Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
15
 Mandag  15. Jul. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Elverum
Hamar
Kongsvinger
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Hedmark - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Curlingklubb ber kommunen om støtte til eiendomsskatt
Det er fare for at klubbkassen går tom i løpet av året. Nå ber hedmarken Curlingklubb om støtte til en skatt de ikke betaler.
Tidspunkt: 02-06-2024 - Kl.14:33 - Kilde: E24 - Info


2. NM i langrenn tilbake til Harstad
Harstad er tildelt ski-NM del 2 i 2026. Det er vedtatt av styret i Norges Skiforbund. Det er arrangørklubbene Kilkameratene og Medkila Skilag som skal sørge for gjennomføringen. Harstad sto bak NM del 1 tilbake i 2022. Tidligere denne uken ble det kjent at Steinkjer skal avholde NM del 1 i 2026. I tillegg ble det besluttet at 2026-NM i langrenn for juniorer ble tildelt Gålå. Hovedlandsrennet i nordiske grener i 2026 gikk til Tynset og Tolga. Neste år arrangeres NM del 1 av Vang i hedmark Skikrets. Del 2 foregår på Hovden. (NTB)
Tidspunkt: 16-05-2024 - Kl.09:01 - Kilde: NRK - Info


3. Historiske Storhamar vant europaligaen
Storhamar ble historisk som Norges første tittelvinner i europaligaen i håndball. I en tøff finale ble rumenske Gloria Bistrita slått 29-27. Triumfen kom i samme sesong som Vipers Kristiansand falt av tronen som mangeårig mesterligamester. Nå kan Storhamar smykke seg som vinner på nivå to i europeisk klubbhåndball. Kenneth Gabrielsens lag lå under 14-15 til pause. På det meste var Storhamar foran med tre mål i første omgang, men lot overtaket glippe inn mot halvtid. Storhamar var aldri bakpå igjen etter å ha tatt seg opp i 20-19. Et par straffekast og utvisninger gikk hedmarkingenes vei i sluttfasen. Kristin Venn og Anniken Obaidli scoret flittigst for Storhamar i søndagens finale. Inntil i år hadde ikke Norge hatt en finalist i europaligaen siden Vipers Kristiansand var det i 2018. Da ble det norsk tap over to finalekamper. Før det var Tertnes i 2000-finalen. (NTB)
Tidspunkt: 12-05-2024 - Kl.20:56 - Kilde: NRK - Info


4. Storhamar vant europaligaen som første norske lag
Storhamar ble historisk som Norges første tittelvinner i europaligaen i håndball. I en tøff finale ble rumenske Gloria Bistrita slått 29-27. Triumfen kom i samme sesong som Vipers Kristiansand falt av tronen som mangeårige Champions League-mester. Nå kan Storhamar smykke seg som vinner på nivå to i europeisk klubbhåndball. Kenneth Gabrielsens lag lå under 14-15 til pause. På det meste var Storhamar foran med tre mål i første omgang, men lot overtaket glippe inn mot halvtid. Storhamar var aldri bakpå igjen etter å ha tatt seg opp i 20-19. Et par straffekast og utvisninger gikk hedmarkingenes vei i sluttfasen. Kristin Venn og Anniken Obaidli scoret flittigst for Storhamar i søndagens finale. Inntil i år hadde ikke Norge hatt en finalist i europaligaen siden Vipers Kristiansand var det i 2018. Da ble det norsk tap over to finalekamper. Før det var Tertnes i 2000-finalen. Ingen norske lag har vunnet den nest gjeveste europacupen. (NTB)
Tidspunkt: 12-05-2024 - Kl.19:38 - Kilde: NRK - Info


5. Sjansesløsing da HamKam og Lillestrøm delte poengene
Verken HamKam eller Lillestrøm fikk ballen i mål i mandagens eliteseriekamp på Briskeby. hedmarkingene står uten seier på sine fem siste seriekamper. HamKam kom til mandagens hjemmekamp med fire strake serietap i bagasjen. Lillestrøm på sin side tapte nylig cupfinalen mot Brann. På Briskeby var det nok av sjanser, men ingen av lagene greide å sette ballen i nettmaskene. (NTB)
Tidspunkt: 29-05-2023 - Kl.21:40 - Kilde: NRK - Info


6. Drømmedebut for Udahl i HamKam
Henrik Udahl kunne knapt fått en bedre start på HamKam-karrieren da han scoret begge målene i 2-0-seieren over Sandefjord i Eliteserien. Udahl signerte for HamKam 8. januar og scoret bare to mål på sju treningskamper i oppkjøringen. 26-åringen trengte ikke mer enn 28 minutter på å sette sin første eliteseriescoring for hedmarkingene. Den kom på straffe etter at Fredrik Berglie handset innenfor 16-meteren. – Ballen får en litt rar sprett og treffer armen min. Det er ikke tilsiktet selvfølgelig. Jeg synes det er strengt, men den treffer armen min, sa Berglie til TV 2 da han fikk se situasjonen i pausen. Tre minutter på overtid av førsteomgangen kunne Udahl slippe jubelen løs igjen. Da doblet han vertenes ledelse etter å ha blitt spilt opp av Pål Alexander Kirkevold. – Deilig. Det er jævlig bra trykk på tribunen og innad i laget. Dette er gøy, sa Udahl til TV 2 etterpå. Ti minutter før full tid sa det stopp for HamKams målhelt, som måtte bli byttet ut etter å ha fått krampe i leggen. Både HamKam og Sandefjord er tippet av alle aviser til å kjempe i bunn av tabellen denne sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 10-04-2023 - Kl.16:56 - Kilde: NRK - Info


7. Rødt kort, frisparkperle og kjempetabbe – Start vant 2–1 over HamKam
HamKam fortsatte å slite i oppkjøringen da de tapte 1–2 for 1. divisjonslaget Start. HamKam fikk en trå start på kampen da Marcus Sandberg tok ballen utenfor 16-meteren, og fikk vist det røde kortet etter en snau halvtime. Og vondt ble til verre da først Tom Strannegård sendte Start i ledelsen med en frisparkperle, før Fabian Østigård Ness doblet ledelsen rett før pause. hedmarkingene fikk seg imidlertid en liten opptur da Mark Jensen ikke klarte å ta imot et pasning og lot ballen trille inn i eget mål. HamKam har på ingen måte fått den oppkjøringen de hadde håpet på. Etter fem treningskamper står de med fire tap og en uavgjort. Start på sin side har vunnet begge sine oppkjøringskamper. Forrige uke snudde de fra 2–4 til 5-4-seier mot KFUM Oslo. (NTB)
Tidspunkt: 20-02-2023 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


8. HamKam forsterker - henter dansk back
HamKam forsterker spillertroppen med høyrebacken Jens Martin Gammelby (i gul drakt) fra Brøndby foran årets fotballsesong. Det bekrefter hedmarksklubben på sine nettsider tirsdag. Brøndby opplyser også om overgangen. Høyreiste Gammelby har bred erfaring både fra den danske superligaen og spill i Europa. Han står oppført med 134 kamper i Danmarks gjeveste liga og elleve kamper i Europa. Nå går ferden videre til norsk fotball. – Jeg ser fram til å vise meg fram i norsk fotball, og etter flere gode samtaler med Jakob (Michelsen, HamKam-trener), så ønsket jeg å prøve meg i HamKam, forteller nysigneringen. (NTB)
Tidspunkt: 14-02-2023 - Kl.09:02 - Kilde: NRK - Info


9. Booth-scoring i debuten for Storhamar – vant mot Stjernen
Tidligere NHL-spiller David Booth scoret i sin første kamp i Storhamar-drakta. Hamar-klubben vant overbevisende 5-1 mot Stjernen i eliteserien i ishockey. Fredrikstad-laget kom fra en sterk borteseier mot rival og serieleder Sparta, men har slitt voldsomt mot Storhamar denne sesongen. hedmarkingene hadde tatt åtte av totalt ni poeng på de tre første oppgjørene klubbene imellom. Etter en målløs første periode satte Patrick Thoresen pucken i mål allerede halvminuttet etter pausen. Poengkongen noterte seg for sitt niende mål for sesongen. Sju minutter senere doblet Peter Quenneville ledelsen i overtallsspill. Canadieren har scoret i fire strake kamper. Senere i andre periode var 28-åringen servitør da Jacob Berglund la på til 3-0. Den 38-årige amerikaneren David Booth tegnet seg på scoringslisten i tredje periode i sin første kamp for Storhamar. Austin Cangelosi reduserte for Stjernen, før Jacob Noer fastsatte resultatet til 5-1.
Tidspunkt: 28-12-2022 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


10. Nakkim til HamKam: – Solid
HamKam har sikret seg midtstopperen Markus Nakkim foran avslutningen på årets eliteseriesesong. hedmarksklubben bekrefter overgangen i sine kanaler onsdag. Nakkim har en fortid som midtstopper i KFUM, Vålerenga, Strømmen, Viking og Mjøndalen. Nå blir altså Hamar neste stopp. 26-åringen tror han har kvaliteter som vil tilføre HamKam noe. – Jeg liker å tenke at jeg er en ærlig spiller da. Det handler om å gi alt i hver eneste situasjon. Nå kommer jeg hit på en kort kontrakt, og da tror jeg det vil bli enda mer synlig. Det kommer til å være en cupfinale hver eneste kamp fremover, sier Nakkim. Sportssjef Espen Olsen er glad for å ha forsvarsspilleren på plass. – Markus er en spiller vi har forhørt oss om over lengre tid. En solid midtstopper som flere klubber har jaktet på. Jeg er veldig glad for at han valgte oss, sier Olsen til hamkam.no.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.13:05 - Kilde: NRK - Info


11. HamKam låner spiss fra Midtjylland
Eliteserieklubben HamKam er enig med danske Midtjylland om en låneavtale for det 19-årige spisstalentet Victor Stange Lind. hedmarksklubben opplyser om overgangen på sine nettsider onsdag. Avtalen som er inngått har en varighet på ut inneværende sesong. Lind trener med HamKam for første gang onsdag. «19-åringen er regnet som et av de største spisstalentene i Danmark og kommer til Hamar for å vise seg fram på det høyeste nivået i Norge», skriver HamKam. Lind er aktuell for spill i søndagens eliteseriemøte med Sarpsborg. – Vi forsøkte å få på plass Lind allerede før årets sesong, og vi er veldig glade for at han nå skal spille i grønt og hvitt. Vi får hurtig og bevegelig spiss med gode avslutteregenskaper, sier sportssjef Espen Olsen.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


12. HamKam knuste Sandefjord
Det ble full påskejubel på Briskeby da HamKam slo Sandefjord 3-0 og tok sin første seier etter opprykket til Eliteserien. Backen Vegard Kongsro ble matchvinner. 3-0-seieren var av det fortjente slaget i en kamp der HamKam styrte spillet og skapte det meste av sjanser. Etter en ganske god Sandefjord-åpning tok vertene over styringen, og den første scoringen satt etter 41 minutter. Ballen ble lempet inn i feltet flere ganger, og Kongsro stanget den i mål. Sandefjords William Kurtovic sa i pausen at bortelaget måtte bli mer presist i pasningsspillet og heve seg flere hakk, men HamKam var det beste laget også etter hvilen. Etter et par misbrukte sjanser ble det 2-0 på et pent langskudd av Hasan Kurucay i det 77. minuttet. Fire minutter senere stanget Jonas Enkerud inn 3-0 fra en corner. HamKams forrige seier i eliteserien kom mot Lyn (3-2) 19. oktober 2008, da hedmarkslaget rykket ned.
Tidspunkt: 18-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


13. Solbakken stepper inn som HamKam-vikar
Landslagssjef Ståle Solbakken trår til for gamleklubben HamKam etter Kjetil Rekdals avgang. Han leder eliteserieklubbens første treninger i 2022. Det forteller Solbakken til TV 2. Han får ansvaret for HamKams treninger torsdag, fredag og lørdag. – Dette er overhodet ikke snakk om noe langtidsprosjekt, understreker landslagssjefen. HamKam er på trenerjakt etter at Rekdal forsvant til Rosenborg før jul. Det skjedde etter en svært vellykket sesong som ga opprykk til Eliteserien. – Kjetil Rekdal sviktet jo hele byen, så da må noen stille opp, sier Solbakken med et smil. Han har klarert vikariatet i HamKam med Norges Fotballforbund. Grue-mannen trente hedmarkslaget fra 2003 og 2005. Siden har Solbakken fulgt klubben som supporter, og i en periode hjalp han også til som investor.
Tidspunkt: 05-01-2022 - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


14. Rekdal henter sin egen sønn
Niklas Rekdal (25) har signert kontrakt med 1.-divisjonsklubben HamKam. Der er pappa Kjetil trener. hedmarksklubben bekrefter onsdag at både Rekdal junior og Morten Bjørli har signert avtaler. Niklas Rekdal har en fortid i Molde, Aalesund, Nybergsund, Kongsvinger og nå sist Brattvåg. Han har spilt over 70 kamper for sistnevnte. (NTB)
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


15. Stor leteaksjon etter savnet mann i 30-årene
Politiet har satt i gang en større leteaksjon i Drevsjø i hedmark etter en mann i 30-årene som er meldt savnet av pårørende.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.18:27 - Kilde: Aftenposten - Info


16. HA: Pedersen må sone 24 dager
Marcus Pedersen er dømt til 24 dager i fengsel etter å ha kjørt bil med 2,26 i promille natt til søndag 5. april, skriver Hamar Arbeiderblad. HamKam-spilleren møtte i hedmarken tingrett i formiddag hvor han tilsto å ha kjørt bil i påvirket tilstand. I tillegg til fengselsstraffen, dømmes Pedersen til å betale 52.500 kroner i bot. Han mister også retten til å kjøre bil i to og et halvt år.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.13:06 - Kilde: NRK - Info


17. Mann dømt til tre år og åtte måneders fengsel for mishandling av samboer
En 32 år gammel mann fra Innlandet er i hedmarken tingrett dømt til tre år og åtte måneders fengsel for å ha mishandlet sin tidligere samboer over flere år.
Tidspunkt: 24-05-2020 - Kl.23:28 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Vogntog med salpetersyre frontkolliderte i hedmark
Riksvei 3 ble torsdag morgen gjenåpnet ved Atna i Stor-Elvdal i hedmark etter å ha vært stengt siden onsdag kveld da to vogntog frontkolliderte.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.06:47 - Kilde: Aftenposten - Info


19. Frontkollisjon mellom vogntog i Stor-Elvdal i Innlandet fylke
En fører var fastklemt og skadd etter en frontkollisjon mellom to vogntog på riksvei 3 ved Atna i Stor-Elvdal kommune i hedmark onsdag kveld.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.22:28 - Kilde: Aftenposten - Info


20. Innsatt siktet for drapsforsøk på medfange på Ilseng
En person ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - InfoSøk etter flere nyheter om HedmarkAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)