Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Askim
Fredrikstad
Halden
Moss
Mysen
Sarpsborg
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SarpsborgByens navn: SarpsborgBreddegrad: 59.28390
Kommune: SarpsborgLengdegrad: 11.1096
Fylke: Østfold 


1. Lindseth hat trick for sarpsborg
Jonathan Lindset storspelte for sarpsborg mot medaljejagande Kristiansund i Eliteserien. Han gav seg ikkje før han hadde sikra seg eit hat trick, då han skåra alle sarpsborgs mål i kampen som enda 3–1. Det var den første bortesigeren i serien for sarpsborg sidan dei slo Rosenborg på Lerkendal 20. juni.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.17:23 - Kilde: NRK - Info


2. Bohinen ferdig i sarpsborg 08
Lars Bohinen og sarpsborg 08 avslutter samarbeidet etter sesongen. Det bekrefter klubben i en pressemelding. Bohinen ble hovedtrener for eliteserieklubben i juni da tidligere hovedtrener Mikael Stahre forlot klubben for a? ta over svenske IFK Go?teborg. – Lars Bohinens kompetanse og erfaring var den riktige for sarpsborg 08 i overgangsperioden før en mer permanent trener var pa? plass. Pa? kort varsel fikk klubben inn en hardtarbeidende og motivert trener som kjente norsk fotball og sarpsborg 08 godt, sier styreleder Hans Petter Arnesen i sarpsborg 08. Klubben ligger på 12.-plass med 23 poeng med åtte kamper igjen. Det er fire poeng ned til Brann på nedrykkskvalifisering. Blåtrøyene starter nå arbeidet med å finne ny trener for 2022-sesongen. Bohinen er ledig for nye oppdrag fra og med januar 2022.
Tidspunkt: 18-10-2021 - Kl.12:04 - Kilde: NRK - Info


3. Glimt tilbake på tabelltopp
En sen utligning så ut til å bli det siste målet i kampen mellom Bodø/Glimt og sarpsborg, men en straffe sikret Glimt 2-1-seier og tabelltopp i Eliteserien. 13 minutter tok det før Erik Botheim satte sitt mål nummer 13 for sesongen. Ti minutter før slutt kom utligningen. Jonathan Lindseth kom stupende inn i feltet og stanget inn 1-1. Deretter så det ut til at det skulle ende uavgjort, men Ola Solbakken sikret 2-1-seier på straffespark. Hugo Vetlesen ble felt av innbytter Bjørn Inge Utvik. – Vi holder de godt unna i store deler av kampen og utligner ganske sent. Da håper vi at vi skal holde det til uavgjort, men så får de det som ser ut som et billig straffespark, sa Lindseth til Discovery etter kampen.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.17:04 - Kilde: NRK - Info


4. Glimt sliter med å fylle stadion
Til tross for at Bodø/Glimt startet serierunden som tabelltopp, er det fortsatt ledige billetter til kampen mot sarpsborg 08 i dag, skriver NTB. – Det er nok litt vanskelig å endre folks vaner over natten. Vi får se. Det er ingen krise selv om jeg hadde ønsket at det ble fullt. Vi går inn for at folk på tribunen skal en god opplevelse og ta den med seg videre og fortelle andre hvor flott var å se kamp igjen, sier arrangementssjef Ørjan Heldal til NTB.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.06:43 - Kilde: NRK - Info


5. Sterk Molde-seier
Molde overtok ledelsen i eliteserien i fotball etter å ha slått Tromsø 3-0 på hjemmebane lørdag kveld. Kristoffer Haugen (bildet) sørget for 1-0 i første omgang. Ola Brynhildsen la på til 2-0 etter 79 minutter, før Martin Bjørnbak punkterte kampen fullstendig etter 83 minutter. Molde topper dermed tabellen på bedre målforskjell enn Bodø/Glimt. De regjerende mesterne har imidlertid en kamp mindre spilt og kan ta tilbake ledelsen med poeng mot sarpsborg 08 søndag.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


6. LSK med tredje strake hjemmetap
Tromsø vant 2-1 borte mot Lillestrøm i lørdagens eliteseriekamp på Åråsen. Niklas Vesterlund og August Mikkelsen scoret målene for Gutan, mens Thomas Lehne Olsen reduserte på straffe rett før slutt. Det var hans 18. eliteseriescoring, men det spørs om landslagssjef Ståle Solbakken, som satt på tribunen, lot seg imponere av det spissen presterte lørdag. LSK og Lehne var langt fra i toppslag mot Tromsø. – En blytung dag på jobben. Vi er ikke 100 prosent til stede før helt på slutten. Vi lever farlig, og det kunne blitt flere mål til Tromsø. Det er vanskelig å forklare, vi er nedpå med så mange samtidig, sa Lillestrøm-trener Geir Bakke til Discovery. LSK kom til kampen med bare tre dagers hvile siden ekstraomgangene i cupen mot Grorud onsdag kveld. Tromsø, som er ute av cupen, har ladet batteriene siden søndag, og det var derfor mange som spådde at det ville gi gjestene en fordel på Åråsen lørdag. Tromsø var også best kampen gjennom. LSK har nå tapt tre strake hjemmekamper, uvant kost for et vanligvis sterkt Åråsen-lag. Nedrykkstruede Tromsø tok sin første seier på seks forsøk. Lillestrøms neste kamp spilles lørdag 02. oktober borte mot sarpsborg 08. Tromsø møter Haugesund på Alfheim dagen etter.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


7. Godset knuste sarpsborg 08
sarpsborg var klart best fra start, og skulle muligens hatt et straffespark, men måtte likevel se seg knust 5-0 av et Strømsgodset med en utrolig effektivitet. Allerede ved pause hadde Godset sikret seg en 3-0-ledelse. De tre målene var stort sett det eneste hjemmelaget hadde å stille opp med før pausen, men det holdt altså i massevis. Før kaptein Gustav Valsvik scoret det første målet etter drøye 25 minutter, hadde sarpsborg hatt en rekke gode muligheter til å ta ledelsen. De hadde også ved et par anledninger ropt på straffespark. Den første av de to gangene kom etter kvarteret spilt da nettopp Valsviks arm stanset et skudd innenfor sekstenmeteren. Få minutter senere fikk Mikkel Maigaard Godset-spiller Ari Leifsson over seg, men denne gang viste reprisen at Maigaard selv var ansvarlig for at han endte på bakken. I stedet for at sarpsborg kunne tatt ledelsen fra straffemerket var det altså Godset som fikk alle målene og poengene lørdag kveld. De møter Stabæk, som de onsdag slo 5-1 i cupen, kommende onsdag. sarpsborg må derimot reise hjem uten poeng. Med en kamp mer spilt har de nå seks poeng ned til nedrykksstreken. Lillestrøm er neste motstander om en uke.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


8. Stølås´ innhopp ga Haugesund-seier
Alexander Stølås´ inntreden etter pause gjorde mirakler for Haugesund-trener Jostein Grindhaug i 2-1-seieren over sarpsborg søndag. Stølas scoret sitt andre mål for sesongen etter under to minutter på banen. Minuttet etter la Sondre Liseth på til 2-0 og ga med det grunnlaget som sikret tre poeng. Nå er det kun tre poeng opp til Lillestrøm på 3.-plass for Haugesund. sarpsborg 08 blir værende på 12.-plass, sju poeng over nedrykksstreken.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.17:53 - Kilde: NRK - Info


9. Koné scoret fire mål før pause
Ibrahima Koné slo til med hattrick på 14 minutter og hadde fire mål før sidebytte i sarpsborgs knusende 5-0-seier over Sandefjord søndag. Dermed greide Koné det samme som Erling Braut Haaland gjorde i 2018: å scoret fire mål før pause. Spissen fra Mali startet målshowet i det 15. og rundet det av i det 51. minutt. 4-0 kom seks minutter på overtid av første omgang. Haaland trengte bare 17 minutter på sine fire scoringer mot Brann. – Alle er fornøyde. Det var en fantastisk kamp, og alle jobbet bra. Jeg er veldig glad for å score fire mål, men jeg trenger flere, sa Koné til Discovery+ etter storseieren.
Tidspunkt: 29-08-2021 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


10. En person skutt og drept i sarpsborg

Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.15:43 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


11. En person skutt og drept i sarpsborg

Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.11:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


12. En person skutt og drept i sarpsborg

Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.10:10 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


13. Kroat (27) klar for sarpsborg 08
Den 27 år gamle midtbanespilleren Dario Canadjija har signert en kontrakt med sarpsborg 08 som strekker seg ut sesongen. Det opplyser klubben på egne hjemmesider. Den sentrale midtbanespilleren spilte sist for Astra Giurgiu på nivå to i Romania. Han har vært uten klubb siden 1. juli. – Canadjija kommer til sarpsborg 08 med stor erfaring fra solide lag og ligaer der ute. Han er seriemester i Slovenia, seriemester for Rijeka, har spilt for Slaven Belupo, Gorica, Astra Giurgiu og er i en veldig fin alder, sier sportssjef Thomas Berntsen om Canadjija. (NTB)
Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.09:00 - Kilde: NRK - Info


14. Fjerde på rad uten seier for VIF
Det kladder for Vålerenga om dagen. Oslo-laget fikk bare 1-1 borte mot Tromsø og har gått fire seriekamper på rad uten å vinne. Man må tilbake til 1. juli, en og en halv måned siden, for å finne sist gang Vålerenga vant i Eliteserien. Det var da de slo sarpsborg 4-1 på hjemmebane. Siden den gang er det blitt 1-1 mot Strømsgodset borte, 2-2 mot Lillestrøm hjemme og 1-3-tap for Haugesund borte. Og den vonde trenden klarte ikke Vålerenga å snu mot Tromsø søndag. Ebiye Moses sendte TIL i ledelsen etter 65 minutter. Spissen fikk en perfekt timet chip av Ruben Yttergård Jenssen, og Moses satte ballen sikkert i mål alene med Kjetil Haug. Ti minutter senere sto det 1-1. Fredrik Oldrup Jensen fant Henrik Bjørdal, som så at TIL-keeper Jacob Karlstrøm var på halvdistanse. Bjørdal chippet ballen lekkert over målvakten og i det tomme målet til 1-1. Det ble også sluttresultatet. Vålerenga er nummer sju på tabellen og taper stadig terreng til teten. Tromsø er på 13.-plass med 14 poeng.
Tidspunkt: 15-08-2021 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


15. Koné kriget hjem sarpsborg-seier: – Vi har vært i kjelleren

Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.23:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


16. Koné kriget hjem sarpsborg-seier: – Det var på tide

Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.22:30 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


17. sarpsborg slo Strømsgodset
Ibrahima Koné avslutta eit godt angrep og scora etter 72 minutt og gav sarpsborg 08 ein viktig 1-0-siger over Strømsgodset. Det var sarpsborgs første siger sidan 4. juli, då serieleiar Molde blei slått. Med sigeren legg sarpsborg nedrykksstreken fem poeng bak seg, men er framleis på 12.-plass. Strømsgodset er to poeng og to plassar høgare oppe.
Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


18. Molins ferdig i Rosenborg
Etter fire måneder i Rosenborg forlater Guillermo Molins klubben. Trønderne er blitt enige med sarpsborg om en overgang for den svenske spissen. – Guillermo har gjort en strålende jobb for Rosenborg, men det har blitt lite spilletid i det siste, sier sportslig leder i RBK, Mikael Dorsin, til klubbens nettsider. Svensken, som kom til klubben i april i år, fikk med seg elleve kamper og to mål for Rosenborg.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.05:11 - Kilde: NRK - Info


19. Bojang signerer for Haugesund
Backtalentet Sulayman Bojang forlater sarpsborg til fordel for FK Haugesund, der han har signert en 3,5-årskontrakt. 23-åringen fra Sinsen i Oslo har bare spilt fire kamper fra start i sarpsborg i Eliteserien i år, og han er klar for nye oppgaver. – Det blir en utfordring. Jeg har vært veldig komfortabel med å bo i Oslo sammen med masse familie og venner, men nå er det forhåpentligvis et riktig steg å komme hit til Haugesund med mindre forstyrrelser og sterkere fokus på fotballen, noe jeg tror vil passe meg veldig bra, sier han til FKHs nettsted. Backen var på utgående kontrakt i sarpsborg og går dermed vederlagsfritt til sin nye klubb.
Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.15:42 - Kilde: NRK - Info


20. Edvardsen storspilte i Stabæk-seier
Med to mål og én assist sørget Oliver Edvardsen for at Stabæk vant 3-1 over sarpsborg i Eliteserien. Det er hans fjerde og femte mål på de fire siste kampene. 22-åringen, som herjet for Eirik Kjønø i Grorud, har scoret i alle fire seriekampene siden Kjønø tok over som Stabæk-trener. Kantspilleren sto først for den målgivende pasningen da Simen Wangberg ga Stabæk ledelsen etter sju minutter på corner. Midtstopperen ruvet høyest i boks og stanget Stabæk opp i 1-0. Så sørget han for ny jubel for Stabæk like før pause. Unggutten kranglet seg forbi flere sarpsborg-forsvarere og sendte ballen i mål. Ti minutter etter hvilen sørget Edvardsen for 3-0 etter å ha blitt spilt fri av Pål Alexander Kirkevold. Kristian Fardal Opseth reduserte til 1-3 like før slutt
Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.20:00 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om SarpsborgAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)