Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Onsdag  7. Jun. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Oslo
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Oslo - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Sak mot flaskekaster på Nadderud henlagt
I forrige ukes kamp mellom Stabæk og Vålerenga ble dommer Rohit Saggi truffet av en flaske, som ble kastet fra tribunen. Saggi fikk en liten hjernerystelse som følge av hendelsen og saken ble anmeldt. Mandag ble det kjent at tilskueren som kastet flasken er utestengt fra Nadderud stadion ut året av Stabæk, men politisaken er nå henlagt. Det bekrefter politiadvokat Johanne Løkken Wiencke i oslo politidistrikt. – Saken er henlagt idet mistenkte på gjerningstidspunktet var under den kriminelle lavalder, skriver hun i en e-post til NRK.
Tidspunkt: IDAG (07-06-2023) - Kl.10:10 - Kilde: NRK - Info


2. Riises Avaldsnes rystet Vålerenga
Serieleder Vålerenga har vært i en egen klasse til nå i Toppserien, men mot John Arne Riises Avaldsnes gikk oslo-laget på en real smell. Kampen endte til slutt 1–1, og dermed endte seiersrekken til Vålerenga, som ikke hadde gitt fra seg poeng på fem kamper. – Det er klart at det er skuffede Vålerenga-spillere som ikke får med seg tre poeng mot Avaldsnes, sier NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp. Vålerenga tok ledelsen på et selvmål etter et drøyt kvarter. Karina Sæviks avslutningsforsøk ble reddet av keeper Kelsey Daugherty, men returen gikk rett i en uheldig Susan Duah og spratt i eget mål. Tabelljumboen lot seg ikke sette ut og gjorde en god prestasjon mot den suverene serielederen. I det 65. minutt kom et fortjent utligningsmål da Maria Hovmark nikket inn et innlegg fra Kristina Svandal. Synne Skinnes Hansen sto for målene da Rosenborg vant borte mot LSK Kvinner i kampen om å være Vålerengas nærmeste utfordrer. (NRK / NTB)
Tidspunkt: IGÅR (06-06-2023) - Kl.18:54 - Kilde: NRK - Info


3. Vil ha nasjonal tiltaksplan mot økonomiske barrierer
Det har vært mye fokus det siste året på at familier sliter med å betale for barns idrettsaktiviteter og at dette nå også gjelder en langt større del av befolkningen enn før. oslo Idrettskrets advarer norsk idrett om at organisasjonen ikke har vært god nok til å gjøre felles tiltak mot økonomiske barrierer i idretten. Derfor har de foreslått at det utarbeides en nasjonal tiltaksplan mot økonomisk barrierer i idretten. Forslaget deres på Idrettstinget søndag var blant annet også at særidretter med barne- og ungdomsaktivitet lager egne regler og retningslinjer for omfang og kostnader i egen barne- og ungdomsidrett. Kretsen ønsker kort sagt å dempe det de kaller en profesjonaliseringsgallop i idretten, noe som også innebærer økte kostnader. Også Trøndelag Idrettskrets har engasjert seg kraftig i tematikken. - Økonomi som barriere er sannsynlig en av vårt tids største utfordringer, sa Zaineb Al-Samarai, en av de to presidentkandidatene, fra talerstolen. Norges Fotballforbundet støttet et forslag om å utarbeide nasjonal tiltaksplan, men ønsker ikke det de kaller rigide regler for omfang og kostnader i egen barne- og ungdomsidrett. De peker på at klubber har ulikt utgangspunkt. - Vi advarer mot endimensjonale og rigide krav, sa Leon Aurdal i Norges Fotballforbund fra talerstolen. oslo Idrettskrets foreslo at den nasjonale tiltaksplanen skal legges frem for diskusjon på Ledermøtet i 2024, og fremmes for vedtak til Idrettstinget i 2025. Idrettstyret hadde en liten presisering til forslaget om nasjonal tiltaksplan og fikk støtte for dette.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.07:20 - Kilde: NRK - Info


4. Vålerenga vant nervepirrende derbydrama
På Bislett stadion måtte Vålerenga ha en sen scoring for å slå Lyn 2-1 i en kamp med fullt trøkk på tribunene. Eliteserielaget tok ledelsen etter 27 minutters spill da Ibba Laajab gjorde selvmål. Julius Skaug utlignet like etter pause til stor jubel blant Lyns supportere. Laget fra oslo vest øynet håp om å sende byrivalen ut av cupen, men fem minutter før full tid headet en umarkert Mohamed Ofkir inn vinnermålet for Vålerenga. Målet førte til banestorming fra bortefansen.
Tidspunkt: 01-06-2023 - Kl.19:18 - Kilde: NRK - Info


5. Nato-sjefen: - Sikker på enighet
Krigen i Ukraina har stått øverst på agendaen under Nato-møtet i oslo. Jens Stoltenberg melder om bred enighet om at Ukraina skal inn i alliansen, og reiser til Tyrkia for å sikre svensk medlemskap.
Tidspunkt: 01-06-2023 - Kl.08:06 - Kilde: Dagbladet - Info


6. Kvinnelig landslagsutøver dømt for råkjøring
En kvinnelig, norsk landslagsutøver er i oslo tingrett dømt til samfunnsstraff og tap av førerretten i ni måneder for å ha kjørt i 133 km/t i en 80-sone. Lovbruddet skjedde på E6 i Trøndelag i april i år. Saken ble avgjort i oslo tingrett ved tilståelsesdom tirsdag, som vil si at den siktede har gitt en uforbeholden tilståelse. Retten vurderte ifølge dommen at riktig lengde på samfunnsstraffen i utgangspunktet er 45 timer, men på grunn av siktedes tilståelse settes straffen til 30 timer, med en gjennomføringstid på 60 dager. Kvinnen, som har vært landslagsutøver i flere år, har ikke ønsket å kommentere saken overfor NRK. Hun pålegges å avlegge delvis ny førerprøve før gjenerverv av føreretten kan finne sted, opplyses det i dommen.
Tidspunkt: 30-05-2023 - Kl.15:37 - Kilde: NRK - Info


7. Rosenborg med tungt nederlag i gullkampen
– Jeg tror jeg aldri har vært så glad i mitt liv, sier en smørblid Olaug Tvedten til NRK etter kampen. Vålerenga rykker ifra i gullkampen i Toppserien. Rosenborg var et par hakk unna da oslo-laget vant 3–1 på eget gress og økte forspranget i toppen. Det skiller nå ni poeng mellom lagene som innehar første- og andreplassen. Tvedten har vært i kjempeform denne sesongen og skulle ikke være noe dårligere mot Rosenborg. Midtveis i den første omgangen dunket hun inn ledelsesmålet for vertene. Vondt skulle bli til verre for gjestene fra Trøndelag da Thea Bjelde doblet ledelsen med et herlig langskudd. Like før slutt reduserte Emilie Nautnes, men det ble bare med trøstemålet. På overtid kontret Janni Thomsen inn 3–1 for Vålerenga. – Jeg var så nervøs de siste 15 minuttene. Det var deilig, sa Thomsen som scoret ti minutter på overtid.
Tidspunkt: 27-05-2023 - Kl.18:55 - Kilde: NRK - Info


8. Vålerenga møter Lyn i andre runde i NM for menn
Oppsettet for den andre runden i cupen ble klart torsdag kveld. 15 av 16 lag fra Eliteserien gikk videre fra den første runden, hvor Sandefjord var det eneste laget som ble slått ut. Deres overmenn, Eik Tønsberg, møter Strømsgodset i andre runde. Av de største kampene blir trolig kampen mellom Lyn og Vålerenga. De to oslo-lagene har møttes tre ganger i cupen siden Lyn rykket ned fra Eliteserien i 2009, sist i 2021. Hele oppsettet ser slik ut: Skjervøy – Alta Tromsdalen – Tromsø Mjølner – HamKam Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Molde Byåsen – Aalesund Strindheim - Ranheim Stjørdals/Blink – Rosenborg Levanger – Kristiansund Brattvåg – Hødd Fjøra – Brann Lysekloster - Sogndal Fana – Åsane Stord – Haugesund Sotra – Sandnes Ulf Vidar – Viking Vard Haugesund – Bryne Arendal – Jerv Notodden – Odd Halsen - Start Eik Tønsberg - Strømsgodset Ørn Horten – Fredrikstad Gjøvik/Lyn - Kongsvinger Gjelleråsen – KFUM Ull/Kisa – Lillestrøm Strømmen - Mjøndalen Frigg – Sarpsborg 08 Bærum – Skeid Lyn – Vålerenga Grorud – Raufoss Kjelsås – Stabæk Kvik Halden - Moss
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


9. Manchester United og Leeds kommer til oslo i sommer
Manchester United tar turen til oslo og Ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot Leeds i sommer. Det bekrefter selskapet Scandsports, som står bak kampen, til VG. Kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00. Manchester United var også i oslo i fjor sommer. Da møtte de Atlético Madrid, som vant 1-0 den gang. Manchester United skal også til USA i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. Akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. De er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også FA-cupfinale mot Manchester City. Leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som Premier League- eller mesterskapsserielag. Skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot Tottenham søndag.
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.14:15 - Kilde: NRK - Info


10. Manchester United kommer til oslo i sommer
Manchester United tar turen til oslo og Ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot Leeds i sommer. Det bekrefter selskapet Scandsports, som står bak kampen, til VG. Kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00- Manchester United var også i oslo i fjor sommer. Da møtte de Atlético Madrid, som vant 1-0 den gang. Manchester United skal også til USA i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. Akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. De er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også FA-cupfinale mot Manchester City. Leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som Premier League- eller mesterskapsserielag. Skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot Tottenham søndag.
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.12:20 - Kilde: NRK - Info


11. Bekymrer Putin
Verdens største krigsskip, hangarskipet USS Gerald R. Ford, ankommer snart oslo. - Et klart signal, sier pensjonert generalløytnant til Dagbladet.
Tidspunkt: 23-05-2023 - Kl.18:49 - Kilde: Dagbladet - Info


12. Det kom brått
Bistandsadvokat for broren til mannen i 20-åra som ble drept på Grünerløkka i oslo søndag, Olav Ramel Haaland, forteller at broren tar dødsfallet tungt.
Tidspunkt: 23-05-2023 - Kl.17:05 - Kilde: Dagbladet - Info


13. Travel gullnatt for politiet i Bergen
Branns cuptriumf ble feiret natt til søndag. oslopolitiet roser tilreisende fans. I Bergen hadde politiet mer å gjøre. Brann vant Ullevaal-finalen 2-0 over Lillestrøm lørdag. Det ble starten på solid feiring både i Bergen og oslo. 14 personer ble bortvist fra sentrum og tre måtte tilbringe natten i arresten etter festligheter natt til søndag i Bergen, skriver Bergensavisen. Politiet i byen har hatt noe å henge fingrene i nattetimene. Det står i kontrast til natt til fredag. Da var det nærmest ikke var noen hendelser å melde om. – Det har vært litt mer liv i sentrum i natt ja, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Steinar Hausvik. Han opplyser at det er snakk om 14 bortvisninger, 13 tilfeller av forstyrrelse av natteroen og tre personer i drukkenskapsarresten. I tillegg ble to tatt med i arresten for et tilfelle av kroppskrenkelse og et tilfelle av vold mot politiet. (NTB)
Tidspunkt: 21-05-2023 - Kl.10:15 - Kilde: NRK - Info


14. Finansavisen: Haaland kjøpte leilighet i oslo
Erling Braut Haaland har kjøpt milliardærleilighet i oslos nye kjendisbygg, skriver Finansavisen fredag ettermiddag. I artikkelen står det at jærbuen har kjøpt investoren Runar Vatne sin leilighet på Sommerro i oslo. Vatne la leiligheten ut for salg i vår, med en prislapp på 35 millioner kroner. Videre skriver avisen at milliardæren skal ha forsøkt å selge leiligheten off market først. Da nådde ikke budene opp til prisen Vatne ønsket seg. Leiligheten ligger i åttende etasje av totalt ti, og ifølge Finansavisen skal leiligheten romme 154 kvadratmeter, med tre soverom og tre balkonger.
Tidspunkt: 19-05-2023 - Kl.16:34 - Kilde: NRK - Info


15. Finansavisen: Haaland kjøpte milliardærleilighet
Erling Braut Haaland har kjøpt milliardærleilighet i oslos nye kjendisbygg, skriver Finansavisen fredag ettermiddag. I artikkelen står det at jærbuen har kjøpt investoren Runar Vatnes leilighet på Sommerro i oslo
Tidspunkt: 19-05-2023 - Kl.15:42 - Kilde: NRK - Info


16. Vålerenga ble for gode og vant 3-0 – HamKam på nedrykksplass
Vålerenga kan feire 17. mai med hevede hoder etter årets første hjemmepoeng da HamKam ble slått 3-0. Gjestene har fire strake tap og er under nedrykksstreken. Det var HamKam som kom best i gang, men det var bare i fem minutter at laget yppet seg. Etter hvert tok Dag-Eilev Fagermos menn mer og mer over. Etter 18 minutter fikk 18-åringen Seedy Jatta stå umarkert ved bakerste stolpe og heade inn 1-0 på innlegg fra Simen Juklerød. Etter 24 minutter ble ledelsen doblet da finske Daniel Håkans dukket opp inne i feltet og satte 2-0. HamKam-målvakten Lars Jendal var for passiv ved den anledningen. Han sto og ventet på ballen og oppdaget ikke Håkans som brøt inn foran ham. Jendal voktet målet etter Marcus Sandbergs røde kort mot Tromsø sist. Dødt og tafatt Vålerenga fikk også en viktig psykologisk scoring med 3-0 på overtid i 1. omgang. Henrik Bjørdal kjempet til seg ballen etter en corner. Han fikk et godt treff, og via en motstander havnet ballen i mål via stanga. – Det var dødt og tafatt. Vi fikk ikke flyttet beina fort nok og kom ikke opp i press. Det er mye å rette på, sa HamKam-kaptein Aleksander Melgalvis til TV 2 etter den begredelige 1.-omgangen. I fjor endte det 1-1 mellom de to lagene i oslo, også det i 16.-maikamp.
Tidspunkt: 16-05-2023 - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


17. Mina Mobekk (18) vant EM-gull i brettseiling
Mina Mobekk fra oslo vant EM-gull i brettseiling lørdag ettermiddag i klassen IQFoil. Mesterskapet ble holdt i Hellas. Etter fem dager med seiling og fire konkurranser hver dag, tok Mobekk seg helt til finalen. Der var hun rangert som nummer syv, men vant først kvartfinalen, så semifinalen og deretter selve finalen.
Tidspunkt: 14-05-2023 - Kl.20:46 - Kilde: NRK - Info


18. Rune Velta blir landslagssjef i Sveits
Den tidligere VM-vinneren Rune Velta er ansatt som landslagssjef for de sveitsiske herrehopperne. Det er Det sveitsiske skiforbundet som opplyser om ansettelsen onsdag. Velta erstatter Ronny Hornschuh, som har fått ny jobb i Det tyske skiforbundet (DSV). 33 år gamle Velta ga seg som toppidrettsutøver sommeren 2016. Siden har han jobbet i Norges Skiforbund og ved Norges Toppidrettsgymnas i oslo. – Vi er veldig fornøyde med at Rune Velta har valgt Swiss-Ski. Som idrettsforsker, trener og tidligere idrettsutøver i verdensklasse, tar han med seg en svulmende ryggsekk, sier Berni Schödler, avtroppende sjef for skihopp og kombinert i Sveits. Velta tok gull i normalbakken under VM i Falun i 2015. I 2012 ble han nummer to i skiflygings-VM. (NTB)
Tidspunkt: 10-05-2023 - Kl.12:15 - Kilde: NRK - Info


19. Strøm går fra Vålerenga til Storhamar
Villiam Strøm (32) forlater Vålerenga til fordel for eliteserierival Storhamar. Backen har signert en ettårskontrakt. Storhamar opplyser om overgangen på sine nettsider tirsdag. «Villiam er en solid og erfaren spiller med styrken i det defensive», skriver klubben. Strøm har en fortid i både Lillehammer, Rosenborg Lørenskog og Stavanger i tillegg til Vålerenga. Han har spilt for oslo-klubben siden 2018. Strøm har også spilt en håndfull landskamper og var med i VM i 2018. (NTB)
Tidspunkt: 09-05-2023 - Kl.11:15 - Kilde: NRK - Info


20. Kristiansund med ny seier – Mjøndalen slo Jerv
Kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. Onsdag ble det 2-1 mot Sogndal, mens Mjøndalen slo Jerv 3-2. Kristiansund rykket ned fra Eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. Med triumfen mot Sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene. Vegard Hansens Kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med Sandnes Ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. Kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong. Mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag Jerv. Avgjørelsen falt tre minutter før slutt, da Kristian Lien scoret på sin egen retur fra straffespark. Lien nettet to ganger i seieren. Hødd og Ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i Ulsteinvik. Der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder Ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. Hødd er poenget bak. Bryne og Fredrikstad spilte 0-0, mens KFUM oslo mistet seieren fire minutter på overtid da Start berget 2-2. Det endte også 2-2 mellom Skeid og Moss, mens kampen mellom Raufoss og Åsane forble målløs. (NTB)
Tidspunkt: 03-05-2023 - Kl.21:38 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om OsloAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)