Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Fredag  22. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Drammen
Hokksund
Hønefoss
Kongsberg
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for DrammenByens navn: DrammenBreddegrad: 59.74389
Kommune: DrammenLengdegrad: 10.2044
Fylke: Buskerud 


1. Viking med i medaljekampen
Kristoffer Løkberg ble matchvinner da Viking slo Strømsgodset 1-0 i drammen. Dermed er Viking med for alvor og kjemper om medaljene i årets eliteserie. Stavanger-laget er et av seks lag som kjemper om medaljene, selv om avstanden opp til serieleder Bodø/Glimt er på ni poeng.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.17:12 - Kilde: NRK - Info


2. Fleire varme- og tørkerekordar i september månad
På sitt varmaste var september varmare enn august i år. Fleire stader har det aldri blitt målt så lite regn i september. drammen sette ny varmerekord.
Tidspunkt: 01-10-2021 - Kl.18:05 - Kilde: YR.no - Info


3. Kristiansund opp på medaljeplass
Kristiansund slet lenge, men klarte til slutt å slå Strømsgodset i drammen søndag kveld. Bendik Bye satte 1-0 for bortelaget etter 20 minutter, men rett etter pause utlignet Kristoffer Tokstad for Godset. På overtid, Etter at Godsets Fred Friday hadde brent en kjempesjanse, satte Aliou Coly inn ballen fra kort hold. Dermed klatrer KBK opp på tredjeplass på tabellen. De er fire poeng bak Molde som leder og ett poeng foran Lillestrøm og Viking på plassene bak.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


4. Sterk U21-opning av Norge
Norge slo Austerrike 3-1 i den første kvalifiseringskampen for U21-EM i fotball i 2023. Kampen blei spela i drammen. Gjestenetok leiinga ved Chikwubuike Adamau etter 13 minutt, og var klart best i første omgang. Likevel utlikna Jørgen Strand Larsen fire minutt etterpå, og det stod 1-1 ved pause. I andre omgang var Norge best, og sikra sigeren med mål av Erik Botheim og Noah Holm. Neste kamp er mot Estland tysdag. Estland tapte 0-3 for Finland i kveld.
Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.18:11 - Kilde: NRK - Info


5. Elverum-jubel i serieåpningen
Regjerende mester Elverum slet seg til 34–33 borte mot drammen da herrehåndballen kastet i gang den nye seriesesongen tirsdag. Vertene var foran med fire mål i lange strekk etter pause, men avslutningen ble intens. Kjappe scoringer på rappen tok Elverum opp på 31–31 med underkant av fem minutter igjen. I sluttsekundene scoret Dominik Máthé vinnermålet. Det var et hardt slag for et drammen-lag som ikke hadde ligger under siden åpningskvarteret. Sist sesong ble Elverum kåret til mester med 22 poeng etter kun tolv spilte kamper. Koronasituasjonen gjorde at sesongen måtte avbrytes, og det ble heller ikke et sluttspill. drammen ble ligatreer med 15 poeng. (NTB)
Tidspunkt: 31-08-2021 - Kl.20:41 - Kilde: NRK - Info


6. Fossum matchvinner igjen
Iver Fossum stanget inn vinnermålet som ga AaB 2-1 hjemme mot Nordsjælland fredag. drammenseren har avgjort alle klubbens tre seirer hittil i sesongen. Med et hodestøt ble Fossum matchvinner i det 49. minutt. Han nikket videre et innlegg fra Kristoffer Pallesen. Det var hans tredje scoring på AaBs fire siste kamper i dansk superliga. Aalborg-laget har vunnet tre ganger siden seriestarten i juli, og ved hvert tilfelle har Fossum scoret det avgjørende målet. Fredag tok Nordsjælland ledelsen ved Mohammed Diomande etter 13 sekunder. Det var det raskeste målet i dansk toppdivisjon siden 2011. Rasmus Thelander utlignet for vertene et snaut kvarter senere. Både Fossum og Daniel Granli spilte samtlige minutter for AaB, mens 17-åringen Andreas Schjelderup ble byttet ut på tampen for gjestene. Talentets målshow i Danmark tok ham før helgen inn på U21-landslaget. AaB ligger på femteplass på tabellen med tolv poeng etter sju kamper. Ett hakk over er Nordsjælland med ett poeng mer.
Tidspunkt: 27-08-2021 - Kl.20:43 - Kilde: NRK - Info


7. Bekreftet: Klar for Arsenal
Martin Ødegaard er klar for Arsenal, det bekrefter London-klubben i en video på sin Twitter-konto. Klubben opplyser ikke hvor lang kontrakt nordmannen har fått, men den anerkjente journalisten Fabrizio Romano rapporterer tidligere i uken at Ødegaard har undertegnet en femårsavtale. Ødegaard var på lån fra Real Madrid til nettopp Arsenal fra januar 2021 og ut Premier League-sesongen 20/21. Ifølge VGs opplysninger ligger prisen på mellom 35 og 40 millioner euro. Det tilsvarer mellom 365 og 420 millioner kroner. Dersom det stemmer blir drammenseren den dyreste norske fotballspilleren gjennom tidene. 22-åringen får draktnummer 8, men vil ikke være tilgjengelig for søndagens kamp mot Chelsea, skriver klubben på sin hjemmeside. Grunnen er at de venter visumklarering.
Tidspunkt: 20-08-2021 - Kl.07:02 - Kilde: NRK - Info


8. KBK kjøper spiss frå SIF
Eliteserieklubben Kristiansund har kjøpt angriparen Moses Mawa frå Strømsgodset. Kontrakten strekkjer seg ut 2024-sesongen. Klubben stadfestar overgangen på eiga nettside. 25-åringen har vore i Godset sidan 2019 der han kom frå 1.-divisjonsklubben KFUM. Mawa skåra 12 mål på 54 eliteseriekampar for drammensklubben.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.10:16 - Kilde: NRK - Info


9. Strømsgodset herjet mot Odd
Strømsgodset kjørte over Odd i eliteserien onsdag kveld. Det var 0-0 til pause, men etter hvilen var laget fra drammen langt bedre enn gjestene. Først sendte Jack Ipalibo et knallhardt langskudd inn i nærmeste hjørne. Deretter doblet 18 år gamle Tobias Gulliksen etter et lekkert Godset-angrep. Herman Stengel satte kampens siste mål. Odd-keeper Sondre Rossbach feilberegnet stygt på et frispark fra langt hold. Frisparket fra Stengel skrudde dermed over keeper og inn i lengste hjørne. Dermed er Godset fortsatt ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. De ligger nå på åttendeplass, rett foran nettopp Odd.
Tidspunkt: 21-07-2021 - Kl.18:54 - Kilde: NRK - Info


10. Tripic sikret ett poeng
Strømsgodset var nær å innkassere sesongens første trepoenger på bortebane mot Viking, men en frisparkperle rett før slutt ødela festen for drammenserne. Strømsgodset jaktet sin første borteseier i årets eliteseriesesong og fikk en drømmestart borte mot Viking. Ipalibo sendte gjestene fra drammen i føringen allerede etter 13 minutter. Det så ut til at det mye omtalte «bortespøkelset» endelig skulle forsvinne for de hvitkledde fra drammen. Men Zlatko Tripic ville det annerledes. I det 90. minutt fikk hjemmelaget et frispark i farlig posisjon. Det ekspederte Tripic på beste vis og sikret ett poeng til siddisene. (NTB)
Tidspunkt: 10-07-2021 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


11. Mistenkelige konvolutter i drammen var ufarlige

Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.20:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


12. Bombegruppa er i drammen – politiet mottok mistenkelige konvolutter

Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.17:15 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


13. drammen politistasjon evakuert – mottok tre mistenkelige konvolutter

Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.16:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


14. drammen politistasjon evakueres – har mottatt brev med hvitt pulver

Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.15:16 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


15. Sandefjord-troppen ute av karantene
Eliteserielaget Sandefjord har fått negative svar på samtlige prøver og kan gå ut av ventekarantenen etter at en spiller testet positivt. – Alle prøvene viser negativt resultat, og vi er klare for kamp på torsdag, opplyste daglig leder Espen Bugge Pettersen i Sandefjord Fotball til Sandefjords Blad tirsdag kveld. Sandefjord møter Strømsgodset i drammen torsdag kveld. (NTB)
Tidspunkt: 23-06-2021 - Kl.08:02 - Kilde: NRK - Info


16. Godset snudde kampen mot RBK
Det så ut til å bli en tung kveld for drammenserne da Rasmus Wiedesheim-Paul sendte Rosenborg i ledelsen allerede etter tre minutter. Strømsgodset svarte umiddelbart med flere store sjanser, men hjemmelaget måtte vente helt til Herman Stengel fikk sjansen fra straffemerket. Så, tre minutter før full tid, tok Marienlyst fyr da Halldor Stenevik sikret 2-1 og tre poeng mot storfavoritten fra Trondheim.
Tidspunkt: 13-06-2021 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


17. Hareide: – Det var verre i fjor
Åge Hareide skulle egentlig ledet Danmark i EM før han ga seg som Danmarks hovedtrener, men pandemien kom og Hareide måtte dra før mesterskapet var i gang. Hareide, som hadde kontrakt til 2020, kunne dermed ikke lede Danmark i mesterskapet. Han forteller til NRK at det er spesielt, men at det går bedre nå. – Jeg tenker ikke så mye på det. Det var verre i fjor, sier Hareide. – Det har jo vært et år med pandemi, så man har hatt litt andre ting å tenke på. Nå jobber jeg i RBK og må forberede oss til kamp i drammen i morgen, sier Hareide. Den nåværende Rosenborg-treneren har stor tro på sitt tidligere mannskap. – Jeg tror de kan gå hele veien til semifinalen, mener Hareide.
Tidspunkt: 12-06-2021 - Kl.15:47 - Kilde: NRK - Info


18. Behn (12) vant elitestevne
Emma Tallulah Behn (12), datteren til prinsesse Märtha Louise, gikk torsdag til topps i et nasjonalt ridestevne i Lier med hesten Fetoucha. Behn vant konkurransen i 1.20-klassen 13 hundredels sekund foran toer Marthe Øya Stokka, melder Discovery. 12-åringen representerer drammen og omegn rideklubb, og hesten er eid av prinsesse Märtha Louise. Heidi Skar, mangeårig hestekommentator i Discovery, mener at seieren må være blant Behns største prestasjoner på hesteryggen. – Dette er et av de største nasjonale stevnene i Norge. Hun er en premieplukker til vanlig, men dette må være noe av det største hun har gjort. 12 år, og du slår flere av de mest garvede rytterne i Norge, sier Skar til Eurosport. Prinsesse Märtha Louise var selv sprangrytter i mange år og hevdet seg på nasjonalt nivå.
Tidspunkt: 03-06-2021 - Kl.13:55 - Kilde: NRK - Info


19. Blir fungerende Strømsgodset-trenere
Klubben fra drammen har funnet erstatterne etter Henrik Pedersen.
Tidspunkt: 11-04-2021 - Kl.22:05 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


20. Elbil-bonanza gir plassmangel på drammen Havn
Høy biletterspørsel blant det norske folk har ført til plassproblemer ved drammen Havn. Over halvparten av de mottatte bilene er elektriske.
Tidspunkt: 06-04-2021 - Kl.06:51 - Kilde: E24 - InfoSøk etter flere nyheter om DrammenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)