Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Onsdag  27. Jan. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Gjøvik
Lillehammer
Otta
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Flyttehjelp i Oslo
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oppland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Markeng ikke med til Willingen
Thomas Aasen Markeng blir ikke med resten av hopplandslaget til verdenscupen i Willingen kommende helg. Markeng fikk hevelse i kneet etter gårsdagens konkurranse i Lahti der han ble nummer 19. 20-åringen hadde nettopp gjort comeback etter den alvorlige kneskaden han pådro seg i Klingentahl i desember 2019. Det er enda ikke bestemt om det blir hentet inn en erstatter for Markeng til konkurransene i Tyskland. Verdenscupleder Halvor E. Granerud, Robert Johansson, Daniel-André Tande, Marius Lindvik og Johan André Forfang reiser alle videre rett fra Lahti til Willingen for å unngå mulige innreiserestriksjoner fra Norge.
Tidspunkt: 25-01-2021 - Kl.15:12 - Kilde: NRK - Info


2. Hopplandslaget på nyttårsfest med masker
GARMISCH-PARTENKIRCHEN (VG) Hoppdressen var byttet ut med penklær. Men maskene var på da hopplandslaget spiste og skålte seg inn i det nye året.
Tidspunkt: 31-12-2020 - Kl.22:55 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


3. Polen ute av hoppukeåpningen
Det polske hopplandslaget får ikke delta i hoppukas første renn i Oberstdorf, etter at hopperen Klemens Muranka testet positivt for Covid-19 søndag kveld. Det melder arrangøren i en pressemelding. Lagkameratene har alle testet negativt, men tyske myndigheter mener de likevel kvalifiserer som nærkontakter. Det vil nå blitt tatt ytterligere tester, for å se om polakkene kan få delta i senere renn i hoppuka, men kampen for en sammenlagtseier er da over. – Det synes jeg er veldig trist. Man får en litt «wow-feeling». Det er synd at det blir sånn, men jeg regner med at det er det riktige å gjøre, hvis myndighetene har falt ned på det. Da støtter jeg meg på det, men det blir et veldig stort savn, sier Halvor Egner Granerud.
Tidspunkt: 28-12-2020 - Kl.12:03 - Kilde: NRK - Info


4. Lundby frustrert over FIS
Maren Lundby og resten av det kvinnelige hopplandslaget skal hoppe sitt første verdenscuprenn for sesongen kommende helg. Fredagens renn i østerrikske Ramsau blir altså Lundbys første konkurranse denne sesongen, mens mennene allerede har vært gjennom fem renn i verdenscupen, samt et skiflygings-VM i Planica. Det får Lundby til å reagere. – Når du ser at resten av verden konkurrerer i alle andre idretter mens vi må sitte å se på, da føler man litt på at det ikke er bare smittevern som er som er problemet, sier Lundby til TV 2. Neste oppsatte konkurranse etter Ramsau er ikke før 23. januar. Da vil herrene har vært i aksjon 16 gang før kvinnene har hoppet sin andre konkurranse. – Jeg er sikker på at hvis noen hadde ønsket å få til noe for oss, så hadde det vært mulig, sier hoppstjerna.
Tidspunkt: 15-12-2020 - Kl.08:27 - Kilde: NRK - Info


5. Hopperne på plass i Russland
Hopplandslaget er på plass i Russland. Landslagssjef Alexander Stöckl kjører det samme laget der som under verdencuprennene i Ruka i helgen, der Halvor Egner Granerud tok sin første verdenscupseier. Uttak hopp i Nizhnij Tagil, Russland: Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel-André Tande (Kongsberg).
Tidspunkt: 01-12-2020 - Kl.11:05 - Kilde: NRK - Info


6. Hoppsjef optimistisk etter avtale
Hopplandslaget har sikra seg tre nye sponsoravtalar i ei tid der koronapandemien rår for fullt. Scantrade med Fibra er ein norsk leverandør som skal sikre klede og hopputstyr. RSM er eit revisorselskap og Lundin er eit oljeselskap – og eit av dei største på norsk sokkel. Totalt gir avtalane ei pott på sju til ti millionar i perioden ut 2022. Avtalen med Scantrade er femårig, og varer i første omgang til 2025. Hopplandslaget har tidlegare uttrykt ei bekymring over norsk hoppsport som følge av dårleg økonomi. Toppidrettssatsinga med rekruttlandslaget måtte kuttast, men no har hoppsjef Clas Brede Bråthen fornya håp. – Det er eit godt steg i riktig retning. At det er ei redning er det inga tvil om. Viss vi måtte fortsette på det nivået vi var på, så måtte vi byrje å sjå på ei nedskalering av satsinga vår på ein meir permanent basis, seier Bråten til NRK og fortset: – Dette er eit løft som gjer at vi kanskje kan nærme oss tilbodet vi meiner vi må ha til norske hopparar på alle nivå, for å skape auka berekraft i systemet vårt.
Tidspunkt: 20-11-2020 - Kl.09:57 - Kilde: NRK - Info


7. Lokalavis: Ingvild Flugstad Østberg går ikke skirenn denne sesongen
Langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg (30) skal ha bestemt seg for å ikke gå skirenn kommende sesong og satse fullt mot OL i Beijing 2022. Det melder lokalavisa oppland Arbeiderblad.
Tidspunkt: 13-11-2020 - Kl.12:28 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


8. V-cup i hopp i Sapporo avlyst
Kvinnenes verdscupren i hopp i Sapporo på nyåret, er avlyst, melder Skiforbundets twitter-konto Hopplandslaget. Sapporo-området har hatt ein sterk vekst i korona-tilfelle den siste tida. Hopprennet skulle vore arrangert 9.-10. januar.
Tidspunkt: 12-11-2020 - Kl.10:27 - Kilde: NRK - Info


9. Fannemel frykter for karrieren
Skihopperen Anders Fannemel har gjennomgått tre kneoperasjoner og har fortsatt problemer. Årets utsatte NM går uten 29-åringen. – Jeg hadde et mål om å hoppe i august. Men i løpet av august og september begynte jeg å få mer og mer vondt i kneet. Det holder seg vondt og dårlig fortsatt, forteller Fannemel til Dagbladet. Han legger til at han begynner å frykte at karrieren kan være over. Forrige sesong deltok ikke Fannemel i noen renn, men han ble likevel tatt ut på hopplandslaget i juni. Nå ser det ut til at hopprennene før jul også vil gå uten Fannemel.
Tidspunkt: 30-10-2020 - Kl.09:48 - Kilde: NRK - Info


10. Sender tre hoppere til «røde» Polen
Landslagstrener Alexander Stöckl tar med seg tre hoppere til Sommer Grand Prix-rennet i Polen. Det betyr ti dagers karantene ved retur til Norge. De tre er Robin Pedersen, Anders Håre og Sander Vossan Eriksen, opplyser hopplandslaget på Twitter.
Tidspunkt: 19-08-2020 - Kl.11:23 - Kilde: NRK - Info


11. Malysz har korona
Den tidligere polske stjernehopperen Adam Malysz opplyste mandag at han har testet positivt for koronaviruset, melder NTB. Malysz er nå sjef for det polske hopplandslaget. «Etter at en av personene jeg har hatt kontakt med de siste dagene testet positivt på Covid-19, bestemte jeg meg for å ta testen. Heldigvis er sykdommen asymptomatisk i øyeblikket», skriver legenden på Facebook.
Tidspunkt: 22-06-2020 - Kl.16:31 - Kilde: NRK - Info


12. Laila Bokhari vil ta over etter Olemic Thommessen
Laila Bokhari (45) melder seg på i kampen om å bli Olemic Thommessens etterfølger for oppland Høyre på Stortinget.
Tidspunkt: 12-06-2020 - Kl.03:57 - Kilde: Aftenposten - Info


13. Tre nykommere på årets hopplandslag
Hopplandslaget utvides fra 12 til 15 utøvere. Anders Håre (20), Thea Minyan Bjørseth (16) og Eirin Kvandal (18) er nye på laget. Kvinnelandslaget blir utvidet til seks utøvere, mens ni utøvere er tatt ut til herrelandslaget. Landslaget innleder med samling på Lillehammer denne uken.
Tidspunkt: 02-06-2020 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


14. Tre unge nykommere på årets hopplandslag: – Har vært et mål lenge
Hopplandslaget utvides fra 12 til 15 utøvere. Anders Håre (20), Thea Minyan Bjørseth (16) og Eirin Kvandal (18) er nye på laget.
Tidspunkt: 02-06-2020 - Kl.13:34 - Kilde: Aftenposten - Info


15. Hopp-bombe
Presenterer tidenes største hopplandslag på gutte- og jentesida, tross budsjettkutt. Dagbladet kan avsløre lagene: Henter inn 16 år gammelt stortalent.
Tidspunkt: 02-06-2020 - Kl.11:02 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


16. Hopplandslaget må ta drastisk millionkutt – varsler konsekvenser «over hele fjøla»
Koronapandemien gjør at hopplandslaget pålegges å kutte 7 millioner kroner. Utøvernes premiepenger skjermes.
Tidspunkt: 24-05-2020 - Kl.13:10 - Kilde: Aftenposten - Info


17. Politi og ambulanse til Vålerenga etter melding om sverdangrep
Politi og ambulanse er i opplandsgata på Vålerenga etter melding om et slagsmål hvor en mann skal være kuttet med sverd.
Tidspunkt: 09-04-2020 - Kl.17:03 - Kilde: Aftenposten - Info


18. Nå kan du få levert matvarer på døren av Maren Lundby: – Viktig å ta situasjonen på alvor
Koronaviruset gjør at mange sliter med å komme seg på butikken eller apoteket. Det ønsker Maren Lundby og resten av hopplandslaget å gjøre noe med.
Tidspunkt: 15-03-2020 - Kl.19:10 - Kilde: Aftenposten - Info


19. Bjørseth debuterer i verdenscupen
Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda) skal være med hopplandslaget til helgens verdenscuprenn i østerrikske Hinzenbach. Det blir 16-åringens første hopprenn i verdenscupen. De andre norske som drar er Maren Lundby, Silje Opseth og Anna Odine Strøm.
Tidspunkt: 04-02-2020 - Kl.10:23 - Kilde: NRK - Info


20. Hopperne sitter fast i Italia
Et fly med motorproblemer skaper trøbbel for hopplandslagets retur til Norge etter helgens verdenscuprenn i italienske Val di Fiemme. – Dette blir en krevende hjemreise. Flyet i dag tidlig ble kansellert på grunn av motorfeil. Alle måtte ut av flyet og sjekke inn på nytt, sier Stöckl til skiforbundet.no. Hopperne oppholdt seg ved 14.30-tiden fortsatt på flyplassen, men hadde ikke fått noen ny beskjed om når de kommer seg hjem.
Tidspunkt: 13-01-2020 - Kl.14:58 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OpplandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)