Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Alta
Arendal
Askim
Bergen
Bodø
Bryne
Brønnøysund
Drammen
Drøbak
Egersund
Elverum
Farsund
Fauske
Finnsnes
Flekkefjord
Florø
Fosnavåg
Fredrikstad
Førde
Gjøvik
Grimstad
Halden
Hamar
Hammerfest
Harstad
Haugesund
Hokksund
Holmestrand
Honningsvåg
Horten
Hønefoss
Jørpeland
Kirkenes
Kongsberg
Kongsvinger
Kopervik
Kristiansand
Kristiansund
Langesund
Larvik
Leknes
Levanger
Lillehammer
Lillesand
Lillestrøm
Lyngdal
Mandal
Mo i Rana
Molde
Mosjøen
Moss
Mysen
Måløy
Namsos
Narvik
Notodden
Odda
Oslo
Otta
Porsgrunn
Risør
Rjukan
Røros
Sandefjord
Sandnes
Sandnessjøen
Sandvika
Sarpsborg
Sauda
Ski
Skien
Skudeneshavn
Sortland
Stathelle
Stavanger
Steinkjer
Stjørdal
Stokmarknes
Svelvik
Svolvær
Tromsø
Trondheim
Tvedestrand
Tønsberg
Ulsteinvik
Vadsø
Vardø
Verdal
Åkrehamn
Ålesund
Åndalsnes
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Alle - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Klubbtopp om savnet fotballspiller etter jordskjelvet: – Han er fortsatt i ruinene
Den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu er savnet etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria, opplyser visepresidenten i klubben hans. Atsu skal ha oppholdt seg i et leilighetsbygg i byen Hatay da det voldsomme jordskjelvet rammet natt til mandag. Bygningen raste sammen. Fotballprofilen, som blant annet har spilt for Newcastle, ble matchvinner da det tyrkiske topplaget Hatayspor søndag kveld slo Kasimpasa 1-0. Bare timer senere ble han meldt savnet etter jordskjelvet med en styrke på 7,8. Det samme ble Hatayspors sportsdirektør Taner Savut. – Christian Atsu og Taner Savut er fortsatt i ruinene, sa klubbens visepresident Mustafa Ozat til den tyrkiske TV-stasjonen Play Spor. Han fortalte videre til BEIN Sports at flere spillere og ledere hadde blitt reddet, og at det ble jobbet for å hjelpe flere. Christian Atsu spilte for Newcastle og Everton i Premier League. Han har også tilhørt Chelsea. Flere norske spillere har også blitt rammet av jordskjelvet. Fredrik Gulbrandsen har uttalt til Dagbladet at han fryktet for å dø. Både Guldbrandsen og Jonas Svensson, som begge spiller i Tyrkia, drar tilbake til norge på tirsdag, ifølge TV 2.
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.20:01 - Kilde: NRK - Info


2. Kulturministeren varsler 100 millioner ekstra til idretten
Breddeidretten i norge får 100 millioner kroner ekstra som skal brukes til drift, opplyser kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap). Statsråden kommer med nyheten om de ekstra midlene i et intervju med VG mandag. Pengene er et resultat av at fjorårets overskudd fra Norsk Tipping blir 100 millioner kroner større enn først antatt. – Det økte overskuddet blir på cirka 100 millioner kroner, selv om den eksakte summen ikke kommer før i mai. Disse pengene vil deles ut på en ubyråkratisk måte. Målet er å hjelpe dem som sliter med å kunne delta i idretten, sier Trettebergstuen til avisen. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.15:43 - Kilde: NRK - Info


3. Disse er tatt ut i landslagstroppen til norge
norge sitt kvinnelandslag i fotball skal spille tre kamper under oppholdet i Frankrike. Landslaget skal spille mot Uruguay onsdag 15. februar, Danmark lørdag 18. februar og Frankrike tirsdag 21. februar. Dette er troppen landslagssjef Hege Riise har tatt ut: Guro Pettersen, Aurora Mikalsen, Sunniva Skoglund; Sara Hørte, Mathilde Harviken, Guro Bergsvand, Tuva Hansen, Malin Brenn, Maria Thorisdottir, Maren Mjelde, Marit Bratberg Lund, Thea Sørbo; Anna Jøsendal, Emilie Joramo, Thea Bjelde, Vilde Bøe Risa, Emilie Haavi, Frida Maanum, Amalie Eikeland, Guro Reiten, Emma Stølen Godø, Julie Blakstad, Karina Sævik, Celin Bizet Ildhusøy, Emilie Nautnes. – Det er mange som får prøve seg i løpet av denne samlingen. Vi har en tropp som kan fordele spilletid med tanke på at det er kun to dager mellom kampene, sier Riise.
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.11:17 - Kilde: NRK - Info


4. Lavtrykk på vei fra Atlanterhavet – venter sterk storm i Nord-norge

Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.10:20 - Kilde: YR.no - Info


5. Tiller fikk den siste plassen i VM-troppen
Simen Tiller kapret den siste VM-plassen på det norske kombinertlaget. På kvinnesiden er både Mille Marie Hagen og Marte Leinan Lund tatt ut. – Simen har kjempet for VM-plass gjennom hele vinteren og vist potensial, sier sportssjef Ivar Stuan til norges Skiforbund. – Når det gjelder kvinnelaget, får Mille Marie Hagen sin VM-debut. Hun har konkurrert i World Cup gjennom vinteren og fått kjenne på nivået som kreves i toppen. Vi tenker langsiktig med Mille. For henne er VM i Trondheim i 2025 et større mål, og Mille skal først og fremst få erfaring fra mesterskap, sier Stuan. Fra før er Espen Andersen, Jørgen Graabak, Jens Lurås Oftebro, Jarl Magnus Riiber og Andreas Skoglund tatt ut på herresiden, mens Gyda Westvold Hansen, Ida Marie Hagen og Mari Leinan Lund tidligere har sikret VM-plass på kvinnelaget. En hjemmeværende reserve tas ut på kvinnelaget neste uke.
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.08:12 - Kilde: NRK - Info


6. Kilde kjører VM-kombinasjonen – disse stiller for norge
Aleksander Aamodt Kilde er på det norske laget til tirsdagens superkombinasjon i alpin-VM. Han får med seg Adrian Smiseth Sejersted og Atle Lie McGrath. Uttaket var som ventet. Lucas Braathen ville trolig vært på lista om han hadde vært frisk og klar til VM-starten i franske Courchevel og Meribel. Han ble nylig operert for en akutt blindtarmsbetennelse. Ragnhild Mowinckel og Kajsa Vickhoff Lie blir norske innslag i kvinnenes kombirenn. Det kjøres mandag 11.00 og 14.30 (super-G/slalåm) som mesterskapets første øvelse. Samme tider gjelder herrenes konkurranse dagen etter. Kilde har flere gode kombi-resultater å vise til. I fjor tok han OL-sølv, og i 2019/20-sesongen var han to ganger på verdenscuppallen. I VM har fartskongen en 4.-plass som toppnotering.
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.14:27 - Kilde: NRK - Info


7. Pellegrino sikret første seier på 17 år – norge sviktet
Federico Pellegrino sikret italiensk stafettseier for første gang på 17 år.
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.13:09 - Kilde: NRK - Info


8. Hyperventilerte og brøt sist uke – gikk norge inn til stafettseier
Silje Theodorsen fikk en skikkelig opptur etter sist ukes dramatikk. Hun ble sendt ut i tet sammen med Tyskland på den siste etappen, og gikk norge inn til en suveren seier. norge lå en del sekunder bak etter de to første etappene på stafetten i Toblach. Anne Kjersti Kalvå slet, og måtte slippe i motbakken på sin sisterunde. – Det er det stiveste jeg har vært i år tror jeg. Jeg måtte prøve å krige og holde følge så lenge jeg kunne. Jeg går mot verdens beste skiløper per dags dato. Det ble tøft oppe i bakken der, måtte bare prøve å henge så lenge jeg kunne, sier Kalvå til NRK. Hun vekslet nesten 14 sekunder bak ledende Sverige, men på den tredje etappen gikk Ingvild Flugstad Østberg kjempefort. Hun hentet inn Sverige i tet, og parkerte Moa Ilar med nesten et halvt minutt da hun sendte Silje Theodorsen ut på den siste etappen. – Åja, det ble såpass på sisterunden ja. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Det var målet egentlig, sier Østberg til NRK da hun ble konfrontert med at hun hadde gitt norge en stor ledelse ned til Sverige
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.11:16 - Kilde: NRK - Info


9. Guttormsen med superhopp i natt
– Det var helt rått. Jeg hadde mål om å hoppe 5,90 her, og det gjorde jeg, skriver Sondre Guttormsen (23) i en melding til NRK etter å ha satt ny norsk rekord i stavsprang. Den nye norgesrekorden er altså på 5,90 meter og ble satt i innendørsstevnet New Mexico Collegiate Invitational. Rekorden kommer mindre enn en uke at Guttormsen satte norsk rekord med 5,84. Pål Haugen Lillefosse hadde da den gamle rekorden på 5,83. Guttormsens klubb, Princeton Track, skriver på Twitter at hoppet er tidenes femte høyeste i NCAA-historien. NCAA er fordbundet som organiserer sport på college- og universitetsnivå i USA. Hoppet fører også Guttormsen inn på fjerdeplass på årsbestelista i verden.
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.06:39 - Kilde: NRK - Info


10. Klæbo og Golberg står over stafetten i Toblach
Johannes Høsflot Klæbo og Pål Golberg er verdens to beste herreløpere i langrenn, men ingen av dem går søndagens 4 x 7,5 kilometer stafett for norge i Italia. Det var heller ikke ventet. De beste har som oftest mulighet til å bestemme selv om de ønsker å stille på mer eller mindre ubetydelige stafetter i verdenscupen. Begge er uansett høyaktuelle startmenn for norge i VM-stafetten i Planica senere i vinter: Dette er norges 1.-lag i rekkefølgen de stiller (først er det to klassisketapper, deretter to etapper i fristil): Sjur Røthe, Didrik Tønseth, Simen Hegstad Krüger og Harald Østberg Amundsen. norge 2: Erik Valnes, Hans Christer Holund, Iver Tildheim Andersen og Sindre Bjørnestad Skar. norges 1.-lag på for kvinner: Heidi Weng, Anne Kjersti Kalvå, Ingvild Flugstad Østberg og Silje Theodorsen. norge 2: Maria Hartz Melling, Mathilde Myhrvold, Ragnhild Haga og Hanne Wilberg Rofstad.
Tidspunkt: 04-02-2023 - Kl.18:36 - Kilde: NRK - Info


11. norge ute av Davis Cup-kvalifiseringen
Viktor Durasovic og Herman Høyeraal greide ikke å forlenge det norske håpet i kvalifiseringen til tennisturneringen Davis Cup. Durasovic og Høyeraal tapte doublekampen for Nikola Cacic og Filip Krajinovic med sifrene 4-6, 6-3, 3-6. Det var norges tredje strake tap i best av fem-serien, og dermed er håpet ute.
Tidspunkt: 04-02-2023 - Kl.15:04 - Kilde: NRK - Info


12. NIF har nedsatt gruppe som skal utrede IOC-problematikk
Diskusjonen rundt Den internasjonale olympiske komités innflytelse i norsk idrett har skapt overskrifter den siste uken, spesielt etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsen holdt et omstridt innlegg undet et møte med IOC. Flere er kritiske til at de norske IOC-medlemmene Jacobsen og Kristin Kloster Aasen også sitter i styret til norges Idrettsforbund. Nå har norges idrettsforbund (NIF) har nedsatt en gruppe som skal utrede samorganiseringen av forbundets styre og norges olympiske komité. Torsdag skrev NRK at NIF ikke hadde fulgt opp eget vedtak, da de ennå ikke hadde nedsatt en ressursgruppe for å utrede den nåværende samorganiseringen mellom norges olympiske komité (NOK) og norges idrettsforbund (NIF). Nå er det klart at 2. visepresident Sondre Sande Gullord får med seg Mona Adolfsen (norges Skøyteforbund), Reinart Aarseth (Nordland Idrettskrets), Espen Lund (norges Kickboxingforbund) og én representant fra NIFs utøverkomité. Sistnevnte velger selv hvem som skal representere dem. NIF skriver til NRK at «ressursgruppen skal bidra i å utarbeide en rapport relatert til Tingvedtaket fra 2019 hvor det ble «[…] bedt om å utrede til neste Idrettsting hvordan samorganiseringen av NIF og NOK er sett opp mot NIFs verdier; frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Rapporten skal legges som bakgrunn for behandling av spørsmålet om skille av NIF og NOK». Gruppen starter arbeidet umiddelbart og vil legge frem en rapport under idrettsstyrets møte 25. april. Torsdag ga idrettspresident Berit Kjøll uttrykk for at hun er fornøyd med fremdriften i prosessen. Saken skal behandles på Idrettstinget til våren.
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


13. Bergane tapte sekundstrid om gullet - måtte tåle bronse i U23-VM i langrenn
Margrethe Bergane (21) fra Konnerud skøytet seg inn til 3.-plass på 10-kilometeren i U23-VM i langrenn. Bergane hang med i toppen gjennom hele løpet og var i tet både etter 2,8- og 7,8 kilometer. Mot slutten fikk hun det tyngre og måtte slippe to løpere foran seg på listene. Bergane måtte se Tysklands Helen Hoffmann fire sekunder foran seg, mens det var tre sekunder opp til sølvplasserte Izabela Marcisz fra Polen. Sistnevnte trenes av den tidligere storløperen Justyna Kowalczyk. De tre øvrige norske på startlisten havnet et stykke lenger ned på listene. Kristin Austgulen Fosnæs ble nummer 12, Emma Kirkeberg Mørk nummer 16 og Nora Sannes nummer 18. Margrethe Bergane tok bronse på 20 kilometer fellesstart tidligere i mesterskapet. Bergane er på det norske rekruttlandslaget og har også prøvd seg i verdenscupen. Hun deltok også i Tour de Ski for norge tidligere i vinter. (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.19:00 - Kilde: NRK - Info


14. Granerud ble redd etter kjempehopp: – Jeg gledet meg ikke til å hoppe etter det
Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag, men det skjedde ikke uten drama. Dagens lengste hopp kom da sloveneren Timi Zajc hoppet 161,5 meter. Dessverre for sloveneren slet han med å sikre seg i avslutningen. Han fikk en hard landing som så ut til å gå ut over kneet. Det lange hoppet kombinert med sterk vind bidro til at annen omgang ble avlyst. Juryen bestemte at det holdt med én omgang. Den norske stjernen Halvor Egner Granerud var tydelig preget etter rennet. Han var sistemann ute for norge og var en av dem som hoppet etter Zajc. – Jeg gledet meg ikke til å hoppe etter det, sa Granerud til Viaplay etter rennet. – Sånne hopp gjør deg litt redd for det som kan skje. For det er jo litt kjipt å lande flatt når du kommer i 120 kilometer i timen, eller hva vi hopper ned til, la han til. Granrud holdt uansett hodet kaldt og sikret norsk seier etter et hopp på 145 meter. (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.18:23 - Kilde: NRK - Info


15. Kjempehopp vekker oppsikt: – Noe av det villeste jeg har sett
Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag, men det skjedde ikke uten drama. Dagens lengste hopp kom da sloveneren Timi Zajc hoppet 161,5 meter. Dessverre for sloveneren slet han med å sikre seg i avslutningen. Han fikk en hard landing som så ut til å gå ut over kneet. Det lange hoppet kombinert med sterk vind bidro til at annen omgang ble avlyst. – Man sitter med hjerte i halsen når det er «take off». Man ser tidlig at det går griselangt. Det er noe av det villeste jeg har sett i en hoppbakke, sier tidligere hopper Johan Remen Evensen til NRK. Han får støtte av hans tidlligere landslagskollega Anders Jacobsen. – Det er fort det sykeste hoppet jeg har sett. Det er helt vanvittig, sier han til NRK. Juryen bestemte at det holdt med én omgang. Den norske stjernen Halvor Egner Granerud var tydelig preget etter rennet. Han var sistemann ute for norge og var en av dem som hoppet etter Zajc. – Jeg gledet meg ikke til å hoppe etter det, sa Granerud til Viaplay etter rennet. – Sånne hopp gjør deg litt redd for det som kan skje. For det er jo litt kjipt å lande flatt når du kommer i 120 kilometer i timen, eller hva vi hopper ned til, la han til. Granrud holdt uansett hodet kaldt og sikret norsk seier etter et hopp på 145 meter. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.18:23 - Kilde: NRK - Info


16. Det norske hopplaget vant blandet lagkonkurransen i Willingen
Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag. Østerrike og Tyskland tok 2.- og 3.-plassen, og 2.-omgangen ble avlyst. Det norske laget stilte med en sterk kvartett bestående av Anna Odine Strøm, Marius Lindvik, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud, som til sammen sørget for seier med 450,6 poeng. Det skilte 35,5 poeng ned til Østerrike på 2.-plass. 5,3 poeng der igjen kom Tyskland. norge tok en suveren seier, selv om fredagens renn besto av kun én omgang. Vindforholdene var for dårlige til at det kunne gjennomføres en annenomgang. (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.17:14 - Kilde: NRK - Info


17. Landslagstreneren tror Eckhoff mister hele sesongen
Skiskytter Tiril Eckhoff har vært fraværende hele sesongen, og skal heller ikke delta under VM i Oberhof som starter onsdag 8. februar. Kvinnenes landslagstrener Patrick Oberegger tror ikke vi får se gull- og sølvvinneren fra OL etter VM heller. – Jeg tipper ikke det. Vi hadde en veldig hyggelig løpetur på tirsdag, og jeg tror at Tiril selv har satt seg til ro med denne sesongen her, sier Oberegger til NRK. – Har dere noen plan eller tanker på hvordan dere skal få Tiril tilbake i konkurranse? – Vi som trenerteam eller generelt norges Skiskytterforbund ønsker å ha Tiril tilbake og, men dette er til sist hun som bestemmer i hvilken retning det skal gå. Jeg tror hun trenger litt tid til å tenke litt hvordan situasjonen er, men vi støtter hun i alle situasjoner og alle sine ønsker, og hvis hun ønsker å satse videre og komme tilbake, så skal vi prøve å lage den beste planen sammen med hun og prøve så godt vi kan til å få hun tilbake, sier Oberegger til NRK. Eckhoff har vært gjennom en utfordrende periode etter fjorårets sesong, og skrev i november at hun «ikke hatt det helt bra».
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


18. norge møter Jordan og Færøyene
norges herrelandslag i fotball skal spille treningskamper mot Jordan og Færøyene før viktige kvalikkamper til EM. Fire dager før EM-kvalifiseringskampen mot Georgia kommer Jordan på besøk til Ulevaal 7. september. Treningskampen mot Færøyene 16. november skal også spilles hjemme på Ulevaal. Det er bare tre dager før kvalikkampen mot Skottland på Hampden Park. – Det er liten tvil om at det er EM-kvalifiseringskampene som vil ha hovedfokus på samlingene i september og november. Vi må spille kamper før disse viktige oppgjørene, dermed er Jordan og Færøyene passende motstandere for anledningen, sier landslagssjef Ståle Solbakken og fortsetter: – Her vil vi blant annet få muligheten til å teste ut en del spillere og forhåpentligvis kan noen debutanter fra Eliteserien få vist seg fram. norge spiller i EM-kvalifiseringsgruppe med Kypros, Georgia, Skottland og Spania. Den første kvalikkampen spilles borte mot sistnevnte lag 25. mars. (©NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.12:36 - Kilde: NRK - Info


19. Disse går blandet stafett for norge
Norske Skiskytterforbund har offentliggjort hvilke fire løpere som skal gå på det laget i blandet stafett i VM i Oberhof. Forbundet skriver at etappefordelingen ikke er fastsatt enda, men at det fredag ble klart hvilke fire skiskyttere som skal konkurrere onsdag 8. februar: * Johannes Thingnes Bø * Sturla Holm Lægreid * Marte Olsbu Røiseland * Ingrid Landmark Tandrevold – Dette er et solid lag med fire sterke utøvere som vi har høye forventninger til. Å starte VM med en felles øvelse er alltid stas, og de fire utøverne er veldig motiverte for å levere et godt resultat, sier landslagssjef Per Arne Botnan. Skiskytter-VM arrangeres i Oberhof fra 8.–19. februar. (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.11:25 - Kilde: NRK - Info


20. Idrettsstyret sier nei til IOCs linje
Styret i norges idrettsforbund kan ikke se for seg at russiske og belarusiske utøvere kan gis adgang til internasjonal idrett – selv under nøytralt flagg. Det ble konklusjonen etter at den svært betente Russland-saken ble diskutert da medlemmene i Idrettsstyret møttes digitalt torsdag. Deltok gjorde blant andre IOC-medlem Kristin Kloster Aasen og utøverrepresentant Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som tidligere har holdt et innlegg for å se på muligheten for at russiske og belarusiske utøvere igjen kan konkurrere. Etter torsdagens diskusjon fattet styret i norges idrettsforbund et tydelig vedtak om at det ikke er aktuelt å støtte IOCs linje i saken, som har vurdert mulige veier som kan åpne for at russiske og belarusiske igjen kan få konkurrere internasjonalt. «Så lenge krigshandlingene vedvarer, kan ikke norges idrettsforbund se for seg at utøvere fra Russland og Belarus kan delta i internasjonale idrettskonkurranser, selv under strenge nøytralitetsprinsipper», heter det blant annet i torsdagens vedtak fra idrettsstyret. «norges idrettsforbund vil fortsette å gi uttrykk for vårt standpunkt både i nasjonale og internasjonale fora. Idrettsstyret vil følge prosessen videre, og sluttet seg til generalsekretærens fremlagte plan for videre oppfølging av saken.», lyder teksten også. Idrettsstyremedlem og OL-topp Kristin Kloster har samtidig fått protokollført en anbefaling om at Idrettsstyret «følger med på og først tar stilling til resultatet av de pågående prosesser i det internasjonale idrettssamarbeidet, som man er en del av, når disse er avsluttet». I en annen protokolltilførsel fra Uhrenholdt Jacobsen heter det at «utøverkomiteen følger med på de pågående prosesser i den internasjonale idrettsbevegelsen. Når disse er avsluttet, vil vi gjennom en bred sondering blant norske topputøvere ta stilling til dette». (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om NorgeAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)