Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Sep. 2022
Velg en by:
Velg en by:
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Jan Mayen - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Norge kollapset: - Fryktelig
Erling Braut Haaland scoret igjen, men Norge kollapset da Slovenia snudde 0-1 til 2-1. Valget om å starte med klubbløse Ørjan Nyland i mål, kritiseres etter voldingens avgjørende tabbe.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.19:57 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


2. Spillerbørs: Skrekkelig
En klubbløs Ørjan Håskjold Nyland tabbet seg ut da Norge tapte 2-1 for Slovenia. Det gir slakt på børsen.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.19:46 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


3. Får huden full etter Norge-tap: – Rett og slett fryktelig
Norge gikk på en smell i bortekampen mot Slovenia lørdag kveld. Nå får den klubbløse målvakten Ørjan Nyland kritikk for måten det avgjørende målet kom på.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.17:57 - Kilde: NRK - Info


4. Laget klart: Ødegaard starter for Norge
Norge stiller med følgende 11 mann fra start mot Slovenia i kveld: Ørjan Nyland - Julian Ryerson, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, Birger Meling - Martin Ødegaard, Sander Berge, Kristian Thorstvedt - Mohamed Elyounoussi, Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth. Med andre ord er kaptein Ødegaard friskmeldt i tide.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.14:34 - Kilde: NRK - Info


5. Tok VM-gull med brudd i albuen
Annemiek van Vleuten stakk fra med 300 meter igjen og spurtet inn til sitt andre VM-gull i landeveissykling lørdag morgen norsk tid. 39-åringen skadet seg under onsdagens blandede lagkonkurranse, og røntgenbildene viste at hun pådro seg et brudd i den høyre albuen, ifølge NTB. – Jeg visste at dette var min eneste sjanse, for albuen tillot meg ikke å spurte ordentlig. Det var et lite helvete med smerter i albuen, men nå er jeg verdensmester, sa van Vleuten etter gullrykket.
Tidspunkt: IGÅR (24-09-2022) - Kl.07:34 - Kilde: NRK - Info


6. England-tap for Italia – rykket ned i Nasjonsligaen
Et ganske tafatt England måtte se seg slått 0-1 av Italia på San Siro i Milano. Det var Napoli-profilen Giacomo Raspadori som sikret seieren for italienerne etter en vakker scoring etter 68 minutter spilt. England hadde ikke nevneverdig med sjanser å by på, og det betyr at de rykker ned fra nivå A i Nasjonsligaen. – Dette er så langt unna VM-form man kommer for England, sa TV 2s fotballekspert Simen Stamsø Møller etter kampslutt. – De var sjokkerende svake. Jeg har nesten ikke ord, supplerte Morten Langli. De er i gruppe med Italia, Ungarn og Tyskland.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.20:40 - Kilde: NRK - Info


7. Sveriges landslagssjef ikkje til Qatar: - Ei personleg markering for meg
Den svenske landslagstrenaren janne Andersson kjem ikkje til å dra til Qatar under verdsmeisterskapen i fotball i slutten av året. Det uttalte han på ein pressekonferanse før duellen mot Serbia i nasjonsligaen. – Det er for meg personleg ei markering å ikkje reise, seier Andersson. Han meiner at så få som mogleg frå det svenske fotballforbundet burde ta turen ned til fotballmeisterskapen. – Det er betre at vi dreg så få som mogleg og at dei som eventuelt har roller som tilseier at dei burde reise, gjer det. Og eg blir heime. Det bestemde eg meg for i sommar då vi byrja å diskutere det. Han legg til at dei ikkje veit kven i det svenske forbundet som eventuelt reiser ned til meisterskapen.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.17:52 - Kilde: NRK - Info


8. Carlsen-rival tipsa arrangør om Niemann-uro - var bekymra for juks
Magnus Carlsens tidlegare VM-motstandar jan Nepomnjasjtsjij kjem med spektakulære opplysningar om det pågåande sjakkdramaet.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


9. Brun/Helvig misset A-finalen i ro-VM
Norges dobbeltsculler med Kristoffer Brun og Oscar Helvig var sjanseløse på å ta seg til A-finalen i ro-VM. De endte på fjerdeplass i sitt semifinaleheat. Brun og Helvig kom litt dårlig ut og var sist av de seks båtene etter 500 meter. De klarte å avansere to plasseringer inn til mål, men avstanden fram til den greske og kroatiske båten ble for stor. Den franske båten vant heatet. Ro-VM pågår i tsjekkiske Racice. (NTB)
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.10:31 - Kilde: NRK - Info


10. Mange vil se Haaland – fullt hus venter Norge i Slovenia
Det går mot fulle tribuner i Norges nasjonsligakamp mot Slovenia i Ljubljana lørdag. Kampen var så godt som utsolgt allerede torsdag, ifølge avisen Ekipa24. Fullt hus betyr drøyt 16.000 tilskuere på Stozice stadion i den slovenske hovedstaden. Hjemmefansen møter opp for å støtte laget sitt i kampen mot nedrykk fra B-divisjonen, men det er ingen tvil om at Erling Braut Haaland er en viktig grunn til den store interessen. Han har fått stor oppmerksomhet i oppkjøringen til kampen, og flere av Slovenias spillere har utropt ham til verdens beste spiss. – Han er fysisk veldig sterk og i stand til å score fra alle posisjoner. I øyeblikket er han den beste spissen i verden, sa høyreback Petar Stojanovic på en pressekonferanse tidligere i uka. – Vi vet at han er en toppspiller. Vi skal prøve å stoppe ham, men ikke bare ham. Norge har også andre kvalitetsspillere, og vi må ikke glemme dem. (NTB)
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.04:27 - Kilde: NRK - Info


11. Klar tale
Ørjan Håskjold Nyland (32) mener det ikke bør være noen tvil om at han står i mål i de kommende kampene med fotballandslaget. Dette til tross for at han er klubbløs.
Tidspunkt: 22-09-2022 - Kl.13:32 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


12. Rosenborg sjanseløse mot Real Madrid
Sjansene for å se Rosenborg i gruppespill i Mesterligaen er nå ørsmå etter kveldens tap mot Real Madrid.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.15:29 - Kilde: NRK - Info


13. Solbakken om Ødegaard: – Rimelig sikker på at han rekker Serbia-kampen
Martin Ødegaard er ennå ikke klarert for deltakelse på landslagssamlingen, men Ståle Solbakken føler seg trygg på at han kan spille mot Serbia tirsdag. – Vi håper å få gode nyheter i løpet av dagen, sa landslagssjefen på onsdagens pressekonferanse. Ødegaard måtte stå over Arsenals kamp søndag på grunn av en smell han pådro seg på trening, men det er ingen alvorlig skade. Likevel lot Solbakken det skinne gjennom at Slovenia-kampen lørdag trolig kommer for tidlig. – Den kampen begynner det å haste for, det sier seg selv. Serbia-kampen tirsdag er jeg rimelig sikker på at han rekker. Vi får se hva som kommer ut av denne dagen, sa Solbakken. Ødegaard har som den eneste startet alle 18 kamper siden Solbakken ble landslagssjef. Sannsynligheten er stor for at en annen leder Norge ut på banen i Ljubljana lørdag, og det blir i så fall Erling Braut Haaland.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.11:34 - Kilde: NRK - Info


14. Belgiar dømmer Slovenia – Noreg
Belgiske Lawrence Visser blir hovuddommar i laurdagens nasjonsligakamp mellom Slovenia og Noreg. Dermed får fleire av dei norske spelarane eit gjensyn med dommaren frå 0-0-kampen mot Latvia på Ullevaal stadion i november i fjor. Då tok Visser blant anna i bruk VAR for å annullere ei scoring frå Mohamed Elyounoussi. Visser er Belgias høgast rangerte dommar, og han debuterte nyleg i meisterligaens gruppespel då han dømde Barcelonas 5-1-seier over Viktoria Plzen. Laurdag har han med seg Rien Vanyzere og Thibaud Nijssen på linjene, medan Lothar D´hondt er fjerdedommar. Kampstart i Ljubljana har avspark klokka 18. Det omvende oppgjeret på Ullevaal i juni enda 0–0
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.10:44 - Kilde: NRK - Info


15. Ronaldo vil til EM 2024
Stjernespissen Cristiano Ronaldo (37) la fram ønskjet då han tysdag snakka på ein galla i regi av Portugals fotballforbund. – Eg håper å vere ein del av landslaget i nokre år til. Eg kjenner meg framleis motivert, og ambisjonane mine er høge. Mi tid på landslaget er ikkje over. Vi har mange unge spelarar med kvalitet. Eg skal vere med i VM, og eg ønskjer å vere med i EM, sa Ronaldo, ifølgje avisa Renascenca. – Det er ikkje overraskande. Han har tidlegare sagt at han vil halde på til han er 40, seier NRKs fotballekspert Thore Haugstad. Ronaldo er den mestscorande EM-spelaren i historia med 14 mål på 25 kampar. – Eg trur han er oppteken av sitt eige ettermæle, og derfor jagar rekordar - både scoringar og tal på meisterskapsdeltakingar og meisterligakampar. Han vil prøve å byggje på sie eigne rekordar sp lenge han har sjansen, meiner Haugstad.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.09:52 - Kilde: NRK - Info


16. Kjøll: – Veldig skuffet
Tirsdag kunne NRK melde at Olympiatoppen og Norges Idrettsforbund fikk nei fra Plan- og bygningsetaten til å bygge ut et nytt toppidrettssenter ved Sognsvann i Oslo. – Vi ble veldig skuffet over det avslaget vi fikk i går og hadde håpet at man så med velvilje med den prosessen som ble lagt til grunn, sier idrettspresident Berit Kjøll på spørsmål fra NTB. NRK-kommentator jan Petter Saltvedt kalte tirsdag avslaget for et sviende nederlag. Nå kommer prosjektet til å ta enda lenger tid enn først planlagt. Det er på nåværende tidspunkt ikke aktuelt å søke bort fra området ved Sognsvann for å bygge nytt senter, sier NIFs kommunikasjonssjef, Finn Aagaard, til NRK.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


17. Borch greitt til semifinale
Kjetil Borch i singlesculler hadde ingen problem med å ta seg til semifinale i ro-VM etter å ha vunne sitt kvartfinaleheat. Sølvvinnaren frå i OL i fjor hadde berre japanske Ryuta Arakawa framfor seg halvvegs, men ingen klarte å matche nordmannens tempo dei siste 500 meterane. Dei tre beste frå kvart heat gjekk til semifinalen som går fredag. A-finalen går søndag. Tiden til Borch var på 6.53, og det same hadde newzealendaren Jordan Perry i det førre heatet. Nederlandske Melvin Twellaar hadde den raskaste tida i kvartfinalen med 6.51. I lettvekt singlesculler var Oskar Sødal sjanselaus på ein semifinale. Han enda nest sist i sitt heat og skal ro semifinale om å nå ein C- eller D-finale.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.08:42 - Kilde: NRK - Info


18. Tror Putin kan innrømme nederlag
Tysk analytiker mener de siste dagenes ydmykelser har økt sjansen for at Vladimir Putin vil trekke i nødbremsen. Russland-forsker tror det vil bli for krevende.
Tidspunkt: 20-09-2022 - Kl.19:27 - Kilde: Dagbladet - Info


19. Visepresidenten i Fide: – Følger situasjonen veldig nøye
Visepresident i Fide Jøran Aulin-jansson sier at organisasjonen følger situasjonen tett etter at Magnus Carlsen tapte med vilje mot Hans Niemann i Champion Chess Tour. – Fide følger situasjonen veldig nøye og har kommunikasjon med de fleste involverte. Jeg vil ikke bli overrasket om man får et statement fra Fide i løpet av de nærmeste dagene, sier Aulin-jansson til NRK. De følger situasjonen selv om Champions Chess Tour ikke er en Fide-turnering. – Fide er alltid beredt til å forsvare sporten og sportens anseelse. Hvorvidt det er en sak her eller ikke, det gjenstår å se, sier Aulin-jansson En rekke eksperter mener Carlsen kan bli straffet etter å ha tapt med vilje. Mandagens hendelse var den siste i rekken etter flere uker med dramatikk. Det hele startet med at Carlsen valgte å trekke seg fra en storturnering etter et tap mot Niemann. Mange tolket dette som beskyldinger om juks fra nordmannens side.
Tidspunkt: 20-09-2022 - Kl.15:59 - Kilde: NRK - Info


20. Layouni herjet og scoret to da Vålerenga knuste Sandefjord
Amor Layouni herjet med Sandefjord-kaptein Mats Haakenstad og scoret to ganger da Vålerenga skapte mer trøbbel for gjestene med 4-0-seier i Eliteserien. Layouni scoret de to første målene før pause, mens Tobias Christensen og Jacob Dicko Eng økte hver sin gang det siste kvarteret. Oslo-laget slo dermed raskt tilbake etter å ha fått sitt første tap på ni kamper i Kristiansund sist. Laget forbedret sin sterke hjemmestatistikk med den sjette strake seieren og den åttende totalt (mot en uavgjort og to tap). Vålerenga henger med i medaljekampen, mens Sandefjord forblir på kvalifiseringsplass. Sandefjord kjemper for sitt eliteserieliv og innledet kampen best, men det var Vålerenga som kom til store sjanser og etter hvert mål. (NTB)
Tidspunkt: 18-09-2022 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Jan MayenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)