Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Feb. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Bodø
Brønnøysund
Fauske
Leknes
Mo i Rana
Mosjøen
Narvik
Sandnessjøen
Sortland
Stokmarknes
Svolvær
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for Mo i RanaByens navn: Mo i RanaBreddegrad: 66.31071
Kommune: RanaLengdegrad: 14.1361
Fylke: Nordland 


1. Kristoffersen tok sesongens første storslalåm-pallplass
ikke siden forrige sesong har Henrik Kristoffersen vært på pallen i et storslalåmrenn. Det endret han på i Palisades Tahoe i California lørdag kveld. Kristoffersen lå på annenplass etter den første omgangen og kjørte en kanonomgang i den andre omgangen. Med femte beste tid i den omgangen, sikret han til slutt en annenplass. – Er han tilbake til der vi husker han fra glansdagene? kommenterte Kjetil Andre Aamodt på Viaplays sending. Marco Odermatt vant rennet og tok dermed sin tiende verdenscupseier på rad i storslalåm. Amerikanske River Radamus sikret karrierens første verdenscup-pallplass på hjemmebane og ble nummer tre.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


2. Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier
To mål av Harry Kane ga Bayern München 2-1-seier over RB Leipzig i Bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. Ubeseirede Leverkusen vant fredag 2-1 over Mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte Bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. Tidligere i uka kom beskjeden om at Thomas Tuchel er ferdig som Bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at Leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – Det beste laget vant i dag, sa Bayern-kaptein Manuel Neuer til Sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for Tuchels avgang. – Vi har alle skyld. Det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. Vi må ta ansvar, sa han. Klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og Tuchel gjorde flere endringer i laget. Kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved Benjamin Sesko. Kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.20:52 - Kilde: NRK - Info


3. Hylles
Erling Braut Haaland og Manchester City vant 1-0 over Bournemouth. Haaland endte målløs og ble byttet ut etter 75 minutter. Men manøveren i forkant av scoringen får ekspertene til å måpe.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.20:21 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


4. Stortingspolitikere vil ha opprydning: – Gavepakke til Putin
Sanksjonene mot Russland uthules av tredjeland som profitterer på videresalg, mener Høyres forsvarspolitiske talsmann.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.19:31 - Kilde: E24 - Info


5. Haaland målløs da City vant
Erling Braut Haaland gikk målløs av banen da Manchester City slo Bournemouth 1-0 lørdag kveld. Phil Foden scoret kampens eneste mål. Haaland var involvert i scoringen: Hans skudd ble reddet av Neto i Bournemouth-buret, men returen gikk rett til Foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring. Haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. Han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. Han ble byttet ut i det 76. minutt. Seieren sender City helt opp i ryggen på serieleder Liverpool. Bare ett poeng skiller de to topplagene.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.19:26 - Kilde: NRK - Info


6. Live: Bournemouth - Man. City
Følg kampen som starter klokka 18.30 her.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.17:28 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


7. Ny nedtur for Berge og Burnley 
Burnleys håp om å overleve i Premier League forsvinner sakte, men sikkert. Lørdag fikk de juling mot Crystal Palace. Allerede etter 35 minutter gjorde Josh Brownhill livet vanskelig for sine lagkamerater da han ble utvist for en felling som bakerste mann. Burnley, med Sander Berge på midtbanen, holdt stand en stund, men Chris Richards´ 1-0-scoring for Palace i det 68. minutt hadde en forløsende effekt. Tre minutter senere doblet Jordan Ayew ledelsen, før Jean-Philippe Mateta fastsatte sluttresultatet til 3-0. Dermed fikk Oliver Glasner, Palace´ nye trener, en perfekt start på livet i London. Burnley ligger nest sist i Premier League med bare 13 poeng. Det er åtte poeng opp til Everton og trygg grunn. Everton var på vei mot tre viktige og sterke poeng borte mot Brighton. Ben Godfrey sendte «The Toffees» i føringen, men fem minutter på overtid utlignet Lewis Dunk for Brighton, og sørget for uavgjort på den engelske sørkysten.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.17:02 - Kilde: NRK - Info


8. ingen fullklaff for de norske hopperne - Forfang best
De norske hopperne klarte ikke å følge opp gårsdagens andreplass i superlagkonkurransen i skiflygingsbakken i Oberstdorf lørdag. Johann André Forfang var best av de norske etter den første omgangen (5. plass), men fikk det ikke helt til i den andre omgangen. Han ble likevel beste nordmann på 8. plass. Oppladningen til helgen har vært preget av bråk og støy i hoppleiren. Hovedtrener Alexander Stöckl er ikke med på turen etter at utøverne har vært kritiske til treneren den siste tiden. Også i går gikk Forfang ut mot Stöckl, før han i dag angret på uttalelsene. Det ble dobbelt slovensk. Timi Zajc vant foran Peter Prevc.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.16:50 - Kilde: NRK - Info


9. Høstmælingens lag tok gull i junior-VM – bronse til kvinnene
Det norske herrelaget vant 7-6 over italia etter forlengning i finalen i junior-VM curling lørdag. Kvinnelaget tok bronse med 7-5-seier over Canada. Lukas Høstmælingen var skip på laget som brøt den norske seierstørken i junior-VM for menn. Sjur Loen, Pål Trulsen, Thomas Ulsrud, Steffen Mellemseter, Eirik Mjøen og Magnus Ramsfjell har gjennom årene sikret seks bronse og ett sølv, men gullet manglet inntil lørdag. Det ble bare to nederlag på ni innledende kamper, før USA ble slått 10-3 i semifinalen og italia nedkjempet i finalen. Norges lag, bestående av Høstmælingen, Eskil Eriksen, Magnus Lillebø og Tinius Haslev Nordbye, fikk en god start mot italia i finalen og ledet 4-2 etter fem omganger. Etter åtte omganger hadde italienerne kommet tilbake i kampen og utlignet til 5-5. Norge tok ledelsen 6-5 før siste omgang, men italia reddet seg inn med ett poeng i den tiende. Dermed måtte kampen avgjøres i forlengning. Høstmælingen og co. mestret nervepresset best og ble verdensmestere. Danmark tok bronsen med 10-9-seier over USA. Skip Torild Bjørnstad ledet det norske kvinnelaget til 7-5-seier over Canada i bronsekampen tidligere lørdag. En sterk sjetteomgang med tre poeng banet vei for norsk seier i kampen om den siste pallplassen. Det sto 7-4 før siste omgang, og Canada greide ikke skaffe seg de nødvendige poengene. Bjørnstad hadde med seg Eilin Kjærland, ingeborg Forbregd og Nora Østgård på laget. Sveits vant turneringen med 10-3 over Japan i finalen. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.16:26 - Kilde: NRK - Info


10. Kolstad klar for NM-finale – knuste Haslum i semifinalen
Kolstad er finaleklar i NM etter å ha slått Haslum 33-26 i semifinalen lørdag. i kampen om tittelen møter de enten Elverum eller Kristiansand. Regjerende NM-mester Kolstad sikret seieren etter en overlegen andreomgang, men fikk tøff kamp i innledningen. Haslum gikk rett i strupen på Christian Berges menn og ledet 4-1 da det var spilt fem minutter. Kolstad våknet utover i førsteomgangen og fikk etter hvert oppgjøret inn i sitt spor. Til pause ledet de 16-12. Trønderne stakk ytterligere fra etter hvilen og ledet med sju mål snaue ti minutter inn i andreomgangen. Haslum var sjanseløse på å hente inn forspranget, og det endte med sjumålsseier. Kolstads stjernespiller Sander Sagosen ledet an med sju scoringer. Gabriel Setterblom hadde også en god kamp og scoret fem av Kolstads mål. Haslums Stig-Tore moen Nilsen noterte seg for hele ni fulltreffere. Elverum og Kristiansand møtes til kamp om den andre finaleplassen senere lørdag. Finalen spilles søndag. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.15:31 - Kilde: NRK - Info


11. «ikke bekreftet»
Utbryterrepublikken Transnistria i moldova vil angivelig be om å bli annektert av Russland. Nå venter Vesten i spenning før Putin-tale.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.13:27 - Kilde: Dagbladet - Info


12. Klæbo best på Beitostølen: – Lekestue
Johannes Høsflot Klæbo viste seg favorittstempelet verdig og tok gull på herrenes 20 kilometer med fellesstart i NM. – Det er stas. NM er alltid artig å gå. Ofte har det vært veldig mye verdenscup rundt NM og kroppen har ikke vært like pigg, men det kjennes bedre nå, sier Klæbo til NRK etter løpet. Klæbo hadde god kontroll hele veien og spurtet enkelt ifra konkurrentene på oppløpet. – Jeg har sjelden sett noen vinne en spurt ved å ta i mindre. Han går på 70 prosent her, sa NRKs kommentator Jann Post. – Det der er selv noe Petter Northug skulle slitt med, akkurat den der, sa NRKs ekspertkommentator Torgeir Bjørn. De to som var sjanseløse mot Klæbo på oppløpet var henholdsvis iver Tildheim Andersen (2. plass) og Martin Kirkeberg Mørk (3. plass). i likhet med kvinnenes renn, var også herrenes renn nære å inkludere en arrangørfeil. Etter to minutter måtte en frivillig stå i løypa og fysisk vise vei, slik at løperne gikk på rett side av markeringene. Det ble heldigvis med «nesten-tabben» i herrenes renn, og det ble tidlig en tetgruppe på rundt 15 løpere – inkludert Johannes Høsflot Klæbo.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.13:07 - Kilde: NRK - Info


13. Storfavorittene innfridde i semifinalen i NM
Det ble en behagelig dag på jobben for Vipers da de vant overlegent mot Larvik i semifinaleoppgjøret i Final8.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


14. Viikke miste motet
Situasjonen på slagmarken i Ukraina er ekstremt alvorlig, ifølge Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. - Men viikke miste motet, understreker han på toårsdagen for Russlands invasjon.
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.09:41 - Kilde: Dagbladet - Info


15. Casper Ruud klar for finale i Los Cabos-turneringen
Casper Ruud er klar for sin første ATP-finale på sju måneder etter at han slo ut Stefanos Tsitsipas av ATP-turneringen i Mexico natt til lørdag. Ruud sikret karrierens 19. finalebillett med settsifrene 6-4, 7–6. i finalen venter vinneren av oppgjøret mellom tyske Alexander Zverev og australske Jordan Thompson. De skulle møtes klokken 5 norsk tid lørdag morgen. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (24-02-2024) - Kl.04:07 - Kilde: NRK - Info


16. Advarer om nærstående moldova-krise
En del av moldova kan forsøke å bli del av Russland allerede i slutten av februar, advarer iSW. - En klar opptrapping av konflikten med Vesten, mener norsk ekspert.
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.23:12 - Kilde: Dagbladet - Info


17. Angrep ektefellen: - Den dummeste
Tidligere president Donald Trump er på full fart mot å vinne nominasjonsvalget i Sør-Carolina lørdag til tross for massive juridiske problemer og en perlerad av kontroversielle uttalelser. motkandidaten Nikki Haley, som er fra delstaten, levnes liten sjanse.
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.22:05 - Kilde: Dagbladet - Info


18. Kiptum gravlagt i hjembyen
Maratonløper Kelvin Kiptum ble fredag gravlagt i hjembyen Chepkorio i Kenya. Presidenten i Det internasjonale friidrettsforbundet var blant de fremmøtte. Sebastian Coe var til stede sammen med Kenyas president William Ruto. Friidrettsstjernen Faith Kipyegon, med en rekke gjeldende verdensrekorder, møtte også opp. Kiptums enke Asenath Rotich holdt en følelsesladd tale under seremonien. – Det er helt ufattelig å tenke på at du aldri igjen vil komme hjem til meg og våre kjære barn, sa Rotich. Flere har tatt til orde for en grundig etterforskning av ulykken, og tirsdag forrige uke ble det tatt opp at parlamentsmedlemmer i Kenya krever bedre beskyttelse av landets idrettsutøvere. – Våre idrettsutøvere bør behandles som ViP-er og gis sikkerhet, sa parlamentsmedlem Phelix Odiwuor. Kiptum løp inn til ny rekord i Chicago Marathon i oktober på tiden 2.00.35. Med det knuste han den gamle verdensrekorden på 2.01.09 som ble satt av Eliud Kipchoge under Berlin Marathon i 2022. Kiptum ville vært stor favoritt til å gå til topps i OL i Paris senere i år. (NTB)
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.20:24 - Kilde: NRK - Info


19. Nordås med kanonløp en uke før VM
Narve Gilje Nordås slo til med tiden 7.41,28 på 3000 meter innendørs i Madrid fredag. Det er et snaut sekund bak Jakob ingebrigtsens norske rekord. 25-åringen slettet dermed sin egen bestenotering på 7.45,39. ingebrigtsens rekord lyder på 7.40,32. Fredag var Gilje Nordås offensivt framme gjennom hele løpet. mot slutten satte han inn et støt og vant etter en langspurt. Treningskamerat Per Svela satte også ny bestenotering på distansen med 7.47,86. Han ble nummer sju. Gilje Nordås stiller til start i innendørs-VM i Glasgow neste helg. Der skal han løpe 1500 meter. ingen av ingebrigtsen-brødrene stiller i mesterskapet.
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.20:07 - Kilde: NRK - Info


20. Gulliksen ferdig i Glimt - klar for svenske Djurgården
Angrepsspiller Tobias Gulliksen forlater Bodø/Glimt til fordel for Djurgården i svensk fotball. Dermed endte 20-åringen på kun 24 kamper for gultrøyene. Glimt bekrefter selv salget i egne mediekanaler. Etter tapet mot Ajax i conferenceligaen torsdag kveld bekreftet Gulliksen at han trolig hadde gjort sitt i gult. – Det kan tyde på det. Jeg skal etter hvert ta en medisinsk test, så får vi skje hva som skjer etter det. Det er noe som kjennes rett for meg, sa han til TV 2. Gulliksen debuterte for Godsets A-lag i 2019/20-sesongen og ble etter hvert en viktig spiller for klubben fra hjembyen Drammen. (NTB)
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.19:12 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Mo i RanaAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)