Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
23
 Torsdag  23. Mar. 2023
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Er Vero det nye Instagram?

Den siste tiden har Vero trendet både i App Store både på iOS og Android. Men hva er egentlig Vero?Vero er ingen ny app, men det er først nå den siste tidne at den har blitt populær. Den gikk over natten rett til topps i App Store, til tross for at den er rflere år gammel.

Hva er Vero?
Vero er enkelt fortalt enda et sosialt som vil ta over livet ditt. Det første som slår deg er kanskje "Hvorfor trenger jeg ENDA ett sosialt medie i livet mitt?" - og det er forståelig. Men Vero prøver å gjøre ting litt annerledes enn andre.

Vero er italiensk, og betyr "sant". Ideen bak Vero er å være et sosialt medie uten reklamer, og uten algoritmer. Når du registrerer deg får du vite at Vero er et "relationship first social network" som prøver å gjøre det lettere å holde kontakten på nett.

Vero vil i fremtiden koste penger, ettersom appen ikke er reklamefinansiert. Den vil i følge CNBC koste "et par kopper kaffe" i året, men foreløpig er den gratis for alle.

I tillegg planlegger Vero å tjene penger på produkter når folk nevner dem i bilder eller videoer. Dersom Vero for eksempel blir en affiliate for Amazon, vil de tjene noen prosent av alle salg som blir generert gjennom appen.

Feeden i Vero minner om hvordan Instagramfeeden så ut for noen år siden - enkel, kronologisk og uten reklamer. Men til forskjell fra så og si alle andre sosiale medier apper, er Vero designet i noe som ser ut som nattmodus - med mørke farger og bakgrunner, i kontrast til de andre appene som er forholdsvis lyse.

Hva gjør Vero annerledes?
I tillegg til at de ikke har annonser og et annet design, er det et par andre ting Vero gjør annerledes enn Instagram. Når man legger ut et innlegg kan man legge inn videoer, musikk, bøker, steder, bilder og rene linker. Man oppdaterer aldri en "status" som på Facebook, man legger alltid ved noe innhold.

Hvem du deler innholdet med, er opp til deg. Vero har fire forskjellige nivåer for relasjoer, som lar deg bestemme hvem du deler hva med. Alt fra bekjente, til nære venner.

Vennene dine vil ikke se hvilket nivå de selv er på, så du vil ikke ødelegge noen vennskap ved å bruke denne funksjonen.

Til slutt er det en søkefunksjon som er annereledes enn hos de andre. Den må du nesten prøve selv, da det er vanskelig å forklare hvordan den fungerer.

Blir Vero stort? Det er det umulig å svare på. Men et friskt pust i en verden hvor Facebook dominerer, er både interessant og forfriskende! Du finner appen i Play Store og iOS store. Registrer deg tidlig, så får du fikset deg et bra brukernavn!

Om forfatter:
Kilder: Wikipedia, Huba.no, Lifehacker.com


Om artikkelen


Publisert: 16-03-2018 av: -

Visninger: 1805

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel526
Sammendrag20114
Hoved-artikkel4322450
SUM4572590


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)