Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
22
 Fredag  22. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Kristiansund
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for KristiansundByens navn: KristiansundBreddegrad: 63.11044
Kommune: #N/ALengdegrad: 7.72794
Fylke: #N/A 


1. Rødt kort i målløs kamp
Både Lillestrøm og kristiansund tapte poeng i kampen om medaljene i Eliteserien i en fartsfylt, men målløs kamp på Åråsen lørdag kveld. Like før slutt fikk Lillestrøms Igoh Ogbu rødt kort for å ha slått til en motstander inne i feltet, melder NTB. Etter ett poeng til hvert av lagene holder kristiansund tredjeplassen med 39 poeng, mens Lillestrøm er nummer fem med 35 poeng.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.18:07 - Kilde: NRK - Info


2. Dramatikk da KBK slo RBK
Et forrykende åpningsminutt skulle prege toppkampen mellom kristiansund og Rosenborg. For etter 18 sekunder lager Adam Andersson straffe, og blir utvist i samme situasjon. Dermed må trønderne spille hele kampen med ti mann. Og det starter bra, for Julian Faye Lund redder straffesparket. Men få minutter senere ligger ballen i nettet bak Rosenborg-målvakten. Snorre Strand Nilsen setter ballen i mål etter et hjørnespark. Rosenborg klarer aldri å skape det helt store med ti mann. kristiansund skaper flere store sjanser, men klarer ikke å score flere. Dermed ender det 1-0 til Nordmøringene. Med det resultatet klatrer KBK forbi Rosenborg på tabellen, og er nå på bronseplass i Eliteserien.
Tidspunkt: 03-10-2021 - Kl.19:56 - Kilde: NRK - Info


3. Sterk Brann-seier
Brann fikk hjelp til å ta ledelsen hjemme mot kristiansund, da Dan Petter Ulvestad satte ballen i eget nett på komisk vis etter 19 minutter. Selv om Sery Larsen også vartet opp med et selvmål før pause, slo Brann tilbake etter hvilen. Petter Strand fikk en fullstreffer på frispark og Mathias Rasmussen fikset 3-1-seier minuttet før full tid. Da er Brann på kvalifiseringsplass i Eliteserien, ett poeng foran Stabæk, som slo Sandefjord 3-0 søndag.
Tidspunkt: 26-09-2021 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


4. Viking sendte Rosenborg ut av cupen
Scoringer av Kristoffer Løkberg og Yann-Erik de Lanlay ga Viking en 2-0-ledelse i 3.-rundekampen mot Rosenborg onsdag kveld. Carlo Holse reduserte til 1-2 i 2. omgang, men Viking sikret 3-1-seier etter scoring av Zlatko Tripic (bildet). – Det smaker fryktelig deilig, sier Vikings Kristoffer Løkberg. – Det er ikke bra, vi blir kjempet ut av stilen, sier RBK-trener Åge Hareide. Rosenborg er det femte eliteserielaget som ryker ut av cupen onsdag. Tidligere på dagen røk kristiansund, Mjøndalen, Vålerenga og Stabæk ut.
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.20:02 - Kilde: NRK - Info


5. Svært skuffet da cupdrømmen forsvant: – Veldig skuffende, det var en av målsettingene i år
kristiansunds trener Christian Michelsen hadde få svar etter 1-3-tap mot 1.-divisjonslaget KFUM. På motsatt trenerbenk var det full jubel.
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


6. kristiansund snudde til seier
Snorre Strand Nilsen sørget for jubel i kristiansund da han dukket på bakre stolpe og satte 3–2 mot Haugesund i det 89. minutt. Seieren fører KBK opp på 3.-plass i Eliteserien etter 19 runder. Sander Kartum sørget for at vertene fikk en drømmestart etter ni minutter, men FKH-stopper Benjamin Tiedemann sendte lagene til pause på 1–1. Haugesunds Niklas Sandberg sendte gjestene i føringen like etter pause. De klarte imidlertid ikke å forsvare ledelsen. Torgil Gjertsen satte 2–2 kvarteret før slutt. Strand Nilsen fikk æren av å bli matchvinner.
Tidspunkt: 18-09-2021 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


7. KBK-profil forlenget kontrakten
Bendik Bye spiller i kristiansund også neste sesong, det bekrefter klubben selv fredag. Trønderens opprinnelige avtale hadde utløp ved årsskiftet. Bye har vært i kristiansund siden vinteren 2018 og passerte nylig 100 kamper for klubben.
Tidspunkt: 17-09-2021 - Kl.12:04 - Kilde: NRK - Info


8. kristiansund opp på medaljeplass
kristiansund slet lenge, men klarte til slutt å slå Strømsgodset i Drammen søndag kveld. Bendik Bye satte 1-0 for bortelaget etter 20 minutter, men rett etter pause utlignet Kristoffer Tokstad for Godset. På overtid, Etter at Godsets Fred Friday hadde brent en kjempesjanse, satte Aliou Coly inn ballen fra kort hold. Dermed klatrer KBK opp på tredjeplass på tabellen. De er fire poeng bak Molde som leder og ett poeng foran Lillestrøm og Viking på plassene bak.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


9. Viking-spiller månedens spiller
Vikings midtbanemann Joe Bell (22) er kåret til månedens spiller i Eliteserien fotball i august. Bell får prisen etter en svært god måned for Stavanger-klubben. Viking slo kristiansund, Molde og Rosenborg på hjemmebane og spilte uavgjort borte mot Vålerenga. Det er Norsk Toppfotball og Norsk Tipping som står bak utdelingen av månedens spiller-prisen.
Tidspunkt: 08-09-2021 - Kl.13:41 - Kilde: NRK - Info


10. kristiansund sjokkerte Molde
Etter at Molde produserte store sjanser i Møre-derbyet, var det kristiansund som til slutt kunne juble for 2-0-seier og tre poeng etter to minutters magi. Etter pause kom vertene kristiansund ut med ny energi etter at Molde hadde skapt de største sjansene i 1. omgang. Tolv minutter ut i omgangen sendte Moses Mawa KBK i ledelsen. Christoffer Aasbak la inn på hodet til Mawa, som ekspederte den videre i mål. – Jeg produserer sjanser, det vet jeg. Det er bare opp til meg å omsette sjansene jeg får. Forholdene er til rette for å score mål, sa Mawa til Discovery etter kampen. To minutter senere ble vondt til verre for laget fra rosenes by. Agon Muçolli sto umarkert bakerst i feltet og hamret ballen i hjørnet. – Det var veldig deilig. Vi har to uker til neste kamp så det var deilig å få en seier. Jeg har hatt god form lenge og det var godt at beina fikk vist det, sa Mucolli.
Tidspunkt: 29-08-2021 - Kl.19:39 - Kilde: NRK - Info


11. kristiansund låner ut unggutt
Spisstalentet Faris Pemi Moumbagna forlater kristiansund og går på lån til den danske superligaklubben Sønderjyske ut sesongen. Det er klubben selv som viderebringer nyheten på egne nettsider. 21-åringen signerte for kristiansund før 2020-sesongen. Unggutten noterte seg for fire scoringer på 35 kamper for KBK.
Tidspunkt: 26-08-2021 - Kl.09:00 - Kilde: NRK - Info


12. KBK kjøper spiss frå SIF
Eliteserieklubben kristiansund har kjøpt angriparen Moses Mawa frå Strømsgodset. Kontrakten strekkjer seg ut 2024-sesongen. Klubben stadfestar overgangen på eiga nettside. 25-åringen har vore i Godset sidan 2019 der han kom frå 1.-divisjonsklubben KFUM. Mawa skåra 12 mål på 54 eliteseriekampar for drammensklubben.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.10:16 - Kilde: NRK - Info


13. Avis: Pellegrino truleg til Glimt
Etter det Avisa Nordland erfarer, nærmar Amahl Pellegrino seg ein overgang til Bodø/Glimt. 31-åringen landa i Bodø like etter klokka 10.00 tysdag. Pellegrino gjekk til klubben Damac FC i Saudi-Arabia frå kristiansund i Eliteserien i januar. Sist veke stadfesta 31-åringen overfor Dagbladet at kontrakten var terminert. I 2020-sesongen skåra han 25 mål for KBK i Eliteserien.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


14. Pellegrino truleg til Glimt
Etter det Avisa Nordland erfarer, nærmar Amahl Pellegrino seg ein overgang til Bodø/Glimt. 31-åringen landa i Bodø like etter klokka 10.00 tysdag, og skreiv under kontrakten eit par timar seinare. Pellegrino gjekk til klubben Damac FC i Saudi-Arabia frå kristiansund i Eliteserien i januar. Sist veke stadfesta 31-åringen overfor Dagbladet at kontrakten var terminert. I 2020-sesongen skåra han 25 mål for KBK i Eliteserien.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


15. Pellegrinoklar for Glimt
Amahl Pellegrino er klar for Bodø/Glimt. 31-åringen landa i Bodø like etter klokka 10.00 tysdag, og skreiv under kontrakten eit par timar seinare. Pellegrino gjekk til klubben Damac FC i Saudi-Arabia frå kristiansund i Eliteserien i januar. Sist veke stadfesta 31-åringen overfor Dagbladet at kontrakten var terminert. I 2020-sesongen skåra han 25 mål for KBK i Eliteserien.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


16. Pellegrino klar for Glimt
Amahl Pellegrino er klar for Bodø/Glimt. 31-åringen landa i Bodø like etter klokka 10.00 tysdag, og skreiv under kontrakten eit par timar seinare. Pellegrino gjekk til klubben Damac FC i Saudi-Arabia frå kristiansund i Eliteserien i januar. Sist veke stadfesta 31-åringen overfor Dagbladet at kontrakten var terminert. I 2020-sesongen skåra han 25 mål for KBK i Eliteserien.
Tidspunkt: 17-08-2021 - Kl.08:49 - Kilde: NRK - Info


17. kristiansund på sølvplass
kristiansund snudde kampen mot Stabæk og vann sikkert med 5–1 laurdag kveld. Martin Høyland sende Stabæk i leiinga, men så var det berre kristiansund. Snorre Strand Nilsen utlikna berre to minutt etterpå, og Bendik Bye sette inn 2–1 like før pause. I andre omgang scora Agon Muçolli, Sander Kartum og Oskar Sivertsen i tur og orden. Dermed har Nordmøre og Romsdal fotballkrets dei to første plassane i eliteserien. For kristiansund gjekk forbi både Bodø/Glimt og Lillestrøm og er no på andreplass, sju poeng bak Molde.
Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.17:52 - Kilde: NRK - Info


18. Odd henter Kastrati umiddelbart
Flamur Kastrati blir Odd-spiller tidligere enn planlagt. Skien-klubben kjøper ham fri fra de siste ukene av kontrakten med kristiansund. Det opplyser KBK torsdag. Tirsdag ble det kjent at Kastrati kom til å melde overgang til Odd 1. september, men telemarkingene har siden bestemt seg for å hente ham umiddelbart. 29-åringen har dermed spilt sin siste kamp for kristiansund. Hans opprinnelige avtale med klubben hadde utløp 31. august. Odds sportssjef Tore Andersen sier til Telemarksavisa at han håper å få Kastrati klar til søndagens kamp mot Haugesund. Kastrati har vært innom åtte klubber de siste ti årene. I KBK scoret han åtte mål på 53 kamper. Angriperen startet hett med fire mål på åtte kamper i 2018, men gikk de siste to sesongene målløs av banen i 42 ligakamper på rad.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.15:51 - Kilde: NRK - Info


19. Pellegrino ferdig i Saudi-Arabia
Amahl Pellegrino (31) har spelt sin siste kamp i Saudi-Arabia og ser ikkje bort frå ein retur til norsk fotball. – Eg kan stadfeste at eg er ferdig i Saudi-Arabia. Vi vart samde om å avslutte samarbeidet, så avtalen er terminert, seier Pellegrino til Dagbladet. Opphaldet i Damac varte i litt over seks månader. Han enda opp med seks skåringar og var med på å hindre nedrykk frå toppdivisjonen. – Det er sportslege grunnar som gjer at eg har valt å terminere avtalen. Eg orkar eigentleg ikkje å gå noko meir inn på det. Dette er ting eg har snakka om før, seier Pellegrino. Han spelte i kristiansund før han drog utanlands.
Tidspunkt: 11-08-2021 - Kl.13:47 - Kilde: NRK - Info


20. Kastrati frå kristiansund til Odd
Flamur Kastrati sluttar seg til Odd 1. september. Han kjem frå kristiansund, der han har skåra åtte ligamål sidan august 2018. – Flamur Kastrati har signert for Odd gjeldande frå 1. september og ut sesongen 2023, skriv Odd på nettsidene sine. Han var ikkje i KBK-troppen mot Viking søndag. Sidan kontrakten med kristiansund går ut 31. august, går Kastrati til Odd vederlagsfritt. Dagen etter er han på plass i Skien. Trass i at han berre er 29 år, har Kastrati vore innom åtte klubbar dei siste ti åra. Han har skåra åtte mål på 53 kampar for kristiansund. Angriparen starta heitt med fire mål på åtte kampar i 2018, men har dei siste to sesongane gått mållaus av banen i 42 ligakampar på rad.
Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.12:10 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om KristiansundAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)