Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
23
 Torsdag  23. Mar. 2023
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Her finner du de beste pizzarestaurantene i Oslo

Skal du ut og spise pizza i Oslo? Her er tre favorittrestauranter!Alle elsker pizza. Jeg tror fortsatt jeg har tilgode å møte noen som ikke liker en god og sprø pizzabunn, toppet med herlig pizzasaus og smeltet ost.

I Oslo finnes det flere gode alternativer til hvor man kan få en skikkelig god pizza. Her er tre steder som absolutt er verdt å besøke!

Villa Paradisio - med vedfyrt steinovn
Villa Paraidiso er grunnlagt av Jan Vardøen, som har startet en rekke serveringssteder i byen - alt fra barer som Aku Aku, til den amerikanske dineren The Nighthawk Diner. Han får ofte æren for at Grünerløkka har vokst frem til å bli det det er i dag.

På Villa Paradisio får man en fantastisk pizza, bakt i vedfyrt steinovn. Her er det ofte mye italiensk å høre fra pizzabakerne og servitørene, og det er liten tvil om at denne gjengen kan sitt fag. Villa Paradisio holder til på Olaf Ryes Plass og Solli Plass i Oslo, og kjeden har nå delvis blitt kjøpt opp for å åpne flere restauranter i Norge. Gode nyheter for de som ikke bor i Oslo!

Restaurantene er svært populære, så om du ikke har bestilt bord på forhånd må du nok belage deg på å stå litt i kø.

Lofthus Samvirkerlag
Dersom du er av den eksperimentelle sorten, kan Lofthus Samvirkerlag anbefales. Dehar fem avdelinger i Oslo - Torshov, Tranen (Alexander Kiellands plass), Holtet, Kunstnernes hus og Damplassen. De er kjent for sine spesielle pizzaer, som pizza med reinsdyr carpaccio og granateple!

Menyene varierer litt, og det er ikke alle restaurantene som har steinovn. Men pizzaene er veldig gode, og restaurantene er populære - også her må du belage deg på å stå i kø dersom du ikke har reservert på forhånd.

Restaurant Teatro
Teatro er enda en restaurant med eksperimentelle pizzaer. Teatro ligger midt i byen, med andre ord perfekt etter en lang dag med shopping på Karl Johan. Prisene på Teatro er litt høyere enn de andre stedene. Det er stjernekokken Ole Jonny Eikefjord som står bak det hele, og her serveres blant annet pizza med løyrom, blomkål og dill. Absolutt verdt et besøk!

Om forfatter:
Kilde: Sjokoladepiken


Om artikkelen


Publisert: 16-03-2018 av: -

Visninger: 1586

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel848
Sammendrag1266
Hoved-artikkel3402000
SUM3602114


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)