Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Farsund
Flekkefjord
Kristiansand
Lyngdal
Mandal
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for KristiansandByens navn: KristiansandBreddegrad: 58.14671
Kommune: KristiansandLengdegrad: 7.99560
Fylke: Vest-Agder 


1. Smell for Vipers i Mesterligaen
Vipers kristiansand tapte 24-27 hjemme mot russiske CSKA Moskva i mesterligaen i håndball lørdag. Ni mål fra Nora Mørk var ikke nok for tittelforsvareren. Sørlendingene står dermed med tre nederlag på sine fem første kamper i gruppespillet. Tapet var Vipers´ første i egen hall i høst. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang, og til pause sto det 11-11. Vipers greide aldri å tette luken etter at russerne rykket fra 15-15 til 19-15. Tidligere i høst ønsket Katrine Lunde (41) en overgang til nettopp CSKA Moskva. Hun ville bort for å la samboeren ta en fotballjobb i den russiske hovedstaden, men Vipers nektet å slippe keeperveteranen.
Tidspunkt: 23-10-2021 - Kl.17:44 - Kilde: NRK - Info


2. Vukicevic satser videre
Vladimir Vukicevic har bestemt seg for å satse videre. Hans opprinnelige plan var å legge opp etter OL i Tokyo i 2020. Da OL ble utsatt, forlenget han karrieren med ett år. OL-drømmen gikk ikke i oppfyllelse, men nå har 30-åringen gitt seg selv enda et år for å realisere drømmer som friidrettsutøver. – Jeg har hatt min soleklart beste sesong i karrieren og kroppen kjennes bra, og da kjenner jeg at jeg er sugen på å få med meg et VM inne i Beograd i mars og et VM i Oregon, som ville blitt første utendørs-VM, og i tillegg EM i München som er den arenaen jeg har best mulighet til å hevde meg på, sier Vukicevic til NRK. I fjor forbedret han norgesrekorden på 110 meter hekk fra13,58 til 13,53. Denne sesongen presset han den ytterligere ned til 13,42. – Jeg føler at jeg trenger å heve med i hvert fall med ett tidel for å kjempe om topp fem-plassering i EM, sier Vukicevic, som mener det er overkommelig med fortsatt kontinuitet i treningen. – Målet er å ta et jafs til. Jafset i år var elleve hundredeler, hvorfor ikke ta elleve til, det er ikke umulig, det, sier Vladimir Vukicevic – som for øvrig tok sitt NM-gull nummer elleve i kristiansand i september (bildet).
Tidspunkt: 22-10-2021 - Kl.08:37 - Kilde: NRK - Info


3. Vipers med storseier
Vipers tok føringen tidlig og hadde full kontroll mot Kastamonu Belediyesi i mesterligaen i håndball lørdag, melder NTB. De ga seg ikke før det sto 39-25 på måltavla. Seieren var viktig for kristiansand-laget som før kampen sto med én seier og to tap i gruppespillet. Lørdagens seier gjorde også at laget fikk positiv målforskjell. Laget står nå med fire poeng på de fire første kampene og har 120-108 i målforskjell. I neste kamp tar Vipers imot CSKA på hjemmebane. CSKA møter IK Sävehof søndag.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.17:34 - Kilde: NRK - Info


4. Seier for koronasvekkede Vipers
kristiansand Vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot Flint Tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. Molde vant også og holder følge. Vipers var uten Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. De er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot Slovenia.
Tidspunkt: 13-10-2021 - Kl.17:40 - Kilde: NRK - Info


5. Vipers trakk Storhamar
Det blir stormøte allerede i kvartfinalen i kvinnenes håndball-NM. De regjerende mesterne Vipers skal opp mot Storhamar og får fordel av hjemmebane. Vipers kristiansand har vært det dominerende laget de siste årene, men Storhamar har nærmet seg og tapte finalen for Vipers i 2019. Fjorårets finale gikk mellom Vipers og Sola. Slik ble trekningen: Tertnes – Aker, Fana – Sola, Fredrikstad – Molde og Vipers kristiansand – Storhamar. Kvartfinalene spilles 27. oktober.
Tidspunkt: 30-09-2021 - Kl.10:53 - Kilde: NRK - Info


6. Mørk herjet i mesterligaen
Vipers spilte ikke på sitt beste, men kunne likevel relativt greit kontrollere inn til 34-25 og seier mot svenske Sävehof i mesterligaen lørdag. Dermed slo de tilbake etter 29-35-nederlaget mot Györ i åpningskampen sist helg. Vipers tok tidlig kontroll på kampen hjemme i kristiansand, og før tre minutter var spilt la Nora Mørk på til 3-0. Mørk endte med tolv mål i kampen. Etter at svenskene hang bedre med og reduserte flere ganger, tok Vipers ledelsen 10-5 etter drøye 14 minutter. Derifra ble avstanden holdt på 4-5 mål fram til pause. Da ledet hjemmelaget 15-11. – Vi er litt rotete. Vi stresser litt mye, men resultatet er greit nok. Vi må være litt forsiktige med linjespillet. Også må vi få litt mer orden i rekkene begge veiene, sa trener Ole Gustav Gjekstad til Viaplay i pausen. Etter pause fortsatte Vipers å ha kontroll, selv om Sävehof på det minste kun var to mål bak etter tre minutter. De siste drøye ti minuttene rykket derimot Vipers virkelig fra og sikret 34-25-seier. (NTB)
Tidspunkt: 18-09-2021 - Kl.17:31 - Kilde: NRK - Info


7. Bekreftet: Lunde blir i Vipers
Det blir ingen overgang til Russland for håndballkeeperen Katrine Lunde (41). Det fastslår samboeren Nikola Trajkovic overfor VG. – Muligheten i Moskva er borte. Jeg drar ikke dit uten familien. Det er det som er det viktige, sier Trajkovic til avisen. Lunde ønsket seg en overgang til CSKA Moskva for å la samboeren ta en fotballjobb i den russiske hovedstaden, men Vipers kristiansand sa nei til å la henne gå.
Tidspunkt: 13-09-2021 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


8. Vukicevic på 8.-plass i Tyskland
Vladimir Vukicevic ble nest sist på 110 meter hekk i ISTAF-stevnet i Berlin søndag. Han tikket inn til tiden 13,70 og havnet på 8.-plass. Løpet gikk kun to dager etter at Vukicevic tok et suverent NM-gull i kristiansand. Forrige måned forbedret han sin egen norgesrekord til 13,42. Det greide 30-åringen i et stevne i Sveits. Devon Allen tok seieren i det tradisjonsrike stevnet i den tyske hovedstaden på 13,10. Han slo den brasilianske OL-bronsevinneren Ronald Levy med ett hundredels sekund.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.16:23 - Kilde: NRK - Info


9. Heimdal sikret NM-gull i thriller
Audun Heimdal beholdt roen og vant NM-gull for NTNUI sitt førstelag i stafetten for herrene. – Det var utrolig gøy. Det var så gøy å se på første etappen og se så mange klubbkamerater løpe så bra. Så løper dem stabilt på andreetappen så jeg får det utgangspunktet jeg vil ha. Jørgen Baklid og Eirik Langedal Breivik løp de to første etappene. Dette var Heimdals andre NM-gull på like mange dager. – Jeg har en veldig bra dag fysisk, og klarer å løpe like bra teknisk som i går, som jeg er veldig godt fornøyd med. Det er lenge siden jeg har hatt to så gode og stabile løp på rad. Men Heimdal ble presset helt til siste post av Magne Dæhli for Halden. Det skilte kun et snaut halvminutt mellom de to, helt til Heimdal satt inn en sluttspurt. Dermed ble det sølv til Halden, mens kristiansand spurtet inn til bronse.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.11:00 - Kilde: NRK - Info


10. Warholm dropper NM
Trener Leif Olav Alnes bekrefter fredag ettermiddag overfor NRK at Karsten Warholm likevel ikke stiller til start på 400 meter flatt i friidretts-NM i kristiansand. Årsaken er utladningen i Diamond League-finalen torsdag kveld, der han med en klar seier tok sin andre strake diamant. – Vi har gjort alt vi kan for å få ham klar til start, men det er rett og slett ikke mulig. Hjertet sier ja, men det ville stride mot all sunn fornuft å stille til start, sier Alnes til NRK. Warholm kommer likevel til å være til stede under øvelsene fredag ettermiddag, og reiser til Berlin lørdag for å løpe 400 meter hekk i et stevne søndag. Planen er at treningspartner Amalie Iuel, som satte norsk rekord i Zürich torsdag, stiller til start på 400 meter i NM fredag kveld.
Tidspunkt: 10-09-2021 - Kl.14:15 - Kilde: NRK - Info


11. Lunde får ikkje flytte til Moskva
Handballmålvakta Katrine Lunde (41) ønskjer ein overgang frå Vipers kristiansand til CSKA Moskva, men ho får nei. – Eg er veldig skuffa over klubben, seier Lunde til Fædrelandsvennen. Bakgrunnen for ønsket om å flytte, er at Lundes mann har fått tilbod om ein jobb i ein fotballklubb i Moskva. – Det er hans tur no. Eg er 41 år, og no er det på tide å prioritere det som er best for familien. Eg hadde skjønt Vipers si side av saka om eg var ung og framstormande, men det er eg ikkje lenger, seier ho. Lunde har kontrakt med Vipers til sommaren 2023.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.09:16 - Kilde: NRK - Info


12. Har du kontroll på din formue? Slik kan Formuesforvaltnings rådgivere i kristiansand hjelpe deg.

Tidspunkt: 07-09-2021 - Kl.15:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


13. Ingebrigtsen slepp NM-kvalik
Jakob Ingebrigtsen går direkte til finalen på 1500 meter i friidretts-NM i kristiansand laurdag. Årsaka er at han skal springe både 5000 meter (onsdag) og 1500 meter (torsdag) i Diamond League-finalen i Zürich. Derfor har arrangørane bestemt at han skal sleppe kvaliken på 1500 meter i NM fredag, og gå rett inn som 13.-mann i finalen laurdag, i eit felt som eigentleg skulle hatt berre 12 deltakarar. 400 meter hekk-løparane Amalie Iuell og Karsten Warholm skal også springe i Zürich torsdag. Dei reiser rett til kristiansand for å sprint 400 m flatt i NM fredag, skriv VG.
Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.09:48 - Kilde: NRK - Info


14. Resultater fra helgens kamper uke 35

Det er spilt nesten full runde i både herrene og kvinnenes REMA 1000-liga i helgen. Sist års suverene vinner i kvinnenes REMA 1000-liga, Vipers kristiansand, fortsetter sin seiersrekke og viser at utskiftningene ikke nødvendigvis har gjort laget svakere enn sist sesong. Bergenslaget Fana henger også med i toppen så langt, og tok en god seier […]

The post Resultater fra helgens kamper uke 35 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:56 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


15. Resultater fra helgens kamper uke 35

Det er spilt nesten full runde i både herrene og kvinnenes REMA 1000-liga i helgen. Sist års suverene vinner i kvinnenes REMA 1000-liga, Vipers kristiansand, fortsetter sin seiersrekke og viser at utskiftningene ikke nødvendigvis har gjort laget svakere enn sist sesong. Bergenslaget Fana henger også med i toppen så langt, og tok en god seier […]

The post Resultater fra helgens kamper uke 35 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:56 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


16. Resultater fra helgens kamper uke 35

Det er spilt nesten full runde i både herrene og kvinnenes REMA 1000-liga i helgen. Sist års suverene vinner i kvinnenes REMA 1000-liga, Vipers kristiansand, fortsetter sin seiersrekke og viser at utskiftningene ikke nødvendigvis har gjort laget svakere enn sist sesong. Bergenslaget Fana henger også med i toppen så langt, og tok en god seier […]

The post Resultater fra helgens kamper uke 35 appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 06-09-2021 - Kl.08:56 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


17. Fikk plass i Diamond League-finalen
Etter et par strykninger har Karoline Bjerkeli Grøvdal rykket inn blant de ti som får løpe Diamond League-finalen på 5000 meter i Zürich onsdag kveld. Dermed blir det fire norske deltakere i stevnet. Jakob Ingebrigtsen er kvalifisert for både 5000-meteren onsdag og 1500-meteren torsdag, men det er ikke klart om han stiller i begge øvelser. Karsten Warholm er favoritt på 400 meter hekk. I tillegg løper Amalie Iuel 400 meter i forstevnet til selve Diamond League-finalene torsdag. Warholm, Iuel og Grøvdal skal etter planen deretter løpe NM i kristiansand fredag, før de setter kursen mot nytt internasjonalt stevne i Berlin søndag.
Tidspunkt: 05-09-2021 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


18. Jæger dropper NM
Friidrettstalentet Henriette Jæger (18), som tok tok gull i senior-NM fjor, stiller ikke i årets NM i kristiansand. Hun har ikke rukket å bli helt klar etter beinbruddet som spolerte det meste av 2021-sesongen. Ifølge mamma og trener Unn Merete Lie Jæger starter mangekjemperen i stedet grunntreningen mot ny sesong mandag. Det første store målet vil være å kvalifisere seg for innendørs-VM i Beograd i mars.
Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.14:01 - Kilde: NRK - Info


19. Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall

Torsdag kveld var Vipers på tur til Østfold. Et Vipers som har mistet noen sentrale spillere, som eksempelvis Henny Reistad, og fått noen nye som skal være med på å sikre nye medaljer til sørlandslaget. Fredrikstad skulle i utgangspunktet være enkel motstand for Vipers. Østfoldingene hadde kontakt frem til pause, med kun tre mål bak. […]

The post Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.21:51 - Kilde: Håndballmagasinet - Info


20. Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall

Torsdag kveld var Vipers på tur til Østfold. Et Vipers som har mistet noen sentrale spillere, som eksempelvis Henny Reistad, og fått noen nye som skal være med på å sikre nye medaljer til sørlandslaget. Fredrikstad skulle i utgangspunktet være enkel motstand for Vipers. Østfoldingene hadde kontakt frem til pause, med kun tre mål bak. […]

The post Fredrikstad – Vipers kristiansand i tall appeared first on Handballmagasinet.no.


Tidspunkt: 02-09-2021 - Kl.21:51 - Kilde: Håndballmagasinet - InfoSøk etter flere nyheter om KristiansandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)