Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Gjøvik
Lillehammer
Otta
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oppland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Polsk trener ut mot hopplandslaget: – Norge har tatt for stor risiko
Den norske hoppleiren mottar kritikk fra polsk hopptrener etter å igjen ha blitt diskvalifisert for problemer med hoppdressen.
Tidspunkt: 02-01-2023 - Kl.18:43 - Kilde: NRK - Info


2. Silje Opseth skal jakte ny verdenscupseier i Tyskland
10 utøvere fra Hopplandslaget reiser til Titisee-Neustadt førstkommende helg. Følgende kvinner er tatt ut til verdenscupen: Anna Odine Strøm Silje Opseth Thea Minyan Bjørset Følgende menn er tatt ut: Halvor Egner Granerud Marius Lindvik Robert Johansson Daniel-André Tande Johann Forfang Bendik Heggli Kristoffer Sundal
Tidspunkt: 07-12-2022 - Kl.18:48 - Kilde: NRK - Info


3. Norges tropp til verdenscupen i Wisla
Norges hopplandslag reiser til Wisla for World Cup-åpningen av 2022/23-sesongen torsdag. Der vil Maren Lundby gjøre comeback i verdenscupen etter å ha hatt en lengre pause etter å ha slitt med vektproblemer. Lundby reiser sammen med Silje Opseth, Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth. Kristoffer Sundal vil debutere i verdenscupen for herrene. Han reiser sammen med Robert Johansson, Daniel-André Tande, Johann Forfang, Marius Lindvik, Halvor Egner Granerud og Fredrik Villumstad.
Tidspunkt: 02-11-2022 - Kl.19:48 - Kilde: NRK - Info


4. Hopplandslaget har signert sponsor
Etter eit turbulent år har dei norske hopparane signert sin første sponsor. Help forsikring har sponsa det norske hopplandslaget sidan 2019, men aukar no sitt bidrag til hopparane og har skrevet under ein avtale på tre år. Hopplandslaget har stått utan sponsor etter at avtalen med mellom annan LO og dei andre sponsorane gjekk ut i vår. I mellomtida har hopplandslaget levd på bidrag frå Skiforbundet. – Vi gler oss til at vi saman skal utvikle hoppsporten og selskapet fram mot VM i Trondheim i 2025. Det bli forhåpentlegvis nye uforgløymelege augneblink som fører til at våre stolte tradisjonar vidareførast, seier landslagssjef Clas Brede Bråthen. Fjoråret var prega av ein konflikt mellom Bråthen, skipresident Erik Røste og generalsekretær Ingvild Bretten Berg. Røste har etter dette blitt bytta ut og generalsekretæren sluttar 1. november. Bråthen vil ikkje talfeste kor mykje avtalen er verd i kroner og ører.
Tidspunkt: 05-09-2022 - Kl.14:13 - Kilde: NRK - Info


5. VG: Bråthen på vei tilbake som sportssjef
Ifølge VGs opplysninger går trolig Clas Brede Bråthen tilbake i rollen som sportssjef på det norske hopplandslaget i løpet av høsten. Dermed vil Bråthen få tilbake sin gamle jobb, etter at Ingvild Bretten Berg inngikk en sluttavtale med Norges Skiforbund tidligere denne uken. Ifølge skipresident Tove Moe Dyrhaug er det hver enkelt gren som styrer hvem de vil ha som sportssjef. Det kan føre til at Bretten Berg må gi jobben tilbake til Clas Brede Bråthen, etter som hun slutter i jobben 1. november. Om ikke, bestemmer skistyret, og det hevder VG går i Bråthens favør.
Tidspunkt: 02-09-2022 - Kl.19:06 - Kilde: NRK - Info


6. Stöckl bekrefter – vil ha Bråthen tilbake som sportssjef
Alexander Stöckl, landslagstrener i hopp, er tydelig overfor NRK at han vil ha Clas Brede Bråthen som sportssjef for det norske hopplandslaget. Bråthen fikk rollen som landslagssjef etter den mye omtalte konflikten med ledelsen i forbundet. Diskusjonen rundt Bråthens jobb kommer bare et døgn etter at det ble kjent at Ingvild Bretten Berg forlater jobben som generalsekretær i Skiforbundet. – Det er ikke noe endring i det vi har ønsket tidligere – vi ønsker at Clas Brede skal bli sportssjef, som han har vært i 17 år, sier Stöckl. Det var VG som først omtalte de mulige endringene i hoppleiren. Avisen erfarte onsdag at flere i hoppmiljøet jobber for å få tilbake modellen de hadde før Skiforbundet-konflikten. – Hvorfor er det så viktig at han går tilbake til gammel rolle? – Det skaper arbeidsro. Clas er den som har bygd opp hoppsporten til det den er nå. Med hans erfaring og kompetanse er det viktig at han har det siste ansvaret, sier Stöckl.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.17:27 - Kilde: NRK - Info


7. Norges hopplandslag inngår historisk avtale
Hopplandslagene i Norge og USA skal de kommende årene samarbeide tett om trening, forskning og sponsorarbeid. Avtalen har en varighet på fire år. Det historiske samarbeidet ble offentliggjort i forbindelse med et pressetreff med hopplandslaget i Holmenkollen onsdag. Der deltok også renndirektøren for hopp i Det internasjonale skiforbundet, Sandro Pertile. Av partene omtales partnerskapet som nå inngås som «en avtale uten sidestykke». Tanken er angivelig at ressurser på trener- og utøversiden samt forskning og utvikling skal knyttes sammen. Også sponsorarbeidet skal det jobbes felles med fra norsk og amerikansk side. Planen er «å etablere og sikre globale sponsorer som kan støtte begge lag», heter det i en felles uttalelse.
Tidspunkt: 24-08-2022 - Kl.11:48 - Kilde: NRK - Info


8. Stöckl har signert ny kontrakt
Alexander Stöckl har skrevet under på fire nye år som trener for hopplandslaget, det skriver Dagbladet.
Tidspunkt: 23-05-2022 - Kl.17:45 - Kilde: NRK - Info


9. Robert Johansson opereres igjen
Skihopper Robert Johansson ble tirsdag operert for ryggpoblemene som hemmet ham sist sesong. Det opplyste landslagssjef Clas Brede Bråthen da hopplandslagene for neste sesong ble presentert i Oslo tirsdag. Johansson er en av dem som er tatt ut på neste sesongs lag. Landslagssjef Bråthen sa under tirsdagens pressetreff at Johansson skulle gjennom en tilsvarende operasjon som han gjennomgikk i mai i fjor. Da ble han operert for en prolaps i ryggen. Johansson ble ikke kvitt smertene etter den forrige operasjonen, og sist sesong ble amputert for lillehamringens del. Johansson måtte gi seg foran lagkonkurransen under VM i skiflyging på hjemmebane i Vikersund i midten av mars, og han var ikke i stand til å fullføre verdenscupsesongen.
Tidspunkt: 10-05-2022 - Kl.12:36 - Kilde: NRK - Info


10. Trolig ingen Stöckl-avklaring før hopplandslaget presenteres
Neste sesongs hopplandslag presenteres tirsdag, men trener Alexander Stöckl har enda ikke signert ny kontrakt. Det er ventet at østerrikeren signerer en avtale for fire nye år som norsk landslagstrener for herrene, men signeringen lar vente på seg. – Jeg håper det går i orden så snart som mulig. Det er formaliteter, sier Stöckl til NTB mandag. – Jeg er tålmodig. Stöckl har vært landslagstrener siden 2011, og har tidligere uttalt at det kun er et tidsspørsmål før han signerer den nye kontrakten. Den nåværende kontrakten løper ut mai måned.
Tidspunkt: 09-05-2022 - Kl.11:36 - Kilde: NRK - Info


11. Skiforbundet redder hopplandslaget med millionlån
Norges Skiforbund (NSF) går inn og gir hopplandslaget et lån slik at hopperne får tid til å sikre nye sponsorkontrakter før neste sesong. Dermed unngår Hopp-Norge store budsjettkutt.
Tidspunkt: 29-04-2022 - Kl.17:01 - Kilde: NRK - Info


12. VG: Hopplandslaget klarer ikke millionkrav
Det sier landslagssjef Clas Brede Bråten til VG torsdag ettermiddag. – Vi jobber hardt og befinner oss i gode prosesser med eksisterende samarbeidspartnerne våre. Men det kommer ikke til å bli signert en stor avtale før 1. mai. Det er ikke sånn vi jobber, sier Bråthen til VG. Hopplandslaget ble pålagt av Norges Skiforbund å inngå en ny sponsoravtale før 1. mai eller kutte i sitt eget budsjett. Samtlige av hopplandslagets sponsoravtaler går ut i slutten av måneden, og de må derfor skaffe 5 millioner kroner før 1. mai. Det kommer nå ikke til å skje ifølge Bråten, men de nekter samtidig å kutte i budsjettet. – Jeg har ikke tenkt til å kutte i et budsjett i denne sammenheng, det får andre gjøre. Jeg har tro på det produktet vi selger og har ingen ansatte å miste, sier landslagssjefen til avisen.
Tidspunkt: 28-04-2022 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


13. Slår alarm etter sponsorflukt
Landslagssjef for hopparane, Clas Brede Bråthen, fortvilar etter at LO forsvann som hovudsponsor for hopplandslaget etter konflikten i vinter, og at laget framleis står utan hovudsponsor før sommarpausen startar for fullt. – Vi er tolv til 18 månadar på etterskot. Risikoen vår dei neste tolv til 15 månadane, viss vi ikkje får inn noko som helst, er 10–15 millionar kroner, seier Bråthen til NRK. Han har likevel trua på at det skal gå i orden, men ber om meir tid frå Noregs skiforbund, som set datoen for når hopplandslaget må ha ny sponsor på plass. Samstundes har ikkje Alexander Stöckl skrive under på ny kontrakt som landslagssjef, men fortel til NRK at han er positiv til rolla, sjølv om sponsorsituasjonen er krevjande. – Eg er positiv og i god dialog. For meg personleg har det ingenting å seie, men viss vi ikkje får nokon, blir det veldig alvorleg. Då blir det såpass store kutt i budsjettet at vi må seie opp folk for å halde fram på eit greitt nivå, seier Stöckl til NRK.
Tidspunkt: 29-03-2022 - Kl.16:37 - Kilde: NRK - Info


14. 19-åring vekket oppsikt da Oslo og Akershus sikret NM-gull
19 år gamle Simen Aaberg Skar imponerte stort på andreetappen på NM-stafetten i skiskyting, og bidro sterkt til seier for Oslo og Akershus´ førstelag. Med råsterk skyting og rask fart i sporet vekslet han først og sendte Jørgen Brendengen Krogsæter ut med et forsprang på 17 sekunder. – Det er over evne det han gjør her. Dette var oppsiktsvekkende bra, mente NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith. Krogsæter gjorde også en solid etappe og ga ankermann Endre Strømsheim et godt utgangspunkt. Rekruttlandslagsløperen trengte totalt tre ekstraskudd, men holdt unna og sørget for NM-gull. – Det er spesielt å få gå med seniorene. Og så er jo Endre Strømsheim treneren min, så det er veldig kult å få gå med han, sa 19-årige Skar etter sin etappe. – Å få et NM-gull med Simen som jeg har vært trener for i tre år er ekstremt deilig. Simen er kanskje den som imponerer mest i dag ut ifra forutsetningene. Det er hans første seniorstafett så det er veldig imponerende, sier Strømsheim. Fredrik Bucher-Johannessen gikk førsteetappen. oppland sikret sølvet foran Buskerud som tok den siste medaljen.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.10:29 - Kilde: NRK - Info


15. Positiv Bråthen-test var negativ
Hopplandslagssjef Clas Brede Bråthen testa positivt for korona etter at han kom til Beijing tysdag, men testen har i etterkant vist seg å vere negativ. Bråthen var ein av to personar i Noregs støtteapparat som testa positivt etter at OL-flyet med mellom anna det norske langrennslandslaget, skiskyttarlandslaget og hopplandslaget landa i Beijing tysdag. Onsdag morgon fekk han gladbeskjeden frå Olympiatoppens sjefslege Aasne Fenne Hoksrud om at testen likevel var negativ, fortel han til TV 2.
Tidspunkt: 02-02-2022 - Kl.07:52 - Kilde: NRK - Info


16. To danskar på «norskeflyet» koronasmitta
To nye personar som var på flyet fleire norske OL-utøvarar reiste til OL med, har testa positivt på koronaviruset. Begge er danske utøvarar. Presseansvarleg i Danmarks olympiske komité opplyser om smitten i ei pressemelding onsdag morgon, skriv Dagbladet. – Vi er glade for at vi no har alle dei 62 danske utøvarane våre på plass i Beijing, men det er naturlegvis ein strek i rekninga at to mannlege ishockeyspelarar har testa positivt då dei kom fram, seier sjefen for den danske OL-troppen Mikkel Sansone Øhrgaard. Ishockeyspillerne Matthias Asperud og Nick Olesen er smitta, og begge er sette i isolasjon. Med på same fly var mellom anna det norske langrennslandslaget, skiskyttarlandslaget og hopplandslaget, men dei skal ha sete langt unna danskane på flyet. – Ingen norske utøvarar er påverka av dette, seier langrennssjef Espen Bjervig til Dagbladet. Tysdag vart det påvist smitte blant to personar i det norske støtteapparatet og to svenskar på same fly. Dei to nordmennene har nyleg vore koronasmitta, men testa negativt på Gardermoen før avreise.
Tidspunkt: 02-02-2022 - Kl.06:50 - Kilde: NRK - Info


17. TV 2: Graff uønsket som hoppernes medieansvarlige
Ifølge TV 2 har hopplandslaget bedt om at kommunikasjonssjef i Norges skiforbund, Espen Graff, skal fjernes som medieattaché for hopp. Det var planen at Graff skulle ha jobben, men ifølge kanalen endret hopperne oppfatning etter den såkalte Bråthen-saken. – Vi har spilt inn ønsker overfor Olympiatoppen om hvordan vårt team skal fungere best i OL, og det føler jeg de har hensyntatt. Og vi er veldig glade for det, sier landslagssjef Clas Brede Bråthen til TV 2. Espen Graff selv peker på logistikkutfordringer som den viktigste årsaken til at han i år bare har ansvar for alpinistene under OL.
Tidspunkt: 31-01-2022 - Kl.18:05 - Kilde: NRK - Info


18. Granerud skuffet – Slovensk i ledelsen
Halvor Egner Granerud leder et redusert norsk hopplandslag i tyske Titisee-Neustadt, men fikk det ikke helt til å stemme i den første omgangen. 11. plass og 13,9 poeng bak ledende Anze Lanisek fra Slovenia er fasit. Karl Geiger og Lovro Kos følger på plassene bak Lanisek. Slovenia viste seg virkelig frem, og før finaleomgangen har de fem hoppere inne blant topp åtte. Robin Pedersen tok seg videre til andre omgang som 25. mann, mens Joacim Ødegård Bjøreng og Sondre Ringen begge røk ut.
Tidspunkt: 22-01-2022 - Kl.16:07 - Kilde: NRK - Info


19. LO ferdig som hovedsponsor for hopplandslaget
LO forlenger ikke sin avtale som hovedsponsor for de norske hopperne etter seks år, melder TV 2. En erstatning er ikke på plass. LO hadde opsjon på å forlenge sin treårsavtale med ytterligere et år. – Da vi forlenget avtalen med tre år sist gang, så ga vi klar beskjed til forbundet om at det blir med de tre årene. Nå har vi vært sponsor i seks år, og da er LO sin tid som sponsor for hopplandslaget over for denne gangen, sier LO-sekretær Are Tomasgard til TV 2. Tomasgard avkrefter dermed at konflikten mellom landslagssjef Clas Brede Bråthen og Skiforbundet i høst hadde en påvirkning på at avtalen ikke ble forlenget. Saken endte med at Bråthen undertegnet en kontrakt som gjorde ham til landslagssjef med en del administrative oppgaver fjernet. Bråthen har det kommersielle ansvaret for hopplandslaget nå. En ny hovedsponsor er foreløpig ikke på plass. – Vi skulle ønske vi var lenger framme i prosessen. Vi har ikke fått brukt den tida og energien vi hadde ønsket på denne jobben. Men samtidig så har hopp vist seg som et miljø som står sterkt samlet og greier å prestere i turbulente tider, sier Bråthen til kanalen.
Tidspunkt: 10-01-2022 - Kl.11:17 - Kilde: NRK - Info


20. Stöckl ute av isolasjon
Hopplandslagets trener Alexander Stöckl er fri fra koronakarantene og har allerede ankommet Østerrike for å feire jul med familien. Stöckl havnet i karantene etter en positiv koronatest under verdenscuphelgen i tyske Klingenthal. Det ga ti dager på et hotellrom, og derfra måtte han følge herrehoppernes Engelberg-renn. Mandag kunne hopptreneren ta turen hjem til St. Johann im Tirol. Kona og datteren dro allerede før helgen for å feire jul sammen med sin østerrikske familie. – Jeg er på plass i Østerrike etter å ha levert en negativ koronatest og er ute av isolasjonen. Alt står bra til, sier Stöckl til NTB.
Tidspunkt: 21-12-2021 - Kl.12:30 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OpplandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)