Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Sep. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Jan Mayen - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Ullrich: – Jeg var nesten død
Den tidligere sykkelstjernen jan Ullrich´ liv har de siste årene vært preget av skandaler. Nå bretter han ut om hvor langt nede han har vært: – For tre år siden sto det virkelig ille til. Jeg var på samme sti som Marco Pantani (avdød syklist, journ.anm). Nesten død, sier den 47 år gamle tyskeren i Lance Armstrongs podkast «The Move». De tidligere rivalene la søndag ut bilder på Instagram av at de syklet sammen på Mallorca. I 2018 brøt Ullrich seg inn i nabovillaen til skuespillerstjernen Til Schweiger på den spanske ferieøyen. Der skal han ha truet Schweiger. Ullrich tilbragte natten i kasjotten. Senere samme år innrømmet han at han slet med alkohol- og dopavhengighet. Tre år tidligere måtte han møte i retten for fyllekjøring. Nå går det tilsynelatende bedre med mannen som ofte ble regnet som en av Armstrongs fremste rivaler. De er begge dømt for bruk av doping i løpet av karrieren.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.13:26 - Kilde: NRK - Info


2. Norge tilbake på kontoret: – Sykt deilig å skravle ved kaffemaskinen
OSLO S (VG) Første arbeidsdag etter gjenåpningen av Norge strømmet tusener av pendlere gjennom Oslo S: – Nå er det litt stress igjen, sier jan Erik Røine.
Tidspunkt: IDAG (27-09-2021) - Kl.09:32 - Kilde: E24 - Info


3. Botheim ble Glimt-helt
Bodø/Glimt stanget og staget i 79 minutter, før kaptein Ulrik Saltnes satt på turboen. Etter to tverrliggertreff og flere misbrukte sjanser kunne Erik Botheim pirke inn en retur. De gulkledde åpnet i et forrykende tempo, og allerede etter fem minutter sang det i treverket fra Fredrik Bjørkan. Bodø/Glimt ropte på straffespark etter en halvtime, da Sondre Brunstad Fet gikk i bakken i en duell med Vålerenga-keeper Kjetil Haug. Men dommer vinket spillet videre. Tobias Christensen holdt på å stjele med seg en ledelse inn til pause, men langskuddet traff tverrliggeren. Nærmere kom aldri Vålerenga. Bjørkan hadde enda en til i treverket, før Botheim ble helten. Med det gikk Bodø/Glimt forbi Molde på tabellen, og leder nå Eliteserien.
Tidspunkt: IGÅR (26-09-2021) - Kl.19:58 - Kilde: NRK - Info


4. Ajers Brentford i ellevill målfest
Kristoffer Ajer (bildet) og Brentford fortsetter å imponere i Premier League. Lørdag kveld sikret de et sterkt poeng hjemme mot Liverpool – i en kamp der lagene ikke ga seg før de hadde scoret tre hver. – Jeg vet ikke om ordet nyte er ordet. Det var en vill kamp. De fortjente sine tre mål, slik de spilte. Vi kunne åpenbart ikke håndtere med langpasningene deres, men vi skulle scoret flere mål, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen. Det var Brentford som åpnet scoringsfesten på Brentford Community Stadium. Et innøvd frisparktrekk etter en snau halvtime endte til slutt med at midtstopper Ethan Pinnock skled inn 1-0-ledelsen til enorm jubel blant hjemmefansen. Det tok likevel bare fire minutter før de var godt nede på jorden igjen, da Diogo Jota like bak ryggen på Ajer stanget inn utligningen. Etter hvilen fortsatte lagene i et periodevis heseblesende tempo. Men Fabinho vartet opp med noen sekunders ro da han prikket en perfekt ball til Mohamed Salah i bakrom like før timen var spilt. Egypteren takket og bukket, og satte inn sitt 100. Premier League-mål på bare 151 kamper. Men kampen hadde enda flere scoringer i seg. Ajer var igjen involvert da han slo innlegget som senere endte med utligning signert Brentfords Vitaly janelt. Kort tid senere sendte Curtis Jones Liverpool tilbake i føringen. Om hjemmefansen tok av ved den første og andre scoringen, gikk de av hengslene åtte minutter før slutt. Da sørget nemlig Yoane Wissa for 3-3 og kampens siste scoring. – Det var en vanvittig kamp. De hadde sine muligheter, men vi spilte virkelig bra, var solide og det var en god kamp selv for de nøytrale, sier Brentfords keeperhelt David Raya til BBC.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.18:24 - Kilde: NRK - Info


5. Skadet Haaland mister kamp
Erling Braut Haaland er ikke med i troppen til lørdagens Dortmund-kamp mot Borussia Mönchengladbach. Det bekrefter Dortmund selv, og oppgir muskulære problemer som årsak. Det er urovekkende nyheter for Norge før skjebnekampen i VM-kvalifiseringen mot Tyrkia 8. oktober. Ståle Solbakken tar ut troppen kommende tirsdag. Verken Solbakken eller pappa Alfie Haaland har besvart NRKs henvendelser så langt. Viaplay-reporter jan Åge Fjørtoft, som er til stede på kampen fredag, sa på sendingen at Dortmund har et håp om å ha spissen klar til tirsdagens kamp i Mesterligaen mot Sporting. Dermed kan det tyde på at skaden ikke er av det langvarige slaget. Allerede er det klart at Alexander Sørloth mister den kommende landslagsperioden med skade. For å gjøre lørdagen komplett for Solbakken ble også Mathias Normann byttet ut med skade for Norwich i kampen mot Everton. Det er foreløpig uvisst hva skadeomfanget er. Sander Berge var heller ikke i Sheffield Uniteds tropp mot Derby.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.15:32 - Kilde: NRK - Info


6. Hovland bidro til halvpoeng
Viktor Hovland og Paul Casey tapte den første duellen i foursome i Ryder Cup, men sammen med engelske Tommy Fleetwood i den andre parkampen gikk det bedre. De to ledet mot Justin Thomas og Patrick Cantlay i fourball, men amerikanerne utlignet mot slutten. – Jeg skulle gjerne ha sørget for litt flere poeng i dag, men jeg tror ikke det er mulig å ha det mer gøy enn jeg hadde det med Tommy i dag. Jeg håper vi får en sjanse til å rette opp resultatet i morgen, sa Hovland til Sky Sports. Amerikanerne leder 6-2 etter første dag med parspill. Europa er tittelforsvarer.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.07:07 - Kilde: NRK - Info


7. Mol/Sørum er årets lag i Europa
Den suksessrike sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum ble fredag kåret til årets lag i Europa under en galla i Ljubljana. – Det er utrolig gjevt. Nå har vi vunnet EM og OL, som er enormt i volleyballsammenheng. Det er veldig stas å få en sånn pris. Det er kjekt at folk ser hva vi gjør i europeisk volleyball, sier Anders Mol til NTB. Duoen er allerede som 24- og 25-åring det mestvinnende europeiske laget gjennom tidende. – Det er veldig stas. Det er en stor pris i volleyballmiljøet, og det er gøy å vinne den etter en god sesong, sier makker Sørum.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.19:25 - Kilde: NRK - Info


8. En rekke søksmål mot Skiforbundet: – En gift i kulturen
Norges Skiforbund har havnet i en rekke arbeidskonflikter de siste tre årene. NRK-kommentator jan Petter Saltvedt mener det vitner om en ukultur, men generalsekretær Ingvild Bretten Berg peker på omorganisering.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.18:05 - Kilde: NRK - Info


9. Ekspert om Johaugs konkurrenter: – Presser seg for hardt og tar sjanser for å jage henne
Absolutt alt har gått på skinner for Therese Johaug noen måneder før OL. Testene viser det samme som under sist jubelsesong. NRK-ekspert Torgeir Bjørn mener konkurrentene blir preget av 33-åringens prestasjoner.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.04:04 - Kilde: NRK - Info


10. Sørloth halta av bana
Alexander Sørloth halta av bana eit kvarter før slutt, då Real Sociedad vann 3–2 borte mot Granada. Den norske kraftspissen fekk ein smell og måtte gi seg på stillinga 2–2. Det er ingen heldig situasjon for det norske landslaget med tanke på den viktige bortekampen mot Tyrkia i VM-kvalifiseringa 8. oktober. Ifølgje NTB kan det sjå ut som nordmannen har pådratt seg ein hamstringsskade. Før skaden kom Sørloth til fleire sjansar, men det vart ikkje mål eller målegjevande for hans del.
Tidspunkt: 23-09-2021 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


11. Vil bli Kameruns fotballpresident
Den tidligere Barcelona-stjernen Samuel Eto´o (40) offentliggjorde onsdag at han stiller til valg som president i Kameruns fotballforbund. Kamerun er vert for afrikamesterskapet i januar. Idrettens voldgiftsrett (CAS) bestemte nylig at den sittende presidenten Seidou Mbombo ikke fikk fortsette i sitt embete. Eto´o har støttet Mbombos kampanje, men sier at han er sugen på å komme tilbake til manesjen to år etter at han la opp som 38-åring. – Jeg gjør dette på grunn av kjærligheten til Kamerun og lidenskapen for fotballen vår, sier den tidligere stjernespissen. (NTB).
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


12. Sender kontrollører til OL
Antidoping Norge opplyser at de vil sende kontrollører til OL i Beijing og Paralympics etter at kvaliteten på kontrollarbeidet er blitt bedre. Det sier leder for Antidoping Norge, Anders Solheim. – Vi har latt være å sende kontrollører fordi vi opplevde at kvaliteten på kontrollene ikke var god nok i 2014 i Sotsji og i 2016 i Rio de janeiro, sier Solheim. Han opplyser at ITA (International Testing Agency) har innført en egen sertifiseringsordning for internasjonale kontrollører og at de har tatt over det overordnede ansvaret for testingen under OL. Håpet er at dette skal heve kvaliteten på kontrollarbeidet.
Tidspunkt: 22-09-2021 - Kl.08:22 - Kilde: NRK - Info


13. Sjeføkonom uenig i renteheving: – Spiller med konkurranseevnen i potten
Norges Bank vil etter alle solemerker servere den første av flere rentehevinger torsdag. Risikoen er kraftig kronehopp, mener sjeføkonom jan Ludvig Andreassen, men andre eksperter tror norsk økonomi er godt rustet for høyere renter.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.19:48 - Kilde: E24 - Info


14. Sjansesløseri til tross: Norge med ny seier i VM-kvaliken
Norge var på et helt annet nivå enn Kosovo i landslagets andre VM-kvalifiseringskamp. Men uttellingen til de norske spillerne var lite å skryte av.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.18:54 - Kilde: NRK - Info


15. Norge uten kaptein Oftedal og Mørk
Thorir Hergeirsson tar ikke med seg OL-kaptein Stine Bredal Oftedal og playmaker Nora Mørk på samlingen i oktober og kampene mot Slovenia. – På grunn av totalbelastning og rehabilitering har noen av spillerne fått fri fra denne samlingen. Det er gjelder Stine Bredal Oftedal, Sanna Solberg-Isaksen Isaksen, Kari Brattset Dale, Nora Mørk og Vilde Mortensen Ingstad, sier landslagstreneren. Norge tar imot Slovenia i Nadderud 7. oktober og møter samme lag i Ljubljana 10. oktober.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.10:35 - Kilde: NRK - Info


16. Schlierenzauer legger opp
Den østerrikske skihopperen Gregor Schlierenzauer (31) setter karrierepunktum etter 15 innholdsrike sesonger på toppnivå. Schlierenzauer er tidenes mestvinnende hopper i verdenscupen på herresiden med sine 53 individuelle seirer. Det eneste han ikke klarte å vinne i løpet av karrieren var et individuelt OL-gull. – Å avslutte den aktive karrieren min er ikke lett for meg etter alt jeg har fått oppleve som utøver. Men det føles som om avgjørelsen tas på riktig tidspunkt, skriver 31-åringen på sin egen blogg. Han ble korsbåndskadd sist sesong, og det siste verdenscuprennet hans var i polske Zakopane i januar. Østerrikeren tok både sin første og sin siste verdenscupseier på Lillehammer. Debuttriumfen kom i 2006, mens han vant for siste gang i 2014. Schlierenzauer tok fire medaljer i OL (1-1-2), tolv medaljer i VM (6-5-1) og fem medaljer i skiflygings-VM (4-1-0). Han vant også hoppuka sammenlagt to ganger. (NTB)
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.09:40 - Kilde: NRK - Info


17. Hegerberg tilbake i trening
Ada Hegerberg er på vei tilbake fra sitt skademareritt. Mandag trente hun igjen med lagvenninnene i storklubben Lyon. Lyon har publisert en Twitter-melding der klubben skriver «hei, hei, Ada», sammen med en video av Hegerberg og lagvenninnene på trening. Den norske stjernespissen har ikke spilt en kamp siden hun ble korsbåndskadd i januar i fjor. Senere har hun blitt forstyrret av andre skader og flere operasjoner. Ifølge franske RMC er det første gang Hegerberg trener med resten av laget siden hun ble skadd for 20 måneder siden. Det er ikke kjent om hun er aktuell for fredagens hjemmekamp mot Guingamp.
Tidspunkt: 21-09-2021 - Kl.07:33 - Kilde: NRK - Info


18. Satsar vidare på unge talent
Vålerenga forlenga med unggutane Jacob Dicko Eng (17) og Seedy Jatta (18). Det opplyser klubben i ei pressemelding. Dei to har i år fått sjansen både i Eliteserien og i sommarens europakvalifisering. Dicko Eng vart henta frå Lyn i januar, men spelte seg raskt inn på A-laget. Jatta har vore involvert i 17 A-lagskampar denne sesongen, og fekk sitt første mål borte mot Stabæk. Dicko Eng har signert ein kontrakt som varer til juli 2024, medan Jatta har forlenga til sommaren 2025.
Tidspunkt: 20-09-2021 - Kl.16:51 - Kilde: NRK - Info


19. Messi uten mål for PSG igjen
Et mål fire minutter på overtid av Mauro Icardi sørget for 2-1-seier til PSG over Lyon søndag kveld. Det gjør at PSG står med full pott og 18 poeng etter seks spilte kamper i den franske toppdivisjonen. Et kontroversielt straffespark satt inn av Neymar gjorde at PSG utlignet til 1-1 etter 63 spilte minutter. PSG mønstret et stjernegalleri uten like mot Lyon. Sammen med Neymar og Kylian Mbappé startet også Lionel Messi offensivt. Messi hadde en brukbar sjanse 32 minutter inn i kampen, men avslutningen ble glimrende parert av Lyons keeper Anthony Lopes. Fem minutter senere sendte han et frispark i tverrliggeren. Messi ble byttet ut med kvarteret igjen og har ennå ikke scoret for PSG på sine tre forsøk. Han virket også frustrert da han ble tatt av banen.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.20:52 - Kilde: NRK - Info


20. Falch norgesmester for tredje gang
Forhåndsfavoritt Runa Skrove Falch (31) vant kvinneklassen på halvmaraton under Oslo maraton med tiden 1.14,42. Falch ble norgesmester også i 2017 og 2018. – Det kostet på slutten der, men det var helt garantert verdt det, sa NRKs kommentator jann Post i det Falch krysset målstreken. – Jeg lå bare i rygg på en veldig god hare, så det var en enkel reise. Jeg slapp å tenke så mye, bare hang på, sier Falch til NRK. Sigrun Gjølberg kom på andreplass, 1,15 minutter bak vinneren. Maren Lie ble nummer tre, 2,43 bak.
Tidspunkt: 18-09-2021 - Kl.13:03 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Jan MayenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)