Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Onsdag  7. Jun. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Bryne
Egersund
Haugesund
Jørpeland
Kopervik
Sandnes
Sauda
Skudeneshavn
Stavanger
Åkrehamn
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Rogaland - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Vålerenga videre uten å imponere: – Ikke noe Vålerenga-fotball
Åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. I tre av dem var det lag fra Eliteserien involvert og for Sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot Funnefoss/Vormsund (FuVo) fra nivå fire. Kun fem minutter var spilt da Tobias Solem Karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. Sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også FuVo var farlig fremme ved et par anledninger. Det var imidlertid Sarpsborg som fikk utteling på sjansene. Mål fra Steffen Lie Skålevik og Joachim Soltvedt gjorde at Eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. En straffescoring fra Kristian Fardahl Opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at Sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. Vålerenga måtte nøye seg med ett mål borte mot Råde, fra nivå fem. Kampens eneste mål kom etter 20 minutter da Jacob Dicko Eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse Daniel Ravneng. – Det var en svak gjennomkjøring. Det er ikke noe Vålerenga-fotball, sier trener Dag-Eilev Fagermo til NRK og oppsummerer: – Jeg er fornøyd med at vi vinner, men det er en svak kamp fra vår side. I rogaland tok FK Haugesund turen til Ryfylke for å spille mot Staal Jørpeland. To mål fra Adrion Pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for Haugesund. Tre minutter før slutt reduserte Staal ved Daniel Ciach. I kampens siste ordinære minutt skjøt Bartosz Widejko i tverrliggeren fra 30 meter. Nærmere kom ikke Staal og dermed ble det avansement for Haugesund. Øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: Brodd – Vidar 1–2, Djerv 1919 – Sandnes Ulf 1–6, Drammens BK – Mjøndalen 1–5, Fyllingsdalen – Sotra 1–3, Nardo – Byåsen 0–1
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


2. Kåre Lima er død
En av rogaland-fotballens store kjemper er død.
Tidspunkt: 07-03-2023 - Kl.17:27 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


3. Tre norske forfall til innendørs-EM i Tyrkia
Amalie Sæten, Narve Gilje Nordås og Per Svela har trukket seg fra den norske landslagstroppen til innendørs-EM i friidrett i Istanbul. Det melder Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Sæten skulle etter planen løpe 1500 meter, mens Nordås var satt opp på 3000 meter. Svela var reserve på samme distanse. Forbundet oppgir ingen grunn for de tre forfallene. Nordås satte så sent som lørdag ny norsk rekord på 3000 meter innendørs da han vant kretsmesterskapet i rogaland på 7.45,39. Svela ble toer i løpet med 7.54,73. Innendørs-EM avholdes i den tyrkiske storbyen Istanbul fra 2. til 5. mars. (©NTB)
Tidspunkt: 26-02-2023 - Kl.15:45 - Kilde: NRK - Info


4. Nærbø tok seg videre i europacupen
Nærbo tok seg videre fra åttedelsfinalen i europacupen etter at de slo slovakiske Povazska Bystrica over to kamper. Søndag vant de returoppgjøret 36-24. Laget fra rogaland kom godt i gang og hadde en tremålsledelse til pause på stillingen 17-14. Etter hvilen økte forspranget ytterligere og avstanden mellom lagene ble til tolv mål til slutt. I det første oppgjøret var også Nærbø sterkest, men da ble det langt jevnere 35-34. Theodor Svensgård ble kampens toppscorer med åtte fulltreffere. Martin Briatka ble slovakenes mestscorende med sine seks nettkjenninger. I det første oppgjøret var Nærbø sterkest og vant knepent 35-34. Europacupen er det tredje nivået av europeiske håndballcuper etter mesterligaen og europaligaen. (NTB)
Tidspunkt: 19-02-2023 - Kl.18:45 - Kilde: NRK - Info


5. Kolstad knuste Sandnes – vant med 14 mål
Serieleder Kolstad gjorde kort prosess i møtet med Sandnes i Eliteserien i håndball for menn. Trønderne vant til slutt 35-21 etter klasseforskjell før hvilen. Gjestene fra Sandnes fikk en fryktelig svak åpning på kampen. Allerede etter elleve minutter ledet Kolstad med ni mål. På det tidspunktet hadde Sandnes scoret bare ett. Hjemmelaget gikk i garderoben på stillingen 23-10. Sandnes var bedre med i den andre omgangen, men kunne ikke unngå utklassingstap. Kolstad vant med 14 mål og er uten poengtap etter 16 kamper i ligaen. Det er seks poeng ned til toer Elverum, som har spilt en kamp mer. Sigvaldi Björn Gudjonsson og Adrian Aalberg ble kampens toppscorere med seks mål hver for Kolstad. Runar seiret 39-24 over tabelljumbo Haslum. Dermed ligger Sandefjord-laget på 4.-plass med Kolstad, Elverum og Drammen over seg på tabellen. Nærbø tok viktige poeng i kampen om sluttspillplass med 28-24 borte mot ØIF Arendal. Laget fra rogaland passerte flere lag på tabellen og innehar 8.-plassen. (NTB)
Tidspunkt: 15-02-2023 - Kl.19:37 - Kilde: NRK - Info


6. Viking enig om salg av Karlsbakk for kjempesum
Viking og Heerenveen er enige om en overgang for Daniel Karlsbakk (19). Ifølge flere medier blir det tidenes største salg for Stavanger-klubben. – Vi er muntlig enige med Heerenveen om en avtale, men ingenting er foreløpig signert. Jeg kan også bekrefte at Karlsbakk er på vei til Nederland for å sluttføre overgangen, sier Vikings sportssjef Erik Nevland til Aftenbladet tirsdag morgen. Aftenbladet, rogalands Avis og Nettavisen erfarer at totalrammen på overgangen er på omkring 30 millioner kroner. – Det er en kjempedeal for Viking og for spilleren, svarer Nevland. Karlsbakk spilte 21 kamper for Viking i Eliteserien i fjor og scoret to mål. 19-åringen startet karrieren i Bryne. Heerenveen ligger på 8.-plass i den nederlandske æresdivisjonen etter 19 kamper med 27 poeng. Neste kamp er borte mot Utrecht lørdag. (NTB)
Tidspunkt: 31-01-2023 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


7. Bekreftet: Karlsbakk klar for nederlandsk fotball
Viking og Heerenveen er enige om en overgang for Daniel Karlsbakk (19). Det bekrefter begge klubbene i en pressemelding. Det norske talentet har skrevet under på en avtale som strekker seg til sommeren 2026. Ifølge flere medier blir det tidenes største salg for Stavanger-klubben. Aftenbladet, rogalands Avis og Nettavisen erfarer at totalrammen på overgangen er på omkring 30 millioner kroner. – Det er en kjempedeal for Viking og for spilleren, sa Vikings sportssjef Erik Nevland da han overfor Aftenbladet bekreftet at lagene var enige om en avtale og at Karlsbakk var på vei til Nederland for å sluttføre overgangen. Karlsbakk spilte 21 kamper for Viking i Eliteserien i fjor og scoret to mål. 19-åringen startet karrieren i Bryne. Heerenveen ligger på 8.-plass i den nederlandske æresdivisjonen etter 19 kamper med 27 poeng. Neste kamp er borte mot Utrecht lørdag. (NTB/NRK)
Tidspunkt: 31-01-2023 - Kl.08:52 - Kilde: NRK - Info


8. Høitomt skrev travhistorie – tok sitt 14. kuskechampionat
Erik Høitomt var i 2022 suveren på den norske kusketoppen. Han vant 187 travløp og ble historisk med sitt 14. landschampionat. Han rykket fra legendene Ulf Thoresen og Gunnar Eggen, som begge stoppet på 13. – Så mange seirer kommer ikke av seg selv. Det er et tegn på at jeg har møtt opp og gjort noe riktig. Det er klart jeg er stolt, sier 53-årige Høitomt, som snart har samlet alle rekorder på sin kuskehånd. Han har kjørt 44.794 løp, flest i Norge. Det tilsvarer en distanse over to og en halv gang rundt jorda. Målt i premiepenger topper han også, med 264 millioner kroner innkjørt. 5519 seirer plasserer ham som toer bak Gunnar Eggen, som stoppet på 5546, den siste sikret i 2008. Høitomt vil med vanlig seierstakt passere Eggen i begynnelsen av mars i 2023. – Jeg vet at jeg nærmer meg, men dette er noe jeg ikke har tenkt mye på, sier Høitomt. Han har Jarlsberg som hjemmebane, men er opprinnelig fra Orre i rogaland. Han tok sin første seier med Zmita Yankee Jeb på Forus som 18-åring i 1987.
Tidspunkt: 31-12-2022 - Kl.14:15 - Kilde: NRK - Info


9. Heidi Weng friskmeldt – snart tilbake i konkurranse
Heidi Weng har lagt bak seg noen trøblete måneder etter at hun pådro seg koronasmitte. Nå er hun tilbake for fullt og blir om ikke lenge å se på startstreken. – Det går stadig bedre, og nå er planen at hun skal konkurrere under Blink-festivalen. Hun er så å si i normal trening og klar for å konkurrere igjen, sier landslagstrener Stig Rune Kveen til Adresseavisen. Weng pådro seg korona rett i forkant av OL i Beijing og gikk dermed glipp av lekene. Deretter falt hun på isen i mars og fikk hjernerystelse. Etter flere måneder på sidelinjen virker skistjernen å returnere i konkurranse om kort tid. Rulleskifestivalen i rogalands arrangeres i starten av august. (©NTB)
Tidspunkt: 25-07-2022 - Kl.14:22 - Kilde: NRK - Info


10. Raudt kort etter 12 minutt: – Utvisinga er feil, det ser alle
Kristoffer Løkbergs tidlege utvising var det som til slutt knekte Viking i rogalands-derbyet i Haugesund. Heimelaget vann 4-2.
Tidspunkt: 25-06-2022 - Kl.15:54 - Kilde: NRK - Info


11. Berisha glitret med hat trick i derby
Veton Berisha scoret sine tre første seriemål for året da Viking slo tilbake og senket Haugesund 5-1. Spissen åpnet målkontoen i årets seriesesong i det 27. minutt. Han fulgte opp med nye nettkjenninger kort tid før og etter pause. Sebastian Sebulonsen ble tomålsscorer som innbytter helt på tampen. Med seieren trygget Viking annenplassen med sine tolv poeng. Lillestrøm er ett poeng foran etter 2-0 over Aalesund torsdag. Det pleier å være litt temperatur rundt rogalandsderbyet mellom Viking og Haugesund. Lørdag var det topp og bunn som møttes. FKH kom til Stavanger som et poengløst lag. Det var gjestene som startet best. Etter 21 minutter kom de på en kontring, og Mads Sande lurte offsidefellen da han fant Alioune Ndour med en pasning. For åpent mål gjorde Ndour FKHs tredje scoring for sesongen. Kampen var fra den 16. serierunden og skulle egentlig vært spilt 31. juli, men ble flyttet fram i tid fordi Viking skal ut i europacupkvalifisering.
Tidspunkt: 30-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


12. Berisha glitret med hat trick etter måltørke
Veton Berisha scoret sine tre første seriemål for året da Viking slo tilbake og senket Haugesund 5-1. – Endelig ble det mål, og så ble det tre. Når vi vinner 5-1, skal vi være glade. Det er tålmodighet som gjelder, forklarte Berisha til Discovery om den lille måltørken han har hatt i de fire første ligakampene. Spissen åpnet målkontoen i årets seriesesong i det 27. minutt. Han fulgte opp med nye nettkjenninger kort tid før og etter pause. Sebastian Sebulonsen ble tomålsscorer som innbytter helt på tampen. Med seieren trygget Viking annenplassen med sine tolv poeng. Lillestrøm er ett poeng foran etter 2-0 over Aalesund torsdag. Det pleier å være litt temperatur rundt rogalandsderbyet mellom Viking og Haugesund. Lørdag var det topp og bunn som møttes. FKH kom til Stavanger som et poengløst lag. Det var gjestene som startet best. Etter 21 minutter kom de på en kontring, og Mads Sande lurte offsidefellen da han fant Alioune Ndour med en pasning. For åpent mål gjorde Ndour FKHs tredje scoring for sesongen. Kampen var fra den 16. serierunden og skulle egentlig vært spilt 31. juli, men ble flyttet fram i tid fordi Viking skal ut i europacupkvalifisering.
Tidspunkt: 30-04-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


13. Beyonder velger rogaland for sin batterisatsing
– Vi har ikke lagt skjul på at vi har vurdert utlandet for vår storskala fabrikk, sier gründer og sjef i Beyonder Svein Kvernstuen.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.13:31 - Kilde: E24 - Info


14. 90 lokale bedrifter kan bli rammet av streik i bygge­bransjen
Det kan bli streik i både byggfagene og byggeindustrien denne uka. Rundt 90 bedrifter i rogaland kan bli rammet.
Tidspunkt: 04-04-2022 - Kl.06:22 - Kilde: E24 - Info


15. Viking-supporter tiltalt for rasisme mot Glimt-spiller
En 34 år gammel mann er tiltalt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot en Bodø/Glimt-spiller da Viking tapte 1-3 på hjemmebane i september i fjor. Det melder blant andre Stavanger Aftenblad. Ifølge avisen er det satt av én dag til rettssaken. rogalands Avis omtalte saken først. Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens paragraf 185, den såkalte hatparagrafen, som omfatter diskriminerende eller hatefulle ytringer. – Det jeg kan si, er at tiltalte erkjenner de faktiske omstendighetene. Han beklager og er veldig lei seg, sier statsadvokat Arvid Malde til Aftenbladet.
Tidspunkt: 22-03-2022 - Kl.10:37 - Kilde: NRK - Info


16. Nesten ingen vil ha bensin- eller dieselbil
95 prosent av alle nye personbiler som Møller Bil Sør-rogaland selger til private og bedrifter er elbiler. Bare noen få, spesielt interesserte kjøper ny bensin- eller dieselbil. På landsbasis var andelen elbiler 65 prosent av nybilsalget i fjor.
Tidspunkt: 18-03-2022 - Kl.19:48 - Kilde: E24 - Info


17. Hitecvision med Lyse-flørt: - Veldig interessert
Stavanger-selskapet Hitecvision gikk først til Agder, nå til Trøndelag. Når kommer fornybarsatsingen i rogaland?
Tidspunkt: 17-03-2022 - Kl.05:36 - Kilde: E24 - Info


18. Vil stoppe hele elektrifiseringen: – Tydelig signal til Høyre sentralt
Det blåser opp til en elektrifiseringskamp i Høyre. Flere på rogaland Høyres årsmøte stemte for å stoppe hele elektrifiseringen.
Tidspunkt: 08-02-2022 - Kl.13:55 - Kilde: E24 - Info


19. Matavfall fra Bergen skal fraktes til rogaland for å brennes. Med lastebil.
– For oss er klima viktig, sier BIR-sjefen.
Tidspunkt: 04-02-2022 - Kl.15:11 - Kilde: E24 - Info


20. Oslofjorden blir testbasseng for rogaland-satsing på elektriske hurtigbåter
Å kutte utslipp fra hurtigbåter i Oslofjorden har vært en nøtt å knekke. Med en ny robot mener Stavanger-rederiet Norled de har løsningen.
Tidspunkt: 01-02-2022 - Kl.07:30 - Kilde: E24 - InfoSøk etter flere nyheter om RogalandAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)