Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Onsdag  22. Sep. 2021
Nyhets kategorier
Forsiden, siste nytt
Datanyheter
Helsenyheter
Innenriks
Sport
Toppsaker
Utenriks
Været
Økonomi

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Du søkte på: SKREVET1. Lege brøt loven da flere samtykkeerklæringer ble skrevet for mulig dement kvinne
Statsforvalteren i Oslo og Viken konkluderer med at en Volvat-lege brøt plikten til å gi forsvarlig helsehjelp da han erklærte en kvinne i 90-årene samtykkekompetent.
Tidspunkt: IGÅR (21-09-2021) - Kl.16:58 - Kilde: E24 - Info


2. Historisk rugbydommer
Sara Cox (31) blir lørdag historisk som den første kvinnelige dommeren i en herrekamp på toppnivå i engelsk rugby. Cox skal dømme kampen mellom Harlequins og Worcester Warriors i Twickenham sørvest i London. – Gratulerer så mye til Sara Cox. Hun blir den første kvinnen til å dømme en Premiership-kamp på lørdag, skriver Premiership Rugby. Cox har skrevet historie før. I 2016 ble hun verdens første kvinne med status som profesjonell rugbydommer. Og i 2020 var hun tidenes første kvinnelige assistentdommer i England i kampen mellom Bath og Wasps. (NTB).
Tidspunkt: IGÅR (21-09-2021) - Kl.12:01 - Kilde: NRK - Info


3. Pelé ute av sykehus
Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedringens vei. 80-åringen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag. Fredag ble han likevel gjeninnlagt på intensiven, men ble sjekket ut et knapt døgn senere. Ifølge sykehuset Sao Paulo Albert Einstein Hospital ble den gamle fotballstjernen gjeninnlagt som et forebyggende tiltak for hans helse.
Tidspunkt: 18-09-2021 - Kl.07:24 - Kilde: NRK - Info


4. ESPN: Pelé tilbake på sykehuset
Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital. 80-åringen fikk nylig fjernet en svulst på tykktarmen, men helsetilstanden skal tilsynelatende ha forverret seg etter at han ble utskrevet. Opplysningene er ikke bekreftet av sykehuset. Mange regner Pelé for å være tidenes beste fotballspiller. Han vant VM tre ganger med Brasil i 1958, 1962 og 1970.
Tidspunkt: 17-09-2021 - Kl.20:25 - Kilde: NRK - Info


5. Opereres etter skrekkskaden
Liverpool-talentet Harvey Elliott pådro seg en stygg ankelskade mot Leeds. 18-åringen er skrevet ut av sykehuset, men skal opereres i løpet av uken. Elliott ble taklet bakfra av Leeds Pascal Struijk. Det ble tidlig klart at smellen var alvorlig. Det er ennå for tidlig å si hvor lenge Elliot blir borte fra fotballbanen.
Tidspunkt: 13-09-2021 - Kl.09:39 - Kilde: NRK - Info


6. Molde låner ut keepertalent
Oliver Petersen, som har stått fem A-lagskamper for Molde denne sesongen, lånes ut til 1.-divisjonsklubben Grorud ut sesongen. 19-åringen kom til Molde fra Follo høsten 2018 og har nylig skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2024.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.15:40 - Kilde: NRK - Info


7. Tajik om Zeros «klimabombe»: – Spikeren i kista for høyreregjeringens klimaplan
Ifølge Zero vil Norge måtte kutte utslippene langt mer enn anslått i regjeringens klimaplan. – Ser ikke ut til å være verdt papiret den er skrevet på, sier nestleder Hadia Tajik (Ap).
Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.16:12 - Kilde: E24 - Info


8. TV 2: Barmen nær enighet med Brann
Kristoffer Barmens konflikt med Brann er i ferd med å bli løst, erfarer TV 2. Ifølge kanalen ligger Aalesund an til å bli hans neste stoppested. Midtbanespilleren fikk nylig sparken av Brann for sin rolle i det mye omtalte nachspielet i klubbens stadionlokaler. Siden har det vært stor avstand i sluttforhandlingene, men tirsdag kveld går det mot en løsning. Med en sluttavtale på plass kan Barmen få seg en ny arbeidsgiver i timene før overgangsmarkedet stenger. 28-åringen er blitt observert på et fly til Ålesund. Der kan Barmen bli gjenforent med Lars Arne Nilsen, som i flere år trente Brann og nå har ansvaret i Aalesund i 1. divisjon. Ifølge TV 2 har ikke Barmen foreløpig skrevet under en kontrakt med AaFK. (NTB)
Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


9. Ronaldo bekreftet klar for United
Først fire dager etter at Cristiano Ronaldo ble bekreftet som Manchester United-spiller, kommer bekreftelsen fra motparten Juventus. «Juventus says goodbye til Cristiano Ronaldo», skriver Juventus på sin hjemmeside tirsdag. Juventus legger i tillegg fram detaljerte tall på hjemmesiden om hvor mye Ronaldo vil koste Ole Gunnar Solskjær og co. – Juventus kan offentliggjøre enighet med Manchester United FC om overgangen for spilleren Dos Santos Aveiro Cristiano Ronaldo for en sum på 15 millioner euro (ca. 150 millioner kroner) som vil bli betalt i fem finansielle år, skriver klubben. – Det kan økes opp til maks åtte millioner euro (ca. 80 millioner kroner) basert på konkrete prestasjonsklausuler i løpet av kontraktens lengde. Juventus kjøpte Ronaldo for nærmere én milliard kroner i 2018. Ronaldo kan få sin debut mot Newcastle etter landslagspausen. Han har skrevet under en toårskontrakt.
Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.08:37 - Kilde: NRK - Info


10. West Ham henter Chelsea-stopper
Den franske midtstopperen Kurt Zouma forlater Chelsea og slutter seg til West Ham. 26-åringen har skrevet under en fireårskontrakt. Det opplyser West Ham på sine nettsider lørdag kveld. Zouma spilte totalt 151 kamper for Chelsea.
Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.20:05 - Kilde: NRK - Info


11. Haaland mister dansk lagkamerat
Danmarks landslagsspiller Thomas Delaney (29) skifter beite fra Borussia Dortmund i Bundesliga til Sevilla i La Liga. Dermed forsvinner det en midtbanespiller ut fra klubben til Erling Braut Haaland. – Takk for innsatsen og lidenskapen din. Alle i Dortmund ønsker deg lykke til videre, skriver Borussia Dortmund på Twitter. Overgangssummen skal ligge rundt 60 millioner norske kroner, og dansken har skrevet kontrakt til 2025.
Tidspunkt: 25-08-2021 - Kl.19:44 - Kilde: NRK - Info


12. Liverpool-profil klar for Lyon
Den sveitsiske landslagsspilleren Xherdan Shaqiri er klar for Lyon etter en overgang fra Liverpool, bekrefter klubbene. 29-åringens overgangssum er seks millioner euro (drøyt 60 millioner kroner), men kan stige til elleve millioner avhengig av bonuser. Shaqiri har skrevet under på en kontrakt til 2024. Sveitseren ble klar for Liverpool i 2018 og har spilt 63 kamper for klubben. Han tar med seg vinnermedaljer fra Premier League og Champions League fra sitt opphold i England. – Alle i Liverpool takker Xherdan for hans bidrag de siste tre sesongene og ønsker ham lykke til videre i karrieren, heter det i en uttalelse fra Liverpool. (NTB)
Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.17:14 - Kilde: NRK - Info


13. Fifa: Redd ut kvinnelige spillere
Det internasjonale fotballforbundet Fifa har skrevet til et stort antall regjeringer og bedt dem redde ut kvinnelige afghanske fotballspillere. Mange kvinnelige spillere frykter for sine liv etter Talibans maktovertakelse, sier Fifa ifølge BBC.
Tidspunkt: 21-08-2021 - Kl.23:44 - Kilde: NRK - Info


14. Keeper klar for Arsenal
Aaron Ramsdale (23) forlater Sheffield United og vender tilbake til Premier League. Han har skrevet under på en fireårskontrakt med London-klubben Arsenal. Ramsdale har vært medlem av et Sheffield United i trøbbel i sesongåpningen i Championship etter nedrykket fra Premier League sist sesong. Han er nå klar for Arsenal og vender med det tilbake til det gjeveste selskapet i engelsk fotball. Prislappen skal etter sigende ligge på rundt 295 millioner norske kroner.
Tidspunkt: 20-08-2021 - Kl.18:13 - Kilde: NRK - Info


15. Leicester-spiller forlenger
23 år gamle Harvey Barnes blir å se i Leicester i fire år til. Han har skrevet under på en langtidsavtale med barndomsklubben. Barnes har spilt i Leicester nesten hele livet. Han ble en del av Leicester-akademiet da han var ni år og sa torsdag at det var en selvfølge at han skulle forlenge. – Det var ikke noen tvil. Selvfølgelig vil jeg bli værende her, sier han til klubben. Han har forlenget til juni 2025. Barnes scoret ni mål og hadde fire målgivende pasninger på 25 ligakamper sist sesong, før en kneskade gjorde at han ikke fikk fullført sesongen. Han fikk sin landslagsdebut for England i 3-0-seieren over Wales i oktober 2020, da han kom inn kvarteret før full tid. 23-åringen har spilt 101 kamper for Leicester og scoret 21 mål.
Tidspunkt: 19-08-2021 - Kl.10:51 - Kilde: NRK - Info


16. Haugesund-spiss solgt til Qarabag
Haugesund-angriperen Ibrahima Wadji (26) er klar for aserbajdsjansk fotball og Qarabag. Han har skrevet under på en treårskontrakt. Haugesund melder om salget på sine hjemmesider, men opplyser ikke om overgangssummen. Wadji rakk å spille 57 kamper og score 26 mål for Haugesund. I 2019 ble han ilagt en utestengelse på 14 måneder etter en positiv dopingtest.
Tidspunkt: 18-08-2021 - Kl.16:49 - Kilde: NRK - Info


17. Batshuayi lånes ut til Besiktas
Michy Batshuayi (27) har skrevet under en ny Chelsea-avtale som varer til sommeren 2023. Denne sesongen skal han tilbringe i Besiktas og tyrkisk fotball. Det opplyser Chelsea onsdag. Belgieren har vært en del av London-klubben siden 2016. Han står med 25 mål på 77 kamper for blåtrøyene. Batshuayi har vært mye leid ut de siste årene. Oppholdet i Besiktas blir hans femte utlån etter at han kom til Chelsea.
Tidspunkt: 18-08-2021 - Kl.13:30 - Kilde: NRK - Info


18. Milliardtap for Frederik Mohn
Perestroikas investering i verdens største oljeriggselskap, Transocean, er skrevet ned med over tre milliarder kroner.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.21:17 - Kilde: E24 - Info


19. Ronaldo raser mot overgangsrykter
Fotballstjernen Cristiano Ronaldo tar et kraftig oppgjør med spekulasjonene rundt egen fotballframtid. Han krever å bli behandlet med respekt. Ronaldo er inne i det siste året av fireårskontrakten han signerte med Juventus ved overgangen fra Real Madrid i 2018. Den siste tiden har imidlertid superstjernen blitt satt i forbindelse med en retur til den spanske klubben. Tirsdag så Real-trener Carlo Ancelotti seg nødt til å rykke ut i sosiale medier for å avvise at et Ronaldo-comeback på Santiago Bernabéu kan bli realitet. I en lengre oppdatering på Instagram gjør hovedpersonen nå det samme. «Alle som kjenner meg vet hvor fokusert jeg er på jobben min. Mindre snakk og mer handling har vært mottoet mitt siden starten på karrieren. Men, i lys av alt som er sagt og skrevet, må jeg gi mitt ståsted», skriver portugiseren. Han hevder videre at spekulasjonene er mangel på respekt både overfor ham selv, men også overfor klubbene og spillerne som er involvert i ryktene. (NTB)
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


20. Nyland klar for Bournemouth
Landslagskeeper Ørjan Nyland har skrevet under på en ett år lang kontrakt med Championship-klubben Bournemouth. Klubben melder at Nyland har imponert manager Scott Parker på trening den siste tiden. – Vi er fornøyde med å hente inn Ørjan til klubben. Han kommer med masse erfaring fra Championship og internasjonalt, og vi ser fram til å ha ham i troppen vår, sier Parker. Han blir trolig å se i Bournemouth-troppen som møter Birmingham onsdag.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.14:03 - Kilde: NRK - Info


21. Astana-rytter klar for Uno-X
Syklist Jonas Gregaard fra Danmark går fra verdensturlaget Astana til det norske laget Uno-X. Dansken har skrevet under på en toårskontrakt. Mandag bekreftet han nyheten på Twitter. – Jeg ser fram til å begynne en ny reise med nye muligheter og utfordringer, skriver Gregaard. Gregaard starter i laget fra og med neste sesong etter tre og et halvt år i Astana. Før det var 25-åringen tilknyttet Riwal.
Tidspunkt: 16-08-2021 - Kl.09:14 - Kilde: NRK - Info


22. Presset: - Han må vinne noe
Ole Gunnar Solskjær har nylig skrevet under på en ny langtidskontrakt. Manchester United må vinne noe eller vise framgang denne sesongen, mener engelske eksperter.
Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.06:39 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


23. Ancelotti med Ødegaard-beskjed
Flere medier, deriblant TV 2, har i dag erfart at Martin Ødegaard ønskes tilbake til Arsenal på permanent basis. Nå har også Real Madrid-manager Carlo Ancelotti uttalt seg om nordmannen og hans mulige overgang til London-klubben. – Jeg har snakket med Martin Ødegaard, og fortalt ham at det er hard konkurranse på midtbanen. Det er åtte kandidater. At han ikke er skrevet inn til La Liga enda er en konsekvens av den samlede situasjonen, og alt kan endre seg frem til 2. september, sier Ancelotti på det som var hans første pressekonferanse som Madrid-manager.
Tidspunkt: 13-08-2021 - Kl.15:26 - Kilde: NRK - Info


24. Forlenger med Liverpool
Virgil van Dijk forlenger kontrakten sin med Liverpool, opplyser klubben på sine nettsider. 30-åringen som ble hentet fra Southampton i 2018 har skrevet under en ny avtale som binder ham til klubben frem til sommeren 2025. – Alt det harde arbeidet vi har lagt ned så langt fortsetter, og jeg gleder meg til det fremtiden vil bringe sammen med Liverpool. Jeg er glad, veldig glad og stolt, sier van Dijk i en pressemelding. Nederlenderen som er tilbake etter et langt skadeopphold, er trolig klar til serieåpningen mot Norwich på lørdag.
Tidspunkt: 13-08-2021 - Kl.09:06 - Kilde: NRK - Info


25. Bielsa skrev ny Leeds-kontrakt
Leeds United-manager Marcelo Bielsa har signert en ny ettårskontrakt med Premier League-klubben. Argentinerens forrige avtale med klubben gikk ut 30. juni, og i sedvanlig Bielsa-stil har han igjen skrevet under for kun ett år. Bielsa har hatt suksess siden han overtok som Leeds-sjef foran 2018/19-sesongen. Han ledet laget opp til Premier League, der det ble en høyst akseptabel 9.-plass i comebacksesongen. I forbindelse med den nye kontraktinngåelsen trekker Bielsa særlig fram klubbens satsing på å bedre treningsforholdene. – Dette er en ekstraordinær klubb. Det er ikke ofte du ser en kubb som legger ned så store investeringer i å utbedre treningen. Jeg som manager har alle verktøyene jeg trenger for å gjøre spillerne bedre, sier han til klubbens nettsted. Leeds serieåpner borte mot Manchester United lørdag ettermiddag.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


26. Svensk midtstopper til Rosenborg
Rosenborg forsterker forsvaret med Pavle Vagic (21). Svensken hentes fra Malmö og har skrevet kontrakt ut 2025-sesongen. Klubbene bekreftet overgangen torsdag ettermiddag. – Dette skjer med litt blandede følelser. Jeg forlater min familie og byen Malmö, og framfor alt forlater jeg klubben jeg elsker og har vært en del av siden jeg var seks år, sier Vagic til Malmös nettsted. Midtstopperen legger til at han samtidig sitter med en «bra følelse» og at det er et «spennende steg å gå til Rosenborg». Totalt fikk svensken 13 førstelagskamper for Malmö.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.14:30 - Kilde: NRK - Info


27. Midtbanespiller til Rosenborg
Rosenborg forsterker midtbanen med Pavle Vagic (21). Svensken hentes fra Malmö og har skrevet kontrakt ut 2025-sesongen. Klubbene bekreftet overgangen torsdag ettermiddag. – Dette skjer med litt blandede følelser. Jeg forlater min familie og byen Malmö, og framfor alt forlater jeg klubben jeg elsker og har vært en del av siden jeg var seks år, sier Vagic til Malmös nettsted. Han legger til at han samtidig sitter med en «bra følelse» og at det er et «spennende steg å gå til Rosenborg». Totalt fikk svensken 13 førstelagskamper for Malmö.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.14:30 - Kilde: NRK - Info


28. Ings klar for Aston Villa
Aston Villa henter Premier League-spissen Danny Ings fra Southampton. 29-åringen har skrevet under en avtale for de tre neste sesongene. Birmingham-klubben opplyser om overgangen på sitt nettsted. Ings scoret i alt 13 mål for Southampton sist sesong. Den solide formen gjorde at han i fjor høst fikk sine første kamper for England på fem år. – Danny er en utmerket Premier League-spiller. Han er også svært profesjonell, og han vil bli en leder og rollemodell i troppen vår, sier Villa-manager Dean Smith. (NTB)
Tidspunkt: 05-08-2021 - Kl.00:26 - Kilde: NRK - Info


29. Milliardavtale for basketstjerne
Stephen Curry har skrevet under en ny fireårskontrakt med Golden State Warriors. Han har vært den store stjerna i klubben i en årrekke, og nå blir han belønnet med en gigantavtale. ESPN melder at Curry får en antatt sum på rundt 1,9 milliarder i løpet av de neste fire årene. Bare i løpet av den neste sesongen vil han motta i overkant av 400 millioner kroner.
Tidspunkt: 05-08-2021 - Kl.00:25 - Kilde: NRK - Info


30. Kristoff og Bystrøm bytter lag
Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm forlater UAE-laget etter fire sesonger og skal begge sykle for belgiske Intermarché-Wanty-Gobert neste sesong. Det opplyser laget onsdag kveld. Det var TV 2 som først fikk overgangene bekreftet. Mens Bystrøm har forpliktet seg til det belgiske laget i to sesonger, har Kristoff i første omgang kun skrevet under for tolv måneder. – Det er trygghet for begge parter. Jeg har ikke prestert så bra i år, så det vil jo da være enkelt for dem å bytte meg ut om jeg presterer like svakt neste år. Og om laget ikke fungerer så bra som jeg håper, er det jo enkelt å finne seg et nytt lag med en så kort kontrakt, forklarer Kristoff til TV 2. Han og Bystrøm blir lagkamerater med Odd Christian Eiking i sitt nye lag. (NTB)
Tidspunkt: 04-08-2021 - Kl.16:54 - Kilde: NRK - Info


31. Alisson forlenget
Liverpool-keeper Alisson Becker har skrevet kontrakt med Premier League-klubben til sommeren 2027. Stjernemålvakten er sistemann ut i en rekke av Liverpool-profiler som har forlenget sine avtaler med klubben. Fabinho skrev tirsdag ny femårsavtale, mens høyrebacken Trent Alexander-Arnold nylig forlenget sin kontrakt til sommeren 2025.
Tidspunkt: 04-08-2021 - Kl.16:30 - Kilde: NRK - Info


32. Bodø/Glimt henter talent fra Åsane
Bodø/Glimt har sikret seg 18 år gamle Joel Mvuka Mugisha fra 1.-divisjonsklubben Åsane. Unggutten har signert en fireårsavtale med bodøværingene. Det melder klubben selv på egne nettsider mandag. Kantspilleren har av flere blitt beskrevet som et av de største talentene i Norges nest øverste divisjon, og spilte mer eller mindre fast for Åsane forrige sesong. – Jeg vil gripe muligheten med en gang, men det kommer helt sikkert til å ta tid. Jeg er forberedt på å være tålmodig, sier fotballtalentet om overgangen til Glimt. – Jeg er god én mot én, både defensivt og offensivt. Jeg tror det blir mye show på sidene, sier Mvuka, legger han til.
Tidspunkt: 02-08-2021 - Kl.10:24 - Kilde: NRK - Info


33. Søderlund klar for Haugesund
Alexander Søderlund har vraket Brann og skrevet under på en avtale med gamleklubben Haugesund. Det er Haugesund selv som opplyser om overgangen på egen Twitter-profil. Dermed returnerer spissen til gamleklubben, der han spilte fra 2011 til 2013. Spissen dro fra Rosenborg til svenske Häcken i februar i fjor, før han igjen byttet klubb til Caykur i Tyrkia på nyåret i år. Kontrakten der ble avsluttet i slutten av juni. (NTB)
Tidspunkt: 01-08-2021 - Kl.16:55 - Kilde: NRK - Info


34. Tour de France-vinneren forlenger
Tadej Pogacar har signert en ny avtale med sykkellaget UAE til ut 2027. Sloveneren vant nylig Tour de France for annet år på rad. Det opplyser laget på sine nettsider. Det er svært uvanlig at ryttere skriver lange kontrakter med lag. Kontrakten Pogacar har skrevet under på strekker seg seks år fram i tid.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.07:51 - Kilde: NRK - Info


35. Johansen signerte med QPR
Stefan Johansen (30) blir værende i Queens Park Rangers på permanent basis. Klubben har kjøpt ham ut av kontrakten med Fulham. Det får NTB bekreftet lørdag ettermiddag. Johansen skal ha skrevet under på en treårsavtale med London-klubben. Dermed fortsetter nordmannen karrieren i den engelske mesterskapsserien. Han var utlånt til nettopp QPR siste halvdel av forrige sesong. – Det kjennes veldig bra å kunne fortsette i QPR etter et fint låneopphold i vår. Jeg var fornøyd med vårsesongen for min egen del også, så jeg gleder meg veldig til fortsettelsen med QPR, sier Johansen. (NTB)
Tidspunkt: 24-07-2021 - Kl.14:04 - Kilde: NRK - Info


36. Everton henter PL-veteran
Andros Townsend har skrevet under en toårsavtale med Everton. Den 30-årige kantspilleren sto klubbløs etter at kontrakten med Crystal Palace løp ut tidligere i sommer. Han står også med 13 A-lagskamper for England.
Tidspunkt: 20-07-2021 - Kl.16:37 - Kilde: NRK - Info


37. Fifa slår tilbake mot regelrykter
Hva tenker du om dribling fra hjørneflagget, 30 minutters omganger, ubegrensede bytter, innspark og fem minutters utvisning etter gult kort? Rykter om at Fifa vurderte disse nye fotballreglene har florert de siste dagene. Den spanske avisen Marca er blant flere som har skrevet om de mulige regelendringene, som de hevdet ble testet ut i en ungdomsturnering i Nederland. Nå slår forbundet tilbake mot ryktene. I en pressemelding skriver de at de ikke har noen intensjon om å prøve ut noen av disse regelendringene, og at de heller ikke har vært diskutert internt i Fifa eller IFAB.
Tidspunkt: 20-07-2021 - Kl.11:21 - Kilde: NRK - Info


38. Bøe Risa klar for Manchester United
Fotballprofilen Vilde Bøe Risa fortsetter karrieren i Manchester United. Hun blir lagvenninne med Maria Thorisdottir. Overgangen ble bekreftet av Manchester United tirsdag. Bøe Risa har skrevet under på en toårskontrakt med den engelske klubben. Midtbanespilleren har spilt få kamper i årets sesong etter at kontrakten med Kopparberg/Göteborg gikk ut i desember. Det har lenge vært snakk om hva som blir det neste steget for 25-åringen. TV 2 har tidligere meldt at overgangen så å si har vært i boks. Nå er det altså klart at neste steg blir England og United.
Tidspunkt: 20-07-2021 - Kl.09:13 - Kilde: NRK - Info


39. EM-helten klar for PSG
Gianluigi Donnarummas overgang til Paris Saint-Germain ble bekreftet onsdag kveld. Målvakten har skrevet under en femårsavtale med den franske storklubben. Signeringen ble klar bare tre dager etter at Donnarumma hjalp Italia til EM-gull. Han sto fram i straffesparkkonkurransen mot England i finalen. – Jeg er veldig glad for å bli en del av denne flotte klubben. Jeg føler meg klar til å begi meg ut på denne nye utfordringen og til å fortsette utviklingen her. Med PSG vil jeg vinne mest mulig og gi glede til supporterne, sier Donnarumma. 22-åringen var bosmanspiller etter at kontrakten hans med Milan løp ut 1. juli. Dermed spilte han siste del av EM som klubbløs. Han ble kåret til mesterskapets beste spiller og herjet bakerst for europamesterne.
Tidspunkt: 14-07-2021 - Kl.18:07 - Kilde: NRK - Info


40. De Paul klar for Atlético
Rodrigo De Paul bytter ut Udinese og Serie A med spill for den spanske seriemesteren Atlético Madrid. Den 27-årige argentineren har skrevet under en femårskontrakt med Atlético. Forsterkningen er markant for et lag som i mai vant La Liga. De Paul kunne i helgen feire finaleseier med Argentina i Copa America. Han spilte på midtbanen da Brasil ble slått 1-0. (NTB)
Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.18:35 - Kilde: NRK - Info


41. HA: Pedersen fortsetter i Tyrkia
Tyrkia-livet ruller videre for Marcus Pedersen. Spissen har skrevet under en ettårskontrakt med Tuzlaspor på nivå to, melder Hamar Arbeiderblad. Avisen skriver at den har fått overgangen bekreftet. Pedersen spilte sist sesong for Ankaraspor i samme divisjon. Han leverte solid med åtte mål på 13 kamper, men greide ikke å hjelpe laget fra nedrykk.
Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.16:18 - Kilde: NRK - Info


42. Stenevik forlenger med Strømsgodset
Strømsgodset-spiller Halldor Stenevik blir værende i klubben ut 2024. 21-åringen kom til Godset i 2019 og har vært en viktig brikke for laget siden. Kantspillerens forrige kontrakt utløp sommeren 2022. Nå har han altså skrevet under på en to års forlengelse, som holder han i klubben ut 2024. – Jeg har veldig tro på det som skjer i klubben nå. Vi har en vanvittig fin spillergruppe som har vist gode takter i starten av sesongen, og jeg har også lyst til å gi noe tilbake til klubben. Å ha en lang avtale ser jeg på som utelukkende positivt, i hvert fall når du har tro på det som skjer, sier 21-åringen til Godsets hjemmesider. (NTB)
Tidspunkt: 10-07-2021 - Kl.09:04 - Kilde: NRK - Info


43. PSG slettet Ramos-bekreftelse
Den spanske forsvarskjempen Sergio Ramos blir etter alt å dømme snart klar for PSG. Onsdag kveld la den franske storklubben ut en artikkel på hjemmesiden om at Real Madrid-legenden har skrevet under en toårskontrakt og får draktnummer fire i klubben. Pressemeldingen lå bare ute i kort tid før den ble fjernet igjen. Ramos ble ikke enig med Real Madrid om ny kontrakt og takket dermed for seg i klubben etter 16 år, 671 kamper, 101 mål og 22 titler. Kontrakten hans løp ut onsdag. Ramos ønsket å bli i Real Madrid, men klubben tilbød ikke mer enn ettårskontrakt til noe redusert lønn. Dermed søkte han seg bort. Nå blir han, etter alle solemerker, snart klar for to sesonger i PSG.
Tidspunkt: 07-07-2021 - Kl.18:55 - Kilde: NRK - Info


44. Ny Ranheim-trener på plass
Hugo Pereira er valgt til å styre Ranheim ut av nedrykkstrøbbel i 1. divisjon. Portugiseren har en fortid som assistenttrener hos byrival Rosenborg. Pereira har skrevet under en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen. Han tar over etter Svein Maalen. Ansettelsen ble bekreftet på en pressekonferanse onsdag formiddag.
Tidspunkt: 07-07-2021 - Kl.09:49 - Kilde: NRK - Info


45. Eriksen inviteres til EM-finalen
Christian Eriksen inviteres til EM-finalen på Wembley. Danmarks stjerne, som kollapset med hjertestans i første EM-kamp, kan få se lagkameratene kjempe om gull. Reuters melder at Eriksen er blitt invitert til finalen av Det europeiske fotballforbundet (Uefa). Dansken er utskrevet fra sykehus etter å ha fått operert inn en hjertestarter etter den dramatiske hendelsen. Danmark møter England til semifinale onsdag. Hvis danskene tar en sjokkseier der, kan de få sin tidligere stjernespiller som VIP-gjest på tribunen. Tidligere tirsdag kom det fram at Uefa også har invitert seks av Eriksens redningsmenn til EM-finalen, som spilles søndag. (NTB)
Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.14:41 - Kilde: NRK - Info


46. Leeds signerer Barcelona-back
Junior Firpo forlater Barcelona og har skrevet under på en fireårskontrakt med Leeds. Firpo spilte 41 kamper for Barcelona mellom 2019 og 2021. Overgangen bekreftes av Premier League-klubben. Firpo, som kommer fra Den dominikanske republikk, forlater Barcelona i en trang tid for klubben økonomisk. De er nødt til å kvitte seg med lønnsutgifter for å få på plass sine egne signeringer, samt resignere Lionel Messi. 24-åringen er Leeds´ tredje signering for sommeren. Klubben har også signert Jack Harrison premanent tidligere i overgangsvinduet. Leeds imponerte sist sesong og ble nummer ni.
Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.13:19 - Kilde: NRK - Info


47. Arsenal-legende tar over Palace
Patrick Vieira tar over Crystal Palace. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider. Franskmannen er regnet som en Arsenal-legende, og får nå sin første trenerjobb i England. Han tar over for Roy Hodgson, og har skrevet under på en kontrakt som trekker seg til 2024. Han har tidligere ledet klubbene New York City FC og Nice.
Tidspunkt: 04-07-2021 - Kl.12:01 - Kilde: NRK - Info


48. Ohi til Røde Stjerne
Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo har skrevet under for serbiske Røde Stjerne fra 1. januar. Han spiller i Molde ut sesongen. Røde Stjerne bekrefter lørdag at spissen er klar for dem fra årsskiftet, noe VG meldte tidligere lørdag. Han går gratis fra Molde, og får ifølge VG en lukrativ treårskontrakt i Serbia. – Ohi er en av de beste spillerne i den norske serien i år. Han er ustoppelig og kan score fra nesten hver eneste posisjon, så det er ingen tvil om at han vil styrke laget vårt kraftig, skriver den serbiske klubben. Røde Stjerne har de siste årene vært en fast deltaker i europeisk fotball, med to gruppespill på rad i Champions League før det ble gruppespill i europaligaen forrige sesong. Omoijuanfos kontrakt med Molde går ut etter sesongen, og etter godt spill den siste tiden har spissen ønsket seg et utenlandsopphold. Holmlia-gutten spilte for Lillestrøm og Jerv før det virkelig løsnet for ham i Stabæk. På to år i Molde er det blitt 46 mål på 84 kamper. I årets sesong står spissen med ville 13 mål på 11 kamper.
Tidspunkt: 03-07-2021 - Kl.11:51 - Kilde: NRK - Info


49. Går hardt ut mot Norwegians storeiere: – Ikke noen støtteerklæring til den nye toppsjefen
Norwegians to største eiere sier at de ikke kjente til de omdiskuterte bonusene, og har beskrevet dem som «uheldig». Nå må konsernsjef Geir Karlsen vurdere hvor lyst han har på jobben, mener finansprofessor, som kaller nøkkelinvestorenes kritikk «svært uvanlig».
Tidspunkt: 02-07-2021 - Kl.11:37 - Kilde: E24 - Info


50. Juan Mata forlenger
Juan Mata har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Manchester United. Dermed blir han å se på Old Trafford i ytterligere én sesong. Manchester United opplyser på sine hjemmesider at spanjolen har signert en ny avtale som strekker seg ut 2021/22 sesongen. Hans opprinnelige kontrakt med klubben gikk ut fredag, men samme dag valgte altså United å forlenge med Mata. – Juan kan ikke vente med å komme i gang med det som vil bli hans niende sesong i United, skriver klubben.
Tidspunkt: 02-07-2021 - Kl.10:38 - Kilde: NRK - Info


51. Benitez blir ny Everton-manager
Evertons omdiskuterte valg av Rafael Benitez som ny manager ble bekreftet onsdag. Den tidligere Liverpool-sjefen har skrevet under for tre år. Benitez blir Evertons femte permanente manager på fem år. – Jeg er henrykt over å kunne slutte meg til Everton. Klubben har gjennom denne prosessen vist ambisjoner som imponerer meg. Jeg tror klubben har noe stort på gang, sier han i en pressemelding. (NTB)
Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.14:45 - Kilde: NRK - Info


52. Helland og Åsen senket gamleklubben: – Sto nok skrevet i stjernene

Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.22:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


53. Helland senket gamleklubben: - Sto nok skrevet i stjernene

Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.21:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


54. Fant 95 år gammel flaskepost
En båtkaptein fant flaskepost skrevet i 1926. Ved hjelp av internett fant hun avsenderens datter.
Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.18:11 - Kilde: Dagbladet - Info


55. Herrem forlenger med Sola
Camilla Herrem har skrevet ny kontrakt med Sola. Den varer ut 2024/25 sesongen. Det opplyser klubben om i en pressemelding. Jeg er utrolig glad og stolt over at jeg skal spille de neste sesongene i min klubb. Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i Sola, og hvor hjemmekjær jeg er. Den siste sesongen viser at det er noe spennende på gang i klubben, og jeg gleder meg til å bidra, sier Herrem Herrem har i en årrekke vært en av landslagets største profiler.
Tidspunkt: 21-06-2021 - Kl.11:17 - Kilde: NRK - Info


56. Eriksen utskrevet fra sykehuset etter vellykket operasjon

Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.18:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


57. Utskrevet fra sykehuset
Det danske fotballforbundet (DBU) bekrefter at Christian Eriksen (29) er skrevet ut fra sykehuset. Eriksen var fredag og besøkte spillerne i Helsingør.
Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.18:16 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


58. Bok: Håpet Trump skulle tape
President Joe Bidens fremste coronarådgiver, Andy Slavitt, har skrevet en bok hvor han hevder at Deborah Birx, som var coronakoordinator for den forrige presidenten, ønsket at Donald Trump skulle tape presidentvalget.
Tidspunkt: 13-06-2021 - Kl.04:24 - Kilde: Dagbladet - Info


59. Bekreftet som Häcken-trener
Tidligere landslagstrener Per-Mathias Høgmo blir som ventet trener for Göteborg-klubben Häcken i Allsvenskan. Det opplyser klubben i pressemelding, ifølge NTB. Høgmo har skrevet under en kontrakt som varer ut 2023-sesongen.
Tidspunkt: 12-06-2021 - Kl.08:58 - Kilde: NRK - Info


60. Sier nei til boikott
Alle av landets 18 fotballkretser sier nei til boikott av neste års fotball-VM i Qatar. De mener det ikke er et effektivt virkemiddel. Det kommer fram i et felles brev NTB har fått tilsendt. Samtlige kretsledere har skrevet under. Det skjer litt over en uke før Norges Fotballforbund 20. juni holder et ekstraordinært ting om en eventuell norsk deltakelse i Qatar-VM. «Vi er 18 kretser som ikke ønsker boikott. Vi vil ikke snu ryggen til arbeiderne i Qatar, men stå opp og fortsette arbeidet for bedring av deres rettigheter. Endring tar tid, og ved å være til stede kan vi være med på å bidra med press mot myndighetene», står det i brevet.
Tidspunkt: 12-06-2021 - Kl.07:25 - Kilde: NRK - Info


61. Sørmo solgt til Belgia
Fotballspiller Bent Sørmo (24) er solgt fra Kristiansund til Zulte Waregem og den belgiske toppdivisjonen. Den belgiske klubben bekrefter overgangen på sin nettside. Forsvareren fra Levanger har en fortid i Levanger og Rosenborg. Deretter gikk han tilbake til moderklubben før han gikk til Kristiansund i 2018. Sørmo har skrevet under på en treårskontrakt med Zulte Waregem. 24-åringen har startet tre av Kristiansunds seks kamper i Eliteserien denne sesongen. KBK ligger på 3.-plass på tabellen. I fjorårssesongen var Sørmo på banen i alle Kristiansunds kamper.
Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.07:24 - Kilde: NRK - Info


62. Sarri tar over Lazio
Maurizio Sarri er klar for italienske Lazio. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider. Han har skrevet under en kontrakt som strekker seg til sommeren 2023. Sarri har vært klubbløs siden han forlot Juventus for ett år siden, mens Lazio mistet nylig sin manager Simone Inzaghi til Inter. Sarri har også tidligere trent storklubbene Napoli og Chelsea.
Tidspunkt: 09-06-2021 - Kl.15:11 - Kilde: NRK - Info


63. FIS-presidenten innlagt på sykehus
Avtroppende president i Det internasjonale skiforbundet (FIS), Gian Franco Kasper (77), ligger på sykehus og deltar ikke på fredagens FIS-kongress. Kongressen der det blir klart hvem som blir hans erstatter. Fredagens kongress startet med at meldingen om at den avtroppende presidenten ikke deltar. Direktør Philippe Gueisbuhler leste opp en melding skrevet av Kasper selv. – Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kan være med dere i dag. Forrige helg måtte jeg på akuttmottaket på sykehuset på grunn av pusteproblemer. I går ble jeg flyttet fra intensivavdelingen til kardiologisk avdeling, hvor jeg skal gjennom flere tester, skriver Kasper. 77-åringen gir seg som president etter å ha ledet FIS siden 1998.
Tidspunkt: 04-06-2021 - Kl.10:56 - Kilde: NRK - Info


64. Tidligere fastlege tiltalt for grovt bedrageri: – Jeg har aldri, aldri i mitt liv skrevet en fiktiv diagnose eller notat

Tidspunkt: 03-06-2021 - Kl.06:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


65. Russisk sinne mot Danmark før EM
Danmark møter Finland, Belgia og Russland i EMs gruppe B, og alle kampene spilles på danskenes hjemmebane Parken i København. I utgangspunktet en stor fordel for Danmark, men mot Russland er den trolig blitt enda større. På grunn av at Putin-landet er klassifisert av den danske regjeringen som et oransje land i smittevern-reglementet, nektes russere innreise til landet, skriver Aftonbladet. Det medfører at ingen russiske tilskuere slipper inn på kampen mot Danmark, med mindre de allerede bor i landet. – EM har ikke engang begynt, men allerede har vi fått vår første skandale, skriver det russiske nettstedet Sovsport, ifølge Aftonbladet. Nå prøver det russiske fotballforbundet (RFU) å ta grep. Ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS har Alexander Alayev, generalsekretær i RFU, skrevet et åpent brev til Uefas EM-sjef Martin Kallen. – Vi er dypt bekymret over situasjonen og vil at dere umiddelbart undersøker muligheten for å innføre et unntak, heter det i brevet. Danmarks kamp mot Russland spilles 21. juni.
Tidspunkt: 02-06-2021 - Kl.04:58 - Kilde: NRK - Info


66. Åpner opp om Madrid-exit
Zinedine Zidane (48) har skrevet et åpent brev til Real Madrids supportere etter oppsigelsen.
Tidspunkt: 31-05-2021 - Kl.08:42 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


67. Friidrettstalentet Ida (17) er født med én arm: – Jeg er absolutt ikke bitter
Ida-Louise Øverland blir beskrevet som det neste store i para-friidretten i Norge. 17-åringen har en holdning til livet de fleste kan la seg inspirere av.
Tidspunkt: 31-05-2021 - Kl.07:04 - Kilde: NRK - Info


68. Alaba klar for Real Madrid
Forsvarsspilleren David Alaba går som ventet til Real Madrid på en fri overgang fra Bayern München. Det bekrefter klubben selv fredag. Østerrikeren har skrevet under på en femårskontrakt og har i lang tid vært koblet til Real Madrid.
Tidspunkt: 28-05-2021 - Kl.18:44 - Kilde: NRK - Info


69. Konate klar for Liverpool
Etter lang tid med rykter, bekrefter Liverpool at de er enige med den tyske RB Leipzig om en overgang for forsvarsspilleren Ibrahima Konate. 22-åringen har skrevet en «langtidskontrakt». – Jeg er kjempeglad over å blir en del av en så stor klubb som Liverpool, sier franskmannen. – Vi får en spiller som tilfører ekstra kvalitet til det vi allerede har her. Hans fysiske egenskaper er imponerende, har er rask, veldig sterk og dominerende i lufta, roser manager Jürgen Klopp. Konate har fire sesonger bak seg i Bundesliga. Han står med 95 kamper og fire mål for Leipzig.
Tidspunkt: 28-05-2021 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


70. Sverre Lunde Pedersen utskrevet
Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen ble utskrevet fra Ullevål sykehus rett før pinse. Det går minst tre måneder før han er tilbake i normal trening. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding tirsdag. Lunde Pedersen skadet seg stygt i en sykkelulykke nylig. I etterkant har han vært gjennom et lengre sykehusopphold. – Hjemtransporten gikk fint, jeg fikk god hjelp av min bror Eirik. Det var veldig godt å komme hjem til familien, sier skøytestjernen. Det vil ta rundt tre måneder før han kan være tilbake i normal trening. Lunde Pedersen følges tett opp av fagpersoner fra NSF og Olymiatoppen fremover.
Tidspunkt: 25-05-2021 - Kl.15:44 - Kilde: NRK - Info


71. Nå skal Google skape ekte øyekontakt i videomøtene
Denne teksten er skrevet mens jeg lot som jeg fulgte med på et videomøte. Google vil gjøre det mye verre for meg.
Tidspunkt: 24-05-2021 - Kl.16:44 - Kilde: E24 - Info


72. Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen
Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere. Dette sikrer en stabil nakke og forkorter tiden han trenger å bruke nakkekrage vesentlig, heter det i pressemeldingen. Lunde Pedersen er nå utskrevet fra intensivbehandling og er overført til vanlig sengepost. – Med så omfattende skader vil det ta tid før Sverre er tilbake i normal gjenge, og vil trenge en lengre periode med opptrening og ro. Han blir værende på sykehuset inntil videre, skriver skøyteforbundet. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og Telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien.
Tidspunkt: 18-05-2021 - Kl.21:11 - Kilde: NRK - Info


73. Oldrup Jensen forlenger med VIF
Fredrik Oldrup Jensen (27) har skrevet under en ny avtale med Vålerenga som strekker seg ut 2023-sesongen. Det bekrefter Oslo-klubben på sine nettsider. Oldrup Jensen har startet begge kampene for de blå i starten av sesongen, og han har bundet seg for to nye år med klubben.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.15:19 - Kilde: NRK - Info


74. 350.000 sier nei til OL
Uroen rundt avviklingen av OL i Tokyo kommende sommer ser ikke ut til å ta en ende. Nå har 350.000 skrevet under i en kampanje for å stoppe lekene. Det er ventet at myndighetene i Japan utvider krisetilstanden i Tokyo fredag, kun ti uker før lekene skal starte. Det er tidligere kandidat for guvernør i Tokyo, Kenji Utsunomiya, som står bak underskriftskampanjen som hittil har samlet rundt 350.000 underskrifter. – Det er tid for å bestemme seg om vi skal prioritere liv eller OL, sier Utsunomiya.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.10:57 - Kilde: NRK - Info


75. Jarstein forlenget med Hertha
Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) har skrevet ny toårskontrakt med Bundesliga-klubben Hertha Berlin. – Stolt og glad for å ha signert en ny kontrakt med Hertha, skriver Jarstein på Instagram. Han har spilt 179 kamper for klubben siden 2014, men denne sesongen er det bare blitt åtte kamper for målvakten, som har vært koronasyk den siste delen av sesongen.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.15:30 - Kilde: NRK - Info


76. Viking-talent på lån til Mjøndalen
Viking-spiller Sebastian Sebulonsen (21) har skrevet ny kontrakt med klubben og lånes ut til Mjøndalen. Avtalen strekker seg ut juli, men oppholdet kan forlenges, opplyser Viking på sine nettsider.
Tidspunkt: 13-05-2021 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


77. Tettey klar for Rosenborg: – skrevet i stjernene

Tidspunkt: 12-05-2021 - Kl.20:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


78. Alexander Tettey klar for RBK
Alexander Tettey (35) er tilbake til Rosenborg etter 12 sesonger i utlandet, i klubber som Rennes og Norwich. Midtbanespilleren har signert kontrakt ut 2021-sesongen. – Det er skrevet i stjernene at det hadde vært fint å avslutte karrieren i Rosenborg, sier han til RBK.no. Tettey spilte sin siste kamp for Norwich lørdag og reiser hjem til Trondheim i slutten av mai. Han vil være spilleklar for Rosenborg i starten av juni.
Tidspunkt: 12-05-2021 - Kl.20:04 - Kilde: NRK - Info


79. Ukrainsk spiss til Stabæk
Stabæk har skrevet kontrakt med den ukrainske spissen Oleksij Khoblenko (27). Han kommer fra klubben Dnipro i hjemlandet. Stabak.no skriver at 27-åringen også har bakgrunn fra klubbene Dinamo Kiev, Poltava, Hoverla Uzhhorod, Tsjornomorets Odesa, Lech Poznan og Dinamo Brest.
Tidspunkt: 11-05-2021 - Kl.15:05 - Kilde: NRK - Info


80. Tveter til Sandefjord
Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, Fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


81. Henter gammel kjenning til Brann
Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Vieux Sané blir Branns nye midtstopper, skriver Bergens Tidende og Bergensavisen. Avisene får bekreftet at 31-åringen har skrevet under for Brann, men han befinner seg i hjemlandet Senegal, og dermed kan det ta noe tid før han kommer seg til Norge. Sané har vært klubbløs siden kontrakten hans med belgiske Oostende gikk ut i juli i fjor. Det var nåværende Brann-trener Kåre Ingebrigtsen som hentet ham til Oostende.
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.13:18 - Kilde: NRK - Info


82. Historisk debut
Mens Karoline Bjerkeli Grøvdal satte personlig rekord med over 20 sekunder og kvalifiserte seg for 10.000-meteren i OL med 30.50,84 på Bislett lørdag, sendte etiopiske Gudaf Tsegay en påminnelse om at det fortsatt er et stykke opp til de beste i verden. 24-åringen debuterte nemlig på 10.000 meter i et stevne i Portugal med 29.39,42. Ifølge Det internasjonale friidrettsforbundet ble hun med det den første i historien som kom under 30 minutter i karrierens første 10.000 meter. Tsegay er imidlertid ikke noe ubeskrevet blad. I vinter satte hun verdensrekord på 1500 meter innendørs. Hun løp også 800 meter innendørs på 1.57,52. Med det er hun den første kvinne i historien til å løpe under to minutter på 800 meter under 30 minutter på 10.000 meter innenfor samme kalenderår. Gudaf Tsegay kan dermed bli stri å ha med å gjøre på de distansene hun velger å løpe under OL i Tokyo.
Tidspunkt: 09-05-2021 - Kl.10:18 - Kilde: NRK - Info


83. Lover oppgradering av Old Trafford
Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres. Glazer lover å komme med en «ambisiøs pakke med tiltak». Han skriver at det skal settes av midler til å oppgradere både stadion og treningsanlegg. Han og resten av eierfamilien er blitt beskyldt for å ha latt klubbens hjemmebane forfalle i en årrekke. Han skriver også at han personlig vil delta i fanforum for å forbedre dialogen med klubbens tilhengere. Glazer-familien kjøpte opp klubben i 2005 og supporterne har protestert mot de amerikanske eierne flere ganger.
Tidspunkt: 07-05-2021 - Kl.17:50 - Kilde: NRK - Info


84. Wangberg klar for Stabæk
Simen Wangberg forlater Tromsø etter syv sesonger og har skrevet under for Stabæk. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. 30-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen. – Jeg tror det er en veldig god match. Det er en veldig talentfull gruppe her som har stort potensial i seg. Så håper jeg at jeg kan bidra med erfaring og lederegenskaper, sier Wangberg i en pressemelding.
Tidspunkt: 05-05-2021 - Kl.19:23 - Kilde: NRK - Info


85. Bergenseren ble daglig leder på Utøya rett etter terroren. Nå har han skrevet en personlig bok om gjenreisingen.

Tidspunkt: 21-04-2021 - Kl.21:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


86. Skrev norsk historie
Lørdag ble det skrevet norsk historie på San Siro. Det sørget Jens Petter Hauge, Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen for i oppgjøret som endte med poengdeling.
Tidspunkt: 03-04-2021 - Kl.14:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


87. Svensk storavis: Har skrevet under for Djurgården

Tidspunkt: 31-03-2021 - Kl.12:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


88. Liseth klar for Haugesund
Haugesund forsterker laget ytterligere foran årets sesong. Nå er tidligere Mjøndalen-spiller Sondre Liseth (23) klar for vestlendingene. Klubben opplyser på sine nettsider at Liseth har skrevet under på en fireårskontrakt. Liseth, som spilte 27 kamper for Mjøndalen og scoret fire mål i fjorårets sesong, sier at han er motivert foran en ny sesong i Eliteserien. – Først av alt så gleder jeg meg veldig til å bli FK Haugesund-spiller. Jeg er veldig motivert for å spille for klubben og kjenner på litt ærefrykt over at en klubb som FK Haugesund har ønsket meg så sterkt og valgt å kjøpe meg fra Mjøndalen, sier Liseth.
Tidspunkt: 22-03-2021 - Kl.09:38 - Kilde: NRK - Info


89. VAR er beskrevet i TV-avtalen
Hvordan videodømming skal innføres i norsk fotball står beskrevet i den nye TV-avtalen fra 2023, bekrefter Fotball Media-sjefen.
Tidspunkt: 19-03-2021 - Kl.09:49 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


90. Rafn går fra LSK til Aalesund
Simen Rafn har signert for Aalesund FK. Det bekrefter klubben selv på sin Facebook-side. Backen har fire år i Lillestrøm bak seg. Rafn har skrevet under på en ettårskontrakt med sunnmørsklubben.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.12:26 - Kilde: NRK - Info


91. Woods er skrevet ut fra sykehus
Den amerikanske golflegenden Tiger Woods er utskrevet fra sykehus etter trafikkulykken i Los Angeles i februar. – Jeg er glad for å kunne melde at jeg er hjemme igjen og fortsetter bedringen, tvitrer Woods og legger til at han er veldig takknemlig for støtten han har fått de siste ukene. I tillegg retter han en takk til kirurger, leger, sykepleiere og andre ansatte ved sykehusene der han har vært innlagt. Woods pådro seg flere åpne brudd i ulykken. Under operasjonen ble en stang plassert på skinnebeinet til 45-åringen.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.06:10 - Kilde: NRK - Info


92. Shala fra Vålerenga til Stabæk
Midtbanemannen Herolind Shala (29) har skrevet ettårskontrakt med Stabæk og fortsetter karrieren i Eliteserien. Shala har spilt for Vålerenga de to siste sesongene, og kontrakten hans med Oslo-klubben gikk ut på tampen av fjoråret. Ifølge Stabæk var Shala en ettertraktet mann. Han har i første omgang skrevet under for én sesong med bærumsklubben. – Jeg prøvde å komme meg ut, men det var et litt lukket marked på grunn av korona. Og så følte jeg at Stabæk kunne være et godt alternativ for meg i denne perioden, sier han til Stabæks nettsted.
Tidspunkt: 05-03-2021 - Kl.15:22 - Kilde: NRK - Info


93. Erik er så fornøyd med Lånekassen at han har skrevet takkebrev

Tidspunkt: 01-03-2021 - Kl.20:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


94. Odd stiller seg bak boikott
Odd er siste tilskudd i rekken av fotballklubber som støtter Tromsøs initiativ til en norsk boikott av VM i Qatar neste år. Odd skriver på sitt nettsted at klubben stiller seg bak Tromsøs beskrivelse, som lyder som følger: «Det har gjennom flere år vært rettet sterk kritikk mot FIFA og Qatar i forbindelse med VM i fotball i 2022. Det hele startet med en tildeling av mesterskapet som fra flere hold ble kalt korrupt, etterfulgt av rapporter om uverdige arbeidsforhold for tilreisende arbeidere knyttet til byggingen av fasilitetene til VM. Ulike aktører har over mange år rapportert om svært mange dødsfall som relaterer seg til det kommende verdensmesterskapet. Systemet blir beskrevet som et moderne slaveri.»
Tidspunkt: 01-03-2021 - Kl.11:44 - Kilde: NRK - Info


95. Denne skjulte beskjeden ble funnet i «Skrik». Trolig har Munch selv skrevet den.

Tidspunkt: 28-02-2021 - Kl.11:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


96. Norwegian dropper Max-flyene helt: Har avskrevet forskudd til Boeing
Flyet som skulle ta Norwegian til nye høyder har blitt et mareritt for Boeing og flyselskapet. Som en del av redningsoperasjonen til Norwegian er det nå besluttet å droppe Max-flyet fra den nye flåten.
Tidspunkt: 26-02-2021 - Kl.09:26 - Kilde: E24 - Info


97. Russland blir ROC under OL
Retningslinjene for russisk deltakelse i OL i Tokyo og i Beijing er nå oversendt de internasjonale særforbundene. Retningslinjene er: * Russiske deltakere skal representere landet OL-komité, som identifiseres ved forkortelsen ROC. * I stedet for flagget skal man bruke Russlands OL-komités emblem. Under seremonier skal det heises et flagg bestående av dette emblemet mot hvit bakgrunn. * Russlands OL-komité skal foreslå et musikkstykke som skal spilles under seremonier. Dette må godkjennes av IOC-styret. * Draktene skal ikke inneholde Russlands flagg eller landets navn skrevet fullt ut. Russland blir straffet av Verdens antidopingbyrå for brudd på dopingreglementet, og straffen gjelder i to år i alle globale idrettsmesterskap.
Tidspunkt: 19-02-2021 - Kl.22:32 - Kilde: NRK - Info


98. Botheim frå RBK til Glimt
Spissen Erik Botheim (21) har skrevet under for Bodø/Glimt etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med Rosenborg tidligere i uken. Det bekrefter fjorårets seriemester på sitt nettsted. Spisstalentet har signert en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen. Han er strålende fornøyd med å ha skrevet under for Glimt.
Tidspunkt: 17-02-2021 - Kl.17:24 - Kilde: NRK - Info


99. Segberg klar for Aalesund
Tidligere Start-kaptein Erlend Segberg (23) har skrevet treårskontrakt med Aalesund. Han skal ha vraket flere eliteserieklubber. Ifølge Segbergs agent Krister Gundersen har både Lillestrøm og Strømsgodset, samt en italiensk serie C-klubb vært på banen, skriver Eurosport. – Han valgte AaFK fremfor flere eliteserieklubber, noe som viser at han har troen på vårt prosjekt, sier trener Lars Arne Nilsen i en pressemelding fra klubben. Sagberg fikk sin eliteseriedebut for Start som 18-åring i 2015. Han endte med 110 kamper for klubben.
Tidspunkt: 16-02-2021 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


100. Advarer mot vaklende Liverpool
Selv om de regjerende PL-mesterne sliter om dagen, vil Julian Nagelsmann advare laget sitt om å ta for lett på Jürgen Klopps mannskap. Kampen, som ikke kunne finne sted i Leipzig på grunn av Tysklands strenge koronaregler, skal spilles i Budapest. Liverpool har tapt sine tre siste kamper i ligaen, og famler nå etter å finne tilbake formen. Selv om Klopps lag er inne i en dårlig periode, vil Leipzig-trener Julian Nagelsmann advare eget lag foran kampen. – De har avskrevet tittelen i England og nå har de fullt fokus mot Champions League. De vil prøve å riste av seg negativiten, sier han.
Tidspunkt: 16-02-2021 - Kl.06:27 - Kilde: NRK - Info


101. Alonso utskrevet fra sykehus
Fernando Alonso, tidligere verdensmester i Formel 1, fikk mandag forlate sykehuset etter å ha blitt operert for kjevebrudd. Spanjolen pådro seg skaden da han krasjet på sykkel i nærheten av den sveitsiske byen Lugano nylig. Nå venter noen rolige dager, før forberedelsene til 2021-sesongen gjenopptas. Alonso er på vei til å gjøre comeback i formel 1-sirkuset for Alpine-laget. 39-åringen ble verdensmester i 2005 og 2006. Den gangen kjørte han for Renault.
Tidspunkt: 15-02-2021 - Kl.18:08 - Kilde: NRK - Info


102. Vipers henter ny høyrekant
Aker-spiller Tuva Høve (20) slutter seg til Vipers Kristiansand fra neste sesong. Hun har skrevet under en treårskontrakt med klubben. Talentet, som opprinnelig er fra Trondheim, forlot Byåsen til fordel for Aker i Oslo foran inneværende sesong. Hun har landskamper på aldersbestemt nivå og tatt både gull og sølv med Norge i junior-EM.
Tidspunkt: 12-02-2021 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


103. Hamilton fortsetter i Mercedes
Formel 1-stjerna Lewis Hamilton har skrevet ny kontrakt med Mercedes. Den strekker seg over ett år, og betyr at han kjører for dem i 2021 også. Dette blir hans niende sesong for Mercedes. Han har blitt verdensmester syv ganger, og er storfavoritt til å ta sin åttende i 2021.
Tidspunkt: 08-02-2021 - Kl.12:23 - Kilde: NRK - Info


104. Elabdellaoui ute av troppen
Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften. Den norske landslagsbacken fikk lenge behandling på sykehus. 20. januar la klubben ut en bildeserie av Elabdellaoui som møtte lagkameratene igjen etter at han ble utskrevet. Landslagssjef Ståle Solbakken har sagt at det viktigste er at Elabdellaoui tar seg tid, og blir så frisk som mulig. Nå varsler klubben hans at backen er ute av troppen for resten av den tyrkiske superligasesongen, melder det statlige nyhetsbyrået AA.
Tidspunkt: 06-02-2021 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


105. Svensk superstjerne til Vipers 
Den svenske håndballspilleren Isabelle Gulldén har signert for Vipers Kristiansand. Hun har skrevet under en toårskontrakt med klubben. 31-åringen har spilt over 200 landskamper for Sverige. Hun kommer fra den franske storklubben Brest Bretagne.
Tidspunkt: 05-02-2021 - Kl.17:18 - Kilde: NRK - Info


106. Svensk veteran til Vipers 
Den svenske håndballspilleren Isabelle Gulldén har signert for Vipers Kristiansand. Hun har skrevet under en toårskontrakt med klubben. 31-åringen har spilt over 200 landskamper for Sverige. Hun kommer fra den franske storklubben Brest Bretagne.
Tidspunkt: 05-02-2021 - Kl.17:18 - Kilde: NRK - Info


107. Maars Johnsen til MLS
Bjørn Maars Johnsen skal framover spille for den canadiske klubben Club de Foot Montréal. Spissen har skrevet under en toårsavtale med MLS-laget. Det bekrefter klubben selv på Twitter. – Det føles veldig bra. Det har tatt tid mellom Ulsan og Montréal på grunn av tidssoner og alt, men utenom det har det gått veldig bra. Jeg er veldig glad for å ha signert, sier han til NTB. Han får selveste Thierry Henry som trener. Den tidligere franske landslagsspissen skal ha vært en viktig årsak til at han valgte den canadiske MLS-klubben.
Tidspunkt: 04-02-2021 - Kl.06:23 - Kilde: NRK - Info


108. Ryerson forlenget med Union Berlin
Bundesliga-proffen Julian Ryerson er ønsket med videre og har fått en ny kontrakt med Union Berlin. Høyrebacken fra Lyngdal har vært i den tyske hovedstadsklubben siden han forlot Viking sommeren 2018. – Jeg har følt meg hjemme i Union Berlin og i denne byen helt siden jeg kom hit. Jeg har lært mye de siste årene, sier Ryerson. Berlin-laget opplyser ikke om hvor lang kontrakt 23-åringen har skrevet under, men til NTB sier Ryerson at den «har en varighet på noen år». (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2021 - Kl.16:42 - Kilde: NRK - Info


109. – Besetningen hadde ti minutter. Rapporten er skrevet over to år.

Tidspunkt: 02-02-2021 - Kl.15:47 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


110. – Besetningen hadde ti minutter. Rapporten er skrevet over to år.

Tidspunkt: 02-02-2021 - Kl.13:01 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


111. Singh fortsetter i Sandefjord
Harmeet Singh har skrevet under for to nye år med Sandefjord. Dette melder klubben på sine nettsider. Den tidligere A-landslagsspilleren sier at det var aktuelt med et nytt utenlandsopphold, men at situasjonen med korona og familie i Oslo gjorde at han ville bli i Norge. – Sandefjord var rett og slett det som passet best nå, sier Singh. At banen i Sandefjord har gress, og ikke kunstgress, var også en faktor i avgjørelsen, ifølge Singh. Daglig leder i klubben, Espen Bugge Pettersen, gleder seg over at Singh har signert ny kontrakt. Han sier at Singh er en klassespiller og en rollemodell for yngre spillere.
Tidspunkt: 01-02-2021 - Kl.12:50 - Kilde: NRK - Info


112. «Mix» drar til Tyrkia
Norskamerikaneren Mikkel «Mix» Diskerud (30) skal spille for Denizlispor i den tyrkiske toppserien. Denizlispor ligger sist på tabellen i Tyrkia, og halvveis i sesongen har laget fem poeng opp til sikker plass. Siden 2018 har han offisielt vært eid av Manchester City, som har lånt ham ut til klubber i Sverige og Sør-Korea. Overgangen til Denizlispor er imidlertid permanent, og han har skrevet under for halvannet år med den tyrkiske klubben.
Tidspunkt: 21-01-2021 - Kl.20:57 - Kilde: NRK - Info


113. Elabdellaoui ute fra sykehus
Omar Elabdellaoui er utskrevet fra sykehuset etter fyrverkeriulykken som rammet øynene hans på nyttårsaften. Det bekrefter Galatarasay på sine hjemmesider. Der opplyser også klubben om at Elabdellaouis behandling vil fortsette hjemme i Norge. – Jeg blir bedre. Jeg får utmerket og profesjonell hjelp fra det medisinske apparatet og vi gjør fremskritt hver eneste dag, skrev Omar Elabdellaoui på Instagram den 6. januar.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.18:13 - Kilde: NRK - Info


114. Start henter midtbanespiller
Matias Belli Moldskred (23) har skrevet under en treårsavtale med fotballklubben Start. Det opplyser Start på sine nettsider. Moldskred kommer fra Raufoss etter at kontrakten hans gikk ut ved nyttår. Både Start og Raufoss spiller i 1. divisjon kommende sesong. – Jeg ser veldig fram til sesongen nå. Det er fint å få overgangen bekreftet og komme i gang, sier Moldskred, som undertegnet kontrakten tirsdag.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.13:41 - Kilde: NRK - Info


115. Mandzukic blir Milan-spiller
Jens Petter Hauge har fått en ny lagkamerat i Milan. En avtale med spissveteranen Mario Mandzukic (34) gikk tirsdag i boks. Det opplyser Milan på sitt nettsted. Mandzukic spilte sist for Al-Duail i Qatar. Der ble kontrakten hans avsluttet sist sommer etter bare et halvt år. Før det hadde Mandzukic suksess i klubber som Bayern München, Atlético Madrid og Juventus. Han tok også VM-sølv med Kroatia sommeren 2018. 34-åringen har i første omgang skrevet under for et halvt år i Milan, men med opsjon på ett års forlengelse.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.13:12 - Kilde: NRK - Info


116. Andersson klar for Rosenborg
Adam Andersson er offisielt klar for Rosenborg. Den svenske backen kommer gratis etter at kontrakten med Häcken løp ut. 24-åringen har skrevet under en RBK-kontrakt som varer ut 2024-sesongen. – Det er utrolig deilig å være på plass. For meg personlig ønsker jeg å spille så mye som mulig og utvikle meg videre som spiller, sier Andersson til trønderklubbens nettsider. Backen har vært koblet til Rosenborg i lang tid. De siste fem årene har han spilt for Häcken i Allsvenskan. – Adam har en god høyrefot, bra fart og god spilleforståelse. I tillegg er han er spiller med gode holdninger. Vi er veldig glade for at han er her, sier RBKs sportslig leder Micke Dorsin.
Tidspunkt: 11-01-2021 - Kl.19:19 - Kilde: NRK - Info


117. Bytyqi klar for tyrkisk klubb
Viking-profil Zymer Bytyqi bekreftet etter årets siste eliteseriekamp at han trolig forlater klubben. Nå har han underskrevet kontrakt med tyrkiske Konyaspor. Det opplyser spilleren selv til VG. – Det føles veldig deilig. Agentene her har gjort en jævlig bra jobb. Jeg er meget fornøyd, sier Bytyqi fra sitt tyrkiske hotellrom med sin agent Imad El Hammichi. Bytyqi ble kontraktløs etter sesongen og sa at han var i kontakt med flere klubber som var interessante for ham.
Tidspunkt: 08-01-2021 - Kl.08:42 - Kilde: NRK - Info


118. 13 dager igjen. Dette kan skje
Donald Trump er USAs president fram til 20. januar. Nå spekuleres det på hva han kan finne på før han trer av. - Ikke sikkert siste kapittel er skrevet, sier USA-ekspert.
Tidspunkt: 07-01-2021 - Kl.21:40 - Kilde: Dagbladet - Info


119. Heidi Ellingsen til svensk fotball
Heidi Ellingsen har skrevet under en toårskontrakt med den svenske toppklubben Linköping. 22-åringen forlot nylig LSK Kvinner etter at avtalen løp ut. Midtbanespilleren slutter seg til et lag som ble nummer fire i Damallsvenskan sist sesong. Linköping ble mester i 2016 og 2017. – Klubbens ambisjoner passer meg og min utvikling. Det er et riktig steg for meg nå, og jeg kommer til å gjøre alt for å vinne, sier Ellingsen til klubbens nettsider. De to siste årene har hun spilt for LSK. I alt fikk Ellingsen 28 tellende kamper for de gul- og svartkledde på Romerike. Hun har også eliteerfaring fra tiden i Stabæk.
Tidspunkt: 07-01-2021 - Kl.10:47 - Kilde: NRK - Info


120. AaFK-trenere har skrevet nye kontrakter
Fire trenere er klare for arbeidsoppgaver knytte til klubbens akademi i 2021.
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.12:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


121. Stor skrell i Bischofshofen
De norske hopperne fikk en grei gjennomkjøring med kvalifiseringsrenn i Bischofshofen tirsdag ettermiddag. Marius Lindvik var tilbake i sirkuset etter en tannoperasjon. Han ble skrevet ut av sykehuset så sent som i går, men tok seg fint videre til onsdagens renn. Kvalifiseringsrennets store overraskelse sto Anze Lanisek for. Sloveneren havnet på andreplass i Innsbruck så sent som på søndag, men klarte ikke å kvalifisere seg til morgendagens renn. – En kjempeskrell, sa TV2s hoppekspert, Andreas Stjernen. Av de norske gikk Johann André Forfang (24), Daniel André Tande (20), Marius Lindvik (15), Halvor Egner Granerud (3) og Robert Johansson (2) videre til morgendagens renn. Sebastian Vossan Eriksen klarte ikke å kvalifisere seg.
Tidspunkt: 05-01-2021 - Kl.17:33 - Kilde: NRK - Info


122. Lindvik utskrevet fra sykehus
Landslagshopper Marius Lindvik sluttet seg mandag til den norske hoppuke-troppen etter fire dager på sykehus i forbindelse med en akutt tannoperasjon, det skriver NTB. Noen endelig avklaring rundt om Lindvik kan hoppe avslutningsrennet i Bischofshofen foreligger ikke, men landslagssjef Alexander Stöckl har tidligere gitt uttrykk for at sjansene er små. Rælingen-gutten måtte avbryte hoppuka og skrote egne sammenlagt-ambisjoner nyttårsaften. Da hadde smertene fra en betennelse tilknyttet en visdomstann blitt for store.
Tidspunkt: 04-01-2021 - Kl.19:31 - Kilde: NRK - Info


123. Haugesund signerte lånespiller
Haugesund har sikret seg danske Peter Therkildsen på permanent basis. 22-åringen tilbrakte høstsesongen på lån i klubben. Den 190 centimeter høye midtbanespilleren kom til klubben i slutten av september fra Horsens. Nå har han forlenget til sommeren 2024, opplyser Haugesund på klubbens egne nettsider. – Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under på en permanent avtale. Målet mitt med å reise til Haugesund i fjor høst var å få spille så mye som mulig, få vist meg skikkelig fram og få en sentral plass i laget. Det klarte jeg, og jeg er veldig glad for å fortsette karrieren i FK Haugesund, sier Therkildsen. Therkildsen startet seks kamper og ble byttet inn ved to anledninger. Han noterte seg for to scoringer og én målgivende pasning.
Tidspunkt: 04-01-2021 - Kl.09:51 - Kilde: NRK - Info


124. Lillestrøm forsterker
Bare et døgn etter at Vetle Dragsnes var med på å holde Mjøndalen oppe i Eliteserien, kommer nå meldingen om at venstrebacken er klar for Lillestrøm. Dragsnes spilte samtlige minutter for Mjøndalen denne sesongen og har skrevet en treårskontrakt med nyopprykkede Lillestrøm. Han har tidligere vært en del av junioravdelingen i Lillestrøm. – Jeg ble klar over interessen fra Lillestrøm i juli. Vi har hatt jevnlig dialog og noen møter. Jeg har jo vært på Åråsen siden jeg var liten gutt, og har alltid hatt en drøm om å spille for Lillestrøm. Veldig morsomt at jeg skal få til det nå, sier Dragsnes til LSKs hjemmesider.
Tidspunkt: 29-12-2020 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


125. Donald Trump har godkjent coronakrisepakke
Etter massivt press har USAs president Donald Trump natt til mandag skrevet under på krisepakken som ble forhandlet frem av demokratene og republikanerne i kongressen.
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.06:31 - Kilde: E24 - Info


126. Kristiansund forsterker
Snorre Strand Nilsen forlater Raufoss og tar steget opp til Eliteserien. Høyrebacken har skrevet under for Kristiansund på en treårsavtale. Han slutter seg til KBK på en fri overgang. 23-åringens kontrakt med Raufoss løper ut ved årsskiftet. – Jeg er utrolig glad for å ha signert for KBK, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Dette er noe man har jobbet for hele livet, så det er jo en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier Nilsen til Kristiansunds nettsider.
Tidspunkt: 27-12-2020 - Kl.15:07 - Kilde: NRK - Info


127. Politiskytingen: – Foreldrene mener han aldri skulle blitt skrevet ut så fort
Mannen som ble skutt av politiet, ble utskrevet fra psykiatrisk sykehus samme dag.
Tidspunkt: 23-12-2020 - Kl.18:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


128. Ble tidenes yngste målscorer
Youssoufa Moukoko (16) satte nok en rekord med Borussia Dortmund-utligningen borte mot Union Berlin. Til slutt ble det likevel 1–2-tap og skuffelse for gjestene. Supertalentet hadde fra før skrevet historie ved å bli tidenes yngste Bundesliga-spiller. Det ble han forrige måned dagen etter å ha fylt 16 år. Fredag kom også Moukokos første scoring i Tysklands toppdivisjon. Han satte inn 1–1 med venstrefoten etter en times spill. Med det slo han klart rekorden som Bundesligas yngste målscorer. Den lyder fra nå av på 16 år og 28 dager. (NTB)
Tidspunkt: 19-12-2020 - Kl.09:40 - Kilde: NRK - Info


129. Amerikansk keeper klar for AaFK
Michael Lansing (26) har skrevet under ei treårskontrakt med AaFK.
Tidspunkt: 17-12-2020 - Kl.13:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


130. Solbakkens sønn klar for Stabæk
Markus Solbakken forlater HamKam og skal spille elitefotball for Stabæk fra neste sesong. Han har skrevet under en fireårskontrakt. Begge klubbene bekreftet overgangen onsdag kveld. – Jeg landet ganske tidlig på at Stabæk var det rette valget for meg, og jeg er veldig glad for å være her, sier 20-åringen til Stabæks nettsted. Solbakken fikk 116 offisielle kamper for HamKam over fem sesonger.
Tidspunkt: 16-12-2020 - Kl.19:46 - Kilde: NRK - Info


131. Green Yard Kleven skal bygge havvindfartøy for Rem Offshore
Herøy-selskapet REM Offshore AS har skrevet under på en kontrakt med Green Yard Kleven om å bygge et havvindfartøy. – Et helt nytt konsept, sier Lars Conradi Andersen fra Havyard designfirma.
Tidspunkt: 16-12-2020 - Kl.15:02 - Kilde: E24 - Info


132. Riksrevisjonen om Equinor-styringen: – Departementet har vært for lite opptatt av lønnsomhet
Riksrevisjonen mener Olje- og energidepartementet har hatt for dårlig oversikt over hva oljegiganten Equinor egentlig har skrevet i sine regnskap. Først under dagens oljeminister Tina Bru kom det krav om mer åpenhet, poengterer riksrevisoren.
Tidspunkt: 15-12-2020 - Kl.11:16 - Kilde: E24 - Info


133. Forlenger med TIL - nå venter samtaler med Bodø/Glimt
Sparebanken Nord-Norge har skrevet ny treårsavtale som hovedsamarbeidspartner for TIL.
Tidspunkt: 14-12-2020 - Kl.13:06 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


134. Chanavat best - Pellegrino like bak
De sterkeste sprintkanonene hevdet seg helt i toppen i herreprologen i Davos, men resultatlisten bød også på en overraskelse. Franske Lucas Chanavat fikk beste prologtid, snaue to sekunder foran italienske Federico Pellegrino. Men bak de to skøytet Janik Riebli seg inn til tredjeplass. Sveitseren er et ubeskrevet blad i verdenscupen i sprintsammenheng, men kan kanskje få sitt gjennombrudd i finalene på hjemmebane lørdag.
Tidspunkt: 12-12-2020 - Kl.12:59 - Kilde: NRK - Info


135. Supertalent forlenger med Rosenborg - var ønsket av Chelsea
Hun er beskrevet som et av norgeshistoriens største fotballtalenter. Nå har Julie Blakstad (19) skrevet under på en ny toårskontrakt med RBK.
Tidspunkt: 11-12-2020 - Kl.16:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


136. EU diskriminerer ikke norsk vannkraft
EU blir beskrevet som en virkelighetsfjern aktør som ikke forstår norske forhold når de ikke automatisk regner vannkraft som bærekraftig, slik som vind- og solkraft. Kritikerne har misforstått EUs hensikt med taksonomi – som blant annet handler om investorers lommebøker.
Tidspunkt: 10-12-2020 - Kl.12:59 - Kilde: E24 - Info


137. Reitan truer med Coop-samarbeid
Ole Robert Reitan sier han har en ferdig skrevet innkjøpsavtale med Coop liggende skuffen i tilfelle politikerne ikke «forstår hvor kritisk forskjellsbehandlingen er» i dagligvarebransjen.
Tidspunkt: 08-12-2020 - Kl.18:08 - Kilde: E24 - Info


138. Den radikale strategen
Den tidligere greske finansministeren Yanis Varoufakis har skrevet en bok som gir et unikt innblikk i Europas maktelite. Og det er ikke noe pent syn.
Tidspunkt: 04-12-2020 - Kl.21:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


139. Svensk venstreback til RBK
Rosenborg henter den svenske venstrebacken Jonas Augustinsson fra Djurgården. 24-åringen har skrevet en fireårskontrakt med Rosenborg og slutter seg til troppen når sesongoppkjøringen starter i januar.
Tidspunkt: 04-12-2020 - Kl.15:16 - Kilde: NRK - Info


140. Giroud scoret fire
Olivier Giroud fortsetter å score viktige europacupmål. Han sto for alle målene da Chelsea slo Sevilla 4-0 på bortebane og sikret gruppeseieren i mesterligaen. Den 34-årige franskmannen er stadig blitt avskrevet og holdt på å forsvinne fra London-klubben i forrige overgangsvindu, men han er nå oppe i 16 europacupscoringer denne sesongen og de to foregående. Ingen har scoret flere for en engelsk klubb i den perioden.
Tidspunkt: 03-12-2020 - Kl.03:10 - Kilde: NRK - Info


141. Salesforce bekrefter kjøp av meldingstjenesten Slack
Salesforce.com har skrevet under en avtale om å kjøpe Slack Technologies Inc., som leverer en meldingsplattform som brukes på mange arbeidsplasser.
Tidspunkt: 02-12-2020 - Kl.06:34 - Kilde: E24 - Info


142. Eks-RBK-eren forlot Nederland: – Det ble skrevet mye om meg som ikke var sant
Dennis Johnsen fra Trondheim nyter tilværelsen i «kjærlighetsbyen».
Tidspunkt: 01-12-2020 - Kl.20:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


143. Aleksandr Lukasjenko sier han vil gå av hvis det blir skrevet en ny grunnlov
Aleksandr Lukasjenko sier han vil gå av hvis det blir skrevet en ny grunnlov i Hviterussland, ifølge Belta. Det er uklart når og hvordan det vil skje.
Tidspunkt: 27-11-2020 - Kl.15:32 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


144. Sandviken forlenger med nøkkelspiller
Ingrid Stenevik (26) har skrevet ny kontrakt med bergensklubben.
Tidspunkt: 27-11-2020 - Kl.13:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


145. Bok om Haalands oppvekst: – Han er litt undervurdert
Erling Braut Haalands egenskaper som målscorer er like unik som hans oppvekst som fotballspiller. Nå har gamletreneren i Bryne skrevet bok. Alf-Ingve Berntsen mener Europas beste spiller under 21 på enkelte områder er undervurdert.
Tidspunkt: 27-11-2020 - Kl.13:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


146. Er Mourinho blitt spesiell igjen?
I fire år har José Mourinho vært avskrevet som en utdatert trener. Nå er «The Special One» tilbake i toppen av Premier League.
Tidspunkt: 21-11-2020 - Kl.13:26 - Kilde: NRK - Info


147. Hansen hardt mot kritikerne: – Jeg hadde foretrukket at diskusjonene var basert på større innsikt
Medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen vil ikke finne seg i kritikken byrådet har fått for ikke å ha skrevet ned begrunnelsene før de innførte de strenge tiltakene.
Tidspunkt: 20-11-2020 - Kl.20:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


148. Guardiola forlenger med City
I en pressemelding på egne nettsider skriver Manchester City at trener Pep Guardiola har skrevet under på en ny avtale som binder han til klubben i to nye år. Blir han i klubben ut den nye kontrakten vil han ha sittet i sjefsstolen i sju år.
Tidspunkt: 19-11-2020 - Kl.13:42 - Kilde: NRK - Info


149. Jussekspert: Mener tilliten til byrådet og koronareglene er svekket
Byrådet får kritikk for ikke å ha skrevet ned begrunnelsene sine før de innførte strenge koronatiltak i Bergen. Nå endrer de praksis.
Tidspunkt: 18-11-2020 - Kl.22:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


150. – Få har beskrevet Bergen like godt som Nedreaas
Hun er blitt omtalt som en litt «glemt» bergensforfatter. Nå opprettes et nytt stipend for å løfte frem Torborg Nedreaas’ litteratur.
Tidspunkt: 13-11-2020 - Kl.12:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


151. Derfor vil ikke AaFKs stortalent til utlandet nå
Henrik Melland (15) har skrevet under ei proffkontrakt på tre år med AaFK, men han kunne endt opp i en utenlandsk klubb.
Tidspunkt: 13-11-2020 - Kl.10:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


152. Maradona til avvenning
Argentinas store fotballstolthet Diego Maradona er utskrevet fra sykehuset, men får framover hjelp med sin alkoholavhengighet. Maradona forlot onsdag sykehuset nord for Buenos Aires. TV-bilder viste at han ble kjørt bort i ambulanse. Utskrivelsen skjedde åtte dager etter at han ble operert i hjernen. Inngrepet var vellykket, men etterpå viste den tidligere superstjernen i fotball tegn på alkoholabstinens. Den skal han nå få videre behandling for.
Tidspunkt: 12-11-2020 - Kl.06:10 - Kilde: NRK - Info


153. Forlenger med Györ
Veronica Kristiansen (30) har skrevet ny treårskontrakt med Györ og fortsetter dermed karrieren i Ungarn. Det opplyser storklubben på sitt nettsted. Kristiansen er inne i sin tredje sesong i Györ.
Tidspunkt: 10-11-2020 - Kl.07:49 - Kilde: NRK - Info


154. AaFK-spiller har skrevet ny kontrakt: - Det går veldig bra
Torbjørn Agdestein holdt på å kjempe seg tilbake igjen etter en landstidsskade. Nå har han fått forlenget kontrakten i AaFK.
Tidspunkt: 09-11-2020 - Kl.22:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


155. Hun har søkt titalls stillinger, men får ikke napp. Jobbeksperten har særlig ett råd.
Hun har fått vite at CV-en og søknadene er bra skrevet, og at hun har potensial. Likevel får hun avslag.
Tidspunkt: 09-11-2020 - Kl.11:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


156. Hun har skrevet en litterær bergensversjon av «Sex og singelliv»
Karina Karlsen Aase skriver treffende og humoristisk om livet som student på «Høyden».
Tidspunkt: 05-11-2020 - Kl.18:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


157. Nok er nok med Donald Trump
USA står i dag ved et veiskille. Vil landet velge en president som utfordrer eller omfavner demokratiet? For sånn står skriften på veggen. skrevet med store bokstaver, skriver Morten Strand.
Tidspunkt: 03-11-2020 - Kl.09:11 - Kilde: Dagbladet - Info


158. Håndskrevne brev skal øke valgdeltakelsen
Bria East fikk et håndskrevet brev signet «Maria». – Akkurat da var jeg bare nødt til å komme meg ut og stemme.
Tidspunkt: 02-11-2020 - Kl.08:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


159. Brunstad Fet til Glimt permanent
Sondre Brunstad Fet blir værende i Bodø/Glimt i årene som kommer. Serielederen kjøper spilleren fri fra kontrakten med Aalesund. Klubbene bekreftet tirsdag kveld at overgangen blir gjort permanent. Fet har skrevet under en avtale med Glimt som varer ut 2023-sesongen. 23-åringen kom til nordlandslaget på lån i mai. Den gang sikret Glimt seg en kjøpsopsjon. Midtbanespilleren står med 19 kamper og tre mål for Bodø/Glimt, som topper Eliteserien hele 16 poeng foran toer Molde når åtte runder gjenstår.
Tidspunkt: 27-10-2020 - Kl.19:26 - Kilde: NRK - Info


160. Knallhardt svar på kritikken
Forrige helg ble Pål André Helland (30) avskrevet som Rosenborg-spiller av Bernt Hulsker. Søndag var han tilbake fra start, svarte på kritikken, og får støtte av Åge Hareide.
Tidspunkt: 26-10-2020 - Kl.09:33 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


161. Han blir avskrevet år etter år. Men nok en gang har Start-profilen sneket seg inn på laget
– Jeg trener for å spille hele året. Det er jo ikke slik at jeg spisser inn formtoppen til slutten.
Tidspunkt: 24-10-2020 - Kl.15:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


162. Bø yppet seg mot spesialistene: – Hjelper alltid å få passet påskrevet
HOLMENKOLLEN (NRK): Skiskytteren Tarjei Bø åpnet sterkt, men holdt ikke helt inn i duellen mot langrennslandslaget. Han må tåle humoristiske stikk, men får også ros av Emil Iversen.
Tidspunkt: 23-10-2020 - Kl.15:43 - Kilde: NRK - Info


163. Risholt blir permanent Arendal-trener
Roger Risholt har skrevet toårskontrakt som hovedtrener for Arendal Fotball.
Tidspunkt: 23-10-2020 - Kl.15:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


164. Bråket i Norges landslag: Dette har skjedd – og dette er de store spørsmålene
For under to måneder siden ble fotballandslaget beskrevet som mer harmonisk enn noen gang. Så smalt det på spillerhotellet etter at EM-drømmen brast.
Tidspunkt: 22-10-2020 - Kl.19:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


165. Trump-advokat får kritikk etter Borat-scene
Rudy Giuliani får passet påskrevet etter en skjult kamera-scene i Sasha Baron Cohens nye film.
Tidspunkt: 22-10-2020 - Kl.02:46 - Kilde: Dagbladet - Info


166. Trump-advokat får kritikk etter Borat-scene
Rudy Giuliani får passet påskrevet etter en skjult kamera-scene i Sasha Baron Cohens nye film.
Tidspunkt: 22-10-2020 - Kl.02:46 - Kilde: Dagbladet - Info


167. Aleesami til Rostov
Den norske landslagsspilleren Haitam Aleesami har skrevet under for den russiske toppklubben FC Rostov. Venstrebacken blir dermed lagkamerat med Mathias Normann. Avtalen strekker seg ut inneværende sesong, ifølge klubbens hjemmeside. Aleesami spilte sist sesong for franske Amiens, som rykket ned fra Ligue 1.
Tidspunkt: 17-10-2020 - Kl.12:19 - Kilde: NRK - Info


168. Lomheim: En norsk, voksen kvinne står bak trusselbrev
Språkekspert Sylfest Lomheim sier at det er bortimot sikkert at det er en norsk kvinne som har skrevet trusselbrevene PST mener Laila Bertheussen står bak.
Tidspunkt: 16-10-2020 - Kl.18:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


169. Kong Harald utskrives fra Rikshospitalet etter hjerteoperasjonen
Kong Harald blir mandag utskrevet fra Rikshospitalet, opplyser Slottet.
Tidspunkt: 12-10-2020 - Kl.19:18 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


170. Kong Harald er utskrevet fra Rikshospitalet etter hjerteoperasjonen
Kong Harald ble mandag utskrevet fra Rikshospitalet, tre dager etter at han ble hjerteklaffoperert. Hans livlege Bjørn Bendz sier kongen er i god form.
Tidspunkt: 12-10-2020 - Kl.15:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


171. Aker Carbon Capture fortsetter oppturen
Etter en oppgang på mer enn 50 prosent mandag fortsetter Røkkes karbonlagringsselskap oppturen tirsdag. Børsen stiger videre etter Trump ble skrevet ut av sykehus.
Tidspunkt: 06-10-2020 - Kl.07:10 - Kilde: E24 - Info


172. President Trump utskrevet og hjemme i Det hvite hus
President Donald Trump spaserte mandag kveld ut av sykehuset der han har vært innlagt i tre dager for covid-19. Behandlingen fortsetter i Det hvite hus.
Tidspunkt: 06-10-2020 - Kl.06:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


173. Trump tilbake i Det hvite hus
USAs president Donald Trump ble natt til tirsdag norsk tid skrevet ut etter tre dager på sykehus. Han er nå tilbake i Det hvite hus.
Tidspunkt: 06-10-2020 - Kl.00:47 - Kilde: Dagbladet - Info


174. For mange norske utgivelser er like. Her har du en befriende og surrealistisk roman.
Bergensforfatteren har skrevet en fortelling med mørk og særegen energi.
Tidspunkt: 01-10-2020 - Kl.13:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


175. Børven ferdig i Rosenborg
Torgeir Børven forlater Rosenborg etter kun tre måneder. Spissen har skrevet toårskontrakt med tyrkiske Ankaragücü. Det opplyser Ankara-klubben på sitt nettsted, ifølge NTB. Børven har også sikret seg opsjon på å forlenge kontrakten med et tredje år. Børven ble solgt til Rosenborg fra Odd 30. juni. Han scoret seks mål på 16 kamper for trønderne. Ifølge TV 2 betaler den tyrkiske klubben mellom 2,2 og 2,8 millioner kroner for Børven. Det skal være i samme prissjikt som det Rosenborg betalte for ham for tre måneder siden.
Tidspunkt: 30-09-2020 - Kl.15:30 - Kilde: NRK - Info


176. Slottet bekrefter: Kong Harald er utskrevet fra sykehuset
Slottet bekrefter at kong Harald ble skrevet ut fra Rikshospitalet mandag ettermiddag. Sykehuset fortsetter utredningen.
Tidspunkt: 28-09-2020 - Kl.13:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


177. Markus Henriksen klar for Rosenborg
Markus Henriksen er tilbake i Rosenborg-drakt for første gang siden 2012. 28-åringen har skrevet under på en kontrakt ut 2024, melder RBK. Trønderen vender tilbake til moderklubben etter å ha vært klubbløs siden kontrakten med Hull gikk ut denne sommeren.
Tidspunkt: 27-09-2020 - Kl.21:02 - Kilde: NRK - Info


178. Han var journalisten som fulgte henne da hun fikk kreft. Nå har han skrevet om det Christine Koht aldri har turt å dele.
I offentligheten var hun den morsomme og elleville Christine Koht. Bak fasaden var hun så rusavhengig at hun holdt på å dø.
Tidspunkt: 24-09-2020 - Kl.21:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


179. De Boer blir trener for Nederland
Frank de Boer blir ny trener for Nederlands fotballandslag. Han har skrevet under en toårskontrakt og skal være trener til over VM-sluttspillet i 2022. 50-åringen erstatter Ronald Koeman, som sluttet i landslagsjobben for å ta over Barcelona.
Tidspunkt: 23-09-2020 - Kl.19:49 - Kilde: NRK - Info


180. Feilaktige påstander fra Bellona
DEBATT: E24 har skrevet om utfordringer som Equinor har med stigerør på Peregrino-feltet i Brasil. Dette har vi informert offentlig om siden utfordringene oppsto i april i år, og vi har svart åpent på spørsmål fra media om saken en rekke ganger.
Tidspunkt: 15-09-2020 - Kl.11:35 - Kilde: E24 - Info


181. Feltets filosof
Han lå i teten i Tour de France, har en master i filosofi, har skrevet teater og fikk gode omtaler for sin bok om Sokrates på sykkel.
Tidspunkt: 13-09-2020 - Kl.15:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


182. Solskjærs sønn skrev proffkontrakt
Noah Solskjær (20) har skrevet proffkontrakt med Kristiansund, der han har vært akademispiller siden 2014. Noah Solskjær er Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs eldste sønn. Midtbanespillerens proffkontrakt har varighet på ett år.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.11:54 - Kilde: NRK - Info


183. Han er 37 år og har aldri landet en fast jobb. Jobbeksperten har råd.
– Jeg tror jeg må ha skrevet tusenvis av søknader gjennom årene og kommer kanskje på intervju en håndfull ganger i året, skriver ukens innsender.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.11:37 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


184. NRK og TV 2 sikret nye rettigheter – skal vise fotball-EM til 2028
ULLEVAAL STADION (NRK): Mandag ble det klart at NRK og TV 2 sammen kjøper rettighetene til fotball-EM for menn i 2024 og 2028. Avtalen ble skrevet under i ettermiddag.
Tidspunkt: 07-09-2020 - Kl.20:30 - Kilde: NRK - Info


185. Næringslivskvinner ber om at herreklubb skal åpne opp for kvinnelige medlemmer
En rekke kvinner fra nærings- og samfunnslivet har skrevet under et opprop som krever at herreklubben Norske Selskab åpner også for kvinner.
Tidspunkt: 07-09-2020 - Kl.08:26 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


186. Næringslivskvinner ber om at herreklubb skal åpne opp for kvinnelige medlemmer
En rekke kvinner fra nærings- og samfunnslivet har skrevet under et opprop som krever at herreklubben Norske Selskab åpner også for kvinner.
Tidspunkt: 07-09-2020 - Kl.04:13 - Kilde: E24 - Info


187. Maja Lundes dagbok bærer i liten grad preg av å være skrevet av en god historieforteller
Korona-kjas og mas hjemme hos familien Lunde er lite interessant.
Tidspunkt: 06-09-2020 - Kl.11:23 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


188. Everton henter brasilianer
Den brasilianske midtbanespilleren Allan slutter seg til Carlo Ancelotti på ny og blir Everton-spiller. Ifølge medierapportene betaler Everton nærmere 270 millioner kroner for Napoli-spilleren. I Everton blir han lagkamerat med Richarlison. Begge spilte for Brasil da de vant Copa America sist år. Til sammen har Allan ni landskamper for Brasil. Han har skrevet under en treårskontrakt med de de blå fra Liverpool. (NTB)
Tidspunkt: 05-09-2020 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


189. Samme Vollvik-munnbind oppgir forskjellige produsenter
Det samme munnbindet er produsert av forskjellige selskap ut fra hvilket språk produktinformasjonen er skrevet på.
Tidspunkt: 03-09-2020 - Kl.22:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


190. Grønn milliardsatsing skaper skepsis og splittelse
Det er blitt beskrevet som et fremtidig industrieventyr. I regi av selskapet Freyr planlegges det en batterifabrikk i Mo i Rana med et investeringsbehov på flere titalls milliarder kroner. Likevel er det skepsis og splittelse.
Tidspunkt: 02-09-2020 - Kl.19:16 - Kilde: E24 - Info


191. Ingen ny arbeidsavtale på plass på Nicolai Tangens første dag i ny jobb
Tirsdag starter Nicolai Tangen i jobben som sjef for oljefondet. Den nye arbeidsavtalen er foreløpig ikke underskrevet.
Tidspunkt: 01-09-2020 - Kl.07:54 - Kilde: E24 - Info


192. Da den danske forfatteren vant pris, holdt han en tale som sjokkerte publikum
Jonas Eika (29) trodde han hadde skrevet en merkelig bok som få ville lese. Så vant han Nordisk råds litteraturpris.
Tidspunkt: 29-08-2020 - Kl.21:39 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


193. Analytiker: Riggkjempenes verdier vil barberes langt mer
Riggselskaper har skrevet ned sine bokførte verdier med milliarder av dollar i år. Kepler Cheuvreux-analytiker tror det bare er starten på et skred av nedskrivninger fremover.
Tidspunkt: 28-08-2020 - Kl.18:11 - Kilde: E24 - Info


194. Kjartansson klar for VIF-comeback
Den tidligere toppscoreren Vidar Örn Kjartansson (30) er klar for en ny periode i Vålerenga. Spissen har skrevet kontrakt ut 2023-sesongen. Islendingen scoret 25 mål i 2014. – Det er en perfekt følelse. Jeg lovet å komme tilbake en dag, og jeg kan ikke være gladere enn jeg er nå, sier Kjartansson.
Tidspunkt: 28-08-2020 - Kl.12:42 - Kilde: NRK - Info


195. Heintz tilbake til Sarpsborg
– Det er deilig å se alle sammen igjen. Jeg føler det nesten er som om jeg ikke har vært vekk. Det er den samme Sarpsborg-varmen her, sier Heintz etter å ha skrevet under avtalen med Sarpsborg 08, sier han til klubbens hjemmeside. Kantspilleren ble solgt til tyrkiske Kasimpasa for ett og et halvt år siden. Der har han slitt med å få spilletid i de siste månedene.
Tidspunkt: 26-08-2020 - Kl.20:25 - Kilde: NRK - Info


196. E24-podden #304: Ny Økokrim-sjef lover jakt på corona-svindlere
Økokrim skal etterforske og slå ned på både økonomisk og miljørelatert kriminalitet, men Økokrim har fått passet påskrevet for håndteringen av flere saker. I denne sendingen møter du den nye Økokrim-sjefen, Pål Lønseth, og NHH-professor Tina Søreide. De diskuterer Økokrims rolle, hvordan økonomisk kriminalitet rammer oss og hvordan Økokrim bør se ut i fremtiden.
Tidspunkt: 19-08-2020 - Kl.17:05 - Kilde: E24 - Info


197. Karpe gir bort musikk-inntektene
Karpe-duoen Chirag Patel (35) og Magdi Ytreeide Abdelmaguid (35) gir nå bort alle inntektene fra musikken de har skrevet til «små og store prosjekter som ønsker å bedre situasjonen for flyktninger, asylsøkere og innvandrere».
Tidspunkt: 17-08-2020 - Kl.11:42 - Kilde: E24 - Info


198. Supertalentet til spansk basket
Harald Frey har herjet i den amerikanske college-basketen de siste årene. Nå har nordmannen skrevet under sin første profesjonelle kontrakt med den spanske klubben Oviedo Baloncesto, skriver han selv på Instagram. – Neste kapittel. Begeistret for å ha blitt en del av Oviedo-familien og signere min første proffkontrakt, skriver nordmannen.
Tidspunkt: 09-08-2020 - Kl.11:28 - Kilde: NRK - Info


199. Slo ut legende i VM-thriller: – Har skrevet norsk idrettshistorie
Norske Kurt Maflin slo snooker-legenden John Higgins og tok seg videre til kvartfinalen i VM. Dermed ble han den første europeiske spilleren utenfor De britiske øyer som når kvartfinalen siden 1988.
Tidspunkt: 06-08-2020 - Kl.23:20 - Kilde: NRK - Info


200. Var strandet på øde øy
Tre personer ble reddet etter å ha skrevet SOS-melding på stranda.
Tidspunkt: 04-08-2020 - Kl.08:44 - Kilde: Dagbladet - Info


201. Så god at han fekk amerikanarane til å spele den norske nasjonalsongen
På sine fire år på college i USA har han gått viralt og skrevet sitt namn i historiebøkene. No trur Harald Frey at han kan bli den første nordmannen i NBA på 30 år.
Tidspunkt: 25-07-2020 - Kl.13:02 - Kilde: NRK - Info


202. Askvoll-kvinnen i øksesaken: – Hun har det etter forholdene bra
Blir trolig snart utskrevet fra sykehuset.
Tidspunkt: 24-07-2020 - Kl.00:56 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


203. Synger om romantikkens kvinner – som alle er skrevet av menn
Åpningskonserten under årets Grieg in Bergen er en hyllest til kvinnen i litteraturen. Selv om alle verkene er komponert og skrevet av menn.
Tidspunkt: 21-07-2020 - Kl.14:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


204. Enorm høyde vekker oppsikt
Øygarden FK blir beskrevet som et basketlag.
Tidspunkt: 20-07-2020 - Kl.15:30 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


205. Det begynte med en liten, håndskrevet lapp
To håndskrevne A4-ark hver dag fra mannen hun elsker. Hun har allerede en kurv full av dem på nattbordet sitt.
Tidspunkt: 13-07-2020 - Kl.07:38 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


206. Bøker skrevet av demokratiforkjempere blir fjernet fra biblioteker. På bare en uke er mye forandret i Hongkong.
Demokratiforkjempere flykter landet, får bøkene sine fjernet fra offentlige biblioteker og slagord som støtter byens uavhengighet kan føre til arrest. Konsekvensene av den kinesiske sikkerhetsloven merkes allerede i Hongkong-kinesernes hverdag.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.19:31 - Kilde: Aftenposten - Info


207. KHiO-studenter krever «avkolonisering» av pensum
Over 130 studenter har skrevet brev til skolen. Rektor sier seg enig i kritikken.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.12:38 - Kilde: Aftenposten - Info


208. Trumps niese: Hans syn på verden ble preget av omsorgssvikt i oppveksten
USAs president Donald Trumps verdenssyn ble formet av omsorgssvikt og uro i hjemmet, ifølge Mary Trump, som nå har skrevet bok om sin onkel Donald.
Tidspunkt: 08-07-2020 - Kl.06:39 - Kilde: Aftenposten - Info


209. Trumps niese: Hans syn på verden ble preget av omsorgssvikt i oppveksten
USAs president Donald Trumps verdenssyn ble formet av omsorgssvikt og uro i hjemmet, ifølge Mary Trump, som nå har skrevet bok om sin onkel Donald.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.23:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


210. Signerte milliardkontrakt
Patrick Mahomes har skrevet under på en 10 år lang kontraktsforlengelse med Kansas City Chiefs. Avtalen er den største som er inngått i idrettshistorien. I løpet av de ti årene kan Mahomes tjene 4,7 milliarder kroner og er garantert over 4 milliarder i løpet av kontraktsperioden. Quarterbacken var den store stjerna da Kansas City Chiefs vant sin første Super Bowl siden 1970 i februar.
Tidspunkt: 07-07-2020 - Kl.09:27 - Kilde: NRK - Info


211. Meling klar for fransk klubb
Birger Meling er klar for den franske klubben Nimes. 25-åringen har skrevet under på en treårsavtale med klubben.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.13:28 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


212. Medier: Meling klar for Nimes
Birger Meling er klar for den franske klubben Nimes. 25-åringen har skrevet under på en treårsavtale med klubben som ble nummer 18 i Ligue 1 sist sesong. Det skriver både NTB og VG mandag formiddag. Ifølge NTB blir Meling presentert senere mandag.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.11:24 - Kilde: NRK - Info


213. Birger Meling klar for klubb i fransk toppdivisjon
Birger Meling er klar for den franske klubben Nimes. 25-åringen har skrevet under på en treårsavtale med klubben som ble nummer 18 i Ligue 1 sist sesong.
Tidspunkt: 06-07-2020 - Kl.09:37 - Kilde: Aftenposten - Info


214. Trump-bok kan likevel trykkes og distribueres
En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese Mary Trump.
Tidspunkt: 02-07-2020 - Kl.03:46 - Kilde: Aftenposten - Info


215. Vil ha svar på om store arrangementer blir tillatt
Antallsbegrensningen bør bort fra arrangementer og konferanser fra 1. september, mener flere aktører i eventbransjen. Nå har de skrevet brev til regjeringen.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.22:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


216. Vil ha svar på om store arrangementer blir tillatt
Antallsbegrensningen bør bort fra arrangementer og konferanser fra 1. september, mener flere aktører i eventbransjen. Nå har de skrevet brev til regjeringen.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.20:03 - Kilde: E24 - Info


217. Flagglov underskrevet i Mississippi
Guvernør Tate Reeves i Mississippi skrev tirsdag under loven som gjør at delstaten, som den siste i USA, fjerner det omstridte sørstatssymbolet fra flagget.
Tidspunkt: 01-07-2020 - Kl.03:45 - Kilde: Aftenposten - Info


218. Media: Sané klar for Bayern
Overgangen til den tyske fotballstjernen Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München er ifølge avisen Bild og flere andre toneangivende medier i boks. Den tidligere City-spilleren skal angivelig ha skrevet under på en avtale på fem år, melder både Sky Sports og BBC. Overgangssummen skal være på litt over 650 millioner kroner. Ingen av klubbene har offisielt annonsert overgangen.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.21:08 - Kilde: NRK - Info


219. Børufsen forlenger med Start
Espen Børufsen (32) har skrevet under en ny avtale med Start.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.08:41 - Kilde: Aftenposten - Info


220. Børufsen forlenger med Start: - Jeg er sikker på at jeg kan komme inn og bidra
Espen Børufsen (32) har skrevet under en ny kortidsavtale med Start. Nå vil han bidra på banen fortest mulig, men han får ikke være med mot Haugesund onsdag kveld.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.08:41 - Kilde: Aftenposten - Info


221. Børufsen forlenger med Start: – Jeg er sikker på at jeg kan komme inn og bidra
Espen Børufsen (32) har skrevet under en ny kortidsavtale med Start. Nå vil han bidra på banen fortest mulig, men han får ikke være med mot Haugesund onsdag kveld.
Tidspunkt: 30-06-2020 - Kl.08:41 - Kilde: Aftenposten - Info


222. Boken til Trumps niese blir ikke stanset
En dommer i New York har avvist å stanse utgivelsen av en bok som er skrevet av president Donald Trumps niese, der Trump kalles verdens farligste mann.
Tidspunkt: 26-06-2020 - Kl.06:26 - Kilde: Aftenposten - Info


223. Helsetilsynet om dobbeltdrapet på Sotra i fjor: Sønnen fikk ikke forsvarlig helsehjelp
41-åringen hadde nylig skrevet seg ut fra sykehus da foreldrene ble drept. Nå får Helse Bergen kritikk for behandlingen han fikk.
Tidspunkt: 24-06-2020 - Kl.18:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


224. Helsetilsynet om dobbeltdrapet på Sotra i fjor: Sønnen hadde ikke fått forsvarlig helsehjelp
41-åringen hadde nylig skrevet seg ut fra sykehus da foreldrene ble drept. Nå får Helse Bergen kritikk for behandlingen han fikk.
Tidspunkt: 24-06-2020 - Kl.17:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


225. Bolten som kan nagle Trump
Tidligere medarbeider John Bolton har skrevet ei bok som nagler Donald Trump til Kinas leder Xi Jinping, Trumps egentlige hovedutfordrer i valgkampen i høst, skriver Morten Strand.
Tidspunkt: 21-06-2020 - Kl.22:02 - Kilde: Dagbladet - Info


226. García skrevet ut av sykehus
Manchester City-spiller Eric García er skrevet ut av sykehus etter hodesmellen han pådro seg mot Arsenal onsdag kveld. Forsvarsspilleren skal overvåkes de neste dagene før han returnerer til treningsfeltet, opplyser klubben i en uttalelse.
Tidspunkt: 18-06-2020 - Kl.16:07 - Kilde: NRK - Info


227. ManchesterCity-spiller utskrevet fra sykehus etter skrekkepisoden
Manchester City-tenåringen Eric Garcia er på bedringens vei etter den stygge kollisjonen i Premier League-møtet med Arsenal onsdag.
Tidspunkt: 18-06-2020 - Kl.12:23 - Kilde: Aftenposten - Info


228. Tysk statsadvokat har skrevet brev til Madeleine McCanns foreldre
I et brev til Madeleine McCanns foreldre skriver den tyske etterforskningslederen at det finnes konkrete bevis for at datteren er død.
Tidspunkt: 16-06-2020 - Kl.04:53 - Kilde: Aftenposten - Info


229. Bokanmeldelse: Tungt om krigføring
Kan vi fortsette å kalle Norge en fredsnasjon? To norske folkerett-eksperter har skrevet en krevende bok om temaet.
Tidspunkt: 14-06-2020 - Kl.15:00 - Kilde: Aftenposten - Info


230. Har skrevet ny kontrakt med Rosenborg
Erlend Dahl Reitan (22) har signert ny kontrakt med Rosenborg. Kontrakten er på tre og et halvt år.
Tidspunkt: 12-06-2020 - Kl.08:41 - Kilde: Aftenposten - Info


231. Forren har signert for Brann
Vegard Forren har skrevet under en kontrakt med Brann.
Tidspunkt: 10-06-2020 - Kl.01:09 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


232. Forren har signert for Brann
Vegard Forren har skrevet under en kontrakt med Brann.
Tidspunkt: 09-06-2020 - Kl.20:55 - Kilde: Aftenposten - Info


233. Tegn i tiden
DNS åpner huset forsiktig opp med en tidsriktig nyskrevet tekst om isolasjon og fellesskap. Forestillingen minner mer om en leseprøve enn en forestilling, men det er også meningen.
Tidspunkt: 09-06-2020 - Kl.12:54 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


234. Appen ber brukerne om å ta en selfie. Nekter de, vanker en bot på 500 kroner.
En russisk smitteapp skaper fortvilelse: Over 54.000 bøter er skrevet ut.
Tidspunkt: 09-06-2020 - Kl.09:40 - Kilde: Aftenposten - Info


235. – Jeg er jo ingen skuespiller, så jeg er redd for å bli selvopptatt
Frode Grytten ble født på datoen mange mener er djevelens fødselsdag. Nå har han skrevet en teaterkonsert om møtet med djevelen og skal selv spille hovedrollen.
Tidspunkt: 07-06-2020 - Kl.21:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


236. Erna Solberg om koronaforskriften: – Vi hadde nok ikke trodd at 15.000 stykker skulle samles i en demonstrasjon
Fredag måtte politiet velge mellom Grunnloven og koronaforskriften: – Vi har ikke skrevet opp alle scenarioer, sier statsminister Erna Solberg (H).
Tidspunkt: 07-06-2020 - Kl.16:34 - Kilde: Aftenposten - Info


237. XXL mener rivalenes sammenslåing vil svekke priskonkurransen
Flere ledende sportskjeder har skrevet til Konkurransetilsynet at de mener den foreslåtte sammenslåingen av Sport 1 og 48 Intersport-butikker vil være negativt for markedet.
Tidspunkt: 01-06-2020 - Kl.15:51 - Kilde: E24 - Info


238. Jonas Bonnier har skrevet bok om Knutby-drapet: – Svensk konsensus gjorde saken mulig
En særsvensk gruppepsykologi hadde satt seg i pastorrådet forut for drapet. Det mener Jonas Bonnier, som har skrevet spenningsroman om Knutby-saken.
Tidspunkt: 31-05-2020 - Kl.09:04 - Kilde: Aftenposten - Info


239. Historisk og vellykket SpaceX-oppskyting
Det ble skrevet romfartshistorie da SpaceX-raketten Falcon 9 og romkapselen Crew Dragon, ble skutt opp fra Kennedy Space Center i lørdag, tre dager forsinket.
Tidspunkt: 31-05-2020 - Kl.00:49 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


240. Kygos piano selges på digital auksjon. Raftostiftelsen får pengene.
På dette pianoet har Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, skrevet mange av sine store hits. Nå selger han det.
Tidspunkt: 29-05-2020 - Kl.14:41 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


241. Natalja Lebedeva (51) ble beskrevet som en evig optimist og en pliktoppfyllende lege. Så forsvant hun ut av sykehusvinduet i femte etasje.
MOSKVA/OSLO (Aftenposten): Russlands koronaleger jobber under voldsomt press. Men hvorfor dør så mange av dem?
Tidspunkt: 24-05-2020 - Kl.15:57 - Kilde: Aftenposten - Info


242. Kaller inn til ekstraordinært møte
Norges Tennisforbund kaller inn til ekstraordinært tennisting 20. juni. Det begrunnes med at de ønsker en gjennomgang av informasjonen som kommer frem i media den siste tiden. NRK og TV 2 har de siste ukene skrevet flere artikler om misnøye med forbundet. – Styret er av den oppfatning at sakens dimensjon og viktighet, både i form av omdømme, kostnad og ressursbruk, ved en eventuell ekstern gransking gjør at denne paragrafen kommer til anvendelse, skriver forbundet i en pressemelding.
Tidspunkt: 22-05-2020 - Kl.13:56 - Kilde: NRK - Info


243. Kombiner kinakål med asiatiske sauser på grillen
Det er skrevet mye stygt om denne grønnsaken, men den er fabelaktig å legge på grillen.
Tidspunkt: 21-05-2020 - Kl.14:47 - Kilde: Aftenposten - Info


244. Ekspertene legger press på Helstrup: – Mislykkes han i TIL, vil han være avskrevet på dette nivået
Joacim Jonsson og Jesper Mathisen tror ikke Gaute Helstrup får flere muligheter som trener på elitenivå om han ikke leverer bra resultater i TIL.
Tidspunkt: 20-05-2020 - Kl.12:58 - Kilde: Aftenposten - Info


245. Bokanmeldelse: Nakenbilder i smart innpakning
Spennende og velskrevet ungdomsroman om ulovlig deling av nakenbilder.
Tidspunkt: 16-05-2020 - Kl.08:09 - Kilde: Aftenposten - Info


246. To minutter etter at han hadde skrevet under et forelegg på 3800 kroner, ble han tatt i 125 km/t
Da beslagla UP førerkortet til bilføreren i 30-årene.
Tidspunkt: 13-05-2020 - Kl.15:12 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


247. Enda flere klubber negative
Tidligere var det bare de seks bunnlagene i Premier League som var imot planene om å starte opp igjen på nøytrale baner. Nå er to nye klubber negative. Det melder den britiske avisen The Telegraph. Tidligere har britiske medier skrevet at 14 av de 20 klubbene i Premier League skal være positivt innstilt til planen om å starte opp igjen, og at bare de seks nederste lagene på tabellen skal angivelig være imot planen om kamper på nøytrale baner. Nå skal det gjelde ytterligere to klubber. Premier League krever støtte fra to tredeler av klubbene (14 klubber) for å gjøre regelendringer. Avstemningen kan bli gjort rundt 18. mai.
Tidspunkt: 10-05-2020 - Kl.20:54 - Kilde: NRK - Info


248. Koeman frisk etter hjerteoperasjon
Nederlands landslagssjef Ronald Koeman sier han føler seg frisk en snau uke etter at han ble hjerteoperert. 57-åringen ble sist søndag kjørt til sykehus i all hast da han hadde brystsmerter etter en sykkeltur. Han ble skrevet ut allerede dagen etter.
Tidspunkt: 09-05-2020 - Kl.10:52 - Kilde: NRK - Info


249. Denne smarte pappaen liker ikke vindmøller
Forfatteren har skrevet nok en «politisk» barnebok, denne gangen om vindkraft.
Tidspunkt: 08-05-2020 - Kl.13:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


250. Kjempeavtale for svensk langrennsyndling – på lag med Messi
Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson har skrevet karrierens største sponsoravtale og havner i samme stall som blant andre fotballikonet Lionel Messi.
Tidspunkt: 05-05-2020 - Kl.12:26 - Kilde: Aftenposten - Info


251. «Verdens raskeste trønder» var avskrevet – nå er han tilbake
Juliano Rags gjør comeback. I karrierens aften flørtes det med tanken om å blåse nytt liv i løpskarrieren - dersom helsa holder for tidenes raskeste norskfødte hest.
Tidspunkt: 01-05-2020 - Kl.09:14 - Kilde: Aftenposten - Info


252. Skrev bok om Tangens AKO Capital: – Et utmerket valg
Nicolai Tangens hedgefond AKO Capital har slått markedet over tid. Nå skal han lede Oljefondet. – Et utmerket valg, sier professor Lawrence Cunningham, som har skrevet bok om selskapet.
Tidspunkt: 29-04-2020 - Kl.04:09 - Kilde: E24 - Info


253. Eliteserieklubb mister to av sine nøkkelspillere til dansk håndball
Den danske håndballklubben Silkeborg-Voel har skrevet kontrakt med Oppsal-spillerne Eira Aune og Eli Marie Raasok.
Tidspunkt: 26-04-2020 - Kl.20:42 - Kilde: Aftenposten - Info


254. Det ukjente dramaet bak kriseforliket
Et hittil ukjent notat, skrevet klokken fire natt til søndag, la grunnlaget for å øke den første corona-krisepakken med svimlende 31 milliarder kroner. Etter tre uhyre intense og dramatiske døgn ble regjeringens forslag tidoblet. VG kan i dag dokumentere hvordan Frp vendte ryggen til regjeringen partiet forlot i februar – og gikk i allianse med venstresiden.
Tidspunkt: 25-04-2020 - Kl.06:09 - Kilde: E24 - Info


255. Hør Oslo-Filharmoniens musikere i isolasjon spille et spesialskrevet verk
Den digitale konsertserien Mellomspill – veien tilbake i Oslo Konserthus kan du se på Aftenposten.no.
Tidspunkt: 22-04-2020 - Kl.17:45 - Kilde: Aftenposten - Info


256. Fikk passet påskrevet av Eggen: – Kanskje den ene gangen Nils Arne har tatt feil
Pål-André Helland (30) må le av oppfatningen om at han ikke løper nok. Han mener mandagens RBK-test er med og beviser det motsatte.
Tidspunkt: 21-04-2020 - Kl.10:06 - Kilde: Aftenposten - Info


257. Opprop mot Pornhub har nådd Norge. Selskapet avviser alvorlige anklager.
800.000 har skrevet under på et opprop for å stenge verdens største pornonettside. Pornhub mener selv at anklagene er helt grunnløse.
Tidspunkt: 21-04-2020 - Kl.06:02 - Kilde: Aftenposten - Info


258. Larsen i Sarpsborg ut 2023
Spissen Jørgen Strand Larsen (20) har skrevet ny kontrakt med Sarpsborg 08. Den binder ham til klubben ut 2023, melder NTB. Sarpsborg 08-spissen scoret fire mål på 23 kamper i eliteserien sist sesong.
Tidspunkt: 17-04-2020 - Kl.11:46 - Kilde: NRK - Info


259. Svensk toppløper koronasmittet
Skiløperen Jenny Öberg (30) forteller om noen grufulle dager da hun var smittet av koronaviruset. Etter å ha ligget hjemme med feber i åtte dager havnet Öberg på Sunderby sykehus utenfor Luleå. Der ble det slått fast at hun hadde dobbeltsidig lungebetennelse, og hun måtte få tilført oksygen som hjelp for å puste. – Jeg har aldri vært så dårlig som i de dagene, sier Öberg. 30-åringen er utskrevet og friskmeldt igjen. – Jeg tilhører ikke risikogruppen og er ung og veltrent. Når jeg ble såpass dårlig forstår jeg virkelig hvor farlig dette er for dem som er i risikogruppen og som ikke har like pigge kropper i utgangspunktet.
Tidspunkt: 16-04-2020 - Kl.20:05 - Kilde: NRK - Info


260. Denne boken er skrevet med stor klokskap og troverdighet
Beate Grimsruds roman om kreft er en nyskapende blanding av realisme og eventyr.
Tidspunkt: 16-04-2020 - Kl.19:48 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


261. Fellaini utskrevet fra sykehus etter corona-smitte
Etter tre uker med sykehusbehandling for koronavirussykdom ble tidligere Manchester United-spiller Marouane Fellaini utskrevet fra sykehus tirsdag.
Tidspunkt: 14-04-2020 - Kl.11:56 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


262. Boris Johnson er utskrevet fra sykehus
Returnerer ikke til jobben med det første.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.14:50 - Kilde: Dagbladet - Info


263. Dalglish skrevet ut fra sykehus – hyller helsearbeiderne
Liverpool-legenden Kenny Dalglish (69) ble lørdag utskrevet fra sykehus etter å ha vært innlagt siden onsdag. Han roser leger og sykepleiere etter oppholdet.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.14:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


264. Boris Johnson utskrevet fra sykehus
Storbritannias statsminister Boris Johnson er skrevet ut fra sykehus, en uke etter at han ble innlagt med covid-19.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.12:52 - Kilde: Aftenposten - Info


265. Dalglish skrevet ut fra sykehus – hyller helsearbeiderne
Liverpool-legenden Kenny Dalglish (69) ble lørdag utskrevet fra sykehus etter å ha vært innlagt siden onsdag. Han roser leger og sykepleiere etter oppholdet.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.09:18 - Kilde: Aftenposten - Info


266. Dalglish utskrevet fra sykehus
Liverpool-legenden Kenny Dalglish (69) ble lørdag utskrevet fra sykehus etter å ha vært innlagt siden onsdag. Dalglish ble lagt inn på sykehus som følge av en infeksjon som krevde intravenøs antibiotika. Fredag opplyste Dalglishs familie at han hadde testet positivt på koronaviruset til tross for at han ikke har vist symptomer på covid-19-sykdom.
Tidspunkt: 12-04-2020 - Kl.09:15 - Kilde: NRK - Info


267. Vålerenga-talent forlenger
Odin Thiago Holm har skrevet under på en ny kontrakt med Vålerenga. Det melder klubben på eget nettsted. Den nye avtalen binder han til klubben frem til 1. mars 2023. Holm er 17 år gammel og ifølge regelverket kan ikke spillere under myndighetsalder inngå kontrakter som strekker seg mer enn tre år.
Tidspunkt: 06-04-2020 - Kl.13:17 - Kilde: NRK - Info


268. Bjørndalens «umulige» gull: – Var overbevist om at noen skulle slå meg
Før OL-sprinten i Sotsji hadde de fleste avskrevet Ole Einar Bjørndalen. Da han bommet på siste skyting, mistet han også troen selv. Likevel klarte han det umulige. Hvordan skjedde det?
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.11:34 - Kilde: NRK - Info


269. Starmer tar Labour et forsiktig skritt mot høyre | Frank Rossavik
Keir Starmer må heve Titanic, har en professor i historie skrevet. Jeg tror han får det til.
Tidspunkt: 04-04-2020 - Kl.10:09 - Kilde: Aftenposten - Info


270. Krim-anmeldelse: Ekstremt velskrevet og blodig
Stockholm råtner på rot i denne voldsomme historiske krimmen.
Tidspunkt: 03-04-2020 - Kl.17:30 - Kilde: Aftenposten - Info


271. Herrem tar to nye år i Sola
Norsk Topphåndball melder på Twitter at Camilla Herrem (33) har skrevet under for to nye år med Sola. Sist sesong scoret Herrem 107 mål på 22 kamper.
Tidspunkt: 03-04-2020 - Kl.14:34 - Kilde: NRK - Info


272. Trumps ukjente «norske» hjelper
Norskættede Eric Ueland (54) er den anonyme og mektige direktøren for lovgivende saker i Donald Trumps hvite hus. Han blir beskrevet som en beroligende og strategisk aktør for presidenten.
Tidspunkt: 02-04-2020 - Kl.21:55 - Kilde: Dagbladet - Info


273. Voffor gör ni på detta viset, Sverige? | Claes Arvidsson
Svenskene pleier å bli beskrevet som trygghetsnarkomane. Når det gjelder korona, er de risikovillige.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.19:00 - Kilde: Aftenposten - Info


274. Branns stjernekeeper har tre måneder igjen av kontrakten. Den tiden vil han bruke best mulig.
Ralf Fährmann er beskrevet som den kanskje beste spilleren Brann har hatt. Spørsmålet er hvor mange kamper han får før oppholdet er over.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.16:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


275. Branns stjernekeeper har tre måneder igjen av kontrakten. Den tiden vil han bruke best mulig.
Ralf Fährmann er beskrevet som den kanskje beste spilleren Brann har hatt. Spørsmålet er hvor mange kamper han får før oppholdet er over.
Tidspunkt: 01-04-2020 - Kl.13:16 - Kilde: Aftenposten - Info


276. Sykehuset ryddet plass til koronasmittede. Dermed måtte Nicholas Haagensen (39) ut. Dagen etter døde han.
Da helseforetaket satte i verk beredskapsplanen, ble Nicholas Ø. Haagensen (39) utskrevet fra rehabilitering. Under 20 timer senere ble han funnet død i sin egen leilighet.
Tidspunkt: 30-03-2020 - Kl.07:04 - Kilde: Aftenposten - Info


277. Da forskerne sa 250.000 briter kunne dø, fikk politikerne sjokk. Nå er tallet 20.000.
Forskerne som sjokkerte statsledere og bidro til at Norge ble stengt ned, har nedskrevet dødstallene svært kraftig.
Tidspunkt: 29-03-2020 - Kl.18:10 - Kilde: Aftenposten - Info


278. Permittert Vålerenga-spiller reagerer på «skremselspropaganda»
Et debattinnlegg skrevet av advokater som representerer Norsk Toppfotball, skaper støy. Vålerenga-spiller mener organisasjonen driver skremselspropaganda overfor spillerne.
Tidspunkt: 25-03-2020 - Kl.21:04 - Kilde: Aftenposten - Info


279. Enighet om omskrevet kriselov på Stortinget
Stortinget er enige om en omskrevet kriselov. Loven er langt mer innskrenket enn det regjeringen ba om og varer kun i én måned.
Tidspunkt: 21-03-2020 - Kl.20:46 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


280. Alpinstjerne skrev «korona-sang»
Den amerikanske alpinstjernen Mikaela Shiffrin er i likhet med de fleste av oss opptatt av koronaviruset som herjer over store deler av verden. Shiffrin, som har tre sammenlagtseire i verdenscupen og flere OL-og VM-gull, har derfor spilt inn en sang om temaet som hun har publisert på sin egen Instagram-konto. Alpinstjernen har skrevet melodien selv.
Tidspunkt: 21-03-2020 - Kl.18:12 - Kilde: NRK - Info


281. Enighet om omskrevet coronalov på Stortinget
Stortinget er enige om innholdet i den nye kriseloven, som kun skal vare i én måned.
Tidspunkt: 21-03-2020 - Kl.13:09 - Kilde: E24 - Info


282. Ni til elleve dager etter symptomstart kommer de sykeste med koronasmitte hit
I et internt notat beregnet for kolleger har overlege Reidar Kvåle ved intensivavdelingen på Haukeland sykehus i detalj beskrevet hvordan de sykeste bør behandles.
Tidspunkt: 20-03-2020 - Kl.23:21 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


283. Aker-sjefens alarmbrev: - Jeg har aldri opplevd maken
Kjell Inge Røkkes høyre hånd, konsernsjef Øyvind Eriksen i Aker ASA, har skrevet et alarmerende brev for å beskrive krisen Norge står foran.
Tidspunkt: 15-03-2020 - Kl.17:40 - Kilde: E24 - Info


284. Ta symptomene på alvor
Antakelig er de så svake at du normalt ville avskrevet dem.
Tidspunkt: 15-03-2020 - Kl.12:44 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


285. Ruspasient utskrevet til fordel for pandemitiltak: – Ender jeg opp på hospits, går det galt
– Vi må gjøre prioriteringer som vi tror er riktige, svarer Helse Bergen.
Tidspunkt: 14-03-2020 - Kl.23:04 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


286. Thomas Hegghammer: – Vesten har mindre å gjøre med denne historien enn vi tror
Abdallah Azzam regnes som en grunnlegger av global jihad. Nå har Thomas Hegghammer skrevet biografi om den palestinske teologen og om bevegelsen han skapte.
Tidspunkt: 06-03-2020 - Kl.10:06 - Kilde: Aftenposten - Info


287. Denne romanen fortjener nominasjonen til Nordisk råds litteraturpris
Bergsveinn Birgisson har skrevet en vellykket fortelling om islandske krisetider.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.22:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


288. Disse medisinene bør eldre unngå
Reidun Lindstad (84) fikk forskrevet så mange medisiner at hun ble dårlig.
Tidspunkt: 03-03-2020 - Kl.21:56 - Kilde: Dagbladet - Info


289. – Jeg blir fortsatt sint når jeg tenker på artikler skrevet under #metoo
Journalist Matilda Gustavsson mener fremtiden er lys for seriøs journalistikk om seksuell trakassering. – Mediene må bare unngå å svartmale enkeltpersoner, sier hun.
Tidspunkt: 03-03-2020 - Kl.19:10 - Kilde: Aftenposten - Info


290. – VM-kamp i desember
Presidenten i Det internasjonale sjakkforbundet, Arkadij Dvorkovitsj, sier VM-kampen til Magnus Carlsen flyttes fra november til desember, ifølge VG. – Vi har nesten avsluttet forhandlingene med Expo 2020 om VM-matchen. Med 99,9 prosent sikkerhet blir det her i Dubai. Sannsynligvis vil matchen starte den 20. desember 2020, sa Dvorkovitsj. Han la til at en formell kunngjøring kan komme neste uke, når avtalene er underskrevet. At VM-kampen blir flyttet til slutten av desember fører trolig til at VM i lyn- og hurtigsjakk blir flyttet fram, og får start i oktober. Heller ikke her foreligger det noen bekreftelse.
Tidspunkt: 29-02-2020 - Kl.11:02 - Kilde: NRK - Info


291. Han har skrevet om katastrofen som nesten tok knekken på hjemlandet
Bergsveinn Birgissons nye roman tar utgangspunktet i vulkanutbruddet som endret Europas historie.
Tidspunkt: 28-02-2020 - Kl.20:08 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


292. Tidligere Premier League-spiller klar for AaFK: - Han kan bli en profil i Eliteserien
Jordon Mutch har skrevet under ei kontrakt ut sesongen med AaFK. Klubben har store forventninger til 28-åringen.
Tidspunkt: 24-02-2020 - Kl.08:00 - Kilde: Aftenposten - Info


293. Bokanmeldelse: Velskrevet om sorg og sammenbrudd
Prisnominert debutant følger Sanna (14) gjennom en vanskelig høst.
Tidspunkt: 23-02-2020 - Kl.07:00 - Kilde: Aftenposten - Info


294. Siste: Får lønnshopp – Jacob (23) forlenger med TIL
Tromsøværingen Jacob Karlstrøm (23) har skrevet en langtidsavtale med Tromsø IL.
Tidspunkt: 22-02-2020 - Kl.13:02 - Kilde: Aftenposten - Info


295. Regimet viser frem gjenåpnet flyplass. Noen mil unna dør barn i kulden og tusenvis kjemper for livet.
Stemningen ble beskrevet som «munter» da flyplassen i Aleppo ble gjenåpnet. Samtidig utspiller den største masseflukten så langt i krigen seg. Hundretusener er på flukt i kaldt vintervær, og FN melder om barn som fryser ihjel under åpen himmel.
Tidspunkt: 20-02-2020 - Kl.21:52 - Kilde: Aftenposten - Info


296. Søderlund presentert for nytt lag: – En klubb som vil bygge videre
Alexander Søderlund har skrevet under en toårskontrakt med BK Häcken.
Tidspunkt: 20-02-2020 - Kl.12:47 - Kilde: Aftenposten - Info


297. Helland har bestemt seg om fremtiden
Rosenborgs fremste trønderalibi har skrevet ny kontrakt.
Tidspunkt: 18-02-2020 - Kl.14:56 - Kilde: Aftenposten - Info


298. Norsk målvakt til svensk mester
Målvakten Erland Tangvik (22) har skrevet under på en ettårskontrakt med den svenske toppklubben Djurgården. Lørdag debuterte han mot Brann. 22-åringen er hentet fra tredjedivisjonsklubben Tiller og fikk debutere for sin nye klubb umiddelbart da Djurgården tapte 1-4 for Brann i en treningskamp i Stockholm. Tangvik blir Djurgårdens andre norske keeper. Fra før av har klubben Per Kristian Bråtveit i troppen (NTB).
Tidspunkt: 15-02-2020 - Kl.17:29 - Kilde: NRK - Info


299. Tangvik til Djurgården
Den norske målvakten Erland Tangvik har skrevet under på en ettårskontrakt med den svenske toppklubben Djurgården. 22-åringen kommer fra trondheimsklubben Tiller, som spiller i tredjedivisjon. Klubben har også nordmennene Per Kristian Bråtveit, Fredrik Ulvestad og Aslak Witry i spillerstallen.
Tidspunkt: 15-02-2020 - Kl.12:22 - Kilde: NRK - Info


300. I en tid der «politisk korrekt» er blitt et skjellsord, er det ikke lett å være Anne-Cath. Vestly
Anne-Cath. Vestly var så gjennomført koselig at vi antar at litteraturen hennes også må være det. «Hele Norges mormor» kan vel ikke ha skrevet politiske bøker?
Tidspunkt: 14-02-2020 - Kl.22:48 - Kilde: Aftenposten - Info©2021 Tveit MEDIA.
Personvern (Privacy Policy)
Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)