Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
19
 Onsdag  19. Jun. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Alta
Arendal
Askim
Bergen
Bodø
Bryne
Brønnøysund
Drammen
Drøbak
Egersund
Elverum
Farsund
Fauske
Finnsnes
Flekkefjord
Florø
Fosnavåg
Fredrikstad
Førde
Gjøvik
Grimstad
Halden
Hamar
Hammerfest
Harstad
Haugesund
Hokksund
Holmestrand
Honningsvåg
Horten
Hønefoss
Jørpeland
Kirkenes
Kongsberg
Kongsvinger
Kopervik
Kristiansand
Kristiansund
Langesund
Larvik
Leknes
Levanger
Lillehammer
Lillesand
Lillestrøm
Lyngdal
Mandal
Mo i Rana
Molde
Mosjøen
Moss
Mysen
Måløy
Namsos
Narvik
Notodden
Odda
Oslo
Otta
Porsgrunn
Risør
Rjukan
Røros
Sandefjord
Sandnes
Sandnessjøen
Sandvika
Sarpsborg
Sauda
Ski
Skien
Skudeneshavn
Sortland
Stathelle
Stavanger
Steinkjer
Stjørdal
Stokmarknes
Svelvik
Svolvær
Tromsø
Trondheim
Tvedestrand
Tønsberg
Ulsteinvik
Vadsø
Vardø
Verdal
Åkrehamn
Ålesund
Åndalsnes
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Alle - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Rosenborg nekter Nypan og Reitan-Sunde å spille i U19-EM
Rosenborg kommer ikke til frigi talentene Sverre Nypan og Jesper Reitan-Sunde når norge skal spille fotball-EM for U19-lag i juli, melder Adresseavisen. Det begrunner trønderklubben med at de er viktige spillere for laget, som blant annet skal spille en seriekamp mot Lillestrøm mens EM-gruppespillet pågår. Nypan ble også holdt igjen av Rosenborg under U19-EM i fjor, der norge gikk til semifinalen. – Vi i Rosenborg ønsker at våre spillere skal være på landslag, men når det ikke er internasjonale datoer blir det ofte vanskelig. Vi som klubb mener at det er viktig for oss å ha dem tilgjengelig i perioden hvor mesterskapet spilles, sier sportslig leder Mikael Dorsin i RBK til Adressa. Klubben kan nekte spillerne å delta i EM fordi mesterskapet ikke er lagt til såkalte internasjonale datoer. norge-troppen samles 8. juli og spiller gruppekamper fra 15. til 21. juli. – De var begge aktuelle, men vi har fått beskjed fra klubben om at Sverre og Jesper ikke får lov, sier U19-landslagssjef Luis Pimenta. RBK-midtstopper Håkon Røsten er derimot aktuell for troppen. (NTB)
Tidspunkt: IDAG (19-06-2024) - Kl.12:19 - Kilde: NRK - Info


2. Selger luksusklokker ut av landet: – Får norge på billigsalg
Med dyr euro og dollar blir det stadig mer attraktivt for norske klokkesamlere å henvende seg til utlandet ved salg. Ifølge mangeårig entusiast kan det nå være mye å tjene på grepet.
Tidspunkt: IDAG (19-06-2024) - Kl.07:42 - Kilde: E24 - Info


3. Dette skjer i dag: Hvordan slår Swift-effekten ut i Storbritannia?
Det er dagen før rentebeslutning og Pengepolitisk rapport fra norges Bank.
Tidspunkt: IDAG (19-06-2024) - Kl.05:33 - Kilde: E24 - Info


4. Enighet i oljeserviceoppgjøret mellom IE&FLT og Offshore norge
Meklingen mellom IE & FLT og Offshore norge startet mandag, og fristen for å bli enige var ved midnatt. Partene er enige, og streik avverget.
Tidspunkt: IDAG (19-06-2024) - Kl.04:33 - Kilde: E24 - Info


5. Stor oversikt: Her er de billigste ferielandene
Svak krone er ikke nok til å fjerne de store prisforskjellene mellom norge og populære ferieland.
Tidspunkt: IDAG (19-06-2024) - Kl.04:00 - Kilde: E24 - Info


6. NRK erfarer: Detaljer gjenstår før Jan-Erik Aalbu blir ny hoppsjef
Ifølge NRKs informasjon vil Jan-Erik Aalbu i løpet av tirsdag kveld signere kontrakten som gjør ham til ny sjef for hopplandslaget. Stillingstittelen var tidligere kalt sportssjef, men nå er den endret til daglig leder. Aalbu har tidligere vært hopp- og kombinertsjef i perioden 2002 til 2004. I 2003/04-sesongen oppnådde han store meritter som Sigurd Pettersens sammenlagtseier i Hoppuka, og Roar Ljøkelsøys VM-gull i skiflyging i Planica. Fra perioden 2004 til 2024 var det Clas Brede Bråthen som var sportssjef. I en kort periode har Ståle Villumstad vært konstituert sportssjef, men ifølge NRKs kilder vil Aalbu nå ta over jobben som øverste leder. Han kommer fra jobben som kommersiell leder i norges Håndballforbund. Aalbu tar over et hopplandslag i økonomisk krise, og et landslag som det siste halve året har vært preget av en rekke konflikter. NRK vet at hoppkomitéen har søkt etter en ny leder som konkret kan hjelpe laget med å få inn sponsorer. Landslagstroppen for kommende sesong er ennå ikke tatt ut, og det er heller ikke bestemt hvem som skal trene de mannlige hopperne.
Tidspunkt: IGÅR (18-06-2024) - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


7. Tredje OL-uttak
Olympiatoppen tok tirsdag ut den tredje gruppen utøvere til OL i Paris. Det ble tatt ut 16 utøvere til de olympiske leker, mens det ikke ble tatt ut utøvere til Paralympics i dette uttaket. Dermed er totalt 47 utøvere klare for OL-deltakelse, mens åtte utøvere har fått klarsignal til Paralympics. Følgende utøvere ble tirsdag tatt ut til å representere norge i de olympiske leker: Golf: Viktor Hovland. Kristoffer Ventura Roing: Kjetil Borch, Martin Helseth Ridning (dressur): Isabel Freese Ridning (sprang): Victoria Gulliksen Sandvolleyball: Anders Berntsen Mol, Christian Sandlie Sørum Skyting (rifle): Synnøve Berg, Jeanette Hegg Duestad, Jenny Stene, Ole Martin Halvorsen og Jon-Hermann Hegg Skyting (skeet): Erik Watndal Sykkel (terreng): Knut Røhme Tennis: Casper Ruud Siste uttak er 3. juli. OL arrangeres 26. juli - 11. august, mens Paralympics går av stabelen 28. august - 8. september.
Tidspunkt: IGÅR (18-06-2024) - Kl.12:24 - Kilde: NRK - Info


8. Rytterne Victoria Gulliksen og Isabel Freese fikk OL-billett
Rytterne Victoria Gulliksen og Isabel Freese er klare for OL i Paris, i henholdsvis sprangridning og dressur. norges Rytterforbund opplyser at uttaket av Gulliksen og Freese er del av det som blir Olympiatoppens tredje uttak til sommerlekene i Frankrike. – OL i Paris i 2024 har vært et stort mål for meg, sier Gulliksen Gulliksen skal delta i sprangridnings-konkurransene i Paris med hesten Mistral van de Vogelzang. Freese skal konkurrere med hesten Total Hope OLD. 32 år gamle Gulliksen er datter av mer meritterte og kjente Geir Gulliksen. 64-åringen deltok både under OL i Beijing i 2008 og i de utsatte sommerlekene i Tokyo i 2021. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (18-06-2024) - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


9. Schibsted stiger etter varsel om nedbemanning
Rubrikkselskapet skal kutte rundt 250 stillinger i norge, Sverige, Finland og Danmark.
Tidspunkt: IGÅR (18-06-2024) - Kl.07:00 - Kilde: E24 - Info


10. – Bruker alle triksene
En kinesisk billigbutikk topper listene i norge. Hva er hemmeligheten?
Tidspunkt: IGÅR (18-06-2024) - Kl.04:00 - Kilde: E24 - Info


11. New York får VM i lyn- og hurtigsjakk
Nå er det klart at verdensmesteren i lyn- og hurtigsjakk skal kåres i USA og New York denne romjulen. Det bekrefter Det internasjonale sjakkforbundet (FIDE) i en pressemelding mandag. Magnus Carlsen har tidligere stor suksess med å spille verdensmesterskap i «The Big Apple». I 2016 feide han russiske Sergej Karjakin av brettet i samme by under VM i klassisk sjakk. Det NRK-sendte mesterskapet spilles mellom 26. og 30. desember, og som følge av tidsforskjellen vil trolig partiene sendes i beste sendetid her i norge: på kveldstid. Magnus Carlsen er regjerende verdensmester i både lyn- og hurtigsjakk.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.17:14 - Kilde: NRK - Info


12. 18-åring forlater Brann
Forsvarsspilleren Sara Ritter har signert for for tyske TSG 1899 Hoffenheim. Det skriver Brann i en pressemelding. – Nå får jeg flytte tilbake til Tyskland og får muligheten til å studere på et av de beste universitetene i landet. Det blir spennende å komme til en så stor klubb som satser på utvikling og som har totalpakken, sier 18-åringen til Branns hjemmesider. Hennes siste kamp blir mot mot Åsane den 6. juli. Forsvarsspilleren kom til norge med familien sin sommeren 2021, da faren fikk jobb i Bergen. Hun har tidligere spilt i Sandviken og Fyllingsdalen, før hun skrev under for Brann vinteren 2023.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.14:07 - Kilde: NRK - Info


13. Legene planlegger hjemreise for roadraceren Mia Rusthen
Motorsyklisten Mia Rusthen kan bli sendt hjem fra Italia i løpet av de neste dagene. Familiens talsperson opplyser til NTB at tilstandene hennes er stabil. 22-åringen skadet seg stygt under en VM-runde i Italia på lørdag. – Hun ligger fortsatt på intensivavdelingen på sykehuset hvor hun holdes sovende med medikamenter. Det er ingen store endringer siste døgnet og tilstanden er fortsatt stabil, sier lege Kåre Løvstakken til NTB, som er familiens talsperson. Løvstakken sier til NTB at de har startet med planlegging av hjemreisen, og de forventer at hun vil være klar til å flyttes til norge om to til tre dager. Rusthen var bevisstløs etter ulykken og ble transportert til sykehus med helikopter. Hun ble først lagt i kunstig koma, men lørdag kveld valgte legene på sykehuset i Cesena å operere for å unngå økende trykk i hodet. Rusthen var på 12.-plass da hun krasjet stygt på Misona-banen sju runder før slutt. Løpet ble stoppet øyeblikkelig. 22-åringen kjører for Team Rusthen Racing. (NTB)
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.13:23 - Kilde: NRK - Info


14. Meklingen i oljebransjen er i gang – streikefare på norsk sokkel
Meklingen mellom IE&FLT og Offshore norge i oljeserviceoppgjøret er i gang hos Riksmekleren i Oslo. Uten enighet ligger det an til streik på norsk sokkel.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.12:01 - Kilde: E24 - Info


15. Dette skjer i dag: Meta i ministermøte
Det er relativt sparsomt på kalenderen denne mandagen, før det drar seg til med rentemøte i norges Bank torsdag.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.05:03 - Kilde: E24 - Info


16. Drama i kulissene da Narvik fikk VM: – Et råttent spill
Det var en heftig kamp på bakrommet da Narvik og norge fikk tildelt VM i alpint. Norske skitopper mener FIS-ledelsen ønsket å presse ut norge.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.04:54 - Kilde: NRK - Info


17. Så mye tjener toppsjefene i statlige selskaper
De leder norges største selskaper og har statlige eiere. Her er listen over hva de tjener.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.04:12 - Kilde: E24 - Info


18. Vålerenga rotet bort seieren i toppkampen
Da serieleder Kongsvinger fikk rundjuling av Åsane i 1. divisjon kunne Vålerenga tatt over tabelltoppen på norges nest øverste nivå for menn. Vålerenga ledet 1-0 men klarte bare 1-1 borte mot tabellnabo Egersund. Jones El-Abdellaoui scoret for Vålerenga, og Stian Michalsen gjorde målet for Egersund. Det er fortsatt Kongsvinger som leder 1. divisjon for menn. Like bak følger Vålerenga, Egersund og Moss. Resultater, 1. divisjon, søndag: Egersund – Vålerenga 1-1 Kongsvinger – Åsane 0-5 Levanger – Ålesund 4-0 Lyn – Sogndal 1-2 Moss – Bryne 1-0 Ranheim – Raufoss 1-0 Sandnes Ulf – Mjøndalen 2-3 Start – Stabæk 4-3
Tidspunkt: 16-06-2024 - Kl.14:52 - Kilde: NRK - Info


19. Nær doblet inntektene: – norge blir mer og mer attraktivt
Eieren bak Kvitfjell- og Hafell-anleggene mener at den økte utenlandstrafikken til norge neppe er et blaff, og har troen på et enda sterkere 2024.
Tidspunkt: 16-06-2024 - Kl.12:15 - Kilde: E24 - Info


20. Helseth og Kavlie vant verdenscupen i dobbeltsculler sammenlagt
Roerne Thea Helseth og Inger Kavlie viser kjempeform før OL i Paris om en drøy måned. Søndag sikret de verdenscuptrofeet, selv om de ble slått på målstreken under verdenscupen i Polen. Under dobbelttscullerfinalen hadde de fattige 29 hundredeler opp til vinnerlaget Australia. Tross annenplassen sikret norge verdenscuptrofeet denne sesongen. Frankrike tok tredjeplassen 1,87 sekunder bak Australia. Romania tok styringen på finalen og ledet første halvdel, men deretter satte de norske opp farten og tok ledelsen med 500 meter igjen. I spurten viste den australske duoen Amanda Bateman og Harriet Hudson seg sterke og vant. Helseth og Kavlie skal representere norge i OL i Paris neste måned. Duoen sørget for norges første mesterskapsmedalje på kvinnesiden i dobbeltsculler da de vant EM i slutten av april. OL-roingen starter 27. juli. Da skal Helseth og Kavlie ut i forsøksheat i dobbeltsculler. (NTB)
Tidspunkt: 16-06-2024 - Kl.07:49 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om NorgeAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)