Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
28
 Tirsdag  28. Sep. 2021
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Blir det billigere med totalforsikring?

Mange av oss har ulike forsikringer på bilen, huset, båten, reiser med mer. Men lønner det seg ikke å samle disse i en totalforsikring?En totalforsikring dekker det du har av forsikringer og er en form for samlet pakke. Har du f.eks. en bilforsikring, boligforsikring, ulykkesforsikring og reiseforsikring, så kan alle disse samles i en og samme totalforsikring. Fordelen er at du oppnår en samlerabatt på dine forsikringer ved nettopp å samle dem i en og samme forsikring i samme selskap. Skal du ha de beste rabattene så må du også samle de beste forsikringene og dette dreier seg gjerne om boligforsikringen og i noen tilfeller bilforsikringen.

Sjekk alltid vilkårene i forsikringenNår det gjelder boligforsikringen så er det viktig å sjekke vilkårene og sikre at det viktigste er inkludert. Verdien av boligen din bør f.eks. være den reelle verdien, slik at dersom det verste skulle skje, at hele boligen går tapt i en brann, så vil du være dekket og kan få ny bolig. Noe annet som er viktig ved boligforsikringen er sopp og råte. Dessverre er det slik at nesten 50% av de norske boligene har en eller annen form for sopp- eller råteskade og det kan koste dyrt om det ikke blir ordnet tidsnok.

Hvor mye kan jeg spare på en totalforsikring?Hvor mye du kan spare på dine forsikringer totalt sett kommer helt an på forsikringsselskapet ditt. Det er ikke uvanlig med 10% i samlerabatt og betaler du opp mot kr 30 000 i året eller mer i forsikringspremier, så kan det bli en del penger å spare per år. Men før du legger champagnen på kjøl, så bør du sjekke det som står med liten skrift, også kalt vilkårene. Det er viktig at vilkårene i totalforsikringen er de samme som dem du har fra før av slik at du ikke må betale for ekstra tilleggsforsikringer for å være godt nok dekket.

Men ønsker du å bytte selskap og samle alle dine forsikringer i en og samme totalforsikring, så er det ikke noe problem. Det koster ingenting å bytte selskap og har du allerede forhåndsbetalt for en forsikring, så blir dette tilbakebetalt når du bytter. Og nettopp selve byttet ordner det nye selskapet. Du trenger ikke å gjøre annet enn å si at du ønsker å bytte, så blir resten ordnet internt av selskapene.

Om forfatter:
-


Om artikkelen


Publisert: 05-11-2016 av: Sebastian Sikkerneq Hoel

Visninger: 385

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel539
Sammendrag24155
Hoved-artikkel3662343
SUM3952537


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan du IKKE kopiere!!!

Du har lov å kopiere de aller fleste artikklene som er publisert på Lokalstarten.no. Men noen ganger ønsker forfatter av artiklene at du ikke kopierer dem.

FORFATTER AV DENNE ARTIKKELEN ØNSKER IKKE AT DU KOPIERER OG PUBLISERER DENNE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)