Angrep dommer i Akershus:

Her blir dommeren dyttet i G16-kamp i Akershus. Kamp måtte avbrytes

G16-kamp på Romerike.

DYTTET TIL: Laglederen for Kløfta 2 dytter til dommeren i G16-kampen mot Sørumsand 3. Kampen blir dermed avbrutt. - Vi ser alvorlig på dette, sier sportslig leder i Kløfta, Joakim Bjerven. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tilskuerne på en kamp mellom G16-lagene Sørumsand 3 og Kløfta 2 ble vitne til stygge scener i går kveld.

Drøyt 20 minutter ut i kampen oppsto det høylytte diskusjoner på sidelinja, noe som seinere eskalerte og en lagleder fra Kløfta dyttet til dommeren.

Dommeren valgte deretter å blåse av kampen.

Joakim Bjerved, sportslig leder i Sørumsand Fotball, forteller:

- Dommerne prøvde å vise ut treneren som var hissig. Treneren nektet å adlyde og dyttet til dommeren. Hele saken er trist, sier Bjerved til Dagbladet.

Det var en oppmerksom tilskuer som fanget opp hendelsen på video. Den sportslige lederen forteller at dommeren ikke ønsker å uttale seg til pressen.

- Jeg har snakket med dommeren som har avlagt rapport til fotballkretsen. Dette er ungdomsfotball og gutter på 15-16 år. Treneren ødelegger for alle. Dommeren blåste av og avbrøt kampen fordi han ikke følte seg trygg, sier Bjerved.

Alvorlig

Ledelsen i Kløfta forteller:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.