Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Feb. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Finnsnes
Harstad
Tromsø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Troms - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Skiskyting: VM-gull til Norges juniorlag
Det norske juniorlaget med Sivert Gerhardsen, Isak Frey, Marie Sofie Brännare-Gran og Gro Randby gikk inn til VM-seier i blandet skiskytterstafett i Estland. Det ble en spennende avslutning etter at Randby måtte ut i to strafferunder på stående skyting. Tyskerne tok sølvet, slått med 13,3 sekunder, mens bronsen gikk til Østerrike. tromsø-gutten Gerhardsen brukte ett ekstraskudd, og til tross for to ekstraskudd på stående gikk han ut i en knapp ledelse. Frey brukte også ett ekstraskudd på liggende, men Bærum-talentet banket ned alle fem blinkende på stående og ga Norge en luke på nesten ett minutt før jentene skulle i aksjon. Bærumsjenta Brännare-Gran brukte ett ekstraskudd på liggende og to på stående før hun vekslet 1.24 minutter foran Polen. Ankerkvinnen Gro Randby, som kommer fra Re-klubben Ivrig, brukte ett ekstraskudd på liggende skyting, men på stående fikk hun problemer. Avstanden til Tyskland krympet kraftig, men det holdt til gull. (©NTB)
Tidspunkt: 23-02-2024 - Kl.13:41 - Kilde: NRK - Info


2. Kristiansund henter spiller fra Serie B
Nyopprykkede Kristiansund har sikret seg en låneavtale med den islandske Venezia-spissen Hilmir Rafn Mikaelsson. Den høyreiste 20-åringen har skrevet kontrakt for hele 2024-sesongen med eliteserieklubben fra Nordmøre. Han deltok på sin første trening med KBK mandag. Mikaelsson har tidligere spilt på lån i tromsø. For Venezia har han spilt én kamp i Serie A, og har ikke fått spilletid i Serie B etter at Venezia rykket ned. (NTB)
Tidspunkt: 12-02-2024 - Kl.13:20 - Kilde: NRK - Info


3. tromsø-mann vil stanse Vedums foreløpige tromsø-planer
SV vil ha statlig fond i tromsø, men foreløpig er de ikke fornøyd med forslaget: – Man får noen børshandlere som har hjemmekontor i tromsø, sier SV.
Tidspunkt: 11-02-2024 - Kl.13:36 - Kilde: E24 - Info


4. Marius Lindvik på pallen i Lake Placid
Marius Lindvik ble beste norske med en sterk 3.-plass i lørdagens storbakkerenn i Lake Placid. Lovro Kos overrasket og vant konkurransen. Lindvik var nummer tolv etter den første omgangen, men startet umiddelbart klatringen med 133 meter. – Det er deilig. Det er et veldig, veldig fint nedslag, kommenterte Viaplay-ekspert Anders Jacobsen. Lindvik så ut til å bli nummer fire, men verdenscupleder Stefan Kraft sviktet da han skulle hoppe for seieren. Johann André Forfang var best plasert av de norske etter den første omgangen, men tromsøværingen fikk ikke full klaff i sitt andre hopp. – Det blir nesten, men jeg må forsvare han. Det var røde piler da han hoppet, og da går det lavt, sa Jacobsen. 22-åringen Sindre Ulven Jørgensen leverte et strålende hopp i første omgang og tok karrierens første poeng i verdenscupen. – En kanonstart. Har du sett? Strålende hopping, utbrøt Viaplay-kommentator Jørgen Klem.
Tidspunkt: 10-02-2024 - Kl.16:07 - Kilde: NRK - Info


5. Tyskland: - Hvorfor?
Isak Hansen-Aarøen (19) har blitt presentert i Werder Bremen etter overgangen fra Manchester United. Men da tromsø-gutten holdt fram drakta, var 50 prosent av etternavnet borte.
Tidspunkt: 07-02-2024 - Kl.18:19 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


6. Slakter Vedums planer om tromsø-fond: – Dårlig bruk av fellesskapets midler
NHO er ikke videre imponert over regjeringens planer om et «mini-Folketrygdfond» i nord.
Tidspunkt: 06-02-2024 - Kl.10:32 - Kilde: E24 - Info


7. Forfang endte norsk seierstørke – vant etter utrolig bakkerekord
Johann André Forfang lyste opp en bekmørk og regnfull kveld i Willingen. tromsøværingen tok Norges første verdenscupseier denne sesongen og klinka til med bakkerekord.
Tidspunkt: 03-02-2024 - Kl.16:47 - Kilde: NRK - Info


8. Forfang tangerte bakkerekorden i Willingen – fem av seks nordmenn videre
Johann Forfang knallet til med 153 meter i hoppkvalifiseringen til lørdagsrennet i Willingen. Offisielt har ingen tatt seg lenger ned i den tyske storbakken. Med svevet tangerte tromsøværingen bakkerekorden til polakken Klimek Mura?ka fra 2021. Også på trening hoppet Forfang langt. Der noterte han 151 meter i HS147-anlegget i Willingen. Forfang delte kvalifiseringsseieren med japanske Ryoyu Kobayashi. Begge endte halvannet poeng foran verdenscupleder Stefan Kraft. Nest best av de norske ble Robin Pedersen på 6.-plass. Fra et tidlig startnummer slo han til med 150,5 meter og viste at han vil prege verdenscuphelgen etter flere seirer i kontinentalcupen (nivå to) den siste tiden. Marius Lindvik la seg inn som nummer sju etter et hopp på 142 meter, mens Kristoffer Eriksen Sundal fulgte på 11.-plass (143 meter). Norge får med seg fem av seks mann til lørdagens renn. Benjamin Østvold landet på 132,5 meter og kom seg med. Det gjorde ikke Robert Johansson etter et totalt mislykket forsøk (98 meter). Johansson forsvant ut av landslaget foran inneværende sesong. Han fikk det ikke til å stemme da han endelig fikk sjansen igjen i verdenscupen. Halvor Egner Granerud har tatt konkurransepause etter at han ikke fikk hoppe i skiflygings-VM sist helg som følge av problemer med hoppdressen. (NTB)
Tidspunkt: 02-02-2024 - Kl.17:05 - Kilde: NRK - Info


9. Medier: Hansen-Aarøen på vei til Werder Bremen
Manchester United-spiller Isak Hansen-Aarøen (19) blir Werder Bremen-spiller. Det melder flere medier, deriblant The Athletic og itromsø torsdag. Ifølge flere medier er tromsøværingen i Tyskland torsdag for å signere for den tyske klubben, som befinner seg på 9. plass i Bundesliga. Det skal dreie seg om en permanent overgang for den norske U21-landslagsspilleren, med blant annet en videresalgsklausul inkludert. Ifølge The Athletic hadde United håpet å beholde Hansen-Aarøen, men det var en betydelig forskjell mellom lønnsforventningene til klubben og spilleren. Den tidligere tromsø-spilleren har vært en del av Manchester Uniteds ungdomslag siden 2020, men har enda til gode å debutere for førstelaget. Kontrakten med United går ut neste sommer og United skal ha ønsket å selge nå, heller enn å risikere å miste han gratis til sommeren.
Tidspunkt: 01-02-2024 - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


10. tromsø-backen Niklas Vesterlund er klar for den nederlandske fotballklubben Utrecht
Niklas Vesterlund har signert en kontrakt med den nederlandske fotballklubben Utrecht. Det bekrefter tromsø i en melding på sin nettside. – Det har vært helt fantastisk å være en del av dette laget, og den utviklingen som vi har fått til i lag. Jeg har hatt en fantastisk tid i tromsø, og jeg er stolt av hvordan vi har stått i lag i oppturer og nedturer, og alle de minnene vi har skapt sammen, sier Vesterlund. Den danske backen kom til tromsø fra svenske Trelleborg i 2021. Nå går veien videre til Utrecht i den nederlandske æresdivisjonen. Utrecht ligger for øyeblikket på 13.-plass på tabellen. Avtalen garanterer ifølge TV 2 tromsø seks millioner kroner, men kan stige avhengig av bonuser. Vesterlund har blitt en viktig spiller for Gutan de siste sesongene. Han var fast inventar som høyre vingback under Gaute Helstrups ledelse, og spilte samtlige kamper i fjorårets sesong. tromsø tok da en imponerende tredjeplass i Eliteserien. Vesterlund startet karrieren i FC Københavns ungdomsakademi, før han tok veien videre til Sverige. (NTB)
Tidspunkt: 31-01-2024 - Kl.17:07 - Kilde: NRK - Info


11. Åtte norske hoppere til Willingen
Til helgen er det klart for store og viktige dager for hopperne i tyske Willingen. Arrangøren melder om 30.000 solgte billetter til rennene for kvinner og menn lørdag og søndag HoppNorge sender 8 utøvere til verdenscuphelgen, 6 menn og 2 kvinner. Utøvere kvinner: Thea Minyan Bjørseth, Lensbygda Sportsklubb Silje Opseth, Holeværingen IL Utøvere menn: Johann Forfang, tromsø Skiklubb Marius Lindvik, Rælingen Skiklubb Kristoffer Eriksen Sundal, Koll IL Robin Pedersen, Stålkameratene Robert Johansson, Søre-Ål IL Benjamin Østvold, Lensbygda Sportsklubb
Tidspunkt: 31-01-2024 - Kl.14:06 - Kilde: NRK - Info


12. Vilde Nilsen med nok en verdenscupseier
Vilde Nilsen fulgte opp onsdagens seier i verdenscupåpningen i paralangrenn, med nok en seier på torsdagens fellesstart i klassen for stående utøvere. tromsø-jenta ble for sterk for konkurrentene nok en gang, og hun endte til slutt 53 sekunder foran ukrainske Ljudmyla Ljasjenko. Canadiske Brittany Hudak tok andreplassen på intervallstarten onsdag, men måtte ta til takke med tredjeplass i torsdagens renn i Toblach. I herreklassen var Trygve Steinar Larsen det eneste norske håpet. Han endte på niendeplass i fellesstarten i Nord-Italia. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2024 - Kl.12:15 - Kilde: NRK - Info


13. Vilde Nilsen med nok en verdenscupseier
Vilde Nilsen fulgte opp onsdagens seier i verdenscupåpningen i paralangrenn, med nok en seier på torsdagens fellesstart i klassen for stående utøvere. tromsø-jenta ble for sterk for konkurrentene nok en gang, og hun endte til slutt 53 sekunder foran ukrainske Ljudmyla Ljasjenko. Canadiske Brittany Hudak tok andreplassen på intervallstarten onsdag, men måtte ta til takke med tredjeplass i torsdagens renn i Toblach. I herreklassen var Trygve Steinar Larsen det eneste norske håpet. Han endte på niendeplass i fellesstarten i Nord-Italia. Tidligere torsdag var det også ti kilometer fellesstart, denne gang i klassen for sittende utøvere. Det var ingen norske med på herresiden, men på kvinnesiden var både Indira Liseth og Isabell Valen på startlisten. De endte på henholdsvis sjette- og sjuendeplass. Senere torsdag skal norske Thomas Oxaal ut i herreklassen for synshemmede. (NTB)
Tidspunkt: 25-01-2024 - Kl.11:03 - Kilde: NRK - Info


14. Gard Holme blir sidestilt hovedtrener i tromsø
tromsø har løst lisensfloken i sitt nye trenerteam. Gard Holme kommer inn og skal lede eliteserielaget sammen med Jørgen Vik. Det bekreftet TIL søndag. Vik ble tidligere i måneden presentert som klubbens nye trener etter at Gaute Helstrup overrasket alle ved å ta assistentjobben i Bodø/Glimt. Vik har ikke prolisens. Derfor måtte tromsø finne en løsning på trenerstabens sammensetning, og valget falt på Holme. 39-åringen har blant annet bakgrunn som hovedtrener i Skeid. – Alle vi som har fulgt Jørgen Vik på nært hold, var aldri i tvil om at den beste treneren kom fra våre egne rekker. Men i det øyeblikket vi gikk for Jørgen som klubbens hovedtrener, var vi også klar over at han manglet prolisens. Vi måtte dermed skape et hovedtrenerteam, hvor den vi skulle hente utenfra hadde prolisens, forklarer TILs styreleder Stig Bjørklund. tromsøs grep ligner på den som er i Viking og Sandefjord. Der er det også sidestilte hovedtrenere. (NTB)
Tidspunkt: 21-01-2024 - Kl.15:51 - Kilde: NRK - Info


15. LSK-midtstopper solgt til tromsø
Vetle Skjærvik forlater Åråsen og Lillestrøm. Han er klar for spill hos eliteseriekollega tromsø. LSK bekrefter overgangen på sine nettsider. Skjærvik kom til LSK foran 2023-sesongen, men skader ødela tiden i klubben for ham. Som følge av stor konkurranse i forsvarsleddet selges han nå videre. – Vetle ble kjøpt til Lillestrøm foran sesongen 2023 som en av de mest attraktive norske midtstopperne i landet. Vi har hatt tro på ham hele veien, og det var derfor vi også avslo tilbud i fjor sommer. Vetle var uheldig første halvdelen av 2023, som var preget av noe skader og sykdom, sier sportssjef Simon Mesfin. Han peker på at begge parter ikke ønsket å ta risikoen som lå der rundt mangel på spilletid. Skjærvik har signert en avtale med tromsø som strekker seg ut 2027-sesongen. – Jeg har visst om interessen lenge, og nå kjente jeg at det passet bra å ta turen nordover, sier han. – Vetle har solid erfaring tross sin unge alder. Han er fysisk god, bra med ball og har et stort potensial som vi håper å få ut her oppe, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen. (NTB)
Tidspunkt: 18-01-2024 - Kl.12:03 - Kilde: NRK - Info


16. Koll dobbeltmester i volleyball-NM
Oslo-laget Koll kunne lørdag juble for NM-gull i volleyball både i herre- og kvinneklassen. Kvinnelaget slo Randaberg 3-1 i sett, mens herrelaget vant med samme sifre mot tromsø foran et fullsatt Ekeberghallen. Begge Koll-lagene havnet under 0-1 i sett i sine kamper, men snudde mesterlig til triumf. Mens Kolls kvinnelag har vunnet tre strake titler, kunne herrelaget juble for sin første. tromsø er mestvinnende i NM-historien med sine ti finaletriumfer, men måtte ta til takke med sølv lørdag. (NTB)
Tidspunkt: 13-01-2024 - Kl.16:09 - Kilde: NRK - Info


17. tromsø hentet 18 år gammel spiss fra Senegal
tromsø har forsterket spillerstallen med 18 år gamle Yoro Ba. Spissen har signert en kontrakt ut sesongen 2028. Det skriver klubben i en pressemelding . Ba kommer fra Academie Bloc 16 Diamamague i Senegal. – Vi har sett noe spennende i Yoro, og vi tror han kan store steg i vårt miljø. Han er en ung spiller som har mye å lære, og vi har et langsiktig perspektiv på han som vi har stor tro på, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen. Tidligere torsdag ble det klart at tromsø har solgt 19-åringen El Hadji Malick Diouf til tsjekkiske Slavia Praha. (©NTB)
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.14:06 - Kilde: NRK - Info


18. Tidligere Stabæk-spiller Bakenga til Kypros
Fotballspilleren Mushaga Bakenga (31) er klar for den kypriotiske klubben Apollon Limassol, melder TV 2. Trønderen er blitt enig om en avtale ut sesongen med opsjon om en ettårig forlengelse. Bakenga er født og oppvokst i Trondheim og har sin bakgrunn i Rosenborg hvor han var i 2012 før han gikk til Brugge. Han var også innom Esbjerg og tyske Eintracht Braunschweig før han gikk på lån til Molde i 2016. Han var tilbake i RBK i 2017. Så gikk turen til tromsø og to år der. Så ble det Ranheim og Odd før han var to sesonger i japanske Tokushima Vortis. Foran fjorårets sesong kom han til Stabæk. Nå fortsetter karrieren i kypriotisk fotball hvor Kjetil Rekdal ble klar som trener for Omonoia tidligere denne uken. (©NTB)
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.13:45 - Kilde: NRK - Info


19. tromsø selger forsvarstalentet Diouf til Slavia Praha
19-åringen El Hadji Malick Diouf selges fra tromsø til tsjekkiske Slavia Praha. Dermed ble det bare én hel sesong i tromsø-drakt for Diouf. Den unge forsvarsspilleren spilte i alt 15 eliteseriekamper for TIL i fjor. 19-åringen El Hadji Malick Diouf selges fra tromsø til tsjekkiske Slavia Praha. Han blir klubbens største salg på mange år. Dermed ble det bare én hel sesong i tromsø-drakt for Diouf. Den unge forsvarsspilleren spilte i alt 15 eliteseriekamper for TIL i fjor. Sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen sier til tromsøs nettsted at han gjerne skulle holdt Diouf, men at han samtidig er glad for at klubben har spillere som blir attraktive for andre klubber. – Dette blir det største salget til klubben i nyere tid, legger Kræmer-Andressen til. Ifølge TV 2 ligger overgangssummen for Diouf på rundt 35 millioner kroner.
Tidspunkt: 11-01-2024 - Kl.12:05 - Kilde: NRK - Info


20. DIREKTE: tromsø presenterer ny hovedtrener
I dag klokka 9 offentliggjøres ny hovedtrener i tromsø idrettslag etter Gaute Helstrups «sjokkovergang» til Bodø/Glimt. Se pressekonferansen her.
Tidspunkt: 08-01-2024 - Kl.07:31 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TromsAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)