Eliteserien

Feide over Tromsø

Benjamin Stokke var kampens store spiller da Kristiansund tok en viktig seier i bunnstriden.

TOMÅLSSCORER: Kristiansunds Benjamin Stokke jubler etter å ha satt sitt første av to mål for kvelden..
Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
TOMÅLSSCORER: Kristiansunds Benjamin Stokke jubler etter å ha satt sitt første av to mål for kvelden.. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Kristiansund BK - Tromsø IL 4-0 (3-0)

(Dagbladet): I en svært avgjørende kamp i bunnstriden i Eliteserien var det egentlig aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende. Allerede etter åtte minutter var hjemmelaget i føringen.

Et flott frispark fra Christoffer Aasbak landet på hodet til Benjamin Stokke som kontant ekspederte ballen i mål.

- Det er disse kampene her som betyr noe og vi har slitt i de før i år. Derfor var det ekstra godt å lykkes, sa en godt fornøyd Benjamin Stokke.

Enveiskjøring

Hjemmelaget slapp ikke opp på gasspedalen i løpet av den første omgangen og kontrollerte begivenhetene på Kristiansund stadion.

Da 2-0-målet kom var det fortjent. Hjemmelaget rullet opp på venstresiden. Etterhvert endte ballen opp hos Stokke som initierte til veggspill med Mendy. I stedet vendte KBK-spissen elegant og fyrte ballen i det lengste hjørnet.

Rett før pause var Stokke frempå igjen. På nytt var Aasbak nest sist på ballen og Stokke raget høyest i feltet. Spissen som kom fra Levanger før sesongen har åtte seriemål denne sesongen. Hjemmelaget kunne dermed gå til pause med tre måls ledelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.