Her finner du de beste pizzarestaurantene i Oslo Skal du ut og spise pizza i Oslo? Her er tre favorittrestauranter!
Alle elsker pizza. Jeg tror fortsatt jeg har tilgode å møte noen som ikke liker en god og sprø pizzabunn, toppet med herlig pizzasaus og smeltet ost.
I Oslo finnes det flere gode alternativer til hvor man kan få en skikkelig god pizza. Her er tre steder som absolutt er verdt å besøke!
Villa Paradisio - med vedfyrt steinovn Villa Paraidiso er grunnlagt av Jan Vardøen, som har startet en rekke serveringssteder i byen - alt fra barer som Aku Aku, til den amerikanske dineren The Nighthawk Diner. Han får ofte æren for at Grünerløkka har vokst frem til å bli det det er i dag.
På Villa Paradisio får man en fantastisk pizza, bakt i vedfyrt steinovn. Her er det ofte mye italiensk å høre fra pizzabakerne og servitørene, og det er liten tvil om at denne gjengen kan sitt fag. Villa Paradisio holder til på Olaf Ryes Plass og Solli Plass i Oslo, og kjeden har nå delvis blitt kjøpt opp for å åpne flere restauranter i Norge. Gode nyheter for de som ikke bor i Oslo!
Restaurantene er svært populære, så om du ikke har bestilt bord på forhånd må du nok belage deg på å stå litt i kø.
Lofthus Samvirkerlag Dersom du er av den eksperimentelle sorten, kan Lofthus Samvirkerlag anbefales. Dehar fem avdelinger i Oslo - Torshov, Tranen (Alexander Kiellands plass), Holtet, Kunstnernes hus og Damplassen. De er kjent for sine spesielle pizzaer, som pizza med reinsdyr carpaccio og granateple!
Menyene varierer litt, og det er ikke alle restaurantene som har steinovn. Men pizzaene er veldig gode, og restaurantene er populære - også her må du belage deg på å stå i kø dersom du ikke har reservert på forhånd.
Restaurant Teatro Teatro er enda en restaurant med eksperimentelle pizzaer. Teatro ligger midt i byen, med andre ord perfekt etter en lang dag med shopping på Karl Johan. Prisene på Teatro er litt høyere enn de andre stedene. Det er stjernekokken Ole Jonny Eikefjord som står bak det hele, og her serveres blant annet pizza med løyrom, blomkål og dill. Absolutt verdt et besøk! Om forfatter: Kilde: Sjokoladepiken |