Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Elverum
Hamar
Kongsvinger
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Hedmark - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Booth-scoring i debuten for Storhamar – vant mot Stjernen
Tidligere NHL-spiller David Booth scoret i sin første kamp i Storhamar-drakta. Hamar-klubben vant overbevisende 5-1 mot Stjernen i eliteserien i ishockey. Fredrikstad-laget kom fra en sterk borteseier mot rival og serieleder Sparta, men har slitt voldsomt mot Storhamar denne sesongen. hedmarkingene hadde tatt åtte av totalt ni poeng på de tre første oppgjørene klubbene imellom. Etter en målløs første periode satte Patrick Thoresen pucken i mål allerede halvminuttet etter pausen. Poengkongen noterte seg for sitt niende mål for sesongen. Sju minutter senere doblet Peter Quenneville ledelsen i overtallsspill. Canadieren har scoret i fire strake kamper. Senere i andre periode var 28-åringen servitør da Jacob Berglund la på til 3-0. Den 38-årige amerikaneren David Booth tegnet seg på scoringslisten i tredje periode i sin første kamp for Storhamar. Austin Cangelosi reduserte for Stjernen, før Jacob Noer fastsatte resultatet til 5-1.
Tidspunkt: 28-12-2022 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


2. Nakkim til HamKam: – Solid
HamKam har sikret seg midtstopperen Markus Nakkim foran avslutningen på årets eliteseriesesong. hedmarksklubben bekrefter overgangen i sine kanaler onsdag. Nakkim har en fortid som midtstopper i KFUM, Vålerenga, Strømmen, Viking og Mjøndalen. Nå blir altså Hamar neste stopp. 26-åringen tror han har kvaliteter som vil tilføre HamKam noe. – Jeg liker å tenke at jeg er en ærlig spiller da. Det handler om å gi alt i hver eneste situasjon. Nå kommer jeg hit på en kort kontrakt, og da tror jeg det vil bli enda mer synlig. Det kommer til å være en cupfinale hver eneste kamp fremover, sier Nakkim. Sportssjef Espen Olsen er glad for å ha forsvarsspilleren på plass. – Markus er en spiller vi har forhørt oss om over lengre tid. En solid midtstopper som flere klubber har jaktet på. Jeg er veldig glad for at han valgte oss, sier Olsen til hamkam.no.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.13:05 - Kilde: NRK - Info


3. HamKam låner spiss fra Midtjylland
Eliteserieklubben HamKam er enig med danske Midtjylland om en låneavtale for det 19-årige spisstalentet Victor Stange Lind. hedmarksklubben opplyser om overgangen på sine nettsider onsdag. Avtalen som er inngått har en varighet på ut inneværende sesong. Lind trener med HamKam for første gang onsdag. «19-åringen er regnet som et av de største spisstalentene i Danmark og kommer til Hamar for å vise seg fram på det høyeste nivået i Norge», skriver HamKam. Lind er aktuell for spill i søndagens eliteseriemøte med Sarpsborg. – Vi forsøkte å få på plass Lind allerede før årets sesong, og vi er veldig glade for at han nå skal spille i grønt og hvitt. Vi får hurtig og bevegelig spiss med gode avslutteregenskaper, sier sportssjef Espen Olsen.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.08:29 - Kilde: NRK - Info


4. HamKam knuste Sandefjord
Det ble full påskejubel på Briskeby da HamKam slo Sandefjord 3-0 og tok sin første seier etter opprykket til Eliteserien. Backen Vegard Kongsro ble matchvinner. 3-0-seieren var av det fortjente slaget i en kamp der HamKam styrte spillet og skapte det meste av sjanser. Etter en ganske god Sandefjord-åpning tok vertene over styringen, og den første scoringen satt etter 41 minutter. Ballen ble lempet inn i feltet flere ganger, og Kongsro stanget den i mål. Sandefjords William Kurtovic sa i pausen at bortelaget måtte bli mer presist i pasningsspillet og heve seg flere hakk, men HamKam var det beste laget også etter hvilen. Etter et par misbrukte sjanser ble det 2-0 på et pent langskudd av Hasan Kurucay i det 77. minuttet. Fire minutter senere stanget Jonas Enkerud inn 3-0 fra en corner. HamKams forrige seier i eliteserien kom mot Lyn (3-2) 19. oktober 2008, da hedmarkslaget rykket ned.
Tidspunkt: 18-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


5. Solbakken stepper inn som HamKam-vikar
Landslagssjef Ståle Solbakken trår til for gamleklubben HamKam etter Kjetil Rekdals avgang. Han leder eliteserieklubbens første treninger i 2022. Det forteller Solbakken til TV 2. Han får ansvaret for HamKams treninger torsdag, fredag og lørdag. – Dette er overhodet ikke snakk om noe langtidsprosjekt, understreker landslagssjefen. HamKam er på trenerjakt etter at Rekdal forsvant til Rosenborg før jul. Det skjedde etter en svært vellykket sesong som ga opprykk til Eliteserien. – Kjetil Rekdal sviktet jo hele byen, så da må noen stille opp, sier Solbakken med et smil. Han har klarert vikariatet i HamKam med Norges Fotballforbund. Grue-mannen trente hedmarkslaget fra 2003 og 2005. Siden har Solbakken fulgt klubben som supporter, og i en periode hjalp han også til som investor.
Tidspunkt: 05-01-2022 - Kl.11:07 - Kilde: NRK - Info


6. Rekdal henter sin egen sønn
Niklas Rekdal (25) har signert kontrakt med 1.-divisjonsklubben HamKam. Der er pappa Kjetil trener. hedmarksklubben bekrefter onsdag at både Rekdal junior og Morten Bjørli har signert avtaler. Niklas Rekdal har en fortid i Molde, Aalesund, Nybergsund, Kongsvinger og nå sist Brattvåg. Han har spilt over 70 kamper for sistnevnte. (NTB)
Tidspunkt: 06-01-2021 - Kl.15:10 - Kilde: NRK - Info


7. Stor leteaksjon etter savnet mann i 30-årene
Politiet har satt i gang en større leteaksjon i Drevsjø i hedmark etter en mann i 30-årene som er meldt savnet av pårørende.
Tidspunkt: 11-07-2020 - Kl.18:27 - Kilde: Aftenposten - Info


8. HA: Pedersen må sone 24 dager
Marcus Pedersen er dømt til 24 dager i fengsel etter å ha kjørt bil med 2,26 i promille natt til søndag 5. april, skriver Hamar Arbeiderblad. HamKam-spilleren møtte i hedmarken tingrett i formiddag hvor han tilsto å ha kjørt bil i påvirket tilstand. I tillegg til fengselsstraffen, dømmes Pedersen til å betale 52.500 kroner i bot. Han mister også retten til å kjøre bil i to og et halvt år.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.13:06 - Kilde: NRK - Info


9. Mann dømt til tre år og åtte måneders fengsel for mishandling av samboer
En 32 år gammel mann fra Innlandet er i hedmarken tingrett dømt til tre år og åtte måneders fengsel for å ha mishandlet sin tidligere samboer over flere år.
Tidspunkt: 24-05-2020 - Kl.23:28 - Kilde: Aftenposten - Info


10. Vogntog med salpetersyre frontkolliderte i hedmark
Riksvei 3 ble torsdag morgen gjenåpnet ved Atna i Stor-Elvdal i hedmark etter å ha vært stengt siden onsdag kveld da to vogntog frontkolliderte.
Tidspunkt: 05-03-2020 - Kl.06:47 - Kilde: Aftenposten - Info


11. Frontkollisjon mellom vogntog i Stor-Elvdal i Innlandet fylke
En fører var fastklemt og skadd etter en frontkollisjon mellom to vogntog på riksvei 3 ved Atna i Stor-Elvdal kommune i hedmark onsdag kveld.
Tidspunkt: 04-03-2020 - Kl.22:28 - Kilde: Aftenposten - Info


12. Innsatt siktet for drapsforsøk på medfange på Ilseng
En person ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


13. Mann siktet for drapsforsøk på medfange på Ilseng
En mann ble torsdag pågrepet og siktet for vold og drapsforsøk mot en medfange i hedmark fengsel på Ilseng i Stange sør for Hamar.
Tidspunkt: 10-01-2020 - Kl.13:59 - Kilde: Aftenposten - Info


14. Fire ulver skutt ved Elverum
Fire av de seks ulvene i Letjennareviret i Elverum i hedmark ble skutt på første dag av lisensjakten.
Tidspunkt: 01-01-2020 - Kl.22:52 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


15. Etterlyst mann pågrepet etter alvorlig voldshendelse i hedmark
En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse natt til lørdag i Åsnes kommune i hedmark.
Tidspunkt: 30-12-2019 - Kl.14:50 - Kilde: Aftenposten - Info


16. Person fløyet til sykehus etter trafikkulykke i hedmark
En person er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en trafikkulykke på E6 ved Hamar i hedmark.
Tidspunkt: 26-12-2019 - Kl.18:19 - Kilde: Aftenposten - Info


17. Politiet tror noen legger ut giftig åte for å ta ulv
Funnet av giftig åte i skogen i hedmark har gjort at politiet mistenker at det er gjort i den hensikt å ta livet av ulv.
Tidspunkt: 18-12-2019 - Kl.21:23 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Ulv skutt i hedmark
En hannulv er skutt ved Våler i hedmark, som del av lisensjakta utenfor ulvesonen, melder Nationen.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.15:21 - Kilde: Aftenposten - Info


19. Videregående skoler i Hordaland blant dem som minst til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.10:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


20. Videregående skoler i Hordaland blant dem som bidrar minst til at elevene fullfører
Det er store forskjeller i videregående skolers bidrag til elevenes resultater. Skolene i hedmark og Møre og Romsdal lykkes best med å få elever til å fullføre.
Tidspunkt: 12-12-2019 - Kl.09:53 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - InfoSøk etter flere nyheter om HedmarkAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)