17-åring omkom i trafikkulykke i Re i Vestfold

Re videregående skole holder åpent lørdag kveld etter at en motorsyklist (17) omkom i en trafikkulykke tidligere samme dag.

Livreddende førstehjelp ble gitt av helsepersonell på stedet, men livet sto ikke til å redde. Både luftambulanse og ambulanse rykket ut til ulykkesstedet.

– Ifølge vitneforklaringer svingte bilen ut fra Hengsrødveien og ut på Bispeveien. Bilisten, en Vestfold-kvinne i 50-årene, har antagelig ikke sett motorsykkelen. MC-føreren forsøkte så å gjøre en unnamanøver, men traff bilen i siden, sier Vestfolds-politiets operasjonsleder Tommy Eriksen til Tønsbergs Blad.

Førerkortet til sjåføren av bilen ble beslaglagt og politiet vil avhøre henne så fort det er mulig. Hun ble ikke fysisk skadet, men blir tatt hånd om av et kriseteam, skriver NRK.

Pårørende blir ivaretatt av kriseteam

Ulykken skjedde ved 16-tiden. Pårørende til 17-åringen kom raskt til ulykkesstedet.

Politiet opplyser til Tønsbergs Blad at de blir ivaretatt av et kriseteam.

Re videregående skole holder åpent fra klokken 21 for sørgende som vil samles etter ulykken melder Vestfoldspolitiet på Twitter.

Sogneprest, rektor og kontaktlærere vil være til stede.

Også brannmannskaper fra Vestfold interkommunale brannvesen rykket ut til ulykkesstedet. De fikk melding om alvorlig trafikkulykke klokken 16.05.

– Vår oppgave ble å skjerme samt å hente utstyr til de som prøvde å redde livet til MC-føreren. Dessverre sto ikke livet til å redde og den unge MC-føreren ble erklært død på stedet. Ord blir fattige, og det er forferdelig tragisk når trafikkulykker ender slik. Våre tanker og medfølelse går til familie og venner av den omkomne, sier underbrannmester Jardar Aftret i en uttalelse på Facebook.

Sammenstøtet mellom motorsykkelen og en bil skjedde i krysset mellom Bispeveien og Hengsrødveien, like nord for Revetal i Vestfold.