Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Onsdag  27. Jan. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Flyttehjelp i Oslo
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Jan Mayen - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. – Start-spiller brøt karantene
Start-spilleren som i går ble bekreftet koronasmittet brøt innreisekarantenen før han testet positivt. Det skriver Fædrelandsvennen. Spilleren skal ha ankommet Norge lørdag 16. januar og deltok i styrkerommet på Sør Arena fem dager etter. 11 nærkontakter er nå i karantene. – Vi vurderer i denne saken om det kan ha skjedd brudd på regelverket og hvilken videre oppfølging vi skal gi det. Smittesporingen er under kontroll og den aktuelle spilleren er i isolasjon, sier kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik til Fædrelandsvennen. Forholdene bekreftes også av daglig leder i Start Christopher MacConnacher. – Slik vi ser det nå mener vi at de ikke har blitt fulgt, sier han.
Tidspunkt: IGÅR (26-01-2021) - Kl.16:19 - Kilde: NRK - Info


2. Mjelde forlenget med Chelsea
Den norske forsvarsklippen Maren Mjelde blir værende i Chelsea ut 2022-sesongen. Klubben har også opsjon på ytterligere ett år. Mjelde kom til Chelsea i januar 2017 og har etablert seg som en nøkkelspiller i den engelske storklubben. – Jeg har vært her i fire år og det har vært fire flotte år. Laget har utviklet seg hvert eneste år og jeg stortrives her. Jeg er både stolt og glad for å ha er blitt tilbud en ny kontrakt for det er her jeg vil være, sier Mjelde til klubbens hjemmeside.
Tidspunkt: 25-01-2021 - Kl.15:56 - Kilde: NRK - Info


3. Dæhli klar for ny klubb
Mats Møller Dæhli har slitt voldsomt med spilletiden i belgiske Genk. Nå er han klar for utlån til den tyske klubben FC Nürnberg, som spiller på nivå to i Tyskland. Det bekrefter både Genk og Nürnberg på sine nettsider. Nordmannen kom til Genk i januar 2020, men han har ikke spilt en fotballkamp for belgierne siden 28. september. Han er nå klar for sin tredje tyske klubb i sin karriere.
Tidspunkt: 25-01-2021 - Kl.15:34 - Kilde: NRK - Info


4. Ny skuffelse for jansrud
Kjetil jansrud har mye ansvar å bære på sine skuldre frem mot VM. Både Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted er ute med skade, og dermed er det veteranen som seiler opp som Norges håp i fartsrennene i VM. Men i Kitzbühel har jansrud slitt med å prestere. Fredag og søndag ble det svake resultater i utfor, mens under mandagens super-G kjørte han ut tidlig i løpet. – Jeg prøvde å være aggressiv i dag. Men jeg fikk problemer med en gang og da forplantet det seg bare hele veien. Så forsvant jeg ut av sporet og kjørte ut, sa jansrud til NRK etter å ha kommet ned i målområdet. Vincent Kriechmayr ligger an til å vinne rennet når alle de antatt beste har vært i aksjon. Gårsdagens overraskelsesmann, Henrik Røa, kommer på startnummer 48.
Tidspunkt: 25-01-2021 - Kl.11:42 - Kilde: NRK - Info


5. Røa imponerte i Kitzbühel
Alpinist Henrik Røa overrasket som beste nordmann på 16.-plass i søndagens klassiske utforrenn i Kitzbühel. For lagkamerat Kjetil jansrud ble det en ny nedtur. Det ble en spesiell dag for Røa. I debuten i den ikoniske «Die Streif»-løypa endte han mange plasser foran rutinerte jansrud, som kun ble nummer 26. Hele 72 hundredels sekund skilte nordmennene. Røa hadde problemer i den fryktinngytende bakken, men 25-åringen holdt seg på skiene, brukte musklene godt og satte karrierebeste i verdenscupen med solid margin.
Tidspunkt: 24-01-2021 - Kl.12:33 - Kilde: NRK - Info


6. Stortap for Milan hjemme
Med Jens Petter Hauge på benken ble serieleder Milan knust 0-3 hjemme av Atalanta. Byrival Inter er nå to poeng bak etter deres målløse kamp borte mot Udinese. Det sviende stortapet var Milans annet denne sesongen i Serie A. De har nå tapt to av de siste fire Serie A-kampene, etter å også ha tapt 1-4 for Juventus 6. januar.
Tidspunkt: 23-01-2021 - Kl.20:20 - Kilde: NRK - Info


7. Stans i all idrett i Oslo-regionen
Norges idrettsforbund ber alle medlemmer om å stenge ned alt av idrett i kommuner som er berørt av tiltakene rundt det muterte koronaviruset. Det omfatter all organisert trening og konkurranse, også innenfor toppidretten, presiserer NIF i en pressemelding. – Vi ser ingen annen løsning enn å be organisasjonen om en full nedstengning av all idrettsaktivitet, også toppidretten, i Oslo-regionen. Situasjonen er svært alvorlig, og Norges idrettsforbund har derfor besluttet å ta dette grepet. Nedstengningen skal skje umiddelbart og varer til og med 31. januar, sier idrettspresident Berit Kjøll. Også Olympiatoppens toppidrettssenter er stengt lørdag
Tidspunkt: 23-01-2021 - Kl.15:17 - Kilde: NRK - Info


8. Kitzbühel-utforen avlyst
Lørdagens utforrenn i Kitzbühel er avlyst. Det opplyser den østerrikske TV-kanalen ORF. Rennet som skulle gått klokken 11.30 i dag er avlyst på grunn av værforholdene og løypas tilstand. – Det er synd, selvfølgelig. Men det er ikke ofte de tar slike avgjørelser så raskt når det kommer til såpass viktige renn. Da går jeg ut fra at snø og slaps i løpet av natten har gjort forholdene umulige. Var veldig klar for å revansjere gårsdagen, skriver jansrud i en SMS til NTB ORF melder at det vil komme et nytt program for i morgen, hvor det i utgangspunktet skal kjøres super-G.
Tidspunkt: 23-01-2021 - Kl.08:46 - Kilde: NRK - Info


9. Profiler splittet om Norges VM-sjanser etter storseier

Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.23:20 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


10. I januar 2020 sa TIL nei til Gamst. Derfor tok de det samme valget ett år senere.

Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.17:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


11. Warholm avlyser eget stevne
Karsten Warholms planlagte innendørs elitestevne i friidrett er besluttet avlyst. Det skulle vært arrangert 29. januar i Ulsteinvik. «Innendørssesongen er relativ kort, og med dagens smittesituasjon og gjeldende retningslinjer så finner vi det mest fornuftig å avlyse», heter det der i en pressemelding. – Vi skulle jo så gjerne ha fått det til, men vi ønsker ikke å ta risikoen på vegne av utøverne, lokalsamfunnet eller andre, sier Karsten Warholm. – Vi ønsker å følge de nasjonale anbefalingene med å unngå unødvendige reiser også innenlands, dette er til det beste for alle slik situasjonen er nå, sier han videre.
Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


12. Stygt fall preget Kitzbühel-utforen
Beat Feuz vant utforen i Kitzbühel fredag, mens Kjetil jansrud skuffet fra startnummer 1. Det som dessverre ble den største overskriften fra rennet var Urs Kryenbühl stygge fall rett før han skulle kjøre i mål. Sveitseren hadde en fart på 145 kilometer i timen inn mot målhoppet. Der kom han helt ut av balanse og stupte fremover ned mot mål. Han traff snøen med hodet først og skled inn over mållinjen. Fra NRKs ståsted i Kitzbühel kunne man se at sveitseren prøvde komme seg opp selv før helsepersonellet kom til utsetning. Han var altså ved bevissthet etter fallet. Lagkamerat Carlo janka var likevel rystet etter å ha sett fallet. – Det er et tøft hopp. Man kommer med 140–150 kilometer i timen, og det skal lite til før det går galt. Det var bare et spørsmål før noen skulle falle stygt der, sier janka til NRK.
Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.13:37 - Kilde: NRK - Info


13. Fjellvegene snør igjen - ikke mulig å dra på hytta i dag
RINGSAKER (NRK): – Vi brøyter for fullt, men har ikke sjangs til å få opp vegene i dag, sier entreprenørene. Norges største hyttekommune er rett og slett stengt.
Tidspunkt: 22-01-2021 - Kl.12:37 - Kilde: YR.no - Info


14. Liverpool-marerittet fortsetter: Over 400 minutter uten scoring
Liverpool klarte ikke å få hull på byllen i kveld heller, til tross for gigantsjanser. Ashley Barnes straffet Liverpool, og Burnley vant 1-0 på Anfield. Det betyr at utrolig Liverpool-rekke røk.
Tidspunkt: 21-01-2021 - Kl.22:51 - Kilde: NRK - Info


15. Søkte om totalt 1,3 milliarder
Idrettsaktører og frivillige organisasjoner søkte om å få dekket drøyt 1,3 milliarder i tapte inntekter gjennom kulturminister Abid Rajas (V) tredje krisepakke. Det viser den oppdaterte søkerlisten og nøkkeltall fra Lotteri- og stiftelsestilsynet , som har administrert ordningen. Fristen for å søke utløp 15. januar. Totalt kom det inn 6595 søknader. Disse knytter seg til 25.153 ulike arrangementer. I alt har 5891 organisasjoner kommet på banen for å få kompensert tapte inntekter som følge av viruspandemien. Den største enkeltsøknaden står Norges Håndballforbund bak. Den lyder på i underkant av 39 millioner kroner og relaterer seg til de økonomiske tapene som følge av at Norge måtte si fra seg sin del av EM-sluttspillet for kvinner før jul. (NTB)
Tidspunkt: 21-01-2021 - Kl.12:31 - Kilde: NRK - Info


16. Nye kamper i NBA utsatt
På bare litt over en måned har 16 NBA-kamper blitt utsatt som følge av koronaviruset. Kun timer før Memphis Grizzlies skulle møte Portland Trail Blazers hjemme natt til torsdag, ble kampen utsatt som følge av mistanke om smitte. Hvert lag må ha minst åtte spillere tilgjengelige, men det hadde ikke Grizzlies. Det var den 16. kampen som nå har blitt flyttet siden sesongen startet 22. desember. 15 av kampene har blitt utsatt siden 10. januar, og den 17. kan fort bli et faktum når Trail Blazers og Grizzlies igjen skal møtes natt til lørdag. I tillegg har Washington Wizards slitt voldsomt med smitte. De har måttet utsette fem kamper på rad. (NTB)
Tidspunkt: 21-01-2021 - Kl.11:39 - Kilde: NRK - Info


17. Equinor kuttar siste band til kontroversiell oljeutvinning
Equinor slutta som oljesand-operatør i 2017. No sel dei også dei siste aksjane dei hadde i næringa.
Tidspunkt: 21-01-2021 - Kl.09:04 - Kilde: E24 - Info


18. Sørloth målløs i seier
Alexander Sørloth fikk sjansen fra start for RB Leipzig hjemme mot Union Berlin. Trønderen spilte hele kampen, men klarte ikke å tegne seg på scoringslisten. Han var nære en målgivende pasning etter 37 minutter, men Christopher Nkunku blåste ballen over mål. Sørloth selv var nærmest scoring like før slutt, men avslutningen gikk skled av foten og forsvant langt til side for mål. Kampens eneste mål ble scoret av svenske Emil Forsberg 20 minutter før slutt. Kveldens seier befester RB Leipzig som nummer to på tabellen, fire poeng bak ledende Bayern München.
Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.22:24 - Kilde: NRK - Info


19. City kjempet seg til seier
Kampen mellom Manchester City og Aston Villa ble en eneste stor sjansefest. Begge lag hadde enorme sjanser til å score, men scoringen kom ikke før i det 79. minutt. Bernardo Silva skrudde ballen vakkert i mål fra 16 meter. Aston Villa ville ha offside på scoringen, men det ble det ikke. Manageren til Aston Villa, Dean Smith, var såpass misfornøyd med avgjørelsen at han pratet på seg et rødt kort. Ilkay Gündogan satte 2-0 fra straffemerket rett før slutt. Dermed topper Manchester City tabellen foran Leicester, før Manchester United skal møte Fulham senere i kveld.
Tidspunkt: 20-01-2021 - Kl.20:56 - Kilde: NRK - Info


20. Haaland målløs da 17-åring avgjorde
Etter uavgjort hjemme mot Mainz forrige runde, trengte Dortmund en seier mot Bayer Leverkusen for å henge med i toppkampen. Men sjansesløseri ødela for de gule og svarte. I første omgang tok Bayer Leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved Moussa Diaby. Julian Brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. Både før og etter målet hadde Dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de. Istedenfor stjal 17 år gamle Florian Wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring. Det ble også kampens siste mål, og sluttresultatet ble 2-1. Erling Braut Haaland spilte hele kampen, uten at han kom til noen av kampens største sjanser. Nærmest var han etter 64 minutter da han fikk en avslutning blokkert. Dermed har nordmannen gått målløs av banen i tre av fire kamper etter jul. Dortmund står på 29 poeng og ligger på fjerdeplass, mens Bayer Leverkusen klatrer til andreplass på tabellen.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Jan MayenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)