Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
20
 Lørdag  20. Jul. 2024
Velg en by:
Velg en by:
Finnsnes
Harstad
Tromsø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Troms - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. tromsø leier inn keeper fra Fredrikstad etter Haugaard-skade
tromsø har sett etter en keeperløsning etter at Jakob Haugaard skadet seg sist helg. Nå henter klubben inn Håvar Grøntvedt Jenssen på lån fra Fredrikstad. tromsø bekrefter lånet av den 28 år gamle keeperen i sine mediekanaler. – Da keeper Jakob Haugaard måtte ut med skade i kampen mellom tromsø og KFUM, ble vi nødt til å se oss etter erstatter til keeperteamet, sier TILs sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen. Haugaard måtte byttes ut tidlig i «midnattssolkampen» mot KFUM sist helg og må belage seg på en periode uten spill. Ifølge itromsø kommer keeperen til å være ute i minst tre uker til og går trolig glipp av fem kamper til sammen, i både Eliteserien og kvalifiseringen til conferenceligaen.
Tidspunkt: IGÅR (19-07-2024) - Kl.08:44 - Kilde: NRK - Info


2. Opsahl klar for Brann – erstatter Heltne Nilsen
Sakarias Opsahl gir seg i tromsø til fordel for Brann. Midtbanespilleren fyller tomrommet etter Sivert Heltne Nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. Brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. Opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – Det føles helt fantastisk. Det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. Opsahl erstatter Heltne Nilsen, som ble solgt fra Brann til Aberdeen sist uke. – Sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. Han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. Vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i Brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier Branns sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.
Tidspunkt: 16-07-2024 - Kl.09:10 - Kilde: NRK - Info


3. KFUM rystet hjemmelaget i historisk kamp
Den historiske midnattssolkampen på Romssa Arena endte 2–1 til gjestene fra Oslo. Det var hjemmelaget som styrte mest de første 45 minuttene, men de store sjansene lot vente på seg i første omgang. – Vi har ikke skapt så mye, så da er det umulig å være fornøyd, sa KFUMs Johannes Nuñez til TV 2 i pausen. To målløse lag gikk til hvilen, men allerede fem minutter ut i andre omgang førte Johannes Nuñez gjestene opp i ledelsen etter en skudd som gikk via en tromsø-spiller. Det var to langt mer offensive lag som var klare for 45 nye minutter i midnattssolen. I det 63. minutt slo tromsø tilbake. Jakob Napoleon Romsaas utlignet for hjemmelaget, og ga tromsø-supporterne noe å juble for. De røde og hvite jaktet en scoring, men fikk ikke satt ballen i nettet til bak KFUM-keeperen. I stedet stanget Momodou Lion Njie gjestene i føringen. Hele 14 minutter ble lagt til på Romssa Arena etter at det ble kastet tennisballer og andre gjenstander på banen ved to anledninger. Til tross for mye tilleggstid, ble det ikke flere scoringer. Kampen endte 1–2. Med seieren her klatret KFUM fire plasser opp på tabellen og dro ifra tidligere tabellnabo tromsø, som falt ned på en 14. plass.
Tidspunkt: 13-07-2024 - Kl.22:06 - Kilde: NRK - Info


4. Bergets måldobbel ga Sarpsborg-seier – tromsø og HamKam endte målløst
Sarpsborg snudde til 2–1 borte mot Haugesund i en kamp der vertene fikk en spiller utvist og spilte med kun ni mann mot slutten. I løpet av første omgang pådro hjemmelagets Liseth seg to gule kort og ble utvist like før pause. To ganger kom han for hardt inn i svenske Aimar Sher. Tross undertallet kunne Mathias Dahl sende hjemmelaget i ledelsen etter 67 minutter. Sarpsborg fikk etter hvert utnyttet fordelen av å ha en mann mer. Innbytter Jo Inge Berget pirket inn utligningen drøyt ti minutter før full tid. Haugesunds Claus Niyukuri måtte ut med skade på tampen, men da hadde hjemmelaget brukt opp alle byttene sine og måtte klare seg med ni mann. Det unyttet Berget da han scoret vinnermålet seks minutter på overtid. I kampen mellom HamKam og tromsø endte det målløst. 22 minutter ut i kampen stanget Nordås ballen i mål etter et innlegg, men tromsø-spissen ble avvinket for offside. Etter pause ble et rødt kort til Fredrik Sjølstad den store begivenheten. Kamma-stopperen var siste hinder for Nordås, som ble holdt igjen. Dommer Rohit Saggi lot situasjonen passere, men etter en VAR-sjekk vurderte han episoden annerledes og delte ut et rødt kort. (NTB)
Tidspunkt: 07-07-2024 - Kl.17:17 - Kilde: NRK - Info


5. tromsø med siger i botnoppgjer
Det enda 2-1 til tromsø i botnoppgjeret mot Sandefjord i Eliteserien. Det gjorde dei mykje takket vere Lasse Nordås og Jakob Romsaas. Gjestane tok tidleg leiing. I det sjette speleminuttet. fekk Nordås ein retur i føtene og klinka inn kampens første skåring. Det var Romsaas som sette inn kveldens andre mål for tromsø då han bukka ballen i buret. Etter 2-0-målet tok Sandefjord ei samling på banen og heva seg noko. Det resulterte i eit straffespark heilt på tampen av førsteomgang, men ikkje då heller endte det i skåring for vertane då Alexander Ruud Tveter brann straffa. I andreomgang kom heimelaget på banen med ny giv. Ervan Markovic fekk ei god servering frå Loris Mettler og reduserte til 2-1 i det 74 minutet. Trass i at Sandefjord snudde, var det bortelaget som trakk det lengste strået til slutt. Triumfen gjer at tromsø, som ligg på kvalifiseringsplass, er à poeng med HamKam på 12.-plassen. Det skil berre tre poeng opp til Lillestrøm på 7.-plass. Sandefjord har slete tungt i årets sesong og har 9 poeng etter 13 kampar.
Tidspunkt: 03-07-2024 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


6. Molde endte tapsrekken mot tromsø
Molde tok sin første seier mot tromsø på over halvannet år da de vant 2-0 på bortebane i Eliteserien fredag kveld. Før fredagens oppgjør sto tromsø med to strake seire over Molde. Forrige sesong vant de 4-1 på bortebane og 1-0 i «Nordens Paris». Sist Molde stakk av med seieren var helt tilbake i oktober 2022 da de vant 1-0 borte på stadion som den gang het Alfheim. Kristian Eriksen sendte Molde i ledelsen etter en fin kontring, før Mathias Fjørtoft Løvik satte kronen på været med en drømmescoring. Molde klatret dermed opp på 3.-plass, seks poeng bak serieleder Bodø/Glimt. tromsø fortsetter på sin side på 14.-plass og kjemper en hard kamp om å unngå nedrykk etter sesongens marerittstart. (NTB)
Tidspunkt: 28-06-2024 - Kl.21:22 - Kilde: NRK - Info


7. Ny skade for Molde-spiss Fredrik Gulbrandsen
Molde-profilen Fredrik Gulbrandsen (31) har pådratt seg nok en skade og kan miste flere eliteseriekamper, melder Romsdals Budstikke. – Fredrik fikk en skade på trening tidligere i uka. Vi ser for oss at han er ute en stund, men vi jobber fortsatt med å avklare omfanget av skaden. Det er foreløpig uavklart, sier Molde-lege Martin Engeland til avisen. Gulbrandsen ble skadet i årets første seriekamp og gikk deretter glipp av fire eliteseriekamper. Senere har han vært på banen i sju serie- og tre cupkamper, før han igjen blir nødt til å ta en pause. – Jeg synes synd på Fredrik. Det er tungt for ham. Selvsagt er det tungt for oss også, siden vi mister en veldig god og viktig spiller for oss igjen, sier Molde-trener Erling Moe til RB. Molde spiller fredag sin første kamp etter sommerpausen borte mot tromsø. Veton Berisha trente heller ikke med resten av laget torsdag, og det betyr at laget stiller uten to av sine spisser i tromsø. (NTB)
Tidspunkt: 27-06-2024 - Kl.12:45 - Kilde: NRK - Info


8. Ekspert klør seg i hodet over utvikling: Nå skal «alle» fly hit
tromsø eller norsk luftfart har ikke opplevd maken. Flyselskapene renner ned dørene til Avinor for å starte flyruter til «Nordens Paris».
Tidspunkt: 25-06-2024 - Kl.20:40 - Kilde: E24 - Info


9. Mack solgte øl og brus for én milliard i 2023
tromsø-bryggeriet ser resultatet falle, og peker på negative virkninger av høye råvarekostnader og svak krone.
Tidspunkt: 25-06-2024 - Kl.08:43 - Kilde: E24 - Info


10. Nye kvoteråd for Barentshavet – laveste kvote for torsk og hyse siden 2003
Det tredje bilaterale kvoterådet for Barentshavet neste år ble lagt fram i tromsø fredag. Torskekvoten blir foreslått redusert med 31 prosent.
Tidspunkt: 21-06-2024 - Kl.10:48 - Kilde: E24 - Info


11. Skuffa Leknessund etter Tour de France-vraking: – Jeg følte jeg var klar
Det norske Uno-X laget imponerte stort i sin debut i Tour de France i fjor. I dag tok de ut årets tour-lag. – Vi har kjørt utrolig bra i det siste, så det var en vanskelig prosess, sier sportsdirektør i Uno-X Gabriel Rasch på dagens pressekonferanse. Senest i går markerte laget seg da Søren Wærenskjold vant Belgia rundt. Han er blant de åtte som er tatt ut til Tour de France: Magnus Cort, Alexander Kristoff, Rasmus Tiller, Jonas Abrahamsen, Johannes Kulset, Odd Christian Eiking, Tobias Halland Johannessen og Søren Wærenskjold. En som ikke fikk plass er Andreas Leknessund, som begynte å sykle for laget på nyåret: – Det er et godt lag. Det er åtte mann som er klare til Tour de France. Så kan jeg si at det er dritkjedelig å ikke få en av de plassene selv, sier en ærlig tromsøværing til NRK. Leknessund fikk den tunge beskjeden i går. – Jeg har dessverre ikke prestert godt nok tidlig i sesongen til å få plass. Likevel hadde jeg troa på at det skulle ordne seg. Jeg følte jeg var klar. Jeg var like godt forberedt nå, som til løpa jeg har prestert i tidligere. Jeg er ikke i sjokk, men det er likevel en skuffelse, forteller han. Daglig leder i Uno-X Thor Hushovd forklarer vrakingen til NRK: – Det er leit at Andreas ikke er med til Tour de France, men han har dessverre ikke fått ut potensialet sitt. Da er idretten brutal. Det er en rytter som jeg nesten så på som soleklar, men dessverre har det mangla litt på nivået hans i år.
Tidspunkt: 17-06-2024 - Kl.08:19 - Kilde: NRK - Info


12. Easyjet varsler storsatsing på Norge fra høsten
Åpner syv nye ruter fra tromsø og to fra Oslo før nyttår.
Tidspunkt: 11-06-2024 - Kl.13:11 - Kilde: E24 - Info


13. Ny jobb for Rekdal – klar for 4. divisjonsklubb
Ottestad IL melder at tidligere Vålerenga-, Start- og Rosenborg-sjef Kjetil Rekdal blir en del av trenerteamet i klubben. Laget befinner seg i fjerdedivisjon. Han skal gjøre jobben på frivillig basis, og klubben skriver at hensikten er å støtte opp om Ottestad IL og det lokale laget i nærmiljøet. – Vi har et A-lag som ikke har vunnet én enste kamp denne sesongen og ligger på sisteplass. Vi vet han bor her, og han har en unge i klubben, og da ble det kastet ut om han kunne bidra litt, sier hovedtrener Lars Hulleberg til NRK. Han forteller videre at det blir manko på trenere på feltet fremover, og at det derfor var behov for nye fjes. Hovedtrener Hulleberg har operert et korsbånd og kan derfor ikke være på feltet. I tillegg skal vikaren på jobb i tromsø fremover, så da blir det få som kan bidra i en klubb som sliter sportslig. – Om han blir hovedtrener eller bistår på andre måter, det er litt opp til ham. Det er en vei vi ikke har spikra helt ennå, sier Hulleberg. Rekdal setter i gang med sin nye jobb allerede fredag.
Tidspunkt: 06-06-2024 - Kl.19:49 - Kilde: NRK - Info


14. Nøytraliserer ritt etter massevelt – nordmann gikk i bakken
Den femte etappen av Critérium du Dauphiné har blitt nøytralisert etter en skrekkvelt i regnværet hvor rundt 30 ryttere gikk ned for telling. – Det er såpeglatt, sier TV 2s Christian Paasche etter velten. Nordmannen Andreas Leknessund (Uno-X Mobility) var én av rytterne som var innblandet i velten. TV-bildene viste kort tid etter velten at tromsø-gutten var raskt oppe på beina. Remco Evenepoel og Primoz Roglic, som er henholdsvis nummer én og to sammenlagt, var også innblandet. Det er foreløpig ikke meldt om alvorlige skader. De 20 siste kilometerne av rittet vil bli nøytralisert til målbyen Saint-Priest. Det vil ikke bli kåret en etappevinner og dermed beholder Evenepoel også ledertrøyen. Leknessund er Uno-Xs beste plasserte rytter i sammendraget på en 36. plass, over fire minutter bak Evenepoel. Bildet nedenfor er tatt tidligere på den femte etappen.
Tidspunkt: 06-06-2024 - Kl.12:49 - Kilde: NRK - Info


15. Sandefjord tok sterkt poeng tross rødt kort – spilte 3-3 borte mot hjemmesvake KFUM Oslo
Formsvake Sandefjord havnet i kjempetrøbbel med rødt kort borte mot KFUM Oslo søndag, men en dramatisk kamp på Ekeberg endte likevel med poengdeling og 3-3. Med tjue minutter igjen på klokka steg Mame Mor Ndiaye flott til værs og stanget inn 1-0 for vertene. Den ledelsen varte imidlertid ikke lenge, og fra skrå vinkel hamret Simon Amin inn 1-1. Noen minutter senere snappet Eman Markovic ballen fra KFUMs forsvarsspillere, og foran mål scoret han sikkert 2-1. Tidligere landslagsspiller Haitam Aleesami sørget imidlertid for utligning til 2-2. Med i overkant av ti minutter igjen var KFUM noen få millimeter fra å score 3-2, men i stedet var det Sandefjord som tok ledelsen. Kort tid før slutt sørget imidlertid Simen Hestnes for at det heseblesende oppgjøret endte 3-3. Dermed klatrer Sandefjord opp på ni poeng. KFUM har på sin side fortsatt til gode å vinne på eget gress denne sesongen. Resultater 11. serierunde: Haugesund - Bodø/Glimt (0-1) KFUM Oslo - Sandefjord (3-3) Kristiansund - Sarpsborg 08 (3-1) Strømsgodset - Odd (1-1) tromsø - Lillestrøm (1-2) (NTB/NRK)
Tidspunkt: 02-06-2024 - Kl.17:08 - Kilde: NRK - Info


16. tromsø kjørte over tabelltreer Fredrikstad
Etter en meget svak sesongstart har tromsø stablet seg mer og mer på beina. Hjemmekampen mot tabelltreer, og for tiden topplag i eliteserien, Fredrikstad endte med overlegen 3-0-seier. Lasse Nordås ble tomålsscorer og Jakob Romsaas noterte seg også for et mål mot Fredrikstad. Nordås sendte vertene i føringen etter 17 minutter. Anders Jenssen vant ballen høyt i banen og fant spissen i bakrom. Alene med keeper satte han sin første scoring for kvelden. En drøy halvtime inn i første omgang brukte Romsaas hodet og stanget inn 2-0 til tromsø. Og med ti minutter igjen trillet Nordås inn sitt andre mål mot Fredrikstad og sørget for 3-0-seier. tromsø er nå oppe på den trygge 13.-plassen på målforskjell, mens Fredrikstad fremdeles ligger som nummer tre på tabellen med sine 21 poeng.
Tidspunkt: 29-05-2024 - Kl.21:17 - Kilde: NRK - Info


17. Rosenborg brøt marerittrekke – vant første på syv kamper
Etter en svært mager mai for Rosenborg, var Alfred Johanssons menn sulteforet på en seier – og endelig satt den. Etter mye om og men klarte trønderne å overliste nyopprykkede Kristiansund, etter to omganger med sjansebonanza fra hjemmelagets side. Det var imidlertid Kristiansund som var mest effektive foran mål i den første omgangen. Etter et godt slått frispark fra Mikkel Rakneberg, viste Jesper Isaksen muskler i boksen – og stanget inn ledelse til de mørkeblå fra Nordmøre. – Det er rett og slett et veldig godt slått frispark, men igjen slipper Rosenborg inn på dødball. Det står til stryk, sa TV2s fotballekspert Jesper Mathisen. Pausepraten så imidlertid ut til å hjelpe RBK-laget, for fire minutter etterpå utlignet vertene. Til slutt satte trønderne spikeren i kista etter en iskald avslutning fra Marius Broholm på tampen av ordinær tid. Kampen endte 2–1. – Det føles dritdigg. Det var på tide. Vi jobbet som faen, det er dritdeilig, sier matchvinner Marius Broholm til TV 2. Før søndagens oppgjør hadde ikke de hvitkledde vunnet på seks kamper, etter den nylige fadesen mot tromsø – og tapet mot nyopprykkede KFUM 16. mai.
Tidspunkt: 26-05-2024 - Kl.19:01 - Kilde: NRK - Info


18. Fredrikstad snublet mot tabelljumboen
tromsø med viktig poeng i bunnstriden, da Fredrikstad snublet.
Tidspunkt: 25-05-2024 - Kl.20:48 - Kilde: NRK - Info


19. To debutanter i Ståle Solbakkens landslagstopp
Andreas Schelderup ble onsdag presentert som en del av Ståle Solbakkens landslagstopp. – Det er en belønning for en god sesong. Dette kan være en boost for ham for å ta det neste steget, sier Solbakken om Schelderup. 19-åringen, som har vært utlånt fra portugisiske Benfica, står med ti mål og ellve assist på 38 kamper. Han har vært en av lagets beste spillere. Med i troppen er også Glimt-profilen Jostein Gundersen. Han gjorde i vinter overgang fra tromsø til erkerivalen Glimt. – Vi har lyst til at han skal bli litt kjent med miljøet og vi bli litt kjent med han, sier Solbakken. Norge møter først Kosovo på Ullevaal stadion 5. juni, deretter mot EM-klare Danmark på Brøndby Stadion 8. juni. Privatlandskampene skal spilles mot Kosovo på Ullevaal stadion 5. juni, og mot Danmark på Brøndby Stadion 8. juni. Her er hele troppen: Målvakter: Mathias Dyngeland (Brann), Ørjan Håskjold Nyland (Sevilla), Egil Selvik (Haugesund). Forsvarsspillere: Kristoffer Vassbakk Ajer (Brentford), Jostein Gundersen (Bodø/Glimt), Andreas Hanche-Olsen (Mainz), Marcus Holmgren Pedersen (Sassuolo), Julian Ryerson (Borussia Dortmund), David Møller Wolfe (AZ), Leo Skiri Østigård (Napoli). Midtbanespillere: Patrick Berg (Bodø/Glimt), Sander Berge (Burnley), Oscar Bobb (Manchester City), Aron Dønnum (Toulouse), Antonio Nusa (Brugge), Kristian Thorstvedt (Sassuolo), Morten Thorsby (Genoa), Hugo Vetlesen (Brugge), Martin Ødegaard (Arsenal), Andreas Schjelderup (Benfica). Angrepsspillere: Erling Braut Haaland (Manchester City), Jørgen Strand Larsen (Celta), Alexander Sørloth (Villarreal).
Tidspunkt: 22-05-2024 - Kl.14:16 - Kilde: NRK - Info


20. Nær rekord på fotballens festdag – 125.824 tilskuere i Eliteserien og 1. divisjon
Årets 16.-maikamper var under 900 solgte billetter fra ny bestenotering for de to øverste divisjonene i norsk fotball. I alt 125.824 publikummere oppgis å ha vært på torsdagens 16 kamper i Eliteserien og 1. divisjon. Det er like bak rekorden på 126.715 fra 2022. Forrige sesong stoppet 16.-maioppmøtet på 121.344. Tallene gjelder solgte billetter og ikke hvor mange som faktisk var inne på stadion. Eliteserieklubbene meldte til sammen om 92.657 tilskuere. Det er en nedgang fra fjorårets 98.097. Rekorden på 106.414 ble satt i 2009. I 1. divisjon endte tallet på 33.167 mot 23.247 fra ett år tilbake. Vålerenga bidro sterkt til oppsvinget og sto for nesten en tredel av billettsalget. Oslo-laget rykket i fjor ned fra øverste nivå. Eliteserien (snitt 11.582) * 21.426: Rosenborg – KFUM Oslo * 16.750: Brann – Sandefjord * 15.800: Viking – Lillestrøm * 11.317: Fredrikstad – Strømgodset * 8257: Bodø/Glimt – tromsø * 6628: Haugesund – Kristiansund * 6325: Odd – Molde * 6154: Sarpsborg – HamKam 1. divisjon (snitt 4146) * 10.770: Vålerenga – Kongsvinger * 5026: Stabæk – Lyn * 4557: Aalesund – Sogndal * 4432: Sandnes Ulf – Bryne * 4036: Start – Egersund * 2188: Levanger – Ranheim * 1206. Mjøndalen – Åsane * 952: Raufoss – Moss (©NTB)
Tidspunkt: 17-05-2024 - Kl.12:03 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TromsAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2024 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)