Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Sep. 2022
Velg en by:
Velg en by:
Alta
Arendal
Askim
Bergen
Bodø
Bryne
Brønnøysund
Drammen
Drøbak
Egersund
Elverum
Farsund
Fauske
Finnsnes
Flekkefjord
Florø
Fosnavåg
Fredrikstad
Førde
Gjøvik
Grimstad
Halden
Hamar
Hammerfest
Harstad
Haugesund
Hokksund
Holmestrand
Honningsvåg
Horten
Hønefoss
Jørpeland
Kirkenes
Kongsberg
Kongsvinger
Kopervik
Kristiansand
Kristiansund
Langesund
Larvik
Leknes
Levanger
Lillehammer
Lillesand
Lillestrøm
Lyngdal
Mandal
Mo i Rana
Molde
Mosjøen
Moss
Mysen
Måløy
Namsos
Narvik
Notodden
Odda
Oslo
Otta
Porsgrunn
Risør
Rjukan
Røros
Sandefjord
Sandnes
Sandnessjøen
Sandvika
Sarpsborg
Sauda
Ski
Skien
Skudeneshavn
Sortland
Stathelle
Stavanger
Steinkjer
Stjørdal
Stokmarknes
Svelvik
Svolvær
Tromsø
Trondheim
Tvedestrand
Tønsberg
Ulsteinvik
Vadsø
Vardø
Verdal
Åkrehamn
Ålesund
Åndalsnes
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Alle - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Mitrovic skadet da Serbia kjørte over Sverige
Sverige fikk en god start borte mot Serbia i norges gruppe i Nasjonsligaen, da Viktor Claesson sendte gjestene i ledelsen etter 15 minutter. Men resten av kampen handlet det meste om Serbia- som norge møter i gruppespillfinale på tirsdag. Fulham-spissen Aleksandar Mitrovic scoret hele tre ganger, før en perle fra Sasa Lukic sikret 4-1-seier. Mitrovic fikk seg en smell i foten og gikk av banen med 18 minutter igjen. I etterkant viste TV-bildene serberen sittende på benken med en ispose. En som ikke blir klar til Ullevaal-kampen kommende uke er Sergej Milinkovic-Savic. Lazio-stjernen pådro seg gult kort mot Sverige og går glipp av oppgjøret med karantene. Tirsdag møtes norge og Serbia til kamp om gruppeseieren i nasjonsligaen. Uavgjort vil være godt nok for norge. norge vinner uansett gruppe 4 om de tar poeng hjemme mot Serbia om tre dager. Mens Sverige må slå Slovenia i siste kamp for ikke å rykke ned til gruppe C i nasjonsligaen.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.20:41 - Kilde: NRK - Info


2. norge kollapset: - Fryktelig
Erling Braut Haaland scoret igjen, men norge kollapset da Slovenia snudde 0-1 til 2-1. Valget om å starte med klubbløse Ørjan Nyland i mål, kritiseres etter voldingens avgjørende tabbe.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.19:57 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


3. Spillerbørs: Skrekkelig
En klubbløs Ørjan Håskjold Nyland tabbet seg ut da norge tapte 2-1 for Slovenia. Det gir slakt på børsen.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.19:46 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


4. Får huden full etter norge-tap: – Rett og slett fryktelig
norge gikk på en smell i bortekampen mot Slovenia lørdag kveld. Nå får den klubbløse målvakten Ørjan Nyland kritikk for måten det avgjørende målet kom på.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


5. Laget klart: Ødegaard starter for norge
norge stiller med følgende 11 mann fra start mot Slovenia i kveld: Ørjan Nyland - Julian Ryerson, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, Birger Meling - Martin Ødegaard, Sander Berge, Kristian Thorstvedt - Mohamed Elyounoussi, Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth. Med andre ord er kaptein Ødegaard friskmeldt i tide.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.14:34 - Kilde: NRK - Info


6. Slovensk radioprofil reagerer
Slovenere sperrer opp øynene over at kampen mot norge drar fullt hus i kveld. Radioprofilen Luka Petric forteller at grunnen er Erling Braut Haaland (23). Han er bekymret for støtten til det slovenske landslaget.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.09:40 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


7. Brun/Helvig misset A-finalen i ro-VM
norges dobbeltsculler med Kristoffer Brun og Oscar Helvig var sjanseløse på å ta seg til A-finalen i ro-VM. De endte på fjerdeplass i sitt semifinaleheat. Brun og Helvig kom litt dårlig ut og var sist av de seks båtene etter 500 meter. De klarte å avansere to plasseringer inn til mål, men avstanden fram til den greske og kroatiske båten ble for stor. Den franske båten vant heatet. Ro-VM pågår i tsjekkiske Racice. (NTB)
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


8. VG: NFF kan skrote cupen i 2023
norges fotballforbund vurderer å droppe cupen i 2023. Det melder VG. Avisen skriver at NFF skal avgjøre hvordan cupen spilles neste sesong på neste styremøte. Konkurransedirektør Nils Fisketjønn bekrefter til avisen at det kan ende med å droppe cupen, men understreker at det er ett av flere alternativer som diskuteres. – Grunnen til at det vurderes, går på tid til rådighet og tett terminliste. Akkurat nå vil jeg ikke utelukke noe som helst. Det er mange meninger, sier Fisketjønn.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.08:31 - Kilde: NRK - Info


9. Mange vil se Haaland – fullt hus venter norge i Slovenia
Det går mot fulle tribuner i norges nasjonsligakamp mot Slovenia i Ljubljana lørdag. Kampen var så godt som utsolgt allerede torsdag, ifølge avisen Ekipa24. Fullt hus betyr drøyt 16.000 tilskuere på Stozice stadion i den slovenske hovedstaden. Hjemmefansen møter opp for å støtte laget sitt i kampen mot nedrykk fra B-divisjonen, men det er ingen tvil om at Erling Braut Haaland er en viktig grunn til den store interessen. Han har fått stor oppmerksomhet i oppkjøringen til kampen, og flere av Slovenias spillere har utropt ham til verdens beste spiss. – Han er fysisk veldig sterk og i stand til å score fra alle posisjoner. I øyeblikket er han den beste spissen i verden, sa høyreback Petar Stojanovic på en pressekonferanse tidligere i uka. – Vi vet at han er en toppspiller. Vi skal prøve å stoppe ham, men ikke bare ham. norge har også andre kvalitetsspillere, og vi må ikke glemme dem. (NTB)
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.04:27 - Kilde: NRK - Info


10. Bryter tausheten
Enkelte hevet et øyenbryn da Antonio Nusa (17) sitt navn ikke var å finne i norges G18-tropp denne måneden. Nå bryter hovedpersonen tausheten.
Tidspunkt: 22-09-2022 - Kl.12:21 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


11. norges Idrettsforbund om åpning for russere: – Vårt styrevedtak er ikke endret
Den internasjonale olympiske komité (IOC), Thomas Bach har foreslått å innlede samtaler om en retur til idrettskonkurranser for russiske og belarusiske utøvere. norges Idrettsforbund, og president Berit Kjøll, er fast bestemt på at de forholder seg til vedtaket om utestengelse fra tidligere i år. – Vi forholder oss til IOCs styrevedtak fra slutten av februar i år og hvor IOC anbefaler at russiske og belarussiske utøvere ikke bør delta i internasjonale idrettskonkurranser, skriver Kjøll i en uttalelse til NRK. – Det er et styrevedtak i tråd med det vedtaket Idrettsstyret selv fattet i februar 2022. Vårt styrevedtak er ikke endret, fortsetter hun. Russiske og belarusiske utøvere har stort sett vært utestengt fra all internasjonal idrett siden Russlands invasjon av Ukraina i februar. Ifølge FIS-generalsekretær Michel Vion virker det mer og mer aktuelt at russiske utøvere kommer tilbake i verdenscupen i langrenn fra desember.
Tidspunkt: 22-09-2022 - Kl.09:15 - Kilde: NRK - Info


12. Bekymret: - Veldig urovekkende
Familien til statsminister Jonas Gahr Støre har mange og lange bånd til USA. Nå synes han utviklingen hos norges viktigste allierte er «veldig urovekkende».
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.19:24 - Kilde: Dagbladet - Info


13. Fotballherrene møter Irland og Finland i november
norges fotballherrer har satt opp kamper mot Irland borte 17. november og Finland hjemme 20. november. Kampene spilles kort tid før VM i Qatar, der verken norge, Irland eller Finland er med. Det blir årets siste landskamper for Ståle Solbakkens menn.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.12:14 - Kilde: NRK - Info


14. norge med i anti-diskrimineringskampanje – skal bruke fargerike kapteinsbind
Martin Ødegaard og en rekke VM-kapteiner vil spille kamper med bind som fremmer inkludering og viser motstand mot diskriminering. norges Fotballforbund er ett av ni nasjonale forbund som er med i kampanjen «OneLove». Budskapet symboliseres med et flerfarget hjerte der fargene representerer mangfoldet i verden. Englands Harry Kane og Tysklands Manuel Neuer er blant kapteinene som vil spille med hjertebindet i VM i Qatar. Også Nederland, Belgia, Danmark, Tyskland, Sveits, Wales og Sverige er med i kampanjen. – Samarbeidet mellom europeiske forbund rundt viktige verdispørsmål har utviklet seg det siste året, og jeg tror at vi sammen vil være en kraftig stemme i framtiden. «OneLove» er et eksempel på hvordan et budskap står sterkere når det framsettes på tvers av nasjoner. Kampanjen er helt tråd med NFFs visjon «fotball for alle», og det er bra at vi også på den internasjonale arenaen kan bidra til at fotball fremmer inkludering og forhindrer diskriminering, sier fotballpresident Lise Klaveness. England-kaptein Kane sier at han er stolt av å være med på å støtte OneLove-kampanjen. – Som kapteiner konkurrerer vi mot hverandre på banen, men vi står sammen mot alle former for diskriminering. (NTB)
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.11:52 - Kilde: NRK - Info


15. Solbakken om Ødegaard: – Rimelig sikker på at han rekker Serbia-kampen
Martin Ødegaard er ennå ikke klarert for deltakelse på landslagssamlingen, men Ståle Solbakken føler seg trygg på at han kan spille mot Serbia tirsdag. – Vi håper å få gode nyheter i løpet av dagen, sa landslagssjefen på onsdagens pressekonferanse. Ødegaard måtte stå over Arsenals kamp søndag på grunn av en smell han pådro seg på trening, men det er ingen alvorlig skade. Likevel lot Solbakken det skinne gjennom at Slovenia-kampen lørdag trolig kommer for tidlig. – Den kampen begynner det å haste for, det sier seg selv. Serbia-kampen tirsdag er jeg rimelig sikker på at han rekker. Vi får se hva som kommer ut av denne dagen, sa Solbakken. Ødegaard har som den eneste startet alle 18 kamper siden Solbakken ble landslagssjef. Sannsynligheten er stor for at en annen leder norge ut på banen i Ljubljana lørdag, og det blir i så fall Erling Braut Haaland.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.11:34 - Kilde: NRK - Info


16. Dropper samling – rett på medisinsk test
Johannes Høsflot Klæbo står over landslagets langrennssamling i Molde, og drar rett til medisinske tester i Trondheim. Skiløperen er nå på privat høydesamling i Utah i USA og kommer hjem til norge lørdag. Allerede søndag samler sprintlandslagstrener Arild Monsen sine løpere, pluss Emil Iversen. Planen var at Klæbo skulle være med på samlingen, men landslagsledelsen har nå bestemt at trønderen står over og prioriterer medisinske tester. – Samlingen i USA har vært bra, men det går sakte fremover med skaden, sier Monsen til NRK. – Klæbo har kun løpt på mølle og i motbakkene i Utah og foreløpig ikke over en times løpeøkter. Rulleskiøktene og annen trening har gått som planlagt, sier Monsen.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.09:48 - Kilde: NRK - Info


17. Kjøll: – Veldig skuffet
Tirsdag kunne NRK melde at Olympiatoppen og norges Idrettsforbund fikk nei fra Plan- og bygningsetaten til å bygge ut et nytt toppidrettssenter ved Sognsvann i Oslo. – Vi ble veldig skuffet over det avslaget vi fikk i går og hadde håpet at man så med velvilje med den prosessen som ble lagt til grunn, sier idrettspresident Berit Kjøll på spørsmål fra NTB. NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt kalte tirsdag avslaget for et sviende nederlag. Nå kommer prosjektet til å ta enda lenger tid enn først planlagt. Det er på nåværende tidspunkt ikke aktuelt å søke bort fra området ved Sognsvann for å bygge nytt senter, sier NIFs kommunikasjonssjef, Finn Aagaard, til NRK.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


18. Jeg er sjokkert
Erling Haaland har briljert for Manchester City. De neste dagene skal norge få nyte godt av spissen, som har spesialisert seg på mål innenfor femmeteren. TV 2-ekspert Jesper Mathisen er sjokkert over hvor god han er.
Tidspunkt: 20-09-2022 - Kl.05:44 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


19. NFF-sjefen kikker ofte på dette bildet – ser du hvorfor?
Se nøye etter. Blant de 15.000 strekene skjuler det seg et hint om hva norges Fotballforbund vektlegger når de skal jobbe med talentutvikling i årene som kommer.
Tidspunkt: 20-09-2022 - Kl.05:08 - Kilde: NRK - Info


20. Motbakkekongen
Nesten like mange ville ha foretrukket sønnen William som ny konge, viser Dagbladet-undersøkelse i norge. Ekspertene enes om at kong Charles står overfor en rekke store utfordringer. Likevel er det håp.
Tidspunkt: 19-09-2022 - Kl.21:32 - Kilde: Dagbladet - InfoSøk etter flere nyheter om NorgeAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)