Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
6
 Onsdag  6. Des. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Gjøvik
Lillehammer
Otta
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oppland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Robert Johansson vraket fra hopplandslaget
Robert Johansson får ikke fortsette på det norske landslaget i hopp foran neste sesong. Ingvild Midtskogen (15) kommer inn i et stort kvinnelag. Det ble klart da landslagsledelsen med trenerne Alexander Stöckl og Christian Meyer i spissen presenterte uttaket onsdag. Seansen var lagt til Hammerfest som følge av et sponsorarrangement. Inn i landslaget på herresiden kommer Kristoffer Eriksen Sundal. Koll-hopperen Eriksen leverte stabilt gjennom sesongen som nylig er avsluttet. Han bidro blant annet til norsk sølv i lagkonkurransen i storbakken under Planica-VM. Daniel André Tande, Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik, Johann André Forfang og Bendik Jakobsen Heggli får dermed fornyet tillit. På kvinnesiden består neste års landslag av Maren Lundby, Anna Odine Strøm, Silje Opseth, Thea Minyan Bjørseth, Eirin Maria Kvandal, Ingvild Midtskogen og Kjersti Græsli. De to sistnevnte er nye.
Tidspunkt: 10-05-2023 - Kl.15:54 - Kilde: NRK - Info


2. Marthe Kristoffersen har fått ny jobb - slutter som langrennstrener
Den tidligere langrennsløperen Marthe Kristoffersen har sagt opp sin stilling som trener for regionslaget Team Elon Innlandet. Hun har fått ny jobb. Kristoffersen har vært sjef for laget i fire år, men på Instagram bekrefter hun at stillingen hennes er lyst ut. Team Elon Innlandet er et av fem regionslag under Norges Skiforbund. «Da er stillinga lyst ut, jeg har hatt mine beste år så langt som trener på @teameloninnlandet, nå ser jeg mot nye utfordringer! Den beste gjengen trenger en ny trener med lidenskap for idretten», skriver hun på Instagram. Til Adresseavisen opplyser Torbjørn Broks Pettersen at Kristoffersen har fått ny jobb. Han er leder for langrennskomiteen i oppland skikrets og har en sentral rolle rundt regionlaget Team Elon Innlandet. – Hun har fått en ny og spennende jobb, sier han til Adressa. Det er ikke kjent hva som er Kristoffersens nye jobb. (NTB)
Tidspunkt: 25-04-2023 - Kl.07:00 - Kilde: NRK - Info


3. Lundby reagerer på søknads-nei: – Vi er annleis enn gutane
Hopplandslaget fekk ikkje midlar til å forske på kvinnehopp. Det fryktar Maren Lundby kan føre til at fleire hamnar i same situasjon som ho har stått i.
Tidspunkt: 22-03-2023 - Kl.15:35 - Kilde: NRK - Info


4. Opseth vraket til lagkonkurransen
Lørdag skal de norske hoppkvinnene i ilden i lagkonkurransen i VM i Planica og de stiller med følgende lag: Maren Lundby, Eirin Kvandal, Thea Bjørseth og Anna Odine Strøm. Det melder det norske hopplandslaget til NRK. Det betyr at Silje Opseth heller ikke stiller i lagkonkurransen, etter å ha også blir vraket til normalbakken.
Tidspunkt: 24-02-2023 - Kl.16:27 - Kilde: NRK - Info


5. Granerud-rival friskmeldt til VM-åpningen
Dawid Kubacki trosser ryggsmertene og stiller i kvalifiseringen til normalbakke-rennet i VM i Planica fredag. Det bekrefter det polske hopplandslaget til NRK. Kubacki sto over samtlige treningsomganger i går på grunn av smertene. Polakken er nummer to i verdenscupen sammenlagt etter Halvor Egner Granerud og er en av favorittene i normalbakken.
Tidspunkt: 24-02-2023 - Kl.13:59 - Kilde: NRK - Info


6. Hopperne fortsatt uten generalsponsor – gir hjelmplass til veldedig organisasjon
Det norske hopplandslaget har ikke fått på plass en sponsoravtale med en logo som skal pryde hjelmen. I VM får veldedighetsorganisasjonen GoldenChild plass. Det ble kjent da hopperne møtte pressen i Kranjska Gora onsdag før VM går i gang i Slovenia. – Vi er stolte og glade over at vi kan bidra til en veldig viktig sak, sa sportssjef Clas Brede Bråthen. GoldenChild er en veldedig forening som driver med forskning på barnekreft. I fjor ble det kjent at LO ikke forlenget sin avtale som hovedsponsor etter seks år. I april ga Skiforbundet hopplandslaget et lån mens sponsorjakten fortsatte. Den jobben er fortsatt ikke over. (NTB)
Tidspunkt: 22-02-2023 - Kl.11:18 - Kilde: NRK - Info


7. Polsk trener ut mot hopplandslaget: – Norge har tatt for stor risiko
Den norske hoppleiren mottar kritikk fra polsk hopptrener etter å igjen ha blitt diskvalifisert for problemer med hoppdressen.
Tidspunkt: 02-01-2023 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


8. Silje Opseth skal jakte ny verdenscupseier i Tyskland
10 utøvere fra Hopplandslaget reiser til Titisee-Neustadt førstkommende helg. Følgende kvinner er tatt ut til verdenscupen: Anna Odine Strøm Silje Opseth Thea Minyan Bjørset Følgende menn er tatt ut: Halvor Egner Granerud Marius Lindvik Robert Johansson Daniel-André Tande Johann Forfang Bendik Heggli Kristoffer Sundal
Tidspunkt: 07-12-2022 - Kl.18:48 - Kilde: NRK - Info


9. Norges tropp til verdenscupen i Wisla
Norges hopplandslag reiser til Wisla for World Cup-åpningen av 2022/23-sesongen torsdag. Der vil Maren Lundby gjøre comeback i verdenscupen etter å ha hatt en lengre pause etter å ha slitt med vektproblemer. Lundby reiser sammen med Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth. Kristoffer Sundal vil debutere i verdenscupen for herrene. Han reiser sammen med Robert Johansson, Daniel-André Tande, Johann Forfang, Marius Lindvik, Halvor Egner Granerud og Fredrik Villumstad.
Tidspunkt: 02-11-2022 - Kl.19:48 - Kilde: NRK - Info


10. Hopplandslaget har signert sponsor
Etter eit turbulent år har dei norske hopparane signert sin første sponsor. Help forsikring har sponsa det norske hopplandslaget sidan 2019, men aukar no sitt bidrag til hopparane og har skrevet under ein avtale på tre år. Hopplandslaget har stått utan sponsor etter at avtalen med mellom annan LO og dei andre sponsorane gjekk ut i vår. I mellomtida har hopplandslaget levd på bidrag frå Skiforbundet. – Vi gler oss til at vi saman skal utvikle hoppsporten og selskapet fram mot VM i Trondheim i 2025. Det bli forhåpentlegvis nye uforgløymelege augneblink som fører til at våre stolte tradisjonar vidareførast, seier landslagssjef Clas Brede Bråthen. Fjoråret var prega av ein konflikt mellom Bråthen, skipresident Erik Røste og generalsekretær Ingvild Bretten Berg. Røste har etter dette blitt bytta ut og generalsekretæren sluttar 1. november. Bråthen vil ikkje talfeste kor mykje avtalen er verd i kroner og ører.
Tidspunkt: 05-09-2022 - Kl.14:13 - Kilde: NRK - Info


11. VG: Bråthen på vei tilbake som sportssjef
Ifølge VGs opplysninger går trolig Clas Brede Bråthen tilbake i rollen som sportssjef på det norske hopplandslaget i løpet av høsten. Dermed vil Bråthen få tilbake sin gamle jobb, etter at Ingvild Bretten Berg inngikk en sluttavtale med Norges Skiforbund tidligere denne uken. Ifølge skipresident Tove Moe Dyrhaug er det hver enkelt gren som styrer hvem de vil ha som sportssjef. Det kan føre til at Bretten Berg må gi jobben tilbake til Clas Brede Bråthen, etter som hun slutter i jobben 1. november. Om ikke, bestemmer skistyret, og det hevder VG går i Bråthens favør.
Tidspunkt: 02-09-2022 - Kl.19:06 - Kilde: NRK - Info


12. Stöckl bekrefter – vil ha Bråthen tilbake som sportssjef
Alexander Stöckl, landslagstrener i hopp, er tydelig overfor NRK at han vil ha Clas Brede Bråthen som sportssjef for det norske hopplandslaget. Bråthen fikk rollen som landslagssjef etter den mye omtalte konflikten med ledelsen i forbundet. Diskusjonen rundt Bråthens jobb kommer bare et døgn etter at det ble kjent at Ingvild Bretten Berg forlater jobben som generalsekretær i Skiforbundet. – Det er ikke noe endring i det vi har ønsket tidligere – vi ønsker at Clas Brede skal bli sportssjef, som han har vært i 17 år, sier Stöckl. Det var VG som først omtalte de mulige endringene i hoppleiren. Avisen erfarte onsdag at flere i hoppmiljøet jobber for å få tilbake modellen de hadde før Skiforbundet-konflikten. – Hvorfor er det så viktig at han går tilbake til gammel rolle? – Det skaper arbeidsro. Clas er den som har bygd opp hoppsporten til det den er nå. Med hans erfaring og kompetanse er det viktig at han har det siste ansvaret, sier Stöckl.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - Info


13. Norges hopplandslag inngår historisk avtale
Hopplandslagene i Norge og USA skal de kommende årene samarbeide tett om trening, forskning og sponsorarbeid. Avtalen har en varighet på fire år. Det historiske samarbeidet ble offentliggjort i forbindelse med et pressetreff med hopplandslaget i Holmenkollen onsdag. Der deltok også renndirektøren for hopp i Det internasjonale skiforbundet, Sandro Pertile. Av partene omtales partnerskapet som nå inngås som «en avtale uten sidestykke». Tanken er angivelig at ressurser på trener- og utøversiden samt forskning og utvikling skal knyttes sammen. Også sponsorarbeidet skal det jobbes felles med fra norsk og amerikansk side. Planen er «å etablere og sikre globale sponsorer som kan støtte begge lag», heter det i en felles uttalelse.
Tidspunkt: 24-08-2022 - Kl.11:48 - Kilde: NRK - Info


14. Stöckl har signert ny kontrakt
Alexander Stöckl har skrevet under på fire nye år som trener for hopplandslaget, det skriver Dagbladet.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


15. Robert Johansson opereres igjen
Skihopper Robert Johansson ble tirsdag operert for ryggpoblemene som hemmet ham sist sesong. Det opplyste landslagssjef Clas Brede Bråthen da hopplandslagene for neste sesong ble presentert i Oslo tirsdag. Johansson er en av dem som er tatt ut på neste sesongs lag. Landslagssjef Bråthen sa under tirsdagens pressetreff at Johansson skulle gjennom en tilsvarende operasjon som han gjennomgikk i mai i fjor. Da ble han operert for en prolaps i ryggen. Johansson ble ikke kvitt smertene etter den forrige operasjonen, og sist sesong ble amputert for lillehamringens del. Johansson måtte gi seg foran lagkonkurransen under VM i skiflyging på hjemmebane i Vikersund i midten av mars, og han var ikke i stand til å fullføre verdenscupsesongen.
Tidspunkt: 10-05-2022 - Kl.12:36 - Kilde: NRK - Info


16. Trolig ingen Stöckl-avklaring før hopplandslaget presenteres
Neste sesongs hopplandslag presenteres tirsdag, men trener Alexander Stöckl har enda ikke signert ny kontrakt. Det er ventet at østerrikeren signerer en avtale for fire nye år som norsk landslagstrener for herrene, men signeringen lar vente på seg. – Jeg håper det går i orden så snart som mulig. Det er formaliteter, sier Stöckl til NTB mandag. – Jeg er tålmodig. Stöckl har vært landslagstrener siden 2011, og har tidligere uttalt at det kun er et tidsspørsmål før han signerer den nye kontrakten. Den nåværende kontrakten løper ut mai måned.
Tidspunkt: 09-05-2022 - Kl.11:36 - Kilde: NRK - Info


17. Skiforbundet redder hopplandslaget med millionlån
Norges Skiforbund (NSF) går inn og gir hopplandslaget et lån slik at hopperne får tid til å sikre nye sponsorkontrakter før neste sesong. Dermed unngår Hopp-Norge store budsjettkutt.
Tidspunkt: 29-04-2022 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


18. VG: Hopplandslaget klarer ikke millionkrav
Det sier landslagssjef Clas Brede Bråten til VG torsdag ettermiddag. – Vi jobber hardt og befinner oss i gode prosesser med eksisterende samarbeidspartnerne våre. Men det kommer ikke til å bli signert en stor avtale før 1. mai. Det er ikke sånn vi jobber, sier Bråthen til VG. Hopplandslaget ble pålagt av Norges Skiforbund å inngå en ny sponsoravtale før 1. mai eller kutte i sitt eget budsjett. Samtlige av hopplandslagets sponsoravtaler går ut i slutten av måneden, og de må derfor skaffe 5 millioner kroner før 1. mai. Det kommer nå ikke til å skje ifølge Bråten, men de nekter samtidig å kutte i budsjettet. – Jeg har ikke tenkt til å kutte i et budsjett i denne sammenheng, det får andre gjøre. Jeg har tro på det produktet vi selger og har ingen ansatte å miste, sier landslagssjefen til avisen.
Tidspunkt: 28-04-2022 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


19. Slår alarm etter sponsorflukt
Landslagssjef for hopparane, Clas Brede Bråthen, fortvilar etter at LO forsvann som hovudsponsor for hopplandslaget etter konflikten i vinter, og at laget framleis står utan hovudsponsor før sommarpausen startar for fullt. – Vi er tolv til 18 månadar på etterskot. Risikoen vår dei neste tolv til 15 månadane, viss vi ikkje får inn noko som helst, er 10–15 millionar kroner, seier Bråthen til NRK. Han har likevel trua på at det skal gå i orden, men ber om meir tid frå Noregs skiforbund, som set datoen for når hopplandslaget må ha ny sponsor på plass. Samstundes har ikkje Alexander Stöckl skrive under på ny kontrakt som landslagssjef, men fortel til NRK at han er positiv til rolla, sjølv om sponsorsituasjonen er krevjande. – Eg er positiv og i god dialog. For meg personleg har det ingenting å seie, men viss vi ikkje får nokon, blir det veldig alvorleg. Då blir det såpass store kutt i budsjettet at vi må seie opp folk for å halde fram på eit greitt nivå, seier Stöckl til NRK.
Tidspunkt: 29-03-2022 - Kl.16:37 - Kilde: NRK - Info


20. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og Akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og Akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. oppland sikret sølvet foran Buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OpplandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)