Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Sep. 2022
Velg en by:
Velg en by:
Bodø
Brønnøysund
Fauske
Leknes
Mo i Rana
Mosjøen
Narvik
Sandnessjøen
Sortland
Stokmarknes
Svolvær
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Nordland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Pellegrino mister Glimts europaliga-kamp
Amahl Pellegrino måtte ut med strekk i 1-4-tapet mot Molde forrige serierunde og må stå over den første gruppespillskampen i europaligaen mot PSV. Pellegrino er toppscorer med 19 mål i Eliteserien og er en av Glimts viktigste spillere offensivt. Nå må de klare seg uten han i Nederland, melder Avisa nordland. – Status er at han ikke er kampklar til torsdag. Han er ikke i troppen og ikke på flyet, sier assistenttrener Morten Kalvenes til AN og fortsetter: – Når han er skadd er argumentet vårt at han har mer igjen for å være i Bodø og trene med de som ikke er spillbare. Glimt er i gruppe A sammen med Arsenal, Zürich og PSV. Glimt møter sistnevnte torsdag klokken 18.45 i Eindhoven. Kalvenes opplyser til AN at det er en hamstringskade Pellegrino sliter med etter Molde-kampen. 32-åringen haltet rundt på banen i 15–16 minutter etter han gikk i bakken før han til slutt ble byttet ut. (©NTB)
Tidspunkt: 06-09-2022 - Kl.12:03 - Kilde: NRK - Info


2. Våtest i nordland i august: – Har ikke opplevd en våtere sommer
For hele landet sett under ett kom det 20 prosent mer nedbør enn normalt. Men ingen steder har det regnet mer enn i nordland.
Tidspunkt: 01-09-2022 - Kl.10:32 - Kilde: YR.no - Info


3. Lode på plass i Bodø: – Det føles veldig som å komme hjem
Marius Lode (29) er nær spill for Bodø/Glimt igjen etter en pause på nesten på ni måneder. Lode ankom Bodø onsdag morgen. Han ankom sin tidligere hjemby i selskap med sin agent Dan Mikal Hansen. – Det føles veldig som å komme hjem. Når jeg kjenner på valget som er tatt, kjenner jeg at det er det rette valget. Nå føles det bare godt, sa Lode til Avisa nordland på flyplassen. – Vi (samboeren og Lode) fant ut at dette var det riktige, sa 29-åringen. Det er ventet at han skriver under på kontrakt på fire og et halvt år med Glimt. Rogalendingen ble solgt fra Bodø/Glimt til tyske Schalke i midten av januar i år, men tysklandsoppholdet ble ingen suksess for midtstopperen. 16. august kom beskjeden om at kontrakten med Schalke var terminert. Da ble det også opplyst om at Lode sto fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver. Kort tid etter ble det kjent at Lode ønsket seg en retur til Bodø, og at klubben i nord ikke var uvillig til å gi sin tidligere klippe en ny mulighet. Lode gikk til Schalke etter å ha vært med på å ta Bodø/Glimt til to strake seriegull i 2020 og 2021. Lode har to landskamper for Norge.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.08:58 - Kilde: NRK - Info


4. Lode klar for Glimt: – Det føles veldig som å komme hjem
Marius Lode (29) er nær spill for Bodø/Glimt igjen etter en pause på nesten på ni måneder. Lode ankom Bodø onsdag morgen. Han ankom sin tidligere hjemby i selskap med sin agent Dan Mikal Hansen. – Det føles veldig som å komme hjem. Når jeg kjenner på valget som er tatt, kjenner jeg at det er det rette valget. Nå føles det bare godt, sa Lode til Avisa nordland på flyplassen. – Vi (samboeren og Lode) fant ut at dette var det riktige, sa 29-åringen. Jærbuen har signert en kontrakt som gjør han til Glimt-spiller ut sesongen 2025. Rogalendingen ble solgt fra Bodø/Glimt til tyske Schalke i midten av januar i år, men tysklandsoppholdet ble ingen suksess for midtstopperen. 16. august kom beskjeden om at kontrakten med Schalke var terminert. Da ble det også opplyst om at Lode sto fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver. Kort tid etter ble det kjent at Lode ønsket seg en retur til Bodø, og at klubben i nord ikke var uvillig til å gi sin tidligere klippe en ny mulighet. Lode gikk til Schalke etter å ha vært med på å ta Bodø/Glimt til to strake seriegull i 2020 og 2021. Lode har to landskamper for Norge.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.08:58 - Kilde: NRK - Info


5. Medier: Lode nær Glimt-retur
Forsvarsspiller Marius Lode (29) skal nærme seg en retur til Norge. Forsvarsspilleren har bestemt seg for igjen å skrive under for Bodø/Glimt, melder Avisa nordland, TV 2 og Nettavisen onsdag morgen. Lode ble nylig enig med Schalke om å terminere kontrakten med den tyske fotballklubben.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.06:38 - Kilde: NRK - Info


6. Glimts nysignering klar for spill mot Dinamo Zagreb
Bodø/Glimts nye mann Albert Grønbæk er tilgjengelig til kveldens kamp mot Dinamo Zagreb. Dansken står på listen over Glimt-spillere hos Uefa. Det var han ikke da laget holdt sin pressekonferanse mandag. Grønbæk er oppført med draktnummer åtte. – Det har alltid vært en drøm for meg å få spille i Champions League. Sånn er det sikkert for alle spillerne i troppen her. Jeg verker i kroppen etter å få komme i gang i nye omgivelser, sa Grønbæk til Avisa nordland for noen dager siden. Det er ventet at Grønbæk starter kampen på benken. Grønbæk signerte for Glimt sist uke. Ifølge AGF-trener og norgesvenn Uwe Rösler var det hard kamp om signaturen til dansken. – Vi har den siste uken avslått tre tilbud fra tre danske toppklubber på Grønbæk, men vi ville helst ikke selge ham til en annen dansk klubb, og så kom det et godt tilbud fra Bodø/Glimt, sa Uwe Rösler. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 16-08-2022 - Kl.08:45 - Kilde: NRK - Info


7. Glimt vil unngå kaos – politiet slår hardt ned på pyrobruk
Bodø/Glimt rigger for fotballfest før mesterligakvalifiseringen mot Dinamo Zagreb tirsdag. Det er plass til cirka 8000 tilskuere på Aspmyra. Politiet i nordland sendte mandag ut en pressemelding om hvordan det ser for seg å håndtere kampen. Der sto det blant annet: «Det har dessverre vært tilfeller med bruk av bluss og annen pyroteknikk blant tilskuere på Aspmyra. Politiet har et ekstra fokus på dette og vil gjøre sitt for at kampen skal foregå på sikker måte, både for tilskuere og spillere. Bruk av pyroteknikk er ulovlig, og all bruk vil bli anmeldt og straffeforfulgt». Glimt spiller returkamp i Kroatia onsdag neste uke. Sammenlagtvinneren får plass i Mesterliga-gruppespillet. Norge har ikke hatt deltakere i puljespillet siden Rosenborg i 2007. RBK var med i gruppefasen av turneringen elleve ganger i perioden 1995-2007.
Tidspunkt: 15-08-2022 - Kl.12:43 - Kilde: NRK - Info


8. Hektisk for Glimt etter storkjøpet – ønsker Grønbæk i troppen mot Dinamo Zagreb
Bodø/Glimt jobber for fullt med håp om å få Albert Grønbæk klar til mesterligakvalifiseringen mot Dinamo Zagreb tirsdag. – Det har alltid vært en drøm for meg å få spille i Champions League. Sånn er det sikkert for alle spillerne i troppen her. Jeg verker i kroppen etter å få komme i gang i nye omgivelser, sier Grønbæk til Avisa nordland. Han har signert en femårskontrakt med Glimt og kostet ifølge danske medier vel 30 millioner norske kroner. – Han er i sesong, ung, bra trent. Det er kamp på tirsdag. Han kommer nok til å komme inn i troppen da, ja, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til AN. (NTB)
Tidspunkt: 14-08-2022 - Kl.08:33 - Kilde: NRK - Info


9. Farevarsla står i kø: Uvêr treff Vestlandet, Nord-Trøndelag og nordland onsdag

Tidspunkt: 02-08-2022 - Kl.11:54 - Kilde: YR.no - Info


10. Glimt med nytt storsalg – Boniface klar for Union Saint-Gilloise
Victor Boniface forlater Bodø/Glimt til fordel for Union Saint-Gilloise. Dermed fortsetter den nigerianske spissen karrieren i Belgia. Tirsdag bekreftet Glimt overgangen på eget nettsted. Hovedpersonen selv fortalte etter lørdagens kamp mot Aalesund at det gikk mot slutten i Bodø/Glimt. — Jeg tror dette var min siste kamp for Bodø/Glimt, sa Boniface til Avisa nordland Spissen kom til Glimt før 2019-sesongen og har vært med på Glimt-oppturen de siste årene. Likevel har han vært på sidelinjen i store deler av perioden hos den regjerende eliteserievinneren. Bare to uker etter han signerte for klubben røk den daværende 18-åringen korsbåndet. Rett før jul i 2020 ble det nok en langtidsskade da han røk korsbåndet igjen. Dermed ble det kun ett innhopp i Eliteserien året etter. Den nigerianske stjernespissen har derimot gjort sakene sine godt de periodene han har vært på banen for de gulkledde. Denne sesongen noterte han seg for seks fulltreffere på 15 kamper i Eliteserien, hvor kun fem av kampene har vært fra start. Bodø/Glimt har allerede signert en erstatter i Lars-Jørgen Salvesen fra Strømsgodset. (NTB)
Tidspunkt: 02-08-2022 - Kl.11:18 - Kilde: NRK - Info


11. Glimt sikret seg slovensk U21-landslagsspiller
Den slovenske midtbanespilleren Nino Zugelj forlater Maribor i hjemlandet til fordel for spill i Bodø/Glimt. Det skriver den slovenske klubben på sin Twitter-konto mandag kveld. Bodø/Glimt har inntil videre ikke bekreftet overgangen. Avisa nordland publiserte søndag bilder av at Zugelj og hans agent ankom Bodø. På flyplassen ble de møtt av Glimts Aasmund Bjørkan. Kantspilleren er trolig spilleklar allerede til onsdagens europacupkamp mot Zalgiris. Zugelj har flere kamper for det slovenske U21-landslaget. Han har ikke tidligere spilt for klubber utenfor hjemlandet.
Tidspunkt: 01-08-2022 - Kl.18:59 - Kilde: NRK - Info


12. Solbakken fikk skulderen ut av ledd – sendt til sykehus etter seieren mot Sarpsborg
Bodø/Glimt fikk et skår i gleden etter lørdagens seier mot Sarpsborg da stjernespiller Ola Solbakken ble sendt til sykehus med skulderen ute av ledd. Kantspilleren ble byttet ut etter 62 minutter i 4-1-seieren mot Sarpsborg, og så tydelig preget ut da han forlot kunstgresset på Aspmyra. Avisa nordland melder etter kampen at Solbakken ble sendt til sykehus grunnet en skulder ute av ledd. – Jeg får tro at han blir tatt hånd og har dratt på sykehus. Han kommer tilbake. Det samme skjedde i fjor, på nøyaktig samme tidspunkt. Da var han ute i fem uker. Det er trist for ham og laget, sa trener Kjetil Knutsen til Discovery etter kampslutt. Solbakken har vært en sentral brikke i Bodø/Glimts suksess de siste sesongene, og skaden er neppe godt nytt for Knutsen etter at det tidligere lørdag ble klart at også Amahl Pellegrino trolig går glipp av flere kamper fremover.
Tidspunkt: 09-07-2022 - Kl.17:11 - Kilde: NRK - Info


13. Nøkkelduo ute for Glimt
Bodø/Glimts stjerneduo Brede Moe og Amahl Pellegrino mister begge lørdagens kamp mot Sarpsborg. – Jeg kan bekrefte at de ikke spiller lørdag, og at de vil være ute de kommende kampene, sier Glimt-lege Morten Sørgård til Avisa nordland.
Tidspunkt: 09-07-2022 - Kl.11:54 - Kilde: NRK - Info


14. Bodø/Glimt anker Knutsens Uefa-utestengelse
Bodø/Glimt har bestemt seg for å anke karantenen trener Kjetil Knutsen ble ilagt av Det europeiske fotballforbundets etter conferenceligakampen mot Roma. Det bekrefter daglig leder Frode Thomassen overfor Avisa nordland mandag. Både Glimt-trener Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos ble utestengt etter bråket på Aspmyra. – Vi mener Kjetil ikke skal ha noen sanksjoner, og vi er uenig i at de to skal likebehandles. Han får samme type sanksjon som Nuno Santos og vi opplever at rett skal være rett, sier Thomassen til lokalavisen. (NTB)
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.19:47 - Kilde: NRK - Info


15. NM-gull og kongepokal til Thoresen: – Drømmedag
Lørdag ble det arrangert NM i bryting på Fauske. Morten Thoresen fra Bodø vant gullet i 67-kilosklassen etter fire kamper. Men det stoppet ikke med NM-gull. Like etter at gullet var sikret fikk Thoresen beskjed om at kongepokalen er hans. – Det ble en drømmedag. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det var min dag i dag. Det var virkelig morsomt. Jeg setter pris på alle som har vært her, støttet meg og vært glade på mine vegne. Det er helt nydelig, sier Morten Thoresen til Avisa nordland. Som om ikke NM-gull og kongepokal var nok melder Avisa nordland at Thoresen også fikk levert en sjekk på 240.000 kroner fra Polar Quality samme helg. Pengene fordeles over tre år. – Først får jeg plutselig en sponsorkontrakt, som sikrer meg tre år fram i tid. Så NM-gull, og så det gjeveste av det gjeve – kongepokalen. Den har jeg vært sulten på. Jeg turte ikke å snakke om det, for man vet aldri. Den kongepokalen henger høyt. Det var utrolig stort å få den, sier Thoresen til AN.
Tidspunkt: 21-05-2022 - Kl.19:17 - Kilde: NRK - Info


16. Tidlig «høststorm» treffer nordland

Tidspunkt: 06-05-2022 - Kl.14:12 - Kilde: YR.no - Info


17. Glimt anmeldte Roma-trener – nå henlegger politiet saken
Politiet i nordland henlegger anmeldelsen fra Bodø/Glimt hvor Glimts trener Kjetil Knutsen skal ha blitt utsatt for vold fra Romas-keepertrener Nuno Santos.
Tidspunkt: 06-05-2022 - Kl.12:53 - Kilde: NRK - Info


18. Politiet henlegger Bodø/Glimt-saken
Politiet i nordland henlegger anmeldelsen fra Bodø/Glimt hvor Glimts trener Kjetil Knutsen skal ha blitt utsatt for vold fra keepertrener i Roma, Nuno Santos, etter kampen mellom Bodø/Glimt og Roma på Aspmyra 7. april 2022, skriver politiet i en pressemelding. Henleggelsen begrunnes med at en kroppskrenkelse er gjengjeldt med en kroppskrenkelse.
Tidspunkt: 06-05-2022 - Kl.12:53 - Kilde: NRK - Info


19. Brakk staven og tapte for svenske
Seierskampen i det 43 kilometer lange Kobberløpet i nordland endte i en duell mellom langløpsstjernene Max Novak og Andreas Nygaard. Etter at sistnevnte brakk staven rett før mål, avgjorde svenske Novak. – Det er tight i avslutningen, og av og til blir det for tight. Da kan det gå en stav, smilte Nygaard til Avisa nordland. Astrid Øyre Slind tok en forventet seier i kvinneklassen. Oppdal-jenta gikk rennet for første gang, melder NTB.
Tidspunkt: 23-04-2022 - Kl.09:06 - Kilde: NRK - Info


20. Politiet hevder VIF-supportere angrep barn før Glimt-kamp: – Forkastelig
Politiet i nordland brukte hunder og pepperspray mot VIF-supportere som angivelig angrep barn. – Aldri sett maken til oppførsel, sier Vegard Kristiansen i politiet. Supporterne selv nekter for påstandene.
Tidspunkt: 19-04-2022 - Kl.11:17 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om NordlandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)