Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Tirsdag  7. Feb. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Finnsnes
Harstad
Tromsø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Troms - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Mushaga Bakenga klar for Stabæk
Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Bakenga kommer fra den japanske klubben Tokushima Vortis. Spissen har tidligere spilt for både Rosenborg, Odd, tromsø og Molde i Eliteserien, og har vært i flere utenlandske klubber. Bakenga har signert en avtale som varer ut året, og slutter seg til laget som befinner seg på treningsleir på Marbella i morgen.
Tidspunkt: IGÅR (06-02-2023) - Kl.18:09 - Kilde: NRK - Info


2. Granerud tok sin tredje strake verdenscupseier
Halvor Egner Granerud sikret sin tredje strake verdenscupseier med to kjempehopp i storbakken i tyske Willingen lørdag. – Begge hoppene var utrolige. Jeg justerte meg ikke med en finger engang. Det var et av mine beste renn i karrieren, sa Granerud til arrangøren. Granerud har vist kjempeform etter jul og tok lørdag sin 21. seier i verdenscupen. Med to svev på 149,5 og 138 meter slo Asker-hopperen slovenske Anze Lanisek i kampen om seieren. Johann André Forfang hoppet godt med svev på 134 og 135 meter. tromsøværingen endte på 7.-plass etter å ha hoppet seg opp mange plasser i finaleomgangen. Resten av de norske hopperne fikk det ikke til å stemme. Bendik Jakobsen Heggli ble nummer 21, mens Marius Lindvik og Daniel-André Tande, Fredrik Villumstad og Kristoffer Eriksen Sunndal røk ut i 1. omgang. (NRK/NTB)
Tidspunkt: 04-02-2023 - Kl.16:58 - Kilde: NRK - Info


3. Kristiansund henter Mikkel Konrdadsen Ceide på lån
Mikkel Konradsen Ceide (21) er klar for spill i Kristiansund. Det bekrefter Kristiansund i en pressemelding på deres nettside. Kristiansund har skrevet kontrakt med Ceide som lånespiller ut sesongen 2023. – Dette blir veldig spennende, og jeg er glad for muligheten jeg får i KBK. Ambisjonen er å kjempe i toppen av 1.disvisjon, og vi skal gjøre det vi kan for å være med i kampen om opprykk til Eliteserien, sier Ceide. Ceide leies ut fra Rosenborg hvor han egentlig holder til, og der han har en kontrakt som strekker seg ut 2024. 21-åringen ble under fjorårets sesong lånt ut til tromsø.
Tidspunkt: 03-02-2023 - Kl.20:12 - Kilde: NRK - Info


4. tromsø-talent på utlån til Skeid
tromsøs keepertalent Mats Trige (20) har undertegnet en låneavtale med Skeid ut sesongen, skriver NTB. Det bekrefter tromsø på sin nettside. – Mats er en ung og talentfull keeper som vi har veldig troen på. Nå går han på lån til Skeid for å få verdifull erfaring fra OBOS-ligaen og ta nye steg for å bli en enda bedre keeper, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen. Trige har ikke fått spille kamp for tromsøs A-lag enna. I fjor var han på utlån til Alta, hvor han var målvakt i 27 kamper.
Tidspunkt: 02-02-2023 - Kl.11:51 - Kilde: NRK - Info


5. Johansson står over hopprennet i Willingen
Halvor Egner Granerud fronter et sterkt norsk hopplag i verdenscuphelgen i tyske Willingen. Robert Johansson står igjen over med skadeproblemer, skriver NTB. Forrige helg klinket Granerud til med to seiere i skiflyging i østerrikske Kulm. Og Anna Odine Strøm tronet øverst på pallen i Hinterzarten søndag, da hun tok sin andre verdenscupseier. De norske hopperne har vist generelt god form og stiller manns- og kvinnesterke i Tyskland. Robert Johansson har, som NRK har skrevet om, slitt med tap av følelse i høyrebeinet grunnet en ryggprolaps. Etter en svak hopphelg i Kulm, står han derfor over konkurransene i Willingen i håp om å bedre formen. Herrelaget lyder som følger: Halvor Egner Granerud (Asker), Marius Lindvik (Rælingen), Johann Forfang (tromsø), Daniel-André Tande (Kongsberg), Kristoffer Sundal (Koll), Bendik Heggli (Byåsen), Fredrik Willumstad (Skimt). Disse kvinnene stiller for Norge: Anna Odine Strøm (Alta), Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Silje Opseth (Holeværingen), Maren Lundby (Kolbu).
Tidspunkt: 01-02-2023 - Kl.13:16 - Kilde: NRK - Info


6. August Mikkelsen ferdig i tromsø – klar for Hammarby
August Mikkelsen forlater Eliteserien og tromsø for spill i den svenske fotballklubben Hammarby. 22-åringen har signert en kontrakt på fem år med svenskene, opplyser klubben på sine nettsider. Mikkelsen scoret sju mål på 26 kamper for tromsøværingene sist sesong og var svært delaktig i at klubben endte på en sterk 7.-plass. Totalt ble det 72 kamper for Mikkelsen på A-laget til klubben fra fødebyen. Ifølge TV 2 skal overgangen ha en totalramme på 20 millioner kroner. 22-åringens kontrakt med TIL varte opprinnelig til 2025. – At August forlater oss, gjør meg både glad og trist. Trist fordi han er fantastisk, både som person og spiller. Glad fordi klubben får resultater av sin strategi, som er å utvikle talenter og selge til store klubber, sier TILs daglig leder Øyvind Alapnes i en uttalelse. Hammarby endte på tredjeplass i svensk toppfotball sist sesong, åtte poeng bak Per-Mathias Høgmos Häcken. Klubbens sportssjef Jesper Jansson tror Mikkelsen blir en publikumsfavoritt. – Han er ekstremt rask, dyktig én-mot-én og god på den siste tredelen. Når vi møter lave lag, kommer August til å herje. En spektakulær spiller som jeg tror vi får stor glede av. (©NTB)
Tidspunkt: 25-01-2023 - Kl.21:27 - Kilde: NRK - Info


7. Nilsen fryktet for helsa – tok sølv etter uvanlig grep
Vilde Nilsen havnet i spurtduell mot Natalie Wilkie i sprintfinalen under ski-VM for parautøvere. På oppløpet måtte hun akkurat gi tapt for den regjerende olympiske mesteren. – Jeg tror jeg kunne tatt gull om oppløpet var et par meter lenger, sier Nilsen. Sølv til den norske 22-åringen, som mistet mye av gullmuligheten i utforbakken før stadion. Et væromslag i Östersund hadde gjort deler av løypa isglatt, og Nilsen ba banemannskapene ta grep før finalen. – Jeg ba Emilie (Hagen, trener) om å be de om å rake snøen så det ikke var så ufattelig glatt, sier tromsøværingen til NRK. Nilsen har lineær sklerodermi i den ene foten, noe som gjør det vanskeligere for henne i utforkjøringer. Dermed gikk de frivillige ut med hageraker. Et uvanlig, men viktig grep for hennes løp. – Jeg var veldig på at de måtte ordne det før finalen, hvis ikke har jeg ikke sjanse i utforkjøringen, sier Nilsen. – Det var av sikkerhetsgrunner. Faller man i svingen der, kan det gå stygt utover resten av mesterskapet. Jeg vil heller tenke på helsa enn å gjøre alt for å få gull, fortsetter hun. Wilkie og Nilsen måtte ta opp jakten på Sydney Peterson ut fra start, som på grunn av sin funksjonsnedsetting startet med et lite forsprang i finalen. Nilsen tok gull på 18 kilometer klassisk på søndag, og var godt fornøyd med sølv denne gangen. – I dag gikk det over all forventning. Det er ikke min type føre i dag. Det er glatt og vanskelig å akselerere i svingene. Etter prologen tenkte jeg at jeg skulle være glad om jeg i det hele tatt tok medalje, sier hun til NRK. I herreklassene klarte hverken Kjartan Haugen eller Thomas Oxaal å ta seg videre fra semifinalene.
Tidspunkt: 24-01-2023 - Kl.16:04 - Kilde: NRK - Info


8. Mikkelsen solgt til Hammarby
tromsø og Hammarby ble mandag kveld enige om en overgang for U21-landslagsspilleren August Mikkelsen får NRK bekreftet. 22-åringen reiser til Spania – der Hammarby er på treningsleir – tirsdag morgen for å gjennomgå den medisinske testen. Mikkelsen skal være enig med Hammarby om en 5-årskontrakt. For tromsø har avtalen en ramme på drøyt 20 millioner kroner. Dermed har TIL solgt spillere i vinter for drøyt 30 millioner. Tidligere har toppscorer sist sesong, Eric Kitolano, signert for Molde, og Mikkelsens U21-kollega Warren Kamanzi for franske Toulouse.
Tidspunkt: 23-01-2023 - Kl.20:48 - Kilde: NRK - Info


9. Nilsen tok gull etter «hjertesorg» og sykdomsmareritt
Vilde Nilsen vant gull på åpningsdistansen under ski-VM for parautøvere i Östersund. 22-åringen dro tidlig ifra i den 18 kilometer lange løypen og var ustoppelig for konkurrentene. – Det er den mest overlegne seieren vi har sett på lang tid, sa NRKs kommentatorer. Gullbragden i Östersund kommer under ett år etter at Nilsen sto sønderknust i pressesonen i Paralympics i Beijing. tromsøværingen måtte bryte åpningsdistansen i Kina, noe hun opplevde som uendelig tung «hjertesorg». Nilsen var den store gullfavoritten i Paralympics, men måtte reise hjem uten den edleste medaljen. Nilsen hadde hatt korona like i forkant av Paralympics, og fikk akkurat testet negativt i tide. Men viruset var bare starten på et mareritt av ulike sykdommer. På flyet hjem fra Kina fikk hun ekstremt vondt i magen, og hjemme i Norge bar det rett til operasjon for blindtarmsbetennelse. Nå så hun frem til å endelig kunne sette i gang med treningen igjen, men langrennsløperen kom seg aldri helt til hektene. Hos legen igjen ble det tatt blodprøver som påviste at hun hadde hatt kyssesyken. De manglende medaljene og den lange rekken sykdommen gjorde at hun stilte revansjelysten på startstreken i Östersund. Målet om gullmedalje er allerede nådd. Senere i VM skal det norske håpet jakte nye topplasseringer.
Tidspunkt: 22-01-2023 - Kl.14:16 - Kilde: NRK - Info


10. Kjelsås tok gullet - Østberg imponerte i sprengkulda
I sprengkulden på Gjøvik var det Kjelsås som tok NM-gullet på stafetten. Sigrid Leseth Føyen sikret gullet for Oslo-laget. Konnerud tok NM-sølvet, mens tromsø tok bronsen. Ingvild Flugstad Østberg gjorde en meget sterk tredjeetappe for Gjøvik og hentet inn drøye 40 sekunder på tromsø og Synne Arnesen som ledet da. Østberg vekslet nærmest likt med Arnesen. – Jeg klarer ikke å bevege munnen. Dette var kaldt. Men det var skikkelig gøy, smiler Ingvild Flugstad Østberg etter etappen sin. Dessverre for Østberg har Gjøvik allerede tapt en del sekunder til tromsø på den tredje etappen.
Tidspunkt: 22-01-2023 - Kl.10:48 - Kilde: NRK - Info


11. Kamanzi og Haug debuterte med storseier for Toulouse
Warren Kamanzi spilte sin første kamp etter overgangen til Toulouse. I den franske cupen ble det 7-1-seier over Lannion. Også Kjetil Haug fikk sin debut. Til tross for at motstanden var av det mer beskjedne slaget, var Kamanzi involvert tidlig. Fra sin backposisjon dro han seg inn i banen og var tredje sist på ballen da Toulouse tok ledelsen etter elleve minutter. Målvakt Kjetil Haug noterte seg for et selvmål da Lannion reduserte til 1-2 etter 35 minutter, men derfra og ut var det enveiskjøring. Debutanten Haug har ikke fått noen minutter i Ligue 1 ennå. Kamanzi gikk fra tromsø til Toulouse og den franske toppserien i januarvinduet. Klubben, som rykket opp til øverste nivå sesongen i forveien, hentet keeper Haug fra Vålerenga i sommer. (NTB)
Tidspunkt: 08-01-2023 - Kl.20:26 - Kilde: NRK - Info


12. TV 2: Alt i boks for at Eric Kitolano blir Molde-spiller
Forrige uke meldte Nettavisen at Moldes bud på midtbanespilleren Eric Kitolano (25) var blitt akseptert av tromsø. Nå er alt i boks, skriver TV 2. TIL mottar i underkant av fem millioner kroner for Kitolano, som er enig med MFK om en treårskontrakt. Romsdalsklubben jakter også Veton Berisha som erstatter for David Datro Fofana. Ivorianeren ble tidenes dyreste overgang fra norsk fotball da han nylig ble solgt til Chelsea for over 130 millioner kroner.
Tidspunkt: 02-01-2023 - Kl.16:27 - Kilde: NRK - Info


13. Fra tromsø til Toulouse
tromsø-backen Warren Kamanzi selges til den franske toppserieklubben Toulouse. Klubbene er enige om en overgang, og bare detaljer står igjen. Ifølge NTB melder tromsø IL dette på sitt nettsted tirsdag. Avtalen gjelder fra 1. januar. – Vi er utrolig stolte over å ha fått være med på Warrens utvikling i 2022-sesongen. Han sto uten kontrakt da vi hentet ham før årets sesong, og ønsket var at han skulle ta steg i TIL-drakt. Det har han definitivt gjort. Vi er utrolig glade på hans vegne og ønsker ham lykke til i Frankrike, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen. 22-åringen debuterte i november for Norges EM-klare U21-landslag.
Tidspunkt: 27-12-2022 - Kl.18:34 - Kilde: NRK - Info


14. Slik spilles Eliteserien i 2023: Molde møter tromsø i første runde
Regjerende mester Molde innleder den neste eliteseriesesongen borte mot tromsø. Rosenborg møter Molde allerede i annen serierunde. Det er klart etter at terminlisten for 2023-utgaven av Eliteserien ble presentert fredag. Nyopprykkede Brann og Stabæk åpner med mot henholdsvis Haugesund og Odd 10. april. Rosenborgs hjemmemøte med Viking blir åpningskampen. Den spilles andre påskedag med avspark 14.30 på Lerkendal. De øvrige kampene i 1. runde er Aalesund – Vålerenga, HamKam – Sandefjord, Lillestrøm – Strømsgodset, Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt. Allerede i serierunde nummer to møtes Molde og Rosenborg til det som blir en toppkamp mellom to av gullkandidatene. Serien avsluttes 2. desember, og da spilles følgende kamper: Bodø/Glimt – Sarpsborg 08, Haugesund – Stabæk, Molde – HamKam, Odd – Aalesund, Sandefjord – Lillestrøm, Strømsgodset – Brann, Viking – Rosenborg, Vålerenga – tromsø. I Norge knyttes det også stor forventning til hvem som møtes på «fotballens festdag» 16. mai. Den runden ser slik ut: Aalesund – Molde, tromsø – Bodø/Glimt, Brann – Stabæk, Lillestrøm – Sarpsborg 08, Rosenborg – Haugesund, Strømsgodset – Sandefjord, Viking – Odd, Vålerenga – HamKam. Den norske fotballen «tjuvstarter» sesongen med 4. rundekamper i NM. De spilles 12. mars.
Tidspunkt: 09-12-2022 - Kl.18:54 - Kilde: NRK - Info


15. Slik spilles Eliteserien i 2023: Molde møter Viking i første runde
Regjerende mester Molde innleder den neste eliteseriesesongen borte mot tromsø. Rosenborg møter Molde allerede i annen serierunde. Det er klart etter at terminlisten for 2023-utgaven av Eliteserien ble presentert fredag. Nyopprykkede Brann og Stabæk åpner med mot henholdsvis Haugesund og Odd 10. april. Rosenborgs hjemmemøte med Viking blir åpningskampen. Den spilles andre påskedag med avspark 14.30 på Lerkendal. De øvrige kampene i 1. runde er Aalesund – Vålerenga, HamKam – Sandefjord, Lillestrøm – Strømsgodset, Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt. Allerede i serierunde nummer to møtes Molde og Rosenborg til det som blir en toppkamp mellom to av gullkandidatene. Serien avsluttes 2. desember, og da spilles følgende kamper: Bodø/Glimt – Sarpsborg 08, Haugesund – Stabæk, Molde – HamKam, Odd – Aalesund, Sandefjord – Lillestrøm, Strømsgodset – Brann, Viking – Rosenborg, Vålerenga – tromsø. I Norge knyttes det også stor forventning til hvem som møtes på «fotballens festdag» 16. mai. Den runden ser slik ut: Aalesund – Molde, tromsø – Bodø/Glimt, Brann – Stabæk, Lillestrøm – Sarpsborg 08, Rosenborg – Haugesund, Strømsgodset – Sandefjord, Viking – Odd, Vålerenga – HamKam. Den norske fotballen «tjuvstarter» sesongen med 4. rundekamper i NM. De spilles 12. mars.
Tidspunkt: 09-12-2022 - Kl.15:15 - Kilde: NRK - Info


16. Ulrik Yttergård Jenssen til Rosenborg
Rosenborg har hentet midtstopperen Ulrik Yttergård Jenssen (26). Det opplyser eliteserieklubben via Twitter. Jenssen har spilt for danske Nordsjælland i høstsesongen etter å ha kommet fra nederlandske Willem II. Han vokste opp i tromsø og har også vært innom ungdomslagene til Lyon. (NTB)
Tidspunkt: 28-11-2022 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


17. Odd feiret femteplassen etter poeng borte mot Viking – gamblet ikke med milliongevinst
Odd fullførte en sterk høstsesong med 1-1 borte mot Viking i Eliteserien i fotball. Vertene holdt seg unna tap tross et rødt kort. Poengdelingen i Stavanger kombinert med Vålerengas 1-2-tap hjemme mot Molde, gjorde at Odd avanserte på tabellen i sluttminuttene av sesongavslutningen. – Vi er litt skuffet over at vi ikke vinner, men får vel femteplassen, sa Odds målscorer Vebjørn Hoff til Eurosport. Odd ble nummer fem i trener Pål Arne «Paco» Johansens første sesong, opp hele åtte plasser fra i fjor. – En veldig bra gjennomført kamp av oss. Vi fikk med at kampene i Oslo og tromsø var slutt. Det er én million kroner i forskjell mellom å bli nummer fem eller sju. Så da valgte vi å bruke det siste minuttet på å tjene den millionen, sa Johansen om Odds passive avslutning. (NTB)
Tidspunkt: 13-11-2022 - Kl.18:20 - Kilde: NRK - Info


18. Northug-seier i Finland
Even Northug (27) dokumenterte knallform og vant fredagens sprintrenn i den finske langrennsåpningen. I kvinneklassen var Anna Svendsen best. Lillebror Northug var best gjennom hele dagen. Han var 2,41 sekunder kjappere enn annenmann i prologen, og 27-åringen vant heatet sitt i både kvart- og semifinalen. I finalen seiret han foran landslagskollega Sindre Bjørnestad Skar. Håvard Solås Taugbøl og Pål Golberg ble nummer fire og fem. Even Northug er ny på sprintlandslaget foran denne sesongen. Han var en av flere svært gode nordmenn som stilte i finske Muonio. I kvinneklassen ble det seier til Norges Anna Svendsen. tromsø-løperen var den eneste fra landslaget som stilte på startstreken. Etter 12.-plass i prologen, viste hun seg bedre i heatene og kom seg til finalen. Der ble det en knapp spurtseier over Finlands Jasmi Joensuu, som bare var 0,02 hundredeler bak Svendsen. 3.-plassen gikk til Tysklands Pia Fink. (NTB)
Tidspunkt: 11-11-2022 - Kl.11:56 - Kilde: NRK - Info


19. Sterk innspurt gir Jerv nytt håp
Med siste spark på ballen sette Mikael Ugland inn 2-2 for Jerv mot tromsø, og heldt dermed liv i Jervs håp om ein ny sesong i eliteserien. Alle måla kom i dei siste 20 minutta i kampen. To tromsø-mål i løpet av eitt minutt gav tromsø 2-0. Sakarias Opsahl dundra inn det første etter 75 minutt. Mindre enn eit minutt etterpå la same Opsahl pasninga som Eric Kitolano dobla leiinga på. Jerv slo tilbake med redusering fire minutt før ordinær tid var ute, då Peter Wilson scora på retur frå tromsø-keeperen. Og åtte minutt på overtid kom utlikninga. Jerv er framleis solid plassert i tabellbotnen, men avstanden fram til Sandefjord på kvalikplass er berre fire poeng når to kampar står att.
Tidspunkt: 30-10-2022 - Kl.18:03 - Kilde: NRK - Info


20. Tom Høgli slutter i TIL
Tom Høgli gir seg i tromsø ved nyttår. Høgli har vore klubbens samfunnskontakt sidan han la opp som spelar i 2018 – og blant anna markert seg sterkt i klubbens engasjement mot fotball-VM i Qatar. I år har han også vore ein del av trenarteamet i TIL. – Ingen dramatikk, berre ønskjer å gjere noko nytt, melder Høgli i ein SMS til NRK.
Tidspunkt: 25-10-2022 - Kl.06:59 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TromsAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)