Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
13
 Torsdag  13. Aug. 2020
Artikkel kategorier
Artikkel, forside
Data og Internett
Elektro
Ferie og Fritid
Helse og kosthold
Hobby
Humor klipp
Mat og drikke
Mote
Samfunn og Politikk
Skole og kunnskap
Smart å vite
Sport
Underholdning
Utvikling og SEO
Økonomi

Pakkesporing
Posten:
Bring:Artikkel 1 til 11

Mat og hårtap - dette er viktig for håret ditt
Et friskt og sterkt hår er for mange synonymt med at man har en sunn kropp. I denne artikkelen ser vi på matvarer som hjelper håret ditt å vokse rasket mulig!

Tannbleking
Tannblekingen gjør tenner lysere og fjerner misfarginger fra alle eller valgte tannkroner. Moderne tannbleking er fullstendig trygg og skader ikke tenner.

Nye funn om Bukkehornskløver
Bukkehornskløver er en gammel medisinplante, og planten er brukt i forbindelse med alternativ kreftbehandling. Ny forskning viser at ekstrakt fra Bukkehornskløver er uskadelig for normale celler, men at stoffer i planten dreper spesielle kreftceller.

Solbriller beskytter mot snøblindhet
Du har sikkert opplevd det på en skitur; det skarpe sollyset som reflekteres og gjør det er vanskelig å se. Det finnes solbriller som beskytter mot snøblindhet.

Kom i form efter graviditet
Hvordan kommer du hurtigst og mest effektivt retur i form efter graviditet og fødsel? Læs om styrketræning, kost, cardio og vægttab her.

Frukt på jobben - bedre helse blant ansatte og mindre sykefravær
Bidrar frukt på jobben til bedre helse blant ansatte? Kan det forebygge sykefravær? En rekke uavhengige studier peker mot denne retningen.

Tobakksbransjen slår tilbake - iQOS
Det har vært stille fra den etablerte tobakksindustrien når det gjelder elektroniske sigaretter, riktig nok selger de som aldri før på nye markeder, men de vil vel heller ikke gi fra seg de gamle? Nå er Phillip Morris på banen med et nytt produkt.

Gode nyheter for brukere av elektroniske sigaretter fra The Cochrane Collaboration
The Cochrane Collaboration er regnet som en pålitelig kilde til kunnskap omkring helsespørsmål, og nå foreligger det en systematisk oversikt over forskning omkring elektroniske sigaretter. Mye forskning trenges fremdeles, men forfatterne konkluderer med at det ikke finnes negative helseeffekter fra korttids bruk av elektroniske sigaretter.

Kan elektriske sigaretter hjelpe ved periodontitt?
Periodontitt er en alvorlig lidelse som ofte knyttes til røyking, kan elektroniske sigaretter være til hjelp også i forbindelse med denne?

Er proteinpulver farlig?
Mange foreldre bekymrer seg når ungdomen i huset begynner med styrketrening og kjøper inn kosttilskudd for å fremme progresjonen. Men er det egentlig sånn at proteinpulver er skadelig for kroppen?

Svikter Fremskrittspartiet enda en gang?
Fremskrittspartiet gikk i regjering med store løfter om mang en endring. Mange føler seg skuffet og sviktet – og det har dessverre røykerne også all grunn til å gjøre. Forbudet mot elektroniske sigaretter blir av FrP karakterisert som et "unødvendig forbud", men det virker ikke som om det gjøres noe særlig for å fjerne eller endre dette. Å oppheve dette forbudet ville nok gi en større gevinst for folkehelsen og den generelle trivsel enn å tillate bruk av Segway.


Artikkel 1 til 11

Annonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2020 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)