Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
3
 Søndag  3. Des. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Bergen
Odda
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for BergenByens navn: BergenBreddegrad: 60.39299
Kommune: BergenLengdegrad: 5.32415
Fylke: Hordaland 


1. Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet
Dyrebeskyttelsen bergen hjelper hjemløse katter. I tillegg har de gitt private lån med kredittkortrente til nordmenn i gjeldstrøbbel.
Tidspunkt: IGÅR (02-12-2023) - Kl.11:43 - Kilde: E24 - Info


2. Uvanleg tørr november i regnbyen bergen: – I ferd med å overta for Oslo

Tidspunkt: 01-12-2023 - Kl.17:03 - Kilde: YR.no - Info


3. Ingen medaljeseremonier etter helgens serieavslutning
Brann, Tromsø og Viking spiller om medaljene bak mester Bodø/Glimt i Eliteserien. Lagene som lykkes i siste runde, får dem ikke delt ut etter kampslutt. Det skriver bergensavisen. Norges Fotballforbund besluttet for flere år siden at det kun skulle være medaljeseremoni for gullvinneren, men det har ikke alltid vært praktisert. – Vi har ikke klart å implementere dette 100 prosent, erkjenner NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn overfor BA. Brann spiller søndag borte mot Strømsgodset i Drammen. Laget ligger best an til å bli årets tabelltoer, men sølvet blir ikke delt ut på Marienlyst. – Sølvmedaljene er allerede i bergen, forteller Fisketjønn. Skulle det bli bronse på Brann, må de få disse medaljene tilsendt.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.17:46 - Kilde: NRK - Info


4. Skyggebankene
Fire menn i bergen har i årevis skaffet lån i gråmarkedet til nordmenn med pengeproblemer. De mener de har hjulpet folk ut av økonomisk krise. Finanstilsynet mener de har drevet ulovlig.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.06:06 - Kilde: E24 - Info


5. Brann utestenger supporter i 35 kamper – kastet bluss som traff barn
Personen som kastet et bluss som traff flere på tribunen under Branns seier over Bodø/Glimt, utestenges i 35 kamper. Det opplyser Brann i en pressemelding. Blusset ble kastet fra øvre del og ble kastet ned mot første rad på Brann Stadion før pause i søndagens oppgjør. Tre barn og to voksne ble truffet. – Heldigvis førte dette ikke til personskade, men det kunne gått svært galt. Vedkommende ble raskt pekt ut av supporterne på tribunen, og han ble tatt hånd om av politiet og ført bort fra Stadion. Personen er blitt politianmeldt. Brann sanksjonerer med utestengelse i 35 kamper, sier Branns daglig leder Christian Kalvenes. Han legger til at blusskasteren også vil bli krevd å betale kostnadene klubben legger ut for klærne som ble skadd eller ødelagt. Brann har vært i kontakt med personen som nå må følge laget på TV i lang tid framover. – Han har lagt seg flat for hendelsen og godtar straffen, skriver bergensklubben. Kalvenes understreker at det skal være trygt å følge norsk fotball på nært hold. – Vi jobber sammen med Norsk Toppfotball, NFF og supporterne for å skape trygge rammer på fotballkamper. Hendelsen vi hadde på søndag med kasting er totalt uakseptabel, sier Brann-sjefen. (©NTB)
Tidspunkt: 29-11-2023 - Kl.12:37 - Kilde: NRK - Info


6. Seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på Brann Stadion
Seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom Brann og Bodø/Glimt søndag kveld. En er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder bergensavisen. – Jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. Forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder Christian Meyer hos bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. Underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom Brann og Glimt. Flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – Sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. Det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. Innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – Det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. Folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©NTB)
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.11:34 - Kilde: NRK - Info


7. Bluss traff barn under Brann-kamp
Politiet fikk kontroll på en person etter at det ble kastet bluss på tribunene under eliteseriekampen mellom Brann og Bodø/Glimt søndag. bergens Tidende og bergensavisen får episoden, som skjedde etter 27 minutter, bekreftet av operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen. – Noen har blitt truffet av bluss under kampen. Blussene skal ha blitt kastet ned mot første rad, forteller Dahl-Michelsen til BA. Blant annet ble to voksne og tre barn truffet, men det oppsto ikke personskade. Hendelsen skjedde på en av hjemmeseksjonene på Brann Stadion. – Ingen personskader heldigvis, men klær skal ha fått brannskader. Politiet fikk i etterkant kontroll på en person, som ble bortvist fra stadion. (NTB)
Tidspunkt: 26-11-2023 - Kl.19:57 - Kilde: NRK - Info


8. Shiffrin vant slalåmrennet i Killington – Westhoff nummer 18
Alpindronningen og hjemmehåpet Mikaela Shiffrin var best i verdenscupslalåmen i Killington. Bianca Bakke Westhoff ble beste norske på 18.-plass. Westhoff klatret åtte plasser fra første omgang og var 2,81 sekunder bak Shiffrin etter finaleomgangen. Shiffrin tok sin 90. verdenscupseier på hjemmebane søndag. 28-åringen, som er kjæreste med den norske fartskjøreren Aleksander Aamodt Kilde, slo rekorden til svenske Ingemar Stenmark (86 seirer) i fjor. Petra Vlhova ble toer, mens sveitsiske Wendy Holdener fullførte pallen. Thea Louise Stjernesund la seg 3,98 sekunder bak ledertiden. Hakadal-alpinisten var 2,34 sekunder bak etter 1. omgang og var dermed ute av kampen om en framskutt plassering. Hun endte som nummer 29, nest sist av dem som gikk til finaleomgangen. Mina Fürst Holtmann og Kristin Lysdahl bommet begge på en av de siste portene i 1. omgang. Dermed fikk de ikke kjøre en omgang til. Maria Tviberg er normalt også en del av den norske slalåmkontingenten, men bergenseren fikk sesongen avsluttet tidlig med en alvorlig kneskade under storslalåmrennet lørdag. (NTB)
Tidspunkt: 26-11-2023 - Kl.19:00 - Kilde: NRK - Info


9. Brann festet sølvgrepet - herjet mot seriemester Glimt
Brann måtte stå æresvakt for seriemesterne før kampstart, men etter kampstart var det gjestene fra Bodø som var statister. I hvert fall i den første omgangen, der to scoringer av Bård Finne og én av Niklas Castro sørget for 3-0. Under ett minutt ut i den andre omgangen ble også Castro tomålsscorer, og sørget med det for at Brann ledet hele 4-0. Tobias Gulliksen og Oscar Kapskarmo sørget for at resultatet ikke ble like stygt for Bodø/Glimt, men 2-4-tapet var uansett seriemesternes verste eliteserietap siden 1-4-tapet mot Molde i september i fjor. For Brann sørger de tre poengene for at bergensklubben er i førersetet i sølvkampen med én serierunde igjen. Tromsø følger poenget bak, mens Viking er tre poeng bak Brann. Brann avslutter sesongen borte mot Strømsgodset, Tromsø skal til hovedstaden og møte Vålerenga, mens Viking får besøk av Rosenborg. Alle kampene begynner 17:00 søndag om én uke.
Tidspunkt: 26-11-2023 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


10. Shiffrin leder slalåmrennet i Vermont
Den amerikanske alpindronningen Mikaela Shiffrin er i føringen etter 1. omgang av verdenscupslalåmen i Killington. Thea Stjernesund er hittil beste norske. Stjernesund er imidlertid hele 2,34 sekunder bak ledertiden og ligger på en foreløpig 19.-plass. Shiffrin har 19/100 sekund ned til tyske Lena Dürr, mens Petra Vlhova følger 28 hundredeler bak. Kristin Lysdahl og Bianca Bakke Westhoff skal også i aksjon i Killington. De kjører begge fra sene startnummer. Mina Fürst Holtmann bommet på en av de siste portene og går dermed glipp av finaleomgangen. Maria Tviberg er normalt også en del av den norske slalåmkontingenten, men bergenseren fikk sesongen avsluttet tidlig med en alvorlig kneskade under storslalåmrennet lørdag. (NTB)
Tidspunkt: 26-11-2023 - Kl.15:53 - Kilde: NRK - Info


11. Tviberg ute resten av sesongen med alvorlig kneskade – sendes hjem fra USA
Maria Tviberg pådro seg en alvorlig kneskade etter et uhell i storslalåmrennet i Killington lørdag. Det gjør at sesongen nå er over for bergenseren og hun sendes derfor hjem fra USA. Det bekrefter sportssjef Claus Ryste i en pressemelding. – Det er en alvorlig kneskade Maria har pådratt seg, men en endelig konklusjon på omfanget av skaden vil vi først vite etter undersøkelser av teamet her hjemme i Norge, sier Ryste. – Det er selvfølgelig kjipt å pådra seg nok en kneskade, men jeg er ved godt mot. Nå setter jeg kursen hjemover for å gjøre en grundigere undersøkelse i samarbeid med det medisinske helseteamet til Norges Skiforbund og Olympiatoppen, sier Tviberg i en uttalelse. Forbundet skriver at Tviberg ikke kommer til å være tilgjengelig for pressen før etter undersøkelsene er gjennomført.
Tidspunkt: 26-11-2023 - Kl.13:37 - Kilde: NRK - Info


12. Norsk skuffelse i storslalåm – sveitser vant i Killington
Mina Fürst Holtmann ble beste norske alpinist på 16.-plass i lørdagens verdenscuprenn i storslalåm. Seieren tok Lara Gut-Behrami. Sveitseren vant foran Alice Robinson og Mikaela Shiffrin på en dag hvor de norske skuffet i den amerikanske traseen i Killington. Holtmann ble nummer 16 og slått med 2,88 sekunder, mens Ragnhild Mowinckel (17.-plass) og Thea Louise Stjernesund (24.-plass) heller ikke fikk det til å stemme. Maria Therese Tviberg hektet midtveis i 1. omgang og røk ut. bergenseren holdt seg til kneet og ble i etterkant sendt til sykehus for sjekk. Norges Skiforbund har opplyst at de vil komme med en ny oppdatering så fort skadeomfanget er kjent. Kristin Lysdahl greide ikke ta seg videre til finaleomgangen. Søndag skal det kjøres slalåm i Vermont. (NTB)
Tidspunkt: 25-11-2023 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


13. Norsk skuffelse i storslalåm – newzealender leder i Killington
Ragnhild Mowinckel er så langt beste norske alpinist, men ligger langt bak teten etter 1. omgang av lørdagens storslalåmrenn i amerikanske Killington. Fire norske har hittil vært ute i traseen i Vermont, og ingen har fått det til å stemme. Mowinckel er 1,51 sekunder bak på en foreløpig 10.-plass, mens Thea Stjernesund (1,69) og Mina Fürst Holtmann (1,90) tapte mer til lederen Alice Robinson fra New Zealand. 21-åringen, som står med én verdenscupseier fra 2021, har 6/100 sekund ned til svenske Sara Hector før finaleomgangen. Fire alpinister er innenfor 23 hundredeler. Maria Therese Tviberg hektet midtveis og røk ut. bergenseren holdt seg til kneet i etterkant, men skadegrad er ikke kjent enn så lenge. Hun har tidligere slitt stort med kneskader. Kristin Lysdahl skal i aksjon som en av de siste i 1. omgang. Finaleomgangen starter klokken 19. Søndag skal det kjøres slalåm i Vermont. (NTB)
Tidspunkt: 25-11-2023 - Kl.16:02 - Kilde: NRK - Info


14. Tviberg hektet og holdt seg til kneet
Ragnhild Mowinckel er så langt beste norske alpinist, men ligger langt bak teten etter 1. omgang av lørdagens storslalåmrenn i amerikanske Killington. Fire norske har hittil vært ute i traseen i Vermont, og ingen har fått det til å stemme. Mowinckel er 1,51 sekunder bak på en foreløpig 10.-plass, mens Thea Stjernesund (1,69) og Mina Fürst Holtmann (1,90) tapte mer til lederen Alice Robinson fra New Zealand. Maria Therese Tviberg hektet midtveis og røk ut. bergenseren holdt seg til kneet i etterkant, men skadegrad er ikke kjent enn så lenge. Hun har tidligere slitt stort med kneskader. (NTB)
Tidspunkt: 25-11-2023 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


15. Tviberg til sykehus etter smell i kneet
Maria Therese Tviberg hektet midtveis og røk ut i 1. omgang av lørdagens storslalåmrenn i amerikanske Killington. bergenseren holdt seg til kneet i etterkant, og Skiforbundet melder at Tviberg er på vei til det lokale sykehuset i Killington for å sjekke kneet. 29-åringen har tidligere slitt stort med kneskader. – Skadeomfanget er foreløpig ikke klart. Endelig diagnose vil ta noe tid, sier Claus Ryste, sportssjef i Skiforbundet. Ragnhild Mowinckel er beste norske alpinist etter 1. omgangen i USA, men ligger langt bak teten. Moldenserne ligger på 13. plass, 1,51 sekund bak ledende Alice Robinson fra New Zealand. Thea Louise Stjernesund følger på 15. plass, mens Mina Fürst Holtmann er på 21. plass. De er henholdsvis 1,69 og 1,90 bak Robinson. Krisin Lysdahl tok seg ikke videre til finaleomgangen, som begynner 19:00 norsk tid. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 25-11-2023 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


16. Historisk Champions League-kamp i bergen – Brann vann 1–0 mot Slavia Praha
Det enda med ny triumf for Brann i det som var verdas første meisterligakamp på bergensk jord.
Tidspunkt: 22-11-2023 - Kl.19:44 - Kilde: NRK - Info


17. Håvard Holmefjord Lorentzen nummer to på 1000-meteren under i verdenscupstevnet i Beijing
Håvard Holmefjord Lorentzen leverte en knallsterk 1000 meter og ble toer i verdenscupstevnet i kinesiske Beijing søndag. bergenseren har fem verdenscupseirer totalt. Den siste tok han i 2018. Samme år tok han OL-gull på 500 meter og sølv på 1000 meter. Søndag ble det svært jevnt i kampen om seieren, og Lorentzen ledet helt fram til siste par. Da klinket nederlandske Kjeld Nuis til og slo Lorentzen med 88/100 sekund. Hjemmehåpet Ning Zhongyan var 4/100 sekund bak Lorentzen. – For en gledens dag. Vi vet at Håvard kan og han har vist det før. Det var likevel ikke helt forventet, sa VG-kommentator Ida Njåtun. (©NTB)
Tidspunkt: 19-11-2023 - Kl.10:36 - Kilde: NRK - Info


18. bergenbios aksjonærer står i en hyggelig valgsituasjon
Nå kan bergenbios aksjonærer nyte godt av gulroten de fikk ved kriseemisjonen i sommer.
Tidspunkt: 17-11-2023 - Kl.14:00 - Kilde: E24 - Info


19. NRK skal sende mesterligaen for kvinner
Brann skal som første norske lag delta i gruppespillet i mesterligaen for kvinner. Nå kan norske seere følge disse kampene på NRK og TV 2. De to kringkasterne har sammen kjøpt rettighetene til å vise 15 kamper i årets mesterliga for kvinner. NRK og TV 2 vil dele Brann sine kamper mellom seg. – Dette er en god dag for NRK, TV 2 og norsk fotball. Brann skal måle krefter med de beste fotballspillerne i Europa, og da er det ekstra stas at det norske folk får se disse kampene på våre kanaler. Vi gleder oss til å følge mesterligaen tett, sier Espen Olsen Langfeldt, sportsredaktør i NRK. bergensklubben er i gruppe med tsjekkiske Slavia Praha, østerrikske St. Pölten og det franske storlaget Lyon. Mesterliga-eventyret for Brann starter allerede tirsdag kveld borte mot St. Pölten. TV 2 skal sende kampen. NRK vil blant annet vise oppgjøret mellom Ada Hegerbergs Lyon og søster Andrines Brann i Frankrike 13. desember. – Deilig at NRK og TV 2 skal vise mesterligaen! Personlig skal julestemningen innad i familien settes, og jeg håper vi skal klare å få sendt noen harde pakker i retning Ada og Lyon, sier Andrine Hegerberg. NRK og TV 2 har også sikret seg rettighetene til to av de fire kvartfinalene, samt begge semifinalene. Dersom Brann går videre fra gruppespillet, blir også disse kampene lett tilgjengelig for alle interesserte i Norge. Samtlige av Brann sine kamper kan også følges direkte på radiokanalen NRK Sport. Finalen sendes på NRK lørdag 25. mai.
Tidspunkt: 14-11-2023 - Kl.15:20 - Kilde: NRK - Info


20. Brann utsatte Glimts gullfest - nærmer seg medalje
Alt tyder på at det blir seriegull til Bodø/Glimt i Eliteserien. Lørdag kveld kunne de sikre gullet hvis Brann avga poeng borte mot FK Haugesund, men Brann viste styrke. Niklas Castro sendte Brann i ledelsen med et godt plassert straffespark etter et kvarter, og mot slutten av omgangen bredsidet Felix Horn Myhre inn Branns andre scoring. Dermed ble det en festaften for de tilreisende bergenserne, som møtte opp i hopetall lørdag kveld. Med seieren er Brann seks poeng bak Bodø/Glimt, med to kamper igjen å spille. Glimt har på sin side tre kamper igjen og en langt bedre målforskjell enn Brann. Søndag kan Glimt selv sikre seg seriegullet, om de tar poeng hjemme mot tabelljumbo Aalesund. Lørdagens seier gjør at Brann nå har koblet et lite grep om andreplassen i Eliteserien. De har henholdsvis fire og seks poeng ned til Tromsø og Viking, som begge har spilt én kamp mindre enn Brann. Søndag spiller Tromsø borte mot Odd, mens Viking spiller hjemme mot Sarpsborg 08.
Tidspunkt: 11-11-2023 - Kl.18:54 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om BergenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)