Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Gjøvik
Lillehammer
Otta
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for OttaByens navn: OttaBreddegrad: 61.77120
Kommune: SelLengdegrad: 9.53528
Fylke: Oppland 


1. – Får gigantsum for Qatar-rolle
Ifølge flere britiske medier, deriblant Daily Mail og The Sun, har David Beckham takket ja til å bli ambassadør for det kommende fotball-VM i Qatar. Det ventes at nyheten offentliggjøres i løpet av den kommende måneden. Beckham skal ifølge avisene motta svimlende 1,7 milliarder kroner for å la navnet og ansiktet sitt brukes som ambassadør for det omstridte mesterskapet, som altså spilles i ørkenstaten i november og desember 2022. Beckham selv har ikke kommentert nyheten, men en talsperson for superstjernen sier følgende til The Sun: – David har alltid snakket om fotballens makt som kraft for å skape noe godt på mange plan. Når det snart er bare ett år igjen til turneringen, vil han slutte seg til et bredere fotballsamfunn som står sammen om VM 2022, og han gleder seg til det han tror vil bli en flott turnering, sier talspersonen. Beckham får allerede mye kritikk for det mange mener er åpenbart forsøk på sportsvasking, skriver Daily Mail.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.11:05 - Kilde: NRK - Info


2. OL-ilden ankom Beijing
Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Onsdag blir det en ny seremoni i det olympiske tårnet i Beijing, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4. til 20. februar 2022.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.23:45 - Kilde: NRK - Info


3. Hetses etter Bråthen-saken – nå vurderer Skiforbundet politianmeldelse
Flere i Norges Skiforbund har mottatt grov hets i forbindelse med Clas Brede Bråthen-konflikten. Meldingene har tidvis vært så drøye at Skiforbundet har vurdert å gå til politianmeldelse.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.17:43 - Kilde: NRK - Info


4. Tre menn tiltalt for hvitvasking av stort utbytte fra bedrageri i Belgia
En bank i Belgia ble i 2019 forledet til å overføre pengene til en mottaker i Norge. Herfra ble pengene forsøkt sendt videre til andre land, skriver Økokrim i en pressemelding.
Tidspunkt: 15-10-2021 - Kl.07:41 - Kilde: E24 - Info


5. Brytetrener forsvant under VM
Den Srilankiske brytetreneren Donald Indrawansa er meldt savnet etter å ha forsvunnet under VM i Oslo sist uke. Det mistenkes at han har stukket av til Sveits. Det opplyser president Sarath Hewavitharana i Sri Lankas bryteforbund til nyhetsbyrået AFP. Indrawansa er både trener og visepresident i det nasjonale forbundet. Indrawansa forsvant angivelig fra laghotellet tre dager ut i mesterskapet som ble holdt i Jordal Amfi. Han var dermed ikke med resten av delegasjonen som fredag kom hjem til Sri Lanka. Ifølge srilankiske medier skal Indrawansa ha tatt med seg penger som var beregnet for å betale for koronatester ved lagets retur til Colombo. Han ble ifølge Hewavitharana sist observert da han forsøkte å kjøpe en bussbillett. Til Avisa Oslo opplyser politiet i Oslo at de ikke har mottatt noen formell savnetsak.
Tidspunkt: 12-10-2021 - Kl.11:13 - Kilde: NRK - Info


6. Hamilton oppgitt over taktikken
– Vi skulle ikke gått inn. Jeg sa det til dere, sa en tydelig oppgitt Lewis Hamilton da han fikk beskjed om at han lå på 5. plass med fem runder igjen. Der endte han også til slutt noe som førte til at han mistet ledelsen i VM-sammendraget. Han lå an til å kunne kjempe om en 3. plass, men fikk beskjed om å bytte dekk for ikke å risikere å miste ytterligere plasser. Det var den beslutningen han likte dårlig. – La meg være, ropte Hamilton over teamradioen. Valtteri Bottas sikret sesongens første seier. Nærmest fulgte Max Verstappen, som med 2. plassen overtok VM-ledelsen. Han er nå seks poeng foran Hamilton med seks løp igjen av sesongen. Sergio Perez ble nummer tre.
Tidspunkt: 10-10-2021 - Kl.13:34 - Kilde: NRK - Info


7. Bottas tok beste startspor
Valtteri Bottas starter fremst i søndagens Tyrkias Grand Prix. Red Bulls Max Verstappen blir å finne i nabosporet. Det var VM-leder Lewis Hamilton som var raskest i kvalifiseringen, men Mercedes-føreren har byttet en motordel som gjør at han rykker ti plasser bak i startkøen. Dermed starter han i ellevte startspor. Hamilton leder Formel 1-mesterskapet etter 15 av 22 lmed 246,5 poeng. To poeng bak lurer Verstappen.
Tidspunkt: 09-10-2021 - Kl.13:04 - Kilde: NRK - Info


8. Hamilton får «grid»-straff
Mercedes-fører Lewis Hamilton straffes for å sette inn en ny forbrenningsmotor før søndagens Tyrkias Grand Prix. Han mottar en «grid»-straff på ti startposisjoner. Dersom han vinner lørdagens kvalifisering, starter han med andre ord som nummer elleve i selve løpet. Hamilton leder årets Formel 1-VM med 246,5 poeng, kun to poeng foran Red Bulls Max Verstappen.
Tidspunkt: 08-10-2021 - Kl.09:08 - Kilde: NRK - Info


9. Har fått tidsfrist i Bråthen-saken
Forrige uke saksøkte hoppsjef Clas Brede Bråthen sin egen arbeidsgiver Norges Skiforbund. Nå har forbundet mottatt stevningen, og samtidig fått en frist for når tilsvaret skal være inne. – Vi har fått formidlet stevningen via tingretten, og vi har tilsvarsfrist 20. oktober, opplyser Skiforbundets advokat Nina G. Sandnes til NRK.
Tidspunkt: 04-10-2021 - Kl.12:58 - Kilde: NRK - Info


10. Én pågrepet og siktet for heleri av bitcoin etter coronabedrageri
En mann er pågrepet og siktet for grovt heleri, etter å ha mottatt kryptovaluta fra det Økokrim mener er utbytte fra straffbare handlinger.
Tidspunkt: 01-10-2021 - Kl.14:01 - Kilde: E24 - Info


11. Ruud møter Opelka i Laver Cup
Casper Ruud møter Reilly Opelka i den første av helgens tolv kamper mellom «Team Europe» og «Team World» i Laver Cup i Boston. Nordmannen deltar i den prestisjetunge turneringen for første gang. Han spiller på lag med Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrej Rubljov og Matteo Berrettini. De ledes av Björn Borg. Verdenslaget ledes av John McEnroe. Det består av Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, John Isner, Reilly Opelka og Nick Kyrgios. Det spilles tre single-kamper og en double-kamp fra fredag, lørdag og søndag. Alle spillerne må spille minst en single-kamp lørdag eller søndag. En seier er verdt ett poeng fredag, to poeng lørdag og tre poeng søndag. Hvert medlem av vinnerlaget vil motta snaut 2,2 millioner kroner i premiepenger.
Tidspunkt: 23-09-2021 - Kl.16:10 - Kilde: NRK - Info


12. Obligatorisk vaksine for OL-utøvere
Alle amerikanske utøvere som skal delta i vinterens OL i Beijing i februar, må være vaksinert, ifølge retningslinjene til landets OL-komité. Onsdag la USAs olympiske og paralympiske komité (USOPC) fram retningslinjer for de kommende lekene. Innen 1. november skal alle utøvere og støtteapparat ha mottatt vaksinen. Retningslinjene gjelder også for alle de kommende olympiske lekene. – Dette vil øke vår mulighet til å skape et sikkert og produktivt miljø for Team USAs utøvere og støtteapparat, sier administrerende direktør Sarah Hirshland i USOPC. Et lignende krav forelå ikke før sommer-OL i Tokyo. Omkring 100 av 613 amerikanske utøvere dro til Japan uten vaksine. Likevel fins det unntak av medisinske eller religiøs art, og her vil komiteen gjøre en vurdering i hver sak, opplyses det. Vinter-OL starter 4. februar og varer til 20. februar neste år.
Tidspunkt: 23-09-2021 - Kl.05:57 - Kilde: NRK - Info


13. Hovland forberedt på tøft publikum
Norges golfess Viktor Hovland er sikker på at han kommer til å håndtere et eventuelt fiendtlig publikum under Ryder Cup som starter fredag. Det europeiske laget vil trolig få en tøff mottakelse når de skal forsvare pokalen på Whistling Straits-banen utenfor Sheboygan i Wisconsin. Hovland er en av tre ferske spillere på det europeiske Ryder Cup-laget. Han tar det ikke tungt om han opplever motbør fra tilskuerne. – Jeg liker å tro at jeg har noen fans der ute som ikke nødvendigvis vil bue mot oss, men vi hvis de ender opp med å gjøre det, får det bare være, sa nordmannen.
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.05:08 - Kilde: NRK - Info


14. Arteta roser Ødegaard
Arsenal-manager Mikel Arteta ga Martin Ødegaard ros da han ble spurt om nordmannens evne til å bruke eksempelets makt til å lede laget. – Jeg tror vi er iferd med å bygge en lederkultur i gruppen. Det er en veldig ung tropp med mange spillere under 23 år. Martin er landslagskaptein. – Marten har en evne til å utnytte talentet sitt, motta ballen der andre ikke ønsker den, men også gjennom holdningen sin, rytmen og måten han setter press på andre spillere, fortsetter Arteta på Arsenals pressekonferanse før ligacupkampen mot AFC Wimbledon onsdag. Han mener Ødegaard imponerer også i den defensive delen av spillet. Den norske stjernespilleren ble matchvinner med et lekkert frispark mot Burnley i helgen.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


15. Skjerper sikkerheten rundt landslag
Det newzealandske cricketforbundet (NZC) har høynet sikkerheten rundt sitt kvinnelandslag etter et trusselbrev under lagets opphold i England. Den hatefulle eposten ble sendt til Englands og Wales´ cricketforbund (ECB). – ECB har mottatt et trusselbrev relatert til NZC. Selv om det ikke spesifikt ble referert til White Ferns så ble trusselen tatt på alvor, utredet og ikke vurdert som troverdig, opplyser ECB i en uttalelse. New Zealands kvinnelandslag, som kalles White Ferns, er i Storbritannia for å spille en kamp i Leicester tirsdag. Til tross for at trusselen ikke ble sett på som troverdig, har man likevel skjerpet sikkerheten rundt laget.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.06:26 - Kilde: NRK - Info


16. Norsk tennisprofil trues når hun taper: – Det er trusler mot meg og familien min
Trusler og trakassering på sosiale medier er blitt hverdagen til mange tennisspillere. Hver gang Ulrikke Eikeri taper en kamp, mottar hun grove trusler fra personer som sier de har tapt penger.
Tidspunkt: 18-09-2021 - Kl.15:41 - Kilde: NRK - Info


17. DNB-toppen gir seg: – Har jobbet veldig mye over lang tid
Etter mange år i DNBs toppledelse ser ottar Ertzeid frem til «en litt annen tilværelse», og vil blant annet bruke tid på å investere egne midler. – Ligger ingen dramatikk bak, sier han.
Tidspunkt: 13-09-2021 - Kl.10:22 - Kilde: E24 - Info


18. Ida Lerner blir ny finansdirektør i DNB
ottar Ertzeid slutter som finansdirektør i DNB, og Ida Lerner tar over fra 1. november.
Tidspunkt: 13-09-2021 - Kl.06:32 - Kilde: E24 - Info


19. Hamilton tapte flere plasser
Lewis Hamilton startet som nummer to på griden i dagens sprintkvalifisering på Monzabanen i Italia. Men med hjulspinn på starten, tapte Hamilton flere plasser. På det verste lå han som nummer seks, men han kjørte seg opp til en femteplass når Pierre Gasly kjørte ut foran han. Lagkameraten til Hamilton, Valtteri Bottas, hadde en mye bedre dag på jobben. Han startet som nummer en, og forsvarte den plassen alle de 18 rundene. Max Verstappen kjørte seg opp til en andreplass. Det betyr at Bottas starter i førsteposisjon i morgendagens løp, mens Verstappen har andreposisjon. Hamilton starter helt nede fra femteposisjon.
Tidspunkt: 11-09-2021 - Kl.15:07 - Kilde: NRK - Info


20. Stortingets presidentskap skal gå gjennom etterlønnsordningen
Etter flere saker der avgåtte representanter har mottatt urettmessig etterlønn, har Stortingets presidentskap besluttet en gjennomgang av ordningen.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.11:19 - Kilde: E24 - InfoSøk etter flere nyheter om OttaAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)