Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Mandag  22. Jul. 2024
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:
Slik gjør du det vanskeligere for innbruddstyven

Innbrudd i private hjem og bedrifter er dessverre et stort problem i hele Norge, og det kan medføre store konsekvenser både økonomisk, fysisk og mentalt. Derfor gir det veldig god mening å forsøke å minske risikoen for innbrudd, og gjøre alt man kan for å forebygge at det skjer i sitt eget private hjem eller virksomhetens lokaler.Innbrudd i private hjem og bedrifter er dessverre et stort problem i hele Norge, og det kan medføre store konsekvenser både økonomisk, fysisk og mentalt. Derfor gir det veldig god mening å forsøke å minske risikoen for innbrudd, og gjøre alt man kan for å forebygge at det skjer i sitt eget private hjem eller virksomhetens lokaler. Det finnes mange forskjellige tiltak og muligheter, og her får du informasjon om noen av de mest relevante.

For private hjem er det helt opplagt å anvende en ekstralås. Dette er en lås som monteres i ytterdøren (altså hoveddøren) enten over eller under den eksisterende låsen, og som fungerer med samme dørhåndtak som denne. Denne ekstralåsen kan være designet på forskjellige måter, avhengig av dine ønsker og behov. Den tjener flere funksjoner, og først og fremst sender den et tydelig signal til uvedkommende om at du har fokus på sikkerheten i ditt eget hjem. Dernæst sørger den for at det blir betydelig vanskeligere for en innbruddstyv å sikre seg adgang til boligen, fordi døren blir mye vanskeligere å bryte opp. Skulle de likevel skaffe seg adgang på en annen måte, da blir det igjen mer problematisk å komme seg ut med tyvgods, fordi de må finne en annen (og oftest mindre) utgang enn døren. Derfor er en ekstralås et enkelt tiltak som kan virke utrolig effektivt for å forhindre innbrudd.

Adgangskontroll

For bedrifter eller større eiendommer kan adgangskontroll i steden være et smart og effektivt alternativ. Adgangskontroll er et system som er utviklet elektronisk frem for med de tradisjonelle nøkler og lås. Her er det enten en elektronisk lås eller en dørlås med kode som skal sikre deg tilgang til eiendommen. Hermed unngår du misbruk av nøkler, og du gjør det mye vanskeligere for uvedkommende å få adgang til området. Du kan samtidig supplere med videoovervåking eller andre tiltak i forbindelse med den type adgangskontroll du velger. Det er en veldig fleksibel og praktisk løsning i hverdagen, spesielt når mange forskjellige personer skal ferdes på eiendommen.

Ekstralåser og adgangskontroll er altså to elementer som kan være veldig brukbare og effektive i å forhindre innbrudd i ditt private hjem eller i virksomhetens lokaler. Det finnes en lang rekke andre tiltak og muligheter som også kan være relevante, og du kan alltid snakke med din låsesmed for å få skreddersydd veiledning om din spesifikke situasjon.

Om forfatter:
AB Låsservice


Om artikkelen


Publisert: 12-09-2019 av: Peter Jensen

Visninger: 2508

Del av artikkelenOrdBokstaver
Tittel955
Sammendrag57372
Hoved-artikkel3882548
SUM4542975


Kopiere artikkelen:


Denne artikkelen kan kopieres!

Om du ønsker å kopiere artikkelen, har forfatter gitt tillatelse til dette, og du kan bare klikker på HTML Visning for å enklere kopiere hele artikkelen med html tags.

HUSK Å IKKE ENDRE PÅ ARTIKKELEN. LA LINKER SOM FORFATTER HAR LAGT INN, BLI MED ARTIKKELEN VIDERE PÅ DIN NETTSIDE!!!Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)