Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
15
 Mandag  15. Jul. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Drøbak
Lillestrøm
Sandvika
Ski
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Akershus - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Rusthen fremdeles bevisstløs etter krasj
Den norske motorsyklisten Mia Rusthen (22) er fremdeles bevisstløs etter det alvorlige krasjet under en VM-runde i Italia. Det bekrefter familiens talsperson Kåre Løvstakken til VG. – Mia vil flys hjem i løpet av helgen. Vi holder for tiden på med organiseringen av hjemreisen, sier familiens talsperson og lege Kåre Løvstakken til akershus Amtstidende. Det var etter første runde i roadracing-VM at hun hadde et stygt fall i en sving, og ble lagt i kunstig koma. Deretter ble hun fraktet til Bufalini sykehus, hvor hun har vært siden ulykken inntraff. – Er det noe nytt angående helsetilstanden? – Nei, medisinsk sett er det ingen endringer. Hun er fortsatt på respirator, og det er ikke noe gøy, sier Løvstakken. Løvstakken varsler ny uttalelse fra familien etter at de er kommet hjem.
Tidspunkt: 21-06-2024 - Kl.09:12 - Kilde: NRK - Info


2. Ekstraordinært skiting i 2025
Skitinget besluttet lørdag at det i 2025 skal avholdes et ekstraordinært ting. Der skal det gjennomføres en total organisasjonsgjennomgang i Norges Skiforbund. Det var kretsleder i akershus Skikrets, Erik Solberg, som foreslo følgende forslag: «Skitinget pålegger skistyret å opprette et organisasjonsutvalg som gjør en total gjennomgang av skiforbundet organisasjon. Utvalget skal være bredt sammensatt med medlemmer både fra egen organisasjon, men også medlemmer utenfra». Skistyret må oppnevne et utvalg innen 1. september 2024. Det gjennomføres et ekstraordinært ting digitalt våren 2025 som minimum behandler sak om styresammensetning og ansvarsfordeling mellom grener, kretser, komiteer og skistyret. Det var 78 representanter som stemte for akershus sitt forslag, mens 13 representanter stemte imot. (NTB)
Tidspunkt: 08-06-2024 - Kl.14:51 - Kilde: NRK - Info


3. Vraket Ulvang seier nei til omkamp: – Unødvendig strid
akershus Skikrets vurderte sterkt å foreslå Vegard Ulvang som benkekandidat til leiarposisjonen i langrennskomiteen. Det er ein kamp Ulvang ikkje vil ta.
Tidspunkt: 28-05-2024 - Kl.09:54 - Kilde: NRK - Info


4. Nye Oslopakke 3 presentert – kalles bompengesjokk for bilistene
Statens vegvesen, Oslo kommune og akershus fylkeskommune har presentert Oslopakke 3 som gjelder fram til 2045. Det skal bli enda dyrere å kjøre bil i Oslo.
Tidspunkt: 24-05-2024 - Kl.16:17 - Kilde: E24 - Info


5. Lillestrøm-spiller på vei til sykehus - landet stygt etter en hodeduell
Henrik Skogvold er på vei til akershus Universitetssykehus, skriver VG og TV 2. 19-åringen fikk bare et kvarter ut i kampen mot Brann, før han måtte gå av banen med en skade i ryggen. Lillestrøm-spilleren landet stygt etter en hodeduell med Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen. Etter det klarte han ikke å fortsette kampen og trengte hjelp for å ta seg av banen. – Jeg vet ikke mer enn at han er sendt til sykehus. Jeg er urolig på vegne av ham, sier Lillestrøm-trener Andreas Georgson til VG. LSK-leiren har foreløpig ikke kommet med noen oppdatering om saken. Brann vant kampen 2–0 etter scoringer av Heltne Nilsen og Joachim Soltvedt.
Tidspunkt: 12-05-2024 - Kl.23:43 - Kilde: NRK - Info


6. Hydrogenbiler beholder fordel: – Håper dette kan inspirere
Mens elbileierne er kastet ut av kollektivfelt i Oslo og akershus, kan hydrogenbilene fortsatt cruise forbi i trafikken.
Tidspunkt: 11-05-2024 - Kl.15:08 - Kilde: E24 - Info


7. Nettavisen: Krets ønsker Ulvang som ny leder for langrennskomiteen i skiforbundet
akershus skikrets foreslår å bytte ut Torbjørn Skogstad som leder for langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Vegard Ulvang pekes på som arvtakeren. Det opplyser kretsleder Erik Solberg i et intervju med Nettavisen. – Vi mener det er lurt med utskiftninger med jevne mellomrom sånn at man ikke gror fast, sier han. Torbjørn Skogstad har sittet med vervet siden 2012 og fikk i fjor mye kritikk da det ble kjent at han hevet en godtgjørelse på nærmere 950.000 kroner. Solberg peker på at lederen i langrennskomiteen jobber med prestasjonsgrupper som hele tiden er i utvikling. – Derfor tror jeg det er lurt at man i jevne mellomrom får inn nye tanker og ideer om hvordan ting skal gjøres, sier kretslederen. (NTB)
Tidspunkt: 15-04-2024 - Kl.15:24 - Kilde: NRK - Info


8. Lars Håkon Grønning kåret til Årets redaktør
På Oslo Redaktørforenings årsmøte tirsdag ble prisene for årets redaktører i Oslo og akershus delt ut.
Tidspunkt: 05-03-2024 - Kl.21:07 - Kilde: E24 - Info


9. Helene Marie Fossesholm utsetter comebacket: – Ikke helt i form
Helene Marie Fossesholm (22) blir likevel ikke å se tilbake i langrennssporet i lørdagens norgescuprenn på Nes i akershus, melder TV 2. – Jeg står over lørdag og er ikke helt i form, sier Fossesholm til kanalen via en pressekontakt i Norges Skiforbund. TV 2 skriver at det skal være håp om at Fossesholm starter søndagens konkurranse. 22-åringen valgte i fjor høst å ta en pause som konkurranseløper. Årsaken var at hun over tid ikke hadde følt seg bra, verken fysisk eller mentalt. (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2024 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


10. Hafslund og Eidsiva inngår vind-samarbeid med akershus Energi
Men utbygging er et stykke frem i tid. Først ser selskapene for seg å bruke noen år på å forankre vindkraftprosjekter lokalt.
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.10:59 - Kilde: E24 - Info


11. Landets største kraftunderskudd: Ber Oslo spare på strømmen
Oslo og akershus er storforbrukere av kraft, men produserer lite selv. LO og NHO etterlyser tiltak for å redusere energibehovet i underskuddsregionen.
Tidspunkt: 27-11-2023 - Kl.12:00 - Kilde: E24 - Info


12. Kari Due-Andresen blir sjef for akershus Eiendom
Sjeføkonom Kari Due-Andresen går inn som daglig leder for akershus Eiendom, men fortsetter også som sjeføkonom.
Tidspunkt: 10-11-2023 - Kl.07:52 - Kilde: E24 - Info


13. Sjeføkonom om statsbudsjettet: – Kan spare litt på kruttet
Hvis regjeringen bruker mer penger enn Norges Bank har anslått, vil det kunne føre til økt rente, sier Kari Due-Andresen, sjeføkonom i akershus Eiendom.
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.08:00 - Kilde: E24 - Info


14. Holm Lægreid sikret NM-stafettseier
Oslo og akershus forsvarte fjorårets NM-gull på herrenes stafett da de tok en overlegen seier på skiskytter-NMs avsluttende øvelse i Alta søndag. På laget var Sturla Holm Lærgreid, Endre Strømsheim, Isak Frey og Johannes Dale. Etter siste veksling hadde Lægreid en ledelse på nærmere minuttet ned til Buskeruds Vetle Sjåstad Christiansen. Lægreid fikk få problemer med å sikre gullet foran Buskerud på sølvplass. Sogn og Fjordane, med Johannes Thingnes Bø på sisteetappen, tok bronsen. Det var fire blide menn som stilte opp til intervju med NRK etter seieren. – Denne stafetten henger høyt. Det er deilig at vi slår Sogn og Fjordane og Buskerud, sier Holm Lægreid, og sikter til lagkameratene Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Thingnes Bø. Tidligere søndag tok Buskerud seieren på kvinnenes stafett.
Tidspunkt: 26-03-2023 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


15. Granerud og Lindvik tok NM-gull med akershus
Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik ledet akershus´ 1.-lag til seier i lagkonkurransen under hopp-NM i Midtstubakken søndag. Lindvik hoppet 105 og 103 meter og skaffet laget 322,7 poeng. Granerud var kun 3,2 poeng bak med sine hopp på 102,5 og 102 meter. Fredrik Eirinsønn Villumstad hoppet 99 og 98, mens Adrian Thon Gundersrud landet på 104,5 og 99,5 meter. Buskerud ble nummer to med 1121,5 poeng. Det skilte 92,6 poeng opp til vinnerlaget. For Buskerud leverte Daniel-André Tande best med sine hopp på 100,5 og 101,5 meter. I tillegg til ham var Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand på laget. Sør-Trøndelag ble nummer tre, litt under 200 poeng bak akershus. Bendik Jakobsen Heggli, Simen Kvarstad, Jo Rømme Mellingsæter og Iver Olaussen hoppet for trønderne. akershus hadde eneste lag i kvinneklassen. Der fikk Nora Helene Evans, Mathilde Selbekk, Mille Marie Hagen og Ida Marie Hagen 512,6 poeng. (©NTB)
Tidspunkt: 30-10-2022 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


16. «Katastrofedagen»
Aleksandra Dabrowska og Arek Dabrowski mener akershus universitetssykehus sviktet dem da de skulle få sitt første barn i desember i fjor, og at feil i oppfølgingen er årsaken til at sønnen døde knapt to dager gammel.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.08:17 - Kilde: Dagbladet - Info


17. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. Oppland sikret sølvet foran Buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


18. Utelivsgiganter stenger utesteder
Fursetgruppen, Rekom Norge og akershusgruppen har hittil sendt ut permitteringsvarsel til totalt 1.200 ansatte. Sistnevnte utelukker ikke at det kan bli flere.
Tidspunkt: 15-12-2021 - Kl.15:17 - Kilde: E24 - Info


19. Dobbeltseier for Tande og Buskerud
Daniel-André Tande og Buskerud stakk av med seieren i både mennenes lagkonkurranse og i blandet lag under NM i Midtstubakken søndag. Buskerud slo storfavoritten akershus med knappest mulig margin i mennenes lagkonkurranse. Et par timer senere var Tande ankermann da Buskerud sikkert seg NM-gullet også i den blandede lagkonkurransen, selv om hoppingen ikke var like solid fra hans side. Silje Opseth hadde 97 og 105,5 meter i sine hopp. I den blandede lagkonkurransen med en kvinne og to menn på laget var det foruten Opseth, Tande og Joacim Ødegård Bjørgeng som hoppet for Buskerud. Sølvet gikk til Oppland, mens akershus ble henvist til bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.13:47 - Kilde: NRK - Info


20. Buskerud vant blandet lag i NM
Daniel-André Tande, Anders Håre, Joacim Ødegård Bjøreng og Sølve Jokerud Strand vant lagkonkurransen i NM i Midtstuen søndag. Ikke siden 1996 blir det hevdet at Busterud 1 vunnet en lagkonkurranse, og det ble fryktelig jevnt til siste slutt. Et tidel skilte akershus og Buskerud sine førstelag, og det ble Buskerud som trakk det lengste strået med sine 906,4 poeng. – Dette var fryktelig gøy. Det var bra laginnsats. Jeg fryktet at akershus var urørlige igjen, slik som i fjor, men det gikk, sier Tande. – Det var digg å endelig slå dem, sier Anders Håre. Dermed endte Granerud og hans lagkamerater med sølv. Robert Johansson og Oppland endte opp med bronsen.
Tidspunkt: 31-10-2021 - Kl.11:04 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om AkershusAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)