Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Sep. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Gjøvik
Lillehammer
Otta
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oppland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Suveren norsk seier i blandet lag
Norge tok en klar seier i den blandede lagkonkurransen i Sommer Grand Prix i hopp i Russland søndag. Johann André Forfang ledet an med et monsterhopp. Anna Odine Strøm, Forfang, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud hoppet på det norske laget. – Anna, Johann, Silje og Halvor leverte skihopping på høyt nivå. Vi gleder oss jo litt ekstra over slike seiere, siden vi er ett Hopplandslag, sier sportssjef Clas Brede Bråthen. Forfang har virkelig funnet ut av bakken i Tsjajkovskij og har flere ganger hoppet ned mot bakkerekord. Søndag hoppet han 143,5 meter i første omgang av lagkonkurransen. Det ga Norge et solid forsprang, som aldri ble truet. Til slutt vant det norske laget med 56,3 poeng ned til Slovenia, mens Russland tok tredjeplassen.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.11:06 - Kilde: NRK - Info


2. Myhrvold ut mot sponsorer
Tidligere idrettspresident Arne Myhrvold mener hopplandslagets sponsorer opptrer lite gjennomtenkt i Bråthen-saken, skriver VG. Myhrvold føyer seg dermed inn i rekken av nåværende og tidligere idrettsledere som advarer mot at sponsorenes engasjement i interne ansettelsesforhold i skiforbundet kan bidra til å true idrettens uavhengige stilling. – Integriteten og styringsretten til idretten er etter mitt syn krystallklar. Den må stå urørt, sier han til VG.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.07:40 - Kilde: NRK - Info


3. Hopplandslagets sponsorer: Vurderer å trekke støtten

Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.17:22 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


4. Hoppsponsorene vil trekke seg
Konflikten mellom Norges skiforbund (NSF) og sportssjefen for hopp, Clas Brede Bråthen, virker fastlås. Fredag ettermiddag kom sponsorene Eterni Group, HELP Forsikring, Landsorganisasjonen i Norge (LO), Lundin Energy Norway, Nammo RSM Norge, Scantrade på banen med en pressemelding. Der truer de med å trekke støtten til norsk hoppsport: «Vi håper det er mulig å legge prestisjen til side, rydde opp og komme til enighet på en slik måte at det begrenser skadene Skiforbundets håndtering har bidratt til. Det vil være til det beste, både for NSF, hopperne, sponsorene og hele Idretts-Norge. Uten en slik enighet vil undertegnede sponsorer vurdere å trekke støtten som nå gis til hopplandslaget gjennom NSF, og se på alternative ordninger for å støtte utøverne for sesongen 2021/22. Sponsoravtaler som skal reforhandles etter kommende sesong vil da ikke bli fornyet.»
Tidspunkt: 03-09-2021 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


5. Sponsorer reagerer sterkt på Bråthen-behandling – Skiforbundet kan miste millionstøtte
En rekke av hopplandslagets største sponsorer rykker nå ut og legger press på Skiforbundet etter håndteringen av saken mot Clas Brede Bråthen.
Tidspunkt: 28-08-2021 - Kl.05:00 - Kilde: NRK - Info


6. Markeng må opereres
Thomas Aasen Markeng må ha et nytt inngrep i kneet, og dermed går han glipp av den kommende sesongen. Det opplyser hopplandslaget på Twitter. Markeng har slitt med kneet i lang tid og vært gjennom flere operasjoner. Han røk korsbåndet i desember 2019. Han var tilbake i verdenscupen etter et opphold på 13 måneder i januar 2021. Deretter sto han over flere renn som følge av en hevelse i kneet.
Tidspunkt: 27-08-2021 - Kl.12:01 - Kilde: NRK - Info


7. Bråthen varsler søksmål mot Skiforbundet
Sportssjef på hopplandslaget Clas Brede Bråthen krever fast jobb og varsler søksmål mot Skiforbundet.
Tidspunkt: 20-08-2021 - Kl.13:38 - Kilde: NRK - Info


8. Bråten legger opp etter hodeskade
Ingebjørg Saglien Bråten (21) gir seg som skihopper. For halvannet år siden pådro hun seg en kraftig hjernerystelse etter et fall. Bråten var med å ta bronsemedalje i kvinnenes lagkonkurranse i Seefeld-VM i 2019. Det gjorde hun sammen med Anna Odine Strøm, Silje Opseth og Maren Lundby. «De siste 17 årene av livet mitt har skihopping vært en stor del av det. For litt over halvannet år siden falt jeg og pådro meg en kraftig hjernerystelse. Siden den gang har jeg gjort alt jeg kan for å komme tilbake i bakken. Med diagnosen post-commotio-syndrom har leger og fysio anbefalt meg å legge skiene på hylla, og den anbefalingen har jeg valgt følge», skriver Bråten på hopplandslagets Facebook-side.
Tidspunkt: 16-08-2021 - Kl.04:20 - Kilde: NRK - Info


9. Lundby med «lett hjernerystelse»
Maren Lundby gikk hardt i bakken under en fotballkamp torsdag. Hoppstjernen må ta det rolig, men trener Christian Meyer avdramatiserer det hele. Lundby spilte spiss for Kolbu KK mot Raufoss´ 3.-lag da hendelsen skjedde. – Jeg var på løp og hadde en ganske god mulighet til å score mål. Så kom midtstopperen til Raufoss, og det ble litt skulder mot skulder. Jeg gikk i bakken og landet med hodet i bakken, sier Lundby til oppland Arbeiderblad. Landslagstrener Meyer forteller til NTB at det er snakk om en lett hjernerystelse. – Hun må ta det med ro i alle fall i dag, men var bedre allerede i dag morges, sier han. (NTB)
Tidspunkt: 09-07-2021 - Kl.07:38 - Kilde: NRK - Info


10. Frikjenner krets
Norges Skiskytterforbund frikjenner en skiskytterkrets, som var anklaget for inhabilitet i utbetaling av pengestøtte. Forbundet sentralt vil gjøre endringer. Forbundet viser i en pressemelding til at advokatfirmaet Kleven & Kristensen har behandlet varslingssaken mot oppland skiskytterkrets. Det ble varslet om inhabilitet i utbetaling av støtte til et privatlag i kretsen. Konklusjonen er at kretsen har fordelt støtten i henhold til vilkårene, at det ikke var inhabilitet og at pengene er blitt brukt på det som var meningen med støtten.
Tidspunkt: 25-06-2021 - Kl.14:39 - Kilde: NRK - Info


11. Uavklart rundt kontrakt for Stöckl
Alexander Stöckl runder i disse dager ti år som trener for de norske hoppgutta. Østerrikeren satser på en kontraktsavklaring før sesongen starter. I 2017 skrev Stöckl ny kontrakt som norsk trener på hopplandslaget. Den binder ham til ut 2021/22-sesongen. Østerrikeren har ledet de norske hoppgutta siden 2011. – Jeg har egentlig ikke tenkt over det. Det er vanskelig å svare på det nå. Jeg er fortsatt veldig motivert, sier Stöckl til NTB.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.06:59 - Kilde: NRK - Info


12. Tande med i landslagstroppen
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. En som derimot fortsetter på landslaget er Daniel-André Tande. 27-åringen skadet seg stygt under et fall i Planica. – Han er i veldig bra humør, og skal egentlig være med fra start nå, med en litt annen type trening, sier landslagssjef Alexander Stöckl ti NRK og fortsetter: – Han er veldig motivert og skal satse videre. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.12:30 - Kilde: NRK - Info


13. Nå blir de ett hopplandslag

Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.11:24 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


14. Hopplandslaget kutter plasser
Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. – Vi spisser landslagssatsingen inn mot en sesong der vi har høye sportslige mål, men det vil alltid være muligheter for å konkurrere seg inn på laget i internasjonale renn. Samtidig viser resultatene fra sesongen vi er ferdig med, at nivået i norsk hoppsport ikke har vært høyere i moderne tider, sier sportssjef Clas Brede Bråthen. Kvinner: Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Menn: Anders Fannemel (Hornindal), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 10-05-2021 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


15. Granerud klar for Planica
Hopplandslagssjef Alexander Stöckl har tatt ut troppen som drar til Planica for verdenscupfinalen. Blant dem som er tatt ut er Halvor Egner Granerud. Hoppesset fikk påvist korona under VM i Oberstdorf og mistet store deler av mesterskapet. Stöckl har også funnet plass til 20 år gamle Benjamin Østvold, som nylig hoppet 150 meter i Zakopane. – Dette blir gøy. Da Andreas Vilberg (trener) kom og fortalte at jeg var tatt ut, så trodde jeg egentlig ikke på han. Jeg fikk høre at jeg var i diskusjonen, men det er fortsatt litt surrealistisk at jeg skal nedover til Planica. Det er første gang jeg hopper skiflyging, sier Østvold. Disse er tatt ut: Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Daniel Tande (Kongsberg) og Benjamin Østvold (Lensbygda).
Tidspunkt: 22-03-2021 - Kl.12:56 - Kilde: NRK - Info


16. Alle hopptestene negative
Det var en del spenning hos de norske hoppgutta knyttet til torsdagens koronatesting. Onsdag testet Halvor Egner Granerud positivt, men planen har hele tiden vært at resten av hopperne skal hoppe kvalifisering i Oberstdorf torsdag og konkurranse fredag – hvis hurtigtestene deres er negative. – Jeg har kjent at det har tatt litt energi det siste døgnet. Det var en noe søvnfattig natt, sa Robert Johansson da NRK snakket med ham i etterkant av testingen i formiddag. Bare en liten time etterpå, kunne Johansson og resten av det norske laget og støtteapparatet puste lettet ut. Testene var negative. Det bekrefter hopplandslagets pressesjef Steinar Bjerkmann til NRK. Dermed reiser de rett til bakken for å forberede seg til kvalifiseringen senere i dag. Alexander Stöckl sier til NRK at de skal teste seg hver dag helt til VM er over nå. – Det er viktig med et strengt testregime nå. Nå har vi testet tre dager på rad og skal fortsette med det helt til vi er ferdige med konkurransene, sier Stöckl.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.13:07 - Kilde: NRK - Info


17. Granerud har vunnet verdenscupen
Halvor Egner Granerud er Norges femte vinner av verdenscupen sammenlagt igjennom tidene. Det er klart allerede før sesongslutt, ettersom det kun er tre renn igjen av sesongen og dermed har ingen mulighet til å ta igjen poengsummen til Granerud. – Selv om det har sett veldig sannsynlig ut lenge, sa? var det fortsatt en veldig gledelig beskjed a? fa?. Da jeg fikk beskjeden begynte jeg umiddelbart a? gra?te, det har vært noen tunge dager na?, men det a? endelig fa? det bekreftet var utrolig godt, sier Granerud i en uttalelse på hopplandslagets Facebook-side. Det har vært tøft døgn for Granerud etter at han testet positivt for koronaviruset, og dermed mistet resten av VM. Dermed var det godt at målet for sesongen allerede er nådd. – Dette var et umulig ma?l jeg satte meg etter forrige sesong, sa? da a? klare det føles uvirkelig. Jeg føler meg litt som en hoppversjon av Leicester, selv om det er lettere a? snu en person enn et helt lag, forteller Granerud. Han legger til at han gleder seg til å løfte kula i Planica og at det blir motivasjon igjennom sykdommen. Renndirektør i FIS, Sandro Pertile, bekrefter at det kun er de tre rennene i Planica som gjenstår av verdenscupsesongen for menn. Raw Air-konkurransen som skulle vært i Norge blir ikke erstattet.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.11:18 - Kilde: NRK - Info


18. Negative tester for hopplandslaget

Tidspunkt: 03-03-2021 - Kl.15:42 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


19. Granerud har fått korona
Halvor Egner Granerud testet positivt for korona, melder hopplandslaget.
Tidspunkt: 03-03-2021 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


20. Berger fikk den siste VM-plassen
Frida Berger fra Røyken er tatt ut til VM i Oberstdorf. Dermed er det norske VM-troppen i hopp komplett. 16 år gamle Berger fikk VM-plassen etter sin innsats i kontinentalcupen i tyske Brotterode i helgen. – Det blir gøy og kult å få erfaring og lære av det, sa Frida Berger til hopplandslagets Twitter-konto. Hun tok 7.-plass lørdag og 16.-plass i søndagens renn, begge dager som beste norske utøver. Lørdag hadde hun tredje beste hopp i finaleomgangen. Det norske laget består for øvrig av Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørnseth.
Tidspunkt: 21-02-2021 - Kl.19:03 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OpplandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)