Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
15
 Mandag  15. Jul. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Jan Mayen - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. KFUM rystet hjemmelaget i historisk kamp
Den historiske midnattssolkampen på Romssa Arena endte 2–1 til gjestene fra Oslo. Det var hjemmelaget som styrte mest de første 45 minuttene, men de store sjansene lot vente på seg i første omgang. – Vi har ikke skapt så mye, så da er det umulig å være fornøyd, sa KFUMs Johannes Nuñez til TV 2 i pausen. To målløse lag gikk til hvilen, men allerede fem minutter ut i andre omgang førte Johannes Nuñez gjestene opp i ledelsen etter en skudd som gikk via en Tromsø-spiller. Det var to langt mer offensive lag som var klare for 45 nye minutter i midnattssolen. I det 63. minutt slo Tromsø tilbake. Jakob Napoleon Romsaas utlignet for hjemmelaget, og ga Tromsø-supporterne noe å juble for. De røde og hvite jaktet en scoring, men fikk ikke satt ballen i nettet til bak KFUM-keeperen. I stedet stanget Momodou Lion Njie gjestene i føringen. Hele 14 minutter ble lagt til på Romssa Arena etter at det ble kastet tennisballer og andre gjenstander på banen ved to anledninger. Til tross for mye tilleggstid, ble det ikke flere scoringer. Kampen endte 1–2. Med seieren her klatret KFUM fire plasser opp på tabellen og dro ifra tidligere tabellnabo Tromsø, som falt ned på en 14. plass.
Tidspunkt: 13-07-2024 - Kl.22:06 - Kilde: NRK - Info


2. Molde grep ikke muligheten - kunne pustet Glimt i nakken
Molde kunne krympet avstanden til serieleder Bodø/Glimt til kun 3 poeng med seier over Fredrikstad. Det klarte de ikke etter at kampen endte 0-0. Begge lag hadde store sjanser til å avgjøre. Etter 52 minutter brente Emil Breivik en stor mulighet etter at keeper hadde gitt retur. Fredrikstads største mulighet kom etter 70 minutter, da Oscar Agas forsøk fra sju meter ble blokkert i siste liten. – Totalt sett så er det vel et rettferdig resultat, sa Molde-trener Erling Moe til TV2 etter kampen. HamKams avgjørende scoring kom på vakkert vis i 2-1-seieren over Odd. Etter 62 minutter fikk Tore Sørås drømmetreff fra omtrent 25 meter. HamKam tok med det en meget sterk borteseier og står med 10 poeng på de siste fire kampene. Viking slo Kristiansund komfortabelt 2-0. Også denne kampen leverte en meget pen scoring. Etter 66 minutter dro Sander Svendsen frem et kremmerhus fra distanse. Skuddet gikk via nærmeste stolpe og i mål. Det betyr at Viking foreløpig tar 3.-plassen fra Brann, som spiller senere i kveld. Lillestrøm vant 3-1 over Strømsgodset. Det gjør at lagene nå står med 19 poeng på en 6.- og 7. plass. Marius Lundemo satte inn Lillestrøms siste mål etter et pent skudd fra like utenfor 16-meteren. Kampens tre andre scoringer kom i første omgang. Eliteserierunden kl. 17: Fredrikstad - Molde 0-0 Lillestrøm - Strømsgodset 3-1 Odd - HamKam 1-2 Viking - Kristiansund 2-0 Sandefjord - Bodø/Glimt 2-1
Tidspunkt: 13-07-2024 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - Info


3. Barbora Krejcikova triumferte i Wimbledon-finalen
Tsjekkiske Barbora Krejcikova fikk en tøff kamp i finalen av Wimbledon mot italienske Jasmine Paolini, men seiret til slutt med sifrene 6-2, 2-6, 6-4. Krejcikova tok kommandoen fra start, sikret brudd i første game og hadde null problemer med å spille ut sin italienske motstander med 6-2 i første sett. I andre sett var rollene snudd og Paolini fikk skaffet brudd ved første mulighet. Italieneren brøt igjen da hun ordnet 6-2 og et tredje og avgjørende sett. Det tredje settet åpnet jevnt, men på stillingen 3-3 klarte Krejcikova å bryte sin italienske motstander. Dermed kunne hun sikre sin første triumf i Wimbledon og sin andre Grand Slam totalt. 28 år gamle Paolini kom til sin første finale i Roland-Garros for en drøy måned siden, men der hadde italieneren aldri sjans i kamp mot verdensener Iga Swiatek. Mot Krejcikova i Wimbledon kom hun nærmere, men måtte igjen se seg slått i en finale. Krejcikova hadde på sin side allerede en Grand Slam-tittel fra tidligere, da hun seiret i Roland-Garros i 2021. I Wimbledon hadde tsjekkeren riktignok aldri kommet lenger enn til fjerde runde før årets turnering. (NTB)
Tidspunkt: 13-07-2024 - Kl.15:11 - Kilde: NRK - Info


4. Ny svak start ødela for Hovland – spilt av i Scottish Open
Det norske golfesset Viktor Hovland gikk nok en ujevn runde og er spilt av i kampen om en topplassering i Scottish Open. Nordmannen endte sin tredje runde på to slag under par og ligger dermed totalt på seks slag under par. Det holder ikke til mer enn en foreløpig delt 36.-plass. Hovland startet runden fryktelig med dobbeltbogey på hull én, før han gjorde opp med birdie på hull tre og fem. Dessverre røk han på bogey på hull fem, men rettet nok en gang opp igjen med birdie to hull senere. Ekeberg-gutten spilte par på de neste seks hullene, før han vartet opp med to strake birdie. 26-åringen avsluttet så runden med par på det 18. hullet. Hovland ødela sjansene sine for en god plassering på fredagens runde da han startet med bogey og dobbeltbogey på de to første hullene. Han klarte riktignok å redde seg litt inn og avsluttet runden på ett slag under par, men var da milevis bak spillerne i tet. Svenske Ludvig Åberg leder turneringen på 12 slag under par, til tross for at han ennå ikke har spilt ut på sin tredje runde. (NTB)
Tidspunkt: 13-07-2024 - Kl.13:32 - Kilde: NRK - Info


5. Ingebrigtsens skremmeskot: I sitt livs form trass marerittvinter
I januar avslørte Jakob Asserson Ingebrigtsen at heile vinteren hadde vore prega av skade. Tre veker før OL er han likevel betre enn nokon gong.
Tidspunkt: 13-07-2024 - Kl.06:52 - Kilde: NRK - Info


6. Wimbledon-drømmen brast for Eikeri – røk ut i semifinalen
Ulrikke Eiker og hennes argentinske makker Maximo Gonzalez røk ut i semifinalen av mixed double-turneringen i Wimbledon fredag kveld Mexicanske Giuliana Olmos og Santiago Gonzalez sikret finalebillettene med sifrene 6-3, 7-6 (7-5). I finalen venter vinneren av oppgjøret mellom polske jan Zielinski og Su-Wei Hsieh fra Taiwan og Michael Venus og Erin Routliffe fra New Zealand. (NTB)
Tidspunkt: 12-07-2024 - Kl.18:54 - Kilde: NRK - Info


7. Fosser gjorde en stor feil – rotet bort medaljesjansen
Det ble ingen god dag for de norske guttene under fredagens konkurranse. Det var en kvartett som stilte til start i Skottland. Kasper Fosser var tittelforsvarer da orienteringsløperne kjempet om sprintmedaljene i Edinburgh. Den regjerende verdensmester hadde en 22 sekunders ledelse, før han gjorde en feil på slutten av løpet som kostet mange plasser. – Han må ha tapt 40–45 sekunder helt på slutten her, sa NRKs ekspertkommentator Kjetil Bjørlo. Martin Regborn utklasset konkurrentene og tok førsteplassen i det som ble en bra dag for svenskene som fikk tre i topp fem. – Det føles fortsatt uvirkelig for meg. Det virket ikke som at jeg løp så fort, men jeg hadde kontroll hele veien. Det var en veldig vanskelig og god sprintrute. Jeg ante ikke hvor godt jeg lå an, sa svensken kort tid etter gullet. Beste nordmann ble Havard Sandstad Eidsmo, som løp inn til en 13. plass. Elias Jonsson og Kasper Harlem Fosser endte på 16.- og 17. plass, mens Eirik Langedal Breivi ble disket etter å ha hoppet over en post.
Tidspunkt: 12-07-2024 - Kl.15:39 - Kilde: NRK - Info


8. Ny Philipsen-seier etter dramatisk avslutning
En intens avslutning på den 13. etappen av Tour de France endte med en stygg velt like før mål – og deretter spurtet Jasper Philipsen til sin andre seier i årets ritt – like foran landsmann Wout Van Aert. Søren Wærenskjold ble beste nordmann på en 10.-plass. – Jeg blir bedre og bedre for hver dag, for noen dager siden hadde jeg ikke hengt med, så det er bra, sier han til TV 2. Det var en svært begivenhetsrik etappe fra Agen til Pau – der Uno-X nok en gang markerte seg. Igjen kom Jonas Abrahamsen seg av sted i et brudd, men sammenlagtkanonene tok raskt opp jakten på de 33 rytterne. Med hjelp av vinden ble det flere grupper. – Det er galskap. Jeg må ha smertestillende for å fullføre denne etappen, nærmest ropte NRKs radiokommentator Ole Kristian Stoltenberg. – Det er en vanvittig utvikling, sa NRK-ekspert Sondre Sørtveit. Hovedfeltet lot aldri utbryterne få for stort forsprang, men etter rundt 70 kilometer rykket Uno-X-rytter Magnus Cort til og fikk en luke sammen med tre andre. Da flere sterke ryttere tok opp kampen i vinden, ble de tatt igjen og feltet sprakk i flere deler. Uno-X var likevel ikke ferdige med å vise seg frem, for Tobias Halland Johannessen rykket til rundt 35 kilometer før mål. Sammen med Richard Carapas fikk nordmannen en luke på et halvt minutt. – Det står fortsatt og vipper, kommenterte Stoltenberg. Duoen ble også tatt igjen, og dermed var det helt åpent med under 20 kilometer igjen. Uno-X hadde flere ryttere i god posisjon, men Rasmus Tiller punkterte med under sju kilometer igjen. – Jeg tror Uno-X hadde en plan for en spurt for ham, poengterte Sørtveit. Tre kilometer før mål støtet Abrahamsen til. – Han er jo helt utrolig, sa TV2s Dag Otto Lauritzen. Men også mannen i klatretrøya var sjanseløs. I stedet ble det en krasj i tetfeltet like før mål. Med flere hektet av, så tok Philipsen seieren.
Tidspunkt: 12-07-2024 - Kl.15:13 - Kilde: NRK - Info


9. Fiskerstrand klar for italiensk fotball
Landslagskeeper Cecilie Fiskerstrand er klar for Serie A-klubben Fiorentina. Det viser Norges Fotballforbunds egne overgangssider. Serie A blir ikke 28-åringens første utenlandsopphold. I januar 2020 signerte hun for Brighton i den engelske toppdivisjonen. Men etter lite spilletid, vendt hun tilbake til Norge og signerte for LSK i juni 2021. Fiorentina endte på en 3. plass i den italienske ligaen forrige sesong.
Tidspunkt: 12-07-2024 - Kl.08:19 - Kilde: NRK - Info


10. Mol og Sørum med ny sliteseier i Wien
Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum står med to seiere på to kamper i den siste turneringen før OL. Dagens andre seier i Wien kom mot qatarske Cherif Younousse og Ahmed Tijan med sifrene 23-25, 21-13, 15-10. Første sett ble uhyre jevnt, og etter en maratonavslutning vant til slutt den qatarske duoen 25-23. Mol og Sørum slo imidlertid tilbake med 21-13 i andre sett og forlenget kampen til tie break. Der var nordmennene overlegne og opparbeidet seg rask en ledelse. Den økte gradvis utover settet, hvor Mol og Sørum til slutt vant 15-10. Tidligere torsdag innledet Mol og Sørum turneringen med seier mot spanske Pablo Herrera og Adrián Gavira. (NTB)
Tidspunkt: 11-07-2024 - Kl.18:09 - Kilde: NRK - Info


11. Mol og Sørum åpnet med klar seier i Wien
Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum innledet den siste turneringen før OL med seier mot spanske Pablo Herrera og Adrián Gavira. I første puljekamp tok Mol og Sørum kommandoen umiddelbart med en 21-11-seier i åpningssettet. Heller ikke i det andre settet evnet spanjolene å bite ordentlig fra seg, og den norske duoen vant 21-16. Qatarske Cherif Younousse og Ahmed Tijan er motstandere i neste gruppekamp. Mol og Sørum er tittelforsvarere i OL og har sommerlekene i Paris som sitt store mål i år. Der kan de bli tidenes første sandvolleyballpar på herresiden som forsvarer et OL-gull. (NTB)
Tidspunkt: 11-07-2024 - Kl.08:30 - Kilde: NRK - Info


12. Ny seerrekord da Spania sendte Frankrike ut av EM
Nær 900.000 seere var på det meste innom TV 2s plattformer underveis i EM-semifinalen mellom Spania og Frankrike tirsdag kveld. Det skriver Kampanje. Oppgjøret hadde i snitt 718.000 følgere, og det er rekord i årets mesterskap. TV 2 fikk en topp på 878.000 seere. – Vi har hatt en forventning om at seertallene vil stige i takt med dramatikken i mesterskapet og at det spisser seg skikkelig til mot slutten, sier TV 2s sportsredaktør Vegard jansen Hagen til Kampanje. Randal Kolo Muani sendte Frankrike foran tidlig i tirsdagens kamp. To lynraske scoringer fra Lamine Yamal og Dani Olmo sørget likevel for spansk triumf. I den andre semifinalen onsdag møtes England og Nederland. Også den vises på TV 2. – Vi kunne nesten ikke ha bedt om bedre semifinaler enn det vi har fått. Det er ikke nødvendigvis disse lagene som har spilt den beste fotballen, men det er store nasjoner som har en spesiell tiltrekningskraft for et stort publikum, og som vi er avhengig av å ha med oss i et fotballmesterskap, sier jansen Hagen videre. NRK sender søndagens EM-finale. (NTB)
Tidspunkt: 10-07-2024 - Kl.10:05 - Kilde: NRK - Info


13. Alcaraz snudde til seier – møter Medvedev i semifinalen i Wimbledon
Regjerende mester Carlos Alcaraz er klar for semifinale i Wimbledon etter at han snudde fra 0-1 til 3-1-seier over Tommy Paul tirsdag kveld. Spanjolen sikret avansementet med sifrene 5-7, 6-4, 6-2, 6-2. I semifinalen venter Daniil Medvedev, som slo ut verdensener jannik Sinner tidligere tirsdag. (NTB)
Tidspunkt: 09-07-2024 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


14. Medvedev vant storkampen mot verdensener Sinner
Daniil Medvedev viste klasse da han vendte til seier mot verdensener jannik Sinner i kvartfinalen av Wimbledon. Sistnevnte slet underveis i kampen. Russeren sikret avansementet med sifrene 6-7 (7-9), 6-4, 7-6 (7-4), 2-6, 6-3. I semifinalen venter vinneren av oppgjøret mellom spanske Carlos Alcaraz og Tommy Paul fra USA.
Tidspunkt: 09-07-2024 - Kl.16:45 - Kilde: NRK - Info


15. Kristoff sjanseløs i det som ble en tett massespurt
Det ble en massespurt om seieren på den 10. etappen i Tour de France på tirsdag. Seierherren ble Jasper Philipsen, og endelig skulle det sitte for 26-åringen fra Belgia, i det som ble et tett spurtoppgjør. Beste nordmann ble Alexander Kristoff på en 16. plass. 37-åringen fra Uno-X Mobility så lenge bra ut, men det holdt ikke helt inn. – Vi klarte ikke å holde meg foran dessverre. Vi satt fint med da det gjenstod 2 km igjen, men på den siste kilometeren før kilometersmerket mistet vi Wærenskjold og jeg fikk en dårlig sving og havnet for langt bak, sier Alexander Kristoff til TV 2, kort tid etter målgang. Det var en rolig start på den flate etappen som fant sted på de franske veiene fra Orléans til Saint-Amand-Montrond. Uno-X-rytterne lå godt plassert i hovedfeltet da innspurten nærmet seg, men hang ikke med da målstreken for alvor nærmet seg.
Tidspunkt: 09-07-2024 - Kl.15:45 - Kilde: NRK - Info


16. Greenwood linkes til Marseille – supporterne raser: – Ikke velkommen
Manchester Uniteds skandalestjerne Mason Greenwood er visstnok på vei mot en overgang til Marseille. Da startet de franske supporterne en kampanje mot han. Marseille-fansen har opprettet en hashtag for å vise sin motstand mot den potensielle overgangen: "#GreenwoodNotWelcome», eller "#GreenwoodIkkeVelkommen» på norsk. Hashtagen sirkulerer blant Marseille-fansen i sosiale medier. Supporterne ber nå ledelsen om å avbryte overgangen til engelskmannen, og uttrykker sin misnøye. I januar 2022 ble Greenwood pågrepet av politiet og mistenkt for seksuelt overgrep, vold og dødstrusler mot sin daværende ekskjæreste. Manchester United-spilleren ble senere tiltalt for voldtekt og overfall, men saken endte med å bli droppet på grunn av nye opplysninger og at nøkkelvitner trakk sin forklaring. Greenwood fikk ikke fortsette karrieren i Manchester United, men ble i stedet leid ut til Getafe forrige sesong. Etter ti mål og seks målgivende i den spanske klubben, vekker Greenwood nå interesse fra andre klubber som ønsker å skaffe seg engelskmannens signatur. En av disse klubbene er Marseille, som sies å være veldig nær en overgang, ifølge The Guardian. (NTB)
Tidspunkt: 09-07-2024 - Kl.15:21 - Kilde: NRK - Info


17. Stort resultathopp for Vestre
Helseminister jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor.
Tidspunkt: 09-07-2024 - Kl.08:00 - Kilde: E24 - Info


18. Godset sløste med sjansene mot tabelljumboen
Strømsgodset tok ikke vare på sjansene og måtte se seg fornøyd med 1-1 hjemme mot Sandefjord i Eliteserien søndag kveld. Drammenserne ligger 6.-plass etter 13 serierunder. Logi Tómasson sendte vertene i ledelsen etter 42 minutter, før Loris Mettler reddet poeng på overtid av første omgang. Det ene poenget hjelper ikke Sandefjord til å klatre bort fra sisteplass i serien. Oppgjøret skulle etter planen egentlig startet klokken 19, men grunnet et voldsomt regnvær, lyn og torden ble kampen forsinket med et kvarter.
Tidspunkt: 08-07-2024 - Kl.19:14 - Kilde: NRK - Info


19. Kronen svekker seg ved inngangen til fellesferien
Mot slutten av juni nådde den norske kronen sitt sterkeste nivå mot euroen siden januar.
Tidspunkt: 08-07-2024 - Kl.12:00 - Kilde: E24 - Info


20. Keepertabbe forlenget KFUMs fryktelige hjemmerekke
Emil Ødegaard ble syndebukken da KFUM tapte 1-2 hjemme mot Viking i Eliteserien søndag ettermiddag. Dermed fortsetter «Kåffa» uten seier på eget gress i Eliteserien. Oslo-klubben rykket for første gang opp til øverste nivå forrige sesong, og står med fire uavgjort og tre tap på hjemmebane denne sesongen. Petter Nosa Dahl sendte KFUM i ledelsen etter 22 minutter, før Sander Svendsen og Harald Nilsen Tangen snudde kampen i sluttminuttene. Svendsens mål gikk via keeper Ødegaard, som dyttet ballen inn i eget nett. Nilsen Tangen headet på sin side ballen forbi en feilposisjonert KFUM-målvakt. Dermed klatrer Viking opp på 4.-plass på tabellen, to poeng bak Molde på bronseplass. Det var imidlertid et lite skår i Viking-gleden. Kaptein Zlatko Tripic fikk en kjenning i returløpet på KFUM-scoringen og måtte byttes ut. – Det er tidlig å si (hvor alvorlig det er), men jeg kjente at det nappet da jeg tok det lange returløpet. Det betyr ikke nødvendigvis at det er noe veldig alvorlig, sa Tripic til TV 2 og fortsatte: – Jeg kjente at det nappet litt og jeg er veldig stiv der nå, så for sikkerhetens skyld er det ikke vits å ta noen sjanser. (NTB)
Tidspunkt: 07-07-2024 - Kl.17:00 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om Jan MayenAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)