Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Fosnavåg
Molde
Ulsteinvik
Ålesund
Åndalsnes
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for MoldeByens navn: MoldeBreddegrad: 62.73751
Kommune: MoldeLengdegrad: 7.15911
Fylke: Møre og Romsdal 


1. Berg mister seriefinalen mot molde
Bodø/Glimts Patrick Berg er uaktuell til seriefinalen mot molde onsdag, men mandag kom det likevel positive nyheter rundt kneskaden han har pådratt seg. Berg gikk av banen etter å ha fått seg smell i kampen mot Strømsgodset søndag. Umiddelbart ble det fryktet en alvorlig kneskade. Mandag var Berg på MR-undersøkelse. På egne nettsider omtaler Glimt skaden som mindre alvorlig enn fryktet. – Vi må se an Patrick fra dag til dag. Det er for tidlig å si noe om når han er tilbake, men det er gode nyheter at det ikke er like alvorlig som mange fryktet, sier klubblege Morten Sørgård.
Tidspunkt: IGÅR (25-10-2021) - Kl.10:39 - Kilde: NRK - Info


2. Berg mister toppkampen mot molde
Bodø/Glimts Patrick Berg er uaktuell til seriefinalen mot molde onsdag, men mandag kom det likevel positive nyheter rundt kneskaden han har pådratt seg. Berg gikk av banen etter å ha fått seg smell i kampen mot Strømsgodset søndag. Umiddelbart ble det fryktet en alvorlig kneskade. Mandag var Berg på MR-undersøkelse. På egne nettsider omtaler Glimt skaden som mindre alvorlig enn fryktet. – Vi må se an Patrick fra dag til dag. Det er for tidlig å si noe om når han er tilbake, men det er gode nyheter at det ikke er like alvorlig som mange fryktet, sier klubblege Morten Sørgård.
Tidspunkt: IGÅR (25-10-2021) - Kl.10:39 - Kilde: NRK - Info


3. Godset stoppa Glimt-toget
Bodø/Glimt kom seg ned på jorda igjen etter storsigeren mot Roma i midtveka då dei tok seg turen til Marienlyst for å møte Strømsgodset. Dette trass i at Ola Solbakken sendte dei gulkledde i føringa før kvarteret var spela. For eit kvarter før slutt sørga Kreshnik Krasniqi for at det enda 1–1. Glimt inntok likevel tabelltoppen i Eliteserien, poenget framfor molde.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.16:57 - Kilde: NRK - Info


4. Ohi-dobbel mot gamleklubben
De tidligere Stabæk-spillerne Ola Brynhildsen og Ohi Omoijuanfo senket Stabæk på Nadderud da molde vant 3-0 lørdag i Eliteserien. molde leder nå serien. 1-0 kom etter 17 minutter, etter at Omoijuanfo spilte ut venstre til Brynhildsen, som slo inn. Ivan Mesik klarte på klønete vis å klarere ballen i eget mål. Og fire minutter ut i den andre omgangen var rollene snudd. Brynhildsen spilte Ohi alene med Marcus Sandberg i Stabæk-målet, og Eliteserie-toppscoreren var iskald da han satte inn sitt 23. mål for sesongen. Seks minutter før slutt fastsatte spissen resultatet til 3-0. Storseieren kom til tross for at molde spilte med en mann mindre i 55 minutter etter at Birk Risa fikk sitt andre gule etter 35 minutter. I tillegg bommet Omoijuanfo på straffe etter 66 minutter. Seieren gjør at molde nå leder Eliteserien på bedre målforskjell enn Bodø/Glimt. Serieledelsen får molde låne i minst ett døgn. Dersom Glimt tar poeng borte mot Strømsgodset søndag, er Kjetil Knutsen og co. serieledere igjen.
Tidspunkt: 23-10-2021 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


5. Sterk molde-seier
molde overtok ledelsen i eliteserien i fotball etter å ha slått Tromsø 3-0 på hjemmebane lørdag kveld. Kristoffer Haugen (bildet) sørget for 1-0 i første omgang. Ola Brynhildsen la på til 2-0 etter 79 minutter, før Martin Bjørnbak punkterte kampen fullstendig etter 83 minutter. molde topper dermed tabellen på bedre målforskjell enn Bodø/Glimt. De regjerende mesterne har imidlertid en kamp mindre spilt og kan ta tilbake ledelsen med poeng mot Sarpsborg 08 søndag.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


6. Én koronasmittet i molde FK
Eliteserielaget molde har fått påvist et tilfelle av koronavirus i klubben. Det opplyser de selv på sitt nettsted. Det blir ikke opplyst om det er en spiller eller en annen ansatt som er smittet. Lørdag har molde hjemmekamp mot Tromsø i Eliteserien.
Tidspunkt: 14-10-2021 - Kl.09:16 - Kilde: NRK - Info


7. Seier for koronasvekkede Vipers
Kristiansand Vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot Flint Tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. molde vant også og holder følge. Vipers var uten Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. De er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot Slovenia.
Tidspunkt: 13-10-2021 - Kl.17:40 - Kilde: NRK - Info


8. Ulland-Andersen-dobbel senka Odd
Etter ei rekkje med tyngre resultat i Eliteserien reiste molde seg igjen mot Odd, og cruisa inn til ein fortent 3–1-siger borte. molde hadde berre vunne ein av dei siste fem kampane i Eliteserien før møtet med Odd. Men på søndag sørga to mål frå Eirik Ulland-Andersen og ei nettkjenning av den nyutnemnde landslagsspelaren Ohi Omoijuanfo for at molde stakk av med alle tre poenga. Dermed har dei framleis heng på Bodø/Glimt i kampen om seriegullet. For på Nadderud var det Erik Botheim som blei den store helten mot tidlegare lagkameratar då han skåra i sin tredje kamp på rad for Bodø/Glimt. Fredrik Bjørkan og Gilbert Koomson skåra også, og gjorde at nordlendingane vann 3–0 på ein regnvåt kveld. Dermed toppar Bodø/Glimt framleis Eliteserien, tre poeng framfor molde.
Tidspunkt: 03-10-2021 - Kl.18:30 - Kilde: NRK - Info


9. Vipers trakk Storhamar
Det blir stormøte allerede i kvartfinalen i kvinnenes håndball-NM. De regjerende mesterne Vipers skal opp mot Storhamar og får fordel av hjemmebane. Vipers Kristiansand har vært det dominerende laget de siste årene, men Storhamar har nærmet seg og tapte finalen for Vipers i 2019. Fjorårets finale gikk mellom Vipers og Sola. Slik ble trekningen: Tertnes – Aker, Fana – Sola, Fredrikstad – molde og Vipers Kristiansand – Storhamar. Kvartfinalene spilles 27. oktober.
Tidspunkt: 30-09-2021 - Kl.10:53 - Kilde: NRK - Info


10. Botheim ble Glimt-helt
Bodø/Glimt stanget og staget i 79 minutter, før kaptein Ulrik Saltnes satt på turboen. Etter to tverrliggertreff og flere misbrukte sjanser kunne Erik Botheim pirke inn en retur. De gulkledde åpnet i et forrykende tempo, og allerede etter fem minutter sang det i treverket fra Fredrik Bjørkan. Bodø/Glimt ropte på straffespark etter en halvtime, da Sondre Brunstad Fet gikk i bakken i en duell med Vålerenga-keeper Kjetil Haug. Men dommer vinket spillet videre. Tobias Christensen holdt på å stjele med seg en ledelse inn til pause, men langskuddet traff tverrliggeren. Nærmere kom aldri Vålerenga. Bjørkan hadde enda en til i treverket, før Botheim ble helten. Med det gikk Bodø/Glimt forbi molde på tabellen, og leder nå Eliteserien.
Tidspunkt: 26-09-2021 - Kl.19:58 - Kilde: NRK - Info


11. Tre mål på tre minutter i molde
Tre spinnville minutter snudde kampen mellom molde og Viking på hodet. Eirik Ulland Andersen hadde sendt molde i føringen etter en halvtimes spill, men det var senere i kampen dramatikken skulle utfolde seg. På stillingen 1-0 til molde utliknet Samúel Fridjónsson for Viking etter 70 minutters spill. Rett fra avspark gikk molde i angrep, og Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo satte lekkert inn 2-1. Men det ga seg ikke der. For rett fra avspark igjen gikk Viking i angrep. Shayne Pattynama styrte inn utlikningen via Martin Linnes, og rogalendingene hadde kommet tilbake for andre gang på tre minutter. Det var også det siste målet i kampen. molde taper to poeng i gullkampen.
Tidspunkt: 26-09-2021 - Kl.18:16 - Kilde: NRK - Info


12. Nærmer seg norsk VAR-løsning
Etter oppgjøret mellom Vålerenga og molde på Intility Arena søndag kveld var det flere som på ny etterlyste VAR i norsk fotball. Nå går det mot at videodømming kommer til Eliteserien.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.08:33 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


13. Glimt til topps
Viking hadde ledelsen inn til pause, men klarte ikke å stå imot da Glimt skrudde opp tempo i 2. omgang Veton Berisha sendte vertene i føringen etter seks minutters spill. Den beholdt de til det 67. minutt. Da pirket Glimt-stopper Brede Moe inn utligningen. Med et lekkert brassespark snudde Amahl Pellegrino kampen. Erik Botheim la på til 3-1 i overtiden. Seieren sender Glimt til topps av eliteserien. Den regjerende seriemesteren har 38 poeng, ett mer enn molde, med tolv kamper igjen av sesongen.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.18:56 - Kilde: NRK - Info


14. VIF-kapteinen beskylder dommerne for «VAR-dømming»
Vålerenga-kaptein Jonatan Tollås Nation mener dommerne brukte reprisene som rullet over stadionskjermen da de ga molde straffespark.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


15. Havarikommisjonen avslutter undersøkelser av hurtigruteskip
Statens havarikommisjon avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald» som fikk motorstopp ved Hustadvika utenfor molde i august.
Tidspunkt: 14-09-2021 - Kl.13:08 - Kilde: E24 - Info


16. Bodø/Glimt skuffet - mistet tabelltoppen
Bodø/Glimt skuffet på hjemmebane og mistet tabelltoppen til molde.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.19:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


17. Kristiansund opp på medaljeplass
Kristiansund slet lenge, men klarte til slutt å slå Strømsgodset i Drammen søndag kveld. Bendik Bye satte 1-0 for bortelaget etter 20 minutter, men rett etter pause utlignet Kristoffer Tokstad for Godset. På overtid, Etter at Godsets Fred Friday hadde brent en kjempesjanse, satte Aliou Coly inn ballen fra kort hold. Dermed klatrer KBK opp på tredjeplass på tabellen. De er fire poeng bak molde som leder og ett poeng foran Lillestrøm og Viking på plassene bak.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


18. molde overtok tabelltoppen
molde vant 4-0 mot Mjøndalen i eliteserien søndag, etter to scoringer av Ohi Omoijuanfo og en av Martin Ellingsen. Med det overtar molde også tabelltoppen etter at Bodø/Glimt kun klarte uavgjort mot Odd. molde står med 36 poeng på 18 kamper. Glimt er ett poeng bak. Samtidig stikker Ohi fra i kampen om toppscorertittelen. Han har 20 mål så langt denne sesongen, seks flere enn Thomas Lehne Olsen.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.17:52 - Kilde: NRK - Info


19. Skiskytternes smøresjef tok NM-gull
Tobias Dahl Fenre, skiskytternes smøresjef, gikk lørdag helt til topps i NM i Ultra trail, som ble arrangert i molde. Distansen på løpet var 50 kilometer. – Det var veldig kult, og et løp jeg har gledet meg til lenge. Det ble jo utsatt to ganger og avlyst én gang, og det er et løp jeg har hatt lyst til å løpe i to år. Nå fikk jeg gjort det, og det var veldig gøy, sier han til NRK. Fenres vinnertid ble sterke 4.50.06. Anders Kjærevik tok andreplassen 13.08 bak Fenre, mens Kristoffer Nordvik kapret tredjeplassen 13.49 minutter bak vinneren. – Hvordan var det å stikke av med seieren? – Det er kjempegøy. Jeg var på en måte en slags favoritt, så jeg er kanskje ikke overrasket, men jeg var veldig nervøs på forhånd siden dette var det klart sterkeste startfeltet jeg har løpt i til nå. Jeg er selvfølgelig glad for å bli norgesmester, det er kjempegøy, sier Fenre. Vinner av NM Ultra trail er automatisk kvalifisert til det neste VM i terrengultra. Fenre, som altså jobber som smøresjef for skiskytterne, har tidligere fortalt NRK om hvordan han har gått fra dårlig fysisk form til å bli topptrent. I NRK-podkasten «I det lange løp» snakker Fenre mye om hvordan han trener under skiskyttermesterskap. Hør episoden her. Lørdag ble han norgesmester.
Tidspunkt: 11-09-2021 - Kl.12:41 - Kilde: NRK - Info


20. molde låner ut keepertalent
Oliver Petersen, som har stått fem A-lagskamper for molde denne sesongen, lånes ut til 1.-divisjonsklubben Grorud ut sesongen. 19-åringen kom til molde fra Follo høsten 2018 og har nylig skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2024.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.15:40 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om MoldeAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)