Norge banket Slovakia i VM-kvalifiseringen. Vant 6-1.

Har grepet sjansen i Hegerbergs fravær: - En skikkelig, skikkelig god følelse

Lisa-Marie Utland scoret på bursdagen sin.

BURSDAGSKLEM: Lisa-Marie Utland får bursdagsklem ( 25 år) og pose med kake fra Are Isaksen og Røa. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BURSDAGSKLEM: Lisa-Marie Utland får bursdagsklem ( 25 år) og pose med kake fra Are Isaksen og Røa. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Slovakia 6-1 (6-0)

SARPSBORG (Dagbladet): I EM-sluttspillet i Nederland i sommer fikk Lisa-Marie Utland kun 23 minutter spilletid av landslagssjef, Martin Sjögren.

Mye av årsaken til det heter Ada Hegerberg. Nå har imidlertid Norges og Europas beste fotballspiller trukket seg fra landslagsspill, og i stjernespillerens fravær har Utland trådt fram.

Spissen har fått startet begge kampene i VM-kvalifiseringen, og har vist seg fram fra sin beste side. Mot Nord-Irland i slutten av forrige uke scoret hun ett mål, og mot Slovakia viste Utland både råskap og sult da hun fulgte opp med en ny nettkjenning.

- Det var en så god følelse. En skikkelig, skikkelig god følelse, rett og slett, sier hun til Dagbladet etter 6-1 seieren i Sarpsborg.

Bursdagsscoring

Scoringen mot Slovakia kom på 25-årsdagen til Røa-spilleren, og ifølge henne selv kunne ikke dagen blitt feiret på bedre vis.

- Det er en veldig fin bursdag. Dette var den beste gaven jeg kunne fått, smiler hun.

Det er ikke bare for Utland det har løsnet den siste tiden. I 4-1 seieren over Nord-Irland noterte tre forskjellige spillere seg på scoringslista. Mot Slovakia sto fem ulike spillere for de seks scoringene. Denne gangen var det Caroline Graham Hansen (2), Guro Reiten, Maren Mjelde og Elise Thorsnes, i tillegg til Utland, som sørget for seier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.