Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
15
 Mandag  15. Jul. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Langesund
Notodden
Porsgrunn
Rjukan
Skien
Stathelle
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Telemark - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Kraftig regn, lyn og torden rammer Østlandet
Det meldte kraftige regnværet har begynt å ramme Østlandet. Blant annet er det melding om lynnedslag i et hus i Moss med observert røyk, og i telemark bøtter det ned rundt Skien.
Tidspunkt: 01-06-2024 - Kl.12:50 - Kilde: YR.no - Info


2. TA: Dommeren anmeldte mann for grove trusler etter omstridt avgjørelse i Molde
Fotballdommer Marius Lien gikk tirsdag til politiet i Skien og anmeldte trusler han mottok etter eliteseriekampen mellom Molde og Sarpsborg dagen i forveien. Det er telemarksavisa som har snakket med fotballdommeren om etterspillet etter kampen i Molde. På tampen av oppgjøret ville Molde ha straffespark, men fikk ikke medhold av Lien. I stedet gikk Sarpsborg rett i angrep og satte inn 4-2-målet. I etterkant ble kamplederen kalt ut til VAR-skjermen for å vurdere straffesituasjonen på nytt, men valgte å stå fast på sin beslutning. I etterkant innrømmet han at det var en gal avgjørelse. Nå har 29-åringen valgt å anmelde en person som sendte ham flere meldinger med truende innhold etter kampen. En av meldingene kom raskt etter kampslutt, den andre flere timer deretter. I den første sto det: «Hei, du din forbanna retardet tilbakestående dommer. Setter du dine bein i Sandefjord for å dømme kommer jeg til å knekke begge beina dine. Forbanna korrupte jævla horedommer». Lien sier til TA at han har høy terskel for å akseptere tilbakemeldinger, men: – Det kan også godt være at dette var skrevet i affekt, og ikke bokstavelig ment, men det var uansett langt over streken og bør reageres på – ikke minst av preventive hensyn, sier han. Kamplederen reagerer også på at han fikk en ny melding fra samme person natt til tirsdag. – Én ting er meldinger som kommer inn rett etter klokka 19.00, når det fortsatt er mye følelser. Men når det kommer mange timer etterpå, når folk har fått pustet ut litt, så blir det straks litt mer alvorlig. Da mener jeg man må ta konsekvensene, sier Lien. (NTB)
Tidspunkt: 22-05-2024 - Kl.15:45 - Kilde: NRK - Info


3. Eikrems dobbel straffet Odd
Magnus Wolff Eikrem strålte i Moldes 4-0-seier over Odd. Eikrem utnyttet nådeløst to tabber før pause, mens Mathias Fjørtoft Løvik og Aaron Samuel senere fjernet all tvil i Skien. Scoringene fikset MFKs første seier på tre seriekamper og heng på tetlagene. Odd er derimot i skikkelig trøbbel. Klubben er fortsatt uten hjemmeseier og har gått fem ligaoppgjør uten å vinne. Forrige trepoenger kom i Molde for en måned siden. telemarkingene har sluppet inn 20 mål på ni kamper. Det er klart flest i Eliteserien. (NTB)
Tidspunkt: 16-05-2024 - Kl.20:52 - Kilde: NRK - Info


4. FIS tar grep om hoppdressene – vil ha en mer rettferdig idrett
Neste sesong vil skihopperne kunne benytte seg av færre hoppdresser. Hver hoppdress skal i tillegg merkes med ID-brikker, slik at alle deler av drakten kan kontrolleres, skriver FIS. Det ble klart under vårmøtene til hoppkomiteen i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) i forrige uke. Nå får de kun ha to dresser per stevne, én dress per konkurranse og én dress til kvalifiseringene. – Dette trinnet er et steg i retning av å få en disiplin som beveger seg mot en rettferdig idrett. Vi tror sterkt på at skihopping kan utvikle seg og være spektakulær, attraktiv og emosjonell. Alle disse ordene er strengt forbundet med rettferdighet og fair play. Vi er veldig glade for denne nye muligheten, sier renndirektør Sandro Pertile. FIS avslørte også at det framover vil bli lagt mer vekt på gode telemarksnedslag. Dommerne skal trekke tre poeng (tidligere to) dersom utøveren ikke setter en ordentlig landing. (NTB)
Tidspunkt: 13-05-2024 - Kl.10:49 - Kilde: NRK - Info


5. Kjempetabbe da Molde gikk på årets første tap
Molde-keeper Jakob Karlstrøm rotet det til i egen boks og serverte vinnermålet til Odd 20 minutter før slutt. Dermed vant telemarkingene 2-1. Sisteskansen rotet et tilbakespill til og fyrte klareringen rett i en Odd-spiller. Returen plukket 17-åringen Faniel Tewelde opp, og satte ballen i åpent mål. – Jeg feilberegner tilbakespillet, så da kommer han for nært, og var maks uheldig derifra. Det er tynt av meg, sier Karlstrøm til NRK. Tidligere hadde Bork Bang-Kittilsen utlignet for Odd etter halvspilt førsteomgang. Det var nemlig Molde som fikk den beste starten da Kristian Eriksen enkelt trillet et innlegg over mål. Dermed tapte Molde sin første seriekamp for sesongen etter fire spilte serierunder. De to baklengsmålene var også de første Molde har sluppet inn i år. (NTB)
Tidspunkt: 17-04-2024 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


6. Sikret NM-gull kun måneder etter livstruende drama
– Jeg er litt overrasket over hvor bra det er etter sykdomsfraværet, sier Trym Nygaard Løken til NRK etter at han tok NM-gull i telemarkkjøring søndag. I desember i fjor ble den skadeplagede 30-åringen hasteoperert for tarmslyng av tykktarmen da han var på treningssamling i Sveits. I romjulen ble verdensmesteren fra 2019 operert på nytt. – Det så mørkt ut en periode der, forteller han. – Det har vært en lang prosess tilbake, men det har vært veldig bra helsepersonell på Olympiatoppen. Løken, som mistet elleve kilo som følge av sykdommen, tok overlegent NM-gull foran Børge Søvik, mens lillebror Mikkel Nygaard Løken tok bronse.
Tidspunkt: 24-03-2024 - Kl.13:27 - Kilde: NRK - Info


7. Konow med sammenlagtseier i verdencupen i telemark
Kaja Bjørnstad Konow tok sammenlagtseieren i øvelsen klassisk distanse i verdenscupen i telemark mandag. Det var Konows første sammenlagtseier i verdenscupen. Den norske profilen tok annenplassen i mandagens avslutningsrenn i franske Pra Loup. Det holdt til å ta verdenscupkula hjem til Norge. Konow vant med 30 poeng ned til franske Augustine Carliez, og hadde 76 poeng til en annen fransk løper, Laly Chaucheprat, på tredjeplassen. Gøril Strøm Eriksen sørget for en god norsk dag mandag med tredjeplass i avslutningsrennet. På herresiden er Trym Nygaard Løken tilbake for fullt i verdenscupen. Han tok seieren i herrenes renn og var 1,9 sekunder foran franskmannen Elie Nabot. Jacob Alveberg kjørte inn til femteplass. (NTB)
Tidspunkt: 18-03-2024 - Kl.21:01 - Kilde: NRK - Info


8. Deila bryter tausheten etter sparkingen: – Jeg er ikke bitter
Ronny Deila hevder han aksepterer egen skjebne og ikke føler på bitterhet etter å ha fått sparken i Club Brugge. Han lover å være klubbens største supporter. Deila ble mandag avskjediget som trener i den belgiske storklubben. I en pressemelding gjengitt av blant andre avisen Het Laateste Nieuws mandag kveld setter han ord på egne tanker rundt beslutningen. – Jeg ønsker alle i klubben det beste, sier Deila – og legger til: – Jeg føler ingen harme, men aksepterer skjebnen min. Jeg er ikke bitter, og vil fortsette å være klubbens supporter nummer én. telemarkingen gikk til Brugge fra ligarival Standard Liege i fjor og sier han aldri vil angre på valget. Samtidig tar han en viss selvkritikk. – Jeg kunne ha gjort det bedre, det er riktig. Men jeg kan si at jeg gjorde alt jeg kunne. Det var mye bra også. Jeg har vært i stand til å utgjøre en forskjell, både for laget og for individuelle spillere. Jeg er veldig stolt over å ha vært trener for Club Brugge, sier Deila. (NTB)
Tidspunkt: 18-03-2024 - Kl.17:32 - Kilde: NRK - Info


9. telemark: Trym Nygaard Løken vant verdenscuprenn i Italia
Trym Nygaard Løken gikk til topps i fredagens verdenscuprenn i telemark i italienske Livigno. Løken ble nummer tre i torsdagens sprint og klatret til topps i klassiskrennet fredag. 30-åringen er tilbake etter at han ble operert for tarmslyng to ganger i desember. Løken vant foran den franske duoen Noe Claye og Charly Petex. Claye ble slått med 1,64 sekunder av den norske seierherren. – Det er fantastisk å vinne igjen på det øverste nivået, men samtidig klarer jeg ikke å la være å tenke på hvordan sesongen kunne ha vært uten mageoperasjonen, sa Løken i en uttalelse etter seieren. Jacob Benjamin Alveberg ble nummer åtte, mens Mikkel Nygaard Løken endte på 14.-plass. Neste uke er det verdenscupfinale i Pra Loup i Frankrike. (©NTB)
Tidspunkt: 15-03-2024 - Kl.17:58 - Kilde: NRK - Info


10. Børven returnerer til Odd
Torgeir Børven blir ikke med Vålerenga ned til 1. divisjon og gjør comeback i Odd. VIF bekreftet torsdag at klubben er enig med Odd om en overgang. I meldingen kommer det fram at Børven har skrevet under en toårig kontrakt med telemarkingene. Det blir Øystese-guttens tredje opphold i Odd. 32-åringen har vært innom mange klubber både i Norge og i utlandet. Han dro fra Odd til Vålerenga i 2012, og godt spill i hovedstaden ga han mulighet til å oppleve utenlandsdrømmen. Veien gikk da til nederlandske Twente. Etter noen sesonger der ble han lånt ut til Brann, et opphold som senere ble gjort permanent. Deretter gikk turen tilbake til Skien og Odd, hvor han fant formen igjen. Etter noen gode sesonger ble Børven hentet til Rosenborg. Der ble han i svært kort tid før han igjen dro utenlands. Denne gangen gikk veien til Tyrkia og klubbene Ankaragücü og Gaziantep. I 2022 returnerte han til Vålerenga. Fjorårets sesong endte med ett fattig mål og nedrykk. (NTB)
Tidspunkt: 08-02-2024 - Kl.11:20 - Kilde: NRK - Info


11. Skaug Mathisen med knallsterk Marcialonga-seier
Runar Skaug Mathisen klinket til med sin første seier i Ski Classics i selveste Marcialonga. – For en deilig bragd. En av sliterne som får betalt for milevis med jobb, kommenterer Ole Kristian Stoltenberg på NRK. – For en opptur. Han har vært i skyggen av Emil Persson i mange år. Persson har tidligere sagt til Mathisen at han må stole mer på seg selv fordi han er bedre enn hva han tror. I dag stolte han på seg selv. Dette er hans desidert største triumf som langrennsløper, sier NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn. Skaug Mathisen tok sin første pallplass i Birkebeinerrennet forrige sesong, og søndag startet han med et rykket han med 25 kilometer igjen og gikk alene inn til seier i Marcialonga. Da kom jubelbrølet fra telemarkingen i den italienske landsbyen. – Jeg smalt til og fikk litt overraskende luke. Da var det bare å kjøre derfra. Det var bare å gå alt jeg hadde til mål, og den siste bakken var helt grusom, sier Skaug Mathisen til NRK. – Jeg tror jeg er første fra Vinje som vinner Marcialonga. Jeg har drømt om dette i mange år. Dette har vært det råeste rennet i rennet i Ski Classics, så jeg har drømt om en pallplass, fortsetter han.
Tidspunkt: 28-01-2024 - Kl.09:37 - Kilde: NRK - Info


12. Skaug Mathisen med knallsterk Marcialonga-seier: – Drømt om dette i mange år
Runar Skaug Mathisen klinket til med sin første seier i Ski Classics i selveste Marcialonga. – Jeg tror jeg er første fra Vinje som vinner Marcialonga. Jeg har drømt om dette i mange år. Dette har vært det råeste rennet i Ski Classics, så jeg har drømt om en pallplass, sier Skaug Mathisen til NRK. Nordmannen gikk også inn til ny løyperekord i det 70 kilometer lange løpet med 2 timer 35 minutter og 53 sekunder. – For en opptur. Han har vært i skyggen av Emil Persson i mange år. Persson har tidligere sagt til Mathisen at han må stole mer på seg selv fordi han er bedre enn hva han tror, sier NRKs langrennsekspert Torgeir Bjørn og fortsetter: – I dag stolte han på seg selv. Dette er hans desidert største triumf som langrennsløper. Nevne Persson er lagkamerat med Skaug Mathisen i Lager 157, og svensken ble nummer to i søndagens renn. Norske Johan Hoel ble nummer tre. Skaug Mathisen tok sin første pallplass i Birkebeinerrennet forrige sesong, og søndag startet han med et stavbrudd etter ti kilometer. 30-åringen kom seg opp igjen, før han rykket med 25 kilometer igjen. Luken holdt hele veien, og Skaug Mathisen gikk alene inn til seier i Marcialonga. Da kom jubelbrølet fra telemarkingen i den italienske landsbyen Cavalese. – Jeg smalt til og fikk litt overraskende luke. Da var det bare å kjøre derfra. Det var bare å gå alt jeg hadde til mål, og den siste bakken var helt grusom, sier Skaug Mathisen.
Tidspunkt: 28-01-2024 - Kl.09:37 - Kilde: NRK - Info


13. Dønnestad knuste Klæbo på Gålå
Henrik Dønnestad smadret Johannes Høsflot Klæbo da han vant 10-kilometeren i klassisk stil under norgescupen på Gålå lørdag. Det gir verdenscupbillett. Klæbo vant sprintrennet på Gålå fredag, og mange forventet at trønderen skulle fortsette i samme stil lørdag. Slik ble det imidlertid ikke. Henrik Dønnestad gikk nemlig et pangløp og ledet hele veien. I mål slo han Klæbo med hele 14,1 sekunder. – Det var bare å komme seg fortest mulig til mål. Jeg lyktes godt med den planen. En kjempedag, rett og slett, sa telemarkingen. (NTB)
Tidspunkt: 02-12-2023 - Kl.14:29 - Kilde: NRK - Info


14. Bild: Tilbyr Jarstein over 4 millioner i erstatning
Arbeidskonflikten mellom Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin kan snart være løst. Klubben har nærmet seg keeperens pengekrav, erfarer Bild. Ifølge den tyske avisens opplysninger har Hertha lagt fram et tilbud på over 400.000 euro. Det tilsvarer cirka 4,6 millioner kroner etter dagens kurs. Beløpet er høyere enn forslaget en domstol i Berlin nylig kom med. Da ble partene anmodet om å gjøre et forlik som ville gi Jarstein rundt 3,8 millioner kroner. telemarkingens krav har ligget på 5,6 millioner, skriver Bild. Jarstein varslet søksmål da Hertha i fjor sa opp avtalen hans et snaut år før den utløp 30. juni i år. Nordmannen ble suspendert av klubben etter en krangel med keepertreneren, og deretter ble det besluttet å avslutte kontrakten. Jarstein mener at han ikke fikk noen rimelig begrunnelse. Dette førte til at han valgte å gå rettens vei for å få økonomisk kompensasjon. Saken har vært utsatt flere ganger, men forrige måned møttes partene i retten. Jarstein har spilt 72 landskamper for Norge. I et intervju med telemarksavisa ble han torsdag sitert på følgende om fotballframtiden: – Det er for tidlig å si noe om det. Jeg holder meg i form og trener greit. Jeg trener både fysisk og litt keepertrening også, men ingen avgjørelse er tatt med tanke på framtiden. (NTB)
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


15. Arbeidskonflikten med Rune Almenning Jarstein er løst
Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin er blitt enige utenfor rettssystemet etter en langvarig arbeidstvist, opplyser den tyske klubben til DPA. Nyheten kom få timer etter at Bild erfarte at Hertha hadde tilbudt Jarstein over 400.000 euro i erstatning. Det tilsvarer cirka 4,6 millioner kroner etter dagens kurs. Beløpet er høyere enn forslaget en domstol i Berlin nylig kom med. Da ble partene anmodet om å gjøre et forlik som ville gi Jarstein rundt 3,8 millioner kroner. telemarkingens krav har ligget på 5,6 millioner. Hertha bekrefter ikke avisens opplysninger om pengesummer, men sier i en uttalelse at de har funnet en løsning. – Med tanke på Rune Jarsteins lange karriere i Hertha Berlin ønsket partene å ta hensyn til dette og avgjøre den juridiske tvisten i minnelighet, sier klubben i en uttalelse til nyhetsbyrået DPA. Hertha understreker at partene fortsatt har ulikt syn på saken. Jarstein kom til klubben i 2014. Det var i fjor at målvakten varslet søksmål da Hertha sa opp avtalen hans et snaut år før den utløp 30. juni i år. Nordmannen ble suspendert av klubben etter en krangel med keepertreneren, og deretter ble det besluttet å avslutte kontrakten. Jarstein mener at han ikke fikk noen rimelig begrunnelse. Dette førte til at han valgte å gå rettens vei for å få økonomisk kompensasjon. Saken har vært utsatt flere ganger, men forrige måned møttes partene i retten. (NTB)
Tidspunkt: 05-10-2023 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


16. Gir millioner
Kultur- og likestillingsdepartementet skal bidra med fem millioner kroner til ni idrettsarrangementer for personer med nedsatt funksjonsevne. Det opplyser kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) i en pressemelding mandag. Til sammen 5.165.000 millioner kroner skal deles ut til arrangementer på norsk jord i 2023 og 2024. Arrangementene omhandler idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv. – Alle skal få oppleve idrettsglede. Det skal ikke nedsatt funksjonsevne være et hinder for. Derfor gir vi nå tilskudd til arrangement som sikrer at enda flere får muligheten til å delta i idretten, sier Jaffery. Disse arrangementene får tilskudd: * Nordisk mesterskap i paraegling i Oslo 7.–10. september 2023 – 390 000 kroner. * Nordisk mesterskap i parafriidrett i Lillestrøm 19.–20. august 2023 – 325 000 kroner * telemarksVeka Para på Notodden, i Bø og Skien 19.–23. juni 2024 – 750 000 kroner * Stjerneserien for alle i Troms og Hålogaland fotballkrets høsten 2023 til våren 2024–200 000 kroner * Superlekene i Rogaland, Møre og Romsdal, Vestland og Agder i 2024 – 400 000 kroner * Spenningskurset på Bjorli mars 2024 – 200 000 kroner * Norwegian Paragolf Open august 2024 – 100 000 kroner * Landsstevne i svømming for utviklingshemmede i Trondheim 9.–10. mars 2024 – 300 000 kroner * Ridderrennet på Beitostølen 10.–17. mars 2024 – 2 500 000 kroner (NTB)
Tidspunkt: 21-08-2023 - Kl.11:03 - Kilde: NRK - Info


17. Odd hentet ghaneser fra israelsk fotball
Eliteserielaget Odd har sikret seg Zakaria Mugeese (21) fra Ghana. Angriperen har signert en kontrakt ut 2026. Odd opplyser i en pressemelding at Mugeese kommer fra den israelske klubben Ashdod. Ifølge Transfermarkt har Mugeese notert seg for ni mål og tre assist på 49 kamper for Ashdod. telemarksavisa skriver at assistent Håkon Wibe-Lund og spillerlogistikksjef Thomas Skilbred har vært i Israel for å se på 21-åringen. Odd ligger på 7.-plass i Eliteserien. Til lørdag kommer Sarpsborg på besøk til Skien. (NTB)
Tidspunkt: 16-08-2023 - Kl.08:30 - Kilde: NRK - Info


18. Walhstedt forlater Odd - klar for Blackburn
Den svenske målvakten Leopold Wahlstedt (24) er ferdigspilt i Skien. Neste stoppested i karrieren blir ikke Brøndby, men Blackburn. Overgangen er i boks etter en sen helomvending. Blackburn meldte seg på i kampen i siste liten og har bekrefter overgangen på sine plattformer. Odd skulle ha godtatt et bud fra danske Brøndby på rundt 8 millioner kroner, men Blackburn strakk seg lenger. Odd får rundt 11 millioner kroner for svensken, pluss 15 prosent i videresalgsprosenter, melder telemarksavisa. Per Kristian Bråtveit ble i forrige uke presentert som ny Odd-keeper ut sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2023 - Kl.10:09 - Kilde: NRK - Info


19. Forkjøla Klæbo dropper renn i telemarksveka
Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo sliter med forkjølelse. Dermed stiller han ikke til start i Kanalrennet under telemarksveka kommende helg. Det er telemarksveka-sjef Therese Husby som bekrefter til Adresseavisen at skistjernen ikke kommer til arrangementet. Klæbo har ikke trent normalt de siste dagene og tar derfor ingen sjanser. Han skulle egentlig ha gått et 50 kilometer langt rulleskirenn lørdag. Forrige sesong vant han Kanalrennet. (©NTB)
Tidspunkt: 21-06-2023 - Kl.07:06 - Kilde: NRK - Info


20. Fagermo-venn om å ta over VIF-jobben: – Gjør veldig vondt
Jan Frode Nornes kjente på sterke følelser etter Vålerengas sparking av trener Dag-Eilev Fagermo. Han skal inntil videre lede førstelaget. Oslo-klubben brøt med Fagermo etter 3,5 års samarbeid. Kun ti poeng på ti kamper i den fjerde sesongen fikk den til å ta grep. Fram til ny hovedtrener er på plass, styrer Nornes A-laget som «teamleder». Han ble i fjor høst hentet til Vålerenga av Fagermo. – Dette gjør veldig vondt. Det er Dag-Eilev som har gitt meg mulighetene. Han har vært som en mentor for meg, og vi har jobbet så tett. Vi har jo vært tettere enn vi er med familien, sier Nornes til telemarksavisa. – Vi skulle jo vært foruten den situasjonen vi har havnet i. Det virker så trist og unødvendig. Jeg er der for Dag-Eilev 24-7, og jeg kjenner veldig på dette selv også, legger han til. Nornes arbeidet også under Fagermo i Odd gjennom tolv år. I 2020 erstattet han vennen i Skien-klubben, men mistet jobben to år senere. (©NTB)
Tidspunkt: 14-06-2023 - Kl.04:26 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TelemarkAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)