Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Feb. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Drøbak
Lillestrøm
Sandvika
Ski
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Akershus - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Helene Marie Fossesholm utsetter comebacket: – Ikke helt i form
Helene Marie Fossesholm (22) blir likevel ikke å se tilbake i langrennssporet i lørdagens norgescuprenn på Nes i akershus, melder TV 2. – Jeg står over lørdag og er ikke helt i form, sier Fossesholm til kanalen via en pressekontakt i Norges Skiforbund. TV 2 skriver at det skal være håp om at Fossesholm starter søndagens konkurranse. 22-åringen valgte i fjor høst å ta en pause som konkurranseløper. Årsaken var at hun over tid ikke hadde følt seg bra, verken fysisk eller mentalt. (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2024 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


2. Hafslund og Eidsiva inngår vind-samarbeid med akershus Energi
Men utbygging er et stykke frem i tid. Først ser selskapene for seg å bruke noen år på å forankre vindkraftprosjekter lokalt.
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.10:59 - Kilde: E24 - Info


3. Landets største kraftunderskudd: Ber Oslo spare på strømmen
Oslo og akershus er storforbrukere av kraft, men produserer lite selv. LO og NHO etterlyser tiltak for å redusere energibehovet i underskuddsregionen.
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.12:00 - Kilde: E24 - Info


4. Kari Due-Andresen blir sjef for akershus Eiendom
Sjeføkonom Kari Due-Andresen går inn som daglig leder for akershus Eiendom, men fortsetter også som sjeføkonom.
Tidspunkt: 10-11-2023 - Kl.07:52 - Kilde: E24 - Info


5. Sjeføkonom om statsbudsjettet: – Kan spare litt på kruttet
Hvis regjeringen bruker mer penger enn Norges Bank har anslått, vil det kunne føre til økt rente, sier Kari Due-Andresen, sjeføkonom i akershus Eiendom.
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.08:00 - Kilde: E24 - Info


6. Holm Lægreid sikret NM-stafettseier
Oslo og akershus forsvarte fjorårets NM-gull på herrenes stafett da de tok en overlegen seier på skiskytter-NMs avsluttende øvelse i Alta søndag. På laget var Sturla Holm Lærgreid, Endre Strømsheim, Isak Frey og Johannes Dale. Etter siste veksling hadde Lægreid en ledelse på nærmere minuttet ned til Buskeruds Vetle Sjåstad Christiansen. Lægreid fikk få problemer med å sikre gullet foran Buskerud på sølvplass. Sogn og Fjordane, med Johannes Thingnes Bø på sisteetappen, tok bronsen. Det var fire blide menn som stilte opp til intervju med NRK etter seieren. – Denne stafetten henger høyt. Det er deilig at vi slår Sogn og Fjordane og Buskerud, sier Holm Lægreid, og sikter til lagkameratene Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Thingnes Bø. Tidligere søndag tok Buskerud seieren på kvinnenes stafett.
Tidspunkt: 26-03-2023 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


7. Granerud og Lindvik tok NM-gull med akershus
Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik ledet akershus´ 1.-lag til seier i lagkonkurransen under hopp-NM i Midtstubakken søndag. Lindvik hoppet 105 og 103 meter og skaffet laget 322,7 poeng. Granerud var kun 3,2 poeng bak med sine hopp på 102,5 og 102 meter. Fredrik Eirinsønn Villumstad hoppet 99 og 98, mens Adrian Thon Gundersrud landet på 104,5 og 99,5 meter. Buskerud ble nummer to med 1121,5 poeng. Det skilte 92,6 poeng opp til vinnerlaget. For Buskerud leverte Daniel-André Tande best med sine hopp på 100,5 og 101,5 meter. I tillegg til ham var Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand på laget. Sør-Trøndelag ble nummer tre, litt under 200 poeng bak akershus. Bendik Jakobsen Heggli, Simen Kvarstad, Jo Rømme Mellingsæter og Iver Olaussen hoppet for trønderne. akershus hadde eneste lag i kvinneklassen. Der fikk Nora Helene Evans, Mathilde Selbekk, Mille Marie Hagen og Ida Marie Hagen 512,6 poeng. (©NTB)
Tidspunkt: 30-10-2022 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


8. «Katastrofedagen»
Aleksandra Dabrowska og Arek Dabrowski mener akershus universitetssykehus sviktet dem da de skulle få sitt første barn i desember i fjor, og at feil i oppfølgingen er årsaken til at sønnen døde knapt to dager gammel.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.08:17 - Kilde: Dagbladet - Info


9. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. Oppland sikret sølvet foran Buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


10. Utelivsgiganter stenger utesteder
Fursetgruppen, Rekom Norge og akershusgruppen har hittil sendt ut permitteringsvarsel til totalt 1.200 ansatte. Sistnevnte utelukker ikke at det kan bli flere.
Tidspunkt: 15-12-2021 - Kl.15:17 - Kilde: E24 - Info


11. Dobbeltseier for Tande og Buskerud
Daniel-André Tande og Buskerud stakk av med seieren i både mennenes lagkonkurranse og i blandet lag under NM i Midtstubakken søndag. Buskerud slo storfavoritten akershus med knappest mulig margin i mennenes lagkonkurranse. Et par timer senere var Tande ankermann da Buskerud sikkert seg NM-gullet også i den blandede lagkonkurransen, selv om hoppingen ikke var like solid fra hans side. Silje Opseth hadde 97 og 105,5 meter i sine hopp. I den blandede lagkonkurransen med en kvinne og to menn på laget var det foruten Opseth, Tande og Joacim Ødegård Bjørgeng som hoppet for Buskerud. Sølvet gikk til Oppland, mens akershus ble henvist til bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.13:47 - Kilde: NRK - Info


12. Buskerud vant blandet lag i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 1996 blir det hevdet at Busterud 1 vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


13. Buskerud vant lagkonkurransen i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 2002 har Busterud vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. I 2006 delte Buskerud og akershus førsteplassen. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - Info


14. Tett kamp mellom Granerud og Tande
Buskerud 1 leder etter første omgang i blandet hopp-konkurransen i NM i Midtstuen søndag. Daniel-André Tande leverte helgens lengste hopp på 106,5 meter. – Det var moro. Jeg føler jeg får til det jeg prøver på, men jeg må være så ærlig og si at jeg har griseflaks på forholda. Det må til når man skal slå akershus, sier Tande til NRK. I nettopp akershus er Halvor Egner Granerud. Han har variert på hoppinga denne helgen, og søndag ble det igjen et rotete hopp i første omgang. – Jeg har ikke helt kontroll på hva det er. Det var ikke noe fett, sier han. Per nå leder Buskerud 1 blandet lag-konkurransen med 459,1 poeng. akershus 1 er like bak med 455 poeng. Selve konkurransen kan du se her.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


15. akershus fornøyd med løsning
– Vi er veldig fornøyde med at Skiforbundet og Clas Brede Bråthen fant fremt til en løsning i går. Vi var i tett dialog med partene, og løsningen var 90% av den løsningen vi mente var den beste, sier Dag Helland-Hansen til NRK. Helland-Hansen er leder i langrennskomiteen i akershus skikrets. Nå overlater han det til kretslederne å diskutere om de ønsker å fremme mistillit mot det sittende skistyret når de møtes til helgen. Oslo skikrets har bedt Skiforbundet rydde opp i saken. Buskerud skikrets meddelte tidligere i uken at de ønsker et ekstraordinært skiting fordi de ikke har tillit til styret.
Tidspunkt: 22-10-2021 - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


16. akershus har tillit til skistyret
Styremedlem Dag Helland-Hansen i akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte i kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Denne løysinga vil bli presentert før kretsledermøte. Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


17. Vil presentere forslag om løsning
Styremedlem Dag Helland-Hansen i akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret. Det blei klart i et styremøte onsdag kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg. – Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv akershus skikrets i ein utsegn.
Tidspunkt: 20-10-2021 - Kl.18:57 - Kilde: NRK - Info


18. Vil fremme mistillitsforslag mot skistyret: – De må drive med ledelse, ikke gjemme seg
Det murrer ikke bare i hoppmiljøet i den pågående konflikten mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen. Nå har den tatt en ny vending. Langrennskomiteen i akershus vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det sittende styret.
Tidspunkt: 17-10-2021 - Kl.09:49 - Kilde: NRK - Info


19. NFFs Qatar-utvalg er klart
Boikottforkjemperen Tom Høgli får plass i utvalget som skal gjøre forarbeidet rundt spørsmålet om boikot av Qatar-VM foran fotballtinget i juni. Med seg i utvalget får Tom Høgli blant andre Ole Kristian Sandvik og Gina Barstad fra Norsk Supporterallianse. Det 14 personer store utvalget ledes av tidligere Røde Kors-leder Sven Mollekleiv. De øvrige medlemmene er Erlend Hanstveit (leder NISO), Magnus Sverdrup (Norges idrettsforbund), Kjersti Løken Stavrum (Administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, samfunnsdebattant, tidligere leder av presseforbundet, styremedlem KFUM), Steinar Krogstad (LO/Fellesforbundet), Pia Goyer (Menneskerettighetsjurist), Tore-Christian Gjelsvik (Styreleder NFF Hordaland), Gro Langdalen (Styreleder NFF akershus), Cato Haug (Styreleder Norsk Toppfotball), Hege Jørgensen (Daglig leder Toppfotball Kvinner) og Kari Lindevik (Styreleder Divisjonsforeningen). Norges Fotballforbund har opplyst at utvalget kommer på plass i løpet av denne uken. Det ekstraordinære fotballtinget der spørsmålet om Qatar-boikott skal behandles, holdes 20. juni.
Tidspunkt: 24-03-2021 - Kl.11:22 - Kilde: NRK - Info


20. Over 1.500 brudd på arbeidsmiljøloven ved Ahus
I 2020 var det 17.148 overtidstimer ved akershus universitetssykehus (Ahus). Det er altfor høyt, vedgår HR-direktøren. Arbeidsmiljøloven ble brutt 1.526 ganger.
Tidspunkt: 18-03-2021 - Kl.04:39 - Kilde: E24 - InfoSøk etter flere nyheter om AkershusAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)