Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
30
 Torsdag  30. Jun. 2022
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Jakten på Norges billigste mobilabonnement i 2017

De siste statistikkene fra SSB gjør en del ting ganske klart og tydelig. De fleste nordmenn betaler gladelig for mye for det meste, og mange velger unødvendig dyre løsninger på grunn av behagelighet, eller forførerske kampanjer, som lokker med kule mobil-abonnement og tar lite hensyn til pris.De siste statistikkene fra SSB gjør en del ting ganske klart og tydelig. De fleste nordmenn betaler gladelig for mye for det meste, og mange velger unødvendig dyre løsninger på grunn av behagelighet, eller forførerske kampanjer, som lokker med kule mobil-abonnement og tar lite hensyn til pris.

Om du derimot er villig til å investere en halvtime av din dyrebare tid, kan det gjerne ende med at du får et bedre abonnement enn det du har nå, og et mobilabonnement som faktisk er billigere, enn det som du har hatt til nå. Forbrukeretataten hjelper deg nemlig med å gjøre vei i vellingen, slik at du raskt får oversikten over, om du er en av de mange som betaler for-mye for å ringe, eller om du har klart å finne det billigste abonnementet for din bruk allerede. Forbrukeretaten gir deg full oversikt over alle tilbyderne, på tvers av forskjellige prisklasser og forskjellige datavolum.

Mer enn 15 forskjellige mobilabonnements-tilbydere å velge i


Statistikken er ganske klar på at over halvparten av alle nordmenn betaler mer enn de trenger, for å ha et godt mobilabonnement. Et billig mobilabonnement hadde dekket behovene til de fleste, på samme vis. Derfor er sjansen god for at du er en av dem, som trenger hjelp fra forbrukeretaten.no.

I Norge finnes det nemlig mer enn femten forskjellige selskaper som driver med mobil. Du skulle kanskje tro at dette fører til en skjerpet konkurranse hvor prisene langsomt presses ned over hele linja, men det som faktisk skjer er at alle disse selskapene, som gjør akkurat det samme, forsøker å differensiere seg. De prøver å virke forskjellig fra hverandre, slik at de kan fortsette å ta seg godt betalt. Derfor er det ikke garantert at du har et billig mobilabonnement.

En viktig del av differensiering er også at hvert selskap selger et utall av pakker, er at det bidrar til å forvirre både markedet og kunder, slik at det blir vanskeligere å orientere seg.

Tips for deg som vil ha det billigste mobilabonnementet: Større datavolum pusher opp prisen på abonnementetDet er også tydelig at et større data-volum presser opp prisen på abonnementet, derfor kommer også den som er klar til å bruke W-Lan, for å surfe på nettet, billigere unna. Det betyr på den ene siden at du ikke alltid kan være online med mobilen, men på den andre siden er det da fryktelig billig å telefonere. De billigste abonnementene lar deg ringe fritt, om du betaler den beskjedne summen av rundt 100 kroner i måneden.

Om forfatter:
SSB
Forbrukeretaten.no


Om artikkelen


Publisert: 26-05-2017 av: Jonas

Visninger: 843

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel754
Sammendrag48320
Hoved-artikkel4202642
SUM4753016


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan du IKKE kopiere!!!

Du har lov å kopiere de aller fleste artikklene som er publisert på Lokalstarten.no. Men noen ganger ønsker forfatter av artiklene at du ikke kopierer dem.

FORFATTER AV DENNE ARTIKKELEN ØNSKER IKKE AT DU KOPIERER OG PUBLISERER DENNE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)