Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
2
 Lørdag  2. Des. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Drøbak
Lillestrøm
Sandvika
Ski
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SkiByens navn: SkiBreddegrad: 59.71948
Kommune: SkiLengdegrad: 10.8357
Fylke: Akershus 


1. Skuffende norsk førsteomgang i storslalåm
Storslalåm kvinner finner lørdag sted i Tremblant i Canada. De norske kvinnene leverte under forventet i førsteomgangen. Mina Fürst Holtmann kjørte godt i førsteomgang, men havnet på innerskia og falt rett før målgang. Dermed var hun ute av rennet. Thea Louise Stjernesund startet bra, men gjorde to feil som ble kostbare. Hun kom i mål 2.20 bak ledene Federica Brignone fra Italia og ligger på 13. plass etter at de 30 beste har kjørt. Heller ikke Ragnhild Mowinckel klarte å få ut sitt beste i løypa og kom i mål 2.61 sekunder bak Brignone. Det holdt til 18. plass. Førsteomgang ble utsatt med 15 min grunnet tåke, men 17.15 var de i gang. Løypa i Laurentians skianlegg gjør comeback etter 40 år uten å ha vært en del av verdenscupsirkuset i alpint. Tremblant erstatter Lake Louis som følge av økonomiske problemer for arrangørene i Lake Louis.
Tidspunkt: IDAG (02-12-2023) - Kl.18:45 - Kilde: NRK - Info


2. Nok en utfor avlyst i Beaver Creek
Det vil seg ikke for utforrennene denne sesongen. Også lørdagens renn for herrene i Beaver Creek er avlyst. Det internasjonale ski- og snøbrettforbundet skriver at juryen og arrangøren valgte å avlyse grunnet det massive snøfallet som har vart gjennom natten og inn i morgentimene, i tillegg til kraftig vind. Dermed har samtlige av herrenes fire utforrenn denne sesongen blitt avlyst grunnet massivt snøfall. Først de to i Zermatt-Cervinia, og nå altså både fredagens og lørdagens renn i Beaver Creek. Det er fortsatt usikkert om søndagens super-G kan gjennomføres. Aleksander Aamodt Kilde, Adrian Smiseth Sejersted og Markus Fossland var nordmennene som i utgangspunktet skulle kjørt utforrennene i USA.
Tidspunkt: IDAG (02-12-2023) - Kl.17:15 - Kilde: NRK - Info


3. Strålende fornøyd Westvold Hansen: – Et jævlig bra skihopp
Kombinertstjernen Gyda Westvold Hansen styrer mot ny seier i verdenscupen. 21-åringen leder soleklart etter hoppdelen på Lillehammer. Hansen hoppet 94,5 meter og har 34 sekunder ned til lagvenninne Mari Leinan Lund foran langrennet. Det skal gås fem kilometer senere lørdag. Leinan Lund klinket til med konkurransens lengste hopp på 97 meter, men tapte noe i stilpoeng, skriver NTB. – Det var et jævlig bra skihopp, rett og slett. Jeg gjør akkurat det jeg skal, sier hun til NRK rett etter hoppdelen av kombinertkonkurransen. – Én ting er å gjør det på trening, men det er noe helt annet å gjøre sånne hopp i konkurranse. Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarer det. Langrennet har start klokken 13.30. Det ser du på NRK 1.
Tidspunkt: IDAG (02-12-2023) - Kl.11:42 - Kilde: NRK - Info


4. Fristil: Eie nummer seks i Big Air-finalen i Beijing
Friskikjører Sandra Eie ble sjette beste kvinne i finalen i Big Air i verdenscupen i Beijing lørdag. Eie var eneste norske utøver som kom seg til finale i både herre- og kvinneklassen. Der skaffet hun seg 139,75 poeng med to hopp på henholdsvis 75,75 og 64 poeng. Sveitsiske Mathilde Gremaud vant konkurransen foran britiske Muir Kirsty og Flora Tabanellio (Italia), skriver NTB.
Tidspunkt: IDAG (02-12-2023) - Kl.10:26 - Kilde: NRK - Info


5. Arnekleiv satt ut av pall-beskjed: – Helt vilt
Juni Arnekleiv og Karoline Knotten leverte hvert sitt glimrende renn under sprinten i iskalde Östersund. Førstnevnte ble tatt ordentlig på senga av hvor bra det faktisk var. – Det har ikke gått opp for meg ennå. Jeg har stått i skiftebua i kvarter, tjue minutter og prøvd å få igjen varmen. Jeg visste ikke engang at jeg lå an til topp tre. Jeg er skikkelig overrasket. Hvis det går inn så er det helt vilt, sier Arnekleiv til NRK. Hun endte på 3. plass i Östersund. Det er karrierebeste i et individuelt renn. Det var franske Lou Jeanmonnot som vant sprinten. Hun var feilfri på standplass og gikk glimrende i sporet, og seiret i det 16 minusgradene- ledelsen i de 16 svenske minusgradene. Dermed ble Knotten og Arnekleiv henvist til henholdsvis 2. og 3. plass. – Jeg føler meg bare bedre og bedre i løypa om dagen. Jeg koser meg og vi har god stemning innad i laget. Det er kjempegøy å drive med idrett, sier Karoline Knotten til NRK. NRKs kommentatorer lot seg imponere stort av det de fikk se. – Se på Knotten! Se på Knotten og hvordan hun går ute i løypen, utbrøt en ekstatisk Jann Post. – Hun har disponert løpene mye bedre denne vinteren. Før han har sluknet litt på sisterunden. Nå er det motsatt. Hun går som en gud denne sisterunden, sa Torgeir Bjørn i det Knotten passerer på 6,3 km. Ingrid Landmark Tandrevold fikk to bom på siste skyting og endte som nummer seks, like foran Marthe Kråkstad Johansen på 7. plass. – Det var en veldig god norsk dag på jobben. Det var helt vilt, jeg har ikke opplevd maken, sier Tandrevold til NRK.
Tidspunkt: IGÅR (01-12-2023) - Kl.16:15 - Kilde: NRK - Info


6. Westvold Hansen vant sesongåpningen
Ida Marie Hagen hadde enorm fart i sporet, men Gyda Westvold Hansen holdt unna og vant sesongens første verdenscuprenn for de kvinnelige kombinertutøverne. Mari Leinan Lund fulgte opp og sørget for trippelt norsk på Lillehammer. – Det var dårlig gjestfrihet fra Norge. Veldig sterke prestasjoner, både i bakken og i sporet. Det er veldig imponerende, sier sportssjef Ivar Stuan til NRK. Haruka Kasai fra Japan ble nummer fire, et drøyt minutt bak Westvold Hansen. Seierskvinnen ledet etter hopprennet, og Hagen var så mye som 1.12 minutt bak før det skulle bli gått 5 km langrenn. I mål var det imidlertid bare 16,5 sekunder som skilte de to. – Det er klart at Ida imponerer alle med det langrennet, sier Stuan. Lørdag er det nytt verdenscuprenn for kvinnene på Lillehammer. Hopprennet sendes på NRK1 fra kl. 09:50, mens langrennet begynner 13:30.
Tidspunkt: IGÅR (01-12-2023) - Kl.14:59 - Kilde: NRK - Info


7. To nordmenn først ut i langrennsdelen under verdenscupåpningen i kombinert
Fjorårets suverene ener, Gyda Westvold Hansen, var nervøs før verdenscupåpningen i Lillehammer. – Det er nervene som er verst akkurat nå, fortalte hun til NRK. 21-åringen var suveren i sesongen som var, og kombinertstjernen leder etter dagens hopprenn. Dette gir et bra utgangspunkt før langrennen starter 14.00 i dag. – Gyda Westvold Hansen levert som vanlig. Et langt hopp, men hun ga fra seg noen sekunder i landingen, sa NRK-kommentator Christian Nilssen. Westvold Hansen går ut 18 sekunder før lagvenninne Mari Leinan Lund. Mari Leinan Lund leverte et bra hopp, og ledet lenge. – Et veldig bra skihopp. Hun trykker godt og kommer fint over skiene. En god start, sa NRKs ekspertkommentator Kristian Hammer.
Tidspunkt: IGÅR (01-12-2023) - Kl.13:29 - Kilde: NRK - Info


8. Nossum luftet sensasjonelt verdenscupcomeback med Northug
Petter Northug har ikke gått i verdenscupen på snart seks år, men en desperat landslagstrener Eirik Myhr Nossum håpet på et sensasjonscomeback i helgen. Nossum røper til VG at han sjekket mulighetene for å få Northug på startstreken i Gällivare. Norge stiller der med en tropp på sju mann, men trenger åtte for å stille to lag til søndagens herrestafett. – Jeg sendte litt på tull og delvis på alvor en melding til Petter (Northug) for å høre om han skulle hit. Jeg tenkte at hvis han er her, så kunne jeg jo hive ham inn på det stafettlaget. Men så er han på jobb for TV 2, sier Nossum til avisen. Han understreker at forespørselen kom i fullt alvor. Northug kunne ikke fordi han er opptatt med forberedelser til neste ukes skiskytterrenn i Hochfilzen. – Det er kanskje bra for ham at han er der, så slipper han å ødelegge seg oppi her, sier Nossum. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (01-12-2023) - Kl.13:29 - Kilde: NRK - Info


9. Kolstad-spiller melder overgang til dansk håndball
Håndballklubben Kolstad mister høyrebacken Gabriel Setterblom (26) til danske Sønderjyske foran neste sesong. Det opplyser Sønderjyske på sitt nettsted fredag. Setterblom har vært en viktig spiller for hardtsatsende Kolstad, men forlater det norske prosjektet fra høsten 2024. – Sønderjyske er et lag jeg har fulgt en tid og hørt mye bra om. Laget spiller god håndball, og jeg ser fram til å kunne bidra. Jeg gleder meg til å spille foran det fantastiske hjemmepublikummet de har, sier østfoldingen. Setterblom spilte i Herulf og Halden før han skiftet til Kolstad i 2019. Setterblom har undertegnet en treårsavtale med Sønderjyske, som for øyeblikket ligger på 11.-plass i den danske toppligaen. (©NTB)
Tidspunkt: IGÅR (01-12-2023) - Kl.11:27 - Kilde: NRK - Info


10. Sambuaren refsar stjerna for intervju: – Du må skjerpe deg
Den beste skihopparen i verda Halvor Egner Granerud (27) har fått streng beskjed av sambuaren. Ho ønskjer at han skal bli meir positiv, men hoppesset meiner det kan bli vanskeleg.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.20:46 - Kilde: NRK - Info


11. Europa-exit for Hoseths sensasjonslag
Magne Hoseth tok Klaksvik til et europeisk gruppespill og satte den færøyske klubben på kartet. Torsdag forsvant håpet om avansement i serieligaen. Kun seier hjemme mot puljetoer Slovan Bratislava ville holdt liv i drømmen om utslagsspill på nyåret. Det startet godt med en tidlig Klaksvik-ledelse, men Juraj Kuckas måldobbel ga slovakisk 2-1-seier. Vegard Forren sto for den målgivende pasningen da Mads Boe Mikkelsen tok vertene opp i 1-0. Sivert Gussiås spilte samtlige 90 minutter. Klaksvik står med fire poeng fra fem kamper i puljespillet. Det skiller seks poeng opp til 2.-plassen før siste runde. Lagets ene seier kom mot slovenske Olimpija Ljubljana (3-0 hjemme) i slutten av oktober. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.20:10 - Kilde: NRK - Info


12. Lagvenninnene støtter Lundbys valg
Maren Lundby står over verdenscupåpningen i hopp på Lillehammer denne helgen. Hoppstjernen fortalte til NRK onsdag at hun velger å prioritere trening: – Jeg har valgt å prioritere fysisk trening som løping og skiturer, for å komme i den matchvekten jeg vet jeg trenger, sa Lundby. Nå gir lagvenninnene Silje Opseth og Thea Minyan Bjørseth henne sin fulle støtte. – At hun velger å fokusere på trening, synes jeg det egentlig står stor respekt av. Det viser hva slags konkurransemenneske hun er. Hun ønsker å prestere på topp. For å gjøre det, velger hun å legge ned den jobben som trengs, før hun går ut og konkurrerer, sier Bjørseth til NRK. – Det er tøft av henne å ta det valget. Jeg vet at hun er i en krevende situasjon. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å heie på Maren, forteller Opseth til NRK. De er enige om at Lundby er en viktig rollemodell på laget. – Jeg tror først og fremst Maren er en sinnssykt viktig brikke på laget fordi hun hele tiden har et ekstremt stort pågangsmot, mener Opseth. – Hun har alltid vært en slags frontfigur. Det å se arbeidet hun gjør gir meg inspirasjon. Å se at hardt arbeid lønner seg, legger Bjørseth til. Fredag kveld er det kvalifiseringer på Lillehammer. Du kan se mennene hoppe i liten bakke klokka 17.00 på NRK1 fredag, mens kvinnene setter fart ned den store bakken klokka 20.00 på NRK2.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.12:59 - Kilde: NRK - Info


13. Hjelmeset Kirkeeide tapte sekundstrid i IBU Cup-åpningen
Maren Hjelmeset Kirkeeide leverte godt, men ble slått med ett sekund av franske Jeanne Richard på 15-kilometeren i sesongåpningen i IBU-cupen skiskyting. Markane-jenta Kirkeeide og Richard bommet begge bare én gang, og dermed måtte det avgjøres i sporet på individuellstarten. Der var den franske konkurrenten hakket raskere og slo Kirkeeide med ett fattig sekund i finske Kontiolahti. Kirkeeide ble i 2022 juniorverdensmester på sprint. Hun er niese av tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset. 20-åringen ble i fjor nummer fire sammenlagt i IBU-cupen. Karoline Erdal holdt seg også bare til ett tilleggsminutt, men greide ikke å matche Kirkeeide og Richard i sporet. Hun var 22,5 sekunder bak Richard i mål, noe som holdt til pallplass. Emilie Kalkenberg ble nummer sju med fire bomskudd. Tuva Aas Stræte fulgte på 12.-plass (tre tilleggsminutter). Jenny Enodd bommet fire ganger og ble nummer 19, mens Malin Bergtun endte et stykke ned på lista med sju tilleggsminutter. Det skal også konkurreres i sprint, blandet stafett og blandet parstafett i Kontiolahti. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.11:45 - Kilde: NRK - Info


14. Kampfiksingstrøbbel i indisk toppfotball
Flere spillere i indiske toppklubber har fått henvendelser om å fikse kamper denne sesongen, opplyser Indias Fotballforbund (AIFF). Forbundet sier ikke noe om hvilke spillere og klubber som har fått spørsmål om å manipulere kamper. – Vi har fått informasjon om at mange spillere har fått flere henvendelser, skriver forbundet i en uttalelse, ifølge Reuters. AIFF iverksatte for ti år siden et system for å få bukt med kampfiskingtrøbbel. Det skjedde etter at et malaysisk syndikat tok kontakt med flere spillere for å fikse kamper i den indiske toppfotballen. – Det er bekymringsfult, sier Javed Siraj om utviklingen. Han jobber med antikorrupsjon i forbundet. – Flere spillere rapportere om like henvendelser og resultater i noen kamper som vi reiste tvil om, fortsetter Siraj. (NTB)
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


15. skiforbundet utsatte budsjettvedtak: – Vi må stramme til litt
Onsdag var det styremøte i skiforbundet, hvor blant annet budsjettet for 2024 sto på agendaen. Til tross for at møtet varte i godt over én time mer enn de avsatte seks timene, ble det ikke fattet noe endelig vedtak rundt budsjettet. – Vi hadde gode og konstruktive diskusjoner. Vi hadde grener som presenterte sine budsjett. Vi har kommet langt, men vi valgte å utsette den endelige behandlingen til 19. desember, sier skipresident Tove Moe Dyrhaug til NRK. – Hvordan synes du skiforbundets økonomiske situasjon ser ut nå? – Det er ingen tvil om at den er krevende. Vi bruker egentlig mer enn vi har fått inn akkurat nå, men vi ser også positivt på det. Vi har tatt tak i det, og vi ser muligheter. Vi satser på å få i land et bra budsjett, men vi må stramme til litt. Generalsekretær Arne Baumann omtaler skiforbundets økonomiske situasjon som «utfordrende». For en måned siden viste prognosene til skiforbundet et driftsunderskudd for 2023 på 10,6 millioner, ifølge dokumenter som NRK har sett. På onsdagens styremøte ble det presentert en fersk økonomirapport. Baumann sier følgende om prognosen for 2023: – Prognosen er svakt ned, men det er et tall som er innenfor kontrollerbare former. Onsdag skulle også grenene med høy andel usikre inntekter presentere mulig kuttiltak. – Jeg synes de fleste grenene, også administrasjonen ved krets, har jobbet godt med planene sine. De har en situasjonsforståelse som jeg tror vi er ganske enig om, og jobber for å få på plass et budsjett uten altfor stor risiko, og et trygt budsjett for 2024, sier Baumann. Spesielt for hopp er det store usikre inntekter. Lederen av hoppkomiteen, Stine Korsen, presenterte tiltakene på vegne av hoppgrenen. – Føler dere i hopp at dere er forpliktet til å levere på disse tiltaksplanene for kutt, hvis dere ikke får inn usikre inntekter? – Vi, som alle andre, må bidra til at skiforbundet er tilbake i en god balanse. Selvfølgelig må vi det. Så må man da være opptatt av den totale bærekraften til hver gren. Det er store forskjeller mellom disse grenene i skiforbundet og det må våre modeller ivareta på en god måte. Så ja, vi bidrar, og så håper vi på gode prosesser der man ivaretar aktivitetsbehovet i hver gren, sier Korsen. skistyret utsatte behandlingen av saken knyttet til mandat og medlemmer av landslagsutvalget.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.09:28 - Kilde: NRK - Info


16. Sendes for å avskrekke
Storbritannia sender et av sine dødeligste krigsskip til Persiabukta for å avskrekke Iran-støttede grupper.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.08:40 - Kilde: Dagbladet - Info


17. Varslingssak i skiforbundet: – Hendelser som bryter med skiforbundets etiske regler
Tidligere landslagssmører, Frode Pedersen, varslet i sommer om påståtte kritikkverdige forhold. Pedersen har blant annet jobbet tett med Johannes Høsflot Klæbo tidligere. Nå er Norges skiforbund ferdig med behandlingen av saken. «Konklusjonen er at det ikke har forekommet lovbrudd, men at enkeltstående hendelser bryter med skiforbundets etiske regler», skriver skiforbundet i en pressemelding. skiforbundet engasjerte advokat Per Ragnar Bronken fra Elden Advokatfirma i arbeidet med saken, og advokatfirmaet har nå utarbeidet en rapport. – Det er vår vurdering at de kritikkverdige forholdene som er fremhevet av varsler, ikke utgjør lovbrudd etter norsk rett. Videre er det ingenting som tyder på at varsler har blitt utsatt for gjengjeldelse etter arbeidsmiljøloven på noe tidspunkt, sier advokat Bronken. skiforbundet skriver videre i pressemeldingen at Bronken imidlertid vurderer «at det er klart at noen av de enkeltstående hendelsene som det er varslet om, er å anse som «utilbørlig opptreden» etter NSFs «etiske retningslinjer for skiidretten»». – Selv om varslingssaken er avsluttet, er det fremkommet kunnskap gjennom behandling av varselet som vil være viktig for oss fremover. Det gjelder både hvordan håndtere negative hendelser i arbeidsmiljøet for dem som jobber ute i felt, men også våre rutiner for behandling av varslingssaker, sier generalsekretær Arne Baumann i Norges skiforbund.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


18. Ingebrigtsen utsatt for tyveri: – Tragikomisk hvor mye dritt det er nå
I en oppdatering på sosiale medier onsdag kveld, delte Live Børkja Ingebrigtsen at hun hadde blitt frastjålet flere eiendeler fra huset. Henrik Børkja Ingebrigtsen var ikke til stede, da han for tiden er på treningsleir i Sierra Nevada. Ifølge Ingebrigtsen skal det ha skjedd mens hun lagde mat, samtidig som det var barn som lekte i et rom like ved inngangspartiet. – Jeg har akkurat hatt besøk av politiet, for vi har hatt tyv i gangen her nå, mens jeg var hjemme, sa Ingebrigtsen i en video på Snapchat. Hun fortalte at hun hørte at det gikk i ytterdøra nede og at hun hørte en lyd. Da hun skulle kjøre til turntrening, så hun at døra sto åpen. Samtidig så hun at en veske, med bilnøkler, og en pose, med en skinnjakke oppi, var borte. – Jeg tror ikke vedkommende kan følge meg på sosiale medier, for jeg har hatt et par drittdager. Ikke kom her og stjel fra meg i tillegg. Fy faen altså, sa Ingebrigtsen, og fortsatte: – Det er tragikomisk hvor mye dritt det er nå. Fy søren, nå gidder jeg ikke mer. NRK har ikke lyktes med å få en kommentar fra Ingebrigtsen-paret.
Tidspunkt: 30-11-2023 - Kl.07:38 - Kilde: NRK - Info


19. Bellingham scoret igjen - Real Madrid vant storkamp
Jude Bellingham fortsetter å levere i den hvite Real Madrid-trøya. Onsdag scoret han da Real Madrid slo Napoli 3-2. Bellingham ga Real Madrid en 2-1-ledelse etter at Giovanni Simeone hadde sendt Napoli i føringen og Rodrygo hadde utlignet til 1-1. Napoli slo tilbake ved Franck-André Zambo Anguissa, men på tampen avgjorde unggutten Nicolas Paz Martinez kampen med sin 3-2-scoring i favør spanjolene. Real Madrid står med fem av fem seirer i gruppe C og er for lengst klare for utslagsrundene. Napoli ligger bra an til å slå følge med dem. Leo skiri Østigård, som scoret sist Napoli møtte Real Madrid, så hele kampen fra benken. I den adre kampen i gruppa endte kampen mellom Braga og Union Berlin 1-1.
Tidspunkt: 29-11-2023 - Kl.21:56 - Kilde: NRK - Info


20. To nye svenske langrennsutøvere koronasyke
De svenske langrennsløperne Johanna Hagström og Emil Persson har begge blitt smittet av korona. For Hagström betyr det at hun ikke kommer til å stille på startstreken i helgens verdenscup i Gällivare. – Det er så klart ekstremt surt siden jeg så fram til verdenscup på svensk jord. Men det er bare å akseptere det, forsøke å bli frisk og håpe at jeg kan være klar til å konkurrere igjen snart, sier hun. Hagström forteller ifølge Sveriges skiforbund at hun kjenner på milde forkjølelsessymptomer. Jonna Sundling, Frida Karlsson og Linn Svahn er også koronasyke, og det er allerede klart at Sundling ikke kommer til å gå noen renn denne helgen. I forbindelse med åpningsrennene i Ruka sist helg testet også William Poromaa positivt for covid. Han er ikke med i troppen til rennene i Gällivare. Det er heller ikke Persson, som opplyste om sin positive koronatest på Instagram onsdag. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 29-11-2023 - Kl.18:36 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om SkiAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)