Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
24
 Lørdag  24. Aug. 2019
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:Artikkel 1 til 17

Tannbleking
Tannblekingen gjør tenner lysere og fjerner misfarginger fra alle eller valgte tannkroner. Moderne tannbleking er fullstendig trygg og skader ikke tenner.

Nye funn om Bukkehornskløver
Bukkehornskløver er en gammel medisinplante, og planten er brukt i forbindelse med alternativ kreftbehandling. Ny forskning viser at ekstrakt fra Bukkehornskløver er uskadelig for normale celler, men at stoffer i planten dreper spesielle kreftceller.

Solbriller beskytter mot snøblindhet
Du har sikkert opplevd det på en skitur; det skarpe sollyset som reflekteres og gjør det er vanskelig å se. Det finnes solbriller som beskytter mot snøblindhet.

Kom i form efter graviditet
Hvordan kommer du hurtigst og mest effektivt retur i form efter graviditet og fødsel? Læs om styrketræning, kost, cardio og vægttab her.

Frukt på jobben - bedre helse blant ansatte og mindre sykefravær
Bidrar frukt på jobben til bedre helse blant ansatte? Kan det forebygge sykefravær? En rekke uavhengige studier peker mot denne retningen.

Tobakksbransjen slår tilbake - iQOS
Det har vært stille fra den etablerte tobakksindustrien når det gjelder elektroniske sigaretter, riktig nok selger de som aldri før på nye markeder, men de vil vel heller ikke gi fra seg de gamle? Nå er Phillip Morris på banen med et nytt produkt.

Gode nyheter for brukere av elektroniske sigaretter fra The Cochrane Collaboration
The Cochrane Collaboration er regnet som en pålitelig kilde til kunnskap omkring helsespørsmål, og nå foreligger det en systematisk oversikt over forskning omkring elektroniske sigaretter. Mye forskning trenges fremdeles, men forfatterne konkluderer med at det ikke finnes negative helseeffekter fra korttids bruk av elektroniske sigaretter.

Kan elektriske sigaretter hjelpe ved periodontitt?
Periodontitt er en alvorlig lidelse som ofte knyttes til røyking, kan elektroniske sigaretter være til hjelp også i forbindelse med denne?

Er proteinpulver farlig?
Mange foreldre bekymrer seg når ungdomen i huset begynner med styrketrening og kjøper inn kosttilskudd for å fremme progresjonen. Men er det egentlig sånn at proteinpulver er skadelig for kroppen?

Svikter Fremskrittspartiet enda en gang?
Fremskrittspartiet gikk i regjering med store løfter om mang en endring. Mange føler seg skuffet og sviktet – og det har dessverre røykerne også all grunn til å gjøre. Forbudet mot elektroniske sigaretter blir av FrP karakterisert som et "unødvendig forbud", men det virker ikke som om det gjøres noe særlig for å fjerne eller endre dette. Å oppheve dette forbudet ville nok gi en større gevinst for folkehelsen og den generelle trivsel enn å tillate bruk av Segway.

En kort rapport fra WHOs siste møte om elektroniske sigaretter
Nå er WHOs COP 6 møte i Moskva avsluttet, og det har ikke kommet noe særlig med meldinger fra dette møtet i media. Før møtet ble det allikevel slått stort opp at elektroniske sigaretter kunne være farlige, og at det ikke syntes at WHO anbefalte bruk av dem. Hva kom de frem til?

Mange nordmenn får i seg mye gift når de spiser disse bærene
Mange nordmenn spiser disse bærene, men få vet at de kan inneholde mange giftstoffer som rester av sprøytemideler og tungmetaller. Her kan du lese hvordan du kan unngå dette.

Røkelse er ikke bare røkelse
Trodde du at det ikke spiller noen rolle hvilken type røkelse du bruker? Det finnes mange typer røkelse til ulike typer bruk og de ulike typene av røkelse påvirker humør og stemning på ulike måter. Her kan du lese mer...

E-røyk – hva er den beste e-sigaretten?
Enten du har besluttet deg for å slutte å røyke eller er, er en e-sigarett det beste alternativet til tradisjonelle sigaretter. E-sigaretter finns både med og uten nikotin, og vi samarbeider med verdens ledende produsenter av elektroniske sigaretter for å skape de best mulige produkter. Med vår unike filterløsning, får du ingen problemer med å fylle på væsken i filteret, og i motsetning til mange andre e-sigaretter på markedet, ser vår elektroniske sigarett akkurat ut som en vanlig sigarett.

Helsedirektoratet og deres vurdering av e-sigaretter
-

Slutte å røyke - hvordan?
Hvor lett er det å slutte å røyke? Hvilke hjelpemidler har vi? Hva fungerer best for deg? Det har kommet mange hjelpemidler for å slutte å røyke. Noen av de er nikotinplaster, nikotintyggis, tabletter og e-sigaretter. Noen fungerer bra for enkelte, mens for andre går det ikke i det hele tatt.

Hva er den beste hudkremen?
I dag finnes det så mange forskjellige kremer at det er nesten umulig å vite hvilken hudkrem som er best, eller? Her får du i hvert fall noen tips på hvordan du kan gå frem for å finne ut hvilken ansiktskrem som passer for deg.


Artikkel 1 til 17

Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2019 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)