Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Sep. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Langesund
Notodden
Porsgrunn
Rjukan
Skien
Stathelle
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Telemark - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Odd henter Kastrati umiddelbart
Flamur Kastrati blir Odd-spiller tidligere enn planlagt. Skien-klubben kjøper ham fri fra de siste ukene av kontrakten med Kristiansund. Det opplyser KBK torsdag. Tirsdag ble det kjent at Kastrati kom til å melde overgang til Odd 1. september, men telemarkingene har siden bestemt seg for å hente ham umiddelbart. 29-åringen har dermed spilt sin siste kamp for Kristiansund. Hans opprinnelige avtale med klubben hadde utløp 31. august. Odds sportssjef Tore Andersen sier til telemarksavisa at han håper å få Kastrati klar til søndagens kamp mot Haugesund. Kastrati har vært innom åtte klubber de siste ti årene. I KBK scoret han åtte mål på 53 kamper. Angriperen startet hett med fire mål på åtte kamper i 2018, men gikk de siste to sesongene målløs av banen i 42 ligakamper på rad.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.15:51 - Kilde: NRK - Info


2. Hynne klar for semifinale
Hedda Hynne gjorde jobben i det innledende heatet på 800 meter. Hun ble nummer tre med tiden 2.00,11, og slo blant annet to tidligere verdensmesterne Halimah Nakaayi og Eunice Jepkoech Sum, og er dermed klar for semifinale. – Det var en trygg og sikker tredjeplass. Hun ble litt stiv på de siste 50 meterne, men de andre jentene som er mer meritterte, har i hvert fall ikke dagen, sier NRK-ekspert Vebjørn Rodal. Hynne har løpt seg gradvis bedre gjennom sesongen. Tidligere i sommer gjorde telemarkingen årsbeste med 1.59,82 i Diamond League-stevnet i Stockholm. Hun har 1.58,10 som personlig rekord. Finalen på 800 meter for kvinner avvikles tirsdag klokken 14.25.
Tidspunkt: 30-07-2021 - Kl.01:39 - Kilde: NRK - Info


3. Her får du Norge i nøtteskall - bli med på biltur i Vest-telemark

Tidspunkt: 12-07-2021 - Kl.18:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


4. – Bakenga-bud fra Saudi-Arabia
Mushaga Bakengas målform blir lagt merke til. En saudiarabisk klubb har tilbudt Odd over 1 million kroner for spissen, erfarer Varden og telemarksavisa. Ifølge begge de to lokalavisene har Odd avslått budet. Selv vil ikke Bakenga uttale seg om muligheten for et nært forestående proffliv i utlandet. – Bra forsøk, men jeg kan ikke si noe om det, sa han til Varden tirsdag. Heller ikke Odds sportssjef Tore Andersen vil si noe om den saudiarabiske interessen. – Jeg han bekrefte at det er ting i gjære. Men det er det hele tiden. Noe mer enn det kan jeg ikke kommentere. telemarksavisa mener å vite at Al-Tai er klubben som har budt på Bakenga. Avisen skriver at Odd ser for seg 6-7 millioner kroner for å la trønderen gå. Bakenga står med ni mål på ti kamper i Eliteserien denne sesongen. (NTB)
Tidspunkt: 06-07-2021 - Kl.14:01 - Kilde: NRK - Info


5. Ute av spill i flere måneder
Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er rammet av en betennelse i hjertemuskelen og trolig ikke tilbake i spill før om noen måneder. Hertha Berlin-keeperen var koronasyk i april og opplevde et ganske tøft forløp. Landslagslege Ola Sand forklarer situasjonen for NTB. – Da Rune ble innlagt med covid-19-sykdom, hadde han dobbeltsidig lungebetennelse og blodpropp i en lunge. Det er alvorlige komplikasjoner etter denne sykdommen. – Det ble så påvist at Rune hadde pådratt seg en hjertemuskelbetennelse. Jeg tror han blir helt frisk igjen, men han må ta tiden til hjelp. Jeg vil tro det dreier seg om noen måneder, sier Sand til NTB. – Hvis man ikke hadde avdekket betennelsen, så kunne det vært risikofylt å trene hardt for ham. Keeperveteranen fra telemark skal gjennom ytterligere undersøkelser, blant annet en MR-skanning av hjertet, i Tyskland i slutten av juli (NTB)
Tidspunkt: 02-07-2021 - Kl.10:40 - Kilde: NRK - Info


6. Nå tar de opp kampen med Hardanger: Reis på sidersafari i telemark

Tidspunkt: 24-06-2021 - Kl.20:07 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


7. Erna på frierferd i distriktene: Lover rett til å jobbe hvor du vil
BØ I telemark (VG) Erna Solberg er på stemmefiske i Senterparti-land – og lover mulighet for storstilt desentralisering av statlige arbeidsplasser når den enkelte ansatte ønsker det.
Tidspunkt: 21-06-2021 - Kl.13:01 - Kilde: E24 - Info


8. Helikopter har styrtet i telemark

Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.01:00 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


9. Helikopter har styrtet i telemark

Tidspunkt: 18-06-2021 - Kl.00:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


10. Sandefjord pålegges å opprette karantenehotell
Statsforvalteren i Vestfold og telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette et nytt karantenehotell etter at kommunen ikke ville gjøre det frivillig.
Tidspunkt: 07-06-2021 - Kl.10:40 - Kilde: E24 - Info


11. Første Glimt-tap på syv måneder
Bodø/Glimts ubeseirede rekke tok slutt i 0-1-tapet for Odd søndag. Sander Svendsen bredsidet inn hjemmelagets første seier i Eliteserien på elleve kamper. Odds trepoenger var svært kjærkommen. Den stoppet en vond trend Skien-klubben også slet med mot slutten av forrige sesong. Da gikk telemarkingene de sju siste kampene uten å vinne. – Dette er en sinnssyk lagseier. Vi snakket i forkant om å få intensitet i forsvarsspillet, og vi visste at dette kom til å bli en kamp der vi måtte arbeide mye. Vi merket at vi møtte et godt lag, og da smaker det utrolig godt å vinne. Det er dette vi lever for, sa matchvinner Svendsen til Discovery. Resultatet ga Glimts første serietap siden 17. oktober i fjor. Rekken som ubeseiret endte på 14 oppgjør. – Ikke godt nok av oss. Vi møtte et lavtliggende 4-5-1-lag, og vi klarte ikke å bryte dem ned. Vi hadde noen sjanser vi kunne fått mer ut av, men sett under ett var dette et rettferdig resultat, sa Bodø/Glimts midtbaneprofil Patrick Berg.
Tidspunkt: 30-05-2021 - Kl.21:32 - Kilde: NRK - Info


12. Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen
Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere. Dette sikrer en stabil nakke og forkorter tiden han trenger å bruke nakkekrage vesentlig, heter det i pressemeldingen. Lunde Pedersen er nå utskrevet fra intensivbehandling og er overført til vanlig sengepost. – Med så omfattende skader vil det ta tid før Sverre er tilbake i normal gjenge, og vil trenge en lengre periode med opptrening og ro. Han blir værende på sykehuset inntil videre, skriver skøyteforbundet. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien.
Tidspunkt: 18-05-2021 - Kl.21:11 - Kilde: NRK - Info


13. Stabilt for Lunde Pedersen
Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Han har også et mindre brudd i kinnbeinet, men den skaden krever ingen operasjon. I tillegg har Pedersen en rift i leveren. Han skal fortsatt ligge på Ullevål sykehus til observasjon. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien. Pedersen ble fraktet til Arendal sykehus i luftambulanse. På kvelden samme dag ble han fløyet til Oslo for videre behandling. (NTB)
Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


14. Vellykket operasjon for Pedersen
Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Operasjonen ble gjennomført på Ullevål sykehus. Pedersen har også fått påvist et mindre brudd i kinnbeinet. 28-åringen har i tillegg en rift i leveren. Han blir liggende på sykehus til videre observasjon. Skaden i leveren er fortsatt under kontroll og stabil. Osingen pådro seg skadene i en sykkelulykke ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og telemark torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.22:51 - Kilde: NRK - Info


15. Hele Odd-laget i karantene
Søndagens eliteseriekamp mellom Odd og Sandefjord er utsatt på grunn av en positiv koronatest i Odd, melder NTB. «Hele laget i Odds Ballklubb er satt i karantene etter at en spiller har fått påvist Covid 19», opplyser klubben selv på sin hjemmeside. Kort tid før nyheten om positiv koronatest og utsettelse ble det kjent at Skien sammen med Bamble og Porsgrunn er satt under tiltaksnivå B. Ifølge telemarksavisa ville ikke Odd kunne hatt publikum på arenaen om klubbens seriestart hadde gått som planlagt.
Tidspunkt: 08-05-2021 - Kl.17:38 - Kilde: NRK - Info


16. Mot ny kontrakt for Jarstein
Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) ser ut til å fortsette karrieren i Hertha Berlin og signerer snart en ny kontrakt. – Vi er så å si enige. Jeg regner med å skrive under snart, sier landslagskeeperen til telemarksavisa. Den nåværende kontrakten går ut i sommer. Jarstein har vært i Hertha Berlin siden vinteren 2014. Han er fortsatt ikke spilleklar etter å ha vært ute med covid-19-sykdom. Landslagslege Ola Sand tror det vil ta flere måneder før han blir klar, og landskampene i juni vil også trolig komme for tidlig for ham. Jarstein ble så dårlig i april at han måtte legges inn på sykehus med høy feber og surstoffmetning. (NTB)
Tidspunkt: 07-05-2021 - Kl.15:03 - Kilde: NRK - Info


17. Skjenkeforbudet opphevet i flere byer: – Ble fullt med én gang
Etter flere uker med strenge restriksjoner og skjenkeforbud, har restaurant- og utelivsbransjen i Vestfold og telemark fått åpne kranene igjen. Spiseplikten ser så langt ikke ut til å ha skremt bort gjestene.
Tidspunkt: 23-04-2021 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


18. Avslutter regionale tiltak i Grenland og Vestfold
De regionale coronatiltakene oppheves i ti kommuner i Vestfold og telemark fylke fredag. Kommunene har vært på tiltaksnivå B.
Tidspunkt: 22-04-2021 - Kl.10:48 - Kilde: E24 - Info


19. Norsk sølv i telemark-VM
Trym Nygaard Løken (27) avsluttet et forrykende VM i telemark med sølv på den klassiske distansen i sveitsiske Melchsee-Frutt søndag. Fra før har han tatt ett gull, ett sølv og én bronse i mesterskapet. – Trym leverte et meget bra renn i dag, og får med seg en ny VM-medalje. Det er fantastisk å komme tilbake etter to sesonger med skader og problemer, sier sportssjef Per Olav Tangen. Gullet gikk til sveitsiske Bastien Dayer. I tillegg ble det dobbelt norsk i juniorklassen, da Kaja Bjørnstad Konow vant foran Emma Araldsen. Jacob Alveberg tok sølv i herreklassen.
Tidspunkt: 21-03-2021 - Kl.17:17 - Kilde: NRK - Info


20. Løken med gull i telemark
Norske Trym Nygaard Løken (27) tok karrierens første VM-gull i parallell sprint i sveitsiske Melchsee-Frutt lørdag. – I dag kunne jeg ikke kjørt noe særlig bedre. Jeg tok med meg godfølelsen etter seieren i kvalifiseringa fredag, og er bare kjempehappy for karrierens første VM-gull på distansen og ikke minst bronsemedaljen i teamkonkurransen, sier Nygaard Løken etter gullet. Bronsen tok han senere på dagen, etter gullet var sikret.
Tidspunkt: 20-03-2021 - Kl.20:12 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TelemarkAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)