Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
30
 Tirsdag  30. Mai. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Bodø
Brønnøysund
Fauske
Leknes
Mo i Rana
Mosjøen
Narvik
Sandnessjøen
Sortland
Stokmarknes
Svolvær
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for NarvikByens navn: NarvikBreddegrad: 68.43838
Kommune: NarvikLengdegrad: 17.4271
Fylke: Nordland 


1. To motkandidater for narvik i kampen om alpin-VM
narvik får konkurranse fra Soldeu i Andorra og italienske Val Gardena i jakten på å få arrangere alpin-VM i 2029. Norge og narvik tapte kampen om VM i 2027. Det ble tidlig klart at de ville forsøke seg på mesterskapet to år senere. Mandag gikk fristen ut for å melde sin interesse, og onsdag ble det klart at Andorra og Italia også ønsker å være arrangør for VM i 2029, opplyser Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) på sine nettsider. Avgjørelsen faller i forbindelse med et styremøte i FIS i forkant av FIS-kongressen på Island i juni 2024. Det er de 21 representantene i FIS-styret som bestemmer hvem som blir VM-arrangør. Det er sjette gang Norge søker om alpin-VM. Verdensmesterskapet i alpine grener har aldri foregått på norsk jord hvis man ser bort fra vinter-OL i 1952. Etter lekene ble det bestemt at det også hadde status som et VM. Hafjell og Kvitfjell har vært tidligere norske søkere uten å få gehør. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.17:07 - Kilde: NRK - Info


2. Evjen hylles etter Ohis drømmescoring i Danmark
Norske Ohi Omoijuanfo satte 1–0 målet som sikret Brøndbys seier over Midtjylland i den danske superligaen mandag. Men det er landsmannen Håkon Evjen som hylles i sosiale medier etter kampen, skriver NTB. I Evjens tredje kamp for Brøndby fikk han ballen i 16-meteren. 23-åringen sentret til Simon Hedlund med en Cruyff-pasning som igjen fant Omoijuanfo foran mål. «Jeg er helt besatt av Evjen. Han erobrer, han dribler, han passerer, han gjør strålende ting. Vanvittig pasning til Hedlund», skriver Brøndby-supporter Daniel Andreas Moe på Twitter. «Sinnssyk avlevering av Håkon Evjen», skriver en annen. Den tekniske midtbanespilleren fra narvik gikk til dansk fotball i januar etter et opphold i AZ i Nederland. Før det spilte for Bodø/Glimt og i 2019 ble han kåret til årets spiller og årets unge spiller i Eliteserien. Brøndby ligger på femteplass etter den viktige seieren over Midtjylland som nå ligger på sjetteplass.
Tidspunkt: 27-02-2023 - Kl.20:34 - Kilde: NRK - Info


3. Aamodt i narvik 2029-styret
Kjetil André Aamodt bekrefter til NRK at han går inn i styret som jobber for å få alpin-VM til narvik i 2029 – Jeg ønsker å ta del i styret fordi jeg først og fremst er glad i sporten, og fordi det vil være bra for Norge å få et mesterskap hit. Selv om vi som nasjon har tatt 25 VM-gull og 62 medaljer i VM, har vi aldri hatt mesterskapet her, sier Aamodt. Den tidligere alpinisten er selv svært begeistret og imponert over forholdene i narvik. – Det er spektakulære forhold, og de har en utrolig kul utforløype. Det er absolutt et mesterskap verdig, sier Aamodt. Han tror det er en stor mulighet for at narvik og Norge får alpin-VM i 2029. – Jeg ønsker å hjelpe til. Jeg har et navn innenfor, og føler jeg har noe å bidra med, avslutter den tidligere alpinisten.
Tidspunkt: 22-11-2022 - Kl.09:56 - Kilde: NRK - Info


4. narvik fikk nei – får ikke arrangere VM i 2027
I seks år har narvik jobbet for å bli arrangør av alpin-VM. I dag kom avgjørelsen – nordlendingene får ikke arrangere i 2027.
Tidspunkt: 26-05-2022 - Kl.00:34 - Kilde: NRK - Info


5. Kongepokalen til Steen Olsen
Alexander Steen Olsen var best i begge omgangene i NM og kunne sikre nok et NM-gull i narvik, etter gårsdagens storslalåmseier. Sølvet tok Timon Haugan 34 hundredeler bak Steen Olsen. Henrik Kristoffersen paserte mål 56 hundredeler bak vinneren og tok bronse.
Tidspunkt: 05-04-2022 - Kl.13:41 - Kilde: NRK - Info


6. Nytt NM-gull til Steen Olsen
Alexander Steen Olsen var best i begge omgangene i NM og kunne sikre nok et NM-gull i narvik, etter gårsdagens storslalåmseier. Sølvet tok Timon Haugan 34 hundredeler bak Steen Olsen. Henrik Kristoffersen paserte mål 56 hundredeler bak vinneren og tok bronse.
Tidspunkt: 05-04-2022 - Kl.13:41 - Kilde: NRK - Info


7. Nytt NM-gull til Holtmann
Mina Fürst Holtmann kjørte inn til sitt første NM-gull i slalåm i narvik. I går tok hun NM-gull i storslalåm. Hun vant elleve hundredeler foran Mariel Kufaas som tok sølvet etter en sterk 2. omgang. Bronsen gikk til Andrine Mårstøl
Tidspunkt: 05-04-2022 - Kl.12:22 - Kilde: NRK - Info


8. Steen Olsen på topp igjen
Alexander Steen Olsen er i leiinga etter første omgang i NM-slalåmen i narvik. Den doble junior-verdsmeistern frå Kjelsås i Oslo leier framfor tre verdscupkøyrarar. Atle Lie McGrath er 33 hundredeler etter Olsen, deretter følgjer Timon Haugan (0,71 sekund bak) og Henrik Kristoffersen (1,03). Steen Olsen tok NM-gullet i storslalåm måndag. 2. omgang tek til klokka 15.10.
Tidspunkt: 05-04-2022 - Kl.09:53 - Kilde: NRK - Info


9. Holtmann mot ny NM-tittel
Mina Fürst Holtmann leier klart etter første omgang av slalåm under alpin-NM i narvik. Holtmann er fire tideler framfor Mariel Kufaas og 65 hundredeler betre enn Andrine Mårstøl. Berre 34 av 56 startande kom til mål i den tøffe løypa. Holtmann tok sin første NM-tittel då ho vann storslalåm i går. 2. omgang startar klokka 13.40.
Tidspunkt: 05-04-2022 - Kl.07:58 - Kilde: NRK - Info


10. Holtmann tok NM-gull foran Mowinckel
Det stod mellom Mina Fürst Holtmann og Ragnhild Mowinckel da NM-gull i storslalåm skulle utdeles i narvik. Og det var Holtmann som stakk av med seieren som siste kvinne ut i andre omgang. Mowinckel måtte ta til takke med sølv i storslalåm etter å ha klatret fra fjerdeplassen. Hun tok gull i utfor søndag. Bronsen gikk til Andrine Mårstøl, som representerer Haugen IL i Stad kommune.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.12:24 - Kilde: NRK - Info


11. Junioren tukta verdscuptoppane
Den doble juniorverdsmeisteren Alexander Steen Olsen leier etter første omgang av NM i storslalåm i narvik. Han er 49 hundredeler framfor Eirik Hystad Solberg, med Oscar Zimmer på tredje, 72 hundredeler bak leiaren. Dei har slått alle dei store namna frå VM og verdscupen. Henrik Kristoffersen er på femteplass, 88 hundredeler bak, deretter følgjer Atle Lie McGrath og Rasmus Windingstad. Timon Haugan er nummer 10. Lucas Braathen står over NM. Veteranen Leif Kristian Nestvold-Haugen var blant dei som ikkje fullførte. Han slo opp ein skade i ryggen og måtte gi seg midtveges.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.10:07 - Kilde: NRK - Info


12. Holtmann i teten
Mina Fürst Holtmann leier etter første omgang i NM i storslalåm i narvik. Ho er 28 hundredeler framfor Pernille Dyrstad Lydersen. Andrine Mårstøl er nummer tre, 73 hundredeler bak, og Ragnhild Mowinckel hundredelen etter. 2. omgang startar klokka 12.30.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.08:10 - Kilde: NRK - Info


13. Røa vant NM-gull foran Kilde
Henrik Røa suste ned til utforseier i alpin-NM i narvik søndag. Favoritten Aleksander Aamodt Kilde tok sølvet og ble slått med 38 hundredels sekund. Røa kjørte fra første startnummer og gjorde få feil. Det sikret ham gullet foran landslagskompisen Kilde. Markus Nordgård Fossland tok bronsen, 1,03 sekunder bak Røa. Kilde har vært verdens beste fartskjører denne sesongen, der han tok både super-G- og utforkula i verdenscupen. Op veien vant han fire renn i utfor og kom til narvik for å prøve å sikre seg sitt femte NM-gull. Han vant NM-utforen i narvik i 2017, og Kilde har også et utforgull fra Oppdal i 2016. Søndag var det lenge jevnt mellom ham og Røa, men Kilde gjorde en liten feil i henget og klarte ikke få opp nok fart på tampen. – Jeg får ikke den farten jeg vil fra henget. Henrik har kjørt bra, og dette er et NM-gull han fortjener. Han er rå, sa Kilde. (NTB)
Tidspunkt: 03-04-2022 - Kl.13:58 - Kilde: NRK - Info


14. Mowinckel med maktdemonstrasjon i NM
Ragnhild Mowinckel innfridde favorittstempelet og kjørte ned til seier i NM-utforen i narvik søndag. Inni Holm Wembstad tok sølvet rett over sekundet bak. Mowinckel kom til rennet som den største favoritten etter en god comebacksesong i verdenscupen etter flere tunge skadeopphold. Hun kom på 2.-plass i verdenscuputforen i sveitsiske Crans-Montana i midten av februar. Mowinckel hadde ett gull og en bronse fra utfor fra tidligere norgesmesterskap. Hun har NM-gull i storslalåm i narvik fra 2017. Super-G-rennet ble avlyst lørdag som følge av store snømengder, men søndag spilte både vær og løype på lag i utforkonkurransen. Mowinckel kjørte fra første startnummer og kom seg i mål på tiden 1.28,21, noe ingen kunne matche. Wembstad var nærmest og tok sølvet 1,06 sekunder bak, mens Carmen Sofie Nielssen tok bronsemedaljen 1,41 sekunder bak Mowinckel. – Det var krevende. Det kom mye snø i går, men de har gjort en vanvittig bra jobb med løypa. Det var et greit nok løp, sier Mowinckel til NRK.
Tidspunkt: 03-04-2022 - Kl.12:21 - Kilde: NRK - Info


15. Alpin-NM: Lørdagens super-G avlyst
Det snør og blåser så kraftig i narvik at det ikke er mulig å gjennomføre lørdagens super-G for menn og kvinner. Det bekrefter Kristian Andreassen, sportssjef for alpin-NM, overfor NRK. Super-G-en skulle i utgangspunktet ha startet klokken 13.45 lørdag.
Tidspunkt: 02-04-2022 - Kl.07:48 - Kilde: NRK - Info


16. Grüner og Manglerud Star sikret fornyet eliteseriekontrakt
Både Grüner og Manglerud Star får beholde plassene sine i eliteserien i ishockey etter at forlenging måtte til for å skille de to lagene i siste kamp i kvalifiseringsgruppen torsdag kveld. Manglerud avgjorde kampen i forlengingen og begge lagene endte med tolv poeng på seks kamper. narvik slo Comet 3-1, men endte likevel poenget bak de to oslolagene. Dermed blir det ingen retur til eliteserien for nordlendingene.
Tidspunkt: 31-03-2022 - Kl.19:58 - Kilde: NRK - Info


17. Stjernen rappet seriesølvet fra Sparta
Sparta tapte 0-3 hjemme for Storhamar, mens Stjernen banket Frisk 6-1 borte. Det avgjorde fordelingen av sølv- og bronsemedaljene i eliteserien i ishockey. Før siste serierunde lå Sparta an til å ta andreplassen, men med torsdagens resultater glapp den til lokalrivalen fra Fredrikstad. Vålerenga vant komfortable 12-0 over Grüner og sikret fjerdeplassen. Lillehammer kom under 0-2, men snudde til 4-2 mot serievinner Stavanger Oilers. Laget ble likevel bare nummer sju. Storhamar tok sjetteplassen med seieren over Sparta, mens Frisk Asker følger på plassen foran. Ringerike slo Manglerud Star 3-2 hjemme etter forlengning. Mens de åtte beste lagene skal ut i kvartfinaler, må Grüner og Manglerud Star ut i kvalifisering til eliteserien. Der deltar også Comet og narvik i en serie som spilles over tre hjemme- og tre bortekamper. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2022 - Kl.20:29 - Kilde: NRK - Info


18. Politi og Kystvakten aksjonerte mot russisk luksusyacht
Med bistand fra Forsvarets kystvakt, har politiet og tolletaten onsdag ettermiddag aksjonert mot den russiske luksusyachten «Ragnar» som lå til havn i narvik.
Tidspunkt: 23-02-2022 - Kl.21:30 - Kilde: E24 - Info


19. Nå skal Røkkes Aker forvalte andres penger
Aker starter et nytt virksomhetsområde for aktiv kapitalforvaltning. Røkke mener det blant annet kan åpne dørene for en satsing i narvik på mer enn 50 milliarder kroner.
Tidspunkt: 05-11-2021 - Kl.06:05 - Kilde: E24 - Info


20. Sydentemperaturer i Nord-Norge – varmere i narvik enn i Roma
I morges var det like varmt i narvik som i Roma og Istanbul, og langt varmere enn land i Sør-Europa. Den milde luften er imidlertid på hell.
Tidspunkt: 02-11-2021 - Kl.16:04 - Kilde: YR.no - InfoSøk etter flere nyheter om NarvikAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)