Ingen spor etter savnet 22-åring i Sogn og Fjordane

En 22 år gammel mann har vært savnet siden tirsdag fra sitt hjem i Svelgen. Politiet står uten spor.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Ved 15-tiden tirsdag 22. august forsvant han fra hjemmet sitt i Svelgen i Sogn og Fjordane, uten at noen vet hvor han skulle.

– Akkurat nå er det 14 fra Røde Kors, ti fra Sivilforsvaret og fire fra Norske Redningshunder som leter etter savnede, i tillegg til politiet, sier Espen Gulliksen, lensmann i Bremanger, til BT fredag formiddag.

Ingen telefonbruk

Familie, venner, politi og andre etater har lett etter ham, uten resultat, men politiet holder høyt trykk for å finne den unge mannen.

– Vi vet ikke hva som har skjedd. Han var hjemme tirsdag ettermiddag og gikk ut. Siden har ikke familien sett ham, forteller lensmannen.

Leteaksjonen er konsentrert i nærområdene ved mannens hjem. Politiet håper at han har reist på en tur i nærområdet og kommer tilbake.

– Det er ikke bevegelse på telefon eller konto, men han kan jo ha fått skyss med noen i bil og reist herfra, sier lensmannen.

Ønsker tips

Han holder alle muligheter åpne, men sier det ikke er mistanke om at noe kriminelt har skjedd.

Politiet oppfordrer alle til å sjekke hus, uthus, løe, loft og kjeller.

22-åringen er slank og 175-178 cm høy. Han har lyst brunt hår. Politiet antar han kan ha hatt på seg en svart eller mørk grå hettegenser, blå dongeribukse og blå sko med hvite lisser. Politiet ber om at tips ringes inn til 02800.

Publisert: