Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Bodø
Brønnøysund
Fauske
Leknes
Mo i Rana
Mosjøen
Narvik
Sandnessjøen
Sortland
Stokmarknes
Svolvær
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for LeknesByens navn: LeknesBreddegrad: 68.14120
Kommune: VestvågøyLengdegrad: 13.6051
Fylke: Nordland 


1. Ganna forsvarte VM-tittelen
Filippo Ganna disponerte kreftene perfekt og forsvarte VM-tittelen i tempo søndag. Hjemmehåpet Wout Van Aert ledet lenge, men måtte ta til takke med 2.-plass. Italieneren Ganna var i mål fem sekunder foran belgieren. Van Aerts landsmann Remco Evenepoel sikret bronsen 2,3 sekunder foran danske Kasper Asgreen. For Norges eneste mann på start, Andreas leknessund, ble det som ventet aldri noen kamp i toppen. Han endte på 25.-plass, 3.27 minutter bak Ganna.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.15:14 - Kilde: NRK - Info


2. Dette er VM-laget
Norges Cykleforbund har tatt ut troppen til VM i landevegssykling i Belgia frå 19. til 26. september: Menn, elite tempo: Andreas leknessund. Menn, elite fellesstart: Sven Erik Bystrøm, Alexander Kristoff,, Vegard Stake Laengen, Odd Christian Eiking, Markus Hoelgaard, Rasmus Tiller. Reserve: leknessund. Kvinner, elite tempo: Katrine Aalerud. Kvinner, elite fellesstart: Aalerud, Stine Borgli, Emilie Moberg, Anne Dorthe Ysland, Ingvild Gåskjenn.
Tidspunkt: 14-09-2021 - Kl.20:07 - Kilde: NRK - Info


3. Hermans vant tøff etappe
Ben Hermans stakk av med seieren på den tredje Artic Race-etappen. Odd Christian Eiking ble nummer to, kun få centimeter bak belgieren. Noen tøffe stigninger gjorde at det var tid for klatrerne å gjøre opp om seieren. Det var en tøff siste del av løpet der rytterne skulle opp en stigning på 3,7 kilometer med 7,8 prosent stigning. Flere norske ryttere var ventet å være med i seierskampen på etappen. Både Odd Christian Eiking, Andreas leknessund og Kristian Aasvold var fremme i hovedfeltet da de tok igjen bruddet før den siste stigningen. De kom med i en liten gruppe i front med 1,5 kilometer igjen, men der måtte både leknessund og Aasvold slippe. Eiking var så med da Ben Hermans og Victor Lafay dannet en trio på slutten. Der var Hermans sterkest og vant i spurten mot Eiking.
Tidspunkt: 07-08-2021 - Kl.16:21 - Kilde: NRK - Info


4. Carapaz knuste konkurrentene
I mange kilometer hadde Richard Carapaz og Brandon McNulty en luke på mellom 20 og 15 sekunder ned til konkurrentene. Etter hvert måtte McNulty gi seg, og Carapaz sikret Ecuadors andre OL-gull i historien. Det var en god stund et brudd som hadde en avstand på rundt 14 minutter på det meste. Men med 45 kilometer igjen ble de fire rytterne hentet inn. De norske, som var Tobias Foss, Markus Hoelgaard, Tobias Johannessen og Andreas leknessund, hang godt med i hovedfeltet lenge. leknessund fikk etter hvert litt problemer med sykkelen, og måtte slippe. Det samme måtte de andre nordmennene da det stadig nærmet seg målgang. Tour de France-vinner Tadej Pogacar angrep i en av de tøffeste stigningene, men det holdt ikke inn for sloveneren. Også Wout van Aert prøvde å ta igjen teten, men heller ikke han klarte det, til tross for at han var nære. Han endte i en spennende avslutning med Pogacar, der Van Aert var best. Tour de France-vinneren måtte nøye seg med bronse.
Tidspunkt: 24-07-2021 - Kl.08:26 - Kilde: NRK - Info


5. OL i fare etter ryggbrudd
Syklisten Sven Erik Bystrøm pådro seg seks brudd i ryggen under NM i Kristiansand søndag. Det skjedde etter velt på en våt og sleip afalt. Det melder TV 2. Han må overnatte på intensiven på Sørlandet sykehus. – Jeg har fått brudd på seks tverrtagger i i ryggen. Det er ikke akkurat optimalt. Bruddene gror imidlertid av seg selv, og legene sier at det vil ta 5-6 uker å bli frisk, sier Bystrøm til TV 2. Dermed kan OL i verste fall ryke. Bystrøm er tatt ut til fellesstarten i Tokyo som starter 24. juli. Resten av OL-troppen består av Tobias Foss, Markus Hoelgaard og Andreas leknessund.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.22:02 - Kilde: NRK - Info


6. OL-skjebne avgjøres trolig i kveld
Syklisten Sven Erik Bystrøm pådro seg seks brudd i ryggen under NM i Kristiansand søndag. Det skjedde etter velt på en våt og sleip afalt. Det melder TV 2. Han må overnatte på intensiven på Sørlandet sykehus. – Jeg har fått brudd på seks tverrtagger i i ryggen. Det er ikke akkurat optimalt. Bruddene gror imidlertid av seg selv, og legene sier at det vil ta 5-6 uker å bli frisk, sier Bystrøm til TV 2. Dermed kan OL i verste fall ryke. Bystrøm er tatt ut til fellesstarten i Tokyo som starter 24. juli. I kveld kan det bli klart om han blir med til Tokyo-OL eller ikke. – Jeg snakket med ham sist søndag kveld, men legene skal ta nye prøver av ham. Vi skal ha et møte i kveld om hans situasjon, sier sportssjef Hans Falk i Norges Cykleforbund til NTB. Resten av OL-troppen består av Tobias Foss, Markus Hoelgaard og Andreas leknessund.
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.22:02 - Kilde: NRK - Info


7. Foss ble NM-konge etter monsterrykk
Tobias Foss var sterkest og vant søndagens NM-fellesstart i sykling i Kristiansand. Dermed tok han sitt andre gull på fire dager. Jumbo-Visma-proffen Foss vant også temporittet i NM tidligere denne uken. I det ufyselige regnværet i Kristiansand dannet Andreas leknessund, Tobias Foss, Kristian Aasvold og Anders Skaarseth en tetkvartett da rittet gikk inn i den avgjørende fasen. Med litt under sju kilometer igjen stakk Foss fra de tre andre og fikk en liten luke. Den klarte ingen i trioen bak å tette. Dermed kunne Vingrom-gutten feire NM-gull i ensom majestet. Det var hans første NM-medalje på fellesstart. – For å være helt ærlig var jeg ganske utladet etter tempoen. Jeg la lista lavt, men hadde gode bein i dag også. Jeg følte vi gjorde et bra løp, og jeg fikk god hjelp. Jeg prøvde å ta de mulighetene jeg fikk, og det var godt å kunne ta ut det man var god for, sa Foss til TV 2 etter seieren. Skaarseth tok sølvet, mens Aasvold ble tredjemann. leknessund endte dermed på den sure fjerdeplassen. (NTB)
Tidspunkt: 20-06-2021 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


8. Foss overlegen på NM-tempoen
Tobias Foss sikret seg gullet på temporittet i sykkel-NM i Evje. Syklisten fra Vingrom var i en klasse for seg og vant med 1.18 minutter foran nestemann. Det var ventet en duell mellom de OL-uttatte Tobias Foss og Andreas leknessund. Det ble tidlig klart at det skulle handle bare om en mann. I mål ble det 1.18,8 til Søren Wærenskjold og 2.26 til leknessund. Sistnevnte klarte så vidt å berge bronsen med en margin på 3,9 sekunder. Katrine Aalerud vant kvinnenes temporitt i NM foran Vite Heine og Mie Bjørndal Ottestad.
Tidspunkt: 17-06-2021 - Kl.19:28 - Kilde: NRK - Info


9. leknessund med god tempo i Sveits
Andreas leknessund ble nummer 19 på lørdagens tempoetappe i Tour de Suisse og forsvarte ledelsen i kampen om ungdomstrøya i rittet. 22-åringen fra Tromsø imponerte igjen på den 23,2 kilometer lange tempoen, endte 1.52 minutt bak vinneren og klatret ett hakk til 14.-plass sammenlagt i det sveitsiske rittet. Samtidig beholder han ledelsen i ungdomskonkurransen. Han var 29 sekunder raskere enn iren Eddie Dunbar lørdag og har dermed 38 sekunders forsprang til toeren før rittet avsluttes søndag.
Tidspunkt: 12-06-2021 - Kl.16:12 - Kilde: NRK - Info


10. Kron tilkjent etappeseier
Andreas Kron var toer over mål på fredagens etappe i Tour de Suisse, men ble tilkjent seieren fordi Rui Costa hindret ham i spurten. Portugiseren sjenerte dansken med sitt valg av linje på oppløpet, og Kron gestikulerte kraftig etter målpassering, mens Rui Costa unnlot å juble. 20 minutter senere ble Rui Costa deplassert og Kron utropt til etappevinner. Andreas leknessund tråkket inn til 10.-plass ett minutt etter vinneren på den tøffe etappen med flere bratte stigninger. Den norske DSM-rytteren satte farge på etappen og var lenge med i kampen om en enda bedre plassering.
Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.15:44 - Kilde: NRK - Info


11. Bissegger vant på hjemmebane
Sveitseren Stefan Bissegger var sterkest på slutten av den fjerde etappen i regnværet i Tour de Suisse onsdag. Den 171 kilometer lange etappen med start i Sankt Urban ble avsluttet på en flystripe i Gstaad. Bissegger vant foran Benjamin Thomas og Roey Rosskopf. Joel Suter var 23 sekunder bak, mens hovedfeltet var i mål over fem minutter bak. Der var også de norske rytterne: DSM-rytter Andreas leknessund og Amund Grøndahl Jansen fra BikeExchange.
Tidspunkt: 09-06-2021 - Kl.15:30 - Kilde: NRK - Info


12. Van der Poel tok over ledertrøya
Nederlenderen Mathieu van der Poel vant tirsdagens spurt i verdenstourrittet Tour de Suisse. Andreas leknessund var med i tetgruppa. Han syklet inn til 42.-plass. Van der Poel var først over mål etter snaut fire og en halv time på sykkelsetet fra Lachen til Pfaffnau. Med bonussekundene tok han trøya fra den sveitsiske hjemmefavoritten Patrick Küng. – Jeg skal prøve å forsvare trøya i morgen, men det blir for tøft for meg i fjellene, sa Alpecin-Fenix-rytter van der Poel. Amund Grøndahl Jansen fra BikeExchange, kom inn til 98.-plass. Tour de Suisse avsluttes søndag.
Tidspunkt: 08-06-2021 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


13. Debuterte på øverste nivå
Onsdag ettermiddag ble det norske profflaget Uno-X historiske da de som første norske sykkellag deltok i et ritt på verdenstouren. Rittet var Brugge-De Panne og hadde flere av de beste spurterne på startstreken. Verdens beste spurter det siste året Sam Bennett vant rittet. Uno-X sin beste spurter Kristoffer Halvorsen nådde ikke helt opp i finalen, men underveis fikk det norske laget vist seg frem da Erik Nordsæter Resell lenge var med i bruddet som gikk. Åtte nordmenn var med i Belgia. Nevnte Resell og Halvorsen, Anders Skaarseth, Rasmus Fossum Tiller og Syver Wærsted. Alle fem fra Uno-X. I tillegg var Edvald Boasson Hagen med for sitt lag Total Direct Energie, Andreas leknessund var med for Team DSM mens Vegard Stake Laengen var med for UAE.
Tidspunkt: 24-03-2021 - Kl.17:04 - Kilde: NRK - Info


14. leknessund med maktdemonstrasjon i Italia
Andreas leknessund stakk fra og kjørte inn til etappeseier.
Tidspunkt: 10-10-2020 - Kl.18:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


15. Sterk siger av leknessund i Italia
Andreas leknessund tok ein sterk siger og kom aleine i mål i den nest siste etappen av sykkelrittet Giro del Friuli Venezia Giulia. Han leiar dermed samanlagt før den avsluttande etappen søndag.
Tidspunkt: 10-10-2020 - Kl.16:51 - Kilde: NRK - Info


16. Ganna verdensmester i tempo
Italienske Filippo Ganna var overlegen på hjemmebane og syklet inn til VM-gull i det individuelle temporittet under VM i Romagna-området i Italia. Belgiske Wout van Aert tok sølv 26 sekunder bak, mens Stefan Küng fra Sveits tok bronsen. 21 år gamle Andreas leknessund imponerte i sitt første VM-ritt for senior og ble nummer 13, den beste plasseringen av en nordmann i en VM-tempo noensinne.
Tidspunkt: 25-09-2020 - Kl.16:34 - Kilde: NRK - Info


17. Norsk EM-gull i sykkel-EM
Jonas Hvideberg var den sterkeste på slutten og spurtslo danske Anton Charmig på oppløpet under u23-rittet i sykkel-EM. Hvideberg var en del av en gruppe på åtte som stakk fra feltet og akkurat holdt unna for feltet som kom bakfra. Norge tok med det sitt andre EM-gull på u23-nivå under sykkel-EM i Plouay. Andreas leknessund vant tempoen tidligere denne uka.
Tidspunkt: 27-08-2020 - Kl.12:16 - Kilde: NRK - Info


18. EM-gullvinneren syklet så fort at han fikk dotter i ørene: – Det kokte litt i toppen
Etter EM-gullet i temposykling i U23-klassen reagerte kroppen til Andreas leknessund (21) kraftig på utmattelsen, følelsene og adrenalinet. «Noe annet enn kylling» skal få ham klar til fellesstarten.
Tidspunkt: 25-08-2020 - Kl.06:36 - Kilde: NRK - Info


19. leknessund tråkket inn til suverent EM-gull
Andreas leknessund var i egen klasse i temporittet for U23-ryttere under sykkel-EM i franske Plouay mandag.
Tidspunkt: 24-08-2020 - Kl.15:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


20. leknessund tok gull i U23-EM
Andreas leknessund (21) var raskest av samtlige og tok gull på U23 EM-tempoen i franske Plouay mandag. leknessund vant med 23 sekunder ned til sølvvinner Stefan Bissegger fra Sveits.
Tidspunkt: 24-08-2020 - Kl.14:28 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om LeknesAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)