Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
4
 Onsdag  4. Okt. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Holmestrand
Horten
Larvik
Sandefjord
Svelvik
Tønsberg
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SandefjordByens navn: SandefjordBreddegrad: 59.13117
Kommune: SandefjordLengdegrad: 10.2166
Fylke: Vestfold 


1. Vålerenga skaffet seg pusterom i nedrykksstriden
Før søndagens kamp mellom sandefjord og Vålerenga lå begge de to lagene med 21 poeng, samme antall poeng som Haugesund på kvalikplass. Dermed var det en svært viktig kamp i sandefjord søndag kveld, og det som viste seg å bli en kamp hvor Vålerenga tok et godt steg bort fra den verste nedrykkstriden. Den nyinnkjøpte spissen Andrej Ilic har vært en stor suksess i Vålerenga-trøya de siste ukene og serberen headet Vålerenga i ledelsen mot slutten av den første omgangen. Ti minutter ut i den andre omgangen økte Vålerenga ledelsen etter et straffespark fra Stefan Strandberg og de så ut til å ha full kontroll på seieren. Spenning ble det likevel etter at sandefjord reduserte med Danilo Al-Saed halvveis i omgangen, men flere mål ble det ikke. Dermed var det Vålerenga som tok en viktig 2-1-seier og har et lite pusterom med syv runder igjen av Eliteserien. Vålerenga ligger nå på en ellevteplass, med sandefjord to plasser bak.
Tidspunkt: 01-10-2023 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


2. Sjokktap for Kolstad i eliteserien
Storsatsende Kolstad gikk på et sjokktap i eliteserien håndball da bunnlaget Runar sandefjord vant 36-30 på hjemmebane. Runar hadde tatt bare ett poeng på sine tre første kamper og er i tillegg utslått av cupen. Likevel satte laget Sander Sagosen og hans lagkamerater på plass hjemme fullsatte Runarhallen. Tord Lea Knutsen scoret sju mål for hjemmelaget, Kasper Syversen og Tobias Rivesjö seks hver. Sagosen var Kolstads og kampens toppscorer med ni mål, men det hjalp lite. (NTB)
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.18:58 - Kilde: NRK - Info


3. Viking slapp med skrekken – Pellegrino scoret fire for Glimt
Det startet så godt for Viking, som ledet 2-0 mot sandefjord allerede etter 16 minutter. Det sørget scoringer fra Yann-Erik de Lanlay og Lars Jørgen Salvesen for. Kampen så allerede ut til å være over for nedrykkstruede sandefjord. Men Hans-Erik Ødegaards menn hadde langt ifra gitt opp, og før pause hadde de utlignet til 2-2. Først scoret Franklin Daddys Boy Nyenetue selv, før han assisterte Danilo Al-Saed. Viking topper Eliteserien og kjemper for klubbens første seriegull siden 1991. Den drømmen vil de ikke gi fra seg helt ennå. For de tre poengene forble i Stavanger. Salvesen fant nettmaskene igjen, før den hjemvendte helten Samuel Adegbenro økte til 4-2. Da hjalp det lite for sandefjord at Alexander Ruud Tveter banket inn et trøstemål fra straffemerket like før slutt. – Jeg vil beskrive det som en rotete kamp. Vi bør ha full kontroll. Jeg vet ikke om vi blir litt nonchalante og tror vi er bedre enn vi er. Vi får de målene vi trenger, men det ble fryktelig spennende på slutten, sa Salvesen til TV 2 etter kampen. Pellegrino scoret fire Bodø/Glimt jager bare to poeng bak på tabellen og ved hjelp av fire(!) mål av Amahl Pellegrino sikret de tre poeng mot Vålerenga. Glimt tok ledelsen mot Vålerenga allerede etter ett minutt ved Pellegrino. Torgeir Børven utlignet like etter, men to nye Pellegrino-mål ga 3-1 til vertene. Gjestene fra Oslo reduserte en gang ved Andrej Ilic, men dagens mann heter Amahl Pellegrino. På overtid økte han til 4-2. – Deilig! Jeg har aldri scoret fire mål på toppnivå før. Jeg har ventet lenge på det, spøkte Pellegrino overfor TV 2. Glimt holder fortsatt følge med Viking i toppen åtte serierunder før sesongslutt.
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.16:53 - Kilde: NRK - Info


4. Merkelig selvmål avgjorde for sandefjord mot Godset
sandefjord tok tre kjærkomne poeng i Eliteserien med 2-0-seier over Strømsgodset på hjemmebane. Det skjedde i en ganske tam og sjansefattig kamp der en merkelig og smått kontroversiell situasjon etter en snau times spill ga det første målet. En høy ball falt ned i Godset-feltet, og stopper Bent Sørmo ville bruke brystkassa til å kontrollere den inn til keeper Viljar Myhra. Da han forsøkte det, ble han dyttet i ryggen av Aleksander Nilsson, og dermed mistet Sørmo kontroll. Han falt over ballen, som også gikk under Myhra og inn i nettet. VAR-dommerne valgte ikke å se nærmere på situasjonen som førte til scoringen, og dermed tok sandefjord ledelsen 1–0. Hjemmelaget skapte de største sjansene etter scoringen, og mot slutten skulle de trygge ledelsen. Filip Ottosson hamret til på frispark, og ballen gikk via muren slik at Myhra var utspilt. Seieren gjør at sandefjord ligger tre poeng over kvalifiseringsplassen før søndagens kamper. (©NTB)
Tidspunkt: 16-09-2023 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


5. Odd-treneren etter det bisarre byttet: – Vi er vant til at folk får barn midt i fotballkamper
Odd gikk seirende ut av et målrikt oppgjør mot sandefjord i Eliteserien søndag. Men midtveis i kampen fikk Odd-keeperen hastverk med å bli byttet ut – han skal bli far.
Tidspunkt: 03-09-2023 - Kl.17:16 - Kilde: NRK - Info


6. Lett hjernerystelse for Selvik
Den landslagsaktuelle Haugesund-keeperen Egil Selvik pådro seg en lett hjernerystelse under eliteseriekampen mot sandefjord søndag. Det opplyser medieansvarlig i FKH Runar Nordvik til NTB. Selvik måtte byttes ut da han reddet en hard avslutning med ansiktet i andreomgangen mot sandefjord. I etterkant har 26-åringen vært til sjekk og fått konstatert en lett hjernerystelse. Nordvik opplyser videre at sisteskansen trolig returnerer til treningsfeltet onsdag. Selvik var inkludert i Ståle Solbakkens forrige landslagstropp. Tirsdag skal Solbakken ta ut troppen til kampene mot Jordan og Georgia i september. (NTB)
Tidspunkt: 28-08-2023 - Kl.09:03 - Kilde: NRK - Info


7. Poengdeling mellom sandefjord og Haugesund
Verken sandefjord eller Haugesund maktet å finne veien til nettmaskene og spilte 0-0 i den viktige bunnkampen i Eliteserien i fotball søndag. På det solfylte gressteppet i Vestfold var begge lag farlig frempå i åpningsminuttene, og gjestenes Alexander Søderlund var mye involvert før pause. Tross flere sjanser fikk ingen av lagene hull på byllen. sandefjord kjemper en desperat kamp om å fornye kontrakten i Eliteserien. Før helgens runde befant vestfoldingene seg like over kvalikplass. Heller ikke Haugesund kan overse nedrykksspøkelset helt, og før søndagens oppgjør sto Jostein Grindhaugs lag uten seier i Eliteserien siden 23. juli.
Tidspunkt: 27-08-2023 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


8. Vålerenga spilte 2-2 mot Odd – VIF uten tap på fire kamper
Vålerenga unngikk å tape, men måtte ta til takke med 2-2 mot Odd på hjemmebane i Eliteserien søndag. Eneo Bitri scoret i sin VIF-debut. Dennis Gjengaar sendte Odd i ledelsen tidlig før et selvmål av Sondre Solholm Johansen utlignet kampen. Etter 39 minutter sendte debutant Bitri Vålerenga i ledelsen. Etter en snau time utlignet Ole Erik Midtskogen for gjestene, som dermed fikk med seg poeng fra Oslo. Vålerenga ligger fortsatt på kvalifiseringsplass til nedrykk, men har bare ett poeng opp til sandefjord på trygg plass. Vålerenga har tatt é seirer og spilt tre uavgjort de siste fire kampene. Etter en svært dårlig start som VIF-trener, har dermed Geir Bakke fått mer fart på laget den siste tiden selv om trepoengerne i stor grad uteblir. Vålerenga gjester gulljaktende Viking i neste runde, mens Odd tar imot sandefjord. (NTB)
Tidspunkt: 27-08-2023 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


9. sandefjord-back til nederlandsk fotball
sandefjords venstreback Ian Smeulers (23) vender tilbake til hjemlandet Nederland og har skrevet under for Excelsior. – Det er familiære forhold på hjemmebane som gjør at det er fornuftig å flytte hjem, sier Smeulers meldingen sandefjord har lagt ut. Han var i sandefjord i to og en halv sesong. Smeulers står med 51 eliteseriekamper. Denne sesongen har han vært på banen i elleve kamper. Smeulers har tidligere spilt for Dordrecht og Willem II og U21-laget til Feyenoord. – Han har vært en viktig brikke for oss og har bidratt med fart, duellkraft og et presist venstrebein, sier daglig leder Espen Bugge Pettersen i sandefjord. Excelsior ligger på 6.-plass i Nederlands øverste divisjon. Laget spilte uavgjort mot Ajax sist helg. (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.19:13 - Kilde: NRK - Info


10. Romsaas reddet Tromsø igjen
Jakob Napoleon Romsaas ble igjen avgjørende da han sikret 1-0-seier til Tromsø over sandefjord i Eliteserien søndag kveld. Dermed henger Tromsø fortsatt godt med i gullkampen. Det skiller bare fem poeng opp til serieleder Bodø/Glimt, som riktignok har én kamp mer spilt. Etter en drøy times spill satte Franklin Nyenetue ballen i nettmaskene bak Haugaard, men denne gangen var det et offsideflagg som satte en stopper for sandefjord-feiringen. sandefjord står dermed med 18 poeng etter like mange serierunder, og de må dermed finne seg i å fortsatt kjempe om fornyet eliteseriekontrakt.
Tidspunkt: 20-08-2023 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


11. Seieren røk for Molde på overtid – sandefjord berget uavgjort
(sandefjord – Molde 2-2) Molde gjestet sandefjord lørdag for den 18. serierunden, og måtte ta til takke med uavgjort i hvalfangerbyen. Hjemmelaget tok ledelsen i den første omgangen etter straffescoring av Djamnjanovic Nilsson, og tok med seg den ledelsen inn i pausen. I den andre omgangen ble det dramatikk. Først utlignet Magnus Grødem, før Martin Linnes sendte gjestene i ledelsen. Så, på overtid, dukket Alexander Ruud Tveter fra hjemmelaget opp inne i Molde sin 16-meter og headet inn 2–2. Med ett poeng ligger Molde fortsatt på en fjerdeplass i eliteserien, mens sandefjord holder 12.-plassen.
Tidspunkt: 12-08-2023 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


12. sandefjord med storseier mot Sarpsborg 08
Sarpsborg 08 scoret først i eliteseriekampen mot sandefjord, men deretter var det full stans for særpingene. sandefjord scoret og scoret og ga seg ikke før det stod 5-1 på resultattavla. Dermed tar Hans Erik Ødegaards menn et lite steg bort fra nedrykksstriden. Sist sandefjord vant i eliteserien var 4.juni, men søndag fikk de trolig en selvtillitsboost i sesonginnspurten med firemålsseieren.
Tidspunkt: 06-08-2023 - Kl.17:04 - Kilde: NRK - Info


13. Vålerenga på direkte nedrykk etter enorm dramatikk: - I skikkelige problemer
Vålerenga ligger på direkte nedrykk i Eliteserien etter å ha tapt mot sandefjord på overtid. Geir Bakke står med null poeng så langt som Vålerenga-trener.
Tidspunkt: 29-07-2023 - Kl.15:25 - Kilde: NRK - Info


14. Bodø/Glimt slapp med skrekken i målthriller
Det var også Glimt som kom best ut av startblokkene da den danske midtbaneyndlingen Albert Grønbæk utnyttet svakt forsvarsspill fra sandefjord og sendte nordlendingene i ledelsen etter bare ti minutter. Vertene slo imidlertid knallhardt tilbake da Aleksander Damnjanovic Nilsson utlignet med en perle av et langskudd bare to minutter senere, før Keanin Ayer fullførte snuoperasjonen ni minutter senere. Skuddet gikk via Odin Bjørtuft og inn i mål. Amahl Pellegrino fikk muligheten fra krittmerket til å utligne igjen for Glimt etter at Jesper Taaje handset innenfor 16-meteren. Pellegrino var som vanlig iskald da han komfortabelt satte inn straffen. Fire minutter før pause kunne bortesupporterne puste lettet ut da Grønbæk satte inn sitt andre mål for kvelden og sendte gultrøyene tilbake i ledelsen. Faris Pemi Moumbagna seg av da han satte inn 4-2-målet på volley på et innlegg fra Brunstad Fet, før Ulrik Saltnes fastsatte resultatet tre minutter før full tid. (NTB)
Tidspunkt: 23-07-2023 - Kl.17:15 - Kilde: NRK - Info


15. Odd utklasset Aalesund og HamKam karret seg over nedrykksstreken
Søndagens eliteserierunde ble av det målrike slaget. Eliteseriens eldste spiller Espen Ruud (39) storspilte og var involvert i alle Odds mål da Aalesund ble slått 3–0 borte. På Aspmyra havnet Bodø/Glimt tidlig under, men snudde etter pause og vant 2–1 hjemme mot Haugesund. LSK-sportssjef Simon Mesfin fikk en god opplevelse i sin første kamp i trenerstolen da Lillestrøm vant 4–2 mot sandefjord. Veteranen Birkir Bjarnason ble kampavgjørende da han satte inn 1–0 og ble matchvinner for Viking borte mot Stabæk. HamKam vant sin andre strake kamp i Eliteserien ved å slå Sarpsborg 3–2. Dermed ligger laget på trygg grunn. RBK fikk også en gledelig opptur da Ulrik Yttergård Jenssen sikret tre poeng på overtid. (NRK/NTB).
Tidspunkt: 16-07-2023 - Kl.17:16 - Kilde: NRK - Info


16. Målfest i Drammen: Godset knuste Sarpsborg 08
Formlagene Strømsgodset og Sarpsborg vartet opp med underholdning og sju mål i søndagens eliteseriekamp. Hjemmelaget vant 5-2. Det var nok en sterk seier av et Godset-lag i flytsonen. Jonatan Braut Brunes herjet på topp og scoret to ganger i løpet av de første elleve minuttene. Gustav Valsvik ga Godset ledelsen igjen etter to Sarpsborg 08-utligner, og derfra rykket Strømsgodset fra. Halldor Stenevik og Ole Enersen scoret ett hver og sørget for 5-2-seier. Oppgjøret mellom sandefjord og Stabæk ble den rake motsetning: Der endte det målløst og 0-0. Mushaga Bakenga kunne scoret for Stabæk da de fikk straffe, men spissen satte forsøket til side for mål. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 09-07-2023 - Kl.17:02 - Kilde: NRK - Info


17. Sarpsborg herjet med sandefjord
Sarpsborg 08 scoret seks mål da sandefjord ble sendt over Oslofjorden med 1-6-tap. Kristian Fardal Opseth (2), Victor Torp, Joachim Soltvedt, Ramon Pascal Lundqvist og Eirik Wichne scoret målene for Sarpsborg 08. Jesper Taaje scoret sandefjords mål.
Tidspunkt: 02-07-2023 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - Info


18. Eskås dømmer kvartfinale i U21-EM
Espen Eskås er utnevnt som hoveddommer i kvartfinaleoppgjøret mellom vertsnasjon Georgia og Israel i U21-EM lørdag. Eskås får med seg Jan Erik Engan og Isaak Elias Bashevkin som assistentdommere, opplyser Uefa. De tre andre i dommerteamet er fra henholdsvis Romania, Frankrike og Polen. Kampen spilles på Paichadze stadion i Georgias hovedstad Tbilisi lørdag klokken 18. Spania – Sveits, England – Portugal og Frankrike – Ukraina er de tre andre kvartfinalene. Eskås dømte sist kampen mellom Haugesund og sandefjord i Eliteserien tidligere i juni. (©NTB)
Tidspunkt: 29-06-2023 - Kl.10:41 - Kilde: NRK - Info


19. Tre personer bosatt i sandefjord omkom i ulykke
De tre mistet livet da bilen de satt i havnet i elven Lepenc. - Berører oss alle, sier ordføreren.
Tidspunkt: 19-06-2023 - Kl.12:41 - Kilde: Dagbladet - Info


20. Klønete selvmål banet vei for Haugesund-seier
Haugesund scoret to mål selv, men fikk også hjelp av forsvaret til sandefjord på vei mot 3-2-seier i Eliteserien søndag. Bilal Njie sendte Haugesund i ledelsen etter ti minutter, før sandefjord-stopper Jesper Taaje på klønete vis satte ballen i eget nett bare minutter senere. Sory Diarra sørget fro at det sto 3-0 allerede etter 20 minutter. (NTB)
Tidspunkt: 11-06-2023 - Kl.17:07 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om SandefjordAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)