Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
28
 Fredag  28. Jan. 2022
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Verdifulle tips om hvordan du kan spare strøm i hus og leilighet

Strømregningen kan bli høy, avhengig av sted, årstid sammen med forbruket. Det kan til slutt bli en skremmende regning. Det skyldes at strøm brukes i nesten alt hjemme, fra apparater til underholdning enheter. Det kjører også lys og aircondition hjemme. Selv om det er viktig, trenger ikke å overbetale for dette. Følgende er noen enkle tips om hvordan du kan spare strøm i huset og leiligheten.Strømregningen kan bli høy, avhengig av sted, årstid sammen med forbruket. Det kan til slutt bli en skremmende regning. Det skyldes at strøm brukes i nesten alt hjemme, fra apparater til underholdning enheter. Det kjører også lys og aircondition hjemme. Selv om det er viktig, trenger ikke å overbetale for dette. Følgende er noen enkle tips om hvordan du kan spare strøm i huset og leiligheten.


• Skru av lyset

En leilighet eller en husholdning brukes det ca 30% av strøm på belysning. Derfor ville det være nyttig hvis man slår av lyset når man ikke trenger det. Det finnes mange lure løsninger som skrur av og på lyset for deg. Phillips sine Hue systemet for eksempel kan skru lyset av på når du forlater rommet eller hjemmet ditt ved å følge med på mobilitelefonen din, man kan også sette klokkeslett når lyset skal være av og på. Slike løsninger bidrar til å redusere strømregningen.


• Tilpass temperatur

Air condition er nyttig elektronisk element i hjemmet, spesielt i løpet av sommeren. Men har alle klimaanlegget muligheten til å få slått av og på ved hjelp av en termostat. Det kan likevel være lurt å ikke bruke varmepumpe hele tiden, spesielt når man kan bære åpne vinduer.


• Gå grønn

En annen måte å spare strøm i hjemmet ditt er å øko-vennlig pærer. Disse pærene er mer holdbare, miljøbevisste og langvarig. Lyspærer er ikke bare gunstig for miljøet, men også hjelper deg å spare mye på billig strøm.


• Oppdatering og oppgradering

Bruken av nytt utstyr er mer energieffektivt sammenlignet med de eldre modellene. Det er ikke bare de store største forbukere som kjøkkenutstyr. Noen av de mindre apparater har blitt mye mer effektive som blandemaskiner, brødristere, TV og så videre.


Dermed ovennevnte måter gi deg ideer om hvordan du kan spare strøm i huset og leiligheten. Ved vellykket gjennomføring, kan man spare store mengder strøm, og dermed spare opp på verdifulle ressurser og ikke minst flere tusen kroner årlig.

Om forfatter:
Skrevet av Jonas - Strømtest.no


Om artikkelen


Publisert: 22-11-2016 av: Jonas

Visninger: 985

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel1269
Sammendrag66442
Hoved-artikkel3222051
SUM4002562


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan du IKKE kopiere!!!

Du har lov å kopiere de aller fleste artikklene som er publisert på Lokalstarten.no. Men noen ganger ønsker forfatter av artiklene at du ikke kopierer dem.

FORFATTER AV DENNE ARTIKKELEN ØNSKER IKKE AT DU KOPIERER OG PUBLISERER DENNE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)