Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Mandag  22. Jul. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Slik kan du gjøre boligen din mer sikker

-Ønsker du å forbedre sikkerheten i din bolig, da kan du velge mellom en lang rekke forskjellige muligheter og tiltak. Ulike systemer, låser og tiltak kan øke sikkerheten i ditt private hjem og gi deg en tryggere hverdag. Det finnes mange måter å gjøre det på, og en profesjonell kan hjelpe deg med spesifikk rådgivning som er individuelt skreddersydd etter dine ønsker og behov. Her kommer dog en introduksjon til noen forskjellige muligheter, slik at du selv kan sette deg inn i hvilke produkter som finnes på området.

Låssystemer med kopisikre systemnøkler
Systemnøkler er alltid et godt valg hvis du ønsker å øke sikkerheten i din bolig. Her får du nemlig noen helt spesielle nøkler som er kopisikre. Det vil si at det krever en registrert autorisasjon for å kunne kopiere nøkkelen, noe som sikrer at uvedkommende ikke kan lage en kopi dersom nøkkelen blir stjålet, eller om du mister den. Låssystemer med kopisikre systemnøkler er samtidig utrolig sterke og vanskelige å bryte opp, og dette gir en ekstra sikring. I tillegg er det en veldig praktisk løsning der samme dør kan åpnes av flere forskjellige nøkler, og det er enkelt å kontrollere hvilke personer som har adgang til hvilke rom. Det er en fordel som kan benyttes av bedrifter, borettslag og lignende. Låssystemer med systemnøkler er derfor en smart, trygg, fleksibel og praktisk løsning for både private og bedrifter.
Adgangskontroll og elektroniske låser

En annen løsning for å øke sikkerheten i hjemmet er å velge adgangskontroll med elektronisk lås til døren frem for – eller eventuelt i tillegg til – den vanlige lås og nøkkel. Med en elektronisk lås er det en kode som gir deg adgang til eiendommen, og dette er en smart løsning fordi du unngår problemet med at nøkler kan mistes eller bli stjålet. I tillegg er dører med adgangskontroll veldig vanskelige å bryte opp, og så er de praktiske i et hjem der det bor flere personer. Med adgangskontroll og elektroniske låser slipper du å bekymre deg om nøkler, og i steden får du en trygg og enkel måte å få adgang til hjemmet på.

Dette er bare to av mange måter du kan sikre hjemmet ditt på. Du kan også vurdere løsninger som å montere en ekstralås i ytterdøren, utstyre hjemmet ditt med en tyverialarm eller kanskje tilmed installere overvåkningskamera. Sammen med en profesjonell kan du få en skreddersydd løsning som passer spesifikt for dine behov og ønsker, slik at du kan oppnå den mest sikre og praktiske løsningen for deg. Det er alltid en god investering å øke sikkerheten i boligen, og ofte kan du oppnå betydelige resultater med kun få, billige og simple endringer.

Om forfatter:
AB Låsservice


Om artikkelen


Publisert: 23-04-2019 av: Peter Jensen

Visninger: 2028

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel845
Sammendrag11
Hoved-artikkel4402787
SUM4492833


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)