Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
4
 Onsdag  4. Okt. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Langesund
Notodden
Porsgrunn
Rjukan
Skien
Stathelle
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SkienByens navn: SkienBreddegrad: 59.20961
Kommune: SkienLengdegrad: 9.60897
Fylke: Telemark 


1. Haugesund må fortsatt vente på seier etter uavgjort mot Odd
Haugesund tatt bare tre poeng på de åtte siste kampene. Søndag ble det 1-1 borte mot Odd i skien. Derfor holder laget kvalifiseringsplassen med sine 21 poeng. Det tok litt før kampen kom skikkelig i gang. Den første halvtimen foregikk uten særlige sjanser til noen av lagene. Det ble kun skapt et par farligheter til hver av lagene før hvilen. Åtte minutter ut i den andre omgangen sjokkerte gjestene Odd. Laget gikk forrykende ut og trykket på, og fikk skapt en rekke hjørnespark. Det var etter en corner at Daan Huisman satte 1-0 til Haugesund. Ballen ble liggende på streken etter en heading fra Ulrik Fredriksen, og Huisman var våkent framme. Hjemmelaget klarte derimot å krige seg inn i kampen igjen etter et par taktiske bytter. Etter 73 minutter utlignet Espen Ruud for Odd. Veteranen klinket til på Josef Baccay pasning og satte ballen oppe i vinkelen med venstrebeinet. (NTB)
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - Info


2. Vipers slet i en omgang, men vant greit over Gjerpen
De regjerende mesterne Vipers hadde en vond omgang hvor Gjerpen yppet seg, men laget fra Kristiansand skjerpet seg etter hvilen og vant 31-21. Vipers slet med å rykke skikkelig fra gjestende Gjerpen og ledet bare 10-9 ved pause. Etter hvilen sa de tidlig takk for følget med tre kjappe mål uten på at Gjerpen klarte å svare. skienslaget har nå innledet med tre tap, mens Vipers har like mange seire. Sunniva Amalie Næs Andersen og Jana Knedlikova ble lagets toppscorer med fem mål. Hos Gjerpen stoppet Annika Skrettingland og Fride Lunne Mastad med fire mål. Storhamar tok imot Oppsal, og også der ble det klasseforskjell på de to lagene og Hamar-laget vant med komfortable 34-23. Det var Storhamars annen seier for sesongen, mens Oppsal nå har tapt sine to første seriekamper. Anniken Obaidli ble toppscorer med sju mål for Storhamar, mens Guro Lundtveit Svennevig scoret fire for Oppsal. Tertnes fikk det tøft hjemme mot Follo og røk 23-30. Follo kom fra tap i første serierunde. Rikke Midtfjell og Fanny Skindlo scoret fire mål hver for Tertnes, mens Mirela Gjikokaj var solid for Follo med 13 fulltreffere. (NTB)
Tidspunkt: 06-09-2023 - Kl.19:39 - Kilde: NRK - Info


3. Gir millioner
Kultur- og likestillingsdepartementet skal bidra med fem millioner kroner til ni idrettsarrangementer for personer med nedsatt funksjonsevne. Det opplyser kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) i en pressemelding mandag. Til sammen 5.165.000 millioner kroner skal deles ut til arrangementer på norsk jord i 2023 og 2024. Arrangementene omhandler idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv. – Alle skal få oppleve idrettsglede. Det skal ikke nedsatt funksjonsevne være et hinder for. Derfor gir vi nå tilskudd til arrangement som sikrer at enda flere får muligheten til å delta i idretten, sier Jaffery. Disse arrangementene får tilskudd: * Nordisk mesterskap i paraegling i Oslo 7.–10. september 2023 – 390 000 kroner. * Nordisk mesterskap i parafriidrett i Lillestrøm 19.–20. august 2023 – 325 000 kroner * TelemarksVeka Para på Notodden, i Bø og skien 19.–23. juni 2024 – 750 000 kroner * Stjerneserien for alle i Troms og Hålogaland fotballkrets høsten 2023 til våren 2024–200 000 kroner * Superlekene i Rogaland, Møre og Romsdal, Vestland og Agder i 2024 – 400 000 kroner * Spenningskurset på Bjorli mars 2024 – 200 000 kroner * Norwegian Paragolf Open august 2024 – 100 000 kroner * Landsstevne i svømming for utviklingshemmede i Trondheim 9.–10. mars 2024 – 300 000 kroner * Ridderrennet på Beitostølen 10.–17. mars 2024 – 2 500 000 kroner (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.11:03 - Kilde: NRK - Info


4. Sarpsborg brøt stygg borterekke – 18-åring holdt nullen i debuten
Sarpsborg brøt en rekke på tre strake nederlag på bortebane da de slo Odd 3-0 i skien i Eliteserien lørdag. 18 år gamle Jarik Sundling holdt unna i debutkampen. Sarpsborg stilte med Sundling i buret etter at Leander Øy mistet oppgjøret som følge av skydom. Med fem innslupne i hver av de tre siste bortekampene, var det en reell frykt for baklengsmål lørdag. Isteden endte det med en stor opptur for Stefan Billborns menn. Mikkel Maigaard fikk nettkjenning både før og etter pause og var med på å sikre 3-0-seier til gjestene. Henrik Meister scoret også for gjestene. Sundling kunne på sin side notere seg for smultring i debuten. (NTB)
Tidspunkt: 19-08-2023 - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


5. Odd hentet ghaneser fra israelsk fotball
Eliteserielaget Odd har sikret seg Zakaria Mugeese (21) fra Ghana. Angriperen har signert en kontrakt ut 2026. Odd opplyser i en pressemelding at Mugeese kommer fra den israelske klubben Ashdod. Ifølge Transfermarkt har Mugeese notert seg for ni mål og tre assist på 49 kamper for Ashdod. Telemarksavisa skriver at assistent Håkon Wibe-Lund og spillerlogistikksjef Thomas Skilbred har vært i Israel for å se på 21-åringen. Odd ligger på 7.-plass i Eliteserien. Til lørdag kommer Sarpsborg på besøk til skien. (NTB)
Tidspunkt: 16-08-2023 - Kl.08:30 - Kilde: NRK - Info


6. Walhstedt forlater Odd - klar for Blackburn
Den svenske målvakten Leopold Wahlstedt (24) er ferdigspilt i skien. Neste stoppested i karrieren blir ikke Brøndby, men Blackburn. Overgangen er i boks etter en sen helomvending. Blackburn meldte seg på i kampen i siste liten og har bekrefter overgangen på sine plattformer. Odd skulle ha godtatt et bud fra danske Brøndby på rundt 8 millioner kroner, men Blackburn strakk seg lenger. Odd får rundt 11 millioner kroner for svensken, pluss 15 prosent i videresalgsprosenter, melder Telemarksavisa. Per Kristian Bråtveit ble i forrige uke presentert som ny Odd-keeper ut sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2023 - Kl.10:09 - Kilde: NRK - Info


7. Stabæk i fritt fall – ni strake uten seier
Stabæk sliter stort med formen og styrter mot nedrykksstreken i Eliteserien. Søndag røk de 0-4 for Odd i skien etter en svak oppvisning. Hjemmelaget hadde få problemer med å påføre Stabæk deres fjerde strake tap. Bæringene står uten seier i ni strake kamper og er à poeng med HamKam på kvalikplassen. Vålerenga er bare to poeng bak på direkte nedrykk. Odd har på sin side funnet formen igjen og står med tre seirer på de siste fire kampene.
Tidspunkt: 06-08-2023 - Kl.17:06 - Kilde: NRK - Info


8. Per Kristian Bråtveit blir Odd-keeper
Per Kristian Bråtveit blir målvakten som erstatter Leopold Wahlstedt i Odd. Dermed blir det ingen André Hansen å se i skiensklubben denne sesongen. Bråtveits inntog bekreftes av Odd i klubbens mediekanaler. Etter at det ble klart at André Hansen ikke forlenger sin kontrakt med Rosenborg, har det vært spekulert i at han ville bli solgt til sin gamle klubb Odd i sommer. (NTB)
Tidspunkt: 01-08-2023 - Kl.14:22 - Kilde: NRK - Info


9. Glimt økte serieledelsen
Bodø/Glimt befestet sin posisjon som Norges beste fotballag i øyeblikket med en solid 2–0-seier over Odd i skien søndag ettermiddag. Med det økte de sin ledelse i eliteserien, ettersom Tromsø bare klarte 0–0 mot Vålerenga. Tromsø hadde fem strake seirer før sitt poengtap søndag. Albert Grønbæk sørget for gul ledelse etter 27 minutter. Etter 59 minutter doblet Amahl Pellegrino ledelsen og spikret samtidig sluttresultatet med sitt 13. mål på 14 kamper i serien.
Tidspunkt: 09-07-2023 - Kl.16:56 - Kilde: NRK - Info


10. Wallem solgt til Slavia Praha
Conrad Wallem (23) er klar for tsjekkiske Slavia Praha. Midtbanespilleren har signert en fireårskontrakt. Odd opplyser på sin nettside at Wallem vil bli takket av før søndagens kamp mot Bodø/Glimt. Wallem ble hentet fra Arendal til Odd i 2021. 23-åringen spilte 82 kamper for skiensklubben.
Tidspunkt: 05-07-2023 - Kl.13:16 - Kilde: NRK - Info


11. Jevtovic forlater Odd - klar for vietnamesisk klubb
Milan Jevtovic (30) er ferdig i Odd. Han forlater norsk fotball til fordel for vietnamesiske Hanoi Football Club. Det opplyser Odd på sine nettsider fredag ettermiddag. – Vi takker Milan for to morsomme år sammen og ønsker ham lykke til videre i Vietnam, skriver Odd. Forrige sesongs Odd-toppscorer forlater klubben etter to år, 59 kamper go 17 mål i skien.
Tidspunkt: 30-06-2023 - Kl.15:57 - Kilde: NRK - Info


12. Fagermo-venn om å ta over VIF-jobben: – Gjør veldig vondt
Jan Frode Nornes kjente på sterke følelser etter Vålerengas sparking av trener Dag-Eilev Fagermo. Han skal inntil videre lede førstelaget. Oslo-klubben brøt med Fagermo etter 3,5 års samarbeid. Kun ti poeng på ti kamper i den fjerde sesongen fikk den til å ta grep. Fram til ny hovedtrener er på plass, styrer Nornes A-laget som «teamleder». Han ble i fjor høst hentet til Vålerenga av Fagermo. – Dette gjør veldig vondt. Det er Dag-Eilev som har gitt meg mulighetene. Han har vært som en mentor for meg, og vi har jobbet så tett. Vi har jo vært tettere enn vi er med familien, sier Nornes til Telemarksavisa. – Vi skulle jo vært foruten den situasjonen vi har havnet i. Det virker så trist og unødvendig. Jeg er der for Dag-Eilev 24-7, og jeg kjenner veldig på dette selv også, legger han til. Nornes arbeidet også under Fagermo i Odd gjennom tolv år. I 2020 erstattet han vennen i skien-klubben, men mistet jobben to år senere. (©NTB)
Tidspunkt: 14-06-2023 - Kl.04:26 - Kilde: NRK - Info


13. Midtskogen åpnet målkontoen i Eliteserien – formsvake Odd senket Molde
Odd fikk seg en opptur mot Molde i Eliteserien søndag da skien-laget gikk seirende ut av oppgjøret 1-0. Ole Erik Midtskogen ble matchvinner. Med tolv minutter igjen av kampen klarte ikke Molde-keeper Jacob Karlstrøm å fange innlegget fra Conrad Wallem. Sisteskansen forlenget dermed ballen ut i feltet, hvor Midtskogen prikket den i nettmaskene. Det var karrierens første eliteseriemål for 28-åringen. Målet avgjorde kampen og ga Odd en etterlengtet seier i Eliteserien. Etter en god start på sesongen sto skien-laget uten seier på de siste fire seriekampene. (NTB)
Tidspunkt: 11-06-2023 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


14. Dagbladet: Alfie Haaland flytter til Sveits
Alfie Haaland flytter til Sveits. Det skriver Dagbladet. Ifølge avisen meldte Haaland flytting til fjellandsbyen Andermatt 5. mai tidligere i år. Dagbladet skriver videre at at opplysningen fremgår i Folkeregisteret. Andermatt ligger ganske midt i Sveits, i overkant av 1400 meter over havet. For tre år siden var antall innbyggere 1527 mennesker. For øvrig er Andermatt-fjellene populære for skientusiaster.
Tidspunkt: 01-06-2023 - Kl.13:49 - Kilde: NRK - Info


15. Akor Adams fikset Lillestrøm-seier på overtid - igjen
For tredje gang denne sesongen dukket Akor Adams opp på overtid og sørget for Lillestrøm-seier. Han scoret kampens eneste mål, to minutter på overtid, da LSK slo Odd 1-0 fredag kveld. – Det var fantastisk laginnsats fra gutta. Det ble lagt ned innsats i 90 minutter. Målet kom bare når det kom, sier Adams til NRK. Han gjorde det mot Strømsgodset og i hatoppgjøret mot Vålerenga, og gjentok bragden i skien. Da kampen så ut til å ebbe ut i 0-0, fant Lars Rangers innlegg fra høyre Adams inne i boksen. Spissen hadde løpt seg fri og gjorde ingen feil foran det halvåpne målet. – Dette er det vi lever for. Vi vil bare score så mange mål som mulig, hjelpe laget til tre poeng. Men det viktigste er å vinne, sier Adams. Han står med seks mål denne sesongen og har vært en nøkkelbrikke for LSK, som ligger på 2. plass med tolv poeng.
Tidspunkt: 12-05-2023 - Kl.21:33 - Kilde: NRK - Info


16. Fotballfeber i skien før RBK-kampen
Odd er klar for en tilskuerfest i hjemmekampen mot Rosenborg i Eliteserien søndag. Det blir beste tribunebesøk på seks år på stadion i skien. Odd har fem poeng etter tre kamper og står uten baklengsmål. RBK er også oppe på fem poeng så langt i sesongen. – Kampen mot Rosenborg blir den best besøkte kampen på Falkum siden serieåpningen i 2017 (9049 tilskuere mot Haugesund), skriver Odd på sin hjemmeside og legger til at det «er en glede å ta imot lillebror fra Trondheim».
Tidspunkt: 29-04-2023 - Kl.08:41 - Kilde: NRK - Info


17. Langt skadeavbrekk for Odd-profil etter «Finne-episoden»
Odd-spiller Sondre Solholm Johansen blir borte fra fotballen i opptil åtte uker etter strekkskaden han pådro seg i eliteseriekampen mot Brann søndag. Solholm Johansen ble byttet ut i første omgang etter en episode som fikk usedvanlig mye oppmerksomhet i etterkant. Nå er det klart at Odd-spilleren blir borte fra banen i lang tid. «Videre utredning bekrefter en leggskade som vil holde spilleren ute av spill i 4-8 uker», skriver Odd tirsdag. Solholm Johansen får oppfølging av det medisinske apparatet i Odd og har starter rehabiliteringen. «Odds ballklubb ønsker videre å takke Bård Finne spesielt, som viser stor Fair Play i kampens hete», heter det fra skiensklubben.
Tidspunkt: 18-04-2023 - Kl.10:18 - Kilde: NRK - Info


18. Brann ned på jorda - tapte for Odd
Brann var høyt oppe etter pangstarten i sesongåpningen. Søndag kom de ned på jorda da Odd ble for sterke i skien. Scoringer fra Filip Rønningen Jørgensen og Mikael Norø Ingebrigtsen senket bergenserne. Odd er etter seieren oppe på en 2. plass etter å ha tatt fire av seks mulige poeng. Kampen huskes nok kanskje aller best for Bård Finnes gest i den første omgangen. Brann-spissen stormet mot Odd-målet i den første omgangen da Sondre Solholm Johansen løp på seg en strekk i jakten på Finne. Han viste ordentlig fair play da han spilte ballen ut istedet for å fortsette angrepet.
Tidspunkt: 16-04-2023 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - Info


19. Nyenget og Slind vant Summit 2 Senja - Auckland legger opp
Martin Løwstrøm Nyenget var først over målstreken etter 70 kilometer. Løpet startet i Bardufoss og ender på Finnsnes. Løperne fikk et fortryllende flott nordnorsk vintervær med sol fra klar himmel. Han ble historiens første vinner i dette skirennet. Nyenget brukte 3 timer, 9 minutter og 11 sekunder til mål. – Jeg var skikkelig sliten i hele dag, sier vinneren til NRK. Johan Hoel var nummer to i mål, mens Herman Paus endte som nummer tre. Karstein Johaug ble nummer fire og håper at nyvinningen blir en tradisjon. – Det var et veldig artig skirenn, og jeg håper at dette kan bli en fast tradisjon som et siste skirenn, sa han til NRK. Astrid Øyre Slind vant kvinneklassen og gikk i mål etter 3 timer, 41 minutter og 16 sekunder. Ida Dahl ble nummer to, og Emilie Fleten tok 3.-plassen. Anders Auckland ble møtt med champagne ved målgang. 50-åringen legger skiene på hylla. – Det er ikke vemodig. Jeg gleder meg til det som kommer, sier Aukland til NRK.
Tidspunkt: 02-04-2023 - Kl.10:16 - Kilde: NRK - Info


20. Nyenget og Slind vant i Senja – Aukland hyllet
Martin Løwstrøm Nyenget var først over målstreken etter 70 kilometer. Løpet startet i Bardufoss og ender på Finnsnes. Løperne fikk et fortryllende flott nordnorsk vintervær med sol fra klar himmel. Han ble historiens første vinner i dette skirennet. Nyenget brukte 3 timer, 9 minutter og 11 sekunder til mål. – Jeg var skikkelig sliten i hele dag, sier vinneren til NRK. Johan Hoel var nummer to i mål, mens Herman Paus endte som nummer tre. Karstein Johaug ble nummer fire og håper at nyvinningen blir en tradisjon. – Det var et veldig artig skirenn, og jeg håper at dette kan bli en fast tradisjon som et siste skirenn, sa han til NRK. Astrid Øyre Slind vant kvinneklassen og gikk i mål etter 3 timer, 41 minutter og 16 sekunder. Ida Dahl ble nummer to, og Emilie Fleten tok 3.-plassen. Anders Aukland ble møtt med champagne ved målgang. 50-åringen legger skiene på hylla. – Det er ikke vemodig. Jeg gleder meg til det som kommer, sier Aukland til NRK.
Tidspunkt: 02-04-2023 - Kl.10:16 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om SkienAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)