Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Langesund
Notodden
Porsgrunn
Rjukan
Skien
Stathelle
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for SkienByens navn: SkienBreddegrad: 59.20961
Kommune: SkienLengdegrad: 9.60897
Fylke: Telemark 


1. Dyrhaug legger opp
Niklas Dyrhaug legger opp som langrennsløper. Det bekrefter han selv på Instagram. Det gjør han i en alder av 34 år. Han har tatt VM-gull både i 2015 og 2017. I tillegg tok han bronse på 15 km klassisk i 2017. – Det er en tid for alt. Nå er det min tur til å legge skiene på hylla. Det har vært en utrolig reise, og jeg er stolt og glad over alt jeg har oppnådd, skriver han. Han ble i 2020 vraket fra landslaget. Siden den gang har han samarbeidet med Martin Johnsrud Sundby om et privatlag. Han påpeker at han har slitt med å komme tilbake i toppform etter en skulderskade han pådro seg i Pyeongchang i 2018. – Jeg er veldig takknemlig for hva skisporten har lært meg. Det har vært livet mitt i 20 fantastiske år. Alt jeg kan si er tusen takk, skriver Dyrhaug. 34-åringen gjorde i sommer comeback etter en skade og operasjon og vant blant annet Kobberløpet på rulleski. Tidligere i år ble det kjent at han fra vinteren av skal være ekspertkommentator for Nents langrennssatsing.
Tidspunkt: IGÅR (25-10-2021) - Kl.19:30 - Kilde: NRK - Info


2. Målfest mellom Odd og Brann
Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna. Dermed enda det 3–3 i skien. Dermed blir Brann verande på 14.-plass i serien, med fem poeng opp til Tromsø på trygg plass.
Tidspunkt: 24-10-2021 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


3. Bråten legger opp etter hodeskade
Ingebjørg Saglien Bråten (21) gir seg som skihopper. For halvannet år siden pådro hun seg en kraftig hjernerystelse etter et fall. Bråten var med å ta bronsemedalje i kvinnenes lagkonkurranse i Seefeld-VM i 2019. Det gjorde hun sammen med Anna Odine Strøm, Silje Opseth og Maren Lundby. «De siste 17 årene av livet mitt har skihopping vært en stor del av det. For litt over halvannet år siden falt jeg og pådro meg en kraftig hjernerystelse. Siden den gang har jeg gjort alt jeg kan for å komme tilbake i bakken. Med diagnosen post-commotio-syndrom har leger og fysio anbefalt meg å legge skiene på hylla, og den anbefalingen har jeg valgt følge», skriver Bråten på hopplandslagets Facebook-side.
Tidspunkt: 16-08-2021 - Kl.04:20 - Kilde: NRK - Info


4. Odd henter Kastrati umiddelbart
Flamur Kastrati blir Odd-spiller tidligere enn planlagt. skien-klubben kjøper ham fri fra de siste ukene av kontrakten med Kristiansund. Det opplyser KBK torsdag. Tirsdag ble det kjent at Kastrati kom til å melde overgang til Odd 1. september, men telemarkingene har siden bestemt seg for å hente ham umiddelbart. 29-åringen har dermed spilt sin siste kamp for Kristiansund. Hans opprinnelige avtale med klubben hadde utløp 31. august. Odds sportssjef Tore Andersen sier til Telemarksavisa at han håper å få Kastrati klar til søndagens kamp mot Haugesund. Kastrati har vært innom åtte klubber de siste ti årene. I KBK scoret han åtte mål på 53 kamper. Angriperen startet hett med fire mål på åtte kamper i 2018, men gikk de siste to sesongene målløs av banen i 42 ligakamper på rad.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.15:51 - Kilde: NRK - Info


5. Kastrati frå Kristiansund til Odd
Flamur Kastrati sluttar seg til Odd 1. september. Han kjem frå Kristiansund, der han har skåra åtte ligamål sidan august 2018. – Flamur Kastrati har signert for Odd gjeldande frå 1. september og ut sesongen 2023, skriv Odd på nettsidene sine. Han var ikkje i KBK-troppen mot Viking søndag. Sidan kontrakten med Kristiansund går ut 31. august, går Kastrati til Odd vederlagsfritt. Dagen etter er han på plass i skien. Trass i at han berre er 29 år, har Kastrati vore innom åtte klubbar dei siste ti åra. Han har skåra åtte mål på 53 kampar for Kristiansund. Angriparen starta heitt med fire mål på åtte kampar i 2018, men har dei siste to sesongane gått mållaus av banen i 42 ligakampar på rad.
Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.12:10 - Kilde: NRK - Info


6. Bakenga solgt
Spissen Mushaga Bakenga er solgt fra Odd til japanske Tokushima Vortis. Det bekrefter Odd på sitt nettsted. Bakenga kom til Odd i 2020 og har vært en viktig brikke for skiensklubben. Kontrakten hans med Odd ville gått ut etter denne sesongen, men nå er det klart at han reiser til japanske Tokushima Vortis allerede i sommer. «Vi takker Mush for mange flotte mål og fine fotballøyeblikk, og ønsker lykke til videre», skriver Odd. Spilleren selv takker for tiden i eliteserieklubben med en hilsen til klubben og supporterne. «Takk for velkomsten jeg fikk da jeg kom. Takk for kjærligheten jeg har fått fra dere. Takk for støtten når det har butta imot. Takk for innsatsen dere har lagt ned hver kamp, det har ikke gått upåaktet hen», sier han.
Tidspunkt: 06-08-2021 - Kl.11:18 - Kilde: NRK - Info


7. Bakenga fikk strekk etter straffe
Mushaga Bakenga scoret to mål i Odds 3-2-seier mot Viking. Han måtte byttes ut etter å ha pådratt seg strekk i skuddøyeblikket fra straffemerket. Kampens store samtaleemne kom i det 68. minutt. Odd fikk straffe, og Bakenga steg fram for å ta den. I det han skjøt, fikk spissen det som så ut som en lårstrekk. Ballen gikk i mål, men Bakenga måtte byttes ut. – Det hadde krammet seg litt tidligere, men i det jeg skulle skyte, kjente jeg at det strakk til. – Jeg er spent, sa Bakenga til Discovery om skaden. En relativt jevnspilt 1. omgang fikk en scoring helt på tampen. Sander Svendsen kom ned mot linjen og sendte ballen inn foran mål. Der ventet Markus Kaasa, som sendte Odd i ledelsen på overtid. Sekunder etter hvilen lå ballen i mål igjen for vertene. Målscorer Kaasa taklet ballen til Bakenga, som tuppet den forbi en utrusende Arild Østbø. Med sine to fulltreffere lørdag er Odd-angriperen oppe i elleve mål denne sesongen. Etter en time spilt kom Vikings første redusering. Et vakkert innlegg fra Veton Berisha ble ekspedert videre i lengste hjørne av Harald Tangen. Dermed var det kamp igjen i skien. Berisha var ikke ferdig med målbidrag. I det 73. minutt steg han til værs i feltet og stanget ballen i nettet, men nærmere kom ikke Viking i 2-3-tapet.
Tidspunkt: 17-07-2021 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


8. Karlsson endelig skadefri
Livet stråler for Frida Karlsson for tida. Sveriges langrennsstjerne er endelig skadefri og i trening for fullt igjen. – Nå er det ingenting som forstyrrer meg i treningen. Jeg merker at hele jeg er blitt friskere, og jeg har lyse tider framfor for meg, sier Karlsson. Nå har Karlsson fått starte oppladningen til OL-sesongen for fullt. Den siste tiden har de svenske langrennshåpene fått snø under skiene på en bretopp i Frankrike. Karlsson sier hun kjenner på en skikkelig lykke når hun trener i Tignes. Hun har funnet en løsning på problemet som har gjort skigåing til en vond affære. – Jeg har alltid kjempet med småskavanker, og det har sjelden vært fryd og gammen med meg. Men nå merker jeg at hele jeg er blitt friskere, sier hun. (NTB)
Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.05:03 - Kilde: NRK - Info


9. Stygge fall i Holmenkollen
Martin Løwstrøm Nyenget gikk i bakken midtveis i jaktstarten i rulleskikonkurransen i Holmenkollen onsdag kveld. – Det ser ut til å ha gått bra med Martin, men det er ikke godt å skli på asfalten på den måten, sier NRKs ekspert Fredrik Aukland. Det var Simen Hegstad Krüger som stakk av med seieren til slutt. Thomas Helland Larsen tok 2.-plassen, mens Harald Østberg Amundsen tok 3.-plassen. Nyenget gikk i tet sammen med Simen Hegstad Krüger etter at de to var raskest på prologen. I en nedoverbakke viste TV-bildene at skiene til Nyenget gikk av i en sving. Håvard Moseby falt også og hadde skrapet opp store deler av høyresiden på overkroppen.
Tidspunkt: 09-06-2021 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


10. Første Glimt-tap på syv måneder
Bodø/Glimts ubeseirede rekke tok slutt i 0-1-tapet for Odd søndag. Sander Svendsen bredsidet inn hjemmelagets første seier i Eliteserien på elleve kamper. Odds trepoenger var svært kjærkommen. Den stoppet en vond trend skien-klubben også slet med mot slutten av forrige sesong. Da gikk telemarkingene de sju siste kampene uten å vinne. – Dette er en sinnssyk lagseier. Vi snakket i forkant om å få intensitet i forsvarsspillet, og vi visste at dette kom til å bli en kamp der vi måtte arbeide mye. Vi merket at vi møtte et godt lag, og da smaker det utrolig godt å vinne. Det er dette vi lever for, sa matchvinner Svendsen til Discovery. Resultatet ga Glimts første serietap siden 17. oktober i fjor. Rekken som ubeseiret endte på 14 oppgjør. – Ikke godt nok av oss. Vi møtte et lavtliggende 4-5-1-lag, og vi klarte ikke å bryte dem ned. Vi hadde noen sjanser vi kunne fått mer ut av, men sett under ett var dette et rettferdig resultat, sa Bodø/Glimts midtbaneprofil Patrick Berg.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.21:32 - Kilde: NRK - Info


11. Tannløst Bodø/Glimt tapte i skien: – Vi skapte ikke en dritt

Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.20:50 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


12. Tannløst Bodø/Glimt tapte i skien – Svendsen matchvinner for Odd

Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.20:03 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


13. Hele Odd-laget i karantene
Søndagens eliteseriekamp mellom Odd og Sandefjord er utsatt på grunn av en positiv koronatest i Odd, melder NTB. «Hele laget i Odds Ballklubb er satt i karantene etter at en spiller har fått påvist Covid 19», opplyser klubben selv på sin hjemmeside. Kort tid før nyheten om positiv koronatest og utsettelse ble det kjent at skien sammen med Bamble og Porsgrunn er satt under tiltaksnivå B. Ifølge Telemarksavisa ville ikke Odd kunne hatt publikum på arenaen om klubbens seriestart hadde gått som planlagt.
Tidspunkt: 08-05-2021 - Kl.17:38 - Kilde: NRK - Info


14. Odd må halvere tribunebesøket
Smitteboomen i skien-området gjør at Odd tar ekstra grep før eliteserieåpningen søndag. Det blir bare 300 tilskuere på kampen mot Sandefjord. På andre arenaer er tilskuertallet satt til maks 600 fordelt på tre kohorter med 200 personer. Grenlandsregionen har skien og Porsgrunn som store byer. skien opplever et meget sterkt smittetrykk for tiden.
Tidspunkt: 07-05-2021 - Kl.15:03 - Kilde: NRK - Info


15. Feller vant etter superomgang
Manuel Feller fra Østerrike vant sesongavslutningen i slalåm i sveitsiske Lenzerheide etter en meget sterk andreomgang. Marco Schwarz ledet klart fra førsteomgang, men klarte ikke følge opp og endte på sjetteplass. Men Schwarz kan glede seg over å ha vunnet slalåmcupen sammenlagt. Noel Clement endte på andreplass i Lenzerheide, åtte hundredeler bak Feller. Alexis Pinturault tok den siste pallplassen. Henrik Kristoffersen leverte to skuffende omganger og endte til slutt på 12. plass, hele 1.98 bak Feller. Etter førsteomgang uttrykket Kristoffersen misnøye med skiene sine. Sebastian Foss-Solevåg kjørte ut i førsteomgang.
Tidspunkt: 21-03-2021 - Kl.14:28 - Kilde: NRK - Info


16. Kristoffersen misfornøyd med skiene
Sebastian Foss Solevåg kjørte ut, mens Henrik Kristoffersen havnet langt bak i førsteomgangen i verdenscupavslutningen i slalåm i Lenzerheide søndag. Kristoffersen med startnummer seks kom noe skjevt ut i toppen og var allerede der seks tideler bak teten. Nedover traseen tapte han jevnt med tid og kom i mål 1,72 sekunder bak. 26-åringen kom seg raskt ut av målområdet. – De skiene er så dårlige, utbrøt han mens han tok av seg utstyret. Kristoffersen er på 13.-plass før finaleomgangen.
Tidspunkt: 21-03-2021 - Kl.11:32 - Kilde: NRK - Info


17. Distansert Bolsjunov skylder på skiene: – Godt å se at vi kan knekke ham
ENGADIN (NRK): Aleksandr Bolsjunov måtte se seg slått av fire nordmenn og en svenske på femmila i Engadin. Det gir seierherre Simen Hegstad Krüger håp før OL. Men russeren har en forklaring.
Tidspunkt: 14-03-2021 - Kl.12:47 - Kilde: NRK - Info


18. Mistet skien - medaljedrømmen brast
Friskikjører Birk Ruud startet bra i VM-finalen i slopestyle, men endte til slutt på en 7. plass. Etter første nedfart ble han belønnet med 81,46 poeng og tok en klar ledelse. Han ledet lenge, men briten James Woods skjøv ham ned til 2.-plass etter den første av tre omganger. I neste forsøk skled Ruud av railen og fikk nedfarten sin ødelagt. Han fikk bare 33,96 poeng og måtte se to konkurrenter passere ham på lista. Ruud var nede på 6.-plass før sitt tredje og siste forsøk. I landingen etter det første store hoppet mistet han skien, og dermed var medaljedrømmen knust. Sandra Eie endte sist i kvinnenes finale med 52,21 poeng, som hun oppnådde i 2. forsøk. VM-finalene ble avviklet under vanskelige vindforhold. (NTB)
Tidspunkt: 13-03-2021 - Kl.20:14 - Kilde: NRK - Info


19. Pers skitriks: Gå frem og tilbake med skiene på skulderen helt til du møter noen du vil imponere.

Tidspunkt: 07-03-2021 - Kl.13:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


20. skiene ødela for Golberg: – Dårlig avgjørelse av meg

Tidspunkt: 05-03-2021 - Kl.17:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - InfoSøk etter flere nyheter om SkienAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)