Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Alta
Hammerfest
Honningsvåg
Kirkenes
Vadsø
Vardø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for AltaByens navn: AltaBreddegrad: 69.96887
Kommune: AltaLengdegrad: 23.2716
Fylke: Finnmark 


1. Reagerer: - Merkelig
Nederlandske supportere vendte seg mot egen spiller da Nederland slo Gibraltar. Om en drøy måned er Norge motstander på samme stadion - De Kuip - i Rotterdam.
Tidspunkt: 12-10-2021 - Kl.21:02 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


2. Oppsiktsvekkende funn: - Var som mennesker
Et grotterom i Gibraltar, som har vært lukket i mer enn 40 000 år, kan røpe nye detaljer om hvordan neandertalerne levde.
Tidspunkt: 29-09-2021 - Kl.22:33 - Kilde: Dagbladet - Info


3. Gamst (40): - Sjokkert
Morten Gamst Pedersen (40) sendt av banen. - Jeg ble sjokkert da dommeren ga meg det andre gule kortet, sier alta-veteranen til Dagbladet.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.22:35 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


4. Sørloth halta av bana
Alexander Sørloth halta av bana eit kvarter før slutt, då Real Sociedad vann 3–2 borte mot Granada. Den norske kraftspissen fekk ein smell og måtte gi seg på stillinga 2–2. Det er ingen heldig situasjon for det norske landslaget med tanke på den viktige bortekampen mot Tyrkia i VM-kvalifiseringa 8. oktober. Ifølgje NTB kan det sjå ut som nordmannen har pådratt seg ein hamstringsskade. Før skaden kom Sørloth til fleire sjansar, men det vart ikkje mål eller målegjevande for hans del.
Tidspunkt: 23-09-2021 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


5. Fifa-gladmelding til Premier League
Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) bekrefter lørdag at Premier League-spillerne som har vært på samling i Sør-Amerika slipper karantene. Det har pågått intense diskusjoner om hvorvidt de aktuelle spillerne kunne få delta i helgens Premier League-runde eller ikke. Lørdag formiddag kom den endelige bekreftelsen fra Fifa. Spillerne som opprinnelig var suspendert i fem dager for ikke å ha møtt opp på landskamp, får et unntak. Flere engelske klubber holdt igjen spillere fra landslagsoppdrag i Sør-Amerika på grunn av reglene om koronakarantene. Det dreier seg om Liverpool-trioen Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino samt Gabriel Jesus og Ederson fra Manchester City og Fred (Manchester United), Raphinha (Leeds United) og Thiago Silva (Chelsea). Tre andre spillere omfattes også av samme regel: Wolverhampton-spissen Raúl Jiménez (Mexico), Newcastles Miguel Almirón (Paraguay) og Watfords Francisco Sierralta (Chile). (NTB)
Tidspunkt: 11-09-2021 - Kl.09:27 - Kilde: NRK - Info


6. Grorud jubler for Haaland-gave
Erling Braut Haaland fikk donere 10.000 kroner til en valgfri klubb da han ble kåret til kampens beste spiller i 5–1-kampen mot Gibraltar. De to foregående gangene har han delt potten 50/50 mellom Rosseland BK og Bryne FK. Denne gangen falt valget overraskende på Grorud IL. – Det var ikke noe vi hadde ventet i det hele tatt, sier Jon Ole Reinhardsen, daglig leder i Oslo-klubben, til NRK. Han gleder seg over at en av verdens beste spisser bidrar til klubbøkonomien, men aner ingenting om hvorfor valget falt på dem. – Jeg er veldig nysgjerrig på årsaken. Pengene ønsker Reinhardsen å bruke på utstyr til barnefotballen.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


7. Verden måper
Erling Braut Haaland (21) ble hyllet over hele verden i natt etter tre mål mot Gibraltar i VM-kvaliken.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.07:11 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


8. Gibraltars forsvar blir hylla
Gibraltar får skryt i heimleg presse etter 1-5-tapet for Norge på Ullevaal. – Norges håp om å bruke Gibraltar som ein plattform for å hente inn Nederlands målskilnad-forsprang blei knust av eit bestemt og modig forsvar og ein god keeper, skriv Gibraltar Chronicle, Gibraltars største avis. Dei let seg ikkje minst imponere av keeper Kyle Goldwin. Han måtte inn på kort varsel då førstekeeper Dayle Coleing blei skadd før kampen. – Hans redningar imponerte mange då Gibraltar prøvde å stanse angrepsbølgje etter angrepsbølgje frå Norge, skriv avisa. Dei gir litt ekstra skryt til Graeme Torilla for forarbeidet og assisten til Reece Styches reduseringsmål til 1-3 like før pause. Men dei var skuffa over Norges femte på overtid. – Det var skuffande at Gibraltar likevel tapte så mykje som 1-5 etter gjennom heile kampen å ha frustert Norge nok til å vise at dei ikkje er laget som lett lar seg overkøyre, skriv avisa.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.05:37 - Kilde: NRK - Info


9. Børs: Straffes brutalt
Norge sørget for en underholdende kamp mot Gibraltar og vant 5-1. Men Andreas Hanche-Olsens forsvarsspill da Gibraltar reduserte, var en stygg skrape i lakken.
Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.22:36 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


10. Selvkritisk Haaland: - Jeg scorer ikke nok
Norge hadde få problemer med å slå Gibraltar. Mye takket være Erling Braut Haaland (21), som var selvkritisk etter kampen.
Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.22:36 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


11. Verden ser på oss
De spiller for et av verdens dårligste landslag i fotball. Da er det ikke rart at Gibraltar-spillerne ser stjerner før kampen mot Erling Braut Haaland (21) og Norge.
Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.08:00 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


12. Lundins alta-funn rekker ikke «skattefristen»: Satser stort på Edvard Grieg-området
Mens oljeselskapet Lundin gang etter gang har kunnet påvise mer utvinnbar olje på Edvard Grieg-feltet har ikke alta-funnet i Barentshavet vært like suksessfylt.
Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.19:11 - Kilde: E24 - Info


13. Drillo om Solbakken-dilemma: – En veldig spesiell problemstilling
ULLEVAAL (NRK): Ståle Solbakken bekrefter at både Mohamed Elyounoussi og Martin Ødegaard spiller mot Gibraltar. Begge er ett gult kort unna å miste den svært viktige Tyrkia-kampen.
Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.13:11 - Kilde: NRK - Info


14. Ullevaal blir utseld mot Gibraltar
Fotballforbundet reknar med at alle 10.000 billettar til VM-kvalkampen mot Gibraltar forsvinn. Etter at berre 7000 tilskodarar kom inn på Nederland-kampen, vart det opna for eit makstal på 10.000 til Gibraltar-oppgjeret tysdag. – Det er 50 plassar igjen. Dei går nok ganske fort, opplyser billettansvarlege Merete Prestkvern i Norges Fotballforbund til NTB måndag morgon. Seinare i haust skal Noreg spele borte mot Nederland og Tyrkia og heime mot Latvia og Montenegro.
Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:04 - Kilde: NRK - Info


15. Solbakken med stort dilemma før neste kamp: Vurderer å benke stjerner
ULLEVAAL STADION (NRK): Hvis Martin Ødegaard, Stefan Strandberg, Mohamed Elyounoussi eller Morten Thorsby får gult kort mot Gibraltar på tirsdag, må de sone karantene i den svært viktige kampen mot Tyrkia i oktober.
Tidspunkt: 05-09-2021 - Kl.11:14 - Kilde: NRK - Info


16. Tyrkia og Nederland vann
Stillinga i toppen av Norges VM-kvalifiseringsgruppe er uendra etter kampane laurdag. Tyrkia sleit overraskande lenge mot Gibraltar, laget Norge skal møte tysdag. Tyrkia brende ein straffe etter berre tre minutt, og fekk ikkje teljande resultat før etter 65 minutt. Men det blei 3-0 til slutt. Nederland fekk det lett mot Montenegro, og vann 4-0. Memphis Depay scora på straffe i første omgang, og dobla etter 62 minutt. Georginio Wijnaldum og Cody Gakpo sette dei to siste. Halvveges i kvaiken leier Tyrkia med 11 poeng. Nederland og Norge har 10. Gruppevinnaren går direkte til VM, toaren går til vidare kvalifisering.
Tidspunkt: 04-09-2021 - Kl.20:46 - Kilde: NRK - Info


17. Har tro på VM-billett
Om Norges sjanser til å kvalifisere seg til fotball-VM i Qatar i 2022 oppmoder Ståle Solbakken om å ta en kamp av gangen. – Først må vi konsentrere oss om Latvia på lørdag, sier han. Før han fortsetter med at det naturligvis også er essensielt å vinne mot Gibraltar tirsdag 7. september. – Og så tror jeg vi har en mulighet til å slå Tyrkia i en kamp. Hvis vi gjør det kan jo alt skje. Og så skal jo Nederland og Tyrkia møte hverandre også, sier Solbakken til pressen som har møtt opp i Lillestrøm.
Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.10:43 - Kilde: NRK - Info


18. Åpner for 10.000 tilskuere
Regjeringen følger anbefalingen fra Helsedirektoratet og tillater inntil 10.000 tilskuere på Ullevaal stadion under VM-kvalifiseringskampen mot Gibraltar. Det er 3.000 flere publikummere enn antallet som slapp inn bare noen timer tidligere under onsdagens kamp mot Nederland. Gibraltar-kampen spilles kommende tirsdag, og endringene trer i kraft lørdag.
Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.10:13 - Kilde: NRK - Info


19. Aursnes inn for Berge
Fredrik Aursnes er henta inn og tek over Sander Berges plass på landslaget i dei viktige septemberkampane i VM-kvalifiseringa. Det opplyser Norges Fotballforbund på Twitter. Berge er uaktuell for landslagsspel etter at han testa positivt på koronaviruset. Det stadfesta NFF søndag kveld. Sheffield United-proffen er i ti dagars isolasjon. Aursnes står med ein kamp for A-landslaget. Den kom då midtbanespelaren slapp til som innbytar i 1-2-tapet for Hellas i juni. 25-åringen blei i sommar seld frå Molde til Feyenoord. Norge møter Nederland på Ullevaal stadion onsdag. Deretter er det kampar mot Latvia borte og Gibraltar heime.
Tidspunkt: 30-08-2021 - Kl.09:16 - Kilde: NRK - Info


20. Hat trick for Elyounoussi
Mohamed «Moi» Elyounoussi scoret tre av målene da Southampton vant hele 8-0 borte mot Newport i 2. runde av den engelske ligacupen onsdag kveld. I tillegg noterte han seg for to målgivende pasninger mot League 2-laget. Nordmannen spilte hele kampen for Premier League-laget og la inn en god søknad om mer spilletid. Han har så langt ikke fått slippe til i de to første ligakampene for sesongen. Elyounoussi ble nylig tatt ut i landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene mot Nederland, Latvia og Gibraltar.
Tidspunkt: 25-08-2021 - Kl.20:44 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om AltaAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)