Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Holmestrand
Horten
Larvik
Sandefjord
Svelvik
Tønsberg
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SandefjordByens navn: SandefjordBreddegrad: 59.13117
Kommune: SandefjordLengdegrad: 10.2166
Fylke: Vestfold 


1. Rosenborg cruisa til siger
sandefjord fekk det blytungt mot Rosenborg på Lerkendal søndag. Allereie etter 20 minutt leda Rosenborg 3–0 etter to mål frå Carlo Holse og eitt frå Stefano Vecchia. I andre omgang skåra Dino Islamovic og Alexander Ruud Tveter eitt mål kvar, i kampen som enda 4–1 til Rosenborg.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


2. Sterk Brann-seier
Brann fikk hjelp til å ta ledelsen hjemme mot Kristiansund, da Dan Petter Ulvestad satte ballen i eget nett på komisk vis etter 19 minutter. Selv om Sery Larsen også vartet opp med et selvmål før pause, slo Brann tilbake etter hvilen. Petter Strand fikk en fullstreffer på frispark og Mathias Rasmussen fikset 3-1-seier minuttet før full tid. Da er Brann på kvalifiseringsplass i Eliteserien, ett poeng foran Stabæk, som slo sandefjord 3-0 søndag.
Tidspunkt: 26-09-2021 - Kl.18:14 - Kilde: NRK - Info


3. Jotun: Brannen påvirker ikke leveringsevnen
Brannen ved Jotun fabrikker i sandefjord vil trolig ikke påvirke selskapets leveringsevne på kort sikt, opplyser kommunikasjonssjefen.
Tidspunkt: 16-09-2021 - Kl.07:34 - Kilde: E24 - Info


4. Brann på Jotun-fabrikk i sandefjord under kontroll
De som ble evakuert under den kraftige brannen ved Jotun-anlegget i sandefjord kan flytte tilbake.
Tidspunkt: 15-09-2021 - Kl.15:26 - Kilde: E24 - Info


5. Brann på Jotun-fabrikk i sandefjord – politiet evakuerer
Politiet melder om brann i et lagerbygg ved Jotun-fabrikken i sandefjord. De har opprettet en sikkerhetsavstand på 500 meter.
Tidspunkt: 15-09-2021 - Kl.13:19 - Kilde: E24 - Info


6. Brann på Jotun-fabrikk i sandefjord – fare for spredning til nabobygg
Kokeriet ved Jotun-anlegget i sandefjord står i flammer og det er foreløpig ikke kontroll på brannen. Politiet har opprettet en sikkerhetsavstand på 500 meter.
Tidspunkt: 15-09-2021 - Kl.13:19 - Kilde: E24 - Info


7. Brann på Jotun-fabrikk i sandefjord: – Ser bedre ut
Den kraftige brannen ved Jotun-anlegget i sandefjord har dempet seg en del, men brannvesenet har fortsatt ikke kontroll.
Tidspunkt: 15-09-2021 - Kl.13:19 - Kilde: E24 - Info


8. Brann ved Jotun-fabrikken i sandefjord
Brannvesenet har rykket ut til en brann Hystadveien i sandefjord onsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 15-09-2021 - Kl.13:15 - Kilde: E24 - Info


9. Fagermo oppgitt etter VIF-flause
Vålerenga gikk på et ydmykende 0-3-tap borte mot sandefjord søndag kveld. På de syv siste eliteseriekampen står oslolaget nå med fattige én seier, og medaljesjansene blir stadig svakere. I VIF-leiren er stemningen dårlig etter søndagens flause. – Det er veldig langt unna det vi kom hit for å gjøre. Utrolig skuffende og «drit dårlig» når vi har de ambisjonene vi har, sier Fredrik Oldrup Jensen til NRK etter kampen. VIF-trener Dag-Eilev Fagermo mener sandefjord vant kampen fortjent. – Dette er nok det svakeste som er levert mens jeg har vært Vålerenga-trener, sier Fagermo til NRK. Han var irritert på det han fikk se av egne gutter søndag. VIF-kaptein Jonatan Tollås Nation ble byttet ut allerede ved pause. Etter kampen la han ut denne beskjeden på Twitter til egne supportere: «Vil først og fremst takke alle supportere som laga jævlig bra stemning på stadion i dag Og deretter beklage til alle supportere for det jeg og vi viste i dag, det er ikke i nærheten! Men vi står sammen, og kjemper, og vinner til slutt » William Kurtovic, et selvmål av Fredrik Oldrup Jensen og Vidar Ari Jónssons åttende mål for sesongen gjorde at de blåkledde er ni poeng over nedrykksstreken. Vålerenga på sin side er nede på 6.-plass med fem poeng opp til Lillestrøm på 3.-plass.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.19:14 - Kilde: NRK - Info


10. sandefjord ydmyket Vålerenga
sandefjord tok et nytt steg bort fra nedrykk med 3-0 over et Vålerenga-lag som knapt skapte sjanser i Eliteserien søndag. På de syv siste eliteseriekampen står oslolaget nå med fattige én seier, og medaljesjansene blir stadig svakere. TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen er krystallklar om det osloklubben presterer denne sesongen. – Det ble snakket om gull. Vålerenga var tippet høyt på tabellen, så de kommer jo til å skuffe også denne sesongen. Det er en stor, stor nedtur for dette prosjektet til Fagermo, sa Mathisen i TV 2s FotballXtra-studio søndag. William Kurtovic, et selvmål av Fredrik Oldrup Jensen og Vidar Ari Jónssons åttende mål for sesongen gjorde at de blåkledde er ni poeng over nedrykksstreken. Vålerenga på sin side er nede på 6.-plass med fem poeng opp til Lillestrøm på 3.-plass.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


11. sandefjord-veteran forlater klubben
Enric Vallès Prat (31) er ferdig i sandefjord etter fem år i klubben. Katalaneren ønsket seg hjem til Spania og fikk kontrakten med sandefjord terminert. Vallès ble klar for den spanske klubben Unio Esportivo Olot tirsdag kveld, melder sandefjord på sitt nettsted.
Tidspunkt: 01-09-2021 - Kl.07:40 - Kilde: NRK - Info


12. Koné rystet sandefjord med fire mål på én omgang

Tidspunkt: 29-08-2021 - Kl.20:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


13. Koné scoret fire mål før pause
Ibrahima Koné slo til med hattrick på 14 minutter og hadde fire mål før sidebytte i Sarpsborgs knusende 5-0-seier over sandefjord søndag. Dermed greide Koné det samme som Erling Braut Haaland gjorde i 2018: å scoret fire mål før pause. Spissen fra Mali startet målshowet i det 15. og rundet det av i det 51. minutt. 4-0 kom seks minutter på overtid av første omgang. Haaland trengte bare 17 minutter på sine fire scoringer mot Brann. – Alle er fornøyde. Det var en fantastisk kamp, og alle jobbet bra. Jeg er veldig glad for å score fire mål, men jeg trenger flere, sa Koné til Discovery+ etter storseieren.
Tidspunkt: 29-08-2021 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


14. To kunstmål i sandefjord: – Jeg traff ballen veldig godt

Tidspunkt: 22-08-2021 - Kl.20:02 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


15. Lillestrøm opp på tredjeplass
Lillestrøm er i godt driv om dagen, og har klatra opp på tredjeplass i Eliteserien. Dei vann imponerande 3–0 borte mot Haugesund. Daniel Gustafsson scora to av måla og Ulrik Fredriksen sette ballen i eiget mål på overtid. sandefjord hadde ein gyllen moglegheit til å ta med seg tre poeng mot Tromsø da Sivert Gussiås tok straffespark like før slutt, men han bomma. Kampen enda dermed 1-1, etter scoringar frå Vidar Ari Jónsson og Ebiye Moses.
Tidspunkt: 22-08-2021 - Kl.18:05 - Kilde: NRK - Info


16. Barmen og Andersen ikke på trening
Kristoffer Barmen og Mikkel Andersen blir ikke å se på Branns trening på mandag, melder Bergensavisen. Styreleder sier de er mentalt slitne. – Vi aksepterer at de er mentalt sliten og har det lite kjekt for tiden, og derfor ikke er klare for trening, sier styreleder Birger Grevstad til BA. De to var ikke en del av Brann-laget som vant 3–2 over sandefjord mandag. Duoen er ikke en del av politietterforskningen som er satt i gang etter det mye omtalte nachspielet på Brann Stadion. (NTB)
Tidspunkt: 16-08-2021 - Kl.07:49 - Kilde: NRK - Info


17. To Brann-spillere utelatt fra kamptroppen: – En dypt tragisk sak for klubben
BRANN STADION (NRK): Kaoset i Brann fortsetter. To spillere er nå utelatt fra kamptroppen til Brann mot sandefjord søndag.
Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.09:07 - Kilde: NRK - Info


18. Norwegian gjenopptar flyvninger fra Torp sandefjord lufthavn
Norwegian gjenåpner direkterutene til Malaga og Alicante fra Torp sandefjord Lufthavn, ifølge en pressemelding.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.07:10 - Kilde: E24 - Info


19. Finne og Nilsen med målpoeng
Bård Finne brukte ikke lang tid på å vise seg fram da han mandag ikledde seg Brann-drakten for første gang på åtte år. Den 26 år gamle spissen skrev under for gamleklubben før helgen, og mandag fikk han sjansen fra start i en treningskamp mot Fyllingsdalen, som Brann vant 3–1. Finne bidro med et par fine offensive initiativ i innledningen av oppgjøret, og idet kampuret rundet 14 minutter slo han til skikkelig. Robert Taylor fintet av en Fyllingsdalen-spiller på venstrekanten og spilte inn i feltet, der Finne kom løpende og bredsidet inn 1–0. Fire minutter senere markerte også en annen hjemvendt Brann-helt seg. Sivert Heltne Nilsen, som forlot Bergen for tre år siden, slo en fin målgivende pasning da Filip Delaveris økte til 2–0. Kommende helg skal Brann spille hjemmekamp mot sandefjord. (NTB)
Tidspunkt: 09-08-2021 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


20. Sjansesløseri i sandefjord
sandefjord og spesielt Lillestrøm slet med uttellingen foran mål da lagene spilte uavgjort 1–1 i Eliteserien søndag. Thomas Lehne Olsen scoret nok en gang. At det ikke ble mål i første omgang var nær sagt en sensasjon, med et bortelag fra Lillestrøm som bommet på fem gode sjanser før hvilen. Sjansene kom ikke like tett etter hvilen, selv om alle målene kom i omgangen. En kjempesjanse til hvert av lagene på stillingen 1–1 ble i alle fall misbrukt, i en kamp som vil huskes for nettopp det. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.18:09 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om SandefjordAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)