Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Onsdag  7. Jun. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Jan Mayen - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Nyland ferdig i RB Leipzig
Fotballkeeper Ørjan Håskjold Nyland fra Volda får ikke forlenget kontrakten sin med Leipzig når den utløper i sommer. Det opplyser den tyske klubben i sine kanaler onsdag. 32-åringen kom til Leipzig i september 2022 etter at klubbens førstekeeper Péter Gulácsi røk korsbåndet. Han har fått minimalt med spilltid. Tross utfordringene med spilletid har han fått beholde plassen som førstekeeper på det norske landslaget. (NTB)
Tidspunkt: IDAG (07-06-2023) - Kl.09:30 - Kilde: NRK - Info


2. Djokovic først til semifinale
Novak Djokovic var førstemann som tok seg til mennenes semifinale i Roland-Garros. Serberen vendte til seier i fire sett mot Karen Khatsjanov. Khatsjanov kom best i gang og vant det første settet, men etter at Djokovic vant tiebreak i 2. sett 7-0 gikk det stort sett bare en vei på rødgrusen i Paris. Djokovic vant kampen 4-6, 7-6 (7-0), 6-2, 6-4. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (06-06-2023) - Kl.17:36 - Kilde: NRK - Info


3. Hasund-assist i cupseier
Innbytter Vilde Hasund brukte bare noen sekunder på å legge opp til ledermålet da Hammarby ble svensk cupmester med 3-0 over serieleder Häcken. Hasund startet på benken, men kom inn ved pause for en skadd Matilda Vinberg. I det første minuttet av 2. omgang slo hun et perfekt innlegg som Madelen janogy omsatte i 1-0-ledelse foran 17.000 tilskuere på Hammarbys arena i Stockholm. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (06-06-2023) - Kl.16:00 - Kilde: NRK - Info


4. Finne i landslagstroppen
Ståle Solbakken har tatt ut følgende tropp til de viktige EM-kvalifiseringskampene mot Skottland og Kypros: Keepere: Mathias Dyngeland, Ørjan Nyland og Egil Selvik. Forsvarere: Birger Meling, Stian Gregersen, Kristoffer Ajer, Andreas Hanche-Olsen, Marcus Holmgren Pedersen, Julian Ryerson, Stefan Strandberg, Brice Wembangomo, Leo Skiri Østigård. Midtbane: Fredrik Aursnes, Patrick Berg, Sander Berge, Mats Møller Dæhli, Mohamed Elyounoussi, Ola Solbakken, Kristian Thorstvedt, Kristoffer Velde, Hugo Vetlesen og Martin Ødegaard. Angrep: Erling Braut Haaland, Bård Finne, Jørgen Strand Larsen og Alexander Sørloth.
Tidspunkt: IGÅR (06-06-2023) - Kl.10:04 - Kilde: NRK - Info


5. Sju personer straffet for Vinicius-hets
Sju personer har fått bøter og er utestengt fra spanske fotballstadioner for rasisme mot Real Madrid-spiller Vinicius Junior, melder Spanias regjering. I januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne Real Madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. Episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot Atlético Madrid. Sammen med dokken hang et banner med teksten «Madrid hater Real». I mai ble fire personer pågrepet for episoden, og mandag fikk de straffen. De fikk 700.000 kroner hver i bot og får ikke tre inn på spanske fotballstadioner på to år. Tre personer fikk også straffen sin for å ha kommet med rasistiske ytringer mot Vinicius i kampen mot Valencia i mai. De må ut med 60.000 kroner i bot og utestenges i ett år. Valencia har tidligere ytret at de selv vil utestenge dem på livstid. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (06-06-2023) - Kl.05:53 - Kilde: NRK - Info


6. Flaskekaster (14) utestengt fra Nadderud stadion
Lokalavisa Budstikka melder mandag at tilskueren som kastet en flaske på dommeren Rohit Saggi etter kampen mellom Stabæk og Vålerenga forrige uke, ikke får se flere Stabæk-kamper på Nadderud i år, men åpner for nye samtaler i august. Saggi ble truffet av en flaske da han var på vei av banen etter kampslutt, og fikk senere påvist hjernerystelse. Politiet anmeldte hendelsen. Nå forteller Stabæks arrangementsansvarlig Kjetil Ekeli til Budstikka at klubben har hatt et møte med 14-åringen og foreldrene hans. – Han har fått en utestengelse fra kamper på Nadderud ut 2023. Vi har avtalt et oppfølgingsmøte i august, med mulighet for å forandre deler av straffen, forteller Ekeli til avisa. Ledelsen mener det er på sin plass med en straff, samtidig som de ønsker å gi tenåringen en sjanse.
Tidspunkt: 05-06-2023 - Kl.13:21 - Kilde: NRK - Info


7. Flaskekaster utestengt fra Nadderud stadion ut året
Lokalavisa Budstikka melder mandag at tilskueren som kastet en flaske på dommeren Rohit Saggi etter kampen mellom Stabæk og Vålerenga forrige uke, ikke får se flere Stabæk-kamper på Nadderud i år, men åpner for nye samtaler i august. Saggi ble truffet av en flaske da han var på vei av banen etter kampslutt, og fikk senere påvist hjernerystelse. Politiet anmeldte hendelsen. Nå forteller Stabæks arrangementsansvarlig Kjetil Ekeli til Budstikka at klubben har hatt et møte med den mindreårige tilskueren og foreldrene hans. – Han har fått en utestengelse fra kamper på Nadderud ut 2023. Vi har avtalt et oppfølgingsmøte i august, med mulighet for å forandre deler av straffen, forteller Ekeli til avisa. Ledelsen mener det er på sin plass med en straff, samtidig som de ønsker å gi tilskueren en sjanse.
Tidspunkt: 05-06-2023 - Kl.13:21 - Kilde: NRK - Info


8. Barmen snakket på seg rødt kort – da slo Brann tilbake
AaFK tok en uventet ledelse, mot spillets gang, i første omgang i Eliteserierunden mot Brann søndag. For gjestene dominerte spillet de første 45 minuttene. Like etter hvilen fikk de lønn for strevet da Aalesunds Alexander Munksgaard forårsaket straffespark ved å felle bortelagets Frederik Børsting. Sivert Heltne Nilsen satte ballen sikkert i venstre hjørne. Få minutter senere pådro hjemmelagets Kristoffer Barmen seg sitt første gule kort da han kom sent og hardt inn i en takling. Flere sjanser bød seg for begge lag, før Barmen reagerte verbalt på en dommeravgjørelse som nesten sendte Brann i ledelsen. Dommeren ga den tidligere Brann-spilleren hans andre gule kort for dagen, denne gangen for munnbruk. Med det var hjemmelaget en mann mindre på banen. Det utnyttet Brann og tidligere Aafk-spiller Niklas Castro, som sendte bortelaget i ledelsen etter 80 minutter. 10 minutter senere satte Ulrik Mathisen punktum for kampen med Branns tredje mål. Det endte 3–1 i Ålesund, og hjemmelaget beholder plassen som tabelljumbo.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.16:59 - Kilde: NRK - Info


9. Mol og Sørum vant verdenstourturneringen i Ostrava
Anders Mol og Christian Sørum fortsetter å briljere på sandvolleyballbanen. Søndag vant stjerneduoen verdenstourturneringen i Ostrava da de slo qatarske Cherif Younousse og Ahmed Tijan. Nordmennene vant til slutt med sifrene 21-15, 19-21, 15-12. Sørum og Mol åpnet best og sikret seg en komfortabel seier i første sett. Andre sett var derimot jevnere, og nordmennene måtte se seg slått av qatarerne. Men de norske herrene var sikre da det gjaldt i tiebreaken. Dermed sikret Mol og Sørum seg sin andre triumf i en verdenstourturnering for sesongen. Den første kom i Qatar i februar, skriver NTB. Neste turnering for Mol og Sørum blir OL-kvalifisering (6.-8. juni) og NM i Lillesand (9.-11. juni).
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.16:07 - Kilde: NRK - Info


10. Mol og Sørum til finale i Tsjekkia
Anders Mol og Christian Sørum tok seg til finale i verdenstourturneringen i sandvolleyball i Ostrava. De slo hjemmehåpene i semifinalen. Med settsifrene 19-21, 21-17, 15-8 er nordmennene klare for finale foran den tsjekkiske duoen Ondrej Perusic/David Schweiner. I finalen, som starter 16.30, venter enten Cherif Younousse/Ahmed Tijan, Qatar eller amerikanske Andrew Benesh/Miles Partain. Den norske stjerneduoen tapte et jevnt første sett i semifinalen, før de i sett nummer to fikk spillet mer på gli og utlignet. Dermed måtte kampen avgjøres i et tredje sett. Der skaffet de seg en stor ledelse og ga ikke fra seg initiativet på vei mot finaleplass. (NTB)
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.10:36 - Kilde: NRK - Info


11. Nyland ble cupmester i Tyskland
Christopher Nkunku og Dominik Szoboszlai scoret målene da RB Leipzig vant den tyske cupen lørdag kveld. RB Leipzig slo Eintracht Frankfurt 2-0 i finalen. Dermed ble Ørjan Håskjold Nyland cupmester i Tyskland. Den norske landslagskeeperens kontrakt utløper 30. juni og han satt på benken hele kampen.
Tidspunkt: 03-06-2023 - Kl.19:59 - Kilde: NRK - Info


12. To raske mål sikret Rosenborg-seier
Det var lenge sjansefattig mellom Rosenborg og Brann i Trondheim, men plutselig smalt det i 2.-omgang. Emilie Joramo og Synnes Skinnes Hansen sørget for 2-0-ledelse i det 64. og 66. minutt, og gjestene klarte aldri å svare. Dermed er det nå ni poeng fra Rosenborg (2.-plass) til Brann (4.-plass).
Tidspunkt: 03-06-2023 - Kl.12:55 - Kilde: NRK - Info


13. Ny verdensrekord på 1500 meter kvinner
Kenyanske Faith Kipyegon tok fredag kveld verdensrekord på 1500 meter for kvinner i Firenze. Kipyegon var lenge foran «haren» til verdensrekorden, og klarte å holde helt inn til en historisk bragd. Kipyegon endte neste åtte sekunder foran britiske Laura Muir, som tok 2.-plassen i Firenze. Kenyanerens tidligere bestetid var på 3.50, 37. Den satte hun i Monaco i fjor sommer. Tiden ble utrolige 3.49.11, og med det slo hun Genzebe Dibaba sin gamle rekord på 3:50.07. Hun er nå første kvinne til å løpe 1500 meter på under 3 minutt og 50 sekund. – Et fantastisk løp hun, det var perfeksjon, sier NRK-kommentator jann Post.
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


14. Djokovic slet seg videre i Roland-Garros
Den serbiske tennisstjernen Novak Djokovic måtte virkelig jobbe for avansementet i Roland Garros da han møtte Alejandro Davidovich Fokina i åttedelsfinalen. Serberen gikk likevel videre etter å ha vunnet i strake sett med sifrene 7-6 (7-4), 7-6 (7-5), 6-2. Kampen varte i 3 timer og 36 minutter. Etter to jevnspilte og tette sett, som begge måtte avgjøres i tiebreak, viste verdenstreeren muskler og gikk raskt opp i 3-0 ledelse etter å ha brutt spanjolens serve. Spanjolen tviholdt likevel i det lille halmstrået som holdt han inne i turneringen, fram til Djokovic igjen brøt serven hans og vant settet 6-2. I semifinalen møter Djokovic vinneren av kampen mellom peruanske Juan Pablo Varillas og polske Hubert Hurkacz. (NTB)
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.17:38 - Kilde: NRK - Info


15. Antony neppe klar til FA-cupfinalen
Mens Pep Guardiola friskmelder både Kevin De Bruyne og Jack Grealish til lørdagens FA-cupfinale, sier finalemotstander Erik Ten Hag at Antony neppe blir klar til avspark på Wembley. – Det er lite sannsynlig. Han har fortsatt en sjanse, men den er veldig liten, sa Manchester United-treneren på fredagens pressekonferanse. Antony har spilt 44 kamper og scoret åtte mål for United denne sesongen etter overgangen fra Ajax. Fra før må Anthony Martial stå over finalekampen mot Erling Braut Haaland og co. som følge av muskelskade. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.15:21 - Kilde: NRK - Info


16. Ny nedbørsrekord i Tromsø – 716,3 mm mellom januar og mai

Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.12:52 - Kilde: YR.no - Info


17. Avgjorde norsk OL-deltagelse
Leder i kampssportforbundet, Øyvind Andreassen, var på idrettstinget fredag krystallklar på at Norge må boikotte OL, dersom Russland og Belarus får delta. - Fra mitt ståsted; Deltar Russland og Belarus, så deltar ikke Norge, sier Andreassen. Standpunktet hans kom da Idrettstinget skulle behandlet norsk OL-detagelse i OL i Paris fredag formiddag. Basketpresident jan Hendrik Parmann mener det er altfor tidlig å ta en beslutning rundt norsk deltagelse på nåværende tidspunkt. Derfor fremmet han et forslag om å utsette avgjørelsen om norsk OL-deltagelse i Paris. - Jeg mener det er prematurt å diskutere dette nå når IOC er så vaklende som de er, sier Parmann fra talerstolen. Forslaget ble imidlertid nedstemt. Samtidig ble det vedtatt at Norge skal delta i OL neste sommer. Ingen vet ennå om Russland og Belarus vil få grønt lys til å delta i OL neste sommer. Friidrettspresident Anne Farseth fremhevet at en boikott vil ramme utøverne.
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.12:22 - Kilde: NRK - Info


18. Ville ha norsk OL-boikott
Leder i kampssportforbundet, Øyvind Andreassen, var på idrettstinget fredag krystallklar på at Norge må boikotte OL, dersom Russland og Belarus får delta. - Fra mitt ståsted; Deltar Russland og Belarus, så deltar ikke Norge, sier Andreassen. Standpunktet hans kom da Idrettstinget skulle behandlet norsk OL-detagelse i OL i Paris fredag formiddag. Basketpresident jan Hendrik Parmann mener det er altfor tidlig å ta en beslutning rundt norsk deltagelse på nåværende tidspunkt. Derfor fremmet han et forslag om å utsette avgjørelsen om norsk OL-deltagelse i Paris. - Jeg mener det er prematurt å diskutere dette nå når IOC er så vaklende som de er, sier Parmann fra talerstolen. Forslaget ble imidlertid nedstemt. Samtidig ble det vedtatt at Norge skal delta i OL neste sommer. Ingen vet ennå om Russland og Belarus vil få grønt lys til å delta i OL neste sommer. Friidrettspresident Anne Farseth fremhevet at en boikott vil ramme utøverne.
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.12:22 - Kilde: NRK - Info


19. Langløpet Marcialonga kommer til Bodø
Det verdenskjente langrennsløpet Marcialonga skal neste år ha premiere på nyvinningen Marcialonga Arctic Ski Race i Bodø. Det skal bli en årlig begivenhet. Marcialonga Arctic Ski Race er ment som søsterløp til det allerede etablerte Marcialonga-løpet i Italia som arrangeres for 50. gang i januar 2024. – Vi har hatt mange flinke nordmenn i løypene våre opp gjennom tidene og vi vil gjerne ha flere. Norge er verdens beste skinasjon, og vi vil bidra til å rekruttere flere unge skiløpere. Det tror vi Marcialonga Arctic Ski Race Norway kan bidra til, sier Marcialonga-sjef Angelo Corradini i en uttalelse.
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.07:37 - Kilde: NRK - Info


20. Neville fikk sparken i Inter Miami
Phil Neville er ferdig i MLS-klubben Inter Miami etter en lang rekke med svært dårlig resultater. Laget ligger nederst på tabellen i den østlige avdelingen. Inter Miami opplyste om nyheten på sine nettsider natt til fredag. Onsdagens 0-1-tap mot New York Red Bulls ble engelskmannens siste kamp som hovedtrener. Det var Miami-lagets tiende nederlag på de siste 13 kampene i MLS. Laget står med 15 poeng etter like mange kamper. I fjor tok Neville Inter Miami til sluttspillet. 46-åringen ble ansatt i den amerikanske klubben i januar 2021. Han kom fra jobben som manager for det engelske kvinnelandslaget. Inter Miami eies av Nevilles tidligere Manchester United- og England-lagkamerat David Beckham. (NTB)
Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.06:05 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Jan MayenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)