Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
26
 Tirsdag  26. Okt. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Røros
Trondheim
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Værvarsel, kart og nyheter for TrondheimByens navn: TrondheimBreddegrad: 63.43048
Kommune: TrondheimLengdegrad: 10.3950
Fylke: Sør-Trøndelag 


1. Slik kapret svindlerne Norfunds millioner
Ved hjelp av falske e-poster og fakturaer, tilsynelatende sendt fra en økonomimedarbeider hos Norfund, forsvant nesten åtte millioner som skulle til det norske utviklingsfondet. En norsk forretningsmann møtte nylig i retten i trondheim, tiltalt for grovt heleri av pengene.
Tidspunkt: 15-10-2021 - Kl.14:29 - Kilde: E24 - Info


2. Til Norge uten de største stjernene
Verken Niklas Landin eller Mikkel Hansen er med når Danmarks håndballherrer spiller firenasjonersturnering i Norge i starten av november. Det kunngjorde Danmarks håndballforbund fredag. Landslagssjef Nikolaj Jacobsen har tatt ut en tropp på 19 spillere, og der er ikke navnet på de to aller største stjernene inkludert. Landin har vært blant verdens aller beste keepere i en årrekke og har ofte stoppet Norge i dueller mellom nabolandene. Storskytteren og playmakeren Hansen, stjerne i Paris Saint-Germain, blir også et stort savn. Den kommende firenasjonersturneringen spilles i trondheim, og Norge og Danmark møtes i åpningskampen 4. november. Også Frankrike og Nederland er med i turneringen.
Tidspunkt: 15-10-2021 - Kl.08:41 - Kilde: NRK - Info


3. Trønderhopp ga Skiforbundet støtte
Hoppmiljøet stiller seg bak sportssjef Clas Brede Bråthen i tvisten med Norges Skiforbund, men lekkede e-poster viser at Trønderhopp går mot strømmen. Det skriver VG. Avisen har fått tilgang på en intern epostutveksling mellom Trønderhopps styreleder Oddny Estenstad og skipresident Erik Røste datert 23.-24 august. Der uttrykker Estenstad støtte til NSF i den mye omtalte Bråthen-konflikten. «Historien har vist oss at ingen er uerstattelig, nye koster kan gjøre godt», skriver hun. Trønderhopp gir ingen direkte kritikk av Bråthen. Estenstad påpekte samtidig at hun var redd for konsekvensene om trondheimsklubbens ståsted blir offentlig kjent. Hun har svart «ingen kommentar» på VGs spørsmål om saken. Tidligere i uken bekreftet Skiforbundet at de har kalt inn Bråthen til drøftelsesmøte. Det kan være starten på en oppsigelsesprosess.
Tidspunkt: 07-10-2021 - Kl.13:51 - Kilde: NRK - Info


4. Norwegian gjenåpner flere av basene i Norge
Fra første oktober er basene i Stavanger, Bergen og trondheim åpnet igjen.
Tidspunkt: 30-09-2021 - Kl.07:08 - Kilde: E24 - Info


5. Witzøes restaurantdrift med underskudd etter oppussing i 2020
Driftsselskapet for restauranten på Solsiden i trondheim brukte corona-året på oppussing og nyåpning.
Tidspunkt: 29-09-2021 - Kl.10:20 - Kilde: E24 - Info


6. Sandviken rykket fra i gullkampen
Sandviken hadde hellet på sin side og slo Vålerenga 1–0 i storkampen i Toppserien lørdag. Med seieren fester Sandviken et grep om gullet. Bergenslaget har vært suverene i årets sesong og utmerket seg i et rekordjevnt felt i toppen av kvinnenes serie. Etter seieren er det sju poeng ned til Rosenborg, ni til LSK og elleve til VIF. – Det er ubeskrivelig, det var en ekstremt vanskelig kamp, sa Sandviken-trener Alexander Straus til NRK. LSK og RBK har en kamp til gode og møtes til dyst i september. RBK ser ut til å være eneste lag som kan utfordre Sandviken. Fjorårsmester Vålerenga har dårligst kort på hånden. Neste lørdag venter Rosenborg i trondheim for Vålerenga, mens Sandviken skal opp mot Arna-Bjørnar.
Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


7. Røkke om manglende oppdrettssatsing i Aker: – Jeg tok feil
trondheim/OSLO (E24): Salmar-gründer Gustav Witzøe tok en ettermiddag telefonen fatt og ringte Kjell Inge Røkke. – Det utløste en voldsom kraft, sier han, og tilføyer at det dermed ligger an til et nytt industrieventyr til havs.
Tidspunkt: 26-08-2021 - Kl.11:05 - Kilde: E24 - Info


8. Berit Svendsen forlater Vipps
Berit Svendsen er ansatt som sjef for ski-VM i trondheim i 2025. Hun kommer fra stillingen som leder for Vipps Internasjonal.
Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.16:43 - Kilde: E24 - Info


9. Berit Svendsen blir sjef for ski-VM
Berit Svendsen (58) er ansatt som sjef for ski-VM i trondheim i 2025. Hun kommer fra stillingen som leder for Vipps Internasjonal. Svendsen har tidligere hatt lederstillinger i Telenor i Norge og Skandinavia, og har styreerfaring fra flere ideelle og kommersielle selskap. Hun sitter i styret i Verdens naturfond (WWF). – Dette er en fantastisk mulighet til å lage en ny folkefest der vi viser verden hva trondheimsregionen, Trøndelag og Norge står for i et fremtidsrettet arrangement, sier Svendsen. – Vi skal tilby publikum både på arenaene og hjemme spennende bærekraftige og teknologiske løsninger. Dette skal vi levere i en organisasjon med entusiastiske, frivillige medarbeidere, sier hun.
Tidspunkt: 23-08-2021 - Kl.16:11 - Kilde: NRK - Info


10. Ellevilt mesterligadrama da Rosenborg røk ut
trondheim/OSLO (NRK): Rosenborg ga seg aldri mot det spanske storlaget Levante i mesterligakvalifiseringen, men i ekstraomgangene ble det for tøft.
Tidspunkt: 21-08-2021 - Kl.18:34 - Kilde: NRK - Info


11. Viking tek ikkje over Avaldsnes
Viking har hatt samtalar med Avaldsnes om å ta over satsinga til klubben i Toppserien for kvinner, men partane innsåg at det blir for vanskeleg å få til. Det opplyser Avaldsnes i ei pressemelding. Der står det at klubbane har «konkludert med at det er vanskelig å få til et samarbeid som er passende og har samme ambisjonsnivå». Fleire eliteklubbar på herresida har dei siste åra satsa på kvinnefotball. Framfor 2020-sesongen bytte til dømes trondheims-Ørn namn til Rosenborg, og det var noko liknande Avaldsnes og Viking sjekka ut moglegheitene for å gjere òg i rogalandsfotballen. Ifølgje Avaldsnes har det vore kontakt mellom klubbane i lang tid, men det har heile vegen vore klart at målet ville vere vanskeleg å oppnå. Viking har understreka at dei per i dag ikkje har organisasjon eller økonomi til å overta eit lag i Toppserien, medan lokale krefter har jobba aktivt for å vidareføre Avaldsnes si satsing på Haugalandet.
Tidspunkt: 18-08-2021 - Kl.08:14 - Kilde: NRK - Info


12. Erna Solberg med formuesskatt-støtte til laksemilliardær
trondheim (VG) Statsminister Erna Solberg roser laksemilliardær Gustav Witzøe – og sier seg enig i at den norske formuesskatten er urettferdig. – Høyre er partiet for de privilegertes interesser, svarer Jonas Gahr Støre.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.17:37 - Kilde: E24 - Info


13. FC Barcelona kommer til trondheim
Rosenborg Kvinner får besøk av mesterligavinner FC Barcelona.
Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.12:00 - Kilde: NRK - Info


14. Overskudd for Michelin-restaurant: – Omsetningen skal opp
Credo Restaurant & Bistro måtte se både omsetning og resultat falle i fjor. Likevel sikret trondheim-restauranten overskudd.
Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.19:35 - Kilde: E24 - Info


15. RBK-spiller reagerer på «hore»-sang
Rosenborg-spiller Cesilie Andreassen reagerer på tilrop med ordet hore under toppkampen mot Vålerenga søndag. VIF varsler grep. Andreassen har lagt ut et videoklipp på Twitter, der man kan høre ordet bli brukt av en Vålerenga-supporter i toppkampen som Rosenborg vant 2-1. – «Skyter som ei hore», er det kødd? spør Andreassen på Twitter. I videoen kan det høres ut som om supporten synger «solgt deg som en hore», og det er også forklaringen folk som var til stede gir. De sier at mannen mente å peke på at trondheims-Ørn ble til Rosenborg Kvinner. VIF Kvinner svarer på meldingen og lover å ta grep. «Dette er uakseptabel språkbruk som klubben tar avstand fra. Vi har vært i kontakt med supporterne og kommer til å følge opp dette videre», skriver Vålerenga. (NTB)
Tidspunkt: 05-07-2021 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


16. Rosenborg uten mål på over 6 timer
Etter tre strake tap trengte Rosenborg en seier. Men hjemme på Lerkendal klarte ikke trondheimsklubben å slå Haugesund i en relativt sjansefattig 0-0-kamp. RBK har nå spilt 360 minutter, over 6,5 time, uten å score mål. Dermed har trønderne gått en måned uten seier, og står med 15 poeng på sine 11 første kamper denne sesongen. Også Tromsø - Kristiansund endte med 0-0 i den siste kampen som startet 18.00 denne serierunden.
Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.17:53 - Kilde: NRK - Info


17. Innbrudd hos langrennsprofil
Denne uken brøt noen seg inn i boden til langrennsløper Andrew Musgrave i trondheim, melder TV 2, men innbruddsforsøket var alt annet enn vellykket. – De stjal en bag som inneholdt en skrutrekker og noen slitte, fem år gamle joggesko, sier briten. Det var naboene som varslet Musgrave om at to kvinner forsynte seg fra boden. De la på sprang etter tyvene som fikk panikk og slengte fra seg tyvegodset. Da ga Musgrave og naboen opp jakten og ringte politiet.
Tidspunkt: 30-06-2021 - Kl.09:23 - Kilde: NRK - Info


18. trondheim gjør lettelser i coronareglene
Det er registrert fem nye covid-19-tilfeller i trondheim, to flere enn dagen før. Tirsdag vedtok formannskapet i kommunen lettelser i coronareglene.
Tidspunkt: 15-06-2021 - Kl.10:18 - Kilde: E24 - Info


19. Godset snudde kampen mot RBK
Det så ut til å bli en tung kveld for drammenserne da Rasmus Wiedesheim-Paul sendte Rosenborg i ledelsen allerede etter tre minutter. Strømsgodset svarte umiddelbart med flere store sjanser, men hjemmelaget måtte vente helt til Herman Stengel fikk sjansen fra straffemerket. Så, tre minutter før full tid, tok Marienlyst fyr da Halldor Stenevik sikret 2-1 og tre poeng mot storfavoritten fra trondheim.
Tidspunkt: 13-06-2021 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


20. Ny kontrakt for kombinertsjefen
Ivar Stuan (62) har signert en ny kontrakt med Norges Skiforbund og blir sportssjef for kombinertlandslaget fram til 2025. – Vi har ikke bare hatt bra sportslige resultater, men også fått inn flere sponsorer som vil være med på reisen. Dette har vært svært avgjørende i valget om å fortsette. Det er absolutt ikke gitt at vi får samme suksess til vinteren og de kommende årene, og vi må bare jobbe knallhardt framover, sier Stuan i en pressemelding. Leder Edgar Fossheim i kombinertkomiteen i Norges Skiforbund er fornøyd med valget. – Vi er sikre på at Ivar er den rette personen til å lede kombinertsporten de kommende årene mot VM i trondheim i 2025, men det krever også hardt arbeid
Tidspunkt: 11-06-2021 - Kl.11:45 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TrondheimAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)