Lokalstarten.no LOGO
 Brukernavn
 
Passord

Ny bruker
Glemt passord?

Google Bing Lokalstarten Nyheter Kvasir Kvasir jr. Været 1881 tlf 1881 Kart Firma Gule sider
YouTube IMDb Ordbok Wikipedia Store Norske Engelsk til Norsk Norsk til Engelsk

123 Nyheter VG dagbladet aftenposten NRK YR 1881 FINN Norsk Tipping Youtube Facebook
7
 Onsdag  7. Jun. 2023
Velg en by:
Velg en by:
Holmestrand
Horten
Larvik
Sandefjord
Svelvik
Tønsberg
Velg ett fylke:
Velg ett fylke:
Akershus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Jan Mayen
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Svalbard
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vestfold
Østfold
ALLE

De nyeste artiklene
Lagerguiden | Finn ledig lagerplass
Blandingsraser er mer populære enn noensinne
Sterk vekst i elektriske busser
Lokaler til leie i Trondheim
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
Slik får du økt sikkerhet i hjemmet og på arbeidsplassen
5 Tips For Deg Som Skal Pusse Opp
Få Bedre Fiskelykke med Ekkolodd
5 Tips til Raskere Nettsider
Industri i Norge
Valg av fisk til ditt første akvarium
Shopping i London

Pakkesporing
Posten:
Bring:


Vestfold - Finn din by med værvarsel, kart og nyheter for din by
1. Elsafadi gjenvalgt i styret
Flere av idrettstyrerepresentantene var på valg under Idrettstinget. Mia Larsen Sveberg, Sebastian Henriksen. Astrid Strandbu Marco Elsafadi var på valg. I tillegg kom det nenkeforslag fra vestfold og Telemark Idrettskrets: Hans Erik Utne. Marco Elsafadi gikk på talerstolen og ba om han kunne få svar på om han fortsatt har tillit etter varslersaken i NIF den våren. Elsafadi ble gjenvalgt i styret. Hans Erik Utne, som var benkeforslag ble dermed ikke valgt inn i styret.
Tidspunkt: 04-06-2023 - Kl.10:11 - Kilde: NRK - Info


2. Runar Sandefjords protest avvist
Runar Sandefjord nådde ikke fram med protesten sin etter søndagens europacup-semifinale mot Nærbø. Det har Det europeiske håndballforbundet (EHF) besluttet. Nærbøs sportslige leder Trond Knutsen bekrefter avgjørelsen overfor NTB. Runar Sandefjord reagerte på at Nærbøs assistenttrener Rune Haugseng løp bort til Nærbø-målvakt Joachim Søholm Christensen under det som ble en svært dramatisk straffekastkonkurranse i søndagens kamp. Nærbø var best på straffer etter at det sto 60–60 ved ordinær tid over to kamper. Målvakt Søholm Christensen reddet det påfølgende straffekastet etter at assistenttreneren hadde vært ute på banen. vestfoldklubben håpet å eventuelt få en ny straffekastkonkurranse som følge av protesten.
Tidspunkt: 26-04-2023 - Kl.12:41 - Kilde: NRK - Info


3. Kirkevold forlenget med HamKam
HamKam er blitt enig med spissen Pål Alexander Kirkevold (32) om en kontrakt ut 2023-sesongen. – Jeg trives godt i HamKam og føler vi har noe uforløst å jobbe videre med her. Jeg har lyst til å være med å ta nye steg neste sesong. Jeg har ambisjoner om å sette et større fotavtrykk i Eliteserien kommende sesong, hvor jeg ønsker å score flere mål og utvikle det jeg er god på enda mer, sier en glad Kirkevold til klubbens nettsider. Han har vært to perioder i HamKam, og Kirkevold har spilt 83 kamper og scoret 34 mål for klubben. Angriperen kommer fra Re i vestfold og Telemark.
Tidspunkt: 18-11-2022 - Kl.09:09 - Kilde: NRK - Info


4. Tiger Woods langer ut mot LIV-utbryterne
Tidligere verdensener Tiger Woods har lite til overs for golfspillerne som har forlatt PGA-touren til fordel for nyskapningen LIV. – De snur ryggen til det som har gitt dem den posisjonen de er i nå, sier Tiger Woods LIV-utbryterne har møtt enorm motstand i golfverden, og både PGA- og europatouren har valgt å trekke tilbake medlemskapene og bøtelegge de som går over til den Saudi-finansierte touren. Utbryterne for imidlertid lov til å delta under verdens eldste golfturnering, British Open. I år feirer turneringen 150 år. – Det eneste spillerne får ut av det er penger for å spille noen få turneringer. Jeg kan ikke se at dette er noe bra for spillerne eller noen, spesielt hvis LIV-touren ikke får noen rankingpoeng slik at de ikke kan spille majors, sier Woods. Bryson DeChambeau, Brooks Koepka og tidligere verdensener Dustin Johnson er noen av spillerne som har gått over til LIV-touren. Viktor Hovland takket i fjor nei til et tilbud fra LIV-touren. Det fortalte han etter en veldedighetsturnering i vestfold 1. juli. (NTB)
Tidspunkt: 12-07-2022 - Kl.14:08 - Kilde: NRK - Info


5. Buskerud overlegen i kvinnestafetten i skiskyting
Buskerud var suveren på kvinnenes stafett i NM skiskyting søndag. På vinnerlaget gikk Mari Wetterhus, Åsne Skrede og Frida Dokken. Wetterhus var fem sekunder bak Hordalands Malin Bergtun ved første veksling, men Skrede slo knockout på konkurrentene på den neste etappen. Med høy fart i sporet sendte hun Dokken ut på ankeretappen med 53 sekunders ledelse. – Frida har gjort mange gode løp, så dette kan gå bra, sa Skrede til NRK mens Dokken var ute i løypa, og hun fikk helt rett. Dokken skjøt perfekt og var aldri truet. Hun paraderte i mål i ensom majestet til Buskeruds første stafettseier på 30 år. Kampen om sølvet ble en spurtduell mellom Hordaland og blandingslaget fra Nord-Østerdal og Telemark-vestfold, der Hordalands Une Christiane Tronerud Kvelvane så vidt fikk tåspissen foran i mål. Hun ble sølvvinneer sammen med Malin Bergtun og Andrine Hatling. For blandingslaget på bronseplass gikk Ida Herfoss, Eline Grue og Juni Arnekleiv.
Tidspunkt: 27-03-2022 - Kl.07:42 - Kilde: NRK - Info


6. Wear vant mestermøtet i skyting
Hans Kristian Wear fra Styrvoll var i en klasse for seg, og med 350 poeng gikk han helt til topps i mestermøtet i skyting. Jeanette Hegg Duestad ble nummer to. Wear skjøt imponerende 250 poeng i grunnlaget med elleve innertiere. Det sikret bane 1 i finaleskytingen. Han var eneste skytter med fullt hus og den første som har klart det på direkten i en TV-sending. Skytteren fra vestfold var rolig som skjæra på tunet i finalen og banket inn 100 poeng og åtte sentrumsblinker. Han fikk dermed suverene 350 poeng. Han avsluttet det hele med 10,9 på det siste skuddet. Jeanette Hegg Duestad, som tok to fjerdeplasser i OL i Tokyo, skjøt 247 poeng i kvalifiseringen etter å ha fått en svak åtter på «tiskudden». Hun slo til med 100 poeng og seks innertiere i finalen og til slutt 347 poeng.
Tidspunkt: 10-08-2021 - Kl.19:41 - Kilde: NRK - Info


7. Sandefjord pålegges å opprette karantenehotell
Statsforvalteren i vestfold og Telemark har pålagt Sandefjord kommune å opprette et nytt karantenehotell etter at kommunen ikke ville gjøre det frivillig.
Tidspunkt: 07-06-2021 - Kl.10:40 - Kilde: E24 - Info


8. Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen
Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere. Dette sikrer en stabil nakke og forkorter tiden han trenger å bruke nakkekrage vesentlig, heter det i pressemeldingen. Lunde Pedersen er nå utskrevet fra intensivbehandling og er overført til vanlig sengepost. – Med så omfattende skader vil det ta tid før Sverre er tilbake i normal gjenge, og vil trenge en lengre periode med opptrening og ro. Han blir værende på sykehuset inntil videre, skriver skøyteforbundet. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i vestfold og Telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien.
Tidspunkt: 18-05-2021 - Kl.21:11 - Kilde: NRK - Info


9. Stabilt for Lunde Pedersen
Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Han har også et mindre brudd i kinnbeinet, men den skaden krever ingen operasjon. I tillegg har Pedersen en rift i leveren. Han skal fortsatt ligge på Ullevål sykehus til observasjon. Landslagsløperen pådro seg skadene da han veltet ved Nesvatn i Fyresdal kommune i vestfold og Telemark torsdag ettermiddag. Han mistet kontrollen over sykkelen etter å ha kjørt i et hull i veien. Pedersen ble fraktet til Arendal sykehus i luftambulanse. På kvelden samme dag ble han fløyet til Oslo for videre behandling. (NTB)
Tidspunkt: 15-05-2021 - Kl.13:33 - Kilde: NRK - Info


10. Vellykket operasjon for Pedersen
Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Operasjonen ble gjennomført på Ullevål sykehus. Pedersen har også fått påvist et mindre brudd i kinnbeinet. 28-åringen har i tillegg en rift i leveren. Han blir liggende på sykehus til videre observasjon. Skaden i leveren er fortsatt under kontroll og stabil. Osingen pådro seg skadene i en sykkelulykke ved Nesvatn i Fyresdal kommune i vestfold og Telemark torsdag ettermiddag.
Tidspunkt: 14-05-2021 - Kl.22:51 - Kilde: NRK - Info


11. Skjenkeforbudet opphevet i flere byer: – Ble fullt med én gang
Etter flere uker med strenge restriksjoner og skjenkeforbud, har restaurant- og utelivsbransjen i vestfold og Telemark fått åpne kranene igjen. Spiseplikten ser så langt ikke ut til å ha skremt bort gjestene.
Tidspunkt: 23-04-2021 - Kl.20:05 - Kilde: E24 - Info


12. Avslutter regionale tiltak i Grenland og vestfold
De regionale coronatiltakene oppheves i ti kommuner i vestfold og Telemark fylke fredag. Kommunene har vært på tiltaksnivå B.
Tidspunkt: 22-04-2021 - Kl.10:48 - Kilde: E24 - Info


13. Vurderer å legge ned ett av Norges to oljeraffinerier
Esso ser ikke langsiktig økonomisk levedyktighet for raffineridrift på Slagentangen i vestfold. 280 ansatte kan bli berørt.
Tidspunkt: 08-04-2021 - Kl.12:28 - Kilde: E24 - Info


14. Ber utøvere holde seg i kommunen
Helseminister Bent Høie setter foten ned for toppidrettsutøvere som planlegger å dra til andre kommuner for å trene. Problemstillingen er aktuell for alle klubber og utøvere i Viken, i vestfold, på Haugalandet og i Bodø, der det er innfør forbud mot trening også for toppidrettsutøvere. Ifølge Aftenposten har det norske curlingslandslaget planer om å dra til Stange i Innlandet for å trene ettersom det ikke er mulig å curlinghallen på Snarøya i Viken. Da Høie på onsdagens pressekonferanse ble spurt om det er en logisk brist at utøverne blir tvunget til å krysse kommunegrensene for å trene, svarte helseministeren: – Den logiske bristen er hvis de reiser til Stange for å trene. Så det bør de ikke gjøre.
Tidspunkt: 17-03-2021 - Kl.15:02 - Kilde: NRK - Info


15. Innfører regionale tiltak i seks kommuner i vestfold og Telemark
Kommunene og statsforvalteren ba selv om hjelp fra regjeringen til å innføre strengere tiltak. Nå har de fått svar.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.17:49 - Kilde: E24 - Info


16. vestfold ønsker nedstenging etter smitteøkning
Alle vestfold-kommunene ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Tiltakene vil innebære nedstenging fra natt til fredag.
Tidspunkt: 04-03-2021 - Kl.11:40 - Kilde: E24 - Info


17. Arkitekt og tidligere byggesaksleder nekter straffskyld for grov korrupsjon
Ingen av de tiltalte i korrupsjonssaken som startet i vestfold tingrett tirsdag, erkjenner noen form for straffskyld.
Tidspunkt: 19-01-2021 - Kl.09:05 - Kilde: E24 - Info


18. Sandefjord slipper tre spillere
Sandefjord tilbyr ikke nye kontrakter til Emil Pálsson (27), Stefan Mladenovic (26) og George Gibson (20). Trioen er dermed ferdig i klubben. Alle tre var på utgående avtaler i 2020-sesongen. I en pressemelding ønsker Sandefjord spillerne lykke til videre. Pálsson må på klubbjakt etter 50 kamper spredt over tre år for vestfoldingene, mens Mladenovic stoppet på 25 oppgjør og ett mål etter to skadeforfulgte sesonger. Gibson gikk gradene i Sandefjord og skrev proffkontrakt våren 2018. Unggutten fikk 38 kamper og scoret én gang for A-laget. Sandefjord ansatte onsdag Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström som nye hovedtrenere.
Tidspunkt: 01-01-2021 - Kl.17:39 - Kilde: NRK - Info


19. Har solgt hytter for over 400 millioner kroner i sommer
Eiendomsmegleren har denne sommeren solgt 38 hytter i vestfold. Det har han aldri opplevd før.
Tidspunkt: 09-09-2020 - Kl.19:24 - Kilde: E24 - Info


20. Glimt økte forspranget til Molde
Bodø/Glimt fikk til slutt med seg alle tre poengene fra Sandefjord, i en kamp som endte 2-1 til serielederne. Før kampen meldte Eurosport at en speider fra Manchester United var på tribunen for å se på Jens Petter Hauge. – Det er en stor klubb, så det er selvfølgelig artig hvis de er her for å se på meg. Det er ikke noe å legge skjul på det, sa Hauge etter kampen. Etter kvarteret spilt gjorde Victor Boniface ingen feil og sendte Glimt oppskriftsmessig opp i ledelsen. I starten av andre omgang utnyttet Sivert Gussiås en feil i Glimt-forsvaret og plutselig var det balanse i regnskapet i vestfold. Likevel fikk Bodø/Glimt vippet kampen i sin favør. Ulrik Saltnes satte inn 2-1 og serielederne økte luken ned til Molde på tabellen.
Tidspunkt: 16-08-2020 - Kl.20:09 - Kilde: NRK - InfoSøk etter flere nyheter om VestfoldAnnonser

Flere tjenester
Om oss
Politikontroller
Kilo, mega, giga osv Værmelding


LOGG INN, SÅ SLIPPER DU BANNER-REKLAME


Copyright © 2001-2023 Tveit MEDIA All rights reserved.
Utviklet av Ola Sigmund Tveit,
Tveit-media.no

Personvern for hele nettstedet. (Privacy Policy)