35. Jostein Grindhaug opnar opp om prestasjonsangst: – Har den jævelen på skuldra
Han er i gang med sitt tolvte år som hovudtrenar for FK Haugesund. Med seg på vegen har Jostein Grindhaug (50) med seg ein trufast følgjesvein: prestasjonsangsten.
Tidspunkt: 27-04-2023 - Kl.12:16 - Kilde: NRK - Info


36. Koanda tok tre EM-gull i vektløfting
Vektløfter Solfrid Koanda slo til med EM-gull i både rykk, støt og sammenlagt i Armenia lørdag. Koanda løftet 117 kilo i rykk og 155 kilo i støt. Det holdt til gull i begge øvelsene samt sammenlagt. – Vi kom med en plan, det funka og litt til. Ikke 100 prosent med bom i første rykk, men jeg holdt hodet kaldt og satte nye rekorder. Veldig fornøyd med rekordene. De føltes lette og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg er veldig fornøyd med teamet, stolte fullt ut på opplegget, og kunne fokusere på mine oppgaver, forteller hun. Dermed fulgte Koanda opp på perfekt vis etter seier i 87-kilosklassen i VM i colombiansker Bogota før jul. Da vant hun også både rykk, støt og sammenlagt. – Jeg er stolt og glad, Solfrid er en fantastisk vektløfter - dette er verdensklasse. Vi hadde lagt ett offensivt løp i starten av januar, og Solfrid presterte bedre enn det. Med 272 kilo sammenlagt så har hun gått frem hele 12 kilo siden VM i desember. Hun utklassa konkurrentene, satte 5 nordiske og norske rekorder, sier president i Norges Vektløfterforbund Stian Grimseth. – Hun har en mental styrke som er sjelden, og en positiv væremåte som smittende. Hun er utmerket forbilde og jobber knallhardt hver dag mot OL i Paris neste år, fortsetter generalsekretær svein-Erik Edvartsen.
Tidspunkt: 22-04-2023 - Kl.18:40 - Kilde: NRK - Info


37. Friidrettspresidenten valgt inn i EA-styre
Den norske friidrettspresidenten Anne Farseth er valgt i styret til det europeiske friidrettsforbundet (EA) de neste fire årene. Valget ble gjennomført på kongressen til forbundet i Beograd lørdag. Farseth blir i EA én av 13 styremedlemmer. I tillegg er det tre visepresidenter, mens bulgariske Dobromir Karamarinov ble gjenvalgt som president. Karamarinov ble utfordret av tsjekkeren Libor Varhanik, men vant valget med 28 mot 21 stemmer. Bulgaren overtok presidentvervet midlertidig da forbundets norske leder svein Arne Hansen ble syk og senere døde i 2020. Høsten 2021 tok han vervet på fast basis.
Tidspunkt: 22-04-2023 - Kl.08:55 - Kilde: NRK - Info


38. Ishockeyspilleren Falk-Larssen ferdig i Vålerenga
svein Petter Falk-Larssen og Vålerenga ishockey har avsluttet arbeidsforholdet, melder klubben på sine hjemmesider. 26 år gamle Falk-Larssen kom til Vålerenga for ett år siden fra Sparta. Han fikk totalt 44 kamper for Vålerenga og endte opp med 13 målpoeng. – Falk-Larssen var en riktig bra lagspiller, en som alltid stilte opp for laget og som jobbet hardt både på treninger og i kamper. Dessverre kunne ikke vi gi han mer spilletid, så for at han skal kunne utvikle seg videre har vi blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet. Da har han mulighet for å kunne gå til en klubb hvor han kan få spille mer og utvikle seg videre, heter det i uttalelsen. – Vi ønsker «Falken» lykke til videre, og takker for innsatsen han har lagt ned for Vålerenga, sier Vålerenga-trener Fredrik Andersson. (NTB)
Tidspunkt: 27-12-2022 - Kl.10:13 - Kilde: NRK - Info


39. Edvartsen ny generalsekretær i Norges Vektløfterforbund
svein-Erik Edvartsen er ansatt som generalsekretær i Norges Vektløfterforbund. Den tidligere fotballdommeren etterfølger Arne Grostad. Ansettelsen ble opplyst i en pressemelding mandag. Edvartsen var lenge en profilert fotballdommer, men sluttet i 2017 etter at han kom i konflikt med Norges Fotballforbund (NFF). Han hevdet blant annet å ha blitt utsatt for rasisme fra andre toppdommere. I etterkant inngikk han forlik med NFF, men fikk ikke fortsette som dommer. Nå er han tilbake i lokalene på Ullevaal som generalsekretær i vektløfterforbundet. – Jeg er veldig glad for at Forbundsstyret til slutt valgte meg. Idretten har betydd mye for meg gjennom hele livet og jeg opplever at det er veldig spennende tider og mye positivt på gang i Norges Vektløfterforbund, sier han. Han har blant annet jobbet som dommerekspert for bettingselskapet Betsson, men er ferdig i den rollen når han nå blir generalsekretær i vektløfterforbundet. (NTB)
Tidspunkt: 12-12-2022 - Kl.18:16 - Kilde: NRK - Info


40. Haug scoret for Roma tross tap
Sophie Romàn Haug scoret for Roma da Wolfsburg viste muskler og vant 4-2 i gruppespillet i mesterligaen torsdag kveld. Ewa Pajor sendte Wolfsburg i ledelsen etter 24 minutter, før sveindís Jane Jónsdóttir scoret vertenes andre mål i det 40. spilleminutt. Andressa Alves utlignet for Roma to minutter senere, men det hjalp lite da Lena Lattwein og Pajor scoret Wolfsburgs tredje og fjerde mål i andre omgang. Mens Emilie Haavi startet kampen for Roma, ble Haug og Mina Bergersen henvist til gjestenes benk. Haug ble byttet inn etter 63 minutter og satte inn reduseringen 13 minutter senere. Wolfsburg topper gruppe B med ti poeng etter fire kampen. Roma følger på 2.-plass, tre poeng bak.
Tidspunkt: 08-12-2022 - Kl.22:35 - Kilde: NRK - Info


41. Toppdommer vil bli helsedirektør
Fotballdommer svein Oddvar Moen er en av syv søkere til jobben som klinikkdirektør for medisinske tjenester og beredskap ved Helse Fonna. Det melder helseforetaket selv om på egne nettsider. Klinikken har 415 årsverk og et budsjett på rundt 560 millioner kroner. Blant annet er ambulansetjenesten, laboratoriene, røntgen og radiologi organisert under klinikken. Helse Fonna dekker Sunnhordland, Haugalandet og deler av Hardanger. Moen er i dag avdelingsleder i samme helseforetak.
Tidspunkt: 11-11-2022 - Kl.14:12 - Kilde: NRK - Info


42. Tidligere elitetrener får utviklerrolle i RBK
Fra 1. januar er svein Maalen tilbake i Rosenborg som trenerutvikler. Det skjer ti år etter at han ga seg som juniortrener og analyseansvarlig i klubben. I mellomtiden har han blant annet hatt suksess med å ta Ranheim opp til toppdivisjonen i norsk fotball. Maalen omtaler RBK-comebacket som å «komme hjem». Han forlot Ranheim i fjor sommer. – Jeg sluttet i Rosenborg fordi jeg ville ha en hovedtrenerjobb på et nivå som var det rette steget for meg. Jeg har alltid tenkt at jeg ville tilbake til klubben igjen, sier Maalen i en uttalelse. (NTB)
Tidspunkt: 25-10-2022 - Kl.16:55 - Kilde: NRK - Info


43. Eskås første norske meisterligadommar på nesten sju år
Ein norsk dommarkvartett har fått jobben med å dømme meisterligakampen mellom Leipzig og Celtic onsdag. Espen Eskås frå Bækkelagets Sportsklub får med seg Jan Erik Engan og Isaak Elias Bashevkin som assistentdommarar til meisterligaoppgjeret. svein Oddvar Moen er sett opp som fjerdedommar. Det er første gang sidan Moen dømde meisterligakampen mellom Gent og Wolfsburg 17. februar 2016 at ein norsk dommar leier ein kamp i Europas beste klubbturnering. Eskås dømde i førre runde europaligakampen mellom Monaco og Ferencvaros. Aftenposten omtalte saka først i Noreg.
Tidspunkt: 03-10-2022 - Kl.09:17 - Kilde: NRK - Info


44. Trikset: Ned 40 kilo
Etter årevis med frustrasjon, lyktes endelig svein Terje (53) med vektnedgangen. - Kunne ikke drømt om at det skulle være såpass quick fix, sier han.
Tidspunkt: 26-09-2022 - Kl.06:00 - Kilde: Dagbladet - Info


45. To norske sandvolleypar vidare
Anders Mol/Christian Sørum og Mathias Berntsen/Hendrik Mol er begge klare for kvartfinalar i King of the Court-turneringa i sandvolleyball i Utrecht fredag. Det er eit annleis turneringsformat der det er inntil fem lag på bana i kamp om poeng, og der laget med færrast poeng blir slått ut etter kvart. I torsdagens gruppespel var Mol/Sørum best i si gruppe, Berntsen/Mol tredje best i sin. svein Oddmund Solhaug og Markus Mol blei nummer fire i si gruppe og får ein ny sjanse i omspel fredag. De to andre norske duoane er i kvar si kvartfinalegruppe fredag. Turneringa bløir avslutta søndag.
Tidspunkt: 09-09-2022 - Kl.04:22 - Kilde: NRK - Info


46. Ruud herjer i US Open-kvartfinalen
Casper Ruud har fått en drømmestart på sin kvartfinale mot Matteo Berrettini i US Open. Kampen pågår fortsatt, men nordmannen tok det første settet enkelt 6–1. – Det er rett og slett ellevill tennis av nordmannen. Det er helt utrolig å være vitne til, utbrøt Discovery-kommentator svein-Espen Lindås Olsen underveis i det første settet. Hvis nordmannen tar seg videre, blir det hans første semifinale i en Grand Slam-turnering på raskere underlag enn grus. I vår tok han seg helt til finale i Roland-Garros, men inntil tirsdag var 4. runde bestenotering i Grand Slam-turneringer på hardcourt eller gress.
Tidspunkt: 06-09-2022 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


47. Tøffere tredje sett for Ruud
Casper Ruud har fått en drømmestart på sin kvartfinale mot Matteo Berrettini i US Open. Kampen pågår fortsatt, men nordmannen leder 2–0 i sett, med sifrene 6–1 og 6–4. – Det er rett og slett ellevill tennis av nordmannen. Det er helt utrolig å være vitne til, utbrøt Discovery-kommentator svein-Espen Lindås Olsen underveis i det første settet. Det tredje settet har imildertid startet dårligere for nordmannen, som i skrivende stund ligger under 4–5. Hvis nordmannen tar seg videre, blir det hans første semifinale i en Grand Slam-turnering på raskere underlag enn grus. I vår tok han seg helt til finale i Roland-Garros, men inntil tirsdag var 4. runde bestenotering i Grand Slam-turneringer på hardcourt eller gress.
Tidspunkt: 06-09-2022 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


48. Dramatisk tredje sett for Ruud
Casper Ruud har fått en drømmestart på sin kvartfinale mot Matteo Berrettini i US Open. Kampen pågår fortsatt, men nordmannen leder 2–0 i sett, med sifrene 6–1 og 6–4. – Det er rett og slett ellevill tennis av nordmannen. Det er helt utrolig å være vitne til, utbrøt Discovery-kommentator svein-Espen Lindås Olsen underveis i det første settet. Det tredje settet har imidlertid blitt mye mer dramatisk enn de to første. Det står i skrivende stund 5–6 til italieneren. Hvis nordmannen tar seg videre, blir det hans første semifinale i en Grand Slam-turnering på raskere underlag enn grus. I vår tok han seg helt til finale i Roland-Garros, men inntil tirsdag var 4. runde bestenotering i Grand Slam-turneringer på hardcourt eller gress.
Tidspunkt: 06-09-2022 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


49. Dommeren ut mot ballguttene
Dommer svein Oddvar Moen går hardt ut mot noen av ballguttene på Åråsen på grunn av språkbruk etter kveldens 1–1-kamp mellom Lillestrøm og Tromsø. Hjemmefansen var tidvis svært lite imponerte over dømmingen, noe som kan ha smittet over på ballguttene. – Altså vi som dommere vi tåler å få masse vi, det er ikke det det handler om. Men det er ikke greit at det står tolv-, tretten-, fjorten- og femtenåringer som er ballgutter i kampen, og kaster seg på og bruker ord som ikke skal komme ut av deres munn i den alderen, sier han til NRK. – Det var ballgutter som meldte til deg? – Ja. Så det kommer vi til å ta videre med Lillestrøm, fordi sånn ønsker vi ikke å ha det. Jeg skal hvert fall si et ord om det inn til Fotballforbundet fordi nå har vi veldig fokus på dette. Medie- og kommunikasjonsansvarlig i LSK, Morten Stokstad, skriver følgende om hendelsen i en sms til NRK: – Det er riktig at noen av ballguttene ble revet med og kastet seg på publikums mishagsytringer mot dommertrioen. De fikk umiddelbart beskjed om at det ikke er greit, og de kommer helt sikkert ikke til å gjøre noe sånt igjen. Samtidig er dette snakk om 12 år gamle gutter som er engasjerte og glade i klubben sin, så vi tenker vel at dette ikke er verdens største sak, skriver han.
Tidspunkt: 07-08-2022 - Kl.19:44 - Kilde: NRK - Info


50. En kniv i hjertet
Søndag oppsto det uro på grenseoverganger mellom Kosovo og Serbia. Professor emeritus svein Mønnesland og seniorforsker Karsten Friis forklarer Russlands tilknytning til konflikten.
Tidspunkt: 01-08-2022 - Kl.19:21 - Kilde: Dagbladet - Info


51. Den islandske superstjerna i tårer etter skade og EM-exit
Island lå an til avansement lenge, men så scoret Belgia og deres store stjerne sveindís Jónsdóttir måtte ut med skade.
Tidspunkt: 18-07-2022 - Kl.21:00 - Kilde: NRK - Info


52. Sandefjord snudde til seier mot Viking
Harmeet Singh var svært frustert over dommer svein Oddvar Moen etter Vikings åpningsmål, men Singh og Sandefjord vant til slutt 2-1 borte i Eliteserien søndag. Åpningsmålet til Viking like før pause var svært kontroversielt. Mats Haakenstad ble meiet ned av David Brekalo og ble liggende nede med en hodeskade midt på banen, men dommer Moen lot spillet gå og Viking tok ledelsen ved Kristoffer Løkberg. Det fikk Sandefjords Harmeet Singh til å tenne på alle plugger da han fikk se situasjonen igjen i pausen. – Det der er helt klart. Stopp faen meg spillet der! Hva om det hadde vært noe mer alvorlig? La oss håpe det går bra, sa Singh til Discovery før han stormet inn i garderoben.
Tidspunkt: 19-06-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


53. Sandefjord snudde til seier mot Viking
Harmeet Singh var svært frustert over dommer svein Oddvar Moen etter Vikings åpningsmål, men Singh og Sandefjord vant til slutt 2-1 borte i Eliteserien søndag. Åpningsmålet til Viking like før pause var svært kontroversielt. Mats Haakenstad ble meiet ned av David Brekalo og ble liggende nede med en hodeskade midt på banen, men dommer Moen lot spillet gå og Viking tok ledelsen ved Kristoffer Løkberg. Det fikk Sandefjords Harmeet Singh til å tenne på alle plugger da han fikk se situasjonen igjen i pausen. – Det der er helt klart. Stopp faen meg spillet der! Hva om det hadde vært noe mer alvorlig? La oss håpe det går bra, sa Singh til Discovery før han stormet inn i garderoben.
Tidspunkt: 19-06-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


54. Sandefjord snudde til seier mot Viking
Harmeet Singh var svært frustert over dommer svein Oddvar Moen etter Vikings åpningsmål, men Singh og Sandefjord vant til slutt 2-1 borte i Eliteserien søndag. Åpningsmålet til Viking like før pause var svært kontroversielt. Mats Haakenstad ble meiet ned av David Brekalo og ble liggende nede med en hodeskade midt på banen, men dommer Moen lot spillet gå og Viking tok ledelsen ved Kristoffer Løkberg. Det fikk Sandefjords Harmeet Singh til å tenne på alle plugger da han fikk se situasjonen igjen i pausen. – Det der er helt klart. Stopp faen meg spillet der! Hva om det hadde vært noe mer alvorlig? La oss håpe det går bra, sa Singh til Discovery før han stormet inn i garderoben.
Tidspunkt: 19-06-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


55. Molde kjørte over Odd etter utvisning
Molde slo tilbake etter fadesen mot Viking i helgen og hadde full kontroll mot Odd i 3-0-seieren. Magnus Wolff Eikrem sendte moldenserne i ledelsen tidlig. Ett skudd fra om lag ti meter sendte vertene opp i 1-0-ledelse. Etter halvtimen ble det tøffere for Odd, da Odin Bjørtuft pådro seg direkte rødt kort. Han ble truffet av ballen i hånden inne ved femmeteren, og dommer svein Oddvar Moen nølte ikke med det røde kortet. Sivert Mannsverk tok straffen og sørget for 2-0. Et Odd i undertall måtte slite etter pause, men hadde et par forsøk. Det lykkes likevel istedet for Molde-spiller Magnus Grødem, som scoret med sin første involvering da han la på til 3-0.
Tidspunkt: 11-05-2022 - Kl.21:56 - Kilde: NRK - Info


56. Beyonder velger Rogaland for sin batterisatsing
– Vi har ikke lagt skjul på at vi har vurdert utlandet for vår storskala fabrikk, sier gründer og sjef i Beyonder svein Kvernstuen.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.13:31 - Kilde: E24 - Info


57. Wolfsburg sendte Maanum og Arsenal ut av mesterligaen
Frida Maanum og lagvenninnene i Arsenal kom til kort mot Wolfsburg i mesterligaens kvartfinale. Den tyske klubben er klar for semifinale mot Barcelona. Etter 1-1 i London ble det 2-0-seier til Wolfsburg i returkampen. Dermed blir i semifinalen det gjensyn med gamleklubben for den norske Barcelona-duoen Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen. Wolfsburg har vært hard med engelske lag i turneringen denne sesongen. Med 4-0-seier over Chelsea i gruppespillet sørget laget for at fjorårsfinalisten ble utslått før cupspillet. Et tidlig ledermål av Jill Roord og et selvmål av Leah Williamson ble Arsenals bane. Maanum fikk en vond smell etter ett minutts spill da hun og Lena Lattwein løp på hverandre, og den norske landslagsspilleren måtte ta telling mens hun tok seg til hodet. Hun kom seg på beina og spilte videre, men i det 9. minutt fulgte en ny smell for hele gjestelaget da Wolfsburg tok ledelsen. Felicitas Rauch tok hjørnespark fra høyre, og Maanum var i duell med Lena Oberdorf. Ballen spratt til sveindis Jonsdottir, som spilte den inn i målgården. Der sto Roord og befordret den i mål med utsiden av foten. (NTB)
Tidspunkt: 31-03-2022 - Kl.18:48 - Kilde: NRK - Info


58. Yara-sjefen: – Effekten av krigen er en global matmangel
– De globale effektene av Ukraina-krigen er katastrofale for matvareforsyningen, sier konsernsjef i Yara, svein Tore Holsether. Han mener Norge bør øke støtten til FNs matvareprogram.
Tidspunkt: 25-03-2022 - Kl.15:39 - Kilde: E24 - Info


59. Trumps «bakland»: Bekymret for Bidens sanksjoner
Seniorforsker svein Melby mener Putins invasjon av Russland kan ta knekken på «Trump-fenomenet» – men i Trump-land ser fortsatt enkelte til den tidligere presidenten.
Tidspunkt: 20-03-2022 - Kl.13:02 - Kilde: E24 - Info


60. Beyonder-sjefen skuldig i skadeverk
svein Kvernstuen blei filma då han gjekk laust på eit protestbanner. No er politiet ferdig med saka.
Tidspunkt: 11-03-2022 - Kl.05:42 - Kilde: E24 - Info


61. Yara-sjefen: Våre ansatte sitter i provisoriske bomberom
Toppsjef svein Tore Holsether i Yara forteller om rakettangrep, skyhøye gasspriser og matvarekrise: – Det er en ekstrem situasjon.
Tidspunkt: 09-03-2022 - Kl.20:13 - Kilde: E24 - Info


62. Yara-kontor i Ukraina truffet av rakett
Alle ansatte er redegjort for, skriver toppsjefen svein Tore Holsether på Linkedin.
Tidspunkt: 28-02-2022 - Kl.10:01 - Kilde: E24 - Info


63. Drammen kan møte sveitsisk lag
Drammen var tysdag med i kvartfinaletrekninga i europacupen i handball. Utfallet av returoppgjeret i åttedelsfinalen mot russiske Krasnodar er ennå uviss. Drammen vann den første åttedelsfinalen 37-23, men valde å følgje rådet til Utenriksdepartementet (UD) om å ikkje reise til returoppgjeret mot Krasnodar. UD frårådde klubben å reise, ettersom Krasnodar er mindre enn 250 kilometer unna grensa til Ukraina. Den grunngjevinga godkjende ikkje Det europeiske handballforbundet (EHF), men kva som vil skje med returoppgjeret er ennå ikkje avklart. Kampen skulle eigentleg blitt spela laurdag. – Utfallet avheng av ei juridisk avgjerd, sa Andrew Barringer i EHF i samband med trekninga. Der blei Drammen eller Krasnodar trekt mot Suhr Aarau frå Sveits. Kvartfinalane skal spelast 26./27. mars og 3./4. april. Styreleiar i DHK, svein Erik Bjerkrheim var like usikker på situasjonen som alle andre, då NTB kontakta han ei dryg time før kvartfinaletrekninga. – Vi har ikkje fått nokon tilbakemeldingar. Eg prøvde i heile går. Eg synest det er merkeleg at vi ikkje har høyrt noko, seier Bjerkrheim til NTB. Nærbø kom trygt vidare til kvartfinalen og blei trekt mot Minsk frå Kviterussland.
Tidspunkt: 22-02-2022 - Kl.10:21 - Kilde: NRK - Info


64. Rotevatn (V): – En uklok utnevnelse
Sylvi Listhaug (Frp) og sveinung Rotevatn (V) er blant dem som er kritiske til utnevnelsen av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef. Listhaug mener ansettelsen kan se ut som kameraderi.
Tidspunkt: 04-02-2022 - Kl.10:51 - Kilde: E24 - Info


65. Beyonder-sjefen ble filmet mens han gikk løs på protestbanner. Nå er saken politianmeldt
Administrerende direktør svein Kvernstuen i batteriselskapet Beyonder ble mandag kveld oppdaget mens han forsøkte å legge ned protestbanneret som naboaksjonen Vern Kvernaland har satt opp. Aksjonsgruppen som jobber mot de store utbyggingsplanene ved Kvernaland har politianmeldt forholdet.
Tidspunkt: 03-02-2022 - Kl.18:00 - Kilde: E24 - Info


66. Venstre vil åpne opp: – Vi bør gå bort fra de aller fleste tiltakene
sveinung Rotevatn (V) mener at corona-tiltakene nå begynner å bli vel så problematiske som sykdommen. Han krever at påbudet om hjemmekontor ryker først.
Tidspunkt: 25-01-2022 - Kl.05:12 - Kilde: E24 - Info


67. Pål Arne Johansen blir ny Odd-trener
Styret i fotballklubben Odd besluttet mandag å ansette mangeårig G19-landslagstrener Pål Arne Johansen som ny trener, skriver klubben på sine nettsider. Morten Rønningen blir ny sportssjef. De to blir presentert på en pressekonferanse klokken 10 tirsdag. VG skrev i forkant av mandagens styremøte at Johansen og tidligere Ranheim-trener svein Maalen var de heteste kandidatene til å etterfølge Jan Frode Nornes i trenerjobben. Jan Frode Nornes fikk ikke fortsette etter at Odd endte på 13.-plass i eliteserien sist sesong. Pål Arne Johansen har vært ansatt i Norges Fotballforbund med treneransvar for ulike aldersbestemte landslag siden 2017. Før den tid var han Henning Bergs assistent i den polske klubben Legia Warszawa. Han har også en fortid som assistenttrener for det norske kvinnelandslaget. I 2019 ledet han det norske G20-landslaget under VM-sluttspillet i Polen. Der ble det exit i gruppespillet. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 24-01-2022 - Kl.20:08 - Kilde: NRK - Info


68. Adressa: Rosenborg-styret møtes torsdag kveld
Adressa melder at Rosenborg-styret avholder et ekstra styremøte på Brakka i kveld. Adressa skriver at blant annet daglig leder Tove Moe Dyrhaug og styreleder Ivar Koteng er til sted på møte. Flere fra RBK-styret, som nestleder svein Tore Samdal, Rune Bratseth, Karen Espelund og Cecilie Gotaas Johnsen, deltar også. Tidligere i dag kunne både NRK og TV 2 erfare at Kjetil Rekdal er i ferd med å bli Rosenborgs neste hovedtrener. NRK kunne erfare at det kun er mindre detaljer som gjenstår før Rekdal blir presentert. I forkant av møtet på Brakka hadde Koteng vært på Hamar og forhandlet med Kjetil Rekdal, ifølge flere medier.
Tidspunkt: 16-12-2021 - Kl.21:50 - Kilde: NRK - Info


69. Etterlyser krisehjelp til næringslivet: – Ikke en situasjon som kan fortsette
sveinung Rotevatn (V) etterlyser rask coronastøtte til næringslivet, etter en strøm av avlysninger. – Regjeringen ser ut til å være helt handlingslammet, sier han.
Tidspunkt: 03-12-2021 - Kl.14:37 - Kilde: E24 - Info


70. Warholm hedret svein Arne Hansen
Karsten Warholm og Dave Moorcroft deltok på åpningen av et eget rom til minne om friidrettstoppen svein Arne Hansen på Bislett stadion torsdag. Der ga Warholm og Moorcroft bort sine rekordpiggsko til museet til World Athletics (det internasjonale friidrettsforbundet). Begge har satt verdensrekord på Bislett. Torsdagens seremoni ble gjort for å minne svein Arne Hansen, som gikk bort 20. juni i fjor. Han var i en årrekke stevnegeneral for Bislett Games. I tillegg var han norsk friidrettspresident i årene 2003 til 2015 og hadde deretter tilsvarende rolle i Det europeiske friidrettsforbundet (EA) fram til sin død. (NTB)
Tidspunkt: 18-11-2021 - Kl.12:14 - Kilde: NRK - Info


71. John Fredriksens riggselskap Seadrill bytter ut styret etter amerikansk konkursprosess
Blant annet svein Harald Øygard, som er styreleder i Norwegian, byttes ut.
Tidspunkt: 17-11-2021 - Kl.18:53 - Kilde: E24 - Info


72. Yara-sjefen bekymret for skyhøye gasspriser
Gjødselgigantens tredje kvartal er preget av skyhøye gasspriser i Europa. – Vi er bekymret for effekten, sier svein Tore Holsether. Han påpeker at europeisk nitrogenproduksjon er avgjørende for matsikkerheten i verden.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.06:02 - Kilde: E24 - Info


73. Yara-sjefen bekymret: – Kan gå fra en energikrise til en matkrise
Gjødselgigantens tredje kvartal er preget av skyhøye gasspriser i Europa. – Vi er bekymret for effekten, sier svein Tore Holsether. Han påpeker at europeisk nitrogenproduksjon er avgjørende for matsikkerheten i verden.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.06:02 - Kilde: E24 - Info


74. Karamarinov valgt igjen
Bulgareren Dobromir Karamarinov er valgt til president i Det europeiske friidrettsforbundet (EA). Han har fungert i rollen etter at nordmannen svein Arne Hansen ble syk og senere døde i 2020. Hansen var president i perioden 2015-20. 61-årige Karamarinov ble valgt uten motkandidat. Han er forbundets sjette president, skriver NTB.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


75. Rotevatn blir Venstres mann i finanskomiteen
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn blir Venstres mann i finanskomiteen. Han utelukker å bli budsjettpartner for en Ap/Sp-regjering.
Tidspunkt: 05-10-2021 - Kl.11:55 - Kilde: E24 - Info


76. Dyr strøm kan fyre opp prisene og gi mangel på ved
HØNEFOSS/ÅLESUND (Aftenposten/E24): svein Bjerke, Sindre Skogbrott og Jan Andre Gran kløyver på spreng for å holde tritt med etterspørselen etter ved. Oddvar Bjørkavåg kjører ut hundrevis av sekker hver dag.
Tidspunkt: 30-09-2021 - Kl.12:58 - Kilde: E24 - Info


77. Ut mot Arbeiderpartiets klimapolitikk: – Har ikke noe å komme med
Arbeiderpartiet har kjempet imot økt CO?-avgift i årevis, og har ikke noe å komme med på klimapolitikk, mener sveinung Rotevatn (V). – Han forsøker å peke på andre fremfor å ta ansvar selv, svarer Hadia Tajik (Ap).
Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.11:08 - Kilde: E24 - Info


78. Drømmeår for Anleggsgartner svein Boasson. Lønnsomheten doblet.

Tidspunkt: 26-08-2021 - Kl.08:11 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


79. Yara-sjefen forsvarer Hviterussland-handel
Yara-sjef svein Tore Holsether forstår at folk reagerer på at selskapet kjøper kalium i Hviterussland, men mener det er en uhyre vanskelig problemstilling.
Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.18:26 - Kilde: E24 - Info


80. Dypdykk i norske vinkjellere: Slik lagrer du vinen hjemme
E24 møter musikklærer og vinentusiast svein Vold, som tar oss med inn i vinkjelleren i huset ved Ekebergskrenten.
Tidspunkt: 31-07-2021 - Kl.14:00 - Kilde: E24 - Info


81. Ny Ranheim-trener på plass
Hugo Pereira er valgt til å styre Ranheim ut av nedrykkstrøbbel i 1. divisjon. Portugiseren har en fortid som assistenttrener hos byrival Rosenborg. Pereira har skrevet under en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen. Han tar over etter svein Maalen. Ansettelsen ble bekreftet på en pressekonferanse onsdag formiddag.
Tidspunkt: 07-07-2021 - Kl.09:49 - Kilde: NRK - Info


82. Hva har Venstre og sveinung Rotevatn imot enøk og solenergi?
Resten av Europa satser på grønn omstilling, men i Norge svekkes markedet for klimatiltak som solenergi, varmepumper og enøk. Godt hjulpet av Venstre i regjering.
Tidspunkt: 01-07-2021 - Kl.15:01 - Kilde: E24 - Info


83. Maalen ferdig i Ranheim
svein Maalen slutter som trener i 1. divisjonsklubben Ranheim. Avgjørelsen ble offentliggjort kun noen timer før tirsdagens hjemmekamp mot Raufoss. Avgjørelsen om å avslutte samarbeidet med Maalen bekreftes på Ranheims nettsider. – Jeg har hatt utrolige år i Ranheim og hatt gleden av å gi mitt bidrag til at klubben har gått fra å være en liten underdog til å bli en klubb som kan konkurrere med de største i norsk fotball, sier han.
Tidspunkt: 22-06-2021 - Kl.13:39 - Kilde: NRK - Info


84. Politianmelder rasistiske meldinger
John Kitolano har fått hatefulle ytringer etter gårsdagens kamp mot Vålerenga. Han var i sentrum da han taklet Aron Dønnum, som måtte gå av banen med skade. Kitolano fikk gult kort for taklingen. I etterkant innrømmet kampdommer svein Oddvar Moen at Odds 21-åring skulle ha blitt utvist. Odd skriver nå at de anmelder meldinger av rasistisk karakter mot Kitolano. – I Odds Ballklubb er det nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering. Klubben har med denne bakgrunn politianmeldt disse ytringene, skriver Odd.
Tidspunkt: 17-06-2021 - Kl.12:45 - Kilde: NRK - Info


85. Dommeren innrømmer tabbe etter grisetaklingen
John Kitolano kom susende og kvestet Aron Dønnum, som måtte forlate banen med skade. Nå innrømmer svein Oddvar Moen at Odd-spilleren burde vært utvist.
Tidspunkt: 16-06-2021 - Kl.19:36 - Kilde: NRK - Info


86. Håper Porsgrunn blir Ernas demoprosjekt på hydrogen: – En sterk kandidat
Regjeringen vil ha ett til to demonstrasjonsprosjekter for hydrogen i industrien. Yara-sjef svein Tore Holsether vil skifte ut gass med hydrogen på ammoniakkfabrikken i Porsgrunn, og mener prosjektet er en sterk kandidat.
Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.16:08 - Kilde: E24 - Info


87. Yara-sjef blir ny president i NHO
NHOs generalforsamling har valgt konsernsjef svein Tore Holsether (48) i Yara som norsk næringslivs hovedtillitsvalgt, og leder av NHOs styre.
Tidspunkt: 08-06-2021 - Kl.13:57 - Kilde: E24 - Info


88. Nyvalgt Norwegian-styreleder: – Ikke opplevd maken
svein Harald Øygard ville ha mer Norwegian-aksjer, men fikk ikke. Han er fullstendig tatt på sengen av interessen rundt sin nye rolle.
Tidspunkt: 04-06-2021 - Kl.11:37 - Kilde: E24 - Info


89. Mer politisk brudulje om IEA-rapport: – Henger ikke på greip
Regjeringen bryter med Parisavtalen når den lar oljeletingen fortsette, mener SV. – Overhodet ikke, svarer klimaminister sveinung Rotevatn.
Tidspunkt: 31-05-2021 - Kl.12:38 - Kilde: E24 - Info


90. Valgkomiteen i Norwegian bekrefter: Ønsker svein Harald Øygard som ny styreleder
Styreleder Niels Smedegaard går ut av Norwegian-styret. Inn kommer den tidligere sentralbanksjefen på Island, svein Harald Øygard.
Tidspunkt: 27-05-2021 - Kl.08:38 - Kilde: E24 - Info


91. Utvikler nytt ladesystem for elbiler: Beyonder får EU-støtte
Ti selskaper med norske Beyonder i spissen får drøye 40 millioner i EU-støtte til å utvikle elbillading kombinert med energilagring. – Et veldig viktig prosjekt, sier Beyonder-grunnlegger svein Kvernstuen til E24.
Tidspunkt: 12-05-2021 - Kl.15:18 - Kilde: E24 - Info


92. Klimaministeren til kamp mot «Tesla-avgiften»
sveinung Rotevatn (V) kaller 2022 et «veldig dårlig tidspunkt» for elbilmoms – og sier Venstre vil stritte imot dersom de rødgrønnes plan omfavnes av blå regjeringskolleger.
Tidspunkt: 09-05-2021 - Kl.15:04 - Kilde: E24 - Info


93. Regjeringen dobler hydrogensatsingen: Lover 100 nye millioner
Regjeringen vil doble sin hydrogensatsing, og avviser at den satser for lite sammenlignet med andre europeiske land. – At vi har prioritert hydrogen bør det ikke være noen tvil om, sier klimaminister sveinung Rotevatn.
Tidspunkt: 06-05-2021 - Kl.19:37 - Kilde: E24 - Info


94. Finansministeren må svare Stortinget om meglerhusenes egenhandel
Arbeiderpartiet ber finansminister Jan Tore Sanner (H) vurdere om egenhandel i meglerhus bør reguleres strengere. – Her ser det ut som det er mulig å operere innenfor en rekke gråsoner uten at det får konsekvenser, sier svein Roald Hansen (Ap).
Tidspunkt: 04-05-2021 - Kl.12:03 - Kilde: E24 - Info


95. Rosenborg tapte for Ranheim
Et tidlig mål av Emil Konradsen Ceide holdt ikke til Rosenborg-seier i treningskampen mot Ranheim søndag. svein Maalens menn utlignet etter et selvmål av Even Hovland, før Marcus Mehnert snudde for Ranheim.
Tidspunkt: 03-05-2021 - Kl.14:36 - Kilde: NRK - Info


96. Yaras eiere kan vente seg pengedryss: – Bare se på historien
Yara-kassen fylles opp, og eierne kan vente seg nye tilbakekjøp og utbytter. – Da må man bare se på historien, sier Yara-sjef svein Tore Holsether.
Tidspunkt: 25-04-2021 - Kl.12:31 - Kilde: E24 - Info


97. Høyre-topp kritisk til uforbeholden elektrifiserings-støtte i partiet
sveinung Stensland og Rogaland Høyre foreslår at partiet skal moderere seg i elektrifiseringsdebatten på landsmøtet i mai. – Personlig er jeg fortsatt svært skeptisk til elektrifisering generelt, sier Stensland.
Tidspunkt: 20-04-2021 - Kl.08:36 - Kilde: E24 - Info


98. Klimakrangel om søppelavgift
Stortingsflertallet mener avfallsbransjen må slippe CO2-avgift. Nå slår klima- og miljøminister sveinung Rotevatn (V) alarm om forslaget.
Tidspunkt: 08-04-2021 - Kl.03:43 - Kilde: E24 - Info


99. Biden om gigantplan: – Wall Street bygde ikke dette landet
USAs president Joe Biden hevder at hans massive infrastrukturplan vil sette «hundretusenvis av folk i arbeid». USA-forsker svein Melby kaller planen et «paradigmeskifte».
Tidspunkt: 31-03-2021 - Kl.20:50 - Kilde: E24 - Info


100. Kravene om grønne milliarder: – Må ikke gi fri tilgang til kredittkortet
Mange krever statsstøtte til grønne tiltak, men klimaminister sveinung Rotevatn (V) vil være forsiktig med kredittkortet. – Vi kommer oss ikke gjennom det grønne skiftet med subsidier alene, sier han.
Tidspunkt: 14-03-2021 - Kl.09:03 - Kilde: E24 - Info


101. Høyre-topp advarer mot «blind tro» på elektrifisering
Stortingsrepresentant sveinung Stensland ønsker debatt om Høyres syn på nøkkeltiltak for utslippskutt: – Jeg mener elektrifisering i noen tilfeller virker mot sin hensikt, sier han.
Tidspunkt: 11-03-2021 - Kl.05:53 - Kilde: E24 - Info


102. Sanvolley-tap i sesongdebuten
Den norske sandvolleyballduoen Christian Sørum og svein Oddmund Solhaug tapte 0–2 i første kamp i verdsserieturneringa i Qatar. Nederlaget kom mot mexicanarane José Luis Rubio og Josue Gaston Gaxiola. Dei vann duellen med settsiffera 21-16, 21–18. Onsdag skal Sørum/Solhaug møte austerrikske Robin Seidl/Philipp Waller. Den kampen må vinnast om dei skal ha sjanse til å gå vidare i turneringa. Turneringa i Qatar er i 4-stjernerskategorien og den første i verdsserien med norsk deltaking i år. Sørum utgjer normalt ein frykta duo saman med Anders Mol, men Mol kan ikkje spele i sesongopninga på grunn av eit lite brot i lårbeinet.
Tidspunkt: 09-03-2021 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


103. Sandvolley-tap i sesongdebuten
Den norske sandvolleyballduoen Christian Sørum og svein Oddmund Solhaug tapte 0–2 i første kamp i verdsserieturneringa i Qatar. Nederlaget kom mot mexicanarane José Luis Rubio og Josue Gaston Gaxiola. Dei vann duellen med settsiffera 21-16, 21–18. Onsdag skal Sørum/Solhaug møte austerrikske Robin Seidl/Philipp Waller. Den kampen må vinnast om dei skal ha sjanse til å gå vidare i turneringa. Turneringa i Qatar er i 4-stjernerskategorien og den første i verdsserien med norsk deltaking i år. Sørum utgjer normalt ein frykta duo saman med Anders Mol, men Mol kan ikkje spele i sesongopninga på grunn av eit lite brot i lårbeinet.
Tidspunkt: 09-03-2021 - Kl.18:52 - Kilde: NRK - Info


104. NFF aksepterer bot i Edvartsen-sak
Norges Fotballforbund aksepterer et forelegg på 50.000 kroner fra Datatilsynet for å ha brutt loven i konflikten med tidligere toppdommer svein-Erik Edvartsen.
Tidspunkt: 24-02-2021 - Kl.10:01 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


105. NFF aksepterte bot: - Ubehagelig
Norges Fotballforbund aksepterer et forelegg på 50.000 kroner fra Datatilsynet for å ha brutt loven i konflikten med tidligere toppdommer svein-Erik Edvartsen.
Tidspunkt: 24-02-2021 - Kl.10:01 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


106. NFF aksepterer bot fra Datatilsynet
Norges Fotballforbund aksepterer et forelegg på 50.000 kroner fra Datatilsynet for å ha brutt loven i konflikten med tidligere toppdommer svein-Erik Edvartsen. Det bekrefter forbundet på sine nettsider onsdag. Forbundet skal ha handlet i strid med personvernloven da svein-Erik Edvartsens IP-adresser ble lagret og sammenstilt med eposter forbundet mente den tidligere toppdommeren hadde sendt under falskt navn. «Varslets grunnlag er at tilsynet vurderer det slik at forbundet i 2017 foretok ulovlig lagring og sammenstilling av noen IP-adresser i forbundets elektroniske bestillingssystem», står det i pressemeldinga. Etter en samlet vurdering aksepterer NFF boten.
Tidspunkt: 24-02-2021 - Kl.09:56 - Kilde: NRK - Info


107. Norge vant VM-gull
Lars Agnar Hjelmeset paraderte Norge inn til stafettgull i junior-VM i langrenn i finske Vuokatti lørdag. Sønnen til den tidligere storløperen Odd-Bjørn Hjelmeset tok sølv på sprinten tidligere i mesterskapet. Pappa Hjelmeset var en del av støtteapparatet i Finland denne gangen. Han ble for øvrig verdensmester i stafett som junior selv tilbake i 1991. Da gikk han på lag med Thomas Alsgaard og svein Tore Samdal. Lørdag hang Edvard Sandvik med i teten på 1. etappen, og var med en gruppe på seks som vekslet tilnærmet samtidig i kuldegradene i Vuokatti. Jonas Vika skaffet Norge en liten ledelse etter den 2. etappen i klassisk stil. På 3. etappe dro Martin Kirkeberg Mørk ifra. Mørk ble verdensmester på 10 kilometer fri teknikk fredag. Hjelmeset hadde full kontroll på ankeretappen og gikk Norge inn til et soleklart VM-gull. Finland sikret seg sølvet på hjemmebane, mens Russland ble nummer tre foran Sverige på første plassering utenfor pallen. (NTB)
Tidspunkt: 13-02-2021 - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


108. Utsatt fristen i «Edvartsen-saken»
NFF har fått to ukers utsettelse for å bestemme seg om de vil vedta en bot på 50 000 kroner fra Datatilsynet. svein Erik Edvartsens stjerneadvokat John Christian Elden sier han venter i spenning.
Tidspunkt: 10-02-2021 - Kl.23:01 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


109. Mann dømt til fengsel etter trusler mot sveinung Rotevatn

Tidspunkt: 09-02-2021 - Kl.11:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


110. sveinung Dalseide var Eirik Hokstads partner. Det har fått store konsekvenser.
I 2016 hadde eiendomsinvestoren 41 millioner i egenkapital. I dag er han arbeidsledig.
Tidspunkt: 02-02-2021 - Kl.17:46 - Kilde: E24 - Info


111. For et drøyt år siden mistet han TIL-jobben. Nå gjør svein-Morten (49) comeback på Alfheim

Tidspunkt: 12-01-2021 - Kl.18:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


112. Bellona-stifter om klimaplanen: – Å utelate industrien er en tabbe
Klimaminister sveinung Rotevatn mener klimaplanen viser veien til en historisk omstilling. Norske industriledere mener planen er mangelfull og at den ikke vil bidra til nok reelle klimakutt.
Tidspunkt: 08-01-2021 - Kl.17:11 - Kilde: E24 - Info


113. Nullutslippssoner får grønt lys
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn (V) har en gladmelding til byrådene i Oslo og Bergen: Nå blir det tillatt med bysoner der fossilbiler forbys.
Tidspunkt: 07-01-2021 - Kl.08:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


114. Nullutslippssoner får grønt lys
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn (V) har en gladmelding til byrådene i Oslo og Bergen: Nå blir det tillatt med bysoner der fossilbiler forbys.
Tidspunkt: 07-01-2021 - Kl.05:17 - Kilde: E24 - Info


115. svein (79) fikk den første koronavaksinen
– Det var stort, sier svein Bøe (79). Han ble historisk som den første koronavaksinerte i Vestland fylke. Flere kommuner starter vaksinering i dag.
Tidspunkt: 05-01-2021 - Kl.11:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


116. svein (67) fikk koronavaksinen først i Norge: – Nesten som da Armstrong gikk på månen
Beboer svein Andersen (67) på Ellingsrudhjemmet i Oslo er historisk. Han ble den første som fikk koronavaksinen i Norge. Han anbefaler andre å gjøre det samme.
Tidspunkt: 27-12-2020 - Kl.14:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


117. Harley-importør glad for dollarfall etter vårens smell: – Da hadde vi vondt i magen
Harley Davidson-importør svein Erik Nilsen fikk en smell på 250.000 kroner etter dollarsjokket i mars. Nå har dollaren falt til sitt billigste nivå mot kronen så langt i år. – Får litt bedre marginer, sier Nilsen.
Tidspunkt: 18-12-2020 - Kl.21:47 - Kilde: E24 - Info


118. Rotevatn med ny marsjordre til Enova: Skal satse tyngre på klima
Enova skal satse enda tyngre på klima, for å bidra til at Norge når sine ambisiøse mål. – Vi spisser Enova som et klimavirkemiddel, sier klima- og miljøminister sveinung Rotevatn.
Tidspunkt: 16-12-2020 - Kl.18:59 - Kilde: E24 - Info


119. Vinn eller forsvinn for Rotevatn og Breivik
Politikken er de enige om, dermed blir det rent personvalg i Hordaland Venstre. Mens sveinung Rotevatn spiller på alder, peker Terje Breivik på at han er ekte hordalending.
Tidspunkt: 13-12-2020 - Kl.18:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


120. Rotevatn vurderer nytt klimaverktøy
Klimaminister sveinung Rotevatn vurderer å ta i bruk en ny type subsidier som kan fremskynde klimakutt innen hydrogen, CO?-fangst og industri.
Tidspunkt: 11-12-2020 - Kl.13:59 - Kilde: E24 - Info


121. VG: Mann tiltalt for trusler mot Rotevatn
En mann i 50-årene fra Vestlandet har sendt en truende melding på Facebook til klima- og miljøvernminister sveinung Rotevatn (V), mener Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Det skriver VG.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.16:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


122. Hedersmannen og Brann-gutten
svein Ragnar Sætersdal døde 23. november, 86 år gammel.
Tidspunkt: 30-11-2020 - Kl.12:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


123. Universitetet i Bergen beklager overfor professor i «tyskervits-saken»
Universitetet i Bergen beklager behandlingen professor svein Larsen har fått i den såkalte tyskervits-saken.
Tidspunkt: 19-11-2020 - Kl.12:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


124. Rotevatn vil videreføre elbil-fordeler
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn (V) sier det blir dyrere å ha fossile biler og at elbilfordeler bør videreføres.
Tidspunkt: 18-11-2020 - Kl.05:11 - Kilde: E24 - Info


125. Terje Breivik og sveinung Rotevatn kjempar for si politiske framtid
Endeleg er det ein personkamp i Venstre igjen. Denne gongen står det om den svært usikre fyrsteplassen i Hordaland.
Tidspunkt: 17-11-2020 - Kl.07:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


126. Klubblegenden usikker på fremtiden: - Det ligger i kortene at et valg må tas
Ranheims formdupp i høst fortsetter, og nå brenner det et blått lys for muligheten til å nå direkte opprykksplass. Likevel er både Mads Reginiussen og svein Maalen fornøyd med det meste gutta leverte borte mot KFUM.
Tidspunkt: 15-11-2020 - Kl.18:25 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


127. Nok en uavgjort for Ranheim etter kjempebrøler
Ranheims formpil fortsetter å peker nedover, men poenget mot KFUM sikrer svein Maalens menn etter alt og dømme plass i kvalifiseringsspillet om plass i neste års Eliteserie.
Tidspunkt: 15-11-2020 - Kl.17:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


128. Ødegaard inn i kapteinsteamet
Martin Ødegaard (21) er blitt en av visekapteinene for Norges fotballandslag. – Han ble utnevnt til en del av kapteinsteamet på denne samlingen, sier landslagets mediesjef svein Graff til VG om Real Madrid-spillerens nye rolle. Ødegaard blir den yngste på laget som får et slikt ansvar. Temaet består ellers av kaptein Stefan Johansen (29), Omar Elabdellaoui (28) og Joshua King (28). Ødegaard var med å uttale seg da det ble kjent at Norge drar med en redusert tropp. – De kommende Nations League-kampene betyr mye sportslig for oss. Dersom vi ikke stiller lag, betyr det at vi taper to kamper. Det betyr en tapt mulighet for å kvalifisere oss til VM. Vi er selvsagt bekymret for den økte smittesituasjonen i samfunnet. Derfor gjør vi alt i hverdagen for å ikke utsette andre for risiko, sa Johansen og Ødegaard på vegne av kapteinsteamet. (NTB)
Tidspunkt: 14-11-2020 - Kl.10:33 - Kilde: NRK - Info


129. Rapport: – For dårlig kontroll med rastiltak på veiene
Ny rapport avdekker mangelfulle inspeksjoner av skredsikringstiltak på riksveinettet.
Tidspunkt: 03-11-2020 - Kl.15:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


130. Lars Christian Bacher går av som finansdirektør i Equinor
Bacher slutter i stillingen 1.november etter 30 år i selskapet. Da tar svein Skeie over jobben.
Tidspunkt: 23-10-2020 - Kl.05:01 - Kilde: E24 - Info


131. Venstre foreslår å fjerne rentefradraget og gjeninnføre arveavgift
Torsdag legger sveinung Rotevatn frem forslaget til politikken Venstre skal gå til valg på i 2021. Det inneholder ny radikal skattepolitikk.
Tidspunkt: 01-10-2020 - Kl.01:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


132. Ødegaard testa negativt igjen
Martin Ødegaards tredje koronatest var også negativ. Dermed kan han trene med laget igjen, stadfestar landslagets pressesjef svein Graff overfor VG. Ødegaard testa positivt etter kampen mot Real Sociedad søndag, men testa negativt dagen etter.
Tidspunkt: 24-09-2020 - Kl.10:44 - Kilde: NRK - Info


133. En ny Bakke på gang i Sogndal: – Bestefaren hadde vært stolt
Med Eirik som far og svein som bestefar, er det store sko å fylle for Sogndal-debutant Johan Johannessen Bakke (16).
Tidspunkt: 10-09-2020 - Kl.08:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


134. Norge - en internasjonal klimahykler
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn og Utenriksminister Ine Eriksen Søreide skriver den 4. september om Norges rolle som «internasjonal klimadiplomat».
Tidspunkt: 07-09-2020 - Kl.08:39 - Kilde: E24 - Info


135. Norge - en internasjonal klimahykler
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn og Utenriksminister Ine Eriksen Søreide skriver den 4. september om Norges rolle som internasjonal klimadiplomat.
Tidspunkt: 05-09-2020 - Kl.09:10 - Kilde: E24 - Info


136. Døgnet ingenting bet for sveinung Rotevatn
Først fisketur. Så nedtur. Han var lenge lederfavoritten i Venstre. Hva gikk skeis?
Tidspunkt: 31-08-2020 - Kl.20:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


137. – Rotevatn kan fremdeles bli Venstre-leder
Venstres byråd i Bergen, Erlend Andreas Horn, mener sveinung Rotevatn fremdeles kan bli leder av partiet.
Tidspunkt: 23-08-2020 - Kl.18:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


138. Guri Melby enstemmig innstilt som ny partileder i Venstre
Guri Melby er innstilt som ny Venstre-leder etter Trine Skei Grande. sveinung Rotevatn og Abid Raja takker ja til å bli henholdsvis 1. og 2. nestleder.
Tidspunkt: 23-08-2020 - Kl.11:49 - Kilde: E24 - Info


139. Refser Helse Vest for å holde tilbake informasjon: – Det er ikke statshemmeligheter de holder på med
Høyres helsepolitiske talsperson sveinung Stensland kritiserer sykehusene på Vestlandet for å holde tilbake informasjon. Helse Vest svarer med ikke å stille til intervju.
Tidspunkt: 21-08-2020 - Kl.13:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


140. Raja vinner frem i Rotevatns valgdistrikt
sveinung Rotevatn kan bli Venstres første leder fra Sogn og Fjordane. Likevel får han ingen åpen støtte fra lokallagslederne i Nordfjord og Sunnfjord.
Tidspunkt: 19-08-2020 - Kl.00:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


141. Raja vinner frem i Rotevatns hjemfylke
sveinung Rotevatn kan bli Venstres første leder fra Sogn og Fjordane. Likevel får han ingen åpen støtte fra lokallagslederne i Nordfjord og Sunnfjord.
Tidspunkt: 18-08-2020 - Kl.20:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


142. Raja får støtte fra Rotevatns sambygding
Abid Raja kan stille som lederkandidat mot sveinung Rotevatn. – Raja har helt spesielle kvaliteter, sier Stad-ordfører Alfred Bjørlo.
Tidspunkt: 12-08-2020 - Kl.17:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Det brygger opp til strid om Venstre-førsteplassen i Hordaland
sveinung Rotevatn mot Terje Breivik kan bli høstens kamp om førsteplassen på Venstres stortingsliste for Hordaland. Snart må begge tone flagg.
Tidspunkt: 29-07-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


144. sveinung Rotevatn svarte Greta Thunberg: – Vi vil ikke stoppe oljeproduksjonen over natten
Greta Thunberg og flere andre unge klimaaktivister sendte brev til Erna Solberg for å advare om norsk oljepolitikk. Her er svaret signert klimaminister sveinung Rotevatn (V).
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.22:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


145. sveinung Rotevatn svarte Greta Thunberg: – Vi vil ikke stoppe oljeproduksjonen over natten
Greta Thunberg og flere andre unge klimaaktivister sendte brev til Erna Solberg for å advare om norsk oljepolitikk. Her er svaret signert klimaminister sveinung Rotevatn (V).
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.17:17 - Kilde: Aftenposten - Info


146. sveinung Rotevatn svarte Greta Thunberg: – Vi vil ikke stoppe oljeproduksjonen over natten
Greta Thunberg og flere andre unge klimaaktivister sendte brev til Erna Solberg for å advare om norsk oljepolitikk. Her er svaret signert klimaminister sveinung Rotevatn (V).
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.16:58 - Kilde: E24 - Info


147. Nekrolog: Tore Roy Semb
Av Jan Løvholt og svein S. Bjørnsen
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.09:00 - Kilde: Aftenposten - Info


148. Han fikk rett i spådommen sin da Ranheim vant nabooppgjøret
Det ble en fartsfylt kamp med mange mål, som Ranheim-trener svein Maalen hadde spådd på forhånd.
Tidspunkt: 03-07-2020 - Kl.17:52 - Kilde: Aftenposten - Info


149. Friidrettsprofil svein Arne Hansen bisatt
Friidrettsprofilen svein Arne Hansen ble onsdag bisatt fra Ullern kirke. Han døde 20. juni, 74 år gammel.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.12:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


150. Coe: – Mistet en av de største
President i Det europeiske friidrettsforbundet, svein Arne Hansen, ble onsdag bisatt fra Ullern kirke. En rekke friidrettsutøvere og -ledere var til stede nder bisettelsen og minnestunden. Deriblant tidligere løpestjerne Sebastian Coe, som nå er president i Det internasjonale friidrettsforbundet. – Det er en blanding av tristhet og feiring. Tristhet fordi vi har mistet en av de største i vår idrett. For meg er det et personlig tap fordi jeg har kjent ham i over 40 år. Det er riktig å være her. Jeg ville gått hit, smiler Coe til NRK. Coe påpeker at det var Hansen som ga Coe hans første sjanse på løpebanen på Bislett tilbake i 1979.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.12:15 - Kilde: NRK - Info


151. Friidrettsprofil svein Arne Hansen bisatt
Friidrettsprofilen svein Arne Hansen ble onsdag bisatt fra Ullern kirke. Han døde 20. juni, 74 år gammel.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.09:21 - Kilde: Aftenposten - Info


152. Nekrologer: svein Arne Hansen

Tidspunkt: 26-06-2020 - Kl.12:00 - Kilde: Aftenposten - Info


153. Forsvaret bør reparere skadene og gi Krigsskolen i gave til byen | svein Solhjell
Forsvarsdepartementet vil kvitte seg med Krigsskolen. Skadene overlates til andre å reparere.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


154. Dette har ingen Start-spiller gjort siden svein Mathisen: – Han klarer ikke slutte å score
Da Mathias Bringaker scoret sitt tredje mål på de tre første seriekampene, gikk han inn i en eksklusiv klubb i Start-historien.
Tidspunkt: 25-06-2020 - Kl.17:59 - Kilde: Aftenposten - Info


155. Hagen-forsvarer: – Har fått meget interessant tips
Tom Hagens forsvarer svein Holden har fått et tips som han mener inneholder ny informasjon i saken. Tipset kom etter at Hagen utlyste milliondusør for tips.
Tidspunkt: 24-06-2020 - Kl.11:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


156. Hagen-forsvarer: – Har fått meget interessant tips
Tom Hagens forsvarer svein Holden har fått et tips som han mener inneholder ny informasjon i saken. Tipset kom etter at Hagen utlyste milliondusør for tips.
Tidspunkt: 24-06-2020 - Kl.07:45 - Kilde: Aftenposten - Info


157. Likestilling for alle er ikke kontroversielt | svein Stølen
Likestilling, kjønnsbalanse og mangfold er UiO-verdier.
Tidspunkt: 23-06-2020 - Kl.08:07 - Kilde: Aftenposten - Info


158. Friidretten i sorg etter dødsfall: – Veldig trist
Tidligere friidrettspresident svein Arne Hansen døde lørdag. Karoline Bjerkeli Grøvdal mottok meldinga med stor sorg.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.07:45 - Kilde: Aftenposten - Info


159. Eirik Hokstad ble politianmeldt for grovt bankbedrageri. Slik var makkerens hemmelige avtale for å slippe trøbbel med banken.
Eiendomsinvestor sveinung Dalseide ble frikjent av politiet, men måtte likevel gjøre opp med banken.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.07:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


160. Norge kan nå klimamålet for 2020 – helt uten «koronahjelp»
I høst avlyste klima- og miljøminister sveinung Rotevatn (V) Norges klimamål for 2020. Nå sier han det er sannsynlig at Norge vil innfri Stortingets mål for klimakutt – helt uten «hjelp» fra koronaviruset. Forskningsstiftelsen Cicero er enig.
Tidspunkt: 21-06-2020 - Kl.18:21 - Kilde: Aftenposten - Info


161. VG: Tidligere friidrettspresident svein Arne Hansen er død
Den tidligere presidenten i Norges Friidrettsforbund ble 74 år gammel.
Tidspunkt: 20-06-2020 - Kl.19:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


162. svein Arne Hansen er død
Presidenten i det europeiske friidretsforbundet blei 74 år gammal.
Tidspunkt: 20-06-2020 - Kl.18:08 - Kilde: NRK - Info


163. VG: Tidligere friidrettspresident svein Arne Hansen er død
Den tidligere presidenten i Norges friidrettsforbund ble 74 år gammel.
Tidspunkt: 20-06-2020 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


164. Tidligere friidrettspresident svein Arne Hansen er død
Den tidligere presidenten i Norges Friidrettsforbund ble 74 år gammel.
Tidspunkt: 20-06-2020 - Kl.15:44 - Kilde: Aftenposten - Info


165. Hagens forsvarer mener NRK-artikkel har påvirket kontakten med motparten
En NRK-artikkel hvor en kodet beskjed ble omtalt, har gjort det vanskeligere å kommunisere med motparten, sier Tom Hagens forsvarer, svein Holden.
Tidspunkt: 17-06-2020 - Kl.13:00 - Kilde: Aftenposten - Info


166. Vindmølledebatten like hard som innvandringsdebatten
Klima- og miljøminister sveinung Rotevatn (V) mener vindmølledebatten mer og mer likner på innvandringsdebatten.
Tidspunkt: 13-06-2020 - Kl.18:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


167. Tom Hagen vil ikke stille til nye avhør
Tom Hagen vil ikke møte til nye avhør med politiet, melder VG. Ifølge forsvarer svein Holden er Hagens tillit til politiet betydelig svekket.
Tidspunkt: 04-06-2020 - Kl.17:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


168. Tom Hagen vil ikke stille til nye avhør
Tom Hagen vil ikke møte til nye avhør med politiet, melder VG. Ifølge forsvarer svein Holden er Hagens tillit til politiet betydelig svekket.
Tidspunkt: 04-06-2020 - Kl.13:30 - Kilde: Aftenposten - Info


169. sveinung Rotevatn: – Jeg ville snakke uavbrutt noen minutter
Onsdag morgen la sveinung Rotevatn ut en video på Facebook. I den fortalte han hvorfor han ville bli ny Venstre-leder.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.21:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. Lederkandidat sveinung Rotevatn åpner for å slippe Frp inn i regjeringen igjen
– Jeg ser kostnaden ved at vi ikke har flertall lenger, sier han.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.18:59 - Kilde: Aftenposten - Info


171. Raja prioriterer koronakrisen fremfor lederkamp
Venstres Abid Q. Raja prioriterer å løse koronakrisen foran å stille som lederkandidat mot sveinung Rotevatn. – Spørsmål om ledervalg vil jeg komme tilbake til i høst, sier Raja.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.12:37 - Kilde: Aftenposten - Info


172. sveinung Rotevatn vil bli ny Venstre-leder
sveinung Rotevatn bryter tausheten og kunngjør at han har bestemt seg for å stille som kandidat til ledervervet i Venstre.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.10:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


173. sveinung Rotevatn stiller som lederkandidat i Venstre
Det melder han selv på Facebook.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.08:39 - Kilde: Aftenposten - Info


174. Hva er en relevant jobb? | svein Stølen og Dag Rune Olsen
Å sentralstyre hvilke utdanninger som er relevante og derfor skal belønnes, er ikke veien å gå.
Tidspunkt: 26-05-2020 - Kl.12:24 - Kilde: Aftenposten - Info


175. Her er Ranheim tilbake i normal trening – bortsett fra to mann
– Jeg føler i høyeste grad med Barli og Valla Dønnem. De er i en veldig kjip situasjon, sier Ranheim-trener svein Maalen.
Tidspunkt: 25-05-2020 - Kl.19:43 - Kilde: Aftenposten - Info


176. Hvordan skal man i det hele tatt måle hva som er «relevant» arbeid etter endt studium? | Guro Boldvik
Jeg sier meg enig med rektor ved Universitetet i Oslo, svein Stølen: Dette er direkte sjokkerende.
Tidspunkt: 25-05-2020 - Kl.09:25 - Kilde: Aftenposten - Info


177. Universitetsrektor rystet over Ap, Frp og Senterpartiets plan for universitetene
– Jeg tror ikke de har tatt innover seg hva dette betyr. Det er grunn til å frykte at dette vil gå særlig ut over humaniora, sier svein Stølen, rektor ved Universitetet i Oslo.
Tidspunkt: 21-05-2020 - Kl.18:43 - Kilde: Aftenposten - Info


178. Landslaget reagerer
Fullstendig skivebom, sier fotballandslagets mediesjef, svein Graff, om kritikken mot Erling Braut Haaland.
Tidspunkt: 18-05-2020 - Kl.21:20 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


179. Forsvarer tar ransaking av Tom Hagens bolig og hytte til retten
Politiet ransaker Tom Hagens bolig og hytte gjennom såkalt tredjemannsransaking. Nå tar Hagens forsvarer, svein Holden, politiets beslutning til retten.
Tidspunkt: 13-05-2020 - Kl.14:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


180. Forsvinningssaken: Tom Hagens forsvarer tar politiets ransaking inn for retten
Tom Hagens forsvarer, advokat svein Holden, har klaget politiets beslutning om å ransake Hagens bolig og hytte inn for retten.
Tidspunkt: 13-05-2020 - Kl.12:19 - Kilde: Aftenposten - Info


181. Rask offentliggjøring er demokratisk klokt | svein Stølen og Åse Gornitzka
Det kan ikke ta ni dager fra regjeringen mottar en sentral rapport til den legges frem for offentligheten.
Tidspunkt: 12-05-2020 - Kl.18:02 - Kilde: Aftenposten - Info


182. Venstres kvinnelige statsråder kan utkonkurrere Raja og Rotevatn
Før koronaen rammet Norge og Venstre, sto lederkampen i Venstre mellom Abid Raja og sveinung Rotevatn. Nå er Guri Melby og Iselin Nybø plutselig hete lederkandidater.
Tidspunkt: 09-05-2020 - Kl.16:26 - Kilde: Aftenposten - Info


183. Tom Hagen løslatt – anken forkastet
Tom Hagen forlot Oslo fengsel som en fri mann etter at Høyesterett forkastet politiets anke. Han ble ved 17.30-tiden fredag hentet av forsvarer svein Holden.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.21:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


184. Hagen-forsvarer tror Hagen blir løslatt fredag
Høyesterett vurderer fortsatt lagmannsrettens avgjørelse om løslatelse av drapssiktede Tom Hagen. – Han er naturligvis spent, sier forsvarer svein Holden.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.16:15 - Kilde: Aftenposten - Info


185. Hagen-forsvarer håper på avklaring i Høyesterett før klokken 16
Høyesterett vurderer nå lagmannsrettens avgjørelse om løslatelse av drapssiktede Tom Hagen. Forsvarer svein Holden håper på en avklaring før klokken 16 fredag.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.15:28 - Kilde: Aftenposten - Info


186. Forsvareren forventer at Tom Hagen løslates fredag
Advokat svein Holden regner med at Høyesterett avgjør allerede fredag om Tom Hagen skal løslates fra varetekt.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.07:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


187. Forsvareren forventer at Tom Hagen løslates fredag
Advokat svein Holden regner med at Høyesterett avgjør allerede fredag om Tom Hagen skal løslates fra varetekt.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.05:57 - Kilde: Aftenposten - Info


188. Lagmannsretten behandler varetekts­fengslingen av Tom Hagen
Drapssiktede Tom Hagen har anket fengslingskjennelsen fra Nedre Romerike tingrett. Hans forsvarer, advokat svein Holden, sendte den sent søndag kveld.
Tidspunkt: 04-05-2020 - Kl.15:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


189. Lagmannsretten behandler varetektsfengslingen av Tom Hagen
Drapssiktede Tom Hagen har anket fengslingskjennelsen fra Nedre Romerike tingrett. Hans forsvarer, advokat svein Holden, sendte den sent søndag kveld.
Tidspunkt: 04-05-2020 - Kl.13:03 - Kilde: Aftenposten - Info


190. Tom Hagen anker varetektsfengslingen
Onsdag ble Tom Hagen varetektsfengslet i fire uker i Nedre Romerike tingrett. Hagens forsvarer svein Holden sier til Dagbladet at fengslingen ankes.
Tidspunkt: 30-04-2020 - Kl.08:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


191. Holden: Politiets grunnlag for pågripelse er spinkelt
Tom Hagens forsvarer, advokat svein Holden, sier at han mener politiets grunnlag for å pågripe Hagen er for spinkelt.
Tidspunkt: 29-04-2020 - Kl.12:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


192. Tom Hagens forsvarer: – At politiet argumenterer med bevisforspillelse etter 18 måneder, er spesielt
(LILLESTRØM): Drapssiktede Tom Hagen ble fremstilt for varetektsfengsling bak lukkede dører onsdag. – Selvfølgelig er han preget av situasjonen, sier Hagens forsvarer, svein Holden, etter fengslingsmøtet.
Tidspunkt: 29-04-2020 - Kl.09:08 - Kilde: Aftenposten - Info


193. Tom Hagen nekter straffskyld
Tom Hagen nekter for å ha drept eller medvirket til drap på konen Anne-Elisabeth Hagen, opplyser hans forsvarer svein Holden. 70-åringen er svært preget.
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.18:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


194. Tom Hagen nekter straffskyld
Tom Hagen nekter for å ha drept eller medvirket til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen, opplyser hans forsvarer svein Holden. 70-åringen er svært preget.
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.12:43 - Kilde: Aftenposten - Info


195. Hagens advokat: – Nå skal vi meisle ut veien videre
Advokat svein Holden er tirsdag ettermiddag i møte med Tom Hagen på politihuset på Lillestrøm. Drapssiktede Hagen ønsker Holden som forsvarer.
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.12:11 - Kilde: Aftenposten - Info


196. Lederen i friluftsrådet: – Dette har gitt oss en historisk mulighet
Jobben hans består i å få folk ut i naturen. Nå mener Per-svein Holte at koronakrisen kommer til å gi både friluftsliv og idretter som foregår i naturen et stort løft.
Tidspunkt: 21-04-2020 - Kl.19:09 - Kilde: Aftenposten - Info


197. Nekrolog: svein Inge Øen
Av Gunnar Åker
Tidspunkt: 20-04-2020 - Kl.06:00 - Kilde: Aftenposten - Info


198. Eliteseriedommer frakter koronasmittede til sykehus
svein Oddvar Moen er permittert fra jobben som fotballdommer. Nå gjør han en viktig innsats som ambulansesjef i Haugesund.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.16:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


199. Elitedommer frakter koronasmittede til sykehus: – I denne sammenhengen blir fotball veldig lite
svein Oddvar Moen er permittert fra jobben som fotballdommer. Nå gjør han en viktig innsats som ambulansesjef i Haugesund.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.11:32 - Kilde: Aftenposten - Info


200. Eliteseriedommer frakter koronasmittede til sykehus
svein Oddvar Moen er permittert fra jobben som fotballdommer. Nå gjør han en viktig innsats som ambulansesjef i Haugesund.
Tidspunkt: 18-04-2020 - Kl.11:32 - Kilde: Aftenposten - Info


201. Det tok 24 år før politiet lurte på hvorfor verdien på «Scandinavian Star» ble doblet før dødsbrannen
Forsikringsmegler svein Dammen kjente verdien på skipet, men ble aldri avhørt av politiet. Han kaller økningen uhørt.
Tidspunkt: 07-04-2020 - Kl.22:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


202. Nekrolog: svein Ellingsen
Av Paul Erik Wirgenes
Tidspunkt: 07-04-2020 - Kl.13:45 - Kilde: Aftenposten - Info


203. Salmedikter svein Ellingsen er død
Salmedikter og kunstner svein Ellingsen er død, 90 år gammel. Han regnes som en av de fremste salmedikterne i vår tid.
Tidspunkt: 05-04-2020 - Kl.13:30 - Kilde: Aftenposten - Info


204. Digital psykologi redder oss i motgangens tid | Kaja Asbjørnsen Betin og svein Øverland
Nå er disse løsningene viktigere enn noensinne.
Tidspunkt: 29-03-2020 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


205. Bokanmeldelse: Når verden nesten kollapser
Bergsveinn Birgisson klarer ikke å slutte i tide i denne historiske katastroferomanen.
Tidspunkt: 22-03-2020 - Kl.11:00 - Kilde: Aftenposten - Info


206. Det er mange av dem nå, hverdagsheltene. De som står i første linje. | sveinung Larsen
Vi lærer noe om hverandre nå. Hvem som flykter, og hvem som blir.
Tidspunkt: 21-03-2020 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


207. sveinung Dalseide må betale 4,8 millioner kroner i erstatning etter eiendomssalg
Leieinntektene var ikke så høye som lovet.
Tidspunkt: 20-03-2020 - Kl.15:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


208. Den europeiske friidrettspresidenten svein Arne Hansen har fått hjerneslag
Den europeiske friidrettspresidenten svein Arne Hansen fikk søndag kveld et alvorlig hjerneslag.
Tidspunkt: 18-03-2020 - Kl.05:34 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Friidrettspresident svein Arne Hansen har fått hjerneslag
Den europeiske friidrettspresidenten svein Arne Hansen fikk søndag kveld et alvorlig hjerneslag.
Tidspunkt: 18-03-2020 - Kl.05:26 - Kilde: Aftenposten - Info


210. Hansen på sykehus etter slag
Den europeiske friidrettspresidenten svein Arne Hansen er innlagt på sykehus etter å ha blitt rammet av et hjerneslag søndag, opplyser Det europeiske friidrettsforbundet i en pressemelding. Forbundet skriver at det forventes at Hansen vil være innlagt i minst en uke før en periode med rehabilitering. Samtidig har Hansen testet negativt på koronaviruset, opplyser forbundet.
Tidspunkt: 17-03-2020 - Kl.23:15 - Kilde: NRK - Info


211. Her er Ranheim tilbake fra Marbella – nå sendes hele laget rett i karantene
Trener svein Maalen skal hjem og snekre i kjelleren. Spillerne får egentreningsprogram de neste 14 dagene.
Tidspunkt: 13-03-2020 - Kl.18:08 - Kilde: Aftenposten - Info


212. Hverken Raja eller Rotevatn får helhjertet støtte fra egen fylkesleder
Hverken Abid Raja eller sveinung Rotevatn får helhjertet støtte fra hjemfylket i kampen om ledervervet i Venstre. Leder i Vestland Venstre, Åsta Årøen, åpner nå for fremtidig regjering med Ap og Sp.
Tidspunkt: 13-03-2020 - Kl.15:01 - Kilde: Aftenposten - Info


213. Her er kandidatene som kan bli ny leder i Venstre
I januar pekte Trine Skei Grande på sveinung Rotevatn og Abid Raja som fornyerne av Venstre, men det er flere som kan melde seg på når ledelsen skal møbleres på nytt.
Tidspunkt: 12-03-2020 - Kl.09:17 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Uavklart situasjon for Venstre etter at Grande trakk seg
Verken Abid Raja, sveinung Rotevatn eller Ola Elvestuen ønsker å kommentere åpent om de ønsker seg ledervervet i Venstre etter Trine Skei Grande.
Tidspunkt: 11-03-2020 - Kl.20:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


215. Venstre i kaos etter Grandes sorti
Verken Abid Raja, sveinung Rotevatn eller Ola Elvestuen ønsker å si åpent om de ønsker seg ledervervet i Venstre etter Trine Skei Grande.
Tidspunkt: 11-03-2020 - Kl.19:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


216. Venstre-leder Grande går av
Bergen Venstre mener sveinung Rotevatn må bli ny leder etter Trine Skei Grandes sjokk-exit som partileder.
Tidspunkt: 11-03-2020 - Kl.15:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


217. Kaos i Venstre etter Grandes overraskende avgang
Hverken Abid Raja, sveinung Rotevatn eller Ola Elvestuen vil si om de er kandidater til å overta ledervervet i Venstre.
Tidspunkt: 11-03-2020 - Kl.15:00 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Alfred Bjørlo: Abid Raja er den rette lederen nå
– Jeg lever godt med både sveinung Rotevatn og Abid Raja som ny leder i Venstre. Men i situasjonen akkurat nå, er Abid den rette til å bli leder, sier Alfred Bjørlo, Venstres mest populære ordfører.
Tidspunkt: 11-03-2020 - Kl.13:39 - Kilde: Aftenposten - Info


219. Bergen Venstre: Ikke utenkelig at Rotevatn kan toppe listen i Hordaland
Terje Breivik ble ofret for å få Venstres lederkabal til å gå opp. Han risikerer også å miste stortingsplassen for å sikre sveinung Rotevatn en plass på Stortinget.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.17:29 - Kilde: Aftenposten - Info


220. sveinung Rotevatn: «Det er blitt større ro i partiet etter regjeringsendringene»
Måtte sveinung Rotevatn love å støtte Trine Skei Grande som leder for å bli statsråd? Det vil han ikke svare på.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.15:11 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Denne romanen fortjener nominasjonen til Nordisk råds litteraturpris
Bergsveinn Birgisson har skrevet en vellykket fortelling om islandske krisetider.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.22:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


222. Venstres valgkomité vil beholde Grande som partileder
sveinung Rotevatn foreslås som nykommer i partiledelsen, mens Terje Breivik ikke får fornyet tillit.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.21:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


223. Elvestuen får ingen sympati fra Rotevatn: – Men han fortjener ros for jobben han har gjort
BRUSSEL/OSLO (Aftenposten): Miljøvernminister sveinung Rotevatn ble stoppet av koronafrykt i Brussel. Han nekter å svare på sin forgjengers kritikk mot egen partileder.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.13:07 - Kilde: Aftenposten - Info


224. Åpen strid i Venstre: Elvestuen hardt ut mot Grande
Ola Elvestuen (V) ble vraket som klima- og miljøminister til fordel for sveinung Rotevatn. Nå fyrer han løs mot partileder Trine Skei Grande.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.16:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


225. Åpen strid i Venstre: Elvestuen hardt ut mot Grande
Ola Elvestuen (V) ble vraket som klima- og miljøminister til fordel for sveinung Rotevatn. Nå fyrer han løs mot partileder Trine Skei Grande.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.13:13 - Kilde: Aftenposten - Info


226. Han har skrevet om katastrofen som nesten tok knekken på hjemlandet
Bergsveinn Birgissons nye roman tar utgangspunktet i vulkanutbruddet som endret Europas historie.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.20:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


227. Avlyst pga smittede fysioterapeuter
Sykkelrittet UAE tours ble avlyst i natt etter at to fysioterapeuter på UAE-laget testet positivt på korona-viruset. svein Erik Bystrøm som sykler for laget, sier til NRK at alle rytterere testes nå. Dersom det blir påvist smitte på ryttere, blir de satt i karantene i to uker. Dersom det ikke blir påvist smitte, kan de reise hjem senere i dag. BBC mener å vite at også to italienske syklister har testet positivt på viruset uten å nevne verken navn eller lag. Rytterne blir på hotellet i Abu Dhabi inntil videre.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.10:23 - Kilde: NRK - Info


228. Koronaviruset kan spolere Norges første EM på 20 år
Uefa sier at mesterskapet bare avlyses om situasjonen forverrer seg. Medieansvarlig for landslaget, svein Graff, er ikke bekymret.
Tidspunkt: 27-02-2020 - Kl.14:36 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Møtte ikke opp til derby
Fotballaget Zamalek møtte aldri opp til hovedstadsderbyet mot Al-Ahly i Egypts hovedstad Kairo mandag. Nå beklager Egypts fotballforbund (EFA) til supporterne som skulle se kampen, og varsler disiplinærstraff til Zamalek, som på sin side hevder de ble forsinket i trafikken. Al-Ahly og Zamalek møttes nylig i den egyptiske supercupfinalen i Abu Dhabi, som Zamalek vant på straffer. Etter kampen, som ble dømt av svein Oddvar Moen, oppstod det tumulter mellom lagene.
Tidspunkt: 26-02-2020 - Kl.06:36 - Kilde: NRK - Info


230. Regjeringspartiene frikjenner Hauglie for trygdeskandalen
Regjeringspartiene frikjenner tidligere statsråd Anniken Hauglie (H) for anklager om justismord. – Det blir tullet å konkludere nå for så å granske hva som har skjedd, sier svein Harberg (H).
Tidspunkt: 25-02-2020 - Kl.11:32 - Kilde: Aftenposten - Info


231. NFF frarådet oppdrag i diktaturer – nå dømmer Moen i Emiratene
Norges Fotballforbund (NFF) ba dommer svein Oddvar Moen avslutte sitt samarbeid med Saudi-Arabia. Torsdag dømmer han i De forente arabiske emirater.
Tidspunkt: 20-02-2020 - Kl.19:09 - Kilde: NRK - Info


232. To dynamittsalver på 25 kilo skal gi trygg ferdsel over Haukeli
– No har vi bra ver, så vi arbeider for å opne vegen så fort vi berre kan, seier byggeleiar svein Aasheim i Statens vegvesen
Tidspunkt: 19-02-2020 - Kl.14:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


233. Motorsykkel-batteri var årsak til garasjebrannen i Brønndalen
– Lading av elbil er tema i etterforskinga, sa politioverbetjent svein Føllesdal etter garasjebrannen i Brønndalen i Loddefjord. No viser etterforskinga at lading av motorsykkel-batteri var brannårsaka.
Tidspunkt: 17-02-2020 - Kl.15:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


234. Motorsykkel-batteri grunnen til garasjebrannen i Brønndalen
– Lading av elbil er tema i etterforskinga, sa politioverbetjent svein Føllesdal etter garasjebrannen i Brønndalen i Loddefjord. No viser etterforskinga at lading av motorsykkel-batteri var brannårsaka.
Tidspunkt: 17-02-2020 - Kl.12:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


235. Polititeori: Brannen kan ha startet under lading av elbil
– Lading av elbil er tema i etterforskningen, sier politioverbetjent svein Føllesdal.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.15:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


236. Polititeori: Brannen kan ha startet under lading av el-bil
– Lading av el-bil er tema i etterforskningen, sier politioverbetjent svein Føllesdal.
Tidspunkt: 13-02-2020 - Kl.14:29 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


237. Legger frem meny for klimakutt
Fredag får klima- og miljøminister sveinung Rotevatn overrakt en meny med forslag til klimakutt i rapporten «Klimakur 2030». Den skal danne grunnlaget for regjeringens store kuttplan senere i år.
Tidspunkt: 31-01-2020 - Kl.07:45 - Kilde: E24 - Info


238. «Klimakur»: Mindre rødt kjøtt og flere elbiler
Fredag får klima- og miljøminister sveinung Rotevatn overrakt en meny med forslag til klimakutt i rapporten «Klimakur 2030». Blant tiltakene er senket kjøttforbruk og en rekke dyre tiltak i transportsektoren og landbruket.
Tidspunkt: 31-01-2020 - Kl.07:45 - Kilde: E24 - Info


239. Slottet har slettet tildelingen av St. Olavs Orden til svein Ludvigsen
Utnevnelsen av overgrepsdømte svein Ludvigsen (73) til kommandør av St. Olavs Orden er slettet, opplyser Slottet til VG.
Tidspunkt: 28-01-2020 - Kl.20:15 - Kilde: Aftenposten - Info


240. Dalseide i retten: – Den underskriften er forfalsket
sveinung Dalseide forklarte seg om flere signaturer tirsdag.
Tidspunkt: 28-01-2020 - Kl.18:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


241. Eirik Hokstad og sveinung Dalseide ble saksøkt etter et aksjesalg. Bare Dalseide måtte møte i retten.
Hokstad inngikk hemmelig forlik like før rettssaken startet.
Tidspunkt: 28-01-2020 - Kl.00:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


242. Ny klimaminister strekker ut en hånd til de rødgrønne
– Vi er nødt til å lykkes med klimapolitikken, sier sveinung Rotevatn (V).
Tidspunkt: 24-01-2020 - Kl.19:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


243. Rotevatn tar Fischer i forsvar
sveinung Rotevatn mener utnevnelsen av Mathias Fischer hadde vært mer problematisk hvis TRY Råd ikke hadde hatt åpne kundelister.
Tidspunkt: 24-01-2020 - Kl.19:19 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


244. svein Ludvigsen trekker anken – innrømmer ikke skyld

Tidspunkt: 24-01-2020 - Kl.13:30 - Kilde: Aftenposten - Info


245. DN: sveinung Rotevatn blir klimaminister
sveinung Rotevatn (V) overtar Ola Elvestuens stilling som klima- og miljøminister, opplyser kilder til Dagens Næringsliv.
Tidspunkt: 23-01-2020 - Kl.21:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


246. Vil skrape ham opp
Ekspert Hilmar Mjelde mener at Demokratene nå vil forsøke å ødelegge president Trumps gjenvalgssjanser. Mens ekspert svein Melby mener at Republikanerne ble presset opp i et hjørne i natt.
Tidspunkt: 22-01-2020 - Kl.14:18 - Kilde: Dagbladet - Info


247. Forventer ministerpost til Rotevatn
Lederne for Bergen Venstre og Unge Venstre forventer og krever at sveinung Rotevatn får plass i regjeringen. Flere andre vestlendinger nevnes i statsrådskabalen.
Tidspunkt: 21-01-2020 - Kl.19:05 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


248. Radio Metro-sjef går av
svein Larsen (67) gir seg som daglig leder og redaktør for Radio Metro. Han startet selv kanalen i 2009.
Tidspunkt: 11-01-2020 - Kl.10:07 - Kilde: Aftenposten - Info


249. Trumps respons umulig å forutse
USA-ekspert svein Melby frykter en impulshandling fra den amerikanske presidenten.
Tidspunkt: 08-01-2020 - Kl.08:43 - Kilde: Dagbladet - Info


250. RBK-veteran om valgkomiteens innstilling: – Vi må finne tilbake til røttene våre
Lederen for Rosenborgs veteranlaug svein Grøndalen forteller at det er ulike meninger i lauget om valgkomiteens innstilling til RBK-styre.
Tidspunkt: 23-12-2019 - Kl.09:44 - Kilde: Aftenposten - Info


251. Sportssjefen ferdig på Alfheim: Derfor takket svein-Morten nei til å fortsette i en annen rolle i TIL
svein-Morten Johansen kunne fortsatt i en ny rolle i TIL, men han ønsker ikke å være den som klamrer seg fast til en jobb på Alfheim.
Tidspunkt: 20-12-2019 - Kl.13:54 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Dette er Valakaris beskjed etter at sjefen hans ble fjernet
Simo Valakari ville gjerne beholdt svein-Morten Johansen i klubben.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.13:51 - Kilde: Aftenposten - Info


253. Sportssjefen avsatt: Har fått tilbud om annen TIL-jobb
svein-Morten Johansen (48) er overrasket over at han ikke lenger har jobben som sportssjef å gå til.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.11:53 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Tromsø-trenaren held fram
Simo Valakari held fram som trenar for Tromsø trass i nedrykket frå eliteserien. Men svein-Morten Johansen må slutte som sportssjef fordi stillinga hans blir avvikla. Etter at nedrykket var klart, har klubben hatt rundt 15 møte med ulike aktørar for å kartlegge vegen vidare.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.10:15 - Kilde: NRK - Info


255. svein Inge led av diabetes type 2 og var sykelig overvektig. En fedmeoperasjon ble redningen.
To av tre fedmeopererte får bedre helse. svein Inge og Carina Olsen la seg under kniven på samme dag.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.10:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


256. svein Inge led av diabetes type 2 og var sykelig overvektig. En fedmeoperasjon ble redningen.
To av tre fedmeopererte får bedre helse. svein Inge og Carina Olsen la seg under kniven på samme dag.
Tidspunkt: 08-12-2019 - Kl.09:22 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Valakari har tatt «Gutan» til nedrykk. Slik reagerer sportssjefen
Simo Valakari hadde en beskjed til spillerne etter nedrykket. svein-Morten Johansen sier de skal gjennomføre en kraftig evaluering neste dagene.
Tidspunkt: 01-12-2019 - Kl.23:00 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Tung tid for RBK-sjefen, mens Maalen ligger sist: Slik oppleves presset
Ranheims sjefsduo svein Maalen og Frank Lidahl gjester Rasmus&Saga.
Tidspunkt: 29-11-2019 - Kl.12:43 - Kilde: Aftenposten - Info


259. Rom ledig etter krigen - historien om far og kameraten hans | svein Olav Kolset
Etter krigen møttes far og Dag igjen. Mye var dramatisk forandret, men det sterke vennskapet var der fortsatt.
Tidspunkt: 25-11-2019 - Kl.20:00 - Kilde: Aftenposten - Info


260. TILs sportssjef har ett ønske foran skjebnekampen
Dette sier sportssjef i TIL, svein-Morten Johansen, før skjebnekampen som venter i Tromsø.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.20:37 - Kilde: Aftenposten - Info


261. Her er ti myter om løping du kan gi blaffen i
Løpeentusiast Finn Kollstad opplever at mange har forestillinger som hindrer dem i å løpe. svein Tjemsland (51) overvant fordommer da han først kom seg opp av godstolen.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.10:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


262. Her er ti myter om løping du kan gi blaffen i
Løpeentusiast Finn Kollstad opplever at mange har forestillinger som hindrer dem i å løpe. svein Tjemsland (51) overvant fordommer da han først kom seg opp av godstolen.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.08:18 - Kilde: Aftenposten - Info


263. Du kan gi blaffen i disse ti mytene om løping
Løpeentusiast Finn Kollstad opplever at mange har forestillinger som hindrer dem i å løpe. svein Tjemsland (51) overvant fordommer da han først kom seg opp av godstolen.
Tidspunkt: 24-11-2019 - Kl.08:18 - Kilde: Aftenposten - Info


264. Starten på slutten
Vitnemålet fra USAs EU-ambassadør fjernet all tvil: President Trumps private interesser skapte amerikansk politikk i Ukraina. Det fører nok til riksrett, mener USA-ekspert svein Melby.
Tidspunkt: 21-11-2019 - Kl.07:21 - Kilde: Dagbladet - Info


265. Høyesterett forkaster svein Ludvigsens anke
Høyesterett forkaster anken fra tidligere fylkesmann svein Ludvigsen. Store deler av dommen mot ham er dermed rettskraftig.
Tidspunkt: 15-11-2019 - Kl.15:03 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Her blir André Danielsen historisk i Viking
Spiller sin 552. Viking-kamp mot Start i treningskamp og og har tatt rekorden fra svein Kvia.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.14:09 - Kilde: Aftenposten - Info


267. Nå er Danielsen historisk i Viking: - Jeg er ydmyk og stolt
Spiller sin 552. Viking-kamp mot Start i treningskamp og og har tatt rekorden fra svein Kvia.
Tidspunkt: 14-11-2019 - Kl.14:09 - Kilde: Aftenposten - Info


268. Eier av bemanningsfirma: – Oslo kommune driver arbeidslivskriminalitet
Byrådet i Oslo bagatelliserer en kvart million brudd på arbeidsmiljøloven, mener svein Konstali.
Tidspunkt: 13-11-2019 - Kl.11:39 - Kilde: Aftenposten - Info


269. Solgt 11 000 billetter
Det er solgt 11 000 billetter til den siste hjemmekampen i kalenderåret 2019, opplyser mediesjef svein Graff. A-landslaget møter Færøyene på Ullevaal fredag, før de avslutter EM-kvalifiseringen med kamp borte mot Malta.
Tidspunkt: 13-11-2019 - Kl.06:29 - Kilde: NRK - Info


270. TIL-toppen mener han ikke er degradert: – Jeg har fortsatt ansvaret
svein-Morten Johansen innrømmer at rollen hans vært altfor krevende. Derfor foreslo han selv at han ikke skulle jobbe så mye inn mot nye spillere.
Tidspunkt: 12-11-2019 - Kl.15:59 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Børsen: To spillere imponerte da Ranheim trolig rykket ned
svein Maalens menn gjorde ikke hjemmeleksa og tapte kampen der mange kamper er tapt før denne sesongen.
Tidspunkt: 11-11-2019 - Kl.10:00 - Kilde: Aftenposten - Info


272. Flest velgere vil ha Raja eller Rotevatn som partileder for Venstre, ifølge VG-måling
Flertallet av norske velgere mener at Abid Raja eller sveinung Rotevatn bør bli partileder for Venstre til våren.
Tidspunkt: 09-11-2019 - Kl.22:05 - Kilde: Aftenposten - Info


273. Siste henvendelse fra Hagen-familien til motparten var i oktober
Anne-Elisabeth Hagens familie har besvart alle henvendelser fra motparten, det siste svaret så sent som i oktober, opplyser advokat svein Holden.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.20:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


274. Holden: Siste henvendelse fra Hagen-familien til motparten var i oktober
Anne-Elisabeth Hagens familie har besvart alle henvendelser fra motparten, det siste svaret så sent som i oktober, opplyser advokat svein Holden.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.18:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


275. Ett år siden Lørenskog-forsvinningen: – Familien håper, men vet ikke om Anne Elisabeth fortsatt er i live
Det ble forsøkt tatt kontakt med motparten nå i oktober, fortalte svein Holden på en pressekonferansen onsdag ettermiddag. Han er bistandsadvokat for familien til Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, som har vært borte i ett år.
Tidspunkt: 30-10-2019 - Kl.15:00 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Høyrepolitiker mener optikere bør få mer ansvar for øyepasienter
Oppfølging av flere tusen pasienter som er rammet av grønn eller grå stær og diabetes er en av oppgavene som bør overføres fra lege til optiker, ifølge sveinung Stensland (H).
Tidspunkt: 29-10-2019 - Kl.16:42 - Kilde: Aftenposten - Info


277. André Danielsen legger opp
Viking-spiller André Danielsen får ikke ny kontrakt og legger derfor opp etter sesongen. Det skriver Stavanger Aftenblad. Søndag spilte 34-åringen sin kamp nummer 551 for klubben og har dermed flest kamper for Viking sammen med svein Kvia.
Tidspunkt: 28-10-2019 - Kl.22:32 - Kilde: NRK - Info


278. I kveld blir denne Viking-spilleren historisk
André Danielsen tangerer svein Kvias klubbrekord.
Tidspunkt: 27-10-2019 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Her blir Viking-spilleren historisk
André Danielsen tangerer svein Kvias klubbrekord.
Tidspunkt: 27-10-2019 - Kl.15:46 - Kilde: Aftenposten - Info


280. Edvartsen anmelder NFF-delegat for melding han oppfatter som drapstrussel
svein-Erik Edvartsen har anmeldt en av Norges Fotballforbunds kampdelegater etter å ha mottatt en melding der det står at «han burde fått et nakkeskudd».
Tidspunkt: 25-10-2019 - Kl.11:58 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


281. Edvartsen anmelder NFF-delegat for melding han oppfatter som drapstrussel
svein-Erik Edvartsen har anmeldt en av Norges Fotballforbunds kampdelegater etter å ha mottatt en melding der det står at «han burde fått et nakkeskudd».
Tidspunkt: 25-10-2019 - Kl.09:52 - Kilde: Aftenposten - Info


282. Bergen Venstre vil vrake Trine Skei Grande: – Leiartrioen vi har i dag fungerer ikkje
Venstre i Bergen vil kvitte seg med heile leiinga. Dei foreslår sveinung Rotevatn som ny Venstre-leiar etter landsmøtet til våren.
Tidspunkt: 21-10-2019 - Kl.20:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


283. Bergen Venstre vil vrake Trine Skei Grande
Bergen Venstre vil kvitte seg med hele dagens partiledelse i Venstre og foreslår sveinung Rotevatn som ny leder.
Tidspunkt: 21-10-2019 - Kl.12:56 - Kilde: Aftenposten - Info


284. Ranheim har ikke vunnet hjemme på 147 dager: Disse starter mot topplaget
svein Maalen gjør bare én endring på laget før kampen mot Odd.
Tidspunkt: 20-10-2019 - Kl.15:10 - Kilde: Aftenposten - Info


285. Venstrekvinnelaget vil ha sveinung Rotevatn som partileder
Venstrekvinnelaget mener statssekretær sveinung Rotevatn (V) bør erstatte Trine Skei Grande og overta som partileder i Venstre.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


286. Også Venstrekvinnelaget vil ha sveinung Rotevatn som partileder
Venstrekvinnelaget mener statssekretær sveinung Rotevatn (V) bør erstatte Trine Skei Grande og overta som partileder i Venstre.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Også styret i Venstrekvinnelaget vil ha sveinung Rotevatn som partileder
Styret i Venstrekvinnelaget mener statssekretær sveinung Rotevatn (V) bør erstatte Trine Skei Grande og overta som partileder i Venstre.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.16:06 - Kilde: Aftenposten - Info


288. Unge Venstre vil erstatte Grande med Rotevatn
Trine Skei Grande har ikke lenger Unge Venstres tillit som Venstres partileder. Ungdomspartiet vil ha sveinung Rotevatn som ny partileder.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.14:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


289. Unge Venstre vil ha sveinung Rotevatn som ny Venstre-leder
Unge Venstre tar i sitt innspill til valgkomiteen i partiet til orde for at statssekretær sveinung Rotevatn blir ny partileder.
Tidspunkt: 15-10-2019 - Kl.10:29 - Kilde: Aftenposten - Info


290. Kontaktet UEFA: - Meningsløst
Norge føler at de indirekte straffes for at rumenske supportere ikke klarte å oppføre seg. - Vi har sendt en formell henvendelse til UEFA, sier fotballandslagets pressesjef, svein Graff.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.20:21 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


291. Medlemsvalg i stedet for landsmøtevalg gir bedre partiledere | svein Konstali
Det er prosedyren for partiledervalg som er KrFs problem.
Tidspunkt: 14-10-2019 - Kl.19:15 - Kilde: Aftenposten - Info


292. André Hansen ute av Norge-troppen
RBK-keeper André Hansen (29) er ute av troppen til EM-kvalifiseringskampene i fotball mot Spania og Romania på grunn av sykdom i familien. – Sondre Rossbach fra Odd er hentet inn som erstatter, opplyser svein Graff i NFF til NTB.
Tidspunkt: 10-10-2019 - Kl.11:43 - Kilde: NRK - Info


293. Regjeringen har verktøyene, men banker ikke hardt nok | Andreas Slettholm
sveinung Rotevatn (V) har helt rett om fortiden, og dessverre også om nærmeste fremtid.
Tidspunkt: 10-10-2019 - Kl.08:12 - Kilde: Aftenposten - Info


294. RBK-veteran tar Horneland i forsvar: – Ser mange likheter med Eggen
Landslagsklippe svein Grøndalen spilte under Nils Arne Eggens i hans tidlige trenerdager. Nå maner han til tålmodighet rundt «prosjekt Horneland».
Tidspunkt: 09-10-2019 - Kl.05:00 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Universitetet i Oslo vil utdanne mange flere leger | svein Stølen og Ivar P. Gladhaug
Samfunnsøkonomisk er dette klokere enn å bygge nye uavhengige utdanninger fra grunnen.
Tidspunkt: 05-10-2019 - Kl.17:00 - Kilde: Aftenposten - Info


296. TIL-sjefene i møte med Valakari i formiddag: – Kommer til å følge opp ukentlig
Simo Valakari og svein-Morten Johansen måtte svare for seg til ledelsen på Alfheim.
Tidspunkt: 03-10-2019 - Kl.14:13 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Enorm Ødegaard-interesse
Pågangen etter Martin Ødegaard før Norge-Spania-kampen lørdag neste uke er på rekordnivå. NFF tar grep for å ikke tømme ham for krefter. – Ja, det er en ekstraordinær interesse for Martin nå fordi Spania er motstander og han hyppig stjeler overskriftene i La Liga. Vi får mange intervjuforespørsler fra spanske medier, men også andre internasjonale journalister og ulike underholdningsprogrammer, sier landslagets presseansvarlige svein Graff til NTB og fortsetter: – Det er først og fremst hyggelig med stor interesse for våre landslagsspillere, og vi er opptatt av tilgjengelighet, men på våre premisser. Landslagssjef Lars Lagerbäck regner med at Ødegaard takler situasjonen greit. – Det er selvsagt spesielt å skulle møte Spania nå, men Martin opplever jeg som veldig trygg og kan håndtere dette. Men vi vil ikke at det skal gjøres noe ekstra utenom det ordinære programmet, sier Lagerbäck. (NTB)
Tidspunkt: 01-10-2019 - Kl.14:28 - Kilde: NRK - Info


298. Slik svarer sportssjefen på TIL-profilens krasse kritikk
Sportssjef svein-Morten Johansen forstår frustrasjonen, men maner til ro i egen rekker.
Tidspunkt: 30-09-2019 - Kl.18:24 - Kilde: Aftenposten - Info


299. Brann ropte på Grøgaard-straffe. Her er dommerens tydelige svar.
– Dette er fotball, altså. Kontakt må være lov, sier dommer svein Oddvar Moen.
Tidspunkt: 29-09-2019 - Kl.02:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


300. Brann ropte på Grøgaard-straffe. Her er dommerens tydelige svar.
– Dette er fotball, altså. Kontakt må være lov, sier dommer svein Oddvar Moen.
Tidspunkt: 28-09-2019 - Kl.21:19 - Kilde: Aftenposten - Info


treff

©2024 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)




Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME










Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)