Én person falt i vannet i Farsund. Reddet etter vanskelig redningsoperasjon

- Det er mye sjø, sier styrmann på redningsskøyte.

ÉN TIL SYKEHUS: En person ble hentet opp av sjøen og fraktet til sykehus etter redningsaksjonen i Farsund. Foto: Svein Morten Havaas/Lister/Lister24 / NTB scanpix
ÉN TIL SYKEHUS: En person ble hentet opp av sjøen og fraktet til sykehus etter redningsaksjonen i Farsund. Foto: Svein Morten Havaas/Lister/Lister24 / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En person er fløyet til sykehus etter å ha blitt hentet opp av vannet ved en molo ved Borhaug i Farsund. Det letes ikke etter flere personer, og søket er avsluttet.

Meldingen om at noen hadde falt i vannet, kom klokka 19.24 torsdag kveld.

Personen som er reddet opp av vannet, er fløyet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Ifølge Hovedredningssentralen er personen som var savnet, en utenlandsk statsborger. Først ble det meldt at to personer kunne ha havnet i sjøen, men dette viste seg ikke å stemme.

Stor redningsaksjon

Politiet, brannvesenet med dykkere, ambulanse, luftambulanse og redningshelikopter ble varslet.

Redningsleder Bjørn Jarle Åmlid ved Hovedredningssentralen Sør-Norge fortalte til Dagbladet om krevende redningsforhold.

- Forholdene er så farlig at det ikke bli gjort noe søk i båt hverken innenfor eller utenfor moloen, sier redningsleder Bjørn Jarle Åmlid ved Hovedredningssentralen Sør-Norge, til Dagbladet 21.20 torsdag kveld.

Agder politidistrikt melder på Twitter at en person er fløyet med luftambulanse til sykehus. Skadeomfanget er ukjent.