Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
21
 Torsdag  21. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Drøbak
Lillestrøm
Sandvika
Ski
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SkiByens navn: SkiBreddegrad: 59.71948
Kommune: SkiLengdegrad: 10.8357
Fylke: Akershus 


1. I natt får britene betalt for å bruke strøm: Sender strøm til Norge
Norge vil for første gang importere strøm fra Storbritannia i natt, i noen timer med negative britiske strømpriser. – Nå blåser det skikkelig i Storbritannia, sier Henrik Glette i Statnett.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.20:09 - Kilde: E24 - Info


2. I natt fikk britene betalt for å bruke strøm: Sendte strøm til Norge
Norge importerte for første gang strøm fra Storbritannia i natt, i noen timer med negative britiske strømpriser. – Nå blåser det skikkelig i Storbritannia, sier Henrik Glette i Statnett.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.20:09 - Kilde: E24 - Info


3. Akershus har tillit til skistyret
Styremedlem Dag Helland-Hansen i Akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte i kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Denne løysinga vil bli presentert før kretsledermøte. Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv Akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


4. Krev ekstraordinært skiting – har ikkje tillit til skistyret
Buskerud skikrets har ikkje lenger tillit til styret i skiforbundet. No ønskjer dei umiddelbare endringar i organisasjonen.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.14:21 - Kilde: NRK - Info


5. Avlyser nytt møte
Clas Brede Bråthens advokater har gitt beskjed til skiforbundets advokater: Ikke behov for nytt møte i drøftelsessaken torsdag.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.11:24 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


6. Avblåser nytt møte
Torsdagens møte mellom hoppsjef Clas Brede Bråthen og Norges skiforbund blir ikke noe av. Det opplyser Bråthens advokat Marit Håvemoen til NTB. Bråthen bekrefter overfor NRK at han ikke skal i møte torsdag. Etter sist ukes drøftelsessamtaler var partene enige om et nytt møte torsdag for at Bråthen skulle få gi kommentarer til diverse dokumenter som i etterkant ble oversendt fra Norges skiforbunds (NSF) advokater, forklarer Håvemoen. «Det er meldt tilbake til NSFs advokater at det ikke er nødvendig med et slikt møte, men at Bråthen vil inngi skriftlige kommentarer i løpet av uken», skriver Håvemoen i en SMS til NTB. Håvemoen opplyser også at det er gitt beskjed om at «Bråthen gjerne stiller i et møte senere hvis NSF ønsker det etter å ha gjennomgått den skriftlige tilbakemeldingen». Sist torsdag satt Bråthen i et 3,5 timer langt møte med skiforbundet og uttalte etterpå at han fikk snakket godt ut. Et drøftelsesmøte kan være første skritt på veien i en oppsigelsesprosess. – Vi vil forelegge resultatene av utredning og undersøkelser og forhold som kan utgjøre grunnlaget for å avslutte arbeidsforholdet med Clas Brede Bråthen, sa skiforbundets advokat Nina G. Sandnes til NTB før møtet sist uke. Hun har foreløpig ikke hatt anledning til å svare på NTBs henvendelser onsdag.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.10:08 - Kilde: NRK - Info


7. Åpen om Haaland-interesse
Chelsea-trener Thomas Tuchel snakker åpent om interessen for Erling Braut Haaland (21) i et intervju med tyske Sport Bild. – Vi snakket om Erling et par ganger, også i løpet av overgangsvinduet, sier Tuchel. Dortmund var gjennom sommeren krystallklar på at Haaland ikke kom til å forlate klubben ennå. Kontrakten hans strekker seg til sommeren 2024. – Det fremstod totalt urealistisk og overhodet ikke gjennomførbart, forklarer Tuchel, som ledet Chelsea til mesterligatriumf sist sesong. Dortmund-topp Hans-Joachim Watzke har uttalt at det heller ikke er avgjort om han forlater klubben kommende sommer. Men da kan det bli vanskeligere å beholde ham. Flere internasjonale medier hevder at han har en utkjøpsklausul som gjør at han er tilgjengelig for rundt 750 millioner kroner. – Vi diskuterer det naturligvis regelmessig siden han er en fantastisk spiller og den mest fremtredende skikkelsen i Dormund, som er en stor rival i mesterligaen, sier Tuchel.
Tidspunkt: IGÅR (20-10-2021) - Kl.07:33 - Kilde: NRK - Info


8. Haalands Dortmund ble utklasset
Erling Braut Haaland fikk tre gode sjanser, men klarte i likhet med lagkameratene ikke å score i Amsterdam tirsdag kveld. Til gjengjeld sørget hjemmelaget Ajax for at det ble en skikkelig målfest. De ga seg ikke før det sto 4–0, og det kunne ha vært mye mer. Det startet med et selvmål fra Marco Reus. Deretter scoret Daley Blind, Antony og Sébastien Haller. Det var Hallers sjette mål på tre mesterligakamper så langt i sesongen – og med det er han naturligvis toppscorer i turneringen. Haaland var nærmest scoring to minutter ut i andre omgang. Han stakk i bakrom og klinket til med høyrefoten på første berøring fra rundt 16 meter, men Ajax-keeper Remko Pasveer fikk ei hånd på ballen – som fra 37-åringens fingertupper gikk i tverrliggeren.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.20:50 - Kilde: NRK - Info


9. Hetses etter Bråthen-saken – nå vurderer skiforbundet politianmeldelse
Flere i Norges skiforbund har mottatt grov hets i forbindelse med Clas Brede Bråthen-konflikten. Meldingene har tidvis vært så drøye at skiforbundet har vurdert å gå til politianmeldelse.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.17:43 - Kilde: NRK - Info


10. Fant mystisk lapp: «Ikke lyv»
Foreldrene til Gracie Spinks (23) mener politiet kunne avverget drapet på datteren. - skikkelig frustrerende, sier moren.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.14:30 - Kilde: Dagbladet - Info


11. Bjørn Dæhlie økte driftsresultatet med over 60 millioner
Tesla-aksjer bidro til millionløft for skikongens selskap.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.10:21 - Kilde: E24 - Info


12. Dette avgjør om Rec Silicon-aksjonærene får oppsiden
Det krever tålmodighet å investere i det grønne skiftet, men det kan bli lønnsomt.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.10:01 - Kilde: E24 - Info


13. Fossesholm dropper høydesamling
Helene Marie Fossesholm (20) blir ikke med resten av langrennskvinnene på høydesamling til Italia i slutten av uken. – Jeg var litt «hissig på grøten» på høydesamlingen i august og september, sier Fossesholm i en pressemelding fra skiforbundet. Hun pådro seg en forkjølelse som satt henne ut av spill en periode. – Selv om jeg nå er tilbake i full aktivitet så prioriterer jeg – i samråd med trenerteamet – en sesongoppkjøring jeg er vant til og føler er tryggest. – Helene er friskmeldt og lærte mye av høydesamlingen i Livigno og Lavaze, sier landslagstrener Ole Morten Iversen.
Tidspunkt: 19-10-2021 - Kl.09:17 - Kilde: NRK - Info


14. Bestilt nye containerskip for 315 milliarder i år: – Verftene har endelig overtaket
Nybyggprisene på containerskip har steget i takt med den høye etterspørselen fra rederiene. Det stopper ikke bestillingene fra å renne videre inn i 2021.
Tidspunkt: 18-10-2021 - Kl.05:03 - Kilde: E24 - Info


15. Vålerenga ydmyket Arna-Bjørnar
Vålerenga knuste Arna-Bjørnar hele 8-0 (!) på bortebane søndag ettermiddag. Synne Jensen og Katie Stengel var Oslo-lagets store spillere med to mål hver. Det var - ikke overraskende - lagets største borteseier i Toppserien denne sesongen, skriver NTB. Med seieren har blåtrøyene los på LSK Kvinner på bronseplassen. Det skiller to poeng mellom de to.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.15:23 - Kilde: NRK - Info


16. Lewandowski likt med Haaland
Robert Lewandowski scoret de to første målene da Bayern München smadret Bayer Leverkusen 5-1 i søndagens toppkamp i Bundesliga. Med seieren overtok Bayern serieledelsen, ett poeng foran Erling Braut Haalands Borussia Dortmund. Med to mål deler nå Lewandowski toppscorertittelen med Haaland. Begge har ni mål på de åtte første serierundene. Haaland har imidlertid stått over to kamper med skade, og har derfor et vesentlig høyere snitt per kamp; 1,50 mot Lewandowskis 1,12. Thomas Müller scoret det tredje målet for Bayern Mücnchen, før Serge Gnabry puttet to ganger. Patrik Schick scoret trøstemålet for Leverkusen.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.15:19 - Kilde: NRK - Info


17. Reagerer på ny Qatar-avtale
Et av verdens største idrettsarrangement skal arrangeres i Qatar hvert år, de neste ti åra. - Vi ser på det som et ledd av sportsvaskingen i landet, sier generalsekretæren i Amnesty til Dagbladet.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.15:08 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


18. Vil fremme mistillitsforslag mot skistyret: – De må drive med ledelse, ikke gjemme seg
Det murrer ikke bare i hoppmiljøet i den pågående konflikten mellom Norges skiforbund og Clas Brede Bråthen. Nå har den tatt en ny vending. Langrennskomiteen i Akershus vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det sittende styret.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.09:49 - Kilde: NRK - Info


19. Kløtsj-problemer for Solberg
Oliver Solberg fikk problemer med kløtsjen på den siste prøven av Rally Catalonia, melder NTB. Han tapte 30 sekunder og falt fra sjette til sjuendeplassen i sammendraget. Han lå an til å overnatte på sjetteplassen, men briten Gus Greensmith tok seg forbi. Det skiller fattige 0,3 sekunder mellom de to. Det er 20-åringens første VM-rally i den største klassen på asfalt. VM-runden avsluttes med fire fartsprøver søndag.
Tidspunkt: 16-10-2021 - Kl.17:03 - Kilde: NRK - Info


20. Reitans handelsvirksomhet skifter navn
Reitan-familien meldte i fjor høst at de vurderer å børsnotere livsverket. Nå skifter det aktuelle selskapet navn til Reitan Retail.
Tidspunkt: 15-10-2021 - Kl.14:14 - Kilde: E24 - Info


treff
Søk etter flere nyheter om SkiAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)