Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Oslo
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oslo - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Vålerenga ydmyket serieleder Oilers
Vålerenga knuste serieleder Stavanger Oilers 6-1 på hjemmebane lørdag. Steffen Thoresen spilte sin 914. kamp i norsk eliteserie da Manglerud Star tapte klart. Oilers har dermed gått på to kjempesmeller de siste kampene. Sist runde røk de 1-5 for Storhamar, og i oslo gikk det ikke bedre. Mika Partanen scoret hele fire mål, mens Rasmus Ahlholm og Andreas Martinsen også tegnet seg på scoringslisten for Vålerenga. Bryce Gervais sendte Oilers i ledelsen sent i første periode, men deretter var gjestene sjanseløse. Vålerenga er dermed bare fire poeng bak Oilers, men også Sparta og Storhamar kjemper om tetplassen. Storhamar er to poeng bak Oilers etter 7-0-seier over Grüner. Sparta måtte ha straffeslagskonkurranse for å slå Ringerike 2-1 lørdag. Manglerud Stars Steffen Thoresen ble historisk lørdag. Han spilte sin kamp nummer 914 i norsk toppdivisjon da oslo-laget røk 2-6 for Stjernen. Thoresen passerte Storhamar-ikonet Pål Johnsen på listen over de med flest kamper i eliteserien i ishockey. Frisk Asker kjørte over Lillehammer og vant 9-3 på hjemmeis. Mats Frøshaug, Thomas Olsen og Fredrik Bjørndal scoret alle to mål hver.
Tidspunkt: 04-02-2023 - Kl.19:54 - Kilde: NRK - Info


2. Ingen norsk jubeldag i Davis Cup
Det ville ikke veien for de norske tennisspillerne i Davis Cup-møtet med Serbia. Viktor Durasovic og Andreja Petrovic var begge i aksjon fredag, men tapte. Det endte i et bittert tap for Viktor Durasovic fredag da han møtte serbiske Laslo Djere i Davis Cup på Hasle i oslo. 25-åringen tapte med sifrene 3-6, 6–4 og 6–7 (8–10) etter 2.42 timers spill. For lagkameraten Andreja Petrovic gikk det ikke bedre da han tapte 1-6, 3–6 mot Miomir Kecmanovic tidligere fredag kveld. (NTB)
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.21:41 - Kilde: NRK - Info


3. Langer ut mot oslo-gryta
Vardøværingen Arne Bredahl (67) har lite til overs for det han mener er ensidig fokus på oslo-problemer i riksmediene - ei heller politikerne som skal jobbe for «hele landet».
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.19:25 - Kilde: Dagbladet - Info


4. En helt annen kamp
Hadde man sendt kvinner i oslo 14 mil for å føde … Hva tror du hadde skjedd da? spør stortingsrepresentant Irene Ojala retorisk.
Tidspunkt: 28-01-2023 - Kl.08:32 - Kilde: Dagbladet - Info


5. Korsbåndskade for Haugland etter fall i junior-VM
Alpinisten Ine Haugland (20) fra Skade får et langt fravær fra sporten. Det er konstatert korsbåndskade etter at hun falt i utforrennet i junior-VM nylig. Haugland kom bakpå over en kul og fikk en rotasjon. Hun ble hentet av helikopter etter det ublide møtet med blankisen i St. Anton. Etter undersøkelser på det lokale sykehuset i Østerrike så det først ut som hun slapp med skrekken, men nye undersøkelser i oslo denne uken viste at korsbåndet røk. Nå venter operasjon i februar, og hun vil være ute i omtrent et år. – Kjempekjedelig, men målsettingen er å komme tilbake for fullt, sier Haugland til skiforbundets nettsted. Alpinlandslagets lege Marc Jacob Strauss sier at det er en tradisjonell korsbåndskade og at Haugland har gode muligheter til å komme tilbake for fullt. (©NTB)
Tidspunkt: 27-01-2023 - Kl.21:13 - Kilde: NRK - Info


6. Kronprins Haakon med i hovedkomiteen for ski-VM i Trondheim 2025
Hans Kongelige Høyhet kronprins Haakon har takket ja til å delta i hovedkomitéen for ski-VM i Trondheim 2025. Det skriver Kongehuset på sin nettside. Han har tidligere vært medlem av hovedkomitéen under ski-VM i 2011. Fredag hadde komitéen sitt første møte på Ullevaal stadion i oslo. Åge Skinstad (daglig leder), skipresident Tove Moe Dyrhaug (komitéleder), visepresident i Norges Skiforbund, Aage Schaanning, er blant komitéens 16 medlemmer. Den nyetablerte komitéen skal bistå og rådgi VM-selskapets styre.
Tidspunkt: 27-01-2023 - Kl.19:27 - Kilde: NRK - Info


7. Bekreftet: Ofkir klar for Vålerenga
Mohamed Ofkir hadde en strålende sesong for Sandefjord i fjor, med tolv mål og åtte målgivende pasninger. Allerede i sommer prøvde Viking å kjøpe angriperen, men nå bekrefter han selv at Vålerenga blir neste stopp. Dermed blir det en retur til oslo-klubben for Ofkir, som også spilte ungdomsfotball i Vålerenga før han startet seniorkarrieren i Lillestrøm. – Det føles skikkelig godt å være hjemme igjen. Det er ti år siden jeg var her sist, og mye har skjedd siden den gang. Jeg har lært mye på veien, og gleder meg stort til å være en del av Vålerenga, sier han i en pressemelding. Ifølge TV 2 betaler Vålerenga fem millioner kroner for Ofkir.
Tidspunkt: 25-01-2023 - Kl.09:26 - Kilde: NRK - Info


8. Oilers kjørte over tabelljumbo Grüner – Vålerenga holder følge
Stavanger Oilers opprettholder luken på tabelltopp i eliteserien ishockey med 8-0-seier over Grüner. Vålerenga knuste oslo-rival Manglerud Star 8-1. Storhamar fortsatte å vise form da de slo Frisk Asker 5-2 på bortebane. De henger også med i tetkampen, sju poeng bak Oilers.
Tidspunkt: 24-01-2023 - Kl.20:53 - Kilde: NRK - Info


9. Stabæk signerte spiller fra Lyn
Stabæk Kvinner har sikret seg Emilie Bølviken (22) fra Lyn. Det bekrefter Stabæk på sin nettside. Bølviken står oppført med 70 kamper for oslo-klubben, 64 av dem er i Toppserien. – Jeg gleder meg veldig til å begynne her i Stabæk og se hva vi kan få til sammen, sier Bølviken i en uttalelse.
Tidspunkt: 24-01-2023 - Kl.08:55 - Kilde: NRK - Info


10. Nytt gull til Kjelsås: – Utrolig dobbel
Det har vireklig vært en god dag for Kjelsås i løypene på Gjøvik. Herrene fulgte opp kvinnenes triumf tidligere i dag, og tok NM-gull på stafetten. – Det er en utrolig dobbel de varter opp med, sier Torgeir Bjørn. oslo-laget var aldri truet, og hadde god kontroll ned til Byåsen som lenge hadde andreplassen. Håvard Moseby var mannen som hadde æren av å gå ankeretappen og sikre gullet for Kjelsås. – Det er tidenes mulighet til å gå Kjelsås til et NM-gull i stafett for herrer, sa Jann Post ved siste veksling. Det var en større gruppe som kjempet om andre- og bronseplassen. Byåsen, Mjøsski, Heming og Asker var blant lagene. Heming var sterkest i spurten og tok sølvet, mens Mjøsski ble nummer tre.
Tidspunkt: 22-01-2023 - Kl.13:53 - Kilde: NRK - Info


11. Kjelsås tok gullet - Østberg imponerte i sprengkulda
I sprengkulden på Gjøvik var det Kjelsås som tok NM-gullet på stafetten. Sigrid Leseth Føyen sikret gullet for oslo-laget. Konnerud tok NM-sølvet, mens Tromsø tok bronsen. Ingvild Flugstad Østberg gjorde en meget sterk tredjeetappe for Gjøvik og hentet inn drøye 40 sekunder på Tromsø og Synne Arnesen som ledet da. Østberg vekslet nærmest likt med Arnesen. – Jeg klarer ikke å bevege munnen. Dette var kaldt. Men det var skikkelig gøy, smiler Ingvild Flugstad Østberg etter etappen sin. Dessverre for Østberg har Gjøvik allerede tapt en del sekunder til Tromsø på den tredje etappen.
Tidspunkt: 22-01-2023 - Kl.10:48 - Kilde: NRK - Info


12. Stoppertalent klar for Vålerenga
Den 21 år gamle midtstopperen Aaron Kiil Olsen forlater KFUM oslo og har undertegnet en fireårskontrakt med Vålerenga. Det opplyser Vålerenga på sitt nettsted lørdag ettermiddag. Olsen har imponert stort for «Kåffa» i 1. divisjon, og i november debuterte han for Norges U21-landslag. «Det har vært stor interesse rundt vår nye mann, og stortalentet vraket både norske og utenlandske klubber for å komme til Vålerenga», skriver VIF. – Aaron hadde en veldig god sesong i Obos-ligaen i fjor, og han er en moderne stopper med stor fart og bra fysikk. Han kler måten vi ønsker å spille på og er i tillegg oslo-gutt, sier trener Dag-Eilev Fagermo. VIF er for tiden på sesongoppkjøring på Marbella i Spania. Laget serieåpner borte mot Aalesund 10. april.
Tidspunkt: 14-01-2023 - Kl.12:12 - Kilde: NRK - Info


13. Vålerenga signerte kanadisk forsvarsspiller
Vålerenga Ishockey har sikret seg kanadiske Justin Hamonic (28) som ny spiller. Den nesten to meter høye forsvarsspilleren har skrevet under på en avtale med osloklubben og kommer fra den ECHL-klubben Greenville Swamp Rabbits, der han var assisterende kaptein. – Vi får inn en stor, stabil og sterk tovegs-back som først og fremst blir en ressurs i det defensive spillet, sier Vålerengas hovedtrener Fredrik Andersson. Klubben har brukt flere måneder på å lande en avtale og sikre seg Justin Hamonic. Han er allerede i oslo og har rukket å teste isen på Jordal Amfi. – Vi vet at det kommer til å bli mye kamper da vi kommer inn i sluttspillet, og da blir Justin en viktig del av puslespillet, sier Fredrik Andersson. Harmonic, som er 195 centimeter, beskriver seg selv som en fysisk hardtspillende og defensiv spiller med et sterkt konkurranseinnstinkt. – For å være ærlig visste jeg ingenting om Norge, Vålerenga eller den norske serien da jeg ble kontaktet av klubben for noen måneder siden. Etter å ha sett nærmere på det, og tekstet med Mitchell (Gillam, keeper), som jeg har spilt med før, synes jeg alt ser fantastisk ut. Mitch hadde også bare positive ting å si, så nå gleder jeg meg, sier Justin Harmonic.
Tidspunkt: 14-01-2023 - Kl.10:45 - Kilde: NRK - Info


14. Stavanger Oilers knuste Frisk Asker
Stavanger Oilers slo tilbake og banket Frisk Asker 9-2 på bortebane i eliteserien i ishockey torsdag. I toppen har laget fortsatt en to poengs luke. Dermed slo de kraftig tilbake etter tapet for Vålerenga i forrige runde. Sparta er nærmest tetlaget på tabellen. Torsdag vant sarpsborglaget 6-2 hjemme mot Manglerud Star og er to poeng bak Oilers med to kamper mindre spilt. Vålerenga er ytterligere ett poeng bak toppen. oslo-klubben fikk med seg 4-2 fra byderbyet mot Grüner og er uten tap på sine seks siste kamper. Det ble 6-3 til Storhamar borte mot Ringerike, mens Stjernen smadret et kriserammet Lillehammer 5-0. (NTB)
Tidspunkt: 12-01-2023 - Kl.20:35 - Kilde: NRK - Info


15. Strandberg ny Vålerenga-kaptein
Landslagsstopperen Stefan Strandberg (32) er blitt tildelt kapteinsbindet i Vålerenga foran årets sesong. oslo-klubben opplyser om valget på sine nettsider. Strandberg returnerte til Vålerenga i fjor sommer etter en periode i italienske Salernitana. – Det er stort å få kapteinsbindet i Vålerenga. Etter mange år er jeg tilbake der karrieren min startet, og det er selvsagt spesielt å få dette ansvaret, sier han i en uttalelse. – Stefan er den mest erfarne spilleren i troppen. Han er faglig sterk, en god leder, visekaptein på landslaget og en fin samtalepartner for oss i trenerteamet, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo. (NTB)
Tidspunkt: 12-01-2023 - Kl.17:21 - Kilde: NRK - Info


16. Konkurs etter Qatar-boikott
Fotballpuben Ball i oslo legger ned etter å ha gått konkurs. Puben valgte å ikke vise Qatar-VM.
Tidspunkt: 04-01-2023 - Kl.20:43 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


17. Norsk forsvarsspiller byttet klubb i svensk kvinnefotball
Den norske forsvarsspilleren Joanna Aalstad Bækkelund forlater Eskilstuna til fordel for Växjö i svensk kvinnefotball. Bækkelund har signert en ettårskontrakt med Växjö, som er nyopprykket på øverste nivå kommende sesong. – Det føles spennende og morsomt å signere for Växjö. Jeg ser fram til å utvikle meg videre og bli kjent med alle i og rundt klubben, sier Bækkelund i en uttalelse. Den 22 år gamle norske midtstopperen har en fortid i Lyn. Der debuterte hun på A-laget i 2015. Bare 15 år gammel tok hun over kapteinsbindet i oslo-klubben. Bækkelund har en rekke landskamper for Norge på aldersbestemt nivå. (©NTB)
Tidspunkt: 29-12-2022 - Kl.18:40 - Kilde: NRK - Info


18. Saltbruken har eksplodert: - Ingen gode alternativer
Tross bred politisk enighet om at veisaltingen må ned, har pilene i oslo kommune pekt motsatt vei de siste åra.
Tidspunkt: 24-12-2022 - Kl.11:53 - Kilde: Dagbladet - Info


19. Kastrati legger opp – fortsetter som spillerutvikler i Odd
Flamur Kastrati (31) avslutter fotballkarrieren etter 16 år, men skal fortsette å jobbe i Odd. Dårlige akilleser og generell slitasje på kroppen er grunnen til at 31-åringen nå legger fotballskoa på hylla. – Jeg ønsker å gå normalt og kunne leke med barna mine, sier trebarnsfaren til NRK, som har slitt med akillesene i halvannet år. – Det er selvfølgelig utrolig trist, men det er enklere når jeg fortsetter i fotballen, forteller Kastrati. Han er takknemlig for å få fortsette i Skiens-klubben som spillerutvikler: – Nå blir det fotball med huet i stedet for, og det passer meg fint. Kastrati har spilt i en lang rekke klubber, blant dem nederlandske Twente og tyske Duisburg. Han startet karrieren i oslo-klubben Grei og har vært innom flere norske klubben i løpet av karrieren, deriblant Strømsgodset, Aalesund og Kristiansund.
Tidspunkt: 21-12-2022 - Kl.12:32 - Kilde: NRK - Info


20. Carlsen-selskap tas av børsen
Play Magnus Group søker om å bli tatt av oslo Børs. Det kommer frem i en pressemelding sendt ut av selskapet. Selskapet er startet av og delvis eid av verdensener i sjakk, Magnus Carlsen. Play Magnus Group har de siste månedene vært under oppkjøp av sjakkgiganten chess.com, som nå eier 100 prosent av aksjene. I pressemeldingen kommer det frem at det er dannet et nytt styre i Play Magnus Group. Det består av chess.com-toppene Erik Allebest og Danny Rench, Henrik Carlsen og Andreas Thome.
Tidspunkt: 19-12-2022 - Kl.17:49 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OsloAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)