Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Jan Mayen - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. NRK-kommentator reagerer på Niskanen-utspel: – Finsk komedie på sitt beste
I fjor vann han OL-gull. No erklærer Iivo Niskanen seg sjanselaus i VM. Det nektar norske konkurrentar og ekspertar å tru på.
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.15:11 - Kilde: NRK - Info


2. Vinicius jr. utsatt for rasistiske tilrop i kampen mot Mallorca
Mallorca-tilhengerne kom med rasistiske ytringer i retning Vinicius jr. i søndagens Real Madrid-tap mot øylaget. I en video som sirkulerer i sosiale medier kan man se 22-åringen bli utsatt for tilropene. Vinicius jr. har blitt utsatt for lignende situasjoner ved minst tre tidligere anledninger, senest i en kamp mot Real Valladolid i desember. Spansk politi etterforsker også en hendelse fra slutten av januar, hvor en dukke ikledd drakten til brasilianeren ble funnet hengende etter halsen fra en bro i Madrid foran cupkampen mellom Real Madrid og Atlético Madrid. Dukken hang under et stort banner med påskriften «Madrid hater Real». I spanske medier fikk dukken og banneret stor oppmerksomhet. Aksjonen ble beskrevet både som «et rasistisk angrep» og «en alvorlig trussel» mot Real Madrids brasilianske angrepsspiller. (NTB)
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.07:06 - Kilde: NRK - Info


3. Maanum og Arsenal snublet – godt nytt for Reitens Chelsea
Frida Maanum og Arsenal måtte nøye seg med 0-0 og ett poeng mot West Ham i den engelske superligaen for kvinner søndag. Poengtapet betyr at det ble en meget god for Guro Reiten og Chelsea, som slo Tottenham 3-2 tidligere på dagen. Reiten ble matchvinner. Chelsea topper nå tabellen og har to poengs luke til Manchester United. United måtte også nøye seg med 0-0 og ett poeng i sin kamp mot Everton søndag. Arsenal er tabelltreer, men har fem poeng opp til ledende Chelsea. Frida Maanum og lagvenninnene har samtidig en kamp til gode. Arsenal førte kampen mot West Ham, og Maanum kom til flere gode sjanser. Mål ble det imidlertid ikke. (NTB)
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.21:57 - Kilde: NRK - Info


4. Mesterlig Navas stoppet Leeds – Nottingham Forest med viktig seier
Keylor Navas storspilte i sin debut for Nottingham Forest da laget tok tre viktige poeng i 1-0-seieren over Leeds i Premier League søndag. Navas ble nylig hentet på lån fra den franske storklubben Paris Saint-Germain. Keeperen, som har 110 landskamper for Costa Rica, har rukket å fylle 36 år og har blant annet vunnet tre mesterligatitler med Real Madrid. Han ble kastet rett inn i målet til ligamøtet med Leeds på hjemmebane. Der fikk han virkelig vist seg fram for sine nye supportere da han bidro med flere viktige redninger i seieren. Etter at Brennan Johnson sendte Forest i ledelsen med et flott volleyskudd etter 15 minutter, måtte Navas flere ganger i aksjon for å hindre Leeds-scoring. Det var langt mellom de store sjansene i annen omgang, som forble målløs. Med seieren er Nottingham nå ubeseiret i fem strake ligakamper (tre seirer). Leeds på sin side har ikke vunnet på sju kamper. Nottingham Forest har seks poeng ned til Leeds, som ligger à poeng med Everton under nedrykksstreken. Forest møter Fulham borte i neste kamp, mens Leeds skal spille rivaloppgjør mot formsterke Manchester United.
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.16:01 - Kilde: NRK - Info


5. Ny Real Madrid-smell - tapte mot Mallorca
Real Madrid har ikke vært helt seg selv denne sesongen. Søndag måtte de seg seg slått av Mallorca. Et selvmål fra Nahco Fernandez sørget for Real Madrids tredje tap denne sesongen. Nå kan Barcelona øke luken på toppen av tabellen til åtte poeng. Katalanerne møter Sevilla søndag kveld. Real Madrid hadde sjanser til å få med seg noe fra kampen mot Mallorca, men det ville seg ikke for Carlo Ancelottis menn. Marco Asensio hadde sjansen til å utligne fra straffemerket, men bommet. Nå retter «Los Blancos» blikket mot klubb-VM. Allerede onsdag skal de møte egyptiske Al Ahly i semifinalen. Om et par uker venter også den første Mesterliga-kampen mot Liverpool.
Tidspunkt: 05-02-2023 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


6. Vålerenga ydmyket serieleder Oilers
Vålerenga knuste serieleder Stavanger Oilers 6-1 på hjemmebane lørdag. Steffen Thoresen spilte sin 914. kamp i norsk eliteserie da Manglerud Star tapte klart. Oilers har dermed gått på to kjempesmeller de siste kampene. Sist runde røk de 1-5 for Storhamar, og i Oslo gikk det ikke bedre. Mika Partanen scoret hele fire mål, mens Rasmus Ahlholm og Andreas Martinsen også tegnet seg på scoringslisten for Vålerenga. Bryce Gervais sendte Oilers i ledelsen sent i første periode, men deretter var gjestene sjanseløse. Vålerenga er dermed bare fire poeng bak Oilers, men også Sparta og Storhamar kjemper om tetplassen. Storhamar er to poeng bak Oilers etter 7-0-seier over Grüner. Sparta måtte ha straffeslagskonkurranse for å slå Ringerike 2-1 lørdag. Manglerud Stars Steffen Thoresen ble historisk lørdag. Han spilte sin kamp nummer 914 i norsk toppdivisjon da Oslo-laget røk 2-6 for Stjernen. Thoresen passerte Storhamar-ikonet Pål Johnsen på listen over de med flest kamper i eliteserien i ishockey. Frisk Asker kjørte over Lillehammer og vant 9-3 på hjemmeis. Mats Frøshaug, Thomas Olsen og Fredrik Bjørndal scoret alle to mål hver.
Tidspunkt: 04-02-2023 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


7. Ødegaard og Arsenal snublet - tapte mot Everton
Arsenal var store favoritter mot et Everton-lag som har vært i fritt fall. Men lørdag snublet serielederen ordentlig. Everton-midtstopper James Tarkowski steg til værs, knuste Martin Ødegaard i lufta og ble kampens eneste målscorer. Foran et ekstatisk Goodison Park-publikum påførte Everton Arsenal deres andre ligatap denne sesongen. Sean Dyche, Evertons nyansatte trener, fikk en drømmestart som manager for «The Toffees». Blåtrøyene fremsto som et helt annet lag enn tidligere i sesongen og kriget, kastet seg inn i alle dueller og løp som besatte. Selv om serieleder Arsenal skapte noen sjanser klarte de aldri å dokinere som vi har sett dem gjøre tidligere i seosngen, og dermed ble det tap. Ødegaard, som ikke spilte sin beste kamp, ble byttet ut et kvarter før full tid. Nå inviteres Manchester City for alvor inn i gullkampen og vil med seier over Tottenham søndag bare være to poeng bak. Og fortsatt skal Manchester City og Arsenal møtes to ganger i ligaen. Everton tar på sin side steget over nedrykksstreken og Everton-supporterne tar med seg litt mer optimisme inn i vårsesongen.
Tidspunkt: 04-02-2023 - Kl.14:26 - Kilde: NRK - Info


8. Rashford månedens spiller i Premier League
Manchester United-stjernen Marcus Rashford har blitt kåret til månedens spiller for januar i Premier League.
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.11:09 - Kilde: NRK - Info


9. Supporter døde etter å ha kollapset på stadion
Før cupkampen mellom RB Leipzig og Hoffenheim kollapset en supporter ved inngangen til stadion. Nå opplyser klubben at mannen er død. – Personen som ble fraktet til sykehus i natt gikk dessverre bort. Vi uttrykker vår medfølelse og kondolanser til hans kjære, skriver RB Leipzig på Twitter. Kampen fikk en dyster start da supporteren ble fraktet av gårde fra stadion til sykehuset. RB Leipzig vant til slutt kampen 3-1 og avanserte videre til kvartfinalen i den tyske cupen. – Det var en litt merkelig kamp. Det merket vi også. Denne seieren var for han, sa den norske landslagskeeperen Ørjan Nyland. (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.07:20 - Kilde: NRK - Info


10. Sørloth kåret til månedens spiller
Alexander Sørloth er kåret til januars beste spiller i La Liga. Det melder den spanske toppligaen på sine nettsider. Sørloth får prisen etter å ha scoret tre mål på fire kamper, og står totalt med åtte mål så langt denne sesongen. Det tallet gjør han også til Real Sociedads toppscorer så langt. – Det er veldig kult. Jeg har pleid å være ganske nøktern de gangene jeg har fått noen priser tidligere, men månedens spiller i La Liga er helt rått. Det er et bevis på at jeg har gjort det godt, og det er bare fryktelig, fryktelig artig, sier Sørloth til TV 2. – Det er en god nyhet både for oss og for ham at han blir kåret til månedens spiller. Vi har hatt en god sesong hittil, og Alexander har gjort en ekstraordinær jobb, sier sportsdirektør Roberto Olabe til TV 2. Siste kamp i januar var målløs av nordmannen, men da Sørloth scoret borte mot Rayo Vallecano i runden før det, hadde han scoret i sin femte kamp på rad. To mål før nyttår, og tre mål i januar. Robert Lewandowski fikk prisen forrige måned. Den ble gitt for oktober, etter som det var VM-pause i november og desember. Martin Ødegaard fikk også utmerkelsen da han spilte for Real Sociedad i 2019.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.17:06 - Kilde: NRK - Info


11. Anklager mot United-profil Greenwood frafalt
Siktelsen mot Manchester United-spissen Mason Greenwood (21) er lagt bort. Han ble i januar i fjor pågrepet på mistanke om voldtektsforsøk og overfall. Politiet i Manchester gikk torsdag ut med at anklagene er droppet. I uttalelsen står det at Greenwood ikke lenger straffeforfølges. Greenwood ble for ett år siden arrestert som følge av påstander knyttet til en ung kvinne etter at lydopptak og bilder ble publisert i sosiale medier. Det var kvinnen selv som la det ut, men fjernet senere innleggene. I etterkant ble likevel Greenwood pågrepet og siktet for forsøk på voldtekt, overfall og drapstrusler. Det tok ikke lang tid før Manchester United suspenderte ham. Nike avsluttet også sponsorkontrakten med unggutten, og Electronic Arts fjernet Greenwood fra aktive lag på videospillet Fifa. I midten av oktober ble 21-åringen formelt siktet for voldtektsforsøk og møtte i retten for første gang. Han ble to dager senere løslatt mot kausjon. Greenwood debuterte for Manchester United da Ole Gunnar Solskjær var manager i klubben. Det skjedde i mars 2019, og han står med 35 mål på 129 United-kamper. (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.15:08 - Kilde: NRK - Info


12. Anklager mot United-profil Greenwood frafalt: – Lettet
Siktelsen mot Manchester United-spissen Mason Greenwood (21) er lagt bort. Han ble i januar i fjor pågrepet på mistanke om voldtektsforsøk og overfall. Nå uttaler spissen seg om beskjeden. – Jeg er lettet over at denne saken nå er over. Jeg vil gjerne få takke min familie, mine nærmeste og alle venner for deres støtte i denne tiden, sier Greenwood. Han fortsetter: – Jeg kommer ikke til å gi noen ytterligere kommentarer rundt dette på nåværende tidspunkt. Politiet i Manchester gikk torsdag ut med at anklagene er droppet. I uttalelsen står det at Greenwood ikke lenger straffeforfølges. Greenwood ble for ett år siden arrestert som følge av påstander knyttet til en ung kvinne etter at lydopptak og bilder ble publisert i sosiale medier. Det var kvinnen selv som la det ut, men fjernet senere innleggene. I etterkant ble likevel Greenwood pågrepet og siktet for forsøk på voldtekt, overfall og drapstrusler. Det tok ikke lang tid før Manchester United suspenderte ham. Nike avsluttet også sponsorkontrakten med unggutten, og Electronic Arts fjernet Greenwood fra aktive lag på videospillet Fifa. I midten av oktober ble 21-åringen formelt siktet for voldtektsforsøk og møtte i retten for første gang. Han ble to dager senere løslatt mot kausjon. Greenwood debuterte for Manchester United da Ole Gunnar Solskjær var manager i klubben. Det skjedde i mars 2019, og han står med 35 mål på 129 United-kamper. (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.15:08 - Kilde: NRK - Info


13. Varane gir seg på landslaget - Vil gjøre plass for den nye generasjonen
United-stjernen Raphaël Varane bekrefter på Instagram at han gir seg på Frankrikes landslag. «Å representer vårt flotte land i ti år har vært en av de største ærene i mitt liv», skriver midtstopperen, som takker det franske folket fra bunnen av hans hjerte. Den tidligere verdensmesteren begrunner avgjørelsen med å gi plass til nye talenter: «Jeg kommer helt sikkert til å savne disse øyeblikkene, men tiden er inne for at den nye generasjonen tar over. Vi har en gjeng talentfulle unge spillere som er klare for å ta over, som fortjener en sjanse.» Varane spiller for Manchester United, og har tidligere briljert for Real Madrid hvor han var i ti år. I 2018 fikk han tittelen ridder etter at han ble verdensmester i fotball for Frankrike. Varane står med 93 landskamper for hjemlandet. VM-finalen mot Argentina ble den siste.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.12:11 - Kilde: NRK - Info


14. Hyller røykeslutt-teknikk: - Metoden som fungerer
Etter over 30 år med røyking klarte Rita å stumpe den for godt. - Hadde jeg visst det var så lett hadde jeg gjort det for lenge siden, sier hun. Lær ekspertens metode som gir deg størst sjanse til å bli røykfri for alltid.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.00:01 - Kilde: Dagbladet - Info


15. Revansjesugent United til finale: – En ny sjanse
Manchester United møtte Nottingham Forest i returkampen i semifinalen i ligacupen onsdag kveld, og vant 2-0 etter to målgivende fra Marcus Rashford til Anthony Martial og Fred. Det første oppgjøret endte 3-0 til de rødkledde. Nå håper Bruno Fernandes og Luke Shaw at de vinner ligacupfinalen denne gangen. Seks år er det siden Manchester United nådde en finale sist. – Vi har kommet til denne finalen én gang før mens jeg har vært her, men den vant vi uheldigvis ikke. Nå får vi en ny sjanse, sier Fernandes til Sky Sports. Shaw håper dette kan være starten på å få klubben tilbake på vinnersporet. – Det er veldig deilig, men det er ingen poeng å nå en finale uten å vinne. Vi vil få denne klubben tilbake der den bør være, å vinne trofeer, sier Shaw. Manchester United møter Newcastle i ligacupfinalen 26. februar.
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.21:51 - Kilde: NRK - Info


16. Revansjesugent Manchester United til finale: – En ny sjanse
Manchester United møtte Nottingham Forest i returkampen i semifinalen i ligacupen onsdag kveld, og vant 2-0 etter to målgivende fra Marcus Rashford til Anthony Martial og Fred. Det første oppgjøret endte 3-0 til de rødkledde. Nå håper Bruno Fernandes og Luke Shaw at de vinner ligacupfinalen denne gangen. Seks år er det siden Manchester United nådde en finale sist. – Vi har kommet til denne finalen én gang før mens jeg har vært her, men den vant vi uheldigvis ikke. Nå får vi en ny sjanse, sier Fernandes til Sky Sports. Shaw håper dette kan være starten på å få klubben tilbake på vinnersporet. – Det er veldig deilig, men det er ingen poeng å nå en finale uten å vinne. Vi vil få denne klubben tilbake der den bør være, å vinne trofeer, sier Shaw. Manchester United møter Newcastle i ligacupfinalen 26. februar.
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.21:51 - Kilde: NRK - Info


17. Nyland hjalp RB Leipzig til kvartfinaleID: 18111203 NTB
Ørjan Nyland fikk sjansen i RB Leipzig-målet i cupkampen mot Hoffenheim onsdag. Han fikk ikke mye å gjøre i kampen som ble vunnet 3-1. Emil Forsberg og Konrad Laimer scoret i første omgang av en kamp RB Leipzig dominerte fullstendig i nesten 80 minutter. Hoffenheim yppet seg etter Kasper Dolbergs reduseringsmål på gjestenes første ordentlige sjanse, men etter å ha blitt avblåst for offside en rekke ganger gjorde Timo Werner 3-1-målet i det 84. minutt. (NTB)
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.19:12 - Kilde: NRK - Info


18. Nyland hjalp RB Leipzig til kvartfinale
Ørjan Nyland fikk sjansen i RB Leipzig-målet i cupkampen mot Hoffenheim onsdag. Han fikk ikke mye å gjøre i kampen som ble vunnet 3-1. Emil Forsberg og Konrad Laimer scoret i første omgang av en kamp RB Leipzig dominerte fullstendig i nesten 80 minutter. Hoffenheim yppet seg etter Kasper Dolbergs reduseringsmål på gjestenes første ordentlige sjanse, men etter å ha blitt avblåst for offside en rekke ganger gjorde Timo Werner 3-1-målet i det 84. minutt. (NTB)
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.19:12 - Kilde: NRK - Info


19. Nyland og RB Leipzig til kvartfinale
Ørjan Nyland fikk sjansen i RB Leipzig-målet i cupkampen mot Hoffenheim onsdag. Han fikk ikke mye å gjøre i kampen som ble vunnet 3-1. Emil Forsberg og Konrad Laimer scoret i første omgang av en kamp RB Leipzig dominerte fullstendig i nesten 80 minutter. Hoffenheim yppet seg etter Kasper Dolbergs reduseringsmål på gjestenes første ordentlige sjanse, men etter å ha blitt avblåst for offside en rekke ganger gjorde Timo Werner 3-1-målet i det 84. minutt. (NTB)
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.19:12 - Kilde: NRK - Info


20. Vang arrangerer ski-NM i 2025 på Gåsbu
Vang Skiløperforening er tildelt første del av ski-NM i 2025, besluttet styret i Norges Skiforbund nylig. Arrangementet skal foregå på Gåsbu. Rennene i Gåsbu, som ligger like nord for Hamar, planlegges i januar, like før ski-VM i Trondheim. Vang arrangerte sist NM i 2018 og hadde også ansvaret i 2013. – Ski-NM er en viktig tradisjon å videreføre, og det er høy prestisje i å arrangere mesterskapet. Tilbakemeldingene etter blant annet NM i 2018 og 2013 var meget gode, og vi ser fram til et spennende hoved-NM i langrenn om to år rett i forkant av VM i Trondheim, sier leder av langrennskomiteen i Norges Skiforbund, Torbjørn Skogstad i en pressemelding. – Vang Skiløperforening er en dreven arrangør. Klubben har også god arrangørkompetanse. Forbundet opplyser at Nastrudstilen er reservearena i 2025. I 2024 skal NM arrangeres på Beitostølen av Øystre Slidre. (©NTB)
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.16:31 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Jan MayenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)