Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Tirsdag  25. Jun. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Bodø
Brønnøysund
Fauske
Leknes
Mo i Rana
Mosjøen
Narvik
Sandnessjøen
Sortland
Stokmarknes
Svolvær
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Nordland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Suverent NM-gull til Ottestad
Uno-X-rytter Mie Bjørndal Ottestad parkerte resten av feltet og syklet inn til et suverent NM-gull på fellesstarten i nordland søndag. Det var 26-åringens andre NM-gull på fellesstart i karrieren. I fjor tok hun bronsemedalje bak Susanne Andersen og Katrine Aalerud, men da vant hun til gjengjeld NM-tempoen. Ottestad rykket fra hovedfeltet snaut 50 kilometer før mål i den 116,2 kilometer lange løypa med start og målgang på Tverlandet utenfor Bodø. Hun fikk derfra en ensom vei mot mål i regnværet. Uno-X-rytteren skaffet seg relativt raskt et forsprang på over minuttet. 30 kilometer fra mål ledet hun med to minutter på hovedfeltet, og avstanden var økt til hele fire minutter med 18 kilometer igjen å sykle. Senere fortsatte hun bare å styrke sin ledelse, og gruppen bak henne hadde innsett at de måtte gjøre opp om de øvrige medaljene. Det ble en durabelig kamp i feltet bak, som kom inn mot mål om lag sju minutter bak Ottestad. Emma Dyrhovden fra Åsane var aller raskest i spurten, mens Ottestads Uno-X-kollega Aalerud tok bronsemedaljen. (©NTB)
Tidspunkt: 23-06-2024 - Kl.09:54 - Kilde: NRK - Info


2. Vil åpne omstridt oljefelt: – En sovende lisens
Høyre vil åpne olje- og gassfeltet nordland VI utenfor Lofoten. Forskere ved UiT mener stor lokal motstand vil hindre at det blir aktuelt.
Tidspunkt: 29-05-2024 - Kl.13:42 - Kilde: E24 - Info


3. Gult farevarsel for gress- og lyngbrann: – Ser en betydelig økning
Det har vært gress- og lyngbranner flere steder i Norge denne helgen. Etter en lengre periode med tørt og fint vær, er det nå sendt ut farevarsel for store deler av nordland.
Tidspunkt: 21-04-2024 - Kl.11:02 - Kilde: YR.no - Info


4. Medier: Glimt og Hammarby enige om Mikkelsen-overgang
August Mikkelsen er svært nær ved å bli Bodø/Glimt-spiller, melder flere medier. Aftonbladet , Avisa nordland og Nettavisen erfarer nyheten. Klubbene skal være enige om det økonomiske rundt en overgang for Mikkelsen. Dermed gjenstår kun forhandlingene om personlige betingelser og legesjekken. Den tidligere Tromsø-spilleren gikk til Hammarby foran forrige sesong. Nå er en retur til norsk fotball på gang. Flere andre klubber skal også ha jaktet på angrepsspilleren. Det svenske overgangsvinduet stenger 28. mars. Dermed begynner det å haste med å få de siste formalitetene på plass. Det har fra flere hold vært spekulert på at Glimt betaler flere titalls millioner kroner for å hente Mikkelsen tilbake til Eliteserien. (NTB)
Tidspunkt: 22-03-2024 - Kl.13:16 - Kilde: NRK - Info


5. Skadeplaget Glimt-tropp halvannen uke før seriestart: – Må bare trene med de vi har
Langt fra alt har gått på skinner for Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt i opptakten til årets eliteseriesesong. Flere av spillerne trøbler med skade. Runar Espejord, Kasper Høgh, Omar Elabdellaoui og Julian Faye Lund er blant de skadde spillerne. Det samme er Håkon Evjen, men midtbanespilleren nærmer seg full retur til spill. – Kroppen kjennes bra ut. Jeg har hatt hardtrening i noen uker, så jeg har begynt å komme på et bra nivå, både fotballmessig og fysisk. Jeg må fortsatt være litt forsiktig, så jeg ikke gjør noe dumt, sier Evjen til Avisa nordland. Glimt-sjef Knutsen er tydelig på at gultrøyene er nødt til å gjøre det beste ut av situasjonen. – Vi må bare trene med de vi har. Så må vi få litt hjelp fra Junkeren om vi kan, og trenger for å få opp antallet, sier han til lokalavisen. Han legger til at det er for tidlig å si hvor mange av de skadde spillerne han har med når Glimt serieåpner mot Fredrikstad 31. mars. Før den tid venter Molde i en treningskamp førstkommende mandag. 12. mars ble det gjort kjent at Knutsen har forlenget sin avtale med Glimt til å gjelde ut 2025-sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 21-03-2024 - Kl.13:25 - Kilde: NRK - Info


6. Stålselskap må fikse strøm-flimmer
På Helgeland i nordland har lampene flimret i årevis. Nå krever myndighetene nok en gang at Celsa Armeringsstål fikser problemene.
Tidspunkt: 25-02-2024 - Kl.18:51 - Kilde: E24 - Info


7. Åpner for økt strømbruk i nordland: – Kan gi høyere strømpriser
Statnett legger til rette for kraftig økt strømforbruk på Helgeland i nordland. Det skal åpne for nye industrisatsinger, men kan skape hodebry lenger nord.
Tidspunkt: 12-02-2024 - Kl.19:23 - Kilde: E24 - Info


8. Spansk storavis trekker fram Glimt-trener Knutsen i Liverpool-analyse
Spanske Marca har analysert seg fram til aktuelle kandidater til å etterfølge Jürgen Klopp som Liverpool-manager. Kjetil Knutsen nevnes som ett av tre navn. Klopp offentliggjorde for få dager siden at han forlater Liverpool etter inneværende sesong. Den spanske avisen Marca presenterte mandag en analyse knyttet til arbeidet som nå ligger foran ledelsen på Anfield. Avisen peker på at det blant annet må tas stilling til om man ønsker seg en ny Klopp eller en manager som står for en annen retning. Avisen skriver at den har benyttet analyseverktøyet Coachinside for å gjøre et objektivt trenersøk basert på gitte parametere. Preferanser med hensyn til formasjon og spillestil er blant annet lagt vekt på. Arbeidet har munnet ut i at avisen trekker fram tre aktuelle navn som Klopp-erstattere. To av dem, Xabi Alonso og Luis Enrique, har vært nevnt i flere sammenhenger siden tyskeren kunngjorde at han gir seg. Det tredje navnet er Bodø/Glimts suksesstrener Kjetil Knutsen. Han presenteres som en trener som har en stil som minner mye om Klopps. Videre henvises det til at bergenseren står for en ballbesittende spillestil og sverger til 4-3-3. Avisa nordland konfronterte Knutsen med Marca-analysen mandag ettermiddag. – Det er hyggelig det. Identiteten forstår jeg, men utover det tror jeg de andre navnene er betraktelig bedre. Det er et lite stykke fra Glimt til Liverpool, men det er hyggelig at det vi gjør i Glimt blir lagt merke til. Du vet at vi er opptatt av kollektiver og ikke enkeltpersoner, svarer Glimt-treneren. (NTB)
Tidspunkt: 29-01-2024 - Kl.18:25 - Kilde: NRK - Info


9. Takbedrift konkurs etter over 50 år
nordland Tak ble reddet for fire år siden. Nå er det slutt for taktekkerfirmaet med historie tilbake til 1971.
Tidspunkt: 26-01-2024 - Kl.15:02 - Kilde: E24 - Info


10. Svak boligprisutvikling i Bodø: – Vil tjene på å oppgradere
nordlandsbyen hadde den svakeste prisutviklingen på boliger i de første elleve månedene av 2023.
Tidspunkt: 04-01-2024 - Kl.04:59 - Kilde: E24 - Info


11. Bodø/Glimt-assistent følger Høgmo til Japan
Bodø/Glimts assistenttrener Morten Kalvenes gir seg i klubben og begynner i samme rolle under Per-Mathias Høgmo i japanske Urawa Red Diamonds. – Jeg har takket ja til muligheten om å bli assistenttrener i Urawa Reds, sa han til Avisa nordland mandag. Kalvenes gir seg etter fem suksessrike år i klubben. Senest denne sesongen var han med på å sikre ligagullet i Eliteserien. To seriesølv og tre gull er fasiten etter hans tid i klubben. – Jeg har vært her oppe i fem år nå. Jeg føler jeg trenger noe nytt. Det har vært et eventyr å være en del av det vi har skapt i Bodø. Nå startes et nytt eventyr i Japan, fortsatte han. Kampen mot Brugge på torsdag blir hans siste på sidelinjen for Bodø/Glimt. Den norske trenerveteranen Per-Mathias Høgmo forlot svenske Häcken til fordel for Urawa Reds forrige uke. Klubben er regjerende mestere i den asiatiske mesterligaen. (NTB)
Tidspunkt: 11-12-2023 - Kl.13:54 - Kilde: NRK - Info


12. AN: Glimt-kaptein tilbake på trening
Bodø/Glimt-kaptein Patrick Berg var tilbake på trening torsdag. Onsdag skrev NRK at landslagsspilleren er blitt syk tre dager før lørdagens cupfinale mot Molde, men torsdag skriver Avisa nordland at 26-åringen var tilbake på treningsfeltet på Aspmyra. Heller ikke midtstopper Brede Moe var på trening onsdag, men ifølge AN trente Moe innendørs torsdag.
Tidspunkt: 07-12-2023 - Kl.13:56 - Kilde: NRK - Info


13. Glimt-treneren hardt ut mot bluss på tribunen: – Helt ufattelig
Kjetil Knutsen mener det må slås hardere ned på bruk av pyroeffekter på norske fotballtribuner. – Det har ingenting på stadion å gjøre, sier han. En blusskaster ble anmeldt og fikk denne uken 35 kampers utestengelse for bruk av pyro på Brann Stadion søndag, der nettopp Bodø/Glimt var gjester. Tre barn og to voksne fikk skader på klær etter at et bluss ble kastet på tribunen. – Bluss, med den temperaturen det holder, at vi tillater det på kamper, er faen meg helt utrolig, sa Knutsen under onsdagens pressekonferanse, ifølge NRK. Torsdag tar Bodø/Glimt imot Lugano i conferenceligaen. – Det er bare et tidsspørsmål før det skjer alvorlige ulykker. Kommer den i kontakt med hår eller en jakke... Det er helt ufattelig at vi er på det nivået. Se til England, der er det forbudt, sa Knutsen. Kristian Vikran Karlsen i nordland politidistrikt sier til NRK at bluss på tribunen ikke er tillatt og vil bli anmeldt, med henvisning til torsdagens kamp på Aspmyra. Bluss er likevel ikke et uvanlig syn på norske fotballtribuner. Norges Fotballforbund har som en prøveordning overlatt til klubbene å reagere på uønskede hendelser på tribunen. Fotballpresident Lise Klaveness sa tidligere i uken at hun fikk en «klump i magen» da hun ble klar over hva som skjedde på Brann Stadion i kampen mot Bodø/Glimt. – Det skal være trygt å gå på kamp i Norge, sa Klaveness til VG. (©NTB)
Tidspunkt: 29-11-2023 - Kl.15:05 - Kilde: NRK - Info


14. Glimt-profil mister cupsemifinalen mot Vålerenga
Bodø/Glimt må klare seg uten Brice Wembangomo når det skal kjempes om cupfinalebillett mot Vålerenga i Oslo torsdag. Det er Avisa nordland som onsdag melder at Wembangomo ikke var med da Glimt-troppen satte seg på flyet til hovedstaden. Høyrebacken pådro seg en skade i seriekampen mot Vålerenga søndag og ble ikke friskmeldt i tide til cupoppgjøret mot samme motstander. Tidligere denne uken ble det også kjent at Runar Espejord er uaktuell i lengre tid som følge av en skade. (NTB)
Tidspunkt: 27-09-2023 - Kl.13:46 - Kilde: NRK - Info


15. Utredning: Full utbygging av Nord-Norgebanen vil koste 281 milliarder
Jernbanedirektoratet anbefaler ikke å gå videre med planene om å bygge ut nordlandsbanen til Tromsø og Harstad.
Tidspunkt: 27-09-2023 - Kl.10:30 - Kilde: E24 - Info


16. Forbløffer: - Forsvant
Tidligere landslagskaptein Stefan Johansen (32) trente med Bodø/Glimt i sommer. Så forsvant han - og står uten klubb: - Det overrasker meg, sier Glimt-ekspert Freddy Toresen i Avisa nordland.
Tidspunkt: 08-09-2023 - Kl.07:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


17. Boniface til Leverkusen – nye millioner til Bodø/Glimt
Victor Boniface flytter fra Union Saint-Gilloise til Leverkusen i Tyskland. Det betyr at Bodø/Glimt er sikret minst 20 millioner kroner. Leverkusen bekreftet overgangen lørdag. Tyske medier melder at overgangssummen ligger på vel 200 millioner kroner. Ifølge Avisa nordland sikret Glimt seg minimum ti prosent av et videresalg da Boniface forsvant i fjor sommer. Da kostet han vel 20 millioner kroner. (NTB)
Tidspunkt: 22-07-2023 - Kl.19:06 - Kilde: NRK - Info


18. Regine Storå er tatt ut til VM i buldring
Regine Storå (21) fra Bodø er tatt ut til VM i buldring i Sveits. Det opplyser hun selv til NRK. – Det betyr utrolig mye for meg å få lov til å representere Norge i VM! Det er veldig gøy å se at alt arbeidet jeg legger ned i treningen betaler seg, og jeg gleder meg masse til å prøve hardt i en siste konkurranse for sesongen, sier Storå til NRK. Hun bor og trener vanligvis i Innsbruck i Østerrike, men har ladet batteriene hjemme i Bodø noen uker før VM. Storå har tidligere deltatt flere ganger i verdenscupen, nordisk mesterskap og NM. I Europacupen i år kom hun til semifinalen. Hun deltar sammen med tre andre norske kvinner, og er den eneste fra et sted lenger nord enn Bergen. Storå er også den eneste fra nordland som konkurrerer på et internasjonalt nivå i buldring. VM i buldring er fra 31. juli til 10. august.
Tidspunkt: 30-06-2023 - Kl.19:33 - Kilde: NRK - Info


19. Pemi herjet da Glimt slo rivalen i målfest: – Burde avgjort mye tidligere
Bodø/Glimt fortsetter å vinne kamper i årets eliteseriesesong. Tirsdag ble erkerival Tromsø slått 3-2 på bortebane. Faris Pemi var involvert i alt. Glimt har bare avgitt to poeng i årets sesong, med en uavgjort kamp. Tirsdag var det duket for rivalkamp borte mot Tromsø på fotballens festdag, og lagene bød virkelig opp til dans. Faris Pemi var igjen viktig for Glimt med en måldobbel. Kameruneren har scoret fem mål på de tre siste kampene og skaffet straffe mot Tromsø. – Vi er veldig glade. Jeg skal fortsette å jobbe hardt og tro på meg selv. Nå er det bare glede. Vi prøvde å holde det enkelt, men jeg kjente at det var en rivalkamp, sa Pemi til Avisa nordland etter seieren. Amahl Pellegrino scoret sitt åttende seriemål for sesongen på straffespark, mens Vegard Erliens dobbel for Tromsø ikke holdt til poeng. Han har scoret fire mål denne sesongen. – Det er litt blandede følelser. Jeg er skuffet over resultatet, men fornøyd med det vi presterer. Vi viser at når vi er på vårt beste, konkurrerer vi med Glimt, sa TIL-kaptein Ruben Yttergård Jenssen til Nordlys.
Tidspunkt: 16-05-2023 - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


20. Utsolgt på Aspmyra før storkamp
Serieleder Bodø/Glimt melder om «publikumsrekord» på Aspmyra stadion i møtet mot Rosenborg lørdag. – Det blir over 8200 på stadion. Så i nyere tid blir det faktisk publikumsrekord. Det er mye på grunn av at så mange bortesupportere kommer, men også fordi vi ikke holder av så mange plasser til presse, slik som vi gjør på Europa-kamper, sier Ørjan Heldal, kommersiell leder i Bodø/Glimt, til Avisa nordland. Publikumsrekorden er 12.189. Etter seks kamper topper Bodø/Glimt tabellen med 16 poeng. RBK ligger på tolvteplass med seks poeng. Heldal har troen på at et utsolgt Aspmyra vil gi en helt spesiell ramme rundt oppgjøret. – Det er stor entusiasme rundt klubben både i byen og i regionen. Utsolgt kamp er utsolgt kamp. Det skaper en helt egen elektrisk atmosfære i byen. Vi gleder oss, sier han. (NTB)
Tidspunkt: 09-05-2023 - Kl.14:54 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om NordlandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)