Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
27
 Mandag  27. Sep. 2021
Velg en by:
Velg en by:
Finnsnes
Harstad
Tromsø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Flytte treningsutstyr
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Troms - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. LSK med tredje strake hjemmetap
tromsø vant 2-1 borte mot Lillestrøm i lørdagens eliteseriekamp på Åråsen. Niklas Vesterlund og August Mikkelsen scoret målene for Gutan, mens Thomas Lehne Olsen reduserte på straffe rett før slutt. Det var hans 18. eliteseriescoring, men det spørs om landslagssjef Ståle Solbakken, som satt på tribunen, lot seg imponere av det spissen presterte lørdag. LSK og Lehne var langt fra i toppslag mot tromsø. – En blytung dag på jobben. Vi er ikke 100 prosent til stede før helt på slutten. Vi lever farlig, og det kunne blitt flere mål til tromsø. Det er vanskelig å forklare, vi er nedpå med så mange samtidig, sa Lillestrøm-trener Geir Bakke til Discovery. LSK kom til kampen med bare tre dagers hvile siden ekstraomgangene i cupen mot Grorud onsdag kveld. tromsø, som er ute av cupen, har ladet batteriene siden søndag, og det var derfor mange som spådde at det ville gi gjestene en fordel på Åråsen lørdag. tromsø var også best kampen gjennom. LSK har nå tapt tre strake hjemmekamper, uvant kost for et vanligvis sterkt Åråsen-lag. Nedrykkstruede tromsø tok sin første seier på seks forsøk. Lillestrøms neste kamp spilles lørdag 02. oktober borte mot Sarpsborg 08. tromsø møter Haugesund på Alfheim dagen etter.
Tidspunkt: 25-09-2021 - Kl.17:59 - Kilde: NRK - Info


2. Hotelldirektør gråt da Erna gjenåpnet Norge: – 24. september er ny merkedag
Hoteller, utesteder og kulturlivet i tromsø jubler over full gjenåpning og lover fest fra lørdag klokken 16.
Tidspunkt: 24-09-2021 - Kl.11:16 - Kilde: E24 - Info


3. Klarte «bare» uavgjort i tromsø
Drømmemål, rødt kort og poengdeling på Alfheim søndag kveld.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.21:53 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


4. Brann fortsatt på nedrykksplass
Niklas Vesterlund og tromsø vartet opp med et virkelig praktmål i 1-1-kampen mot Brann søndag. Niklas Vesterlund tok initiativ til veggspill, først en rask en-to med Eric Kitolano, så med Runar Espejord, før han curlet ballen rundt Lennart Grill i Brann-buret. Gjestene kom imidlertid tilbake. Med 20 minutter igjen kom Brann til en kjempemulighet, men ballen strøk stolpen. På det påfølgende hjørnesparket kom utligningen. Japhet Sery Larsen fikk etter litt om og men plass til å avslutte og svarte med å hamre ballen i nettaket. Mot slutten av kampen ble Fredrik Pallesen Knudsen utvist for bortelaget etter to gule kort. Brann ligger fortsatt på nedrykksplass etter oppgjøret med to poeng opp til tromsø på trygg grunn.
Tidspunkt: 19-09-2021 - Kl.19:55 - Kilde: NRK - Info


5. Slapp med skrekken: - Ikke tilfeldig
Åge Hareides Rosenborg kan feire tre poeng etter et dramatisk oppgjør mot tromsø. Nå klatrer trønderne opp i medaljekampen.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.21:50 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


6. RBK sikret seier i det 93. minutt
Rosenborg ledet 2-0 mot tromsø, men «gutan» slo tilbake og sørget for at kampen lenge så ut til å ende 2-2 på Lerkendal søndag kveld. Men på overtid dukket Stefano Vecchia opp og sendte trønderne til himmels da han sørget for 3-2 i aller siste sekund, tre minutter på overtid. – Vi har mye ball og forsøker å få den inn i boksen. De står med elleve spillere inne i boksen og forsvarer seg. Det blir mye innlegg på slutten der, men deilig at vi avgjør det, sier Vecchia til Discovery etter kampen. Noah Holm og Emil Konradsen Ceide scoret RBKs to første mål, mens tromsøs mål ble scoret av Tomas Totland og Zdenek Ondrasek, som for øvrig gjorde comeback for bortelaget og ble byttet inn allerede etter 28 minutter. RBK ligger nå på fjerdeplass på tabellen, mens tromsø ligger på 13.plass når 18 runder er ferdigspilt.
Tidspunkt: 12-09-2021 - Kl.19:51 - Kilde: NRK - Info


7. Milliardærer kjøper tromsø-bygg for nær 100 millioner
Brødrene Roger og Kristian Adolfsen har sammen med Even Carlsen og Benn Eidissen kjøpt Norges Bank-bygget og to andre eiendommer i tromsø sentrum for nær 100 millioner kroner.
Tidspunkt: 09-09-2021 - Kl.19:54 - Kilde: E24 - Info


8. tromsø-helt vender tilbake
Zdenek Ondrasek fikk en høy stjerne hos tromsø-fansen i sin tid i nord. Nå er 32-åringen tilbake på en kontrakt ut sesongen. Lagleder Lars Petter Andreassen opplyste på en pressekonferanse mandag at tsjekkeren er klar. – Da Zdenek signerte for Steua Bucuresti i sommer, hadde vi lagt det bort, men så skjedde det en situasjon der han ble raskt frigitt. Etter det har vi ligget ganske tett på, sa Andreassen.
Tidspunkt: 30-08-2021 - Kl.11:36 - Kilde: NRK - Info


9. Brytekamp og målfest da Glimt overtok tabelltoppen
Etter en tam første omgang, tok det for alvor fyr da hverken tromsø eller Bodø/Glimt ville vike i kampen om Nord-Norge.
Tidspunkt: 29-08-2021 - Kl.17:51 - Kilde: NRK - Info


10. Signerte proffkontrakt med United
Isak Hansen-Aarøen har signert sin første proffkontrakt med Manchester United. Det bekrefter tromsø-gutten selv på sin Instagram. 17-åringen spilte i tromsø frem til 2020, men gikk derfra til United. – Det er et stolt øyeblikk å signere min første proffkontrakt med Manchester United. Jeg er takknemlig for at familien min kunne være her på denne spesielle dagen, skriver Årøen på Instagram.
Tidspunkt: 27-08-2021 - Kl.18:19 - Kilde: NRK - Info


11. Sier nei til Vålerenga-bud
Vålerenga har lagt inn bud på tromsø-spiller Tomas Totland. Nå har det fått sitt svar fra tromsø.
Tidspunkt: 25-08-2021 - Kl.18:25 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


12. Lillestrøm opp på tredjeplass
Lillestrøm er i godt driv om dagen, og har klatra opp på tredjeplass i Eliteserien. Dei vann imponerande 3–0 borte mot Haugesund. Daniel Gustafsson scora to av måla og Ulrik Fredriksen sette ballen i eiget mål på overtid. Sandefjord hadde ein gyllen moglegheit til å ta med seg tre poeng mot tromsø da Sivert Gussiås tok straffespark like før slutt, men han bomma. Kampen enda dermed 1-1, etter scoringar frå Vidar Ari Jónsson og Ebiye Moses.
Tidspunkt: 22-08-2021 - Kl.18:05 - Kilde: NRK - Info


13. Fjerde på rad uten seier for VIF
Det kladder for Vålerenga om dagen. Oslo-laget fikk bare 1-1 borte mot tromsø og har gått fire seriekamper på rad uten å vinne. Man må tilbake til 1. juli, en og en halv måned siden, for å finne sist gang Vålerenga vant i Eliteserien. Det var da de slo Sarpsborg 4-1 på hjemmebane. Siden den gang er det blitt 1-1 mot Strømsgodset borte, 2-2 mot Lillestrøm hjemme og 1-3-tap for Haugesund borte. Og den vonde trenden klarte ikke Vålerenga å snu mot tromsø søndag. Ebiye Moses sendte TIL i ledelsen etter 65 minutter. Spissen fikk en perfekt timet chip av Ruben Yttergård Jenssen, og Moses satte ballen sikkert i mål alene med Kjetil Haug. Ti minutter senere sto det 1-1. Fredrik Oldrup Jensen fant Henrik Bjørdal, som så at TIL-keeper Jacob Karlstrøm var på halvdistanse. Bjørdal chippet ballen lekkert over målvakten og i det tomme målet til 1-1. Det ble også sluttresultatet. Vålerenga er nummer sju på tabellen og taper stadig terreng til teten. tromsø er på 13.-plass med 14 poeng.
Tidspunkt: 15-08-2021 - Kl.18:01 - Kilde: NRK - Info


14. Driblende rein: - Det ble veldig morsomt
Anette Hay Eidesen fikk en morsom opplevelse da hun fikk besøk av to rein fredag ettermiddag på Kvaløya i tromsø.
Tidspunkt: 14-08-2021 - Kl.22:36 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


15. Århundrets største brann
Skogbrannene som herjer i Russland er større enn skogbrannene i USA, Canada, Hellas, Tyrkia og Italia til sammen. Til nå har et område på størrelse med hele Nordland, troms og Finnmark gått opp i røyk.
Tidspunkt: 12-08-2021 - Kl.09:20 - Kilde: Dagbladet - Info


16. tromsø avgjorde «nedrykksthriller» på overtid: – Krise er et ord som ligger på tungen

Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.22:13 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


17. tromsø avgjorde «nedrykksthriller» på overtid

Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.20:14 - Kilde: Bergens Tidende (Innenriks) - Info


18. tromsø-stopper sikret tre poeng
Det så ut til å ende med poengdeling i Mjøndalen mellom MIF og tromsø. Så dukket Anders Jenssen opp med et hodestøt som sikret tromsø 3-2-seier og tre poeng. Det så ut til å ende 2-2, men på overtid stanget altså Jenssen tromsø tilbake i ledelsen. Sakarias Opsahl svingte inn et innlegg som fant Jenssen. Han headet ballen via hanskene til Sosha Makani og opp i nettaket. For tromsø sin del gjør seieren at de nå er forbi Mjøndalen på tabellen. TIL på 13.-plass har 13 poeng etter 14 kamper, mens Mjøndalen er på kvalikplass med 12 poeng. (NTB)
Tidspunkt: 08-08-2021 - Kl.18:13 - Kilde: NRK - Info


19. Åpnet sykkelbutikk midt i pandemien - har solgt sykler for 15 millioner
Selskapet Bikeriet åpnet ny butikk i tromsø i april i fjor. Hva er hemmeligheten til en nystartet bedrift som går i pluss under en pandemi?
Tidspunkt: 07-08-2021 - Kl.18:28 - Kilde: E24 - Info


20. Cupsmell i Finnmarkshallen
Kaptein Christian Reginiussen scora to mål då andredivisjonslaget Alta slo eliteserielaget tromsø 3-1 i cupens 2. runde. Han gav Alta leiinga etter 16 minutt. Omar Fonstad del Ghaouti dobla 12 minutt seinare. Kent Are Antonsen reduserte like før pause. tromsø pressa for utlikning, men Reginiussen punkterte kampen seks minutt før slutt.
Tidspunkt: 01-08-2021 - Kl.14:00 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TromsAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2021 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)