Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Onsdag  27. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Holmestrand
Horten
Larvik
Sandefjord
Svelvik
Tønsberg
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for HortenByens navn: HortenBreddegrad: 59.41721
Kommune: HortenLengdegrad: 10.4834
Fylke: Vestfold 


1. Festet med sju kvinner
De 12 Brann-spillerne som festet på Stadion natt til tirsdag, hadde med seg sju kvinner utenfor kohorten. Det bekrefter daglig leder Vibeke Johannesen. Klubben kommer til å holde eventuelle reaksjoner internt.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.12:25 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


2. Iuel bekymret for fulle busser
Amalie Iuel møtte pressen torsdag, to dager før hun løper sin første øvelse i OL. Iuel har allerede rukket å ta bussen til stadion for å se på anlegget. Der måtte hun sitte på en full buss frem og tilbake. Det bekymrer den norske hekkeløperen. – Det blir noe annet enn vi er vant med hjemme. Der prøver vi å unngå offentlig transport og sånne ting. Ikke eksponere oss for så mange mennesker. Det er noe vi har kjent på her. Vi må bare tenke at alternativet er mye verre, hvis de hadde avlyst hele greia, sier Amalie Iuel. Trener Leif Olav Alnes forteller at de satt med to munnbind på bussen og at de prøver å gjøre det de kan for å unngå smitte. – Vi prøver å være veldig mye i kohorten vår. Vi er mye i leiligheten vi har. Noen vil sikkert si at vi er overforsiktige, men jeg tror det er fornuftig. Vi er veldig klare over at verden står i en pandemi, og prøver å håndtere det på en fornuftig måte, sier Alnes.
Tidspunkt: 29-07-2021 - Kl.09:50 - Kilde: NRK - Info


3. Lyn mot Vålerenga i cupen
Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli. Her er hele oppsettet. Kvik Halden – Sarpsborg 08, Kråkerøy – Fredrikstad, Nordstrand – Bærum, Oppsal – Skeid, Frigg – KFUM Oslo, Lokomotiv Oslo – Kjelsås, Follo – Stabæk, Lyn – Vålerenga, Ready – Grei, Stovner – Grorud, Ullern – Asker, Gjelleråsen – Eidsvold Turn, Lørenskog – Strømmen, FU/VO – Lillestrøm, Nybergsund – Raufoss., Brumunddal – HamKam, Elverum – Kongsvinger, Gjøvik-Lyn – Toten, Vestfossen – Moss, Hønefoss – Strømsgodset, Åssiden – Mjøndalen, Ørn horten – Ull/Kisa, Eik Tønsberg – Odd, Halsen – Notodden, Flint – Fram Larvik, Pors – Sandefjord, Express – Start, Donn – Jerv, Vindbjart – Fløy, Mandalskameratene – Arendal, Sola – Madla, Staal Jørpeland – Viking, Brodd – Sandnes Ulf, Vidar – Egersund, Hinna – Bryne, Vardeneset – Djerv 1919, Åkra – Vard Haugesund, Stord – Haugesund, Sandviken – Fyllingsdalen, Fana – Sotra, Os – Øygarden, Lysekloster – Åsane, Bjarg – Brann, Fjøra – Sogndal, Årdal – Florø, Spjelkavik – Molde, Sunndal – Brattvåg, Herd – Hødd, Træff – Aalesund, Volda – Kristiansund, Byåsen – Ranheim, Tynset – Tiller, NTNUI – Stjørdals-Blink, Strindheim – Orkla, Kolstad – Levanger, Melhus – Rosenborg, Verdal – Nardo, Rana – Bodø/Glimt, Skånland – Tromsø, Junkeren – Mjølner, Harstad – Melbo, Finnsnes – Senja, Fløya – Tromsdalen, Skjervøy – Alta. (NTB)
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


4. Avlyser NM i skiskyting
Norges Skiskytterforbund avlyser årets senior-NM. Tidligere denne uken valgte Trondheim kommune å avlyse NM-veka, der skiskyting var en del av arrangementet. Skiskytterforbundet valgte å se seg om etter alternativer, men lander nå på at NM likevel blir avlyst. – Det er selvsagt med tungt hjerte vi velger å avlyse årets Norgesmesterskap. Vi har samtidig forståelse for at det må bli slik, og Skiskytterforbundet har gjennom hele pandemien vært tydelige på at vi støtter dugnaden om å bekjempe smitten, sier president Arne horten i Norges Skiskytterforbund i en pressemelding.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.08:44 - Kilde: NRK - Info


5. 22 smittede i Bergen siste døgn. Men først i neste uke vil vi vite hvor mange som ble smittet i nyttårshelgen.
– Jeg er mer engstelig for nyttårshelgen enn for selve julefeiringen. Da var man med kohorten sin, mens på nyttår feiret man gjerne med venner, sier legevaktsjef Dagrun Waag Linchausen.
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.17:34 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


6. 20 fine ting fra 2020
Fest i kohorten, en pause fra post-it-lappene og mer tid med barn og husdyr – her er 20 fine ting vi tar med oss fra koronaåret 2020.
Tidspunkt: 27-12-2020 - Kl.22:17 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


7. Slik straffes MFK etter brudd på smittevernloven
14 personer utenfor kohorten var innom det lukkede arrangementet på Aker stadion lørdag kveld. Nå har klubben fått sin straff.
Tidspunkt: 23-12-2020 - Kl.12:59 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


8. Molde FK brøt coronareglene og legger seg flat: – Vi har dummet oss ut
Ifølge lokalavisen Romsdals Budstikke kom 14 personer utenfor Molde-kohorten på lagets sesongavslutning - en dag før karantenen etter en bortekamp i Østerrike var over. Nå legger klubben seg flat.
Tidspunkt: 22-12-2020 - Kl.02:51 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


9. Molde brøt koronaregler
14 personer utenfor Molde-kohorten deltok i sesongavslutningen til Molde. Det melder Romedals Budstikke. De legger seg nå flate. – Utpå kvelden kom det folk inn som ikke tilhørte denne kohorten, og det er her vi må legge oss helt flat og beklage. Dette skal ikke skje, sier administrerende direktør Ole Erik Stavrum til Romsdals Budstikke, gjengitt av VG. Lokalavisa melder at det er spillere som skal ha varslet om bruddet. Stavrum legger til at de har dummet seg ut og at det er beklagelig at det skjedde.
Tidspunkt: 21-12-2020 - Kl.23:58 - Kilde: NRK - Info


10. MFK brøt karantene- og koronabestemmelsene under privat arrangement i helga. Nå beklager klubben hendelsen på det sterkeste
14 personer utenfor kohorten var med på deler av lagfesten etter serieavslutninga. – Det skal ikke skje, og vi beklager dette sterkt, sier Ole Erik Stavrum.
Tidspunkt: 21-12-2020 - Kl.18:31 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


11. Går ned til én kohort
Torsdag morgen bekreftet helseledelsen i Øystre Slidre kommune at sesongåpningen i langrenn på Beitostølen i november kan gjennomføres. Arrangementskoordinator for Beitosprinten, Erik Østli, bekrefter til NRK at det fortsatt er grønt lys etter at regjeringen la frem nye smitteverntiltak. Videre forteller han at de vil gå ned fra tre til én kohort på 200 personer. Kohorten skal fylles opp av 80 mannlige løpere, 60 kvinnelige løpere og 60 personer i støtteapparatene rundt utøverne.
Tidspunkt: 05-11-2020 - Kl.16:02 - Kilde: NRK - Info


12. Avlyser sesongåpning i skiskyting
Sesongåpningen i skiskyting ble tidligere denne uka flyttet fra Sjusjøen, på grunn av de økende smittetallene i Ringsaker kommune. Valget ble Trysil, som takket ja til å arrangere konkurransene. Skiskytterforbundet fikk også tillatelse av FHI til å arrangere arrangementet. Nå har likevel Skiskytterforbundet valgt å droppe sesongstarten helt, for å beskytte både utøverne og folket i Trysil. – Vi tar ikke risikoen med å dra utøvere til Trysil, både i forhold til å utsette Trysil-samfunnet for risiko og mulig nedstenging og likedan risikoen for å utsette utøverne før den kommende sesongen, sier president i Norges Skiskytterforbund, Arne horten. Det er de nye smitteverntiltakene som regjeringen la fram torsdag som gjør at skiskytterforbundet velger å droppe arrangementet. – I henhold til de nye smittevernanbefalingene som kom i dag, så har vi tatt konsekvensen av det. Det er klart at her er det hensynet til en dugnad som idretten må være med på som er viktigere enn å få gjennomført sesongstarten, sier horten.
Tidspunkt: 05-11-2020 - Kl.14:35 - Kilde: NRK - Info


13. Avlyser sesongstart på Sjusjøen
Skiskytternes sesongstart går ikke på Sjusjøen som planlagt. Det er på grunn av de lokale lokale anbefalingene om å ikke arrangere større arrangementer i Ringsaker kommune. Sesongstarten for skiskytterne var planlagt på Sjusjøen 13. – 15. november, men nå jobber Norges Skiskytterforbund med finne en alternativ arena. – Viktigheten av å holde folk friske overgår alt annet i tiden vi er inne i nå, forteller president i Norges Skiskytterforbund, Arne horten. – I lys av situasjonen vi er inne i og arbeidet for å redusere smittevernomfanget, har kommuneoverlegen i Ringsaker sammen med arrangør og rennlege, gjort en grundig vurdering og besluttet at det mest forsvarlige er å ikke slippe opp for et så stort idrettsarrangement i kommunen nå, sier han i en pressemelding.
Tidspunkt: 02-11-2020 - Kl.13:59 - Kilde: NRK - Info


14. Branns stortalent får ikke spille i det hele tatt på grunn av korona. – Veldig vanskelig situasjon
Ingen tillit på A-laget. Ikke noe Brann 2. Krav om å holde seg til kohorten. Korona har ødelagt sesongen for Mikal Berg Kvinge (17).
Tidspunkt: 01-09-2020 - Kl.17:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


15. Noen beholder kohortene. Andre har mer utetid og videomøter. Disse endringene vil barnehagene fortsette med.
Koronakrisen ga flere positive erfaringer i barnehagene i Bergen.
Tidspunkt: 09-07-2020 - Kl.11:57 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


16. Koronarapport fra debattkohorten | Erik Tornes
Flere professorer og eksperter, mindre diskusjon, flere grafer og tall, mer informasjon, viktigheten av kildekritikk.
Tidspunkt: 06-06-2020 - Kl.18:00 - Kilde: Aftenposten - Info


17. To skadet i knivstikking i horten
To personer skal være skadd som følge av en knivstikking ved Åsgårdstrand i horten, opplyser politiet.
Tidspunkt: 27-05-2020 - Kl.09:48 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Stor oversikt: Her er spørsmålene i Rosenborg-troppen
Eirik Horneland har 23 spillere i «kohorten». I øyeblikket er to profiler skadet, mens det er en rekke spørsmålstegn fram mot seriestart 16. juni.
Tidspunkt: 22-05-2020 - Kl.20:19 - Kilde: Aftenposten - Info


19. Mann knivstukket i horten – én pågrepet
En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i horten. Politiet har tatt den antatte gjerningspersonen, som også er skadd.
Tidspunkt: 04-05-2020 - Kl.17:48 - Kilde: Aftenposten - Info


20. Innfør obligatorisk testing
Hvordan vet man om det er kommet smitte inn i kohortene i skolene?
Tidspunkt: 28-04-2020 - Kl.16:36 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - InfoSøk etter flere nyheter om HortenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)