Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Sep. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Alta
Arendal
Askim
Bergen
Bodø
Bryne
Brønnøysund
Drammen
Drøbak
Egersund
Elverum
Farsund
Fauske
Finnsnes
Flekkefjord
Florø
Fosnavåg
Fredrikstad
Førde
Gjøvik
Grimstad
Halden
Hamar
Hammerfest
Harstad
Haugesund
Hokksund
Holmestrand
Honningsvåg
Horten
Hønefoss
Jørpeland
Kirkenes
Kongsberg
Kongsvinger
Kopervik
Kristiansand
Kristiansund
Langesund
Larvik
Leknes
Levanger
Lillehammer
Lillesand
Lillestrøm
Lyngdal
Mandal
Mo i Rana
Molde
Mosjøen
Moss
Mysen
Måløy
Namsos
Narvik
Notodden
Odda
Oslo
Otta
Porsgrunn
Risør
Rjukan
Røros
Sandefjord
Sandnes
Sandnessjøen
Sandvika
Sarpsborg
Sauda
Ski
Skien
Skudeneshavn
Sortland
Stathelle
Stavanger
Steinkjer
Stjørdal
Stokmarknes
Svelvik
Svolvær
Tromsø
Trondheim
Tvedestrand
Tønsberg
Ulsteinvik
Vadsø
Vardø
Verdal
Åkrehamn
Ålesund
Åndalsnes
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Alle - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Equinor og Hydro vil fremdeles begrense reisevirksomheten
To av landets største bedrifter vil reise mindre enn før. Samtidig venter reiseselskapene kraftig vekst i bedriftsmarkedet etter gjenåpningen av norge.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.18:44 - Kilde: E24 - Info


2. norges Christian André Pettersen tok bronse i Bocuse d´Or
Christian André Pettersen fra Sandnes gjorde som for to år siden og sikret seg bronsemedaljen i Bocuse d´Or 2021. Frankrike tok sitt åttende gull.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.17:34 - Kilde: E24 - Info


3. norge kan få OL-plass i ishockey
Kinas herrelag i ishockey kan miste plassen i vinter-OL på hjemmebane til vinteren fordi lagets nivå er for dårlig. I så fall vil norge ta over plassen. Det avslører den nyvalgte presidenten i Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF), Luc Tardif, overfor nyhetsbyrået AFP. Tardif sier at en avgjørelse skal tas i løpet av oktober. – Dette spørsmålet melder seg helt klart for herrelaget, men ikke for kvinnene. Det skal spilles kamper med Kinas lag som skal følges av en IIHF-representant, og så vil en avgjørelse fattes, sier Tardif. Ettersom norge er det øverst rangerte laget som ikke kvalifiserte seg til OL, vil nordmennene få OL-plassen og gå inn i gruppe med Canada, Tyskland og USA dersom Kina fjernes fra turneringen. – Det stemmer. Vi er øverst på rankingen av de lagene som ikke er med i utgangspunktet. Vi ble orientert om dette på IIHF-kongressen i St. Petersburg i helgen, sier ishockeypresident Tage Pettersen til NTB.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.17:29 - Kilde: NRK - Info


4. Hansen mister kvalifiseringskamper
Rosenborg-keeper André Hansen er kneskadd og kan ikke spille for norge i de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro i oktober. Det melder Rosenborg. Hansen måtte byttes ut på grunn av knesmellen i søndagens seriekamp mot Mjøndalen. – Undersøkelser viser at André pådro seg en lettgradig båndskade i kneet. Dermed venter uker med alternativ trening, sier RBK-lege Reidar Due til klubbens nettsted. Hansen er førstevalg på keeperplass ettersom Rune Almenning Jarstein har vært ute med sykdom i lang tid. Hansens skade er ikke den eneste bekymringen landslagssjef Ståle Solbakken har før han tirsdag tar ut troppen til de to kampene. Det er avgjort at Alexander Sørloth går glipp av den neste samlingen. I tillegg er det usikkerhet rundt Erling Braut Haaland (muskelskade) og Sander Berge (lårskade).
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.16:56 - Kilde: NRK - Info


5. Statnett tar grep etter tapping av magasiner: Varsler «stram» kraftsituasjon i deler av Sør-norge
Statnett varsler nå kraftbransjen om at kraftsituasjonen er endret fra «normal» til «stram» i noen områder, men gjør ingen tiltak nå. – De må vise aktsomhet, sier kommunikasjonsdirektør Henrik Glette i Statnett.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.16:31 - Kilde: E24 - Info


6. Telenors Myanmar-salg: – Begår brudd på etiske og bærekraftige retningslinjer
474 sivilrettslige organisasjoner har klaget inn Telenors salg av virksomheten i Myanmar. Klagen er nå vurdert som berettiget av OECD, hvor norge er et av 38 medlemsland.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.16:17 - Kilde: E24 - Info


7. Tre sparebanker setter opp renten
Både Sparebanken Vest, SpareBank 1 Nord-norge og Sparebanken Sør melder mandag om økte renter etter norges Banks renteheving.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.09:39 - Kilde: E24 - Info


8. Fire sparebanker setter opp renten
Både Sparebanken Vest, SpareBank 1 Nord-norge, Sparebanken Sør og SpareBank 1 SR-Bank melder mandag om økte renter etter norges Banks renteheving.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.09:39 - Kilde: E24 - Info


9. Flere sparebanker setter opp renten
Sparebanken Vest og SpareBank 1 SR-Bank er blant de som melder om økte renter etter norges Banks renteheving.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.09:39 - Kilde: E24 - Info


10. norge tilbake på kontoret: – Sykt deilig å skravle ved kaffemaskinen
OSLO S (VG) Første arbeidsdag etter gjenåpningen av norge strømmet tusener av pendlere gjennom Oslo S: – Nå er det litt stress igjen, sier Jan Erik Røine.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.09:32 - Kilde: E24 - Info


11. Ingen norske tilskuere i Tyrkia
norges bortekamp mot Tyrkia 8. oktober blir uten bortesupportere, skriver norges Fotballforbund (NFF) på sine hjemmesider. De skriver at tyrkiske myndigheter ikke tillater norske supportere på kampen. Tre dager senere skal norge møte Montenegro hjemme på Ullevaal stadion. Der forventer forbundet 25.000 tilskuere, melder NTB.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.08:48 - Kilde: NRK - Info


12. Hoelgaard imponerte i VM
Markus Hoelgaard kom seg med i bruddet som skulle vise seg å gjøre opp om VM-medaljene på fellestarten. Franske Julian Alaphilippe skaffet seg en luke med under 20 kilometer igjen, og syklet alene over mål til sitt andre strake VM-gull. Dylan van Baarle fra Nederland tok sølvet, foran danske Michael Valgren. Hoelgaard kom i mål til en sterk 12.-plass. – Jeg kjører et veldig bra løp og er stolt av måten jeg kjører på, men jeg er skuffet over at jeg ikke henger på når de går før siste runden, så jeg føler det er en mulighet som glipper der, sier han til NRK. norges største håp, Alexander Kristoff, kom inn med hovedfeltet, over seks minutter bak vinneren.
Tidspunkt: IGÅR (26-09-2021) - Kl.14:45 - Kilde: NRK - Info


13. Et naturstridig naturtalent
norgesmester Niklas Bøyesen Lohne Hansen (13) lever med halv hjerne.
Tidspunkt: IGÅR (26-09-2021) - Kl.08:33 - Kilde: NRK - Info


14. Hynne med god 800 meter på Bislett
Hedda Hynne leverte en god 800 meter under Kvalheimmila på Bislett stadion lørdag kveld. Tiden 2.01,30 er blant hennes bedre denne sesongen. Etter å ha levert en meget sterk fjorårssesong, der hun forbedret norgesrekorden med nesten to sekunder, har ikke Hynne fått til de beste tidene denne sesongen. Hennes årsbeste fra Stockholm i juli lyder 1.59,82 og er klart bak norgesrekorden på 1.58,10. Selv om tiden er blant Hynnes bedre denne sesongen, hadde hun nok håpet på bedre lørdag. For elleve dager siden leverte hun 1.59,98 i Sveits, og hun satte norsk bestenotering på 600 meter i Bergen sist lørdag, så formen har vært stigende. Lørdag hadde hun med seg klubbvenninne Malin Nyfors som hare, men måtte ellers klare seg alene på tartandekket. (©NTB)
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.20:17 - Kilde: NRK - Info


15. Skadet Haaland mister kamp
Erling Braut Haaland er ikke med i troppen til lørdagens Dortmund-kamp mot Borussia Mönchengladbach. Det bekrefter Dortmund selv, og oppgir muskulære problemer som årsak. Det er urovekkende nyheter for norge før skjebnekampen i VM-kvalifiseringen mot Tyrkia 8. oktober. Ståle Solbakken tar ut troppen kommende tirsdag. Verken Solbakken eller pappa Alfie Haaland har besvart NRKs henvendelser så langt. Viaplay-reporter Jan Åge Fjørtoft, som er til stede på kampen fredag, sa på sendingen at Dortmund har et håp om å ha spissen klar til tirsdagens kamp i Mesterligaen mot Sporting. Dermed kan det tyde på at skaden ikke er av det langvarige slaget. Allerede er det klart at Alexander Sørloth mister den kommende landslagsperioden med skade. For å gjøre lørdagen komplett for Solbakken ble også Mathias Normann byttet ut med skade for Norwich i kampen mot Everton. Det er foreløpig uvisst hva skadeomfanget er. Sander Berge var heller ikke i Sheffield Uniteds tropp mot Derby.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.15:32 - Kilde: NRK - Info


16. Full fest på Stordalens flaggskipshotell: – Jeg skal gi bånn gass
Petter Stordalen var i Sverige da han fikk beskjed om at norge åpner opp. Da gikk turen rett hjem for å stable en fest på beina.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.15:21 - Kilde: E24 - Info


17. Sørloth mister landskamper
Alexander Sørloth mister VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro med skade, melder TV2 og NTB. – Det er ikke noe mer å kommentere annet enn at vi mister en god spiller som i min tid har prestert godt. Det gir andre muligheter, skriver landslagssjef Ståle Solbakken til NTB. Sørloth haltet av banen da Real Sociedad vant 3–2 borte mot Granada torsdag. Ifølge TV 2 er det ikke snakk om en alvorlig skade, men likevel nok til at han ikke rekker landskampene. norge møter Tyrkia 8. oktober og Montenegro 11. oktober.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.09:25 - Kilde: NRK - Info


18. norge skal elektrifiseres med fornybar kraft
Den siste rapporten fra FNs klimapanel varsler kode rød. Det er alle kvinner og menn til pumpene for å nå klimamålene. Noe av nøkkelen er elektrifisering med fornybar kraft.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.06:00 - Kilde: E24 - Info


19. Da Olsen satt renten til 0, spådde han fall i boligprisene. Det ble skivebom.
I mai i fjor satte norges Bank styringsrenten til null og spådde fallende boligpriser. Fasit hittil: Prisøkning på 14 prosent.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.20:54 - Kilde: E24 - Info


20. Vindkraft bidrar til lavere strømpris: Sør-norge har dyrest strøm i Norden
Strømprisene faller i Norden, blant annet etter at produksjonen av vindkraft har tatt seg opp. Nå har Sør-norge dyrere strøm enn resten av Norden.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.19:01 - Kilde: E24 - InfoSøk etter flere nyheter om NorgeAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)