Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
12
 Mandag  12. Apr. 2021
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Nye leiligheter må også vaskes før de tas i bruk!

Har du opplevd å kjøpe splitter ny leilighet eller hus, og oppleve at det første du må gjøre er å vaske ned hele huset? Det er virkelig ikke det du ønsker deg når du endelig er klar til å flytte inn i drømmeboligen. Det er utbyggeren som er ansvarlig for at det er rent og pent når kunden skal overta huset. Dessverre er det mange som slurver med dette, og gjør en dårlig jobb med renholdet helt til slutt. Det skaper alt annet enn et godt førsteinntrykk.Har du opplevd å kjøpe splitter ny leilighet eller hus, og oppleve at det første du må gjøre er å vaske ned hele huset? Det er virkelig ikke det du ønsker deg når du endelig er klar til å flytte inn i drømmeboligen. Det er utbyggeren som er ansvarlig for at det er rent og pent når kunden skal overta huset. Dessverre er det mange som slurver med dette, og gjør en dårlig jobb med renholdet helt til slutt. Det skaper alt annet enn et godt førsteinntrykk.

Det å rengjøre et nybygg, ofte kalt byggrengjøring, er ganske forskjellig fra å ta en vanlig helgevask. Ved bygging av hus og leiligheter får man et finkornet byggstøv som nesten er umulig å se fra avstand, men som lett kommer til syne når man drar fingeren over overflaten. Dette finstøvet virvles lett opp i luften, og fører til at vi puster det inn i lungene. Og ofte består dette støvet av ting vi virkelig ikke har lyst til å ha i lungene. Derfor er det viktig at det gjøres en grundig og av folk som vet hva de holder på med.

Hvis du skal flytte inn i et nybygg og oppdager dette må du gi beskjed til selger med en gang. Krev at de sørger for skikkelig byggrengjøring før du flytter inn. Dette gjør både at du slipper å irritere deg over at du må fram med moppen første dag med ny bolig, og ikke minst at du ikke utsetter deg og dine for unødvendige helserisikoer.

Om forfatter:
Denne artikkelen er publisert på vegne av Euroxren, spesialist på renhold til bedrifter og næringsliv.


Om artikkelen


Publisert: 19-12-2015 av: -

Visninger: 854

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel1064
Sammendrag87525
Hoved-artikkel2541395
SUM3511984


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)