Politiet har startet etterforskning – kvinne forsvunnet fra fest

Politiet leter en 25 år gammel kvinne som ikke er blitt sett siden hun forlot en privat fest i Langesund natt til lørdag.

Politiet har ingen observasjoner av kvinnen etter hun var på fest natt til lørdag i et boligområde i Langesund i Bamble i Telemark.

Hun hadde heller ikke med seg mobiltelefon, og politiet har heller ikke funnet andre elektriske spor etter den savnede 25-årigen.

– Vi har fullt trykk på saken. Nå er det to hunder som søker i området rundt der festen var. Det søkes utendørs, i alle leilighetene i samme bygget som festen var og i nabohusene. Vi tar også vitneavhør, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt til Aftenposten.

Han forteller at de ikke har noen opplysninger som skal tilsi at kvinnen ikke ønsker å bli funnet.

Har ingen teori på hva som har skjedd

25-åringen ble meldt savnet av sine foreldre ett døgn etter hun dro fra festen, rundt midnatt natt til lørdag. Hun skal ha tatt avskjed med de andre festdeltakerne før hun forlot boligen til fots.

– Vi har ingen teori på hva som har skjedd. Det har gått lang tid. Vi frykter derfor det verste, sier Aaltvedt.

Politiet i Telemark gikk ut med en etterlysning av kvinnen søndag ettermiddag.

Et par vitner har opplyst at de har sett en kvinne som kan være den savnede i 2.30-tiden ved Coop Extra-butikken i Langesund, men politiet har ikke fått dette bekreftet. De er derfor åpen for at dette ikke er henne.

– Kjenner dere til om noen kan ha til hensikt å gjøre henne noe?

– Vi har foreløpig ikke kunnskap om det, sier operasjonslederen.

Ber om tips

Kvinnen er 152 centimeter høy, har normal kroppsbygning, skulderlangt lyst hår, blågrå øyne og er lys i huden. På festen var hun iført en grå joggedress. Hun snakker Grendlandsdialekt.

Politiet har gått ut med bilde og personalia på kvinnen, som er bosatt i Telemark.

De ber om at folk i Langesund sjekker hagene sine, garasjer og boder for å se om hun kan være der.

De som har tips i saken bes om å ringe 02800 eller 35906400.