Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Onsdag  7. Jun. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Finnsnes
Harstad
Tromsø
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Troms - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Bodø/Glimt med knusende seier i hovedstaden
Bodø/Glimt fortsatte storformen da de tok sin femte strake seier da de vant 3–1 over Vålerenga på bortebane i Eliteserien søndag. Faris Pemi ble kveldens matchvinner med to nettkjenninger. – Det er en fantastisk følelse. Jeg hjalp laget med å skaffe tre poeng, og vi fortsetter framover. Vi er veldig fornøyde, sa tomålsscorer Faris Pemi til TV 2. Eliteseriens toppscorer Amahl Pellegrino noterte seg også for et vakkert mål. Gjestene styrte kampen, men i siste ordinære spilleminutt satte Jones El-Abdellaoui et trøstemål for VIF. Glimt har med det åtte poeng ned til tabelltoer Brann, etter at bergenserne slo tabelljumbo Aalesund. De øvrige kampene i Eliteserierunden søndag endte slik: Aalesund – Brann: 1-3, Lillestrøm – Stabæk: 3-1, Rosenborg – HamKam: 4-0, Sandefjord – Odd: 4-0, Strømsgodset – Haugesund: 1-2, tromsø – Sarpsborg 08: 2–1. Viking – Molde pågår nå, stillingen er foreløpig 0–1.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.17:10 - Kilde: NRK - Info


2. Ny nedbørsrekord i tromsø – 716,3 mm mellom januar og mai

Tidspunkt: 02-06-2023 - Kl.12:52 - Kilde: YR.no - Info


3. Leknessund tjente nær en halv million på Giro-bragden
Ifølge det danske nettstedet feltet.dk tjente Andreas Leknessund 39.742 euro for åttendeplassen i sammendraget i Giro d´Italia. Med en kurs på 11,82 for euroen gir det 470.000 innkjørte norske kroner. Tradisjonen i sykling gjør at rytterne ikke beholder pengene selv, men at de i stedet fordeles mellom lagets støtteapparat og øvrige ryttere som var med i rittet. tromsøværingen kjørte flere dager i rosa ledertrøya og endte til slutt som nummer åtte sammenlagt. Sammenlagtvinneren Primoz Roglic fra Slovenia gjorde det ikke uventet best på pengefronten i årets Giro med 289.842 innkjørte euro, som utgjør 3,4 millioner norske kroner.
Tidspunkt: 30-05-2023 - Kl.13:35 - Kilde: NRK - Info


4. tromsø headet seg til tre poeng mot Haugesund
To perfekte cornere ble svingt inn og stanget i mål fra tromsøs midtstoppere da Haugesund ble nedkjempet 2-1 i Eliteserien mandag. Etter 18 minutter steg Jostein Gundersen til værs i feltet og headet inn ledelse til tromsø. Haugesunds Bruno Leite hamret deretter inn utligningsmålet etter en halvtime med et prosjektil av et skudd. Noen minutter etter hvilen var det Anders Jenssen som stanget corneren til Antonsen i mål. Haugesund hadde ikke noen flere mål i seg, og dermed vant tromsø 2-1, skriver NTB.
Tidspunkt: 29-05-2023 - Kl.20:10 - Kilde: NRK - Info


5. Vålerenga møter Lyn i andre runde i NM for menn
Oppsettet for den andre runden i cupen ble klart torsdag kveld. 15 av 16 lag fra Eliteserien gikk videre fra den første runden, hvor Sandefjord var det eneste laget som ble slått ut. Deres overmenn, Eik Tønsberg, møter Strømsgodset i andre runde. Av de største kampene blir trolig kampen mellom Lyn og Vålerenga. De to Oslo-lagene har møttes tre ganger i cupen siden Lyn rykket ned fra Eliteserien i 2009, sist i 2021. Hele oppsettet ser slik ut: Skjervøy – Alta tromsdalen – tromsø Mjølner – HamKam Junkeren – Bodø/Glimt Melhus – Molde Byåsen – Aalesund Strindheim - Ranheim Stjørdals/Blink – Rosenborg Levanger – Kristiansund Brattvåg – Hødd Fjøra – Brann Lysekloster - Sogndal Fana – Åsane Stord – Haugesund Sotra – Sandnes Ulf Vidar – Viking Vard Haugesund – Bryne Arendal – Jerv Notodden – Odd Halsen - Start Eik Tønsberg - Strømsgodset Ørn Horten – Fredrikstad Gjøvik/Lyn - Kongsvinger Gjelleråsen – KFUM Ull/Kisa – Lillestrøm Strømmen - Mjøndalen Frigg – Sarpsborg 08 Bærum – Skeid Lyn – Vålerenga Grorud – Raufoss Kjelsås – Stabæk Kvik Halden - Moss
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.22:28 - Kilde: NRK - Info


6. Offensiv Leknessund satte fyr på Giro-etappe med overraskende angrep
Andreas Leknessund angrep storkanonene i første stigning på torsdagens etappe i Giro d´Italia. Rivalene våget ikke å la tromsøværingen få gå. Den 18. etappen er 161 kilometer lang og av den tøffe typen. Leknessund og konkurrentene skal over flere tøffe stigninger på veien fra Oderzo til målgangen i Val di Zoldo. Etter kun noen få mil i flatt terreng gikk feltet inn i det første tøffe fjellet. Der ble det satt høy fart, og plutselig gikk Leknessund til i et høyst uventet angrep. tromsøværingen forsøkte å kjøre seg opp til et femmannsbrudd i tet, men sammenlagtfavorittene og deres lag reagerte resolutt da DSM-rytteren satte opp farten. Luken til Leknessund ble aldri spesielt stor, men relativt raskt tettet, et klart signal på at ingen av storkanonene ønsket å ha nordmannen med i bruddet. – Det der må jeg si var herlig og litt uventet. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne der han plutselig forserte opp på siden av feltet og raste av gårde, sa Eurosport-kommentator Andreas Staune-Mittet. – Det er mildt sagt litt utradisjonell Grand Tour-sykling, men det liker jeg veldig godt. Leknessund er en offensiv type, sa kollega Theis Magelssen. Leknessund er nummer åtte i sammendraget i Giroen foran torsdagens etappe. Han har tre og et halvt minutt opp til ledende Geraint Thomas. Den avstanden mener åpenbart de største stjernene at er for liten til at det er aktuelt å la Leknessund få sjansen i et brudd. (NTB)
Tidspunkt: 25-05-2023 - Kl.14:15 - Kilde: NRK - Info


7. Byttet kunstgress for ett år siden – her ligger fortsatt de miljøskadelige knottene
tromsø IL trodde kommunen ville gjenbruke dekket. Nå må de trolig betale over en million kroner for å få det fjernet.
Tidspunkt: 23-05-2023 - Kl.15:01 - Kilde: NRK - Info


8. Pemi herjet da Glimt slo rivalen i målfest: – Burde avgjort mye tidligere
Bodø/Glimt fortsetter å vinne kamper i årets eliteseriesesong. Tirsdag ble erkerival tromsø slått 3-2 på bortebane. Faris Pemi var involvert i alt. Glimt har bare avgitt to poeng i årets sesong, med en uavgjort kamp. Tirsdag var det duket for rivalkamp borte mot tromsø på fotballens festdag, og lagene bød virkelig opp til dans. Faris Pemi var igjen viktig for Glimt med en måldobbel. Kameruneren har scoret fem mål på de tre siste kampene og skaffet straffe mot tromsø. – Vi er veldig glade. Jeg skal fortsette å jobbe hardt og tro på meg selv. Nå er det bare glede. Vi prøvde å holde det enkelt, men jeg kjente at det var en rivalkamp, sa Pemi til Avisa Nordland etter seieren. Amahl Pellegrino scoret sitt åttende seriemål for sesongen på straffespark, mens Vegard Erliens dobbel for tromsø ikke holdt til poeng. Han har scoret fire mål denne sesongen. – Det er litt blandede følelser. Jeg er skuffet over resultatet, men fornøyd med det vi presterer. Vi viser at når vi er på vårt beste, konkurrerer vi med Glimt, sa TIL-kaptein Ruben Yttergård Jenssen til Nordlys.
Tidspunkt: 16-05-2023 - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


9. Vålerenga ble for gode og vant 3-0 – HamKam på nedrykksplass
Vålerenga kan feire 17. mai med hevede hoder etter årets første hjemmepoeng da HamKam ble slått 3-0. Gjestene har fire strake tap og er under nedrykksstreken. Det var HamKam som kom best i gang, men det var bare i fem minutter at laget yppet seg. Etter hvert tok Dag-Eilev Fagermos menn mer og mer over. Etter 18 minutter fikk 18-åringen Seedy Jatta stå umarkert ved bakerste stolpe og heade inn 1-0 på innlegg fra Simen Juklerød. Etter 24 minutter ble ledelsen doblet da finske Daniel Håkans dukket opp inne i feltet og satte 2-0. HamKam-målvakten Lars Jendal var for passiv ved den anledningen. Han sto og ventet på ballen og oppdaget ikke Håkans som brøt inn foran ham. Jendal voktet målet etter Marcus Sandbergs røde kort mot tromsø sist. Dødt og tafatt Vålerenga fikk også en viktig psykologisk scoring med 3-0 på overtid i 1. omgang. Henrik Bjørdal kjempet til seg ballen etter en corner. Han fikk et godt treff, og via en motstander havnet ballen i mål via stanga. – Det var dødt og tafatt. Vi fikk ikke flyttet beina fort nok og kom ikke opp i press. Det er mye å rette på, sa HamKam-kaptein Aleksander Melgalvis til TV 2 etter den begredelige 1.-omgangen. I fjor endte det 1-1 mellom de to lagene i Oslo, også det i 16.-maikamp.
Tidspunkt: 16-05-2023 - Kl.21:54 - Kilde: NRK - Info


10. Flere 16. mai-kamper utsolgt
Eliteserien-klubbene ligger an til 100 000 solgte billetter. Tallet har ikke vært så høyt på en 16. mai-runde siden 2009. – Vi merker at det er stor etterspørsel etter billetter inn mot 16 mai-runden, og tromsø, Viking og Brann vil spille for fulle tribuner, sier Pål Breen, kommersiell leder i Norsk Toppfotball. Ti kamper har vært utsolgt siden seriestarten, og billettsalget er opp med rundt 28,5 prosent sammenlignet med fjoråret.
Tidspunkt: 15-05-2023 - Kl.11:42 - Kilde: NRK - Info


11. Leknessund mistet ledertrøya på Giro-tempo
Andreas Leknessunds tid som Giro d´Italia-leder er over. Han fikk det trått målt opp mot Remco Evenepoel på søndagens tempoetappe. Flere av sammenlagtkanonene er langt mer temposterke enn Leknessund. 35-kilometeren med intervallstart ble vunnet av Evenepoel ett sekund foran briten Geraint Thomas. Leknessund ble slått med 1.15 minutt og tok 19.-plass på etappen. tromsøværingen startet dagen med åtte sekunders ledelse på Evenepoel i sammendraget, mens det var 38 sekunder til Roglic. Luken til begge ble spist opp på veien mot mål i Cesena. I alt fikk Leknessund fem dager i rosa ledertrøye. Før ham hadde kun legenden Knut Knudsen vært norsk Giro-leder (to etapper i 1975, én i 1981). (NTB)
Tidspunkt: 14-05-2023 - Kl.18:00 - Kilde: NRK - Info


12. tromsø seiret elleve minutter på overtid
tromsø kunne slippe jubelen løs da de sikret 2-1-seier på straffespark elleve minutter på overtid borte mot HamKam i Eliteserien lørdag kveld. Kampen fikk en kaotisk avslutning da HamKam-keeper Marcus Sandberg var for tøff inne i feltet og måtte bøte med både straffe og rødt kort. Inn kom Lars Jendal for å stoppe Niklas Vesterlund, som fikk prøve seg fra krittmerket. Det klarte han ikke, og dermed gikk HamKam på sitt tredje strake tap Tidligere i kampen hadde Daniel Bassi sendt tromsø i ledelsen, mens Aleksander Melgalvis utlignet fra straffemerket. Her kan du lese kampreferatet fra oppgjøret. (NTB)
Tidspunkt: 13-05-2023 - Kl.19:46 - Kilde: NRK - Info


13. Leknessund forsvarte den rosa ledertrøyen i Giro d´Italia – satte norsk rekord
Andreas Leknessund beholder den rosa ledertrøyen i Giro d´Italia i minst én etappe til. Han holdt unna for sammenlagtkonkurrentene lørdag ettermiddag. – Jeg er veldig glad og stolt over hvordan vi har syklet som lag og at jeg har måttet kjempe for å beholde den, sånn som i dag, sa Leknessund til Discovery. Leknessund leder rittet med åtte sekunder ned til sammenlagtfavoritt Remco Evenepoel (Soudal-QuickStep). – Vi forventer at jeg kommer til å miste den (trøya) i morgen (søndag), så da var det fint å avslutte med en skikkelig kamp, sa Leknessund. Da 23-åringen startet den 207 kilometer lange etappen fra Terni til Fossombrone, ble han historisk som den nordmannen som har ledet det prestisjetunge rittet i flest etapper med sine fire. Sykkellegenden Knut Knudsen ledet Giroen i totalt tre etapper i 1975 og 1981. tromsøværingen tok over den rosa ledertrøya etter den fjerde etappen inn til Lago Laceno. Da endte han som nummer to, bare to sekunder bak Aurélien Paret-Peintre. (NTB)
Tidspunkt: 13-05-2023 - Kl.18:02 - Kilde: NRK - Info


14. Leknessund forsvarte sammenlagtledelsen
Andreas Leknessund (23) passerer sykkellegenden Knut Knudsen og blir historisk når han lørdag sykler i den rosa ledertrøya i Giro d´Italia på fjerde dagen. DSM-rytter Leknessund tok over ledertrøya etter den fjerde etappen. Fredag holdt han følge med sammenlagtfavorittene hele veien inn og forsvarte ledelsen i rittet. Når tromsø-gutten lørdag setter seg på sykkelen til den åttende etappen, blir han historisk som den nordmannen til å lede det prestisjetunge rittet i flest etapper med sine fire. Knudsen ledet Giroen i totalt tre etapper i 1975 og 1981. Fredagens etappe var en tøff prøvelse opp flere bratte stigninger. Det var den italienske Eolo-Kometa-rytteren Davide Bais som til slutt stakk av med seieren på etappen. (NTB)
Tidspunkt: 12-05-2023 - Kl.18:46 - Kilde: NRK - Info


15. Leknessund tangerer legende - beholder ledertrøya
Andreas Leknessund fikk en kontrollert reise i hovedfeltet på torsdagens etappe i Giro d´Italia. Dermed er han klar for nok en dag i den rosa ledertrøya. Nordmannen fortsetter å imponere i rittet og tangerer legendariske Knut Knudsen når han fredag sykler sin tredje Giro-etappe som sammenlagtleder. Knudsen var inntil i år den eneste nordmannen som har ledet det prestisjetunge treukersrittet. Leknessund og DSM-laget satt godt posisjonert i hovedfeltet og kunne kontrollere inn til forlenget ledelse for den 23 år gamle tromsøværingen. Etappen endte med at et brudd ble kjørt inn bare et par hundre meter før mål, og dansken Mads Pedersen vant i spurten. (NTB)
Tidspunkt: 11-05-2023 - Kl.17:46 - Kilde: NRK - Info


16. Leknessund forsvarte ledertrøya i Giro d´Italia
Andreas Leknessund (23) måtte jobbe for å trygge sammenlagtledelsen i Giro d´Italia i et sluttdrama på onsdagens regntunge etappe. Med sju kilometer igjen gikk det en velt i en sving. Det ga full stopp for Leknessund og en stor del av hovedfeltet, men tromsøværingen holdt seg på sykkelen og unngikk et tidstap som ville kostet ham en ny dag i rosa trøye. Han var første norske syklist siden 1981 til å starte en Giro-etappe som tetmann i sammendraget. Leknessund skaffet seg en 28 sekunders luke på regjerende verdensmester Remco Evenepoel ved å være nest best på tirsdagens etappe. – Det er stort for norsk sykkelsport og kjempebra for Andreas å sitte i rosa. Det er definitivt med på å øke hans markedsverdi, sa Discoverys sykkelekspert Andreas Staune-Mittet underveis i onsdagens sending. Torsdag blir det nytt trøyeforsvar på Leknessund. DSM-mannen skal da holde unna på en 162 kilometer lang og kupert etappe. Den har start og målgang i Napoli. (NTB)
Tidspunkt: 10-05-2023 - Kl.17:49 - Kilde: NRK - Info


17. Svendsen inn på regionlag i Nord-Norge – Theodorsen til Aker-Dæhlie
Anna Svendsen (33) fikk ikke fornyet tillit på elitelandslaget i langrenn og skifter beite til regionlaget Team Elon Nord-Norge. Svendsen er en av fire kvinner som er tatt ut på laget. Tre menn gjør at laget teller sju utøvere. Anna Svendsen har sin styrke i klassisk sprint, men det hun gjorde sist sesong var ikke godt nok til at fikk fortsette på landslaget i nok en sesong. – Jeg hadde en dialog med Team Aker Dæhlie, men vi kom aldri så langt at det ble et konkret tilbud. Jeg fikk en litt dårlig magefølelse, og er sikker på at Team Nord-Norge er det beste for meg nå, sier Svendsen til itromsø. Silje Theodorsen var sist sesong en del av Nord-Norge-laget, men er ikke med denne gangen. Theodorsen kom heller ikke med på noen av landslagene, men bekreftet etter sesongslutt at hun hadde tilbud fra flere aktører. Nordlys skriver at Theodorsen blir en del av privatlaget Team Aker Dæhlie neste sesong. – Silje skal gå for Team Aker Dæhlie neste år. Hun er en god løper, så vi er ekstremt glad for at vi får henne inn. Hun har utviklet seg godt de siste årene, sier daglig leder Knut Nystad i Team Aker Dæhlie til Nordlys. (NTB)
Tidspunkt: 10-05-2023 - Kl.15:54 - Kilde: NRK - Info


18. Bork (18) matchvinner for Odd – påførte tromsø det første tapet
18-åringen Bork Classønn Bang-Kittilsen ble byttet inn for Odd og scoret kampens eneste mål i eliteseriemøtet med tromsø søndag. Med ti minutter igjen headet midtstopperen Diogo Tomas ballen ned i feltet. Der fikk Bang-Kittilsen mulighet til å banke ballen ned i det lengste hjørnet. Det var Odds tredje seriescoring denne sesongen på de første seks serierundene. (NTB)
Tidspunkt: 07-05-2023 - Kl.19:19 - Kilde: NRK - Info


19. Paintsil senket Godset: – Helt fantastisk
tromsø kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet 1-0 borte mot Strømsgodset i Eliteserien søndag kveld. Yaw Paintsil ble matchvinner for Gutan. – Det var helt fantastisk. Jeg forventet ikke dette selv, men det var dritgøy, siera Paintsil til TV 2. Dermed klatrer tromsø opp på 2.-plass på tabellen. Etter fire kamper står de med to seirer og to uavgjort. Bare Bodø/Glimt har bedre uttelling (ti poeng). – Jeg er veldig godt fornøyd med mye i dag, men så ser vi at vi fortsatt kan bli et mye bedre fotballag. Tabellen kan dere se på, men vi gleder oss over å få med de tre poengene hjem, sa tromsø-trener Gaute Helstrup til TV 2. Godset ligger helt nede på 13.-plass med bare tre poeng etter fire serierunder. Etter hjemmeseieren i sesongåpningen mot Aalesund har Jørgen Isnes´ gutter fortsatt til gode å ta poeng.
Tidspunkt: 30-04-2023 - Kl.17:14 - Kilde: NRK - Info


20. Målløst mellom Sandefjord og tromsø
tromsø klarte ikke å følge opp den imponerende seieren over Molde forrige helg. Kampen mot Sandefjord endte 0-0. På en trøblete gressmatte var Sandefjord nærmest scoring, men Simon Amin, som hadde flere av mulighetene, klarte aldri å finne nettmaskene. Neste helg har Sandefjord en tøff bortekamp mot Rosenborg, mens tromsø får besøk av Viking.
Tidspunkt: 16-04-2023 - Kl.17:06 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om TromsAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)