Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Sep. 2022
Velg en by:
Velg en by:
Oslo
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oslo - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. – Overraska om Ødegaard ikkje spelar
Landslagssjef Ståle Solbakken gjekk fredag kveld langt i å friskmelde Martin Ødegaard til bortekampen i nasjonsligaen mot Slovenia. Landslagskapteinen rakk den siste treninga i Noreg og den eine i Slovenia etter skaden som sette han utanfor siste Arsenal-kamp før landslagspausen. – Han gjennomførte det han skulle og det vi hadde planlagt, og så må vi sjå om det kjem ein reaksjon. Det er noko ein alltid ventar på for å vere på den sikre sida, men eg blir overraska om han ikkje er på bana frå start eller i løpet av kampen, sa Solbakken. Han roste samarbeidet med Arsenal. Han lét Ødegaard bli i London dei første dagane av landslagssamlinga, men etter at undersøkingar viste at skaden ikkje er alvorleg, slutta midtbanespelaren seg til troppen i oslo.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.18:29 - Kilde: NRK - Info


2. Samrøystes nordisk nei til Russland og Belarus
Det nordiske idrettsleiarmøtet seier nei til å la russiske og belarusiske utøvarar konkurrere internasjonalt igjen. «Vi ber den olympiske og paralympiske idrettsrørsla og alle internasjonale sportsorganisasjonar å halde fram med å vise solidaritet meddet ukrainske folk og kravet om fred. Vi gir vår fulle støtte til å nekte russiske og belarussiske utøvarar og leiarar i internasjonal idrett», heiter det i pressemeldinga frå det nordiske idrettsleiarmøtet i oslo. Alle nordiske OL-komitear, paralympiske komitear og idrettsforbund var representert på møtet, og står samla bak kravet. Utspelet kjem dagen etter at det internasjonale skiforbundet FIS sa at dei vurderte å la russiske og belarussiske utøvarar starte i konkurransar i komande sesong.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.14:22 - Kilde: NRK - Info


3. Konkurrerer mot Tyskland og Kasakhstan
Noreg har søkt om ishockey-VM i 2027. Tyskland og Kasakhstan er dei to andre landa Noreg kjempar mot. Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) opplyste fredag overfor ishockeynettstaden nitten.no at dei har fått og godkjent tre søknader om å få arrangere VM i 2027. Meisterskapen, som har eit budsjett på over 250 millionar kroner, blir spelte anten i Noreg, Tyskland eller Kasakhstan med potensiell VM-finale i Telenor Arena. Tyskland arrangerte VM sist i 2017, og då saman med Frankrike, medan Köln og Mannheim var vertsbyar i 2010. Kasakhstan har aldri tidlegare arrangert eit elite-VM, men hadde VM, 1. divisjon for tre år sidan. Dersom Noreg blir tildelt VM om fire og eit halvt år, blir det tredje gong meisterskapen blir arrangert her i landet etter turneringane i oslo i 1958 og oslo, Lillehammer og Hamar i 1999. Planen i 2027 er å fordele kampane mellom Telenor Arena i Bærum med dei 14.000 sitjeplassane sine og Trondheim Spektrum med plass til 8600 tilskodarar. Kven som får meisterskapen i 2027, blir bestemd av IIHF under VM i Finland og Latvia i mai neste år.
Tidspunkt: 23-09-2022 - Kl.13:21 - Kilde: NRK - Info


4. Fryktar Haalands "laserstyrte missil"
Korleis stoppe Erling Braut Haaland? Det er det store samtaleemnet i Slovenia om dagen. Det er Haaland-stoff nesten over alt i slovenske medium for tida. Ei av Slovenias største aviser, Delo, fortel om detaljstyrte økter der Haaland får mykje merksemd. Landslagssjefen i slovenarane Matjaž Kek har drilla defensiven til laget i fleire dagar allereie. – Han ønskjer å smi saman eit forsvar som skal stå imot «dei laserstyrte missila» Haaland har i beina. Kven skal stoppe snikskyttaren Haaland?, skriv Delo. Slovenia heldt Noreg til 0-0 i oslo i juni. Kek håpar same oppskrift skal rekke til eit godt resultat også på heimebane.
Tidspunkt: 22-09-2022 - Kl.06:36 - Kilde: NRK - Info


5. Kjøll: – Veldig skuffet
Tirsdag kunne NRK melde at Olympiatoppen og Norges Idrettsforbund fikk nei fra Plan- og bygningsetaten til å bygge ut et nytt toppidrettssenter ved Sognsvann i oslo. – Vi ble veldig skuffet over det avslaget vi fikk i går og hadde håpet at man så med velvilje med den prosessen som ble lagt til grunn, sier idrettspresident Berit Kjøll på spørsmål fra NTB. NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt kalte tirsdag avslaget for et sviende nederlag. Nå kommer prosjektet til å ta enda lenger tid enn først planlagt. Det er på nåværende tidspunkt ikke aktuelt å søke bort fra området ved Sognsvann for å bygge nytt senter, sier NIFs kommunikasjonssjef, Finn Aagaard, til NRK.
Tidspunkt: 21-09-2022 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


6. Solbakken optimistisk om Ødegaard: – Ingen alvorlig skade
Martin Ødegaard (23) er ikke med når fotballandslaget samles i oslo før to viktige kamper mot Slovenia og Serbia, men det er likevel håp om at han spiller. Ødegaard sto over Arsenals Premier League-kamp mot Brentford søndag. Han mistet deler av oppkjøringen til oppgjøret på grunn av en leggskade. Landslagssjef Ståle Solbakken orienterte om status for Ødegaard på en pressekonferanse på Ullevaal stadion mandag. Der sa han at Ødegaard stiller på samling. – Situasjonen med Martin er sånn at han måtte gi seg på siste trening før Brentford-kampen. Det er ingen alvorlig skade. Han kommer til å bli frisk veldig fort, så spørs det når han blir frisk, sa Solbakken. – Han er sendt til noen scanninger i London, fortsatte landslagssjefen. Dersom Ødegaard kommer på banen i begge landskampene, vil han stå med 45 A-landskamper. Han debuterte i august 2014. Tabelleder Norge spiller borte mot Slovenia i nasjonsligaen lørdag og hjemme mot Serbia tirsdag neste uke. Tar Sverige-poeng mot Serbia (lørdag), samtidig som Norge vinner mot Slovenia, vil bety at gruppeseieren er sikret for det norske laget. To norske uavgjortresultater er også tilstrekkelig ettersom Norge og Serbia møtes i den siste kampen.
Tidspunkt: 19-09-2022 - Kl.14:10 - Kilde: NRK - Info


7. Layouni herjet og scoret to da Vålerenga knuste Sandefjord
Amor Layouni herjet med Sandefjord-kaptein Mats Haakenstad og scoret to ganger da Vålerenga skapte mer trøbbel for gjestene med 4-0-seier i Eliteserien. Layouni scoret de to første målene før pause, mens Tobias Christensen og Jacob Dicko Eng økte hver sin gang det siste kvarteret. oslo-laget slo dermed raskt tilbake etter å ha fått sitt første tap på ni kamper i Kristiansund sist. Laget forbedret sin sterke hjemmestatistikk med den sjette strake seieren og den åttende totalt (mot en uavgjort og to tap). Vålerenga henger med i medaljekampen, mens Sandefjord forblir på kvalifiseringsplass. Sandefjord kjemper for sitt eliteserieliv og innledet kampen best, men det var Vålerenga som kom til store sjanser og etter hvert mål. (NTB)
Tidspunkt: 18-09-2022 - Kl.17:55 - Kilde: NRK - Info


8. VIF-kvinnene slo hardt tilbake – scoret fem på Stabæk
Vålerenga kom rett tilbake på vinnersporet med 5-0 over Stabæk i mestersluttspillet i Toppserien søndag. Kampen hadde fem ulike målscorere. Kun seier var godt nok om VIF skulle ha heng på tetlaget Brann og toer Rosenborg i sesonginnspurten. Det skulle ikke bli et problem for oslo-laget. Ingibjörg Sigurdardóttir, Elise Thorsnes, Thea Bjelde, Karina Sævik og Runa Lillegård scoret alle én gang hver. Vålerenga var tredje best i grunnserien og fikk med seg to poeng inn i mestersluttspillet. Der startet blåtrøyene med 1-2-tap hjemme mot regjerende mester Brann. Dette er stillingen med fire runder igjen: 1) Brann 10 poeng, 2) Rosenborg 8, 3) Vålerenga 5, 4) Stabæk 0.
Tidspunkt: 18-09-2022 - Kl.15:58 - Kilde: NRK - Info


9. KFUM tapte poeng i opprykkskampen
Stabæk slo nedrykkstruede Grorud 4-0, mens KFUM oslo spilte 3-3 mot Bryne i 1. divisjon søndag. Stabæk har nå en luke til KFUM i kampen om direkte opprykk. Stabæk har 47 poeng, mens KFUM har 45 med fem kamper igjen av serien. Lagene skal møtes om to runder i en kamp som kan bli direkte avgjørende for hvem som slår følge med Brann direkte opp i Eliteserien. Stabæk vant over nedrykksplasserte Grorud borte ved hjelp av scoringer fra Patrick Metcalfe, Nicolai Næss, Fitim Azemi og Gift Orban.
Tidspunkt: 18-09-2022 - Kl.15:07 - Kilde: NRK - Info


10. Holund med krystallklar tale: – De som ikke er her, er ikke på jobb
Under oslo Skishow var det tre landslagskvinner som stilte, i motsetning til herrene som var 10 av 13. Hans Christer Holund er krystallklar i talen.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.18:28 - Kilde: NRK - Info


11. Fire strake for Start
Start har prikket formen foran innspurten i 1. divisjon. Sørlendingene slo Raufoss 2-1 etter scoring av Alagie Sanyang og Joacim Holtan. Tobias Flem reduserte. Fire seirer på rad har sendt Start inn i racet om direkte opprykk til Eliteserien. Førsteplassen er allerede kvittert ut, men med én kamp mer spilt skiller det to poeng opp til toer Stabæk og treer KFUM oslo.
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.16:16 - Kilde: NRK - Info


12. Brann sløste med sjansene – spilte uavgjort mot Rosenborg
Brann satte et voldsomt press på Rosenborg etter pause, men fikk kun med seg 1-1. Resultatet holder liv i gullkampen i Toppserien. To poeng skiller lagene med fire runder igjen av mestersluttspillet. Det går dermed mot en spennende innspurt. Brann er på topp med ti poeng mot RBKs åtte. Målene på Stemmemyren ble scoret av to islendinger. Svava Gudmundsdottir fikk inn Brann-utligningen etter 52 minutter på akrobatisk vis, mens Selma Magnusdottir tidlig i første omgang tok RBK foran etter en lur cornervariant. Brann kjørte toppkampen tungt etter 1-1-scoringen. Rosenborg holdt med nød og neppe unna for presset. Vertene hevet seg markant etter sidebytte. Før det hadde gjestene fra Trondheim vært farlig nær 2-0, men en superredning fra landslagskeeper Aurora Mikalsen stoppet Synne Skinnes Hansens avslutning fra kloss hold. Branns neste kamp skjer mot Stabæk på Nadderud 2. oktober. Samme dag skal RBK til oslo for å møte Vålerenga. (NTB)
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.15:23 - Kilde: NRK - Info


13. Bersagel og Abdulaziz vant oslo maraton
Annie Bersagel og Ebrahim Abdulaziz var raskest under oslo maraton og vant NM-gull for kvinner og menn med tidene 2.43.26 og 2.20.47. – Det ble litt tungt på den andre runden. Litt vind gjorde det også vanskeligere, sa Abdulaziz etter endt maraton. Strindheim-løperen ledet fra start til mål og endte 3.11 minutter foran Sebastian Conrad Håkansson som tok sølvet. Svenske Anton Gustafsson ble nummer tre. Abdulaziz har fra før to NM-gull på maraton (2015 og 2018) og ett NM-gull på halvmaraton (2019). I kvinneklassen var Bergsagel fullstendig overlegen og kom i mål 4.37 minutter foran Siri Schøne Ness. Silje Eklund ble nummer tre i kvinneklassen. SK Vidar arrangerte i dag oslo Maraton nummer 41. Første oslo Maraton ble arrangert i 1981. I fjor var det 40-årsjubileum for løpefesten. (NTB)
Tidspunkt: 17-09-2022 - Kl.10:51 - Kilde: NRK - Info


14. Bullen klar for VM-finale
Grace Bullen leverte en sterk semifinale og sikret finalebillett i Serbia da hun beseiret polske Jowita Maria Wrzesien. Det ble til slutt 5-3. Det var meget jevnt og tett i starten, og det var Bullen som tok det første poenget. Wrzesien utlignet til 1-1, men så viste Bullen styrke. Med vending sikret den norske bryteren først 3-1 og så 5-1. Dermed lå hun svært godt an til seier. Torsdag rundt klokken 18 skal Bullen bryte om VM-gull, og dermed revansjere det svake mesterskapet hun leverte i oslo i 2021.
Tidspunkt: 14-09-2022 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


15. 223 dopingdommar sidan 2003
Antidoping Norge har innhenta vel 55.000 dopingprøver sidan 2003. Totalt har dette ført til 223 dommar. Det kom fram under eit seminar i oslo onsdag. Tala vart lagt fram av forskingssjef Fredrik Lauritzen i Antidoping Norge. Antidoping Norge fyller 20 år i juni 2023. Totalt har byrået henta inn 50.881 prøver gjennom 19 år. Det dreier seg i all hovudsak om norske utøvarar, men også utanlandske idrettsfolk i konkurransar i Noreg. Dette har ført til 223 dopingdommar i perioden 2003 til 2022. 94 prosent av dommane kjem som følgje av positive dopingtestar. Heile 96,4 prosent av dopingdommane er idømde menn. 26 prosent av dei dømde kjem inn under nemninga nasjonal topputøvar. Dei såkalla meldepliktutøvarane (ypparste eliten) står for to prosent av dommane.
Tidspunkt: 14-09-2022 - Kl.08:20 - Kilde: NRK - Info


16. Ingen bronsefinale for Marvik
Oscar Marvik er definitivt ute av bryte-VM i Beograd etter at hans motstandar i første runde i 130-kilosklassen, litauaren Mantas Knystautas, blei slått ut i kveld. Marvik tapte sin kamp tidlegare i dag med 5-1. Likevel kunne han kjempe om bronsen dersom Knystautas hadde gått til finalen Men så langt kom ikkje litauaren, og Marvik er ute. Han tok bronse i fjorårets VM på hjemmebane i oslo.
Tidspunkt: 12-09-2022 - Kl.15:53 - Kilde: NRK - Info


17. Marvik tapte i bryte-VM – ute av gullkampen
Oscar Marvik fikk en vesentlig tøffere kamp i kvartfinalen i bryte-VM, og røk for litaueren Mantas Knystautas. Marvik klarte ikke å holde på ledelsen han skaffet innledningsvis, og tapte til slutt med sifrene 5-1. Dermed kan han i bestefall ta en bronsemedalje i 130- kilosklassen under verdenmesterskapet i Beograd. Da må «Tåsenplogens» Knystautas gå til finale. Marvik tok bronse i fjorårets VM på hjemmebane i oslo.
Tidspunkt: 12-09-2022 - Kl.11:45 - Kilde: NRK - Info


18. Skrekk-kveld
Landslagets midtstopper Stefan Strandberg (32) måtte ut med strekk da Vålerenga tapte 3-2 borte mot Kristiansund. Kvelden utviklet seg til et mareritt for oslo-laget, som tapte på overtid.
Tidspunkt: 11-09-2022 - Kl.19:54 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


19. Røa med storseier over Åsane i sluttspillet
Røa vant komfortabelt 5-0 mot Åsane på bortebane i første runde av nedrykkssluttspillet i Toppserien søndag. Arna-Bjørnar og Lyn spilte 2-2. Åsane og TIL 2020 var lagene fra 1. divisjon som kom øverst i grunnspillet. Dermed tar de del i nedrykkssluttspillet med de seks nederste lagene fra Toppserien. Mot Røa fikk Åsane det veldig tøft. Tuva Espås og Anya De Courcy scoret hvert sitt mål før pause. Åtte minutter ut i andreomgangen økte Oline Fuglem til 3-0 for oslo-laget. Røa fikk straffe etter 65 minutter, men Savanna Duffy reddet straffen fra Emma Iversen. Solveig Engås la imidlertid på til 4-0 tre minutter senere. Synne Vatshelle Raa tegnet seg også på scoringslisten, og kampen endte dermed 5-0. I den andre kampen i sluttspillet spilte Arna-Bjørnar og Lyn uavgjort 2-2. Julie Jorde sendte Lyn i ledelsen, før Helene Gloppen stanget inn utligningen før pause. Allerede to minutter etter hvilen økte Emilie Closs til 2-1, men Arna-Bjørnar kom tilbake nok en gang etter scoring fra Yuuka Kurosaki.
Tidspunkt: 11-09-2022 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


20. «I oslo står et av de tydeligste bevisene for at sport hadde en viktig plass i dronningens liv»
På Bjerke i oslo står et av de tydeligste bevisene for at også sport hadde en av viktig plass i dronning Elizabeths lange og innholdsrike liv.
Tidspunkt: 10-09-2022 - Kl.12:22 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OsloAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)