Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
25
 Søndag  25. Sep. 2022
Velg en by:
Velg en by:
Finnsnes
Harstad
Tromsø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Troms - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Hjemmesmeller for LSK og Røa
LSK Kvinners skuffende sesong fortsatte med 0-2-tap hjemme mot Arna-Bjørnar i kvalifiseringssluttspillet i Toppserien. Det ble også fiasko for Røa. Miljana Ivanovic og Linnea Sælen gjorde målene i LSK-hallen. De kom henholdsvis like før pause og fem minutter på overtid. Nederlaget gjør at romerikingene står med tre poeng etter to av sju runder i kvalifiseringssluttspillet. Røa røk uventet 1-2 hjemme mot tromsø. Emma Granlind avgjorde sent for laget som vant grunnserien i 1. divisjon. Det var TILs første poeng i sluttspillet.
Tidspunkt: 18-09-2022 - Kl.15:09 - Kilde: NRK - Info


2. TIL-profil ute i flere uker – må stå over landslagssamling
tromsø-spiller August Mikkelsen slapp unna en alvorlig strekkskade, men mister helgens seriekamp og påfølgende opphold med U21-landslaget. MR-undersøkelsen viser en liten strekk, melder itromsø. – August er derfor ute noen uker. Vi er allerede i gang med rehabiliteringen, sier TIL-lege Jorid Degerstrøm til avisen. Så sent som mandag ble Mikkelsen tatt ut for Norges U21-landslag foran kamper mot Sverige og Spania senere i måneden. De ryker for hans del. Mikkelsen pådro seg lårskaden i tromsøs 3-2-seier over Bodø/Glimt søndag. Han ble tatt av i pausen etter en strålende omgang. TIL jobber for å få ham klar til møtet med serieleder Molde 1. oktober.
Tidspunkt: 13-09-2022 - Kl.08:17 - Kilde: NRK - Info


3. Mikkelsen og Holm tatt ut på U21-landslaget
Vålerenga-talentet Odin Thiago Holm (19) er inkludert i landslagets U21-tropp for første gang. Han har tatt Eliteserien med storm den siste tiden.Også tromsøs August Mikkelsen får sjansen. Mandag var han på trener Leif Gunnar Smeruds liste over navn som skal møte Sveits og Spania i treningskamper. U21-laget har kvalifisert seg til EM til sommeren neste år. Hele troppen: Kristoffer Klaesson (Leeds), Mads Hedenstad Christiansen (Lillestrøm), Magnus Smelhus Sjøeng (Vålerenga), Leo Fuhr Hjelde (Leeds), Jesper Daland (Cercle Brugge), Henrik Heggheim (Brøndby), Ole Martin Kolskogen (Jerv), Colin Rösler (Lillestrøm), Sebastian Sebulonsen (Brøndby), Robin Østrøm (Silkeborg), Isak Dybvik Määttä (Groningen), Hugo Vetlesen (Bodø/Glimt), Johan Hove (Strømsgodset), Håkon Evjen (AZ Alkmaar), Kristian Malt Arnstad (Anderlecht), Christos Zafeiris (Haugesund), Osame Sahraoui (Vålerenga), Odin Thiago Holm (Vålerenga), Emil Breivik (Molde), Noah Holm (Reims), Oscar Bobb (Manchester City), August Mikkelsen (tromsø), Erik Botheim (Salernitana). (NTB)
Tidspunkt: 12-09-2022 - Kl.12:42 - Kilde: NRK - Info


4. Kastet vekk sjansen
Med Bodø/Glimts 3-2-tap for tromsø hadde Rosenborg en kjempesjanse til å innta bronseplassen. Men Haugesund ble for sterke på hjemmebane og vant 2-1. - Det skal ikke gå an, sier trener Kjetil Rekdal.
Tidspunkt: 11-09-2022 - Kl.21:53 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


5. 21-åring hylles etter «slaget om Nord-Norge»: – Kan ikke gjøres bedre
tromsø-spiller August Mikkelsen (21) takket nei til Bodø/Glimt tidligere i sommer. Nå roses han opp i skyene etter seieren mot nettopp de gulkledde fra Bodø.
Tidspunkt: 11-09-2022 - Kl.17:51 - Kilde: NRK - Info


6. TIL og Klaveness får utmerkelse av Norges Juristforbund
Rettssikkerhetsprisen for 2022 går til tromsø Idrettslag og fotballpresident Lise Klaveness. Utmerkelsen er opprettet av Norges Juristforbund og ble første gang utdelt i 2006. For å få prisen må man ha utmerket seg ved å styrke rettssikkerhet og likhet for loven innenfor sitt virkeområde. Klaveness og tromsø Idrettslag får utmerkelsen for arbeidet for å fremme menneskerettighetene innen fotball og idrett generelt. Sentrale stikkord i juryens begrunnelse er engasjement mot samehets og menneskerettighetsbrudd i forbindelse med fotball-VM i Qatar.
Tidspunkt: 06-09-2022 - Kl.05:40 - Kilde: NRK - Info


7. 17-åring ble matchvinner for tromsø
Runar Norheim (17) ble helten i tromsøs 1-0-seier over Strømsgodset på hjemmebane. 17-åringen hadde sin første kamp fra start og scoret allerede etter seks minutter på banen. Godset slet på Alfheim og hadde kun ett skudd på mål i løpet av kampen. Kampen skulle egentlig blitt spilt i midten av juli, men på grunn av pilotstreiken i SAS ble kampen utsatt.
Tidspunkt: 31-08-2022 - Kl.18:55 - Kilde: NRK - Info


8. RBK-spiller brakk kragebeinet – ute i mange uker
Rosenborg-profilen Kristall Mani Ingason (20) fikk et ublidt møte med stanga i eliteseriekampen mot tromsø søndag. Det endte med brudd i kragebeinet. Rosenborg bekrefter den offensive spillerens skade på sine nettsider tirsdag. Skaden betyr at islendingen trener alternativt en stund fremover. – Vi forventer at Kristall er ute i cirka seks uker, sier RBK-lege Olav Aas. Ingason scoret sine to første mål for Rosenborg mot tromsø søndag kveld.
Tidspunkt: 30-08-2022 - Kl.13:48 - Kilde: NRK - Info


9. Glimt-talent solgt til Haugesund
Den offensive spilleren Sebastian Tounekti (20) går fra Bodø/Glimt til eliteseriekollega Haugesund. Glimt opplyser om overgangen på sine nettsider. tromsøværingen spilte til sammen 19 kamper for Bodø/Glimt. Han ble seriemester i 2020 og spilte fem kamper for klubben i 2021 hvor det også ble seriegull. Tounekti har også vært på et låneopphold i nederlandske Groningen. Hans nye arbeidsgiver møter tromsø søndag. Haugesund ligger på 11.-plass med 22 poeng etter 20 serierunder.
Tidspunkt: 30-08-2022 - Kl.11:19 - Kilde: NRK - Info


10. Amundsen forlenger med Glimt
Midtstopperen Isak Helstad Amundsen har signert en ny kontrakt med Bodø/Glimt. Hans nye avtale strekker seg fram til 2025. Amundsen var i fjor på utlån i tromsø, men har for alvor spilt seg til plass i Glimt-mannskapet denne sesongen. Nå er han belønnet med ny kontrakt. – Det kjennes veldig fint. Det er en tillitserklæring fra kubben. De viser at de setter pris på det jeg kan bidra med og har troen på det jeg driver med. Jeg føler ikke at det er noen bedre plass å være for min del enn Glimt. Både trening og utviklingen her er helt etter min smak, sier Amundsen i en uttalelse. Forsvareren signerte sin første kontrakt med Glimt våren 2020. – Denne reisen hadde vært vanskelig å se for seg for tre år siden. Jeg har alltid hatt mål om og troen på at jeg kunne komme meg opp og fram. Det er klart at det er store kontraster fra det livet jeg levde da, men det er det jeg alltid har jobbet for, sier han. Denne sesongen har han også fått tillit i Glimts kamper i Europa. (©NTB)
Tidspunkt: 30-08-2022 - Kl.07:55 - Kilde: NRK - Info


11. Årets villeste kamp
tromsø senket Rosenborg på tampen i en ellevill thriller.
Tidspunkt: 28-08-2022 - Kl.21:53 - Kilde: Dagbladet - Fotball - Info


12. HamKam stoppet marerittrekken – første seier på ni kamper
HamKam tok en etterlengtet seier med 1-0 over Haugesund på hjemmebane i Eliteserien søndag. Fredrik Sjølstad ble matchvinner med sin scoring før pause. For å finne sist gang HamKam kunne rekke hendene i været og slippe jubelen løs, måtte vi helt tilbake til 26. juni. Da ble Sarpsborg slått 3-2 på Briskeby. Siden sto «Kameratene» med fem uavgjort og tre tap på de åtte siste kampene i Eliteserien. Regner vi med cupkampen mot tromsø de tapte på straffer, hadde ikke HamKam vunnet på ni strake kamper.
Tidspunkt: 28-08-2022 - Kl.17:56 - Kilde: NRK - Info


13. Cupens 4. runde: Tittelforsvarer Molde møter Skeid i mars
Regjerende Molde slapp heldig unna i NM-trekningen og møter Skeid borte i 4. runde i mars. Slik ble trekningen: Sogndal – Lillestrøm Start – tromsø Stabæk – tromsdalen/Bryne (hjemmelag ikke avgjort) Brann – Haugesund Sandefjord – Odd Skeid – Molde Viking/Kristiansund – Rosenborg Ranheim – Bodø/Glimt 3.-rundekampene tromsdalen – Bryne (28. september) og Viking – Kristiansund (19. oktober) er ennå ikke spilt.
Tidspunkt: 24-08-2022 - Kl.19:03 - Kilde: NRK - Info


14. Strandberg matchvinner i redebuten
Stefan Strandberg (32) stod uten en seriekamp siden november i fjor da han tok på seg Vålerenga-drakta igjen etter å ha spilt for osloklubben i 2011. Ni minutter før full tid sikret han også tre poeng mot tromsø da midtstopperen stanget ballen akkurat hardt nok over mållinjen. Dermed fortsetter Vålerenga å krype oppover tabellen, og de blå er nå på 5.-plass på tabellen. tromsø faller til 10.-plass.
Tidspunkt: 21-08-2022 - Kl.17:54 - Kilde: NRK - Info


15. Strandberg starter mot tromsø søndag
Landslagsstopper Stefan Strandberg får sin Vålerenga-debut etter overgangen. Det gjør også Torgeir Børven, opplyser trener Dag-Eilev Fagermo. – Ja, begge spiller fra start mot tromsø, sier Fagermo til Dagsavisen, som bivånet fredagens trening. Strandberg har fortsatt til gode å være i troppen til Vålerenga siden han ble klar for klubben. Børven fikk sin debut som innbytter mot HamKam (1-1) sist helg. (NTB)
Tidspunkt: 19-08-2022 - Kl.11:41 - Kilde: NRK - Info


16. Jenssen tilbake til Nordsjælland
Ulrik Yttergård Jenssen (26) skal spele for danske Nordsjælland i haust. Midtstopparen stod utan kontrakt. Nordsjælland opplyser på sine nettsider at Jenssens kontrakt gjeld ut året. Forsvarsspelaren gjekk frå tromsø til Nordsjælland i vinterpausen i 2017/18-sesongen og har spelt 114 kampar for den danske klubben. Sommaren 2021 gjekk han til Willem II i den nederlandske toppdivisjonen. Kontrakten skulle vare til 2024, men i sommar blei han samd med klubben om å terminere den. Jenssen har 26 landskampar for Noregs U21-lag. I tillegg har han ei rekke kampar frå dei andre aldersbestemte landslaga. Nordsjælland leeer den danske toppdivisjonen med 13 poeng etter fem kampar. Neste oppgåve for Jenssens lag er heime mot tabelltoar Silkeborg søndag.
Tidspunkt: 19-08-2022 - Kl.06:13 - Kilde: NRK - Info


17. tromsø videre i cupen etter straffer mot HamKam
tromsø er klar for 4. runde i NM etter å ha slått HamKam etter straffer på hjemmebane. HamKam hadde de største sjansene, men kampen var langt fra velspilt. Etter 120 minutter var det fortsatt 0–0. Det måtte 14 straffer til for å kåre en vinner. Hamkams keeper Lars Jendal gikk fram, men trillet ballen utenfor og tromsø er klar for 4. runde med 5-4-seier i straffekonken. – Det er surt, det er ikke så mye mer å si. Samtidig reddet jeg en, og de satte en i tverrliggeren. Så jeg gjorde jobben min som keeper, men som avslutter var det tynt, sier Jendal til NRK. – Jeg er veldig fornøyd. I cupen er det alt eller ingenting. Det er herlig å ha denne gulrota å se fram mot i mars, sier tromsø-trener Gaute Helstrup til NRK.
Tidspunkt: 17-08-2022 - Kl.18:53 - Kilde: NRK - Info


18. tromsø med langt steg vekk frå nedrykksplassane
tromsø passerte fleire lag med 2-1-sigeren over jumbo Kristiansund, og er nummer 9 på tabellen. Ruben Yttergård Jenssen sette inn 1-0 etter 26 minutt og Jesse Tuominen dobla sju minutt etter pausen. Sander Kartum reduserte etter 68 minutt, og Kristiansund pressa mot slutten, men makta ikkje å utlikne. – Vi gjer ein flott innsats i dag mot eit KBK som er på opptur. Det er viktig å få dei poenga, og så må vi ha fokus på neste kamp, sa tromsø-trenar Gaute Helstrup til Discovery. Nordmøringane forverra dermed situasjonen, og er 13 poeng unna trygg plass på tabellen.
Tidspunkt: 14-08-2022 - Kl.18:02 - Kilde: NRK - Info


19. Andreas Leknessund vant Arctic Race of Norway
Andreas Leknessund vant den avsluttende etappen av Arctic Race of Norway. tromsø-rytteren samlet seg også nok bonussekunder til å vinne rittet sammenlagt. Det skilte åtte sekunder ned til canadieren Hugo Houle. Leknessund satt i et tremannsbrudd sammen med franske Fabien Grellier og italienske Alessandro Verre. De hadde stukket av gårde fra hovedfeltet med rundt 100 kilometer igjen av etappen. Det var 23-åringens annen proffseier. Han vant også en etappe i Sveits rundt tidligere. Det er den første norske seieren i Arctic Race of Norway siden Thor Hushovd vant i 2013. (NTB)
Tidspunkt: 14-08-2022 - Kl.16:05 - Kilde: NRK - Info


20. KBK-spiller fikk rødt kort - NFF snur i avgjørelsen
Kristiansund-spiller Faris Pemi Moumbagna fikk tildelt rødt kort i Eliteserie-kampen mot Molde på søndag. Norges Fotballforbund har valgt snu og avgjørelsen er nå omgjort. Det var etter en duell med Eirik Haugen minutter før kampslutt at Moumbagna fikk det røde kortet og måtte forlate banen. Discovery får torsdag opplyst at beslutningen er omgjort. – Det er helt riktig. Bra vurdert av dommer i ettertid, sier Kristiansund-trener Christian Michelsen til Discovery. – Alle kan gjøre feil. Det er storhet å erkjenne det i etterkant, fortsetter Michelsen. Dermed er Moumbagna klar til kamp mot tromsø søndag.
Tidspunkt: 11-08-2022 - Kl.13:30 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TromsAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2022 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)