Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
6
 Onsdag  6. Des. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Alta
Hammerfest
Honningsvåg
Kirkenes
Vadsø
Vardø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Finnmark - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Jubelsesong har en stor bakside: – Veldig slitsomt
Det er både økonomisk og fysisk krevende å spille i allnorsk serie, men for lagene i finnmark er både budsjettene og reisebelastningen høyere enn for lagene i resten av landet.
Tidspunkt: 20-11-2023 - Kl.06:47 - Kilde: NRK - Info


2. Kristin Harila gir seg med klatring
Fjellklatrer Kristin Harila legger klatringen på hylla bare uker etter at hun satte ny rekord i å bestige alle 14 fjell i verden over 8000 meter raskest. Harila, som kommer fra Vadsø i finnmark, tok rekorden i juli da hun nådde toppen av K2, verdens nest høyeste fjell. Til sammen brukte hun bare 92 dager på å bestige alle de 14 fjellene. Nå er hun imidlertid ferdig med klatring. – Nei, egentlig er jeg nok ferdig med klatring nå, sier hun til Kronstadposten. Nå skal Harila holde foredrag, gi ut bok og lage film. Hun jobber også med tre andre prosjekter. (NTB)
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.18:10 - Kilde: NRK - Info


3. Kristin Harila trapper ned på klatringen
Fjellklatrer Kristin Harila legger den mest ekstreme klatringen på hylla bare uker etter at hun satte ny rekord i å bestige alle 14 fjell i verden over 8000 meter raskest. Harila, som kommer fra Vadsø i finnmark, tok rekorden i juli da hun nådde toppen av K2, verdens nest høyeste fjell. Til sammen brukte hun bare 92 dager på å bestige alle de 14 fjellene. Nå er hun imidlertid ferdig med klatring. – Nei, egentlig er jeg nok ferdig med klatring nå, sier hun til Kronstadposten. Nå skal Harila holde foredrag, gi ut bok og lage film. Hun jobber også med tre andre prosjekter. (NTB)
Tidspunkt: 24-09-2023 - Kl.18:10 - Kilde: NRK - Info


4. Krever statlig dialog om vindkraft: – Kan ikke bare skyve ansvaret over på oss
NVE mener det er ambisiøst å bygge mer vindkraft i finnmark innen 2030, og kraftbransjen krever at staten bidrar til dialog med reindriften. – De må selv ta grep, sier Åslaug Haga i Fornybar Norge.
Tidspunkt: 28-08-2023 - Kl.19:54 - Kilde: E24 - Info


5. Vindkraftutbygger i finnmark: – Vi er klare til å levere
Ny vindkraft i finnmark innen 2030 krever lynrask saksbehandling, men er mulig, mener utbyggere. – Må skje i høy fart, sier Harald Dirdal, som ønsker å bygge vindkraft i Lebesby.
Tidspunkt: 18-08-2023 - Kl.20:22 - Kilde: E24 - Info


6. Dobbeltseier til Astana i Arctic Race - Johannessen beste norske
Etter en rolig start på etappen, satte Uno-X full fart da rytterne kom opp på finnmarksvidda. I sidevinden splittet de feltet ved flere anledninger og var toneangivende, men det var til slutt et relativt stort felt som kom sammen inn mot Hammerfest. I motbakken opp mot mål var Tobias Halland Johannessen utpekt som det sterkeste kortet til det norske laget, men 23-åringen kom seg aldri helt frem og endte på en åttendeplass. I intervjuet med TV 2 etter målgang var han så kald at han regelritt ristet. – Det var litt lite sprut i beina, sa han. Istedenfor ble det en jubeldag for Astana-laget. Italienske Michele Gazzoli vant i overlegen stil, foran landsmannen og lagkameraten Cristian Scaroni. – Jeg jobbet hardt for dette i et helt år. Det var en drømmeseier, sa Gazzoli til arrangøren. Italieneren var utestengt fra 1. august i fjor til 9. august i år etter en positiv dopingprøve som inneholdt det forbudte stoffet tuaminoheptan. Gazzoli ble trodd på at han ikke fikk i seg stoffet med vilje, men ble utestengt i ett år for uaktsomhet. André Drege fra Team Coop-Repsol ble nest beste nordmann på en tiendeplass. Noah Hobbs tok over sammenlagtledelsen i rittet, hvor Drege og Johannessen er henholdsvis nummer syv og åtte, åtte sekunder bak. Rittet avsluttes søndag.
Tidspunkt: 18-08-2023 - Kl.15:57 - Kilde: NRK - Info


7. Disse sykler Arctic Race for Uno-X
Tobias Halland Johannessen fronter det norskdanske Uno-X-laget i sykkelrittet Arctic Race og får med seg fem ryttere på laget. Det er Ådne Holter, Martin Urianstad Bugge, Fredrik Dversnes, Jonas Gregaard og Truls Nordhagen som skal sykle sammen med Halland Johannessen. Halland Johannessen ble en av Uno-X sine store ryttere i Tour de France-debuten i sommer. Dversnes tok NM-gullet på landeveien tidligere denne sesongen. Truls Nordhagen kommer rett fra VM i Glasgow til Arctic Race-starten i Kautokeino torsdag. Den første etappen avsluttes i Alta. Samtlige etapper er lagt til finnmark. Andreas Leknessund er regjerende mester. DSM-proffen, som er klar for Uno-X fra neste sesong, sykler rittet også denne gangen. (NTB)
Tidspunkt: 16-08-2023 - Kl.12:21 - Kilde: NRK - Info


8. Striden som splitter regioner, politiske partier og lokalsamfunn
Et gasskraftanlegg i finnmark skal over på ren strøm. Det setter fyr på flere ulmende konflikter i Nord-Norge.
Tidspunkt: 13-08-2023 - Kl.16:00 - Kilde: E24 - Info


9. Kjører flere tusen kilometer for å dømme fotballkamper
Som dommer er Magnus Henriksen Tjelle vant til mil etter mil i bil. I finnmark kjøres årlig 2,4 millioner kilometer i forbindelse med fotball i fylket.
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.16:55 - Kilde: NRK - Info


10. Utsett påskeferien
På grunn av uvær, ras og rasfare er mange veier stengt i Vesterålen, Troms og finnmark. Vegtrafikksentralen ber folk om å tenke seg om før de tar påskeferie.
Tidspunkt: 31-03-2023 - Kl.08:59 - Kilde: Dagbladet - Info


11. Rødt farevarsel
På grunn av uvær, ras og rasfare er mange veier stengt i Vesterålen, Troms og finnmark.
Tidspunkt: 31-03-2023 - Kl.08:59 - Kilde: Dagbladet - Info


12. Elisabeth (15) ble verdensmester i finnmarksløpet junior: – Var bare å «gunne» på
Etter å ha konkurrert i over et døgn i bitende kulde suste Elisabeth Kristensen først over målstreken i Alta. 15-åringen ble både verdensmester og vinner av finnmarksløpet junior.
Tidspunkt: 12-03-2023 - Kl.12:44 - Kilde: NRK - Info


13. Statsminister Støre åpnet finnmarksløpet
Statsminister Jonas Gahr Støre benyttet finnmarksbesøket til å markere startskuddet for finnmarksløpet i hundekjøring fredag. Støre er for tiden i finnmark. Torsdag besøkte han Sametinget der han møtte representanter fra reindriftsnæringen. finnmarksløpet ble kjørt i gang fra gågata i Alta fredag formiddag. Løpet er 1200 kilometer langt og er Europas lengste i sitt slag. Det var klassen 1200 som fikk æren av å ha Støre på starten. Fredag skal også Støre besøke Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) i Alta. (NTB)
Tidspunkt: 10-03-2023 - Kl.12:41 - Kilde: NRK - Info


14. Ny og tydeligere linje i VM: – Tvilen skal komme hunden til gode
Femundløpet fikk gode tilbakemeldinger fra kjørerne etter årets løp. Nå skal finnmarksløpet innføre de samme retningslinjene i verdensmesterskapet.
Tidspunkt: 10-03-2023 - Kl.09:22 - Kilde: NRK - Info


15. Duket for lokaloppgjør om VM-tittelen i hundekjøring
Ekspertene mener at det er to kjørere som vil kjempe om VM-tittelen i den lengste utgaven av finnmarksløpet, som starter fredag 10. mars.
Tidspunkt: 09-03-2023 - Kl.12:11 - Kilde: NRK - Info


16. Stor favoritt dropper finnmarksløpet: – I år er det mamma sin tur
Hun er tidenes yngste vinner av finnmarksløpet og en stor favoritt, men Hanna Lyrek kommer ikke til å kjøre selv i år. Hun skal nemlig hjelpe mamma Trine Lyrek gjennom løpet.
Tidspunkt: 02-03-2023 - Kl.06:20 - Kilde: NRK - Info


17. Uvær i finnmark: – Det meste er stengt

Tidspunkt: 28-02-2023 - Kl.09:05 - Kilde: YR.no - Info


18. Nesten 1000 lynnedslag i finnmark: – Svært sjeldent

Tidspunkt: 03-07-2022 - Kl.19:23 - Kilde: YR.no - Info


19. 50,06 prosent i Alta vil bli værende i finnmark fylke – men lav deltakelse i folkeavstemningen
Det ble et knapt flertall for å bli værende i finnmark fylke i den rådgivende folkeavstemningen i Alta. Men under 4 av 10 avla stemme.
Tidspunkt: 10-05-2022 - Kl.22:27 - Kilde: E24 - Info


20. Lanserer Artic Race-direktør som skipresident
Erik Røste bekreftet til NRK at han gir seg som skipresident for tre uker siden. Nordland, Troms og finnmark går sammen om å foreslå Knut-Eirik Dybdal overfor valgkomiteen som ny skipresident. – Vi skal utvikle sporten på grunnfjellet og heve bredden i årene som kommer fremover. Da trenger man en vidsynt person, som Knut-Eirik er, ifølge Hans Petter Bergseth, leder i Troms skikrets. Knut-Eirik Dybdal er direktør i sykkelrittet Arctic Race of Norway. – Han er en fyr som kan samle ressurser rundt seg og har en voldsom gjennomføringsevne i de prosjektene han har deltatt i, når vi ser resultatene fra Arctic Race of Norway. Du trenger gode ressurspersoner rundt deg og være en samlende leder for å få til noe sånt. Det tror vi han er, sier Bergseth. I Buskerud vil de foreslå daglig leder i Holmenkollen Skifestival Kristin Vestgren Sæterøy, som i fjor ble foreslått som visepresident. Det skal velges ny president på skitinget.
Tidspunkt: 06-04-2022 - Kl.14:02 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om FinnmarkAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)