Hoffenheim og Nordtveit ubeseiret i Bundesliga

Nordtveits Hoffenheim snudde 0-2 til seier

Også Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred kunne juble for seier onsdag kveld.

JUBEL: Nordtveit feirer 3-2 målet i Hoffenheims imponerende snuoperasjon. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det så mørkt ut da Danny Latza og Yoshinori Muto ga hjemmelaget 2-0-ledelse etter et kvarter, men Hoffenheim lot seg ikke knekke.

Nadiem Amiri reduserte halvveis i første omgang, og Sandro Wagner utlignet på overtid i første omgang.

Så ble det ikke flere mål før Mark Uth ble matchvinner på overtid i annen omgang. Nordtveit spilte hele kampen i gjestenes forsvarstreer og hadde et farlig frispark som så vidt ble reddet.

Hoffenheim er fortsatt ubeseiret i 1. Bundesliga og ligger på en sterk tredjeplass bare to poeng bak serieleder Borussia Dortmund.

Dortmund-fest

Sistnevnte imponerte igjen da Hamburg ble slått 3-0 på bortebane. Dortmund tok sin 750. seier i Bundesliga og satte ny klubbrekord ved å holde nullen gjennom sesongens fem første kamper.

Shinji Kagawa, Pierre-Emerick Aubameyang og Christian Pulisic scoret målene som sendte laget ett poeng foran Bayern München og til tabelltopp.

Nordtveit var ikke eneste nordmann som jublet for seier onsdag. Rune A. Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen da Hertha Berlin slo Leverkusen 2-1.